Az 5 legjobb e-kereskedelmi tárhely 2020 (kiszolgálósebesség tesztelve)

A „megfelelő” gazdagép kiválasztása elég nehéz minden webhely számára. Nem is beszélve, ha e-kereskedelmi webhelyről van szó!


Miért? Mivel egy megbízható, hiteles és az ügyfelek számára gyorsan betöltő online áruháznak minden köze van a házigazdához.

Sok webhelytulajdonos egyenesen az első olcsó gazdagépbe ugrik. Mire rájönnek, hogy ez rossz döntés lehet, a teljes telephelyi migráció fejfájásával kell szembenézniük.

Tehát ma azt beszéltük, hogy miért számít a JOBB házigazdának a megtalálása, MI az, ami számít, és mi a legjobb választásunk a legjobb e-kereskedelmi házigazdák számára. Kész? Gyerünk.

Contents

Az e-kereskedelmi webhelynek gyorsan be kell töltenie

Mi, Bitcatcha, mindig hangsúlyozzuk a weboldal sebességének fontosságát. Az e-kereskedelmi webhelyek esetében ez rendkívül fontos!

A jó sebesség jobb felhasználói élményt jelent az ügyfelek számára. Jobb UX, boldogabb ügyfelek.

A jobb UX elősegíti a márka hitelességét. Azok az ügyfelek, akik jó ideje vannak az Ön webhelyén, sokkal nagyobb valószínűséggel térnek vissza a jövőben, vagy másoknak ajánlják az üzleti vállalkozást.

Nem sok látogató fogja elviselni a lassan betöltő webhelyet, nem is beszélve a termékoldalakon való böngészésről, amíg nem találnak valamit, amit meg akarnak vásárolni. A mai szabványok szerint minden milliszekundum számít.

És egy másik fontos dolog – a sebesség befolyásolja a webhely SEO-ját is.

És az e-kereskedelem területén a Google-nál nagyobb versenytársaknál magasabb rangsor teszi a különbséget.

Tavaly júliusban, A Google hozzáadott egy „Speed ​​Update” amely most bevezeti a mobilsebességet a rangsoroló algoritmusába. Minél gyorsabb a weboldal mobilsebessége, annál jobb a SEO rangsorolása.

Tehát csak összefoglalva: a lassú webhely gyengébb megőrzést, nagyobb elhagyást és alacsonyabb SEO rangsorolást jelent.

A gyors weboldal jobb láthatóságot, villámgyors tranzakciókat és magasabb konverziót jelent. Minden remek hír az Ön számára!

Technológiai partner, nem csak host szolgáltató

Minden e-kereskedelmi webhely megérdemli a szolgáltatót, amely több, mint csupasz csontozatú hosting szolgáltatás.

Nem csak a fizikai szerver megtalálásáról szól a webhelyén. Amit Önnek keresnie kell, a partner a technológiában.

Mint minden jó partner, azt akarja, hogy valaki megbízható legyen a magas és mélypontokban. Valaki…

 • Mindig ott van az Ön számára
  A válság idején gyakran forduljon harmadik fél támogatásához. Tudnia kell, hogy a fogadó ügyfélszolgálat 24 órás, hétfőn megbízható.
 • Megbízható
  Még a legnagyobb online áruházak is elboríthatják a forgalom váratlan növekedését. Gondoskodnia kell arról, hogy rendelkezzen forrásokkal a legforgalmasabb napok túléléséhez.
 • Ki kölcsönöz biztonságot?
  Az e-kereskedelmi webhelyek a rosszindulatú támadások első számú célpontjai. Csakúgy, mint Ön felelőssége az ügyfelek védelme mellett, úgy a házigazdának is odafigyelnie kell rád, szilárd védelmi vonal biztosításával és önmaga védelmének elősegítésével.

