De 5 bedste VPS-hostingudbydere 2020 (rangeret!)

Hvis du læser dette, leder du sandsynligvis efter en VPS-løsning, der passer til dine hosting-behov. Med denne artikel bringer vi dig gennem vores top 5 foretrukne VPS-tjenester, og hvorfor vi finder dem så forbandede fantastiske.


Men før vi gør det, lad os se lidt på, hvad en VPS faktisk er, og hvorfor folk vil have tjenester som disse.

Indholdsfortegnelse

 • Hvad er VPS?
 • Hvad er forskellen?
 • Skal du skifte til VPS?

Bedste VPS-hosting

 1. SiteGround
 2. Hostinger
 3. Inmotion Hosting
 4. A2 Hosting
 5. HostGator

Afslutter

 • Hvilken VPS du skal gå efter?

Hvad er VPS?

VPS (eller Virtual Private Server) Hosting er en unik hostingteknologi, der sidder pænt mellem standard delt webhosting og dedikerede serverservices.

Det er bedst egnet til virksomheder, der kræver en hostingplan, der giver mere serverkraft, funktionalitet og fleksibilitet end delte servere, men uden prislappen på dedikerede servere.

Med andre ord, VPS-hosting giver dig det bedste fra begge verdener. Du får mere af alt, men til en pris, der ikke er for skandaløs.

Her er en hurtig gennemgang af det grundlæggende, men hvis du er sulten på mere, er der masser af fantastiske VPS hosting-guider som du kan tjekke online.

Mere om VPS

VPS giver dig mulighed for at huse din hjemmeside i virtuelle rum på en fysisk server. Selvom det muligvis lyder mægtigt tæt på en delt hosting-server, er det faktisk ganske anderledes, fordi du har dit helt eget operativsystem, dedikerede ressourcer (CPU og RAM) og dedikeret lagerplads i en virtuel privat server.

VPS Hosting

VPS Hosting koster kun en brøkdel af en hel server. (kilde)

Så det er perfekt, hvis du har brug for fordelene ved en privat server, men foretrækker at holde omkostningerne lave.

Hvad er forskellen?

“Er der virkelig nogen forskel?”

Der er selvfølgelig, og det er større, end du tror!

For at give dig en bedre forståelse af forskellene, så lad os se på den indre funktion i hver hostingtjeneste.

Delt server hosting

Med en delt serverhosting hostes dit websted på en enkelt fysisk server sammen med hundreder af andre websteder. Det er ofte den billigste hostingplan, men også den mest begrænsende, da du deler alle dine serverressourcer med andre brugere.

Det er næsten som at bo i en lejlighed med huskammerater. Det hele er sjovt og spil, indtil nogen tåger toilettet.

Ja, jeg taler om dig, Karen. Stop med at klæbe toilettet.

Generelt er delt serverhosting bedre egnet til mindre websteder, der ikke kræver meget båndbredde eller serverressourcer. De fleste udbydere administrerer servervedligeholdelse, hvilket gør det let at bruge for dem uden teknisk viden.

Ulempen er, at du har meget begrænsede ressourcer, og hvis du ender med en dårlig bruger, vil de sandsynligvis ende med at riste alle ressourcerne, hvilket får dit websted til at blive langsommere.

Ved du hvad der sker, når dit websted går langsommere? Det reducerer konverteringer. Det er noget, som ingen kan lide.

Virtuel privat server (VPS) hosting

Du forstår aldrig rigtig frihed, før du flytter ud af lejligheden med dine shitty toiletsvogne venner og flytter ind på dit loft.

God riddance, Karen!

Sådan er VPS hosting. Du har hele lejligheden til dig selv, og mens du stadig har en fysisk server hos andre brugere, er dine serverressourcer dine og dine alene.

Med VPS behøver du ikke at bekymre dig om at have dårlige brugere til at tagge serverressourcer, da du er isoleret fra hinanden, selvom du deler den samme fysiske server.

Dette betyder, at dit websted fungerer hurtigere, hvilket resulterer i flere KONVERSIONER og SALG.

Du har også bedre sikkerhed med VPS, da alle dine data er adskilt fra andre brugere, hvilket reducerer en hackers chancer for at få adgang til dit websted.

Den bedste del?

VPS koster typisk omkring en brøkdel af en dedikeret server. I det væsentlige får du fordelene ved en privat server minus den ublu pris.

Dedikeret server-hosting

Når du når et bestemt punkt i livet, vil du bo i et luksuriøst palæ med toiletter, der er større end din gamle lejligheds stue.

