5-те най-добри хостинг за уебсайтове в САЩ 2020 (тествана скорост!)

Ако искате да стартирате успешен уебсайт, партньорството с подходящия хостинг доставчик е важно. Подобно на сделката, което е важно.


Проблемът е, че повечето хора не са съвсем сигурни какво трябва да търсят. Мнозина успяват да намерят най-евтиния домакин, който намерят – грешка, която ще ви струва големи пари в дългосрочен план.

И така, какво отличава “най-добрите” хостинг доставчици? И как на земята можете да кажете кои хостове са най-подходящи за уебсайт, базиран в САЩ?

Не се притеснявайте, днес ние свършихме работата и стеснихме стотици хостове до нашите топ 5 за тези от нас с публика в Америка.

Готов? Да го направим!

Contents

Съдържание

 • Може ли вашият домакин да достави голяма скорост на вашата аудитория?
 • Дали вашият домакин ще ви помогне да се развивате с бума на електронната търговия в САЩ?
 • Може ли вашият домакин да ви защити & данните на вашата аудитория?
 • Колко искрено може вашият домакин да изпълни своите обещания?
 • Как определяме най-добрите хостове за потребители в САЩ

Най-добър уеб хостинг САЩ

 1. SiteGround US
 2. Хостингер САЩ
 3. A2 Хостинг САЩ
 4. Kinsta
 5. GreenGeeks

присъда

 • Кой е най-добрият хостинг за вас в САЩ?

Първото нещо, което трябва да знаете, е, че вашият географски контекст засяга това, от което се нуждаете от хост.

Ето четири въпроса, които трябва да си задавате.

Може ли вашият домакин да достави голяма скорост на вашата публика?

Бихте могли да кажете, че ние от Биткача сме обсебени от бързината.

И повярвайте ни, трябва да сте и вие! Американците имат изключително високи очаквания, които уебсайтовете трябва да отговорят. ВАШИЯТ уебсайт трябва да отговаря.

Това е особено в случаите, когато американците отлагат трудно спечелените долари. Експертите са доказали, че дори американците да обичат вашата марка, е необходимо само няколко негативни опита 59% от тях тръгнете на друго място.

Какво е „лошо преживяване“ в термините на уебсайта? Е, страници, които отнемат твърде дълго време за зареждане, непълно зареждане на изображения или сайт, който изостава или се срива по време на пиковите периоди.

Според thinkwithgoogle, искате вашият сайт да се зарежда под 1 секунда. Вероятността хората да напуснат сайта ви се покачват с 32%, след като скоростта на натоварването ви се покачи към 1-3 секунди.

От друга страна, хората се ангажират повече със сайт, когато имат възможност да се движат свободно и да се съсредоточат върху съдържанието ви, а не на времето на чакане. По-бързите скорости на зареждане означават щастливи потребители, повече преглеждания на страници, повече потенциални клиенти, повече хора, които споделят вашето съдържание … получавате нашия списък.

Ето защо винаги твърдим, че SPEED е фактор номер едно, който осигурява страхотно потребителско изживяване. Искаме светкавично време за зареждане на страницата.

И знаете ли какво помага за бързото зареждане на скоростта? Скоростта на вашия хост сървър. Мислете за това като за вашия автомобилен двигател, който ви ободрява напред.

Сега скоростта на хоста зависи от няколко различни фактора, които ще обясним скоро. Но добра отправна точка е да попитате: колко близо са центровете за данни на вашия хост до САЩ? Тъй като колкото по-близо са центровете за данни до аудитория, толкова по-бързо уебсайтът ви ще се зареди за тях.

Затова се запитайте: има ли вашият хост центрове за данни в САЩ? Или наблизо, т.е. Канада?

Ако можете да задоволите нуждите на аудиторията си от скорост, ще имате конкурентно предимство. В крайна сметка има милиони уебсайтове, хоствани в САЩ, така че да се открояват въпроси.

Дали вашият домакин ще ви помогне да растете с нарастването на електронната търговия в САЩ?

Искате добри новини? САЩ са един от водещите пазари за електронна търговия в света.

Онлайн пазаруването тук е от възходяща тенденция от дълго време, но Statistica прогнозира, че 2021 г. ще види прогноза 230,5 милиона купувачи само в САЩ. Phwoar!

Разбира се, това са несигурни времена с COVID-19 (макар че по времето на писането онлайн пазаруването е шип). Независимо от това, електронната търговия все още изглежда настроена да расте и всеки сайт с клиентска база в САЩ трябва да е готов да се възползва от това.

Защото сега не става въпрос само за намирането на подходящия хост за вашите нужди. Става въпрос за намирането на партньор, който да ви помогне да се докажете в бъдеще.

Най-добрите домакини …

 • Позволете ви лесно да надстроите подреждането на плана си, след като го надраснете.
 • Може да се справи с неочаквани скокове в трафика, без да срине сайта ви.
 • Позволяват ви лесно да инсталирате различни приложения на трети страни на вашия сайт и лесно да ги поддържате актуални. Независимо дали става въпрос за платформи за електронна търговия като Magneto / Prestashop / WordPress, форуми и други.

Може ли вашият домакин да ви защити & Данните на вашата аудитория?

В тази страна, където процентът на съдебните спорове е висок и клиентите очакват бизнеса да бъде отговорен – скъпото дело е последното нещо, което искате.

Но за разлика от Канада с PIPEDA или европейския GDPR, САЩ няма един-единствен закон, който да регулира поверителността в интернет.

Вместо това Федералната комисия по търговия (FTC) е основният регулаторен орган. Той помага да следите измамните търговски практики и предприема действия срещу всеки, за когото се установи, че нарушава поверителността на клиентите. Всички щати на САЩ имат свое отделно законодателство за поверителност и определено препоръчваме да проверите законите, които уреждат вашата държава, тъй като те се различават. Ето а доста добър ресурс.

Това означава, че е важно да намерите хост, който гарантира сигурността на уебсайта ви срещу нарушения на данните или кибератаки.

Трябва само да прочетете новините, за да видите къде НЕ искате да се озовете.

Вземете изтичането на данни на Equifax от 2017 г., където личната информация на 147 милиона души беше компрометирана. Полученото споразумение? 425 милиона долара.

Или скандалът с данни на Facebook – Cambridge Analytica 2018. Когато 70,6 милиона американци данните на техните профили във Facebook са взети без съгласие и са използвани за политическа реклама на сенатори в САЩ.

FTC глоби Facebook 5 милиарда долара за това!

Благодарение на скандали като този, американската общественост сега е много по-разбираема относно поверителността на данните. Днес те са по-наясно с правата си и внимават на кого предават данните си онлайн.

Направихме ли своето мнение? Не можем да подчертаем достатъчно колко важно е да вземете сериозно сигурността на своя сайт, особено ако смятате да печелите пари от него.

Така че това означава да изберете доставчик на хост, който също се отнася сериозно към сигурността на вашите данни.

Тъй като не всички хостове са създадени еднакви в този аспект, това е сигурно.

Колко искрено може вашият домакин да изпълни своите обещания?

И накрая, ние просто искахме да засегнем малко по-абстрактно, но смятаме, че е важно.

В тази епоха на жесток капитализъм и сериозна конкуренция едно предизвикателство, с което се сблъскват много американци, е намирането на домакин, на когото смятат, че могат да се доверят.

С над 330 000 доставчици на уеб хостинг, които всички изискано да се открояват, наистина трябва да бъдете умни в избора на любими.

Много домакини предлагат „неограничени“ предложения или на пръв поглед смехотворно ниски цени. Така че може да е трудно да се пресече какво „звучи прекалено добро, за да бъде вярно“ и какво всъщност е малко измамно.

Така че, искаме да сме сигурни, че днес обръщаме внимание на всичко, което домакин казва, че звучи „твърде много“. Така че независимо дали става въпрос за подновяване на ценовите скокове или „неограничени“ претенции – бъдете сигурни, че ще разгледаме финия шрифт.

Също така се постарахме да създадем един или повече тестови сайта или ВСИЧКИ хостове, които изброяваме днес. Считаме, че най-добрият начин да разберем хост е отвътре, така че ще пишем от собствения си честен опит.

Как определяме най-добрите хостове за потребители в САЩ

най-добрият уеб хостинг САЩ

И така, как всичко по-горе се превежда в функции на хоста? Как изглеждат тези важни допирни точки АКТУАЛНО в хост? Нека да направим бързо увеличение чрез важното.

1. Скорост

Както споменахме, не очаквайте публиката да се мотае в очакване да се зареди уебсайтът ви. Всяка милисекунда се брои. И помага да управлявате тази скорост е вашият хост сървър.

Скоростта на хоста зависи от няколко фактора, като местоположението в центъра за данни и вида на устройствата, които използват. Ще можете да преведете това в по-бързи времена на зареждане с помощта на добавки като CDN или инструменти за кеширане.

Ще тестваме скоростта на всеки хост с нашата собствена проверка на скоростта на сървъра Bitcatcha, която ви позволява конкретно да измервате скоростта на сървъра.

Също така ще можем да добием представа за ефективността на вашия сървър от различни места по света, благодарение на 10 виртуални възли.

Можете да се насочите тук за повече подробности относно инструмента и да научите повече за разликите между скоростите на зареждане и скоростите на сървъра.

2. Надеждност

Знаете ли, че хакерска атака се извършва всеки 39 секунди в САЩ? Добрият домакин трябва да предлага силни защитни функции срещу откупи, злонамерен софтуер, фишинг и други нападения.

Солидната линия на защита обикновено изглежда като SSL сертификати, защитни стени и някаква проактивна система за наблюдение. Функциите за създаване на резервни копия също са много удобни, за да запазите данните си.

На всичкото отгоре, потърсете гаранция за ъптайм от поне 99%. Времето за престой може да означава разочаровани посетители и загубени възможности.

3. Услуга

Добрият домакин трябва да предложи денонощна поддръжка от експертен екип. Това може да бъде чрез чат на живо, телефон, система за издаване на билети или всичко по-горе.

Може да ви е по-лесно да използвате доставчик на хост с обслужване на клиенти, базиран в САЩ. Това ще гарантира, че те съответстват на вашата часова зона, плюс те може да имат по-добро разбиране на нюансите на работа с вашата индустрия и публика.

4. Мащабируемост

Тъй като всеки сайт иска да се разраства, вашият хост по-добре да не ви задържа! Общото правило е да започнете със среден хост план и надграждане по пътя.

Обикновено това започва с споделен хостинг, който е по-евтин, тъй като споделя ресурси с други сайтове на сървър. С нарастването на трафика ви може да се обърнете към специализирани VPS сървъри или облачен хостинг.

Попитайте себе си, може ли този хост лесно да надстрои плана ми, за да позволи повече съхранение и честотна лента?

Ако отговорът е не, може да се наложи да превключите хоста по-късно в бъдеще. Много по-добре, ако вашият домакин може просто да мащабира решенията си, докато растете.

5. Съотношение цена / качество

В края на деня, правилният хост трябва да има всички необходими функции, на цена, която сте готови да платите. Разгледайте внимателно какви включения получавате. Какво се хвърля в пакета? Регистрация по имейл? Регистрация на домейн? Безплатна миграция на сайт?

Също така е чудесно, когато домакините имат изпитание за връщане на пари, така че можете да тествате дали те са подходящи, безрискови

Класиран: 5-те най-добри хостинг за уебсайтове в САЩ

Сега, когато сме очертали всички неща, които трябва да вземете под внимание – нека да влезем в месните неща!

Ето петте най-добри хостове за уебсайтове в САЩ, които направиха нашето рязане:

Забележка

Всички изброени цени са базирани на въвеждаща цена на 12-месечен договор.

1. SiteGround US

https://www.siteground.com/

SiteGround

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в САЩ

50,5 ms

Цена (USD)

$ 5.95 / месец

Основни функции

 • SuperCacher
 • 20 GB SSD съхранение
 • 25 000 посещения / мес
 • 24/7 Техническа поддръжка
 • Премиум резервно копие

"Сега с гордост работи в Google Cloud, SiteGround предлага целия хостинг пакет & изключителни скорости."

Сигнал за спойлер – започваме нещата с любимия си от всички страни!

SiteGround постоянно превъзхожда конкуренцията с постоянния си ангажимент за бързина и производителност.

Създаден през 2004 г., SiteGround оперира центрове за данни в САЩ, Холандия, Великобритания и Сингапур.

Предложенията му са толкова солидни, че всъщност ние хостваме Bitcatcha.com с тях, плюс допълнителни 3 тестови сайта! Ние сме големи фенове, но ние не сме единствените.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
68 ms33 мс96 мс233 мс181 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
243 мс203 мс165 мс29 мс118 ms

Този тестов сайт беше хостван от Центъра за данни на Чикаго на SiteGround по план на GrowBig
Средна скорост: 136,9 ms – Вижте пълния резултат

Тестване на нашия хостван в САЩ сайт разкрива някои впечатляващи резултати. Ако вземете средните ни възли в САЩ и Канада, ще получите средно 43 ms – wowza! Това го прави лесно един от най-бързите хостове в нашия списък.

