Paras sähköpostimajoitus – kuinka saada ammatillinen sähköpostiosoite yrityksellesi

Kuinka yrityksen sähköpostit perustetaan??


Se on tärkeä asia pienille yrityksille, mutta monet yritysten omistajat eivät tiedä kuinka perustaa ne, eikä kukaan voi kääntyä neuvojen puoleen. Se ei auta, että Internetissä ei myöskään ole paljon tietoa.

Joten he ottavat vain kaiken, mikä on kätevää, ja useimmiten maksamatta ylimääräisistä asioista, joita he eivät edes tarvitse.

Joskus he menevät halvalla (hyvin, ilmaisella) reitillä ja käyttävät gmailia, mutta se aiheuttaa aivan erilaisia ​​ongelmia (hallinnan puute, roskapostit, epäammattimainen kuva jne., Saat idean).

Tänään aiomme tuoda sinut läpi joitain parhaista sähköpostin tarjoajista, eduista ja haitoista, ja näyttää sinulle joitain vaihtoehtoja, jotka sinun tulee myös harkita.

Mutta ennen kuin menemme sinne, meidän on puhuttava siitä, miksi sinun pitäisi saada sähköpostiosoite verkkotunnukseesi.

Ammatit ammatillisen sähköpostiosoitteen saamisesta

Paras sähköpostiosoite: Kuinka saada ammatillinen sähköpostiosoite

Ammatillinen sähköpostiosoite näyttää ihmisille, että tarkoitat yritystä. Itse asiassa he odottavat sitä. Ihmiset ovat liian kohteliaita sanoakseen mitään, mutta kiertävät Gmail-osoitteesi ja suurimman osan ajasta he eivät ota sinua tai yritystäsi vakavasti.

1. Brändäys & tunnustus

Kun yrityksesi nimi heijastuu sähköpostiosoitteeseesi, se auttaa muistuttamaan asiakkaitasi, että yrityksesi on olemassa, ja se on legit. Itse asiassa tämä toimii kaikessa. Yrityksesi nimen näkeminen missä tahansa, auttaa brändäyksessä.

2. Se herättää luottamusta

Luottamus on nykyään harvinainen hyödyke. Kaikista kauhutarinoista, jotka koskevat huijauksia, emme ole yllättyneitä. Ammatillinen sähköpostiosoite kertoo ihmisille, että sinulla on vakiintunut yritys.

3. Se vie sinut roskapostikansioon

Roskapostittajat lähettävät roskapostinsa yleensä ilmaisilla sähköpostipalveluilla & haittaohjelmat, joten ilmaisesta sähköpostipalvelusta lähettämäsi sähköpostit saattavat siirtyä suoraan asiakkaasi roskapostikansioon. Ammattimainen sähköpostiosoite on ehdottoman kriittinen, jos haluat varmistaa, että sähköpostisi tavoittavat asiakkaasi.

Kuinka saada sähköpostiosoite verkkotunnuksellasi

Ensinnäkin, tarvitset verkkotunnuksen. Se toimii sähköpostivarastosi osoitteena (Verkkotunnus ja sähköpostin tallennustila ovat kaksi erillistä palvelua, lisää siitä myöhemmin).

Joten siirry GoDaddy- tai NameCheap-palveluun ostaaksesi verkkotunnuksesi. Muista miettiä sitä! Et halua verkkotunnuksen yhtä valitettavaa kuin se Pen Island Island -kynät on itselleen.

Valitse sähköpostipalveluntarjoaja

Kun olet ostanut verkkotunnuksesi, sinun on valittava sähköpostin isännöintipalveluntarjoaja, jotta sähköpostissasi on fyysinen tallennuspaikka (kyllä, tiedämme, että sitä kutsutaan ”sähköposti”, mutta se koostuu silti tiedoista, jotka on tallennettava fyysisellä levyllä jonnekin).

Budjetistasi riippuen sinulla on 2 vaihtoehtoa.

 1. Paras hinta-laatusuhde Voit tappaa 2 lintua yhdellä kivillä valitsemalla isäntä sähköpostiosoitteesi web-hosting-palvelun kanssa, jos heillä on mahdollisuus tehdä niin. Näin tekemällä jaat tallennustilasi verkkosivustotiedostojesi ja sähköpostiesi välillä.
 2. Ensiluokkainen sähköposti Jos budjetti sallii sen, kannattaa ehkä kysyä premium-palveluntarjoajaa, jolla on enemmän ominaisuuksia, kuten parannettu suojaus, laitteiden välinen käyttö ja parempia varmuuskopiopalveluita..