Szabadság & hely nőni

Függetlenül attól, hogy megérti-e a szerver technológia gonosz szemcsézetét (ami igen, nagyon technikai is lehet), mindig is úgy érzi, hogy Ön mint tulajdonos teljes mértékben uralja az e-kereskedelmi webhelyet.

Ez azt jelenti, hogy képes kezelni az üzleti vállalkozásának és a szakértelmének megfelelő módon.

Érezze a szabadság és a lehetőségek érzését; hogy van hely növekedni, és bármikor megváltoztathatja a terveket vagy a szolgáltatókat.

Más szavakkal: egy igazi technológiai partnernek lehetővé kell tennie, hogy a dolgát az utadon tegye.

Nem minden vállalkozó származik technikai háttérrel, és egy jó házigazda megérti ezt – például egy intuitív kezelőpanel biztosításával, vagy azzal, hogy rugalmasságot ad Önnek a kedvenc e-kereskedelmi szoftver használatához..

Hogyan választunk egy jó e-kereskedelmi tárhelyet?

Ma 6 oszlopot használunk az 5 kedvenc e-kereskedelmi házigazda kiválasztására:

1. oszlop: Gazdasebesség

Természetesen egy jó hostnak kiváló sebességet kell szállítania. Ez nem tárgyalható!

Egy jó gazdagépet a sebességre fognak irányítani mind a hardverkészítés, mind a szoftver-kiegészítők terén. Néhány dolog, amire figyelni kell:

 1. Van-e a házigazda adatközpontok, amelyek jól eloszlanak a kontinensek között??
 2. Kínál a gazda CDN szolgáltatásokat?
 3. Kínál-e a házigazda saját gyorsítótárazási technológiát??

A gazdagépeket a megbízható Bitcatcha szerver sebesség-teszt eszközünkön keresztül is futtatjuk.

Ez a sebesség-teszt eszköz alapvetően segít megmérni, hogy a szerver milyen gyorsan reagál a világ bármely pontjára érkező kérésre.

Tízszeres tesztelési csomópont van telepítve a különböző helyekre, hogy szimuláljuk a világ minden tájáról érkező embereket, akik meglátogatják a tesztelt webhelyet.

2. oszlop: Megbízhatóság

Élő csevegés, telefon, jegykezelő rendszer … gyakran az ügyféltámogatás „legjobb” módja előnyben részesítendő.

Úgy érezzük azonban, hogy jó házigazda nemcsak 24 órás támogatást nyújt Önnek, hanem olyan csapattal is rendelkezik, amely magasan képzett a kérdések gyors megoldására. Ilyen módon a lekérdezéseinek nem kell több eszkaláción keresztül mennie.

Az üzemidőt is belenyomjuk ebbe az oszlopba. Egy jó házigazda minden lehetséges intézkedést megtesz a leállások minimalizálása érdekében. Vigyázzon a házigazdákra, akik legalább 99% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkeznek, és akik érvényesíthetik követeléseiket harmadik féltől származó véleményekkel.

3. oszlop: Biztonság

A jó host erős biztonsági funkciókat kínál, nem korlátozva az alábbiakra:

 • SSL tanúsítványok & integráció
  Az SSL biztosítja az érzékeny adatok biztonságos hálózaton történő továbbítását. Vigyázz olyan gazdagépekre, amelyek automatikusan (vagy megfizethető módon) kínálják, és lehetővé teszik az egyszerű SSL-integrációt.
 • Proaktív monitorozás
  Néhány házigazda automatikus megfigyelő rendszert kínál a problémák felkutatására és megoldására.
 • mentések
  Sok házigazda automatikus napi biztonsági mentést kínál.

4. oszlop: A szoftver kompatibilitása

Mint már említettük, a legtöbb házigazda különféle szoftvercsomagokat és integrációkat kínál.

Egyes házigazdák tartalmaznak e-kereskedelem funkciókat, de ha Ön már előnyben részesítette a harmadik féltől származó eszközöket, mint például Magento, Prestashop vagy WooCommerce, ellenőriznie kell, hogy a házigazda támogatja-e őket.