Og det er præcis, hvad dedikerede servere er. Du har dybest set hele serveren for dig selv med adgang til så mange ressourcer, som du har brug for, men ligesom at eje et hus, er dedikerede servere den dyreste mulighed blandt alle hosting-tjenester.

Da du har hele den fysiske server til dig selv, har du adgang til alle serverressourcerne uden at behøve at dele eller dele den med andre brugere. Du har også total kontrol over alle aspekter af din server, herunder operativsystem, hardware osv.

Det er den mest kraftfulde hostingtjeneste, men også den dyreste og anbefales generelt til brugere, der kører websteder med høj profil med høj trafik, hvilket kræver stor båndbredde.

Skal du skifte til VPS?

Nogle af jer spekulerer måske på, om I skulle gøre det eller ej skift til en VPS.

Helt ærligt, hvis du driver et lille eller hobbywebsted, er det sandsynligvis nej.

IMIDLERTID.

Hvis du oplever nogen af ​​de ting, som vi har nævnt nedenfor, skal det være en god indikation af, at du bor med husmænd ikke er nøjagtigt den bedste mulighed for dig:

 • Dit websted begynder at aftage, eller dine brugere oplever sider med langsom indlæsning.
 • Du får regelmæssigt høje mængder trafik.
 • Du ser fortsat “Intern serverfejl” eller “50X” -meddelelsen.
 • Du har følsomme data gemt på dit websted.
 • Du overvejer eller driver en online butik.
 • Du ønsker at installere et brugerdefineret program eller software.
 • Du får fortsat fejlen “Tjeneste utilgængelig”, når du indlæser dit websted.

Hvis du driver en virksomhed eller en tjeneste, vil du sandsynligvis også skifte. VPS-hosting er typisk mere pålidelig og hurtigere end delt hosting, og den ekstra hastighed hjælper med at øge salget og konverteringerne.

RANKED: Den 5 bedste VPS Hosting Provider

bedste vps bitcatcha

På nuværende tidspunkt bør du have en grundlæggende forståelse af VPS, og hvordan det kan hjælpe dig med at sælge mere med dit websted

Problemet er, at der er masser af udbydere, der tilbyder VPS-tjenester, og hvordan skal nogen vælge med al den overvældende information fyldt i vores ansigter?!?

Godt bekymre sig ikke.

Vi gik gennem dem alle og indsnævrede det til de 5 bedste VPS-muligheder for dig.

1. SiteGround

https://www.siteground.com/

SiteGround Cloud

Samlet driftstid

100%

Serverhastighed

EN+

Pris

$ 80 / mo

Nøglefunktioner

 • 40 GB SSD-lagerplads
 • 5TB dataoverførsel
 • 2 kerner & 4 GB RAM
 • Apache / Nginx & CentOS
 • GIT integreret

"Et stort hostingfirma, der tilbyder solide serverpræstationer med live chat support i høj kvalitet"

SiteGround Hosting, der er et fantastisk hostingfirma, der tilbyder solide serverpræstationer med live chat support i kvalitet, passer til både nye og erfarne brugere, der ønsker at skifte til VPS til deres websted.

SiteGround’s skyplan er i samme beslag med VPS. Det administreres fuldt ud med dedikerede ressourcer til at oprette og administrere separate cPanels.

Skyplanen tilbyder også en række nøglefunktioner, der er essentielle for VPS-tjenester, såsom et gratis CDN til forbedret hastighed, muligheden for at vælge serverplaceringer og 24/7 VIP-kundesupport.

SiteGround er altid pålidelig og kendt for deres hastighed og er vores nr. 1-anbefaling, hvis du værdsætter webstedsbelastningshastighed, stabilitet og salg.

Afsløring

Vi er vært for Bitcatcha.com på SiteGround Cloud – Business. .

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger VPS

Samlet driftstid

100%

Serverhastighed

EN+

Pris

$ 4,99 / mo

Nøglefunktioner

 • 20 GB SSD
 • 1 TB båndbredde
 • 1 GB RAM & 2 GB burst-RAM
 • 100 MB / S-netværk
 • IPv6-support

"30x hurtigere end de gennemsnitlige delte hostingtjenester"

Hostinger leverer en 6-lags plan for deres VPS-hostingtjenester, som du kan vælge at passe til dine websteds behov. Deres plan 1 tilbyder de grundlæggende specifikationer med 1.000 GB (alias 1 TB) båndbredde, 20 GB diskplads og cirka 1 GB RAM. Hvis du vil have mere, kan du vælge Plan 6, som giver dig en kæmpestor 8 GB RAM, 160 GB diskplads og 6.000 GB båndbredde.