  Ensiluokkaisessa sähköpostipalvelussa on myös oma tallennustila, mikä auttaa luotettavuutta (jos ylität varatun tallennustilan, kun ylläpidät sähköpostia verkkosivustollasi, verkkosivustosi JA sähköpostisi saattavat mennä alas, ja sitä ei koskaan halua tapahtuvan).

Joten tapahtuu, kun olet valinnut sähköpostipalveluntarjoajasi?

Kun olet ostanut sähköpostipalvelusi, sinun on osoitettava verkkotunnuksesi nimi isäntäyrityksellesi / päivitettävä mx-tietue sähköpostin tarjoajalle.

Kuinka jatkamme, se vaihtelee valitsemasi palveluntarjoajan tyypin mukaan. Hyvämaineisella sähköpostipalveluntarjoajalla tulisi olla hyvä tuki tai kattava tietopohja sähköpostin asettamiseen.

Sinun on myös mentävä eteenpäin ja luotava sähköpostiosoitteesi, eli. [Email protected] sähköpostisi isännöintijärjestelmässäsi. Tarkista tämä uudelleen palveluntarjoajan tietokannasta. Jos käytät SiteGround-sovellusta, tässä on pieni opas, joka näyttää, kuinka se tapahtuu.

Sähköpostisi käyttäminen

Sähköpostisi voidaan käyttää kahdella tapaa:

 1. Webmail Käytä vain verkkosivustosi cPanel-sovellusta ja napsauta webmailia päästäksesi sähköpostiisi. Voit myös kirjoittaa verkkotunnuksesi.com/verkkosivusto. (Tapauksessamme sen bitcatcha.com/webmail).
 2. Sähköpostiohjelman käyttäminen Sähköpostiohjelman käyttäminen on yleensä helpompaa. Voit käyttää sähköpostiohjelmaa, kuten Näkymät ja aseta se niin, että se lataa automaattisesti sähköpostisi sinulle.

  Nyt jokaisella sähköpostin tarjoajalla on erilainen määritys sähköpostiohjelmille. Näin voit määrittää sähköpostisi sivuston SiteGround mukaan. Jos käytät muita palveluntarjoajia, älä murehdi – heillä tulisi olla selkeät ohjeet sähköpostiviestien luomiseen ja määrittämiseen sähköpostiohjelmasi askel askeleelta.!

7 huomioitavaa asiaa palveluntarjoajan saamiseksi

Muutamia asioita, jotka sinun on pidettävä mielessä, auttavat sinua päättämään sähköpostipalveluntarjoajasta.

1. Tarvitsetko verkkosivuston?

Jos teet niin, saatat hyvinkin valita hyvän verkkoisäntäpalvelun, joka tarjoaa myös sähköpostin ylläpitoa. Nykyinen suosikkimme on SiteGround. Liu’uta heidän sivustolleen ja tarkista ne!

2. Kuinka paljon tallennustilaa tarvitset?

Tämä korreloi suoraan sen kanssa, kuinka monta henkilöstöä sinulla on. Jos sinulla on 50 työntekijää, mutta vain viisi avainhenkilöä tarvitsee sähköpostia, sinun ei tarvitse huolehtia liikaa tilasta. Jos kaikki 50 työntekijääsi tarvitsevat sähköpostia, on parasta valita isäntä, joka tarjoaa riittävästi tallennustilaa kaikille!

Jotkut sähköpostipalveluntarjoajat saattavat veloittaa sinulta käytetyn tilan määrän, osa veloittaa käyttäjää kohti. Varmista, että valitset suunnitelmasi, joka sopii parhaiten tarpeisiisi!

3. Pitäisikö sinun lähettää valtavia liitteitä?

Jos olet valokuvaaja tai mainostoimisto, visuaalisi on todennäköisesti huomattava määrä, joka vie nopeasti web-hosting-tallennustilasi. Liitteen koko ja säilytystilan rajoitukset saattavat olla ongelma sinulle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map