Noha a „legjobb host” az, aki lefedi az összes e-kereskedelmi szoftvert, ez nem reálisan lehetséges.

Vigyázzon azonban a cPanel felületet kínáló gazdagépek figyelésére. Jön a Softaculous telepítő amely 400+ szoftvert fed le, ami azt jelenti, hogy elég jól lefedettél. Ha nem rendelkezik a cPanelrel, ellenőrizze, hogy van-e valamilyen alternatív telepítőjük, és jó alkalmazástámogatást kínálnak-e.

5. oszlop: méretezhetőség

Minden vállalkozás növekedni akar. A házigazda minden bizonnyal nem tarthat vissza!
Az általános hüvelykujjszabály az, hogy egy átlagos host tervvel kezdjük, és az út mentén frissítjük.

Kis / közepes méretű vagy új e-kereskedelmi webhelyek esetén a megosztott tárhely gyakran a legmegfelelőbb út. Nagyon jó, ha a költségeket alacsonyan tartja, amikor csak indul, mivel az erőforrásokat megosztják más szerverek webhelyeivel.

Ha azonban a forgalom növekedni kezd, valószínűleg érdemes megvizsgálnia a VPS dedikált szervereit vagy felhőalapú megoldásait.

Egy nagyszerű házigazda képes befogadni ezt a jövőbeli növekedést.

Kérdezd meg magadtól, hogy ez a házigazda könnyen frissítheti-e a tervemet, hogy nagyobb tárhelyet és sávszélességet biztosítson? Ha nem, akkor a későbbiekben később váltania kell a gazdagépet. Sokkal jobb, ha a házigazda egyszerűen méretezheti megoldásait a növekedés során.

6. oszlop: Ár-érték arány

Egy jó házigazda megkapja neked a pénzét.

Az árak nagyon különböznek a házigazdák és a tervek között. Bármelyiket is választja, határozottan azt akarja, hogy megkapja a dolgát.

Néhány házigazda rengeteg hozzáadott értéket képviselő szolgáltatást kínál. Néhány felteendő kérdés a következő:

 • A terv tartalmazza az e-mail tárolást?
  A domainhez tartozó e-mail címek általában jogszerűbbek az ügyfelek számára.
 • Milyen funkciókat kapok?
  Lesz-e ingyenes domain regisztráció? Szeretek-e további tárhelyet vagy sávszélességet?
 • Van-e próbaidőszak??
  A legtöbb házigazda pénz-visszatérítési próbát kínál, így kipróbálhatja, hogy megfelelőek-e, kockázatmentes-e.

Rangsor: A legjobb e-kereskedelmi tárhely 2020 (tesztelt szerversebesség)

Mindezt szem előtt tartva, kiválasztottunk 5 házigazdát, akik úgy érzik, hogy büszkék vagyunk a 6 oszlopra.

Ennek ellenére mindegyiknek megvan a saját erőssége és egyedi értékesítési pontjai. Vessen egy közelebbi pillantást ezekre a házigazdákra.

1. SiteGround

https://www.siteground.com/

SiteGround Cloud

Teljes munkaidő

100%

Szerver sebessége

A+

Ár

$ 3.95 / mo

Főbb jellemzők

 • cPanel & SSH hozzáférés
 • Ingyenes napi mentés
 • GIT integrált
 • Szerverek 3 kontinensen
 • nginx & CentOS

"Kiváló sebesség, támogatás & kompatibilitás nagy áron; valódi értékű vásárlás kis, közepes és új e-kereskedelmi webhelyek számára"

A SiteGround az egyik abszolút kedvenc házigazdánk, kezektől lefelé.

2004-ben alapították, azóta rengeteg elismerést nyertek. A leginkább a WordPress jóváhagyása!

Valójában a Bitcatcha.com egyike a világon 1.900.000 domainnek, amelyet eddig kiszolgáltak. 2015 óta örülünk az övéknek.

Bár bonyolult dönteni, hogy melyik kiemelkedő USP-ről kell kiabálni, úgy gondoljuk, hogy a SiteGround legnagyobb erőssége az, hogy a teljes tárhelycsomagot kínálja.

Valójában a SiteGround az a technológiai partner, amelyet minden e-kereskedelmi webhely igényel és megérdemel. Komolyan jó sebességű szolgáltatásokat és megbízható támogatást kínál.

A SiteGround kiszolgálóinak (amelyek sebességnövelő SSD lemezeken futnak) sebességének teszteléséhez külön teszthelyet állítottunk fel a GrowBig tervükön, és áthelyeztük a megbízható Bitcatcha sebesség eszközön.

Eredmény: A + besorolás, lenyűgöző átlagos válaszideje 138,1 ms!

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
55 ms 3 ms 92 ms 223 ms 139 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
380 ms 226 ms 148 ms 12 ms 103 ms

Átlagos sebesség: 138,1 ms – Lásd a teljes eredményt

A gyakorlatban a betöltési időket még gyorsabbá tennék a Cloudflare CDN és a prémium SuperCacher aktiválásával (amelyeket a saját mérnökök készítettek és azt állítják, hogy akár négyszeresére növelik a betöltési időket).

A GrowBig terv többi tagja is élvezheti prémium prioritási támogatást csevegés vagy jegy útján. Mindig nagyon lenyűgözött támogatási csoportjuk gyorsasága, akikkel telefonon, chat-en és jegyekkel 24 órán keresztül kapcsolatba léphetünk..

Ezen felül 2017. október óta személyesen regisztráltuk a saját webhelyünkön a 100% -os rendelkezésre állást, a 99,9% -os rendelkezésre állási garancia alapján..

Tehát igen, a Siteground használatával garantáltan gyors az e-kereskedelmi webhelye. És biztosan nagyon jó kezekben vagy.

A tisztességes árért a felhasználók szilárd és holisztikus megoldást kapnak, amely mindent eljuttat egy kis és közepes méretű vállalat számára.

Amit nem tetszett a SiteGround-nél

 • Várható, hogy egy kicsit több pénzt kiosszon a domain regisztrációért.
 • A SiteGround megújítási árai meglepetéssel könnyen fel tudják hívni az embereket!

SiteGround tervek

Javasoljuk a GrowBig megosztott tárhelytervét, majd szükség esetén később bővítik.

SiteGround e-kereskedelem tárhely árazás

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger VPS

Teljes munkaidő

99,9%

Szerver sebessége

A+

Ár

$ 4.99 / mo

Főbb jellemzők

 • 20 GB-os SSD
 • 1 TB sávszélesség
 • 1 GB RAM & 2 GB-os Burst RAM
 • 100 MB / S hálózat
 • IPv6 támogatás

"Könnyű, olcsó tárhely-megoldás, amely nagyszerű az e-kereskedelem tulajdonosai számára, akik éppen elindulnak, és lokalizált, teljes támogatást igényelnek."

A litván alapú Hostinger állítólag eddig több mint 29 000 000 boldog ügyfelet szolgált ki.

Egy olcsó (rendben, nagyon őrülten olcsó) bevezető árral azon tűnődöttünk, vajon Hostinger valamiféle hamis. Végül is ez a legolcsóbb házigazda a piacon.

Vajon az ilyen alacsony árak azt jelentették-e, hogy ajánlatai hiányoznak-e??

De miután eljátszottuk a 3 prémium fiókot a Hostinger-en (teszthelyek vannak szingapúri, amszterdami és amerikai adatközpontjukon, olvassa el a részletes beszámolót itt), meggyőződésünk, hogy ők is érdemelnek helyet ebben a listában.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
69 ms 28 ms 98 ms 239 ms 130 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
331 ms 233 ms 165 ms 38 ms 100 ms

Átlagos sebesség: 143,1 ms (US Datacenter) – Lásd a teljes eredményt

Gyorsítótárazási technológiájuk, a Bitninja (minden egyben valós idejű védelmi csomag), egy drag-and-drop weboldal készítő, ingyenes domain regisztráció és 99,9% -os rendelkezésre állási garancia csak a jéghegy csúcsa..

A leginkább lenyűgözött, hogy világszerte összesen 4 ügyfél-támogatási központot működtetnek (vagy „ügyfél-sikeres” központot működtetnek, amint hívják) Litvániában, Jogján, Brazíliában és Ukrajnában..

Amikor erről egy Hostinger képviselőt kérdeztünk, azt mondta nekünk, hogy eltökélt szándéka, hogy anyanyelvükön szolgálják ki az ügyfeleket.

Valójában jelenleg óriási 20 nyelven szolgálják fel ügyfeleiket! Vietnami, dán és arab, néhányat említve.

Beszélj a támogatás iránti elkötelezettségről!

Ez magyarázza azt is, hogy miért vannak adatközpontok hat különböző régióban (Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Brazília, Hollandia, Szingapúr, Indonézia és hamarosan Litvánia). Nyilvánvalóan elterjedtek és mélyek, hogy nagyon lokális ügyfélszolgálatot biztosítsanak.

Az anyanyelvét támogató Hostinger tökéletes választás azoknak, akiknek kézi segítségre van szükségük.

És mi a jobb ösztönző az elektronikus kereskedelemről szóló webhely elindításához, mint egy szuper alacsony bevezető ár?

Amit nem tetszett a Hostingernél

 • A legalacsonyabb bevezető ár 48 hónapos kötelezettségvállalást igényel. De a 12 hónapos ára is nagyon ésszerű, 1,95 dollártól kezdve.
 • Nincs telefonos támogatás, csak jegyrendszert kínálnak.
 • Az SSL, CDN és a napi biztonsági mentések nem kerülnek szabadba a tervekkel.

Hostinger tervei

Megosztott tárhely-terveik havi 0,80 USD-tól kezdődnek. Javasoljuk prémium megosztott tárhelyüket, amelynek havi összege 2,15 dollár.

Hostinger árképzés

3. Kinsta

https://kinsta.com

Kinsta

Teljes munkaidő

100%

Szerver sebessége

A

Ár (USD)

$ 30 / mo

Főbb jellemzők

 • A Google Cloud szolgáltatója
 • 20.000 látogatás / hónap
 • Napi mentések
 • WP szakértő támogatásként
 • Hack fix garancia

"Teljesen kezelt Google Cloud-alapú gazdagép, amely nagyszerű azoknak a tulajdonosoknak, akik komolyan gondolkodnak a növekvő forgalomban és hajlandók prémium árat fizetni"

Ezután találkozzon a Kinsta-val – egy menedzselt WordPress gazdagéppel, amely 2013 óta működik.

Az első dolog, amit tudnia kell róla, hogy a Google Cloud működteti.

Ez érdekes előnyt nyújt a versenytársak nagy részénél, és segít a Kinsta-nak a kedvenc e-kereskedelmi tárhelyünk listájának tetején helyezkedni el..

Még jobb, ha a Kinsta elindítja a Google Cloud prémium szintjét. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a legmagasabb szintű teljesítményt, sebességet és biztonságot élvezhessék, amely már a felhőalapú tárolás vezető márkája. Ezenkívül 20 adatközpont-helyet kínál számukra!

Tehát nem meglepő számunkra, hogy ez rendkívül gyors.

Játszottunk egy teszthelyen, és átjuttuk a sebesség-ellenőrzőn. A osztályzatot kapott, átlagos válaszideje 196ms (a teljes Kinsta-áttekintés itt olvasható). Nagyon tiszteletreméltó!

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
130 ms 95 ms 10 ms 287 ms 203 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
487 ms 266 ms 221 ms 83 ms 13 ms

Átlagos sebesség: 179,5 ms – Lásd a teljes eredményt

És még mielőtt bevezetnék a nagyon lenyűgöző, prémium KinstaCDN-t (partnerség a KeyCDN-vel, a terület másik vezető márkájával).

Ugyanez a felhő-architektúra teszi a Kinsta leállás nélküli technológiáját saját bajnokságává.

Nagy forgalomnövekedés? Nincs mit. A Kinsta segítségével az Ön webhelyének tárolója egyszerűen drámai mértékben méretezhető a szükséges CPU-kig. Webhelyének működőképesnek kell lennie, és csak meg kell fizetnie a túllépési díjat.

Hasonlítsa össze ezt a megosztott vagy a VPS-tárolással, ahol a hirtelen forgalom növekedése leronthatja webhelyét. Nem csoda, hogy a Kinsta SLA által támogatott 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával is rendelkezik.

A Google Cloud infrastruktúrájuk révén a Kinsta is méretezhető. Ha nagyobb sávszélességre van szüksége, zökkenőmentesen frissítheti a tervet. Nincs bonyolult migráció egy másik szerverre vagy gazdagépre. Egyszerűen fizessen a következő résszel.

Ilyen sebességgel és méretezési előnyökkel gondoljuk, hogy a Kinsta nagyszerű lehetőség nagy vagy gyorsan növekvő vállalkozások számára, akik meg akarják győződni arról, hogy mindig nyitottak az üzleti életre.

Amit nem szeretettünk Kinsta kapcsán

 • Sokkal drágább, mint sok versenytársnál.
 • Nincs e-mail regisztráció vagy domain regisztráció.
 • Nincs telefonos támogatás.
 • Mivel a Kinsta egy kezelt WordPress gazdagép, csak a WordPress e-kereskedelem beépülő moduljait, például a WooCommerce-t használhatja

Kinsta tervezi

A Kinsta tervei havi 30 USD-tól kezdődnek kezdőtervükhöz, és jelentősen lépcsőzetesen növekednek.

Kinsta árképzési terv

4. A2 tárhely

https://www.a2hosting.com/

A2 tárhely VPS

Teljes munkaidő

99,9%

Szerver sebessége

A+

Ár

$ 7.99 / mo

Főbb jellemzők

 • 75 GB-os SSD tárhely
 • 2 TB átvitel
 • 4 GB RAM & 4 vCPU
 • node.js & TLS 1.2
 • cPanel vagy Plesk

"Jó teljesítmény, biztonság és TON korlátlan tulajdonságokkal, tisztességes áron, de potenciálisan lassabb a támogatás."

Egy viszonylag ismeretlen webgazda számára az A2 feltűnő érték-javaslatot kínál.

Minél többet olvasunk az általa kínált szolgáltatások hosszú listáiban, annál biztosabbak letünk abban, hogy érdemel helyet ezen a listán.

A terveik közül a Turbo terv volt az, amely felhívta a figyelmét. Mindenféleképpen feltöltötték a sebességet.

Ez a terv büszkén használja a Turbo webtárhely-kiszolgálókat, állítólag akár 20-szor gyorsabban tölt be webhelyeket, mint a standard kiszolgálók. Amikor ezt teszteljük, a Turbo tervükön szereplő teszthelyünk A + -ot is kapott a sebességtesztünk során, átlagos válaszidővel 169,5ms.
Gyors – de természetesen nem a leggyorsabb az általunk tesztelt házigazdák közül (olvassa el az összes lédús részletet a teljes áttekintésünkben itt)

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
63 ms 10 ms 129 ms 234 ms 145 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
433 ms 214 ms 147 ms 13 ms 110 ms

Átlagos sebesség: 149,8 ms – Lásd a teljes eredményt

Mégis úgy tűnik, hogy az A2 rengeteg dolgot kínál a Turbo tervben.