Den anden vigtige styrke ved Hostinger VPS-hosting er, at de er 30 gange hurtigere end de gennemsnitlige delte hosting-tjenester. Dette sætter dem som en af ​​de hurtigste VPS-hostingudbydere på markedet, så hvis hastighed er vigtig for dig, så er Hostinger et godt valg.

Deres pris er også latterligt lav for en VPS af dette kaliber. Fremragende værdi for pengene, kan ikke gå galt med Hostinger. Hvis SiteGround priser er lidt for meget for dig, ville Hostinger være det næste bedste valg.

3. Vært for følelser

https://www.inmotionhosting.com/

Inmotion Hosting VPS

Samlet driftstid

100%

Serverhastighed

EN+

Pris

$ 27,99 / mo

Nøglefunktioner

 • 75 GB SSD-opbevaring
 • 4TB båndbredde
 • 4 GB RAM
 • CentOS w LAMP
 • Fuld cPanel-licens

"Enestående serverpræstationer med høj oppetid & lav TTFB"

Med Inmotion Hosting kan du forvente at få enestående serverpræstationer med høj oppetid (>99,95%) og lav Time-To-First-Byte (<450ms) ud over deres solide kundeservice. Deres VPS-hostingplan anbefales stærkt, hvis serverpræstationer er din prioritet.

Mængden af ​​funktioner, som du får med Inmotion Hosting, såsom gratis cPanel-licens med Enterprise-grade CertOS og SSL & SSDs-certifikat for ekstra sikkerhed og hosting i høj hastighed gør dem til et godt valg for strømbrugere.

Vi var vært for www.bitcatcha.com med dem, så det taler bøger om deres hastighed og service.

4. A2 Hosting

https://www.a2hosting.com/

A2 Hosting VPS

Samlet driftstid

99,9%

Serverhastighed

EN+

Pris

$ 32,99 / mo

Nøglefunktioner

 • 75 GB SSD-opbevaring
 • 2 TB overførsel
 • 4 GB RAM & 4 vCPU’er
 • node.js & TLS 1.2
 • cPanel eller Plesk

"Med Railgun Optimizer, forudkonfigureret servercache & SSD, A2 er alvorlig med hensyn til hastighed."

Ligesom Hostinger handler A2 Hosting alt om at give den bedste hastighed til dit websted med deres VPS-hosting. Med teknologi som Railgun Optimizer, forudkonfigureret servercache og SSD-lagerplads til dets servere er fyrene på A2 Hosting seriøse over deres hastighed.

Mens de tilbyder alle de væsentlige funktioner, som du har brug for til en VPS-hosting, såsom muligheden for at bruge cPanel, Linux OS, og endda tillade root-adgang, er deres største styrke at give uovertruffen serverhastighed, som er uovertruffen i hostingindustrien.

5. HostGator

https://www.hostgator.com/

HostGator VPS

Samlet driftstid

100%

Serverhastighed

EN+

Pris

$ 29,95 / mo

Nøglefunktioner

 • 120 GB diskplads
 • 1,5 TB overførsel
 • 2 kerner & 2 GB RAM
 • 2 IP-adresser
 • Gratis kontomigration

"Perfekt pasform til bloggere, der ønsker en cloud-hosting-løsning, der begge er enkle & fleksibel."

Mens VPS er billigere end dedikerede servere, er de stadig relativt dyre hos de fleste hostingudbydere. HostGator tilbyder en rimelig pris VPS-plan, der er både pålidelig og enkel at bruge. Deres VPS-plan passer perfekt til bloggere, der ønsker en cloud-hosting-løsning, der er både enkel og fleksibel.

Nogle af de vigtigste funktioner, de tilbyder, inkluderer et ét-klik-opgraderingssystem, fuld root-adgang, et antal gratis udviklingsværktøjer og en offsite-sikkerhedskopi.

Indpakning: Hvilken VPS du skal gå efter?

Vi har nævnt det før, og vi vil nævne det igen – der er ikke sådan noget som den perfekte VPS-udbyder (i det mindste ingen, som vi kender til). Siteground kommer dog temmelig tæt på trods af prisen.

Uanset hvilken VPS du vælger at gå med, er de 5, som vi har nævnt ovenfor, i øjeblikket de bedste udbydere, da de giver dig god kundeservice, serverydelse, pålidelighed, generel brugervenlighed og vigtigst af alt, hastighed.

Hvis du værdsætter konverteringer og salg, vil hastigheden på NOG af disse top 5 VPS-tjenester hjælpe. Alle af dem er gode muligheder, og i sidste ende afhænger det alt af behovene på dit websted, de funktioner, du ønsker, og det budget, du har.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector