5-те най-добри хостинг сървъра на Minecraft 2020 (класиран!)

{"@context":"https://schema.org","@Тип":"FAQPage","mainEntity": [{"@Тип":"въпрос","име":"Безплатни ли са Minecraft?","acceptedAnswer": {"@Тип":"Отговор","текст":"Не, Minecraft е лицензирана игра, която сега принадлежи на Microsoft. Има различни негови версии, предназначени за различни платформи, но разходите варират. Например, основната Minecraft за платформата на Windows струва $ 29,99, докато PS4 версията струва $ 19,99."}}, {"@Тип":"въпрос","име":"Хостингът на Minecraft сървър е безплатен?","acceptedAnswer": {"@Тип":"Отговор","текст":"Не, хостингът струва пари, тъй като става въпрос за скъпа инфраструктура и оборудване. Ако хоствате онлайн с компания за уеб хостинг, тази цена може да бъде споделена и плащате по-разумна месечна такса в зависимост от вашите изисквания."}}, {"@Тип":"въпрос","име":"Колко оперативна памет е необходима за Minecraft сървър?","acceptedAnswer": {"@Тип":"Отговор","текст":"Както всички приложения, колкото по-голям е броя на играчите на сървъра, толкова повече RAM е необходима, за да ги поддържа. За основна настройка с до 10 играча се препоръчва поне 1 GB на уеб сървър. Повече вероятно ще ви даде много по-гладко геймплей изживяване."}}, {"@Тип":"въпрос","име":"Коя е най-добрата хостинг услуга на Minecraft?","acceptedAnswer": {"@Тип":"Отговор","текст":"Ръцете надолу, в момента хостингерът води този списък. Той предлага специално разработени планове на Minecraft за тези, които искат да бъдат домакини на своите собствени, и има необходимия помощен персонал, който да ви посъветва за всичко – от избор до инсталация."}}, {"@Тип":"въпрос","име":"Кой е най-добрият безплатен хост сървър на Minecraft?","acceptedAnswer": {"@Тип":"Отговор","текст":"Безплатният хостинг обикновено не се препоръчва и вероятно ще бъде дори по-малко жизнеспособен за по-трудни задачи като хостинг на Minecraft. В идеалния случай бихте помислили за хостинг план на VPS, за да се възползвате от специалните ресурси, налични за тези планове."}}]}


С игра, която е толкова любима и пъргава Minecraft не е много изненада, че много хора гледат към създаването на собствен сървър на Minecraft.

Има няколко начина да играете Minecraft с приятели, но най-универсалният досега е на сървъра на Minecraft, който се хоства онлайн.

Contents

Съдържание

 • Какво е Minecraft?
 • Минимално изискване за хостинг на сървър на Minecraft
 • Предимства от работата на вашия собствен сървър на Minecraft
 • Какво да търсите в хостинг сървъра на Minecraft?

Най-добрият хостинг сървър на Minecraft

 1. Hostinger
 2. Shockbyte
 3. BisectHosting
 4. GG сървъри
 5. APEX хостинг

заключение

 • За феновете на Diehard Minecraft

Хостинг на Minecraft сървър

 • често задавани въпроси

Какво е Minecraft?

Minecraft

Мислете за Minecraft като за съвременната версия на класика, която не е излязла от стила. Всъщност аз съм го виждал по-рано като виртуално Лего. Това може да не е точно, тъй като Minecraft стана толкова популярен, че дори има цяла тема Лего от него!

Неговата опростена графика, съчетана с основен геймплей, който все още позволява голяма част от иновациите, накара тази игра да се превърне в популярност.

Благодарение на поддържащата си фен база, Minecraft успя да излезе на практика във всички цифрови платформи – от настолни компютри до мобилни устройства и конзоли. Днес Minecraft се предлага в обикновена ванилия или като една от многото персонализирани конструкции, които феновете и разработчиците са създали.

Мултиплейър режим в Minecraft

Въпреки че Minecraft може да се играе соло, една от основните му атракции е мултиплейър режимът, който позволява на потребителите да взаимодействат помежду си. Това може да доведе до много неща в зависимост от околната среда.

Например играчите могат да решат да водят война, да изпълняват кооперативни куестове или просто да съжителстват в мир на собствените си малки парцели виртуална земя. За мултиплейър режим има четири основни опции;

 • Игра в локална мрежа (LAN)
  LAN свързва група компютри в по-малко (по-локализирано) пространство. Например свързването на няколко компютъра в една стая се счита за локална мрежа.
 • Краища на Minecraft
  Концепцията Realms е създадена от дизайнерите на Minecraft, за да позволи на играчите бързо да хостват игри на Minecraft чрез услугата. Това е абонамент на базата на цената на Minecraft.
 • Разделен екран
  Това е само за конзоли и позволява до четирима потребители да играят Minecraft един до друг, използвайки един екран.
 • Онлайн сървър
  Това е най-интересното от всички и включва потребител, който всъщност създава цяла онлайн среда от нулата до хоста на Minecraft игри. Най-често хостът ще наеме сървърно пространство от уеб хостинг компания за тази цел.

Минимални изисквания за хостинг на Minecraft сървър

Както може би сте наясно, хостингът на игри често е труден, тъй като те обикновено са по-гладни за ресурси от повечето уеб приложения. За щастие, Minecraft не е чак толкова голям ресурс и можете да го хоствате на уеб сървъри с някои доста основни спецификации.

И все пак това взема предвид основните настройки на Minecraft – чистата ванилия, както я наричат. За тези инсталации и средна група играчи от 10, можете да преминете с минималния гол в VPS хостинг.

Нека разгледаме вероятните изисквания за обикновен хостинг на Vanilla Minecraft в числа;

Минимални изисквания.

 • 1 GB RAM
 • 1 CPU Core

Препоръчителен Запит.

 • 2 GB RAM
 • 2 CPU Core

Пространството за съхранение е доста пренебрежимо в контекста на предлаганото, така че ще пропуснем това тук, стига да е на базата на SSD.

Ако увеличите антета и станете по-сериозни за хостинг на Minecraft, тогава ще търсите по-трудни числа за групи от играчи от 50 и повече. Можете също така да искате да разгледате и други възможности, като например използването на модове, което ще повиши изискванията още повече.

В тези случаи бих препоръчал VPS план, като Minecraft Villager Plan на Hostinger, предлагащ 3 GB RAM, но се включва при $ 12.95 / месец. Както можете да видите, колкото повече играчи искате да бъдете домакин, толкова по-високи са вашите потенциални разходи.

Предимства от работата на вашия собствен сървър на Minecraft

И така, след като стигнахте до този момент в статията, сега се чудите защо на земята ще преминете през главоболието от намирането на собствен сървър, който да хоства Minecraft в?

Въпреки че в този момент не бих ви обвинил, че се отклонявате, има някои много положителни аспекти на Minecraft хостинг, за да помислите.

 1. Свобода на избор в модове

  Ако някога сте играли игра и сте се разочаровали, защото версията, която използвате, няма активирани определени модове, това може да е разочароващо. Тези плъгини могат дори да са лесно достъпни, точно извън вашия обсег. Хоствайки собствен сървър на Minecraft, получавате безплатен избор какво да инсталирате.

 2. Изграждане на общност

  Хората са социални същества и макар да е много забавно да бъдеш с приятели, времето не винаги позволява. За щастие, дигиталният свят премахва дистанцията и Minecraft може да бъде чудесен начин за вас да изградите малка общност от най-близките си приятели. Твоят собствен свят в света, така да се каже.

 3. Моят дом, моите правила

  С хостове, които поддържат голяма общност, често се създават правила за огромен плътен ефект в полза на мнозинството. Ако хоствате свой собствен сървър на Minecraft, трябва само да обмислите правила, които ще засегнат малката ви група. Още по-добре – ще е на ваше удоволствие и на никой друг.

 4. Като учебно средство

  Ако сте преподавател, може да се изненадате, когато знаете, че Minecraft може да бъде отличен преподавателски актив. Помислете за социални експерименти и преподаване на младите умове на важността на поведенчески аспекти и вземане на решения, всичко това в забавна среда, която ги насърчава да изграждат и изследват.

  Списъкът продължава, така че проявете креативност и помислете за хостинг на Minecraft като по-малко за „справяне с игра“ и повече за потенциал, ако се използва творчески.