A 3 gyorsítótárazási lehetőség csak a kezdet. Nem is beszélve arról, hogy megkapja a Hackscan-t (egy nagyon tisztességes, teljes körű biztonsági védelmet), vagy az a tény, hogy e-kereskedelmi alkalmazásuk A2-re van optimalizálva, azaz úgy vannak konfigurálva, hogy gyorsabban és biztonságosabban töltsék be az oldalakat..

Most az A2 iránt a legjobban szeretettük a nagyon korlátlan “korlátlan” kínálatát alacsony áron.

Korlátlan e-mail címekkel, webhelyekkel, teljes adatbázisokkal, tárolással és transzferekkel, valamint korlátlan aldomainekkel, parkolt domainekkel és kiegészítő domainekkel beszélünk. Még az SSL-t sem kell fizetnie, mivel ezek tartalmazzák az ingyenes Let’s Encrypt SSL lehetőséget.

Ez egy csomó korlátlan érték és megfelelő mennyiségű hely a növekedéshez.

Mindez, elfogadható áron, az A2-et funkciókban gazdag megoldássá teszi a kis és közepes méretű e-kereskedelmi webhelyek tulajdonosai számára.

Amit nem tetszett az A2 Hosting kapcsán

 • A „korlátlan” erőforrásoknak van óvintézkedése – nem feltétlenül következetesen „korlátlan”. A valóságban a megosztott gazdakörnyezet gyakorlatilag meg van osztva annak biztosítása érdekében, hogy a webhelyek nem az erőforrások méltányos részét használják fel, és befolyásolják más webhelyek teljesítményét. Ha webhelye több erőforrást kezd igénybe venni, mint amennyire kéne, a gazdagép korlátozásokat vezethet be, amelyek befolyásolhatják webhelyének teljesítményét.
 • A támogatás lassú lehet. A múltban 5–40 percet vártunk, hogy csatlakozzunk az élő csevegésükhöz. Olvasunk más, hasonló lassúságról szóló beszámolókat, vagy azt, hogy többször is megkíséreltek csatlakozni az élő csevegéshez.

A2 Hosting tervek

A megosztott tárhelyszolgáltatási lehetőségek bevezető árai 7,99 USD / hónap-nál kezdődnek a Lite-tervért.

A2 Hosting terv

Kínálnak VPS (menedzselt és felügyelet nélküli) tárolást, dedikált tárhelyet és viszonteladói tárhelyet.

5. Felhők

https://www.cloudways.com/

Cloudways

Teljes munkaidő

100%

Szerver sebessége

A

Ár

$ 15 / mo

Főbb jellemzők

 • Felhő-tárhely
 • Érzékeny támogatás
 • CloudwaysBot
 • skálázhatóság
 • Nincs szerződés

"Nagyon skálázható, menedzselt felhő-tárhely, amely teljesítményorientált, de a kezdők számára nem a leginkább felhasználóbarát."

A Cloudways kissé szokatlan.

A szokásos gazdagépéhez képest a Cloudways inkább több felhőszolgáltatás integrációs pontja, egyetlen konzolról kezelt. Segítenek egy felhőalapú virtuális szerver beállításában, amely megfelel az Ön speciális tárhelyi igényeinek és stílusának.

Címkeük azonnal felhívta a figyelmünket: „korlátlan növekedés korlátozások nélkül”. Minél többet vizsgáltunk, annál rájöttünk, hogy nem viccelődnek!

Látja, a Cloudways iránt szeretnénk az, hogy mennyire megengedi a dolgok elvégzését. Nem csak egy erőteljes tárhely-megoldás – garantálja a rugalmasságot és az irányítást is. A következő szintű testreszabásról beszélünk.

Az induláshoz világszínvonalú felhő-szolgáltatótól, például AWS-től és a Google Cloud-tól kell választania. Ez már egy számtalan 60+ adatközpont közül választhat.

A szolgáltató kiválasztása után testreszabhatja a kiszolgáló számos paraméterét, valamint telepítheti az alkalmazásokat és frissítheti a csomagokat, amint azt megfelelőnek látja..

Ha úgy dönt, hogy további erőforrásokra van szüksége, a CloudWays néhány kattintással lehetővé teszi a kiszolgáló tárhelyének méretezését anélkül, hogy befolyásolná az áruház teljesítményét vagy korábbi testreszabási lehetőségeit. Egy kattintással függőlegesen méretezheti a RAM-ot, a processzort és a sávszélességet. Valójában ez nem válik simábbá!

Mindezt egy kényelmes pay-as-you-go modellben – kiváló rugalmas alternatíva a szokásos host-szerződésekhez, amelyek elrejtik Önt.

Határozottan javasoljuk a Cloudways-et a hozzáértő tulajdonosoknak, akik tudják, mit csinálnak, és vágyakoznak a fejlett rugalmasságra és irányításra.

Azonban a most kezdődő e-kereskedelmi webhelytulajdonosok számára a testreszabási lehetőségek hatalmas száma túlzott lehet.

Amit nem tetszett a Cloudwaysnél

 • Uptime – Nem találtunk uptime garanciát a saját webhelyükön, és saját uptime trackerünk alacsonyabb 99,54% -ot jelentett. A Cloudways más felhőtárhely-szolgáltatásokra épül, tehát korlátozott ellenőrzésük van a hardver felett.
 • Meglehetősen technikai. Mivel az egyes ügyfelek feladata, hogy kiszolgálóikat a semmiből készítsék, és maguk is kezeljék, a Cloudways jobban megfelelhet a fejlesztőknek és a szakértőknek.
 • Nincs telefonos támogatás.
 • E-mail tárolás, domain regisztráció & A CDN-támogatást nem tartalmazza.
 • A 3 napos próbaüzem valószínűleg egy kicsit rövid.

Cloudways tervek

A Cloudway tervei nagyon eltérőek az árban és a kapacitásban, tekintettel arra, hogy öt különböző szolgáltatótól választanak.

A legnépszerűbb rétegek $ 33.30 / hónap (Google Cloud) és $ 50 / hónap (Linode) között mozognak – mindegyik eltérő tárolási és sávszélességi szintet kínál, a tetején rétegzett pay-as-you-go árazási tervvel.

felhőalapú árképzési terv - google felhő

Cloudways árképzési terv - Linode

Döntés: A megfelelő e-kereskedelmi tárhely kiválasztása

Persze, a hosting szolgáltatója nem valami olyan, amit az ügyfelek látnak.

Ennek azonban minden köze van ahhoz, hogy megtapasztalják vállalkozását, és hogyan érzik magukat.

Melyik a legjobb e-kereskedelem házigazda? Nincs abszolút helyes válasz, ám biztos lehet benne, hogy a választott gazda bejelöli a következő négyzeteket:

 • Kiváló sebesség
  Legalább A + vagy A minősítést szerez a Bitcatcha sebességtesztünkön.
 • Megbízható
  Megbízható és képzett támogató csoportot biztosít a zökkenőmentes működéshez.
 • biztonságos
  Szilárd védelmi vonalat biztosít a hackerek és a rosszindulatú programok ellen.
 • Széles körű kompatibilitás
  Kompatibilis az Ön által választott e-kereskedelmi szoftverrel.
 • skálázható
  Kielégíti webhelyének növekedését.
 • A pénz értéke
  Kiegyensúlyozza a szükséges funkciókat méltányos áron.

Innentől kezdve az erősségei alapján dönt. Összefoglalva, itt van az első öt gazdagép:

VILÁGKÖZI SÜTÉS

UPTIME

ÁR (USD / MO)

SiteGround

A+

100%

3,95

Hostinger VPS

A+

99,9%

4,99

Kinsta

A+

100%

30

A2 tárhely

A+

99,9%

7,99

Cloudways

A

100%

15

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector