A 2020 legjobb kanadai webhelyek tárolása (tesztelt szerversebesség!)

A legjobb házigazdát keresi kanadai webhelyéhez?


Talán új webhelyet szeretne indítani. Vagy frissítsen jobb hostra. Bárhol is talált ez a cikk téged, örülünk, hogy itt vagy.

Minden sikeres weboldal mögött egy gyors és megbízható tárhely-szolgáltató található. Megtalálva a legmegfelelőbb alapot, amelyből építhet, az Ön számára megfelelő.

Ma kifejezetten a kanadai webhelyek legjobb tárhelyi lehetőségeit választottuk ki. Gyerünk.

Contents

A kanadai e-kereskedelem érett a szedéshez

Az egy dolog biztos – most izgalmas idő, ha egy kanadai közönséghez fordulsz. Különösen akkor, ha online vállalkozás vagy.

A kanadaiak készen állnak arra, hogy többet költenek 39 millió dollár online 2019-ben.

A kanadaiak szinte fele szerint havonta legalább egyszer online vásárol. Nem csupán kis vásárlások – egy tanulmányban, a válaszadók háromnegyede szerint havonta 200 dollárt költenek online, és csaknem 10% -uk költi 500 dollárját

Persze, az e-kereskedelemben továbbra is olyan nagy nemzetközi óriások uralják a helyzeteket, mint az Amazon, és Önnek remek tapasztalatot kell nyújtania. De van egy nagy dolog az ön oldalán – a helyi szeretet.

A kanadaiak továbbra is erőteljes preferenciát mutatnak a kanadai márkák számára. Egyben VL Omni felmérés, Azoknak a kanadaiaknak a 62% -a, akik nemzetközileg vásárolnak online, inkább belföldön vásárolnának. Ez azt jelenti, hogy ha a webhelyén házilag forog, akkor valódi előnye lehet.

Ez a hozzáállás és ez a fajta kiadás hatalmas lehetőséget jelent.

Lehet, hogy a WordPress vagy a Shopify áruház fedélzetén tartózkodik. Talán egy kapcsolt webhely. Bármit is válasszon – ne feledje, hogy a webhely formája meghatározza is, hogy mi lesz a host szolgáltató igényei.

Függetlenül attól, hogy úgy dönt, hogy elhaladja ezt a hullámot, a „helyes” host támogatja webhelye növekedését, és a lehető legjobb esélyt nyújtja Kanadának a virágzó e-comm jelenetéhez.

A kanadaiak nagy elvárásokkal rendelkeznek

A kutatások arra is utaltak, hogy a kanadaiak különösen tech-hozzáértő népességben vannak.

Jelentés? Nos, vannak bizonyos elvárásaik, amelyekkel az online vállalkozásoknak meg kell felelniük.

Egy felmérésben a kanadaiak 52% -a szerint a vállalatoknak csúcstechnológiát kell nyújtaniuk digitálisan, ha elvárják üzleti tevékenységének folytatását.

Még nagyobb százalékuk azt mondta, hogy rossz tapasztalatokat osztanak meg a közösségi médiában vagy a szakértői véleményen alapuló oldalakon – ez egy vállalkozás legrosszabb rémálma!

Ez azt jelenti, hogy mindent meg kell tennie, hogy kiváló felhasználói élményt biztosítson mindenkinek, aki a webhelyén találkozik. Ez magában foglalja annak biztosítását, hogy webhelye villámgyorsan betöltődik, online maradjon még csúcsidőszakban is, és megvédje magát a hackerek és a sebezhetőségek ellen. Minden, amit egy jó házigazda támogat, és egy rossz házigazda, tönkreteheti.

Az innovációs tudatosság mellett a kanadaiak magas etikai elvárásokkal is számolnak a vállalatoktól.

Sokkal inkább, mint sok más országban, van egy „zöld” elvárás. Egy Leger szerint OMNIWeb Kanada A felmérés szerint a kanadai felnőttek 43% -a hajlandó vásárolni olyan termékeket, amelyek felelős környezetvédelmi állításúak. Más szavakkal: a „zöld” létezés befolyásolhatja azt, hogy a márkát versenytársak felett választják-e vagy sem.

Lehet, hogy része ennek a statisztikának – és olyan szolgáltatót keres, amely pozitív energianyomást hozhat létre. Ha igen, akkor örömmel fogja tudni, hogy ma van néhány házigazda-listánk!

Mi a PIPEDA és mit kell tudni?

Itt van egy másik nagy dolog, amelyet minden kanadai webhelytulajdonosnak tudnia kell: PIPEDA.

Kanadában van néhány egyedi adatvédelmi törvény. A nagy a A személyes adatok védelméről és az elektronikus dokumentumokról szóló törvény (PIPEDA) amely vonatkozik a kereskedelmi tevékenységek során gyűjtött személyes információkra. Ez megköveteli a vállalatoktól, hogy kérjen egyének hozzájárulását adataik gyűjtéséhez, és segítsék őket az adatok visszaéléssel szembeni védelmében.

