Az 5 legjobb web hosting webhelyek számára az Egyesült Államokban 2020 (Speed ​​Tesztelve!)

Ha sikeres webhelyet szeretne futtatni, fontos a megfelelő tárhely-szolgáltatóval való partneri kapcsolat. Például, az üzletkötő nagyon fontos.


A probléma az, hogy a legtöbb ember nem egészen biztos abban, hogy mit kell keresnie. Sokan belemerülnek a legolcsóbb gazdagépbe, amelyet találnak – egy hiba, amely hosszú távon nagy dollárt fog fizetni.

Mi különbözteti meg a „legjobb” tárhely-szolgáltatót? És hogy tudod megmondani, hogy a házigazdák melyik gazdagépek közül a legmegfelelőbbek egy amerikai székhelyű webhelyhez?

Ne aggódjon, ma elvégeztük a munkát, és a házigazdák százaira szorítottuk az 5 legfontosabb csoportot, akik közönségünk az amerikai közönséggel.

Kész? Csináljuk!

Contents

Tartalomjegyzék

 • Lehet-e a házigazda nagy sebességgel közvetíteni a közönséget?
 • Segít-e a házigazda növekedni az amerikai e-kereskedelem fellendülésével?
 • Meg tudja védeni a házigazda & a közönség adatai?
 • Mennyire őszintén képes fogadója betartani ígéretét?
 • Hogyan határozzuk meg a legjobb gazdagépeket az amerikai felhasználók számára

A legjobb webtárhely az Egyesült Államokban

 1. SiteGround USA
 2. Hostinger USA
 3. A2 fogadó USA
 4. Kinsta
 5. GreenGeeks

Ítélet

 • Ami a legjobb hosting az Ön számára az Egyesült Államokban?

Az első dolog, amit tudnunk kell, hogy a földrajzi kontextus befolyásolja azt, amire szüksége van egy gazdagépről.

Itt áll négy kérdés, amit fel kell tennie magának.

Lehet-e a házigazda nagy sebességgel a közönség számára?

Azt mondhatnád, hogy mi a Bitcatcha-ban megszállottak vagyunk a sebességről.

És hidd el nekünk, ti ​​is kellene lenned! Az amerikaiak rendkívül magas elvárásokkal bírnak a weboldalaknak. A webhelyednek meg kell felelnie.

Különösen ez az eset áll fenn, amikor az amerikaiak megállapítják nehezen megkeresett dollárjukat. A szakértők bebizonyították, hogy még ha az amerikaiak is szeretik a márkát, csak néhány negatív tapasztalat szükséges Ezek 59% -a fej máshol.

Mi a „rossz tapasztalat” a weboldal szempontjából? Nos, az oldalak betöltése túl sokáig tart, a kép nem tölthető be teljesen, vagy egy olyan oldal, amely elmarad vagy összeomlik csúcsidőben.

Alapján thinkwithgoogle, azt szeretné, hogy webhelye 1 másodpercen belül kevesebbet töltsön be. Az emberek valószínűsége, hogy elhagyják az Ön webhelyét, 32% -kal növekszik, miután a terhelési sebesség 1-3 másodperc felé rúg.

A másik oldalról az emberek jobban kapcsolódnak egy webhelyhez, amikor szabadon mozoghatnak és a tartalmára koncentrálhatnak, nem pedig a várakozási időre. A gyorsabb betöltési sebesség azt jelenti, hogy boldog felhasználók, több oldalmegtekintés, több lead, több ember osztja meg az Ön tartalmát.

Ezért mindig azzal érvelünk, hogy a SPEED az első számú tényező a nagy felhasználói élmény biztosításához. Villámgyors oldal-betöltési időket akarunk.

És tudja, mi segít a gyors rakodási sebesség meghajtásában? A gazdaszerver sebessége. Gondolj rá, mint autómotorjára, és előremozdítasz.

A host sebessége néhány különböző tényezőtől függ, amelyeket röviden ismertetünk. De jó kiindulási pont az, hogy megkérdezzük: milyen közel vannak a házigazda adatközpontjai az Egyesült Államokhoz? Mivel minél közelebb vannak az adatközpontok a közönséghez, annál gyorsabban töltheti be webhelyét számukra.

Tehát kérdezd meg magadtól: van-e a házigazda adatközpontok az Egyesült Államokban? Vagy a közelben, például Kanadában?

Ha eleget tud tenni a közönség gyorsasági igényeinek, akkor versenyelőnye lesz. Végül is több millió webhely található az Egyesült Államokban, tehát a kiemelkedés fontos.

Segít-e a házigazda növekedni az amerikai e-kereskedelem fellendülésében?

Szeretne néhány jó hírt? Az Egyesült Államok a világ egyik vezető e-kereskedelem-piacának.

Az online vásárlás itt már régóta növekvő tendenciát mutat, ám a Statistica azt jósolja, hogy 2021-re becslés várható 230,5 millió vásárló csak az Egyesült Államokban. Phwoar!

Persze, ezek bizonytalan idők a COVID-19-rel (bár a cikk írásakor az online vásárlás erősen növekszik). Függetlenül attól, hogy az e-kereskedelem továbbra is növekvőnek tűnik, és minden olyan webhelynek, ahol amerikai ügyfelek vannak, készen kell állnia arra, hogy kihasználja ezt.

Mert nemcsak az a, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek megfelelő gazdagépet. Arról is szól, hogy megtalálunk egy partnert, amely segít önnek a jövőbiztosságában.

A legjobb házigazdák…

 • Könnyedén frissítheti a terv szintjét, ha kinövi azt.
 • Képes kezelni a forgalom váratlan tüskéit anélkül, hogy webhelyét összeomolná.
 • Engedje meg, hogy könnyedén telepíthessen különféle harmadik féltől származó alkalmazásokat a webhelyére, ÉS könnyen frissítse azokat. Legyen szó e-kereskedelmi platformokról, például a Magneto / Prestashop / WordPress, a fórumok és így tovább.

Meg tudja védeni a házigazda & A közönség adatai?

Ebben az országban, ahol magas a peres ügyek aránya, és az ügyfelek elvárják a vállalkozások elszámoltathatóságát – a drága perek az utolsó dolog, amit szeretnének.

De ellentétben a PIPEDA-val rendelkező Kanadával vagy az európai GDPR-vel, az USA-ban nincs egyetlen törvény, amely az online adatvédelmet szabályozná.

Ehelyett a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC) a fő szabályozó testület. Segít figyelemmel kísérni a megtévesztő kereskedelmi gyakorlatokat, és fellép mindenki ellen, aki megsérti az ügyfelek magánéletét. Minden egyes amerikai állam rendelkezik különálló adatvédelmi jogszabályokkal, és határozottan javasoljuk, hogy olvassa el az Ön államát szabályozó törvényeket, mivel azok eltérőek. Itt van egy elég jó forrás.

Ez azt jelenti, hogy fontos olyan hostot találni, amely biztosítja webhelyének biztonságát az adatok megsértése vagy az internetes támadások ellen.

Csak azt kell elolvasnia a híreket, hogy megtudja, hol kívánja elérni.

Vegye ki az Equifax 2017-es adatszivárgását, ahol 147 millió ember személyes adatai veszélybe kerültek. A keletkező település? 425 millió dollár.

Vagy a Facebook – Cambridge Analytica 2018 adat botrány. Amikor 70,6 millió amerikainak Facebook-profilja adatait jóváhagyás nélkül vették fel, és az amerikai szenátorok politikai hirdetési céljaira használták fel.

Az FTC a Facebook-ot kiszabta 5 milliárd dollár azért!

Az ilyen botrányoknak köszönhetően az amerikai közönség sokkal hozzáértőbb módon kezeli az adatvédelmet. Ma jobban tudatában vannak jogaiknak, és óvatosak attól, hogy kihez adják adataikat online.

Feltettük a véleményünket? Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy komolyan veszi webhelyének biztonságát, különösen, ha pénzt szeretne keresni a webhelyén..

Tehát ez azt jelenti, hogy olyan host szolgáltatót választunk, amely az adatbiztonságot is komolyan veszi.

Mivel ebben a vonatkozásban nem minden gazda készül egyenlően, az biztos.

Milyen őszintén tud teljesíteni a házigazda az ígéretüket??

Végül csak egy apróbb, absztrakt dolgot akartunk megérinteni, de fontosnak tartjuk.

A heves kapitalizmus és a komoly verseny ebben a korszakában számos kihívás, amellyel sok amerikai szembesül, egy olyan házigazda megtalálása, amelyben úgy érzik, hogy bízhatnak benne..

Mivel több mint 330 000 web hosting szolgáltatót igényel, hogy kiemelkedjen, valóban okosnak kell lennie a kedvencek kiválasztásában.

Sok házigazda korlátlan kínálatot vagy nevetségesen alacsony árakat kínál. Tehát nehéz lehet átszitálni azt, ami „túl jónak tűnik, hogy igaz legyen”, és ami valójában egy kissé csalódott.

