De 5 bedste webhosting til websteder i USA 2020 (hastighed testet!)

Hvis du vil køre et vellykket websted, er det vigtigt at samarbejde med den rigtige hostingudbyder. Som forhandler slags vigtig.


Problemet er, de fleste er ikke helt sikre på, hvad de skal lede efter. Mange bliver sugende til at gå efter den billigste vært, de finder – en fejl, der vil koste dig store bukser i det lange løb.

Så hvad adskiller de ‘bedste’ hostingudbydere? Og hvordan i all verden kan du fortælle, hvilke værter der er bedst egnet til et USA-baseret websted?

Vær ikke bekymret, i dag har vi gjort arbejdet og indsnævret hundreder af værter til vores top 5 for dem af os med publikum i Amerika.

Parat? Lad os gøre det!

Contents

Indholdsfortegnelse

 • Kan din vært levere stor hastighed til dit publikum?
 • Vil din vært hjælpe dig med at vokse, når amerikansk e-handel blomstrer?
 • Kan din vært beskytte dig & dit publikums data?
 • Hvor oprigtigt kan din vært opfylde deres løfter?
 • Hvordan vi definerer de bedste værter for amerikanske brugere

Bedste Web Hosting USA

 1. SiteGround USA
 2. Hostinger USA
 3. A2 Hosting US
 4. Kinsta
 5. GreenGeeks

Dom

 • Hvilket er det bedste hosting for dig i USA?

Den første ting at vide er, at din geografiske kontekst påvirker, hvad du har brug for fra en vært.

Her er fire spørgsmål, som DU skulle stille dig selv.

Kan din vært levere stor hastighed til din målgruppe?

Man kan sige, at vi i Bitcatcha er besat af hastighed.

Og tro os, du skulle være også! Amerikanere har usædvanligt høje forventninger til, at websteder skal opfylde. Dit websted skal mødes.

Dette er især tilfældet, hvor amerikanere lægger ned deres hårdt tjente dollars. Eksperterne har bevist, at selvom amerikanere elsker dit brand, er det kun et par negative oplevelser, det tager at gøre 59% af dem hoved andetsteds.

Hvad er en ‘dårlig oplevelse’ i webstedsbetingelser? Nå, sider, der tager for lang tid at indlæse, ufuldstændig indlæsning af billeder eller et websted, der halter eller går ned i spidsbelastningstider.

Ifølge thinkwithgoogle, du ønsker, at dit websted skal indlæses på under 1 sekund. Sandsynligheden for, at folk forlader dit websted, stiger 32%, når dine belastningshastigheder kryber mod 1-3 sekunder.

På den anden side engagerer folk sig mere med et websted, når de er i stand til at bevæge sig frit og fokusere på dit indhold, ikke ventetiden. Hurtigere belastningshastigheder betyder glade brugere, flere sidevisninger, flere kundeemner, flere mennesker, der deler dit indhold … du får vores jist.

Derfor hævder vi altid, at SPEED er den vigtigste faktor til at give en god brugeroplevelse. Vi ønsker lynhurtig sideindlæsningstid.

Og du ved, hvad der hjælper med at køre hurtige ilastningshastigheder? Din host-serverhastighed. Tænk på det som din bilmotor, der vender dig fremad.

Nu afhænger værtshastigheden af ​​et par forskellige faktorer, som vi snart vil forklare. Men et godt udgangspunkt er at spørge: hvor tæt er din værts datacentre til USA? Fordi jo tættere datacentre er et publikum, desto hurtigere vil dit websted sandsynligvis indlæse for dem.

Så spørg dig selv: har din vært datacentre i USA? Eller i nærheden, dvs. Canada?

Hvis du kan imødekomme dit publikums behov for hurtighed, har du en konkurrencefordel. Der er trods alt millioner af websteder, der er vært i USA, så det skiller sig ud.

Vil din vært hjælpe dig med at vokse som amerikansk e-handelsbom?

Vil du have nogle gode nyheder? USA er en af ​​de førende markedspladser for e-handel i verden.

Online-shopping her har været i en opadgående tendens i lang tid, men Statistica forudser, at 2021 vil se et anslået 230,5 millioner kunder i bare USA alene. Phwoar!

Det er helt sikkert, dette er usikre tidspunkter med COVID-19 (dog på dette tidspunkt spionerer online shopping). Uanset hvad ser e-handel stadig ud til at vokse, og ethvert websted med en amerikansk kundebase skal være klar til at drage fordel af dette.

Fordi det ikke kun handler om at finde den rigtige vært til dine behov nu. Det handler om også at finde en partner, der hjælper dig med at fremtidssikre dig selv.

De bedste værter …

 • Lad dig nemt opgradere dit plan niveau, når du vokser ud af den.
 • Kan håndtere uventede pigge i trafikken uden at gå ned på dit websted.
 • Tillader dig nemt at installere forskellige tredjeparts applikationer på dit websted, OG nemt holde dem opdaterede. Uanset om det er e-handelsplatforme som Magneto / Prestashop / WordPress, fora og mere.

Kan din vært beskytte dig & Din målgruppes data?

I dette land, hvor retssagen er høj, og kunderne forventer, at virksomheder skal være ansvarlige – en dyre retssag er den sidste ting, du ønsker.

Men i modsætning til Canada med PIPEDA eller Europas GDPR, har USA ikke en enkelt lov, der regulerer online-privatliv.

I stedet er Federal Trade Commission (FTC) det vigtigste regulerende organ. Det hjælper med at holde øje med vildledende kommerciel praksis og griber ind over for enhver, der konstateres at bryde kundens privatliv. Alle amerikanske stater har deres egen særskilte lovgivning om privatliv, og vi vil bestemt anbefale dig at tjekke de love, der styrer din stat, da de er forskellige. Her er en ret god ressource.

Hvad dette betyder er, at det er vigtigt at finde en vært, der sikrer dit websteds sikkerhed mod dataovertrædelser eller cyberattacks.

Du behøver kun at læse nyhederne for at se, hvor du IKKE ønsker at ende.

Tag Equifax-datalækage fra 2017, hvor de personlige oplysninger fra 147 millioner mennesker blev kompromitteret. Den resulterende løsning? 425 millioner dollars.

Eller dataskandalen Facebook – Cambridge Analytica 2018. Da 70,6 millioner amerikanere fik deres Facebook-profildata taget uden samtykke og brugt til politiske reklameformål for amerikanske senatorer.

FTC bød Facebook $ 5 milliarder for det!

Takket være skandaler som dette er den amerikanske offentlighed nu meget mere erfaren med hensyn til databeskyttelse. I dag er de mere opmærksomme på deres rettigheder og er opmærksomme på, hvem de overleverer deres data til online.

Har vi gjort vores mening? Vi kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at du tager sikkerheden på dit websted alvorligt, især hvis du planlægger at tjene penge fra dit websted.

Så det betyder, at du vælger en værtudbyder, der også tager din datasikkerhed alvorligt.

Fordi ikke alle værter er skabt ens i dette aspekt, det er helt sikkert.

Hvor oprigtigt kan din vært levere deres løfter?

Til sidst ville vi bare røre ved lidt mere abstrakt, men vi føler det er vigtigt.

I denne æra med hård kapitalisme og alvorlig konkurrence er en udfordring, som mange amerikanere står overfor, at finde en vært, som de føler, at de kan stole på.

Med over 330.000 webhotelleverandører, der alle samler sig for at skille sig ud, skal du virkelig være smart med at vælge favoritter.

Mange værter tilbyder ‘ubegrænset’ tilbud eller tilsyneladende latterligt lave priser. Så det kan være svært at sile igennem, hvad ‘lyder for godt til at være sandt’, og hvad der faktisk er en smule svindlet.

Så vi vil sikre os, at vi i dag er opmærksomme på alt, hvad en vært siger, der lyder ‘for meget’. Så uanset om det drejer sig om fornyelsespriser eller “ubegrænsede” krav – være sikker på, at vi ser på det fine skrift.

Vi sørgede også for at oprette et eller flere teststeder eller ALLE værter, vi viser i dag. Vi regner med, at den bedste måde at forstå en vært er indefra, så vi skriver fra vores egen ærlige oplevelse.

Hvordan vi definerer de bedste værter for amerikanske brugere

bedste webhosting i USA

Så hvordan oversætter alt det ovenstående til en værts funktioner? Hvordan ser disse vigtige berøringspunkter AKTUELT ud i en vært? Lad os få en hurtig zoom gennem det, der betyder noget.

1. Hastighed

Som vi har nævnt, forvent ikke, at målgrupper hænger rundt og venter på, at dit websted indlæses. Hvert millisekund tæller. Og at hjælpe med at køre denne hastighed er din vært-server.

En værts hastighed afhænger af et par faktorer som datacenterplacering og den type drev, de bruger. Du kan oversætte dette til hurtigere belastningstider ved hjælp af tilføjelser som CDN eller cache-værktøjer.

Vi tester hastigheden for hver vært med vores egen Bitcatcha-serverhastighedschecker, der lader dig specifikt måle serverhastighed.

Vi vil også være i stand til at få en idé om din serverydelse fra forskellige steder i verden takket være 10 virtuelle noder.

Du kan gå her for flere detaljer om værktøjet og lære mere om forskellene mellem belastningshastigheder og serverhastigheder.

2. Pålidelighed

Vidste du, at et hackingangreb finder sted hver 39 sekunder i USA? En god vært bør tilbyde stærke sikkerhedsfunktioner mod ransomware, malware, phishing og andre nasties derude.

En solid forsvarslinje ligner normalt SSL-certifikater, firewalls og et slags proaktivt overvågningssystem på plads. Funktioner til sikkerhedskopiering er også meget nyttige til at beskytte dine data.

Derudover skal du kigge efter en oppetidsgaranti på mindst 99%. Nedetid kan bety frustrerede besøgende og mistede muligheder.

3. Service

En god vært bør tilbyde døgnet rundt support fra et eksperthold. Dette kan ske gennem live chat, telefon, et billetsystem eller alt det ovenstående.

Det kan være lettere at bruge en værtudbyder med en amerikansk kundeservice. Det vil sikre, at de matcher din tidszone, plus at de muligvis får en bedre forståelse af nuancerne ved at arbejde med din branche og publikum.

4. Skalerbarhed

Da ethvert sted ønsker at vokse, er din vært bedre ikke at holde dig tilbage! Den generelle tommelfingerregel er at starte med en gennemsnitlig værtplan og opgradere undervejs.

Normalt starter dette med delt hosting, som er billigere, da det deler ressourcer med andre sider på en server. Efterhånden som din trafik vokser, kan du muligvis henvende dig til VPS-dedikerede servere eller cloud-hosting.

Spørg dig selv, kan denne vært let opgradere min plan for at give mulighed for mere lagerplads og båndbredde?

Hvis svaret er nej, kan du muligvis ende med at skifte vært senere i fremtiden. Meget bedre, hvis din vært simpelthen kan skalere deres løsninger, når du vokser.

5. Værdi for pengene

I slutningen af ​​dagen skal den rigtige vært have alle de funktioner, du har brug for, til en pris, du er villig til at betale. Se nærmere på, hvilke indeslutninger du får. Hvad kastes i pakken? E-mail-registrering? Domæneregistrering? Gratis webstedsmigrering?