Az alábbiakban összefoglaltuk néhány fő alapelvet:

 • Hozzájárulás a személyes adatok gyűjtéséhez
 • Az adatgyűjtés az „ésszerű célokra” korlátozódik
 • A személyes adatok korlátozott felhasználása, nyilvánosságra hozatala és hozzáférése
 • A tárolt személyes adatoknak pontosnak és teljesnek kell lenniük
 • A magánélet megsértésének esetére érvényben lévő irányelvek és eljárások

Gyors nyilatkozat

PIPEDA egy izmos téma, amelyet azt javasolnánk, hogy végezzen további kutatásokat a cikk kívül. Elolvashat egy jó bevezetőt itt.

A PIPEDA számos módon befolyásolhatja a host szolgáltató döntéshozatalát. Az Ön által kínált webhely típusa azonban meghatározza, hogy mekkora elővigyázatossággal kell eljárnia.

Például azok a webhelyek, amelyeknek sok személyes adatot kell összegyűjteniük, inkább egy olyan szolgáltatót igényelnek, amely adatközpontokat kínál a kanadai talajon, hogy teljesen biztos lehessen abban, hogy a házigazda és a webhely 100% -ban megfelel.

Ha valószínű, hogy webhelye nem foglalkozik sok személyes adattal, akkor fontosabb lehet, ha olyan gazdagépet választ, amely kivételes sebességet vagy támogatást kínál, még akkor is, ha adatközpontjai Kanadán kívül helyezkednek el..

A feldolgozandó személyes adatok mennyiségétől függetlenül azonban egy jó hostnak feltétlenül elő kell segítenie webhelyének védelmét a biztonsági szabályok megsértése ellen, azáltal, hogy szilárd védelmi vonalat nyújt..

Mit kell keresni egy jó házigazda számára

legjobb web hosting Kanada

Annak érdekében, hogy kiválassza a házigazdát, pontosan azt akarja, mit kell keresnie.

A különböző házigazdák különböző erősségekkel és különlegességekkel árulják magukat. Van azonban néhány határozott dolog, amelyet figyelembe kell venni a kanadai webhelyek házigazdáinak összehasonlításakor.

Gondoljuk át ezeket gyorsan.

1. Sebesség

A jó webhelygazdanak gyorsnak kell lennie. A Bitcatcha-nál gyakran azzal érvelünk, hogy ez valószínűleg a kiváló házigazda legfontosabb jele.

Ennek oka az, hogy egy webhely betöltési sebessége megváltoztathatja vagy megronthatja felhasználói élményét. A gyorsabb gazdasebesség gyorsabb betöltési időt és magasabb megtartást jelent. Manapság az online felhasználók éghajlati elvárásaik vannak, és arra számítanak, hogy egy oldal 2 másodperc alatt töltődik be.

A lassan betöltő oldalak elégedetlen vásárlókat eredményeznek. És hová megy az elégedetlen ügyfelek??

Máshol.

Egy jó gazdagépet a hardver és a szoftver sebességére optimalizálnak – például CDN vagy gyorsítótárazási technológia révén.

Az összes házigazda sebességének összehasonlításához megbízható Bitcatcha szerver sebesség-teszt eszközünket fogjuk használni (mentsük el a szégyentelen dugót).

Tízszeres tesztelő csomópontot telepítettünk különböző helyekre, hogy szimuláljuk a webhelyén látogató embereket.

És – kitalálta – azt fogjuk használni annak mérésére, hogy a szerver milyen gyorsan reagál a kanadai kérésre.

2. Biztonság

Vicces tény – egy óriási A kanadaiak 77% -a aggódik a szervezetekkel szembeni kibertámadások miatt, amelyek hozzáférhetnek személyes információikhoz.

Miközben Ön, a webhely tulajdonosa, felelős azért, hogy adatait a PIPEDA szabványoknak megfelelően őrizze, a jó házigazda partnere lesz Önnel, hogy segítsen megfelelni ezeknek a szabályoknak..

Hogyan? Erős védelmi vonalat kínálva a hackerek és a rosszindulatú programok ellen.

HOGYAN? Gondoljon tűzfalakra, SSL-tanúsításokra és egy proaktív megfigyelő rendszerre, amely elősegíti a sebezhetőségek felismerését, még mielőtt azok nagyobb problémává válnának.

3. Megbízhatóság

A leállások a forgalom, a hírnév és a lehetőségek ellensége. Egy jó házigazda mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozzák.

Vigyázz a házigazdákra, akik legalább 99% -os rendelkezésre állás garanciával rendelkeznek. Még jobb, ha megvizsgálja a harmadik fél által készített eszközöket, például az UptimeRobot és az áttekintéseket, hogy igazolja követelését.

Az egyik dolog, amely valóban segíthet az állásidő elkerülésében, a kiváló ügyfélszolgálati csapat. Egy jó házigazdanak éjjel-nappal támogatnia kell egy szakértői csoportot. Ez történhet élő csevegésen, telefonon, jegykezelő rendszeren keresztül vagy a fentiek mindegyikén keresztül.

4. Környezetbarát

Mint már említettük, ez sok kanadai fontos tényező. A fogadó adatközpontok hatalmas energiát fogyasztanak, hogy létesítményeiket üzemeltessék. Szerencsére néhány házigazda aktívan tett erőfeszítéseket a szénlábnyom ellensúlyozására.

Környezetbarát tárhely a felhasznált energiára vonatkozó zöld energia-egységek valamilyen cseréjén keresztül történhet. Alternatív megoldásként a házigazda egyszerűen megújuló energiaforrásokat is használhat. Vagy tudatosan tegyen erőfeszítéseket a hulladék csökkentése érdekében. Úgