3 legjobb bérszámfejtő szoftver malajziak számára 2020 (rangsorolva!)

Malajziában egy kis üzlet tulajdonosa vagy. Havonta túl sok időt tölt a bérek kifizetésével. Az az idő, amelyet hatékonyan lehet elkölteni valami produktívabb vállalkozásának elvégzésével.


Csalódottan és elégedetlenül fordul segítségért az állandóan megbízható Google-hoz – a „Legjobb bérszoftver-malajziához”…, hogy csak a saját rendszerüket dicsőítő bérszámfejtési szolgáltatókkal köszönthessék magukat, és valódi világ nélkül az „iparág legjobbjai” lehessenek. vélemények.

Eddig, azaz.

Tartalomjegyzék

 • A kisvállalkozói tulajdonosok tipikus bérszámfejtési kihívásokkal szembesülnek
 • Miért van szüksége vállalkozásának fizetési szoftverre?
 • Mit keresünk a bérszámfejtő szoftverben?

A legjobb bérszámfejtés Malajziában

 1. PayrollPanda
 2. Swingvy
 3. Kakitangan

Végső gondolatok

 • Melyik bérszámfejtés a legjobb?

A malajziai bérszámfejtési szoftverekkel foglalkoztam, és rájöttem, hogy gyakorlatilag senki sem végez legitim mélyreható áttekintést ezekről a dolgokról a világ kis részén..

Maguk a vállalkozók, mint maguk, jobb, megfelelő felhasználói áttekintést érdemelnek, így tudják, hogy milyen bérszámfejtési szolgáltatást regisztrálnak.

Ezért kötelessé tettem néhány bérszámfejtési szoftver szolgáltatót kipróbálni, csak hogy megnézhessék, miből készülnek, amit később meg fogok osztani veled a cikkben..

A kisvállalkozói tulajdonosok tipikus bérszámfejtési kihívásokkal szembesülnek

1. Az, amely a saját fizetési számláját kezeli

Csábító egyedül futtatni a bérszámfejtést, mert meg lehet csinálni, és ki akarja fizetni valakinek, ha ezt megteheti, ha magad is tudod csinálni, igaz?

A bérszámfejtés teljes időtartamát azonban jobban ki lehetne használni a társaság számára jövedelmezőbb dolgokkal, például eladásokkal vagy marketinggel.

Továbbá, mennyire biztos abban, hogy a megfelelő törvényi hozzájárulásokat fizeti? A helytelen vagy késedelmes hozzájárulások befizetése költségessé teszi a vállalatot elég jó pénz. Nem olyan, mintha az üzleti tulajdonosoknak a világon minden alkalommal lépést kell tartaniuk a törvényi hozzájárulások legújabb követelményeivel.

büntetés a bérszámfejtési hiba miatt

(Forrás: PERKESO)

2. Az adminisztrátor felvétele a bérszámfejtésbe költséges lehet

Vajon tényleg megéri-e fizetni valakinek havonta egyszer a bérszámfejtést, különösen akkor, ha legfeljebb 10 órát költ a bérszámfejtés feldolgozására?

Ezen túlmenően, ha kisméretű munkatársat vagy adminot bérel fel, akkor a saját kérdéseivel jár. Lehetséges, hogy tévesen kommunikálnak, hibák fordulnak elő, konfliktusok merülnek fel, a morál üthet … és ez nagyobb fejfájást jelent az üzleti tulajdonos számára.

Persze, hogy bérelhet fel szabadúszókat bérszámfejtéshez, vagy kiszervezheti számviteli céghez – de mennyire bízhat benne a kívülállók?

3. Az adószakasz b * tch lesz

Ha nincs vállalati könyvelője vagy belső bére, akik a bérszámfejtésre összpontosítanak, akkor valószínűleg rettegni fog az adószezon.

Meg kell javítania a jelentéseit, ellenőriznie kell, hogy mindenki rendelkezik-e EA-űrlapokkal, imádkozzatok, hogy az LHDN ne döntjön úgy, hogy ellenőrzést végez a vállalatánál … aki azt mondta, hogy vállalkozóként könnyű, igaz?

Miért van szüksége vállalkozásának fizetési szoftverre?

Egyesek szerint egy vállalkozás vezetése mind szórakozás, mind profit, mind játék.