Какво най-много обичаме в SiteGround?

Така че, да, уау ни с бързина.

НО. Не само, че са най-бързият домакин в този списък, ние искаме да говорим за бизнес ход, който направиха наскоро през февруари 2020 г., ИСТИНСКО ни впечатли:

Те се преместиха от съществуващите си центрове за данни, за да бъдат домакини в ултра бързата мрежа на Google Cloud.

Значение? Това масово се възползва от ВСИЧКИ съществуващи хостинг планове на ВСИЧКИ сайт в две основни области:

 • скорост
  Google поддържа една от най-бързите и мощни най-съвременни мрежи. Всички потребители на SiteGround сега се възползват от тези високи скорости!
 • Сигурност
  Данните на потребителите вече са още по-добре защитени. Центровете са високо защитени, с цялата комуникация с облачната инфраструктура на Google, защитена от най-модерните технологии. Освен това устойчивото SSD хранилище на Google помага за защита на данните на уебсайта от хардуерна повреда.

Това преминаване към Google със сигурност е увеличило разходите им. Въпреки това, SiteGround запази хостинг хонорарите си еднакви (по време на писането)

Смятаме, че това говори много за SiteGround като компания. Вместо да се фокусират само върху печалбата, те търсят постоянно подобрение и са готови да поемат някои разходи, за да осигурят наистина отличен хостинг за своите клиенти. Говорете за целостта!

Ако бяхме впечатлени преди, сега сме още повече.

Други неща, които харесваме в SiteGround

Въпреки че, може би не трябва да се изненадваме? SiteGround винаги е надхвърлял и над други хостове, дори и в малките подробности. Подобно на това как техният AI пакет проверява състоянието на вашия сървър на всеки 0,5 секунди – по-често от индустриалния стандарт. Нищо чудно, че нашият сайт е регистрирал 100% продължителност от 2018 г. насам.

Всичко това показва, че SiteGround е истинската сделка. Винаги са имали най-добрите ни интереси и можем да им се доверим да продължат да го правят и в бъдеще.

Възможни минуси за SiteGround

Те не включват безплатна регистрация на домейни, така че трябва да доплатите за нея. Макар че смятаме, че това не е голямо.

Ценообразуване на план на сайта

Освен това, само имайте предвид, че имат скокове за подновяване. Техният план за GrowBig започва от $ 5,95 / месец, но скочи до $ 19,95 / месец, когато го подновите 12 месеца по-късно. Те са авансови за това в своя раздел за цените.

Научете повече за SiteGround!

 • Прочетете пълния ни преглед на SiteGround, за да видите защо това е нашият избор №1!
 • Вижте нашите SiteGround тестов сайт!

2. Хостингер САЩ

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в САЩ

48,5 ms

Цена (USD)

$ 5.99 / месец

Основни функции

 • Безплатен домейн
 • Безплатен SSL
 • Неограничена честотна лента
 • 24/7 Техническа поддръжка
 • hPanel

"Хостингер ви предлага фантастична стойност за поскъпване, без подъл подскок за подновяване. Страхотно за начинаещи и тези с бюджет."

Хостинг от Литва, Hostinger има 6 центрове за данни в САЩ, Азия и Европа.

Как е таксата за хостингер по отношение на скоростта?

Е, ние имаме 3 тестови сайта, хоствани на Hostinger в САЩ, ЕС и Сингапур. И резултатите от теста ни правят доста щастливи!

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
69 мс28 ms98 мс239 мс130 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
331 ms233 мс165 мс38 мс100 мс

Този тестов сайт беше хостван от центъра за данни на Хостингер в Южна Каролина на план Premium Shared
Средна скорост: 143,1 ms – Вижте пълния резултат

Ако вземем средната стойност за САЩ & Време за реакция в Канада, Хостингер отбелязва 45 минути. А от източния бряг, МНОГО респективни 28мс.

Не е толкова бързо, колкото SiteGround, но все още е много цип. Комбинирайте този вид сървърна скорост с правилните оптимизации и можете да се надявате на много бързи времена на зареждане.