Tehát azt szeretnénk biztosítani, hogy ma odafigyeljünk mindenre, amelyet a házigazda mond, hogy „túl soknak” hangzik. Tehát függetlenül attól, hogy az megújulási áremelkedések vagy „korlátlan” igények – biztos lehet benne, hogy a finom nyomtatást fogjuk megnézni.

Gondoskodtunk arról is, hogy felállítsunk egy vagy több teszthelyet, vagy MINDEN házigazdát, amelyet ma felsorolunk. Úgy gondoljuk, hogy a házigazda megértésének legjobb módja belülről van, tehát saját becsületes tapasztalataink alapján fogunk írni.

Hogyan határozzuk meg a legjobb gazdagépeket az amerikai felhasználók számára

legjobb web hosting USA

Szóval, hogy a fentiek miként alakulnak át a házigazda jellemzői között? Milyen ténylegesen néznek ki ezek a fontos érintkezési pontok egy gazdagépen? Vegyünk egy gyors zoomot a fontos dolgok között.

1. Sebesség

Mint már említettük, ne várja meg, hogy a közönség lógni vár, amíg webhelye betöltődik. Minden milliszekundum számít. És a sebesség meghajtásának elősegítése a host kiszolgáló.

A gazdagép sebessége néhány tényezőtől függ, például az adatközpont helyétől és az általuk használt meghajtók típusától. Ezt a gyorsabb betöltési időket lefordíthatja olyan kiegészítők, mint CDN vagy gyorsítótárazó eszközök segítségével..

Minden gazdagép sebességét saját Bitcatcha szerver sebesség-ellenőrzőnkkel teszteljük, amely lehetővé teszi a kiszolgáló sebességének kifejezett mérését.

10 virtuális csomópontnak köszönhetően a világ különböző pontjain is képet kaphatunk a szerver teljesítményéről.

Ide kattintva olvashat bővebben az eszközről, és megismerheti a betöltési sebesség és a szerver sebessége közötti különbségeket.

2. Megbízhatóság

Tudta, hogy mindenki hackeléses támadással jár 39 másodperc az USA-ban? Egy jó hostnak erős biztonsági funkciókat kell kínálnia a ransomware, malware, phishing és más odafigyelők ellen.

A stabil védelmi vonal általában úgy néz ki, mint SSL tanúsítványok, tűzfalak és valamiféle proaktív megfigyelő rendszer. A biztonsági mentés funkciói szintén nagyon hasznosak az adatok biztonságának megőrzése érdekében.

Ezen felül keressen legalább 99% -os rendelkezésre állási garanciát. Az állásidő csalódott látogatókat és elveszített lehetőségeket jelenthet.

3. Szolgáltatás

Egy jó házigazdanak éjjel-nappal támogatást kell nyújtania egy szakértői csapattól. Ez történhet élő csevegésen, telefonon, jegykezelő rendszeren keresztül vagy a fentiek mindegyikén keresztül.

Lehet, hogy könnyebben használhatja a host szolgáltatót egy amerikai ügyfélszolgálattal. Ez biztosítja, hogy megfeleljenek az időzónának, plusz lehet, hogy jobban megértsék az iparággal és a közönséggel való együttműködés árnyalatait..

4. Skálázhatóság

Mivel minden webhely növekedni akarja, a házigazda jobban nem fog visszatartani! Az általános hüvelykujjszabály az, hogy egy átlagos host tervvel kezdjük, és az út mentén frissítjük.

Általában ez a megosztott tárhelyen kezdődik, amely olcsóbb, mivel megosztja az erőforrásokat a szerveren lévő más helyekkel. A forgalom növekedésével fordulhat a VPS dedikált szerverekhez vagy a felhőtárhelyhez.

Kérdezd meg magadtól, hogy ez a házigazda könnyen frissítheti-e a tervemet, hogy nagyobb tárhelyet és sávszélességet biztosítson?

Ha nem, akkor a későbbiekben később váltania kell a gazdagépet. Sokkal jobb, ha a házigazda egyszerűen méretezheti megoldásait a növekedés során.

5. Ár-érték arány

A nap végén a megfelelő gazdagépnek rendelkeznie kell minden szükséges funkcióval, olyan áron, amelyet hajlandó fizetni. Vessen egy pillantást arra, hogy milyen zárványokat kap. Mit dobtak a csomagba? Email Regisztráció? Domain regisztráció? Ingyenes webhely-migráció?