Hajlandó vagyok fogadni, hogy azoknak az embereknek, akik ezt állítják, soha nem kellett korábban bérszámfejtést vezetniük vagy adminisztratív jellegű tevékenységeket csinálniuk.

A bérszámfejtés kritikus, de unalmas, időigényes, unalmas, monoton és kellemetlen folyamat..

Olyan időigényes, hogy a NSBA 2017 kisvállalkozói adózási felmérés, az amerikai vállalkozástulajdonosok több mint 25% -a havonta több mint 6 órát töltsön be belső bérszámfejtéssel.

(Forrás: Országos Kisvállalkozói Szövetség)

Azok, akik bérszámfejtési feladataikat kiszervezik, nem is sokkal jobbak: több mint 30% -uk havonta 5 órát költ az adminisztratív bérszámfejtési feladatok elvégzésére, mielőtt az adatokat továbbküldik a bérszámfejtési szolgáltatóknak..

(Forrás: Országos Kisvállalkozói Szövetség)

A bérszámfejtés azonban a vállalkozás vezetésének egyik legfontosabb része, mivel elmondja, hogy mik a vállalati költségek a teljes munkaidőben fizetett fizetések és a szabadúszó alkalmazottak szempontjából.

A helyzet az, hogy az üzleti tulajdonosok Túl sok időt töltenek a bérszámfejtéssel, ez az idő jobban fordítható az értékesítésre, a marketingre, vagy akár egy jó „ol R&R.

A felhőbérszámfejtő szolgáltatók bevezetésével az órákig tartó folyamatok most már automatizálhatók és perceken belül is elvégezhetők, kiküszöbölve a stressz nagy részét és segítve vállalkozásának hatékonyabb működtetésében..

Mint már említettük, néhány malajziai bérszámfejtési szoftver szolgáltatón keresztül mentünk át, hogy megnézzük, mennyire előnyösek nálunk, és megosztjuk veled, mert ilyen félelmetesek vagyunk.

Mit keresünk a bérszámfejtő szoftverben?

legjobb bérszámfejtés Malajzia

 • Egyszerű használat
 • A szoftvernek intuitívnek és könnyen használhatónak kell lennie. A világ legjobb tulajdonságai és előnyei haszontalanok, ha senki sem tudja, hogyan kell használni. A minőségi felhasználói felület és az UX kulcsfontosságú a megfelelő bérszámfejtési rendszer kiválasztásában.

 • Jellemzők
 • A bérszámfejtés a legalapvetőbb dolog, amelyet a bérszámfejtési szoftvernek meg kell tennie. Vessen egy pillantást arra, hogy ezek a bérszámfejtési szoftverek tartalmaznak-e olyan kiegészítő funkciókat, amelyek egyediek, de mégis előnyösek a felhasználó számára.

 • HR képességek
 • A bérszámfejtés és a HR feladatok néha átfedésben vannak, és egyes vállalatok kiváló HR funkciókat kínálnak szoftverükkel. Megvizsgáljuk az alkalmazás legalapvetőbb HR képességeit, és azt, hogy az milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára.

További beavatkozás nélkül itt találhatók a malajziai kedvelt bérszámfejtési szoftver szolgáltatók!

Legjobb bérszámfejtési szoftver

1. PayrollPanda

https://www.payrollpanda.my/

PayrollPanda

Egyszerű használat

Jellemzők

Ár (MYR)

38 * / hónap

Főbb jellemzők

 • Munkavállalói önkiszolgálás
 • Quickbooks & Xero-integráció
 • Online szabadságkezelés

„A Bitcatcha legkedveltebb bérszámfejtési szoftvere! Álom, hogy minden szükséges funkcióval alacsony áron használhatja! ”

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT

PayrollPanda – Könnyű használat

A PayrollPanda könnyen figyelembe veszi a tortát, mint a legjobb bérszámfejtési szoftvert, amelyet eddig használtunk, mert olyan rohadt könnyű kedvelni. Ez teszi az összes többi bérszámfejtési programot szükségtelenül bonyolultnak.

A PayrollPanda csapata sok időt töltött az UI-n és az UX-n, és ez azt mutatja.

A szoftver egyszerű – könnyen használható és praktikus. Az összes kattintható gomb ügyesen van elhelyezve a bal oldali panelen, élénk színekkel díszítve, így a navigáció a lehető leginkább intuitív.

Olyan természetesnek érzi magát, hogy ezt használja, mert bárki, aki tudja, hogyan kell számítógépeket használni, valójában nincs szüksége semmilyen képzésre az alkalmazás hatékony használatához..

PayrollPanda – Jellemzők

A PayrollPanda nem a legjobban megrakott fizetési alkalmazás. Az összes olyan alapvető funkcióval rendelkezik, amelyet manapság elvár a munkabérszámfejtési alkalmazásokból, semmi több, sem kevesebb.

Automatikus bérszámfejtésről, egy kattintással történő bérszámfejtésről, integrált banki kötegelt fizetésekről (munkavállalói és törvényes számlákra), automatikus bérszámfejtésről beszélünk … erről szól.

Ha gondolkodsz, valójában nem sok … de a munka elvégzett. És hatékonyan teszi ezt.

PayrollPanda – HR képességek

A PayrollPanda bizonyos HR képességekkel is rendelkezik. A versennyel összehasonlítva HR tulajdonságaik nem vonnak maga után, de jól szolgálják a céljukat, és határozottan megkönnyítik az üzleti tulajdonos életét.

A munkavállalók bejelentkezést kapnak a saját PayrollPanda portáljukra, ahol olyan feladatokat láthatnak el, mint például a saját fizetési nyomatuk kinyomtatása, levelek benyújtása. Ezután távolról jóváhagyhatja a leveleiket, csak bejelentkezve a PayrollPanda-ba laptopjáról vagy telefonjáról.

Van egy naptár funkció is, így a csapat könnyedén láthatja egy pillanat alatt, ki van szabadságon, vagy van valamilyen ünnepnap.

Valójában problémák merültek fel a PayrollPanda esetleges hátrányaival kapcsolatban. Azt hiszem, az egyetlen valódi panasz az, hogy a szoftver csak egy felhasználónak teszi lehetővé a bérszámfejtést … tehát azt hiszem, ha nem akarja, hogy valaki más tudja, mennyi az Ön vállalata költsége, akkor a bérszámfejtést magának kell vezetnie.

A PayrollPanda ára is nagyon versenyképes, csak az alapszámlánál az RM38-at és az egy alkalmazottra jutó RM8-t csak.

Megfizethető, könnyen használható és ami a legfontosabb, funkcionális.

Nem csoda, hogy a PayrollPanda az első számú bérszámfejtési szoftver szolgáltató.

További információkért olvassa el a PayrollPanda teljes áttekintését!

2. Swingvy

https://www.swingvy.com/

Swingvy

Egyszerű használat

Jellemzők

Ár (MYR)

8,50 * / hónap

Főbb jellemzők

 • Munkavállalói önkiszolgálás
 • Nagyszerű fedélzeti program
 • Jóváhagyó beállítás
 • HR Hub

“Az egyik legjobb bérszámfejtési alkalmazás a kkv-k számára!”

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT

Swingvy – Könnyű használat

Őszintén nagyon nehéz nekünk rangsorolni a vállalatokat ezen a listán, mert míg a kedvencünk a PayrollPanda, Swingvy létezik, és ők is nagyon átkozottul fantasztikusak!

Az első benyomásunk Swingvy-ről nagyon pozitív volt, az UI jól csiszolt, tiszta és… érzékeny megjelenésű. Nem tudom, hogyan tudom jobban megmagyarázni ezt. A felület annyira csiszolt, hogy szó szerint reagál.

Használata természetesnek és intuitívnek tűnik, anélkül, hogy küzdenie kellene, hogy valóban tudja, mit tegyen a következő lépés. Más szavakkal, a felhasználói élmény kiváló!

Swingvy – Jellemzők

A Swingvy kétélű kardot visel, mert bár TON bérszámfejtési funkciókkal rendelkeznek, mindez csak áron jár – felhasználóbarát. Megállapítottuk, hogy a PayrollPanda-hoz képest kissé nehezebb volt megtanulnunk, hogyan kell használni a Swingvy-t, és ehhez képzést kellett bevonnunk az alkalmazás hatékony használatának megtanulására..

Az egyik vonzó tulajdonság, hogy kiváló fedélzeti rendszerrel rendelkeznek, amit igazán értékeltem.

Alapvetően hamis adatokkal látják el Önt, így érezheti, hogy milyen érzés a bérszámfejtést platformon keresztül futtatni. Ha készen áll, csak feltöltenie kell a vállalata és az alkalmazottak adatait a bérszámfejtés valódi futtatásához.

Az EA űrlapgenerálás nagyon egyszerű a Swingvy-vel, így csak egy gombra kell kattintania az űrlapok generálásához az adószakban.

Emellett Swingvynek minden szokásos gyanúja van – automatikus számítások, banki tételek kifizetése, egy kattintásos bérszámfejtés, fizetési bizonylat generálás.

Egy dolog, amit nagyon szeretek, az, hogy van egy mobilalkalmazásuk. Mivel a Swingvy több felhasználónak is lehetővé teszi a bérszámfejtést, ennek a felhasználónak a főnök, azaz Ön jóváhagyására van szüksége a bérszámfejtés benyújtása előtt..

A mobilalkalmazás nagyon praktikus, mivel a telefon képernyőjéhez van formázva, lehetővé téve, hogy mindent kényelmesen ellenőrizhessen, mielőtt bármit jóváhagyna. Ez vonatkozik az olyan HR feladatokra, mint a szabadság és az igénylés jóváhagyása!

Swingvy – HR képességek

Ami a HR képességeket illeti, a Swingvy INGYENES HR-központtal rendelkezik, amelyre be kell jelentkeznie, mielőtt felhasználná a bér-kiegészítőt. Fantasztikus, munkavállalói önkiszolgálással, naptárral, egyedi jelentésekkel és a munkákkal.

Sajnos az ingyenes verzió nem jár szabadság- és igénykezeléssel. Ha tetszik, havonta egy további kiegészítő RM8,50 RM-t kell kitöltenie a prémium tervért.

Dióhéjban, a Swingy fantasztikus mind a kkv-k, mind a kisvállalkozások számára. Csak hatékonyan kell gyakorolni.

További információkért olvassa el a Swingvy teljes áttekintését!

3. Kakitangan

https://www.kakitangan.com/

Kakitangan

Egyszerű használat

Jellemzők

Ár (MYR)

85 * / hónap

Főbb jellemzők

 • Részletes HR modul
 • Nagyon testreszabható
 • Bankintegrációk
 • Automatikus bérszámfejtés

„Nagyon átfogó és részletes! Nagyon lenyűgöző lehet, ha türelme van megtanulni a megfelelő használatot. ”

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT

Kakitangan – Könnyű használat

A Kakitangan valószínűleg a legkevésbé tetszett bérszámfejtési rendszer, de ez nem jelenti azt, hogy nem jó. Valójában tele van szolgáltatásokkal, funkciókkal és testreszabható lehetőségekkel! Csak egy meredek tanulási görbével rendelkezik, amely megköveteli az emberek képzését a szoftver hatékony használatához.

A felhasználói felület nagyszerűen néz ki, ezt nem tagadhatjuk. Jól megtervezett, minden jól néz ki, friss, modern … azonban a Kakitangannak szüksége van egy kis segítségre az UX szakaszban.

Az UX a felhasználói élményt jelenti, és az alkalmazás használatával kapcsolatos tapasztalataink kissé vegyesek voltak. később mélyebben belemerülünk.

Kakitangan – Jellemzők

Most koncentráljunk a szolgáltatásokra. A Kakitangan könnyedén lerövidíti a versenyt a rendszerével elérhető, rendkívül sok funkcióval.

A bérszámfejtés szempontjából olyan dolgok vannak, mint a testreszabható bérszámfejtés, a PCB-magyarázó oldalak, a kick-ass mobilalkalmazás és a tételekhez történő banki integrációk legnagyobb listája..

Kakitangan – HR képességek

HR képességei szintén meglehetősen robusztusak, külön modulokkal állítják be a követeléseket, a szabadságot és a HRIS-t. Minden részletes és testreszabható, amit igazán jó tudni, mivel a Kakitangan valószínűleg az egyetlen bérszámfejtési / HR-szoftver ott, ahol ilyen szintű testreszabási lehetőségek vannak..

Kakitangan – Bonus Rant

Kiváló tulajdonságaik ellenére a Kakitangan nem tudott lenyűgözni a használhatóság szempontjából – az ilyen bonyolult és összetett funkciók megvalósítása miatt rendszerük is bonyolultnak érzi magát..

Személy szerint nehezen tudtam navigálni a Kakitangan platformon, és időnként nem voltam teljesen biztos abban, hogy mit kell tennem vagy teljesítenem a funkciók megfelelő használatához..

Az alkalmazás hatékony használatához elengedhetetlen a képzés, és még akkor is úgy érzem, hogy a felhasználók továbbra is nem tudják, mit kell tenni. Ilyen esetekben az élő csevegés vagy telefonos támogatási rendszer nagyszerű a felhasználók számára, mert elakadásakor azonnal segítségre lehet hívni valakit, ám mivel a Kakitangan egyiket sem kínál, a korosztályt arra kellett töltenünk, hogy a saját dolgainkat kitaláljuk..

A hosszú és rövid Kakitangan kiváló megoldás a bérszámfejtéshez, ha van türelme és ideje megtanulni rendszerük hatékony használatát..

További információkért olvassa el a teljes Kakitangan-véleményt!

Záró gondolatok: melyik bérszámfejtés a legjobb?

ÁR (MYR)

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

JELLEMZŐK

PayrollPanda

38 * / hónap

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Az 5-ből 4-es osztályozásAz 5-ből 4-es osztályozásAz 5-ből 4-es osztályozásAz 5-ből 4-es osztályozás

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT

Swingvy

8,50 * / hónap

Az 5-ből 4-es osztályozásAz 5-ből 4-es osztályozásAz 5-ből 4-es osztályozásAz 5-ből 4-es osztályozás

Az 5-ből 4-es osztályozásAz 5-ből 4-es osztályozásAz 5-ből 4-es osztályozásAz 5-ből 4-es osztályozás

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT

Kakitangan

85 * / hónap

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT

* Az ár a szolgáltatástól függ & Alkalmazottak száma.

A lista elkészítése volt a legnehezebb dolog, amit hosszú idő alatt meg kellett tennünk, mert ezek a vállalatok olyan dolgokat hoznak az asztalra, amelyek hasznosak és funkcionálisak is.

A PayrollPanda a leginkább felhasználóbarát megoldás az összes közül, amely egyszerűen megoldást kínál a bérszámfejtési problémákra. Azt csinálja, amit hirdet, és nagyon jól csinálja. Könnyen kezelhető, nincs komplikáció, csak működik.

A Kakitangan rendelkezik a legtöbb szolgáltatással és előnnyel, és szó szerint túlmutat azon, amit elvár. Rendelkezik olyan testreszabási lehetőségekkel, amelyeket a legtöbb kkv átvilágít, de nagyon bonyolult használni.

Swingvy mindkét világ legjobbja. Könnyen kezelhető, átfogóbb, mint a PayrollPanda, nem olyan zavaró, mint a Kakitangan. Ugyanakkor NEM olyan egyszerű felvenni, mint a PayrollPanda, és nem olyan részletes, mint a Kakitangan.

A PayrollPanda a legolcsóbb platform a három közül, ha a teljes csomagot figyelembe veszik.

Ha azonban csak a bérszámfejtési megoldásra van szüksége a HR előnyei nélkül, akkor a PayrollPanda lesz a legdrágább lehetőség, mivel csak egy ára van.

PayrollPandaSwingvyKakitangan
Teljes csomagRM1,476RM2,040RM2,200
Csak bérszámfejtésRM1,476RM1,020RM850

* Az ár egy 10 alkalmazottos, 12 hónapos előfizetési arányon alapul.

Személy szerint a PayrollPanda a legjobb választás számunkra, mert kisvállalkozásunk vagyunk, és kifejezetten a kisvállalkozások tulajdonosát célozzák meg. Nagyon tetszik, mert megfizethető, könnyen használható és csak működik!

Hiányoznak azonban a testreszabási lehetőségek, és csak egy felhasználó engedélyezi a bérszámfejtést, tehát ha kkv-t működtet, vagy ha azt akarja, hogy valaki más vezessen bérszámfejtést, akkor jobb, ha a Swingvy-t vagy a Kakitangan-t választja..

Mint mindig, az áttekintésben szereplő vélemények csak a szerző véleményét tükrözik, és nem feltétlenül tükrözik a szoftverrel kapcsolatos tapasztalatait. Más szavakkal, nem mondhatjuk el, mi a legmegfelelőbb az ön számára, hacsak nem próbálod ki magad.

Mindegyik ingyenes próbaverziót kínál, tehát őrüljön meg és dobja el magát!

Ha nem ért egyet véleményemmel, írjon nekünk, és tudassa velem a gondolatait.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map