Det er også dejligt, når værter har en pengene-back-prøve, så du kan teste, om de passer godt, risikofri

Placeret: De 5 bedste webhosting til amerikanske websteder

Nu hvor vi har skitseret alle de ting, du skal tage i betragtning – lad os komme ind på de kødfulde ting!

Her er de fem bedste værter for amerikanske websteder, der gjorde vores udskæring:

Bemærk

Alle angivne priser er baseret på 12 måneders indledende pris.

1. SiteGround US

https://www.siteground.com/

SiteGround

World Speed ​​Score

EN+

Hastighed i USA

50,5 ms

Pris (USD)

$ 5,95 / mo

Nøglefunktioner

 • SuperCacher
 • 20 GB SSD-opbevaring
 • 25.000 besøg / mo
 • 24/7 teknisk support
 • Premium sikkerhedskopi

"Nu med stolthed, der kører på Google Cloud, tilbyder SiteGround hele hostingpakken & fremragende hastigheder."

Spoiler alarm – vi sparker tingene ud med vores all-round favorit!

SiteGround har konsekvent overgået konkurrencen med sit stadige engagement i hurtighed og ydeevne.

SiteGround, der blev oprettet i 2004, driver datacentre i USA, Holland, England og Singapore.

Dens tilbud er så solide, at vi rent faktisk er vært med Bitcatcha.com sammen med yderligere 3 testwebsteder! Vi er store fans, men vi er ikke de eneste.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
68 ms33 ms96 ms233 ms181 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
243 ms203 ms165 ms29 ms118 ms

Dette testsite blev hostet fra SiteGround’s Chicago datacenter på en GrowBig-plan
Gennemsnitshastighed: 136,9 ms – Se det fulde resultat

Test af vores US-hostede websted afslører nogle imponerende resultater. Hvis du tager gennemsnittet af vores USA og Canada-knudepunkter, får du et gennemsnit på 43 ms – wowza! Dette gør det let til en af ​​de hurtigste værter på vores liste.

Hvad vi elsker mest ved SiteGround?

Så ja, de wow os med hastighed.

MEN. Ikke kun er de den hurtigste vært på denne liste, vi vil gerne tale om en forretningsrejse, de for nylig foretog i februar 2020, som VIRKELIG imponerede os:

De flyttede fra deres eksisterende datacentre for at være vært på Google Cloud’s ultrahurtige netværk.

Betyder? Dette gav massivt udbytte af ALLE SiteGrands eksisterende hostingplaner i to hovedområder:

 • Hastighed
  Google opretholder et af de hurtigste og mest magtfulde avancerede netværk. Alle SiteGround-brugere drager nu fordel af disse høje hastigheder!
 • Sikkerhed
  Brugerdata er nu endnu bedre beskyttet. Centrene er meget sikre med al kommunikation til Google sky-infrastruktur beskyttet af avanceret tech. Derudover hjælper Googles vedvarende SSD-lagring med at beskytte webstedets data mod hardwarefejl.

Dette skift til Google har helt sikkert øget deres omkostninger. SiteGround har dog holdt deres hosting-gebyrer de samme (i skrivende stund)

Vi tror, ​​at dette taler bind om SiteGround som virksomhed. I stedet for kun at fokusere på profit, søger de konstant forbedring og er villige til at absorbere nogle omkostninger for at give virkelig fremragende hosting til deres kunder. Tal om integritet!

Hvis vi var imponeret før, er vi endnu mere nu.

Andre ting, vi kan lide ved SiteGround

Selvom vi måske ikke skulle blive overrasket? SiteGround har altid gået ud over andre værter, selv i de små detaljer. Som hvordan deres AI-pakke kontrollerer din serverstatus hvert 0,5 sekund – oftere end branchestandarden. Ikke underligt, at vores websted har registreret 100% oppetid siden 2018.

Det hele viser sig, at SiteGround er den rigtige aftale. De har altid haft vores bedste interesser i hjertet, og vi kan stole på dem til at fortsætte med det i fremtiden.