Nagyszerű, ha a házigazdáknak pénz-visszafizetési próba is van, így kipróbálhatja, hogy megfelelőek-e, kockázatmentes

Rangsor: az 5 legjobb webtárhely az amerikai webhelyek számára

Most, hogy felvázoltuk az összes olyan dolgot, amelyet figyelembe kell vennie – kezdjük bele a húsos dolgokba!

Itt áll az öt legjobb házigazda az amerikai webhelyek számára, amelyek elvágták a következőket:

jegyzet

Az összes felsorolt ​​árképzés a 12 hónapos szerződés bevezető árán alapul.

1. SiteGround USA

https://www.siteground.com/

SiteGround

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség az USA-ban

50,5 ms

Ár (USD)

$ 5.95 / mo

Főbb jellemzők

 • SuperCacher
 • 20 GB-os SSD tároló
 • 25 000 látogatás / hónap
 • 24 órás műszaki támogatás
 • Prémium biztonsági mentés

"Most, hogy büszkén fut a Google Cloud-on, a SiteGround a teljes tárhely-csomagot kínálja & kiemelkedő sebesség."

Spoileri riasztás – mindent elindítunk a sokoldalú kedvencünkkel!

A SiteGround a sebesség és a teljesítmény iránti elkötelezettsége következetesen felülmúlja a versenyt.

A 2004-ben alakult SiteGround adatközpontokat működtet az Egyesült Államokban, Hollandiában, az Egyesült Királyságban és Szingapúrban.

Kínálatai annyira szilárd, hogy valójában velük üzemeltetjük a Bitcatcha.com webhelyet, valamint további 3 teszthelyet! Nagy rajongók vagyunk, de nem csak mi vagyunk.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
68 ms33 ms96 ms233 ms181 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
243 ms203 ms165 ms29 ms118 ms

Ezt a teszthelyet a SiteGround chicagói adatközpontja tárolta a GrowBig terv alapján
Átlagos sebesség: 136,9 ms – Lásd a teljes eredményt

Az Egyesült Államok által üzemeltetett webhelyünk tesztelése lenyűgöző eredményeket mutat. Ha az USA és Kanada csomópontjainak átlagát vesszük, akkor átlagosan 43 ms-ot kapunk – wowza! Ez könnyűvé teszi a listánk egyik leggyorsabb házigazdáját.

Amit leginkább szeretünk a SiteGround-en?

Tehát igen, sebességgel vonzanak minket.

DE. Nem csak a leggyorsabb házigazda ezen a listán, hanem egy olyan üzleti mozgalomról akarunk beszélni, amelyet nemrégiben, 2020 februárjában tettek, és TÖRTÉNT lenyűgöztek bennünket:

A meglévő adatközpontokból a Google Cloud rendkívül gyors hálózatán helyezkedtek el.

Jelentés? Ez hatalmas előnyökkel jár az ALL SiteGround meglévő tárhelyterveinek két fő területén:

 • Sebesség
  A Google fenntartja az egyik leggyorsabb és legerősebb korszerű hálózatot. Most a SiteGround összes felhasználója részesül e nagy sebességből!
 • Biztonság
  A felhasználói adatok most még jobban védettek. A központok rendkívül biztonságosak, minden kommunikációval a Google felhő infrastruktúrájához csúcstechnológiát védenek. Ráadásul a Google SSD tartós tárolása segíti a webhelyek adatainak védelmét a hardverhibákkal szemben.

Ez a Google-ra való áttérés bizonyosan növelte általános költségeiket. A SiteGround ugyanakkor ugyanazokat a költségeket tartotta fenn (az írás idején)

Úgy gondoljuk, hogy ez a Webhelyről, mint vállalatról szól. Ahelyett, hogy csak a profitra összpontosítanának, állandó fejlesztésre törekszenek, és hajlandóak fedezni bizonyos költségeket annak érdekében, hogy valóban kiváló tárhelyet biztosítsanak ügyfeleiknek. Beszéljünk az integritásról!

Ha korábban benyomást tettünk, akkor még inkább most.

Más dolgokat szeretünk a SiteGround kapcsán

Bár talán nem kellene meglepődnünk? A SiteGround mindig is meghaladta a többi gazdagépet, még a kis részletekben is. Mint például, hogy az AI-csomag 0,5 másodpercenként ellenőrzi a szerver állapotát – gyakrabban, mint az ipari szabvány. Nem csoda, hogy webhelyünk 2018 óta 100% -ban rendelkezésre áll.

Mindez azt mutatja, hogy a SiteGround valódi üzlet. Mindig a legfontosabb érdekeink voltak, és bízhatunk benne, hogy ezt a jövőben is folytatják.

A SiteGround lehetséges hátrányai

Nem tartalmazzák az ingyenes domain regisztrációt, tehát külön kell fizetnie érte. Bár úgy gondoljuk, hogy ez nem nagy dolog.

helyszíni terv árazása

Ezenkívül csak tisztában kell lennie azzal, hogy megújulási ugrásokkal rendelkeznek. A GrowBig tervük 5,95 dollár / hónap, de havi 12,95 dollárra növekszik, ha 12 hónappal később megújítja. Előzetesen beszélnek róla az árazási szakaszban.

Tudjon meg többet a SiteGround-ról!

 • Olvassa el a teljes SiteGround áttekintésünket, hogy megtudja, miért ez a mi első választásunk!
 • Nézze meg SiteGround teszthely!

2. Hostinger USA

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség az USA-ban

48,5 ms

Ár (USD)

$ 5.99 / mo

Főbb jellemzők

 • Ingyenes domain
 • Ingyenes SSL
 • Korlátlan sávszélesség
 • 24 órás műszaki támogatás
 • hPanel

"A Hostinger fantasztikus értéket kínál a kedvező árú vásárlásokhoz, bármilyen alattomos megújítási ugrások nélkül. Nagyszerű kezdőknek és azoknak, akik költségvetéssel rendelkeznek."

A Litvániából származó Hostinger 6 adatközponttal rendelkezik az Egyesült Államokban, Ázsiában és Európában.

Milyen a Hostinger viteldíja a sebesség szempontjából??

Nos, 3 teszthelyünk van a Hostinger-en az Egyesült Államokban, az EU-ban és Szingapúrban. És a teszteredmények nagyon boldoggá tesznek minket!

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Ezt a teszthelyet a Hostinger Dél-Karolina adatközpontja tárolja, a Premium Shared terv alapján
Átlagos sebesség: 143,1 ms – Lásd a teljes eredményt

Ha az USA átlagát vesszük & Kanada válaszideje, a Hostinger 45ms pontot kap. És a keleti parttól egy nagyon tiszteletre méltó 28 méter.

Nem olyan gyors, mint a SiteGround, de még mindig nagyon zippikus. Kombinálja az ilyen kiszolgálósebességet a megfelelő optimalizációkkal, és reménykedhet a nagyon gyors betöltési időpontokban.

Amit leginkább szeretünk a Hostingerben?

De mi a kedvenc dolog a Hostingernél? Milyen őrülten megfizethető ez!

Bevezető ára 0,99 USD / hónap (egy 2 éves kötelezettségvállalásért) nehéz legyőzni, sőt egy ingyenes domainbe is dobja. 48 hónapos elkötelezettséget igényel, de a 12 hónapos 2,99 dolláros ára szintén elképesztő.

hostinger terv árazása

Azt gyaníthatja, hogy az ilyen alacsony árak előfordulhat, hogy a megújítási árazás alattomos ugrásokkal járnak. De nem, egyáltalán nincs nagy megújulási ugrás! Csak nézd meg őket Prémium megosztott tárhely terv – kezdődik 2,89 dollár / hónap és komló akár 3,49 dollár / hónap. Kevesebb, mint egy dollár növekedés.

Más dolgokat szeretünk a Hostinger kapcsán

Megerősíthetjük, hogy a Hostinger minden bizonnyal nem „olcsó és csúnya”. Nagyon komolyan veszik az üzemidőt a 99,9% -os rendelkezésre állás garanciájukkal.

Lehetséges hátrányok a Hostinger számára

Természetesen hiányoznak a napi biztonsági másolatok és a CDN (bár a CloudFlare elég egyszerű ahhoz, hogy feliratkozzon, és az SSL be lesz dobva). Telefonos támogatás sem létezik, csak jegyrendszer.

Úgy gondoljuk továbbá, hogy helyes megemlíteni a tavaly augusztusban elkövetett nagy adatátvitelt, amely 14 millió ügyfelet érintett. Hostinger azt állítja, hogy semmiféle pénzügyi adatot nem veszélyeztettek, és hogy megtörtént nagy fejlesztések mivel az ilyesmi megismétlésének megakadályozása. Javasoljuk, hogy olvassa el saját maga is, mindkét oldalon.

Tudjon meg többet a Hostingerről!

 • További információkért olvassa el a Hostinger teljes áttekintését!
 • Nézze meg a Hostinger teszthelyet!