Какво харесваме най-много в Хостингер?

Но нашето любимо нещо за Хостингер? Колко е CRAZY на достъпни цени!

Уводната им цена от 0,99 долара на месец (за ангажимент от 2 години) е трудна за победа и дори хвърля в безплатен домейн. Това изисква ангажимент от 48 месеца, но 12-месечната им цена от 2,99 долара също е невероятна.

Ценообразуване на хостинг план

Може да подозирате, че тези видове ниски цени могат да дойдат с подли скокове в цените за подновяване. Но не, изобщо няма големи подновявания! Просто погледнете техните Премиум споделен хостинг план – той започва от $ 2,89 / месец и скача до $ 3,49 / месец. По-малко от увеличение на долар.

Други неща, които харесваме в Хостингер

Можем да потвърдим, че Хостингер със сигурност не е „евтин и гаден“. Те приемат ъптайм много сериозно със своята 99,9% гаранция за ъптайм.

Възможни минуси за Hostinger

Разбира се, липсват ежедневни архиви и CDN (макар че CloudFlare е достатъчно лесен за регистрация и ще получите SSL хвърлен). Няма и телефонна поддръжка, а само система за билети.

Също така смятаме, че е правилно да споменем тяхното нарушение на големи данни през август, което засегна 14 милиона клиенти. Хостингер поддържа, че не са били компрометирани финансови данни и че те са направени големи подобрения тъй като да се предотврати повторение на нещо подобно. Независимо от това, препоръчваме ви да прочетете за себе си.

Научете повече за Hostinger!

 • Прочетете пълния ни преглед на Hostinger за повече информация!
 • Вижте нашия тестов сайт на Hostinger!

3. A2 Хостинг САЩ

https://www.a2hosting.com/

A2 хостинг

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в САЩ

36,5 ms

Цена (USD)

$ 10.99 / месец

Основни функции

 • Неограничен SSD
 • Неограничена честотна лента
 • A2 сайт ускорител
 • Безплатна миграция на сайтове
 • По всяко време връщане на парите

"Пълен с неограничени функции и безплатни файлове, A2 е добре ценен хост, който осигурява скорост, но може да подобри поддръжката."

A2 е в играта от 2003 г. и предлага огромен набор от възможности за хостинг на сървъри в Европа, Азия и САЩ.

Така че всъщност имаме още три тестови сайта, хоствани на A2. Ето резултатите от тестовете за скорост назад от нашия в Мичиган.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
63 мс10 ms129 мс234 мс145 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
433 ms214 мс147 ms13 ms110 мс

Този тестов сайт беше хостван от центъра за данни на Мичиган от A2 по план Turbo
Средна скорост: 149,8 ms – Вижте пълния резултат

Този конкретен план работи на техните уеб хостинг сървъри Turbo. Както се вижда, A2 си отбеляза много прилична сървърна скорост за 86ms за САЩ & Канада региони.

Това не е най-бързото в нашия списък, но в по-широката схема на нещата все пак е изключително бързо. И ще забележите, че нашият източен бряг е регистриран на 10 мс, никак не е лошо! Тези на западния бряг могат да изберат своя център за данни в Аризона.

Какво най-много обичаме в A2 хостинг?

Но това, което кара A2 да се откроява най-много?

Количеството функции се задръсти в достъпен план! Всичко над плана им „Swift“ ще ви даде впечатляващ списък с „неограничени“.

Това е неограничен имейл адрес, уебсайтове, обща база данни, съхранение и трансфери! Просто погледнете дългите списъци с функции, хвърлени под всеки план!

ценообразуване на a2 хостинг план

Всичко това, на разумна цена, прави A2 фантастично богато на функции решение за всеки малък и среден бизнес. С всички тези „неограничени“, потребителите имат прилично пространство за движение.

Други неща, които харесваме при A2 хостинг

Освен 30-дневно възстановяване, A2 предлага и продължително възстановяване на сумата за неизползвана услуга след това. Това ви дава допълнително време, за да видите дали техните „неограничени“ са подходящи за вас.

Възможни минуси за A2 хостинг

Разбира се, всеки хост, който твърди „Неограничен”, не означава буквално неограничен. В края на краищата, вие все още споделяте ресурси с други сайтове на сървъра. Ако използването на вашите ресурси започне да влияе върху производителността на другите сайтове, A2 може да постави временни ограничения за използването на вашия ресурс.