Mulig ulemper for SiteGround

De inkluderer ikke gratis domæneregistrering, så du bliver nødt til at betale ekstra for det. Selvom vi synes, det er ingen biggie.

prissætning af siteground-plan

Vær bare opmærksom på, at de har fornyelseshopp. Deres GrowBig-plan starter ved $ 5,95 / mo, men den springer op til $ 19,95 / mo, når du fornyer den 12 måneder senere. De er forudgående om det i deres prisafsnit.

Lær mere om SiteGround!

 • Læs vores fulde SiteGround-gennemgang for at se, hvorfor det er vores valg nr. 1!
 • Se vores SiteGround testsite!

2. Hostinger US

https://www.hostinger.com/

Hostinger

World Speed ​​Score

EN+

Hastighed i USA

48,5 ms

Pris (USD)

$ 5,99 / mo

Nøglefunktioner

 • Gratis domæne
 • Gratis SSL
 • Ubegrænset båndbredde
 • 24/7 teknisk support
 • hPanel

"Hostinger tilbyder dig en fantastisk værdi for billige priser uden snige fornyelseshopp. Fantastisk til begyndere og dem, der har et budget."

Med kommer fra Litauen har Hostinger 6 datacentre over hele USA, Asien og Europa.

Hvordan er Hostinger billetpris med hensyn til hastighed?

Vi har 3 testwebsteder, der er hostet på Hostinger i USA, EU og Singapore. Og testresultaterne gør os temmelig glade!

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Dette testsite blev hostet fra Hostinger’s South Carolina datacenter på Premium Shared-plan
Gennemsnitshastighed: 143,1 ms – Se det fulde resultat

Hvis vi tager gennemsnittet af USA & Canada svarstider, Hostinger scorer 45 ms. Og fra østkysten, en MEGET respektabel 28ms.

Det er ikke så hurtigt som SiteGround, men det er stadig meget zippy. Kombiner denne type serverhastighed med de rigtige optimeringer, og du kan håbe på meget hurtige belastningstider.

Hvad vi elsker mest ved Hostinger?

Men vores foretrukne ting ved Hostinger? Hvor CRAZY overkommelig det er!

Deres introduktionspris på $ 0,99 / mo (for et to års forpligtelse) er svært at slå, og smider endda et gratis domæne. Det kræver et tilsagn på 48 måneder, men deres 12-måneders pris på $ 2,99 er også fantastisk.

prissætning af hostinger-plan

Du har måske mistanke om, at disse slags lave priser muligvis kommer med luske spring i prisfastsættelsen for fornyelse. Men nej, der er overhovedet ingen store fornyelsesspring! Bare se på deres Premium delt hosting plan – det starter på $ 2.89 / mo og humle op til $ 3.49 / mo. Mindre end en dollars stigning.

Andre ting, vi kan lide ved Hostinger

Vi kan bekræfte, at Hostinger bestemt ikke er “billig og grim”. De tager oppetid meget alvorligt med deres 99,9% oppetidsgaranti.

Mulig ulemper for Hostinger

Selvfølgelig mangler daglige sikkerhedskopier og CDN (selvom CloudFlare er let nok til at tilmelde dig, og du får SSL smidt ind). Der er heller ingen telefonstøtte, kun et billetsystem.

Vi synes også, det er kun rigtigt at nævne deres big data-overtrædelse i august sidste år, der berørte 14 millioner kunder. Hostinger hævder, at ingen økonomiske data blev kompromitteret, og at de er foretaget store forbedringer siden for at forhindre, at noget lignende gentager sig. Vi vil anbefale, at du læser for dig selv, uanset hvad.

Lær mere om Hostinger!

 • Læs vores komplette Hostinger-anmeldelse for mere information!
 • Se vores testinger-testside!