3. A2 fogadó USA

https://www.a2hosting.com/

A2 tárhely

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség az USA-ban

36,5 ms

Ár (USD)

$ 10.99 / hó

Főbb jellemzők

 • Korlátlan SSD
 • Korlátlan sávszélesség
 • A2 site Accelerator
 • Ingyenes webhely-migráció
 • Bármikor pénzvisszafizetés

"Korlátlan funkciókkal és ingyenes játékokkal gazdagítva, az A2 kedvező árú gazdagép, amely sebességet nyújt, de javíthatja a támogatást."

Az A2 2003 óta játszik játékot, és hatalmas tárhely-választékot kínál Európa, Ázsia és az USA szerverein.

Tehát valójában még három teszthely található az A2-n. Itt találhatók a Michigan-féle sebességteszt eredményei.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Ezt a teszthelyet az A2 Michigan adatközpontja üzemeltette, a Turbo terv alapján
Átlagos sebesség: 149,8 ms – Lásd a teljes eredményt

Ez a konkrét terv a Turbo web hosting szerverein fut. Mint látható, az A2 nagyon tisztességes 86ms átlagos szerversebességet szerzett az Egyesült Államok számára & Kanadai régiók.

Nem a leggyorsabb a listánkban, de a dolgok szélesebb körében még mindig rendkívül gyors. És észre fogod venni a keleti parti csomópontot, amely 10ms-en van regisztrálva, egyáltalán nem rossz! A nyugati parton élők választhatják az Arizonai adatközpontot.

Amit legjobban szeretünk az A2 Hostingban?

De mi az A2 a legjobban??

A szolgáltatások száma megfizethető tervbe kerül! Bármi, ami meghaladja a „Swift” tervet, lenyűgöző listát fog adni a „korlátlan” kategóriáról.

Ez korlátlan e-mail címek, webhelyek, összes adatbázis, tárolás és átvitel! Vessen egy pillantást az egyes tervekbe dobott szolgáltatások hosszú listájára!

a2 hosting terv árazása

Mindez, elfogadható áron, az A2 fantasztikus funkciókban gazdag megoldássá teszi minden kis- és középvállalkozás számára. Mindezen „korlátlan” lehetőségek mellett a felhasználóknak rengeteg helyük van mozgásukhoz.

Más dolgokat szeretünk az A2 tárhelynél

A 30 napos visszatérítés mellett az A2 arányos visszatérítést is kínál fel nem használt szolgáltatása után. Ez ad némi extra időt, hogy megnézze, vajon a „korlátlanok” megfelelő-e az Ön számára.

Lehetséges hátrányok az A2 Hosting számára

Természetesen minden olyan host, amely azt állítja, hogy „korlátlan”, szó szerint nem jelenti korlátlanságot. Végül is továbbra is megosztja az erőforrásokat a szerver más webhelyeivel. Ha az erőforrás-felhasználás befolyásolja a többi webhely teljesítményét, az A2 átmeneti korlátozásokat szabhat meg az erőforrások felhasználására.

Azt is észrevettük, hogy támogatása lassú lehet. A múltban 5–40 percet vártunk, hogy csatlakozzunk az élő csevegésükhöz. Kizáró ok? Te mondod nekünk.

Tudjon meg többet az A2 tárhelyről!

 • Olvassa el az A2 tárhely részletes ismertetését, hogy többet megtudjon!
 • Nézze meg A2 tárhely teszthely!

4. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség az USA-ban

112,5 ms

Ár (USD)

$ 30.00 / mo

Főbb jellemzők

 • Google Cloud
 • Napi biztonsági mentés
 • WP szakértői támogatás
 • Hack Fix Guar.
 • 20.000 látogatás / hónap

"A prémium felhő architektúrának köszönhetően a Kinsta lenyűgöző üzemidejét, méretezhetőségét, sebességét és támogatását kínálja."

A listán a következő Kinsta – egy 2013 óta kezelt WordPress gazdagép.

És 18 adatközpontjából van egy óriási SIX, amely az egész Egyesült Államokban elterjedt, hogy fogadja! Ez több, mint a listán szereplő bármely más gazdagépen.

Egy ideig egy teszthelyet vettünk fel a Kinsta londoni adatközpontjából, így ismerjük a felületet és a támogatást.

Amikor elkezdtük ezt a cikket írni, nem tudtuk ellenállni annak, hogy megragadtuk a lehetőséget, hogy új teszthelyet állítsunk fel az Iowa adatközpontjukból..

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Ezt a teszthelyet a Kinsta Iowa adatközpontja tárolta a Pro terv alapján
Átlagos sebesség: 179,5 ms – Lásd a teljes eredményt

Ha számolja az USA átlagát & Kanada, nagyon lenyűgöző 33ms-ot kap! Ez valójában ez a lista leggyorsabb gazdagévé teszi.

Amit leginkább szeretünk Kinsta-ban?

Kinsta legnagyobb ereje? A Google Cloud prémium szintjén működik. A felhasználók a teljesítmény, a sebesség és a biztonság legmagasabb szintjét veszik igénybe.

Ez a rugalmas architektúra a Kinsta nem-leállított technológiáját a saját bajnokságába helyezi. Miért?

 • Uptime garantált!
  Nem kell félni a webhelyet összeomló nagy forgalmi hullámoktól. Ha forgalmi tüskéket kap, akkor webhelyének tartályát egyszerűen annyi CPU-ra méretezi, amennyire szükség van, voila, az Ön webhelye fel fog maradni! Hasonlítsa össze ezt a megosztott vagy a VPS-tárolással, ahol a hirtelen forgalom növekedése leronthatja webhelyét. Magyarázza Az SLA által támogatott 99,9% -os üzemidő garancia.
 • Rendkívül skálázható!
  Ha nagyobb sávszélességre van szüksége, zökkenőmentesen frissítheti a tervet bonyolult áttelepítés nélkül. Ön egyszerűen fizet a következő résszel.

Úgy gondoljuk, hogy mindez a Kinsta fantasztikus lehetőséget kínál nagyobb vagy gyorsan növekvő WordPress-alapú webhelyek számára.

Más dolgokat szeretünk Kinsta kapcsán

A Kinsta fantasztikus architektúráját egy nagyon fantasztikus ügyfélszolgálati csapat köti össze, aki segít a lehető legtöbbet kiaknázni. Teljesen veterán WordPress fejlesztőkből és Linux mérnökökből állnak, és a különbség megmutatkozik. Technikai támogatása kiemelkedő, és kérdéseinket mindig gyorsan megoldották.

Lehetséges hátrányok Kinsta számára

Tehát igen, szeretjük Kinstat. Ára miatt a listánk a 4. helyre kellett helyeznünk. Havi 30 dollártól kezdve ez lényegesen drágább, mint a legtöbb versenytársnál. És ne feledje, ez egy olyan ár, amely kizárja az e-mail regisztrációt, a domain regisztrációt vagy a telefonos támogatást.

Kinsta árképzési terv

Ne feledje, hogy a Kinsta csak a WordPress webhelyeket tudja támogatni. Ha azt reméli, hogy más alkalmazásokat is üzemeltet, mint például a Magneto, a PrestaShop vagy hasonló, akkor a Kinsta valószínűleg nem a házigazda.

Tudjon meg többet a Kinsta-ról!

 • További információkért olvassa el a Kinsta teljes áttekintését!
 • Nézze meg Kinsta teszthely!

5. GreenGeeks

https://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség az USA-ban

42,5 ms

Ár (USD)

$ 7.95 / mo

Főbb jellemzők

 • 300% zöld
 • Korlátlan SSD
 • Titkosítsuk az SSL-t
 • cPanel & Softaculous
 • 24 órás műszaki támogatás

"A GreenGeeks funkciókban gazdag és jól érzi magát, versenyképes sebességet és 300x energiatakarékos tárhelyet kínál."

A listánk ötödik helyére kerül a Cali-születésű gép, azaz a GreenGeeks.

Független tulajdonban lévő vállalat, 5 adatközponttal világszerte, köztük kettő Phoenixben és Chicagóban.

Már volt egy teszthelyünk Kanadából, de ez a cikk kifogást adott nekünk, hogy újat hozzunk létre az Egyesült Államokban.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
56 ms24 ms84 ms223 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
198 ms223 ms163 ms21 ms95 ms

Ezt a teszthelyet a GreenGeeks amerikai adatközpontja tárolja, az Ecosite Pro tervvel kapcsolatban
Átlagos sebesség: 123,2 ms – Lásd a teljes eredményt

A GreenGeek száma szintén nagyon lenyűgöző volt! Az átlagos szerversebesség az Egyesült Államok és Kanada között 34 ms volt, valójában elég gyors.

Amit leginkább szeretünk a GreenGeeks-en?

De mit szeretünk a legjobban ezekben a srácokban??

Nos, túlmutatnak és megmutatják a zöld gyakorlatokat – sokkal jobban, mint a listán szereplő többi házigazda.

Ez egy nem annyira szórakoztató tény: az adatközpontok ma ugyanolyan százalékos arányban generálják a világ szén-dioxid-kibocsátását, mint a légitársaságok. yikes.

Ez a tény nyilvánvalóan arra késztette a GreekGeeks alapítóját, Trey Gardnerét, hogy megpróbálja létrehozni a világ leginkább környezetbarát internetes házigazdáját..

És úgy tűnik, hogy jó úton vannak. Manapság a GreenGeeks tárhely 300x energiahatékony!

Ha velük együtt szállsz, akkor nem csak szén-semleges vagy, hanem „szén-dioxid-csökkentő”. Ennek oka az, hogy az energiafogyasztást HÁTSZOROSAN visszaszorítják a hálózatba a szélenergia-hitel megvásárlásával. Nagyon jó, nem?

Minden erőfeszítésük megszerezte őket rengeteg környezetvédelmi díj. Még hivatalos zöld hatalmi partnerek az USA Környezetvédelmi Ügynökségével.

Tehát ha a fenntarthatóság olyan kérdés, amelyben szenvedélyes (vagy csak kíváncsi), akkor a GreenGeeks lehet pontosan az, amit az orvos elrendel..

Más dolgokat szeretünk a GreenGeeks kapcsán?

Noha minket kitör a környezetvédelem, örömmel látjuk, hogy a GreenGeeks nem támaszkodik rá, hogy eladják magukat. A felhasználók szintén lenyűgöző sebességet és korlátlan helyet, sávszélességet, domaineket, e-maileket és adatbázisokat élveznek, még a legalacsonyabb megosztott terv mellett..

Lehetséges hátrányok a GreenGeeks számára

A legalacsonyabb bevezetési áruk (2,95 USD) (Lite terv) 3 éves kötelezettségvállalást igényel, ami egy kicsit hosszú. Ha inkább egy rövidebb 12 hónapos elkötelezettséget szerez, akkor 4,95 dollárba esik.

greengeeks tervez árképzést

És ha aktiválja a 30 napos visszafizetési garanciát, akkor nem kap visszatérítési díjat, domain regisztrációt vagy átutalási költségeket.

Tudjon meg többet a GreenGeeksről!

 • További információkért tekintse meg a GreenGeeks teljes elemzését!
 • Nézze meg GreenGeeks teszthely!

Döntés: Melyik a legjobb hosting az Ön számára az Egyesült Államokban?

A nap vége, amely a legjobb vendéglátó az Ön számára?

Mindig azt mondjuk, hogy a hostnak mindig technológiai partnernek kell lennie, nem csak platformnak. Válassza ki a rossz partnerséget, és küzdhet a közönség elvárásainak teljesítése, a webhely biztonságának megőrzése, vagy bármely olyan cél elérése érdekében, amellyel kezdett..

Noha úgy gondoljuk, hogy az összes házigazda, akit ma fedeztünk, nagyon erős, javasoljuk, hogy gondolkozzon az egyéni prioritásokkal kapcsolatban. Sebesség? Érték? fenntarthatóság?

Összességében itt van a végső összefoglaló a 3 kedvenc házigazdánkról a legtöbb amerikai webhelyen:

# 1 SiteGround USA

https://www.siteground.com/

Elkötelezetten és folyamatosan fejlesztve kínálatát, a SiteGround a teljes tárhely-csomagot kínálja. Előnyeit élvezheti a kiszolgálók gyors sebessége és a Google Cloudon futó kiszolgálók fokozott biztonsága. Mindent egybevetve, kiváló lehetőség mindenkinek, aki megbízható, megbízható tárhelyet keres – függetlenül a méretétől.

# 2 Hostinger USA

https://www.hostinger.com/

Fantasztikus értéket kínál a kedvező árú árukért, és semmiféle alattomos megújulási ugrással nem engedheti meg magát. Úgy gondoljuk, hogy fantasztikus lehetőség a kezdőknek és a szigorú költségvetéssel rendelkezőknek.

# 3 A2

https://www.a2hosting.com/

Rengeteg korlátlan funkcióval tele & freebies, az A2 kedvező árú gazdagép, amely sebességet nyújt, de javíthatja a támogatást. Kiváló lehetőség a kis / közepes méretű webhelyek tulajdonosai számára, akik arra törekszenek, hogy a házigazda a lehető legtöbb szolgáltatást összekeverje valós áron.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map