Също така забелязахме, че тяхната подкрепа може да бъде бавна. В миналото сме чакали между 5 – 40 минути, за да се свържем с техния чат на живо. Нарушител на сделката? Вие ни кажете.

Научете повече за A2 хостинг!

4. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в САЩ

112,5 ms

Цена (USD)

$ 30.00 / месец

Основни функции

 • Google Cloud
 • Ежедневно резервно копие
 • Експертна поддръжка на WP
 • Hack Fix Guar.
 • 20 000 посещения / мес

"Благодарение на първокласната облачна архитектура, Kinsta предлага впечатляващи времета, мащабируемост, скорост и поддръжка."

Следващ в списъка е Kinsta – управляван хост на WordPress около 2013 г..

И от неговите 18 центрове за данни, имате огромно SIX, разпространено в целия САЩ, за да бъде домакин! Това е повече от всеки друг хост в този списък.

От известно време бяхме домакини на тестов сайт от лондонския център за данни на Kinsta, така че сме запознати с неговия интерфейс и поддръжка.

Въпреки това, когато започнахме да пишем тази статия, не можахме да устоим на възможността да създадем друг тестов сайт от техния център за данни в Айова.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
130 мс95 мс10 ms287 мс203 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
487 ms266 мс221 мс83 мс13 ms

Този тестов сайт беше хостван от центъра за данни на Kinsta в Айова в Pro план
Средна скорост: 179,5 ms – Вижте пълния резултат

Когато преброите средната стойност за САЩ & Канада, получавате много впечатляващи 33 мс! Това всъщност го прави най-бързият хост в този списък.

Това, което най-много обичаме в Kinsta?

Най-голямата сила на Kinsta? Захранва се от Premium Tier на Google Cloud. Потребителите използват най-високите нива на производителност, бързина и сигурност.

Тази гъвкава архитектура поставя технологията на Kinsta без престой в своя лига. Защо?

 • Гарантирано неуредено време!
  Няма страх от големи скокове на трафика, сриващи вашия сайт. Ако получите скок на трафика, контейнерът на уебсайта ви просто мащабира до толкова процесори, колкото е необходимо, voila, вашият сайт остава постоянно! Сравнете това с споделен или VPS хостинг, където внезапен скок на трафика може да свали вашия сайт. Обяснява им 99,9% гаранция за ъптайм, подкрепена от SLA.
 • Супер мащабируем е!
  Ако имате нужда от повече честотна лента, можете безпроблемно да надстроите плана си без сложни миграции. Просто плащате следващия ред нагоре.

Смятаме, че всичко това прави Kinsta фантастичен вариант за по-големи или бързоразвиващи се WordPress сайтове.

Други неща, които харесваме в Kinsta

Kinsta препоръчва страхотната си архитектура с страхотен екип за обслужване на клиенти, който ще ви помогне да се възползвате максимално от нея. Те са съставени изцяло от ветерански разработчици на WordPress и Linux инженери и разликата показва. Технологичната им поддръжка е изключителна и те винаги решават нашите въпроси бързо.

Възможни минуси за Kinsta

Така че да, ние обичаме Kinsta. Въпреки това трябваше да го извадим на 4-то място в списъка ни заради цената му. От 30 долара на месец, той е значително по-скъп от повечето конкуренти. Имайте предвид, че цената е изключена регистрация по имейл, регистрация на домейни или поддръжка по телефона.

Kinsta Ценови план

Също така, имайте предвид, че Kinsta е в състояние да поддържа само WordPress сайтове. Ако се надявате да хоствате други приложения като Magneto, PrestaShop или подобни, Kinsta вероятно не е домакин за вас.

Научете повече за Kinsta!

 • Вижте пълния ни преглед на Kinsta, за да разберете повече!
 • Вижте нашите Kinsta тестов сайт!

5. GreenGeeks

https://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в САЩ

42,5 ms

Цена (USD)

$ 7.95 / месец

Основни функции

 • 300% зелено
 • Неограничен SSD
 • Да шифроваме SSL
 • Cpanel & Softaculous
 • 24/7 Техническа поддръжка

"GreenGeeks е богат на функции и се чувства добре, като предлага конкурентни скорости и 300x енергийно ефективен хостинг."

На пето място в нашия списък е родената в Кали машина, която е GreenGeeks.

Те са независима компания с 5 центрове за данни по целия свят, включително два във Финикс и Чикаго.

Вече имахме тестов сайт от Канада, но тази статия ни даде извинение да създадем друг в САЩ.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
56 мс24 мс84 ms223 мс145 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
198 мс223 мс163 мс21 мс95 мс

Този тестов сайт беше хостван от американския център за данни на GreenGeeks в плана на Ecosite Pro
Средна скорост: 123,2 ms – Вижте пълния резултат

Номерата на GreenGeek също бяха много впечатляващи! Средната скорост на сървъра между САЩ и Канада беше 34ms, наистина пламтящо бързо.

Какво най-много обичаме в GreenGeeks?

Но какво най-много обичаме в тези момчета?

Е, те отиват над и отвъд, за да поддържат зелените практики – много повече от всички други домакини в този списък.

Ето един не толкова забавен факт: днес центровете за данни генерират същия процент от въглеродните емисии в света като авиокомпанията. Олеле.

Този факт очевидно постави основателя на GreekGeeks, Трей Гарднър, на мисия да опита да установи най-екологичния уеб-домакин в света.

И те сякаш са на път. Днес хостингът на GreenGeeks е 300x енергийно ефективен!

Хостингът с тях означава, че няма да бъдете просто въглерод-неутрални, а „намаляващи въглерода“. Това е така, защото те вкарват ТРИ пъти енергията, която изразходват обратно в мрежата чрез закупуване на кредити за вятърна енергия. Доста готин, не?

Всичките им усилия са ги вкарали изобилие от екологични награди. Те дори са официален партньор на Green Power с Агенцията за опазване на околната среда на САЩ.

Така че, ако устойчивостта е нещо, за което сте страстен (или просто любопитен), GreenGeeks може да бъде точно това, което лекарят нареди.

Други неща, които харесваме в GreenGeeks?

Макар че сме взривени от техния екологизъм, хубаво е да видим, че GreenGeeks не разчитат на това да се продават. Потребителите също се радват на впечатляващи скорости и неограничено пространство, честотна лента, домейни, имейли и бази данни дори на най-ниския си споделен план.

Възможни минуси за GreenGeeks

Най-ниската им въвеждаща цена от 2,95 долара (Lite план) изисква 3-годишен ангажимент, което е малко дълго. Ако предпочитате по-къс 12-месечен ангажимент, той достига до $ 4,95.

greengeeks планират ценообразуване

И ако активирате 30-дневната им гаранция за връщане, няма да получите обратно такси за настройка, регистрация на домейни или разходи за трансфер.

Научете повече за GreenGeeks!

Присъда: Кой е най-добрият хостинг за вас в САЩ?

Край на деня, който е най-добрият домакин за вас?

Винаги казваме, че хост винаги трябва да бъде технологичен партньор, а не само платформа. Изберете грешно партньорство и може да се мъчите да постигнете очакванията на вашата аудитория, да запазите сайта си сигурен и защитен или да постигнете някоя от целите, с които сте започнали.

Въпреки че смятаме, че всички домакини, които покрихме днес, са много силни, ние също така ви предлагаме да помислите за вашите индивидуални приоритети. Speed? Стойност? устойчивост?

Като цяло, ето окончателно обобщение на нашите любими 3 хоста за повечето базирани в САЩ сайтове:

# 1 SiteGround US

https://www.siteground.com/

Ангажиран и непрекъснато подобрявайки своите предложения, SiteGround предлага целия хостинг пакет. Ще се възползвате от бързите сървърни скорости и повишената сигурност на техните сървъри, работещи сега в Google Cloud. Като цяло, чудесен вариант за всеки, който търси солиден, надежден хостинг – без значение от вашия размер.

# 2 Хостингер САЩ

https://www.hostinger.com/

Предлага фантастична стойност за поскъпване и без подъл подновяване скокове, които да ви извадят. Смятаме, че това е фантастичен вариант за начинаещи и тези със строг бюджет.

# 3 A2 Хостинг САЩ

https://www.a2hosting.com/

Опакован с тонове неограничени функции & безплатни, A2 е добре ценен хост, който осигурява скорост, но може да подобри поддръжката. Чудесен вариант за собственици на малки / средни уебсайтове, които търсят хост, натъпкващ възможно най-много функции под справедлива цена.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map