 5. Осигуряването

  Хостингът на Minecraft може да струва доста скъпо в дългосрочен план, особено ако хоствате по-голям брой играчи. Цената на хостинг сървърите ще бъде значителна, но Minecraft все още е под лиценз от Microsoft – разбира се, че има разходи, които трябва да бъдат покрити.

  Поради това Microsoft направи известна надбавка, отваряйки пътища, чрез които можете да компенсирате разходите. Някои от начините, по които можете да осигурите приходи от сървърите си в Minecraft са чрез рекламиране в играта, създаване на уеб магазини и други.

Какво да търсите в хостинг на Minecraft сървър?

Както много други приложения, Minecraft поставя изисквания както за хардуер, така и за инфраструктура. За да се насладите на безпроблемно игрово изживяване в самостоятелно поддържани Minecraft среди, трябва да сте запознати с някои финансови и технически подробности.

Въпреки че повечето от тези подробности се прилагат широко за почти всички опции за уеб хостинг, някои уеб хостове отидоха крачка напред, за да предложат специализирани хостинг планове на Minecraft, които могат да включват допълнителни специфични за Minecraft функции.

Пускането на вашия собствен сървър на Minecraft онлайн означава, че ще ви е необходим хардуерът и честотната лента, за да го поддържате. Освен ако не притежавате център за данни, това означава наемане на пространство на сървър, хостван от уеб хостинг компания като Hostinger.

За да сте сигурни, че хостингът ви в Minecraft работи безпроблемно, има някои неща, които трябва да вземете предвид, когато избирате хостинг план на Minecraft, като например;

1. Процесор

Почти всички уеб приложения ще изискват време за обработка, но това е особено вярно за игрите. В действителните сценарии на използване, времето за обработка се изчислява в тактови цикли (следователно представянето като MHz или GHz).

При уеб хостинга сървърите често са оборудвани с множество мощни процесори. Точно колко време на процесора получавате, се определя от плановете, които предлага уеб хостът ви. Времето за процесор на споделен хостинг се споделя между акаунти, докато VPS или планове за хостинг в облак предлагат на потребителите изключителна употреба на определени количества ресурси.

2. Памет

RAM е бърза, летлива памет, която се използва за стартиране на процеси. Когато се направи заявка до вашия сървър, той зарежда данни в паметта за по-бърза обработка. Ако имате по-малко памет от необходимата, тогава сървърите се налага да сменят данни по-често и извън оперативната памет, което води до по-ниска производителност.

Отново, както при процесорното време, споделеният хостинг работи от голям пул памет, който се споделя между множество акаунти. VPS или облачните планове предлагат на своите приложения специална памет за употреба. Точно колко ще зависи от избрания хост и план.

3. Тип съхранение & пространство

Minecraft не е изключително тежка за съхранение игра, но ако използвате Minecraft сървър, SSD ще помогне за ускоряване на производителността. Знаете ли обаче разликите, които са възможни в тази област.

Някои уеб хостове ще предлагат базиран на SSD сървър софтуер (като операционната система и софтуера на уеб сървъра), докато съхраняват данните ви в редовно съхранение. Това е различно от предлагането на пълно SSD решение, където всичко се съхранява на SSD.

4. Местоположение на сървъра

Това може да бъде едно от най-критичните неща за вашия хостинг сървър Minecraft. Местоположението, където се хоства сървърът, прави разлика. Сървър, който е далеч от мястото, където са играчите, често води до висока латентност (изоставане).

Ако хоствате играчи от цял ​​свят, тогава няма какво да направите. Ако обаче хоствате в по-локализиран контекст (може би за играчи в конкретна държава / регион), тогава изберете уеб хост със сървъри в или в близост до тази зона. Това може да измине дълъг път до намаляване на изоставането в играта.

Забележка

Можете да използвате нашата проверка на скоростта на сървъра, за да проверите дали сървърът, който използвате, е бърз!

5. Поддръжка, специфична за Minecraft

Както споменах по-рано, някои уеб хостове предлагат специални хостинг планове, насочени към хост на Minecraft. Това е важно, тъй като тези, които го правят, често могат да имат допълнителна поддръжка за вашите хостинг планове в Minecraft, които може да не се намерят лесно другаде.

Примерите за този тип поддръжка често са в областите на помощ при инсталирането и настройката. За да видите дали хост, който смятате, ще помогне за това, най-добре е да опитате и да се свържете с тях, преди да изберете план.