3. A2 Hosting US

https://www.a2hosting.com/

A2 Hosting

World Speed ​​Score

EN+

Hastighed i USA

36,5 ms

Pris (USD)

$ 10,99 / mo

Nøglefunktioner

 • Ubegrænset SSD
 • Ubegrænset båndbredde
 • A2 Site Accelerator
 • Gratis webstedsmigration
 • Når som helst penge tilbage

"Pakket med ubegrænsede funktioner og freebies, er A2 en god pris, der leverer hastighed, men kan forbedre support."

A2 har været med i spillet siden 2003 og tilbyder et stort udvalg af hostingmuligheder på tværs af servere i Europa, Asien og USA.

Så vi har faktisk yderligere tre teststeder, der er vært på A2. Her er hastighedstestresultaterne tilbage fra vores Michigan.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Dette testsite blev hostet fra A2’s Michigan datacenter på Turbo-plan
Gennemsnitshastighed: 149,8 ms – Se det fulde resultat

Denne særlige plan kører på deres Turbo webhosting-servere. Som det kan ses, scorede A2 sig selv en meget anstændig 86 ms gennemsnitlig serverhastighed for USA & Canada regioner.

Det er ikke det hurtigste på vores liste, men i det bredere skema med ting, stadig ekstremt hurtigt. Og du vil bemærke, at vores østkystnode er registreret 10ms, slet ikke dårligt! Dem på vestkysten kan vælge deres datacenter i Arizona.

Hvad vi elsker mest ved A2 Hosting?

Men hvad der får A2 til at skille sig mest ud?

Mængden af ​​funktioner, der er fastklemt i en overkommelig plan! Alt over deres ‘Swift’-plan giver dig en imponerende liste over’ ubegrænsede ‘.

det er ubegrænset e-mail-adresser, websteder, samlede databaser, opbevaring og overførsler! Bare kig på de lange lister over funktioner, der er kastet under hver plan!

a2 hosting-prissætning

Alt dette, til en fornuftig pris, gør A2 til en fantastisk funktionsrig løsning til enhver lille mellemstor virksomhed. Med alle disse ‘ubegrænsede’ har brugerne en anstændig plads til at bevæge sig rundt.

Andre ting, vi kan lide ved A2 Hosting

Oven på en 30-dages refusion tilbyder A2 også en forholdsmæssig refusion for din uudnyttede service efter dette. Det giver dig lidt ekstra tid til at se, om deres ‘ubegrænsede’ passer dig godt.

Mulig ulemper for A2 Hosting

Naturligvis betyder enhver vært, der hævder “ubegrænset”, bogstaveligt talt ikke ubegrænset. Når alt kommer til alt deler du stadig ressourcer med andre sider på serveren. Hvis din ressourcebrug begynder at påvirke ydeevnen på de andre websteder, kan A2 muligvis placere midlertidige begrænsninger på din ressourcebrug.

Vi har også bemærket, at deres støtte kan være langsom. Tidligere har vi ventet mellem 5 – 40 minutter på at oprette forbindelse til deres live chat. Issue? Du fortæller os det.

Lær mere om A2 Hosting!

4. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

World Speed ​​Score

EN+

Hastighed i USA

112,5 ms

Pris (USD)

$ 30,00 / mo

Nøglefunktioner

 • Google Cloud
 • Daglig sikkerhedskopi
 • WP Expert Support
 • Hack Fix Guar.
 • 20.000 besøg / mo

"Takket være premium skyarkitektur tilbyder Kinsta imponerende oppetid, skalerbarhed, hastighed og support."

Næste på listen er Kinsta – en administreret WordPress vært siden 2013.

Og af dets 18 datacentre har du et kæmpestort SIX spredt over hele USA til vært! Det er mere end nogen anden vært på denne liste.

Vi har været vært for et teststed fra Kinsta’s Londons datacenter i et stykke tid, så vi er bekendt med dets interface og support.

Da vi begyndte at skrive denne artikel, kunne vi imidlertid ikke modstå at benytte lejligheden til at oprette et andet testsite fra deres Iowa-datacenter.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Dette testsite blev hostet fra Kinstas Iowa datacenter på Pro-plan
Gennemsnitshastighed: 179,5 ms – Se det fulde resultat

Når du tæller gennemsnittet af USA & Canada, du får en meget imponerende 33ms! Det gør det faktisk til den hurtigste vært på denne liste.

Hvad vi elsker mest ved Kinsta?

Kinstas største styrke? Det drives af Google Cloud’s Premium Tier. Brugere bruger de højeste niveauer af ydelse, hastighed og sikkerhed.

Denne fleksible arkitektur sætter Kinsta’s no-downtime-teknologi i en egen liga. Hvorfor?

 • Garanteret oppetid!
  Der er ingen frygt for, at store trafikstød går ned på dit websted. Hvis du får en trafikstigning, skaleres dit websteds container simpelthen til så mange CPU’er som nødvendigt, voila, dit websted forbliver ope! Sammenlign dette med delt eller VPS-hosting, hvor en pludselig trafikstigning kan nedbringe dit websted. Forklarer deres SLA-understøttet 99,9% oppetidsgaranti.
 • Det er super skalerbart!
  Hvis du har brug for mere båndbredde, kan du problemfrit opgradere din plan uden komplicerede migrationer. Du betaler blot det næste niveau.

Vi mener, at alt dette gør Kinsta til en fantastisk mulighed for større eller hurtigt voksende WordPress-baserede websteder.

Andre ting, vi kan lide ved Kinsta

Kinsta slår sin fantastiske arkitektur sammen med et meget fantastisk kundeserviceteam, der hjælper dig med at få mest muligt ud af det. De er udelukkende sammensat af veteran-WordPress-devs og Linux-ingeniører, og forskellen viser. Deres teknisk support er fremragende, og de har altid løst vores spørgsmål hurtigt.

Mulig ulemper for Kinsta

Så ja, vi elsker Kinsta. Dog har vi været nødt til at slå den til 4. plads på vores liste på grund af dens pris. Fra $ 30 om måneden er det betydeligt dyrere end de fleste konkurrenter. Og husk, det er en pris, der ekskluderer e-mail-registrering, domæneregistrering eller telefonstøtte.

Kinsta prisplan

Vær også opmærksom på, at Kinsta kun er i stand til at understøtte WordPress-websteder. Hvis du håber at være vært for andre applikationer som Magneto, PrestaShop eller lignende, er Kinsta sandsynligvis ikke værten for dig.

Lær mere om Kinsta!

 • Se vores komplette Kinsta-gennemgang for at finde ud af mere!
 • Se vores Kinsta teststed!

5. GreenGeeks

https://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

World Speed ​​Score

EN+

Hastighed i USA

42,5 ms

Pris (USD)

$ 7,95 / mo

Nøglefunktioner

 • 300% grøn
 • Ubegrænset SSD
 • Lad os kryptere SSL
 • cPanel & Softaculous
 • 24/7 teknisk support

"GreenGeeks er funktionsrig og føles god og tilbyder konkurrencedygtige hastigheder og 300x energieffektiv hosting."

Den femte på vores liste kommer den Cali-fødte maskine, der er GreenGeeks.

De er et uafhængigt ejet selskab med 5 datacentre over hele verden, herunder to i Phoenix og Chicago.

Vi havde allerede et teststed fra Canada, men denne artikel gav os en undskyldning for at oprette et andet i USA.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
56 ms24 ms84 ms223 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
198 ms223 ms163 ms21 ms95 ms

Dette testsite blev hostet fra GreenGeeks ‘s amerikanske datacenter på Ecosite Pro-plan
Gennemsnitshastighed: 123,2 ms – Se det fulde resultat

GreenGeeks tal var også meget imponerende! Den gennemsnitlige serverhastighed mellem USA og Canada var 34 ms, ret faktisk flammende hurtigt.

Hvad vi elsker mest ved GreenGeeks?

Men hvad elsker vi bedst ved disse fyre?

Nå, de går ud over for at opretholde grøn praksis – langt mere end nogen af ​​de andre værter på denne liste.

Her er et ikke så sjovt faktum: datacentre i dag genererer den samme procentdel af verdens CO2-emissioner som luftfartsindustrien. Yikes.

Dette var det, der tilsyneladende satte GreekGeeks ‘grundlægger, Trey Gardner, til en mission for at prøve at etablere DEN mest miljøvenlige webhost i verden.

Og de ser ud til at være på banen. I dag er GreenGeeks hosting 300x energieffektiv!

At være vært med dem betyder, at du ikke blot er kulstofneutral, men “kulstofreducerende”. Det skyldes, at de lægger TRE gange den energi, de forbruger tilbage i nettet via køb af vindenergikreditter. Temmelig cool, nej?

Alle deres bestræbelser har scoret dem masser af miljøpriser. De er endda en officiel Green Power-partner i det amerikanske agentur for miljøbeskyttelse.

Så hvis bæredygtighed er noget, du brænder for (eller bare er nysgerrig), kan GreenGeeks være nøjagtigt, som lægen bestilte.

Andre ting, vi kan lide ved GreenGeeks?

Selvom vi er sprængt af deres miljø, er det dejligt at se, at GreenGeeks ikke stoler på at det skal sælge sig selv. Brugere kan også nyde imponerende hastigheder og ubegrænset plads, båndbredde, domæner, e-mails og databaser, selv på deres laveste delte plan.

Mulige ulemper for GreenGeeks

Deres laveste introduktionspris på $ 2,95 (Lite-plan) kræver en forpligtelse på 3 år, som er lidt lang. Hvis du foretrækker en kortere forpligtelse på 12 måneder, hopes det op til $ 4,95.

greengeeks planlægger priser

Og hvis du aktiverer deres 30 dages back-garanti, får du ikke nogen installationsomkostninger, domæneregistrering eller overførselsomkostninger tilbage.

Lær mere om GreenGeeks!

Bedømmelse: Hvilket er det bedste hosting for dig i USA?

Slutningen af ​​dagen, som er den allerbedste vært for dig?

Vi siger altid, at en vært altid skal være en teknologipartner, ikke kun en platform. Vælg det forkerte partnerskab, og du kan kæmpe for at imødekomme dit publikums forventninger, holde dit websted sikkert og sikre eller opfylde et af de mål, du startede med.

Selvom vi synes, at alle værter, vi dækkede i dag, er meget stærke, foreslår vi også, at du tænker over dine individuelle prioriteter. Hastighed? Værdi? Bæredygtighed?

Alt i alt er her en sidste oversigt over vores foretrukne 3 værter til de fleste amerikanske-baserede websteder:

# 1 SiteGround US

https://www.siteground.com/

SiteGround er forpligtet og løbende forbedrer sine tilbud og tilbyder hele hostingpakken. Du får fordel af de hurtige serverhastigheder og øget sikkerhed for deres servere, der nu kører på Google Cloud. I alt en god mulighed for enhver, der søger solid, pålidelig hosting – uanset din størrelse.

# 2 Hostinger US

https://www.hostinger.com/

Tilbyder en fantastisk værdi for billige priser og uden snige fornyelseshopp for at fange dig ud. Vi synes, det er en fantastisk mulighed for begyndere og dem, der har et strengt budget.

# 3 A2 Hosting US

https://www.a2hosting.com/

Pakket med tonsvis af ubegrænsede funktioner & freebies, A2 er en god pris, der leverer hastighed, men kan forbedre supporten. En fantastisk mulighed for ejere af små / mellemstore websteder, der søger en vært, der fylder så mange funktioner som muligt under en rimelig pris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map