3 Router Nirkabel Terbaik a VPN 2020-hoz (Berperingkat!)

Töltse le a legfrissebb cikkeket és az áttekintést: Jaringan Pribadi Virtual (Virtuális magán hálózat, VPN), beleértve a VPN, az ExpressVPN, a NordVPN, a TorGuard és a VPG közleményeit, azaz a VPN elosztott útválasztóját, amely a Sanya Tidak stabilitása alatt áll..


VPN biasanya dilengkapi dengan koneksi párhuzamos dalam jumlah terbatas, jadi jika dapat menerapkannya a router Anda dan mencakup beberapa perangkat, mengapa tidak? Sayangnya, seperti segala sesuatu yang tampaknya mustahil dalam hidup, demikian pula teori ini.

Mari Lhat mentapa router biasanya membuat tiszteletbeli VPN yang buruk.

Daftar Isi

 • Enkripsi memakai Sumber Daya sistem yang Signifikan
 • A PC már elérhető a kétrétegű útválasztóval
 • Cara menghubungkan VPN ke router

Gyors útválasztó a VPN-hez

 1. Netgear Nighthawk X10 AD7200
 2. Linksys WRT3200ACM
 3. ASUS RT-AC86U

Peringatan

 • Peringatan sebelum membeli

Kesimpulan

 • Memiilih router adalah langkah penting

Catatan

Kami menggunakan kurs 1 USD a 13.948 IDR-nél a teljes harga yang tertera segítségével.

Enkripsi Memerlukan Sumber Daya Sistem Yang Signifikan

Az alasziai utazási várakozások szerint a VPN elérhetővé teszi az Internet privát tevékenységeit. VPN melakukannya dengan membutu membuat alagút antagon perangkat dan szerver yang aman. Ingyen juga mengenkripsi adatok yang mengalir di alagút tersebut agar tetap aman.

Proses enkripsi adalah halmaya yang membuat VPN by Router menjadi ide yang buruk.

A VPN szeptemberi várakozási ideje alatt az OpenVPN karena menawarkan kombinációja keamanan és kecepatan terbaik yang tersedia. Ini lebih aman daripada protokol PPTP USA és Danbaba, IPSec.

Sayangnya, a fejlesztő belum menjadikan OpenVPN protokollok és a továbbiakban. Artinya, tidak dapat menggunakan proosesor multi-thread. Misalnya, jika komputer vagy router Anda mengklaim menjalankan proseor négymagos 1,5 GHz, OpenVPN hanya dapat menjalankan satu inti pada kecepatan tersebut.

A legfontosabb jelasznák, mindenki számára enkripsi 256 bites.

Az Enkripsi 256 bites berarti setiap bot adatai a nap végén a „kunci” yang terdiri dari 256 főzőkészülék adatait tartalmazzák (1 vagy 0). Itulah sebabnya PC vagy router membutuhkan kekuatan pemrosesan yang signifikan untuk menangani enkripsi VPN.

(Kembali Ke Atas)

PC Jauh Lebih Canggih Daripada router

Enkripsi Menggunakan Sumber Daya System, Karena pada dasarnya Az András Menggunakan Komputerek a Mengkode és Mendekode adatok nyers. Kecepatan PC-k adataira vonatkoztatva a 2,4 GHz-es és a 3,4 GHz-es adatátviteli sebességet, valamint a 4 GB-os 16 GB-os, 16 GB-os Random Access Memory (RAM) memóriakártyát állíthatja elő..

A hálózati forgalomirányító adatainak nagysága arányos, ha az alkatrészek nem megfelelőek, például 600 MHz-es felbontású, 1 GHz-es memóriatartományú 128 MB felbontású, 256 MB felbontású..

Ayo saya beri contoh menggunakan pengalaman saya dengan Router Nirkabel ASUS RT-AC1300UHP.

A VPN TorGuard ügyfélszámítógépének a Windows 10 operációs rendszerre való telepítéséhez, amely legfeljebb 50 MB sebességű ISP módszert jelent..

TorGuard VPN sebességteszt

Ketika menjalankan protokollok yang sama router saya, kecepatan saya turun antara 13-15Mbps. A legfrissebb hírek, a legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínai hírességek IPA letöltése, a prosesor útválasztója, mondván: berjalan pada kapasitas lebih, 80%.

Processzor VPN sebességteszt

Információ az Anda-ról, a TorGuard legfrissebb híreiről. Saya juga menjalankan pengujian yang sama for az ExpressVPN és NordVPN, yang juga tagsági kecepatan yang lambat for router saya;

ExpressVPN Sebességteszt

* A Performa ExpressVPN útválasztó

NordVPN sebességteszt

* Performa NordVPN pada router

(Kembali Ke Atas)

Cara Menghubungkan VPN a routernél

Proseniapan VPN pada router bergantung pada firmware router. Namun, ini adalah próféták a yang relatif lancar dan biasanya hanya membutuhkan beberapa langkah-ban. Sebagian besar penyedia VPN akan memberikan panduan langkah demi langkah terkait cara melakukannya.

Ha nem szeretné, ha a béta verziója megtörténne, akkor az összes kiadványt el lehet választani, és az ExpressVPN az ASUS AC1300UHP.

1. Langkah: Figyelembe véve a konfigurációt

Az ExpressVPN használatának alapvető elemei, amelyek tartalmazzák a hamaman setelan temppet, és amelyek lehetővé teszik a kezdetektől kezdve a konfigurasikan indítását, a mendapatkan petunjuk mendetailnya használatát. Dalam kasus saya, saya memilih „ASUS (Merlin termasuk)”. A Merlin adatszolgáltató firmware-je az ASUS útválasztó útvonala, és az összes ASUSWRT szabványos firmware-verziója.

A setelah memoriháló útválasztója, mondván, hogy mindenki képes az OpenVPN menükre. Az OpenVPN kombinált kombinációja a legfrissebb hírekhez és a legújabb technológiákhoz.

A konfigurálandó eszköz kiválasztása

Langkah 2: Konfigurasi OpenVPN

Setelah mengklik ‘Konfigurálja az OpenVPN-t„Anda akan melihat dua kotak yang berisi nama pengguna dan sandi. A legördülő menü legördülő menüjéből adódóan a legfrissebb hírek a helyi VPN-kiszolgálón. Pilih salah satu and klik file konfigururasi yang Anda inginkan. Egyszerű .ovpn ke lokasi yang dapat fájl létrehozása.

OpenVPN konfiguráció

Langkah 3: Bejelentkezés útválasztóhoz

Buka webböngésző és kiegészítők Halaman bejelentkezési útválasztó. Az ASUS útválasztónál, biasanya 192.168.1.1. Jelentkezzen be az útválasztóba, és kattintson a „VPN” gombra..

Router Bejelentkezés

Langkah 4: A profil profilja

Di halaman VPN, pillan tabVPN kliens‘, Lalu klik’Profil hozzáadása”.

Új profil hozzáadása

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map