6. Избягвайте прекалено евтините хостинг планове за Minecraft

Има много хостинг компании там, които предлагат цени по-ниски от препоръчаните тук. Въпреки това ви призовавам да проявите повишено внимание при обмислянето на тези планове. Много от тези планове често предлагат услуги по подразбиране и могат да изрежат ъгли в области, които в крайна сметка засягат вашето игрово изживяване

Класиран: 5-те най-добри хостинг сървъра на Minecraft 2020

1. Хостингер

https://www.hostinger.com/

hostinger

RAM

2GB

Брой на играчите

70

Цена (USD)

$ 8.95 / месец

Основни функции

 • 99,9% време за изпълнение
 • DDoS защита
 • Незабавна настройка
 • Многослоен панел
 • Двоен процесор

"Hostinger успешно е използвал силата на уеб сървърите за игри."

ПОСЕТЕТЕ ХОСТИНГЪР

Хостингер е нашият най-добър избор като доставчик на хостинг на Minecraft по редица причини. Първото и най-важното е, че е изключително рядко да намерите хост, който предлага планове, специално изградени за обслужване на хостинг на Minecraft.

Техните планове за хостинг на Minecraft са изградени на VPS сървъри, което означава, че ще получите специалните ресурси, необходими за хоста на Minecraft. Тяхната структура на плана също е изградена около концепцията, като предлага минимум 2 GB памет, близо до моментална настройка на сървъра на Minecraft и техническа поддръжка, която може да помогне, ако се забиете.

Настройка на вашия Minecraft сървър с Hostinger

Вижте видеото по-долу и вижте как настроихме сървърите.

Хостингерът е един от нашите топ домакини!

Прочетете нашия задълбочен преглед на Хостингер, за да разберете защо!

2. Shockbyte

https://shockbyte.com/

shockbyte

RAM

1GB

Брой на играчите

20

Цена (USD)

$ 2.50 / месец

Основни функции

 • 100% Uptime
 • DDoS защита
 • Незабавна настройка
 • Многослоен панел
 • Неограничен SSD

"Shockbyte превърна играта в голям бизнес, като позволява мощност и мащабируемост."

ПОСЕТЕТЕ ШОКБИТЕ

Shockbyte е австралийска компания, която е специализирана в отдаване под наем на сървъри за игри. Основните им фокусни области са Minecraft, ARK: Survival Evolved и Rust – с планове за подкрепа на повече заглавия.

Плановете им са много фокусирани и можете да изберете такъв, който е много пряко подходящ за вашите нужди. Опитът им с Minecraft им позволява да предложат някои добри предложения и това е добро място за специализиран хостинг на Minecraft.

3. BisectHosting

https://www.bisecthosting.com/

bisecthosting

RAM

1GB

Брой на играчите

12

Цена (USD)

$ 2.99 / месец

Основни функции

 • Ежедневно резервно копие
 • DDoS защита
 • Незабавна настройка
 • Многослоен панел
 • SSD сървъри

"Поддържайки го просто, BisectHosting поддържа Minecraft Java и Bedrock."

ПОСЕТЕТЕ БИСЕХТОСТИНГ

BisectHosting е друго популярно име в хостинг на Minecraft, въпреки че предлага почти всички други услуги, свързани с уеб. Поради обхвата на техните хостинг планове, Bisect е по-рационализиран, когато става дума за Minecraft, като поддържа версията на Java или Bedrock.

Силна отличителна черта е, че всички планове за хостинг на Minecraft на Bisect имат неограничено SSD хранилище, дори и в най-евтиния им план. Това разбира се е предмет на тяхната политика за справедливо използване, което означава, че можете да го използвате, но не и да го злоупотребявате.

4. GGServers

https://ggservers.com/

GGservers

RAM

1GB

Брой на играчите

12

Цена (USD)

$ 3.00 / месец

Основни функции

 • Незабавна настройка
 • DDoS защита
 • Многослоен панел
 • Щракнете върху Инсталатор
 • Немерен SSD

"Вземете хостинг на Minecraft на следващото ниво в GGServers с инсталиране на modpack с едно кликване."

ПОСЕТЕТЕ GGSERVERS

GGServers е канадска уеб хостинг компания, която предлага уеб хостинг, но също така е специализирана в сървъри за игри. Те имат сървъри за най-различни игри, включително Minecraft и до момента са внедрили повече от половин милион от тях.

Те предлагат високоефективни спецификации на своите сървъри за игри и имат добро разпространение от девет локации на центрове за данни по целия свят, от които да избирате. Плановете варират в зависимост от предоставените ресурси и започват с основна 1GB RAM, поддържаща 12 игрални слота.

5. Хопе на Apex

https://apexminecrafthosting.com/

Apex хостинг

RAM

1GB

Брой на играчите

12

Цена (USD)

$ 3.99 / месец

Основни функции

 • 99,9% време за изпълнение
 • Незабавна настройка
 • DDoS защита
 • Многослоен панел
 • Щракнете върху Инсталатор

"Вземете не само хардуера за Minecraft, но и поддръжката, от която се нуждаете за настройка на вашия сървър."

ПОСЕТЕТЕ APEX

Apex хостинг е фокусиран само върху Minecraft и те предлагат 15 локации за сървъри по целия свят с още идващи. Плановете им започват малки с основен 1 GB RAM, но всички планове идват с персонализиран поддомейн.

Твърдението им за слава се крие в широката поддръжка за Minecraft, включваща лесен за използване контролен панел, видео уроци и възможност за стартиране и работа на сървърите на Minecraft само за пет минути. Помощ има и чрез чат на живо и система за издаване на билети.

Заключение: За фенове на Diehard Minecraft

RAM

НЕ. НА
ИГРАЧИ

ЦЕНА (USD / MO)

Hostinger

2GB

70

$ 8.95

Shockbyte

1GB

20

$ 2.50

BisectHosting

1GB

12

$ 2.99

Както вероятно можете да разберете досега, хостингът на сървър на Minecraft не е необходимо да бъде ужасно сложен. Всъщност красотата на това е, че след като имате контрол, можете да решите точно колко сложен искате да бъде вашият Minecraft свят.

Независимо дали това означава масивен сървър, поддържащ хиляди играчи, или основен за приятелите, за да си взаимодействат заедно, окончателното решение е ваше. Освен това цената не е непременно фактор, както можете да видите, тъй като има много начини, които ви помагат да възстановите разходите си.

В крайна сметка хостингът на вашия собствен сървър на Minecraft е труд на любовта – и за непоколебимите фенове на играта, със сигурност нещо, което трябва да помислите. Ако все още сте на ръба и решавате дали това е точно за вас, говорете с хората в Hostinger (който предлага истински планове за хостинг на Minecraft & поддръжка), за да видите дали те могат да ви посъветват по всякакъв начин.

Хостинг на Minecraft сървър: Често задаван въпрос

1. Безплатни ли са Minecraft?

Не, Minecraft е лицензирана игра, която сега принадлежи на Microsoft. Има различни негови версии, предназначени за различни платформи, но разходите варират. Например, основната Minecraft за платформата на Windows струва $ 29,99, докато PS4 версията струва $ 19,99.

2. Безплатен хостинг на сървър на Minecraft?

Не, хостингът струва пари, тъй като става въпрос за скъпа инфраструктура и оборудване. Ако хоствате онлайн с компания за уеб хостинг, тази цена може да бъде споделена и плащате по-разумна месечна такса в зависимост от вашите изисквания.

3. Колко оперативна памет е необходима за Minecraft сървър?

Както всички приложения, колкото по-голям е броя на играчите на сървъра, толкова повече RAM е необходима, за да ги поддържа. За основна настройка с до 10 играча се препоръчва поне 1 GB на уеб сървър. Повече вероятно ще ви даде много по-гладко геймплей изживяване.

4. Кой е най-добрата услуга за хостинг на сървъри Minecraft?

Ръцете надолу, в момента хостингерът води този списък. Той предлага специално разработени планове на Minecraft за тези, които искат да бъдат домакини на своите собствени, и има необходимия помощен персонал, който да ви посъветва за всичко – от избор до инсталация.

5. Кой е най-добрият безплатен хост сървър на Minecraft?

Безплатният хостинг обикновено не се препоръчва и вероятно ще бъде дори по-малко жизнеспособен за по-трудни задачи като хостинг на Minecraft. В идеалния случай бихте помислили за хостинг план на VPS, за да се възползвате от специалните ресурси, налични за тези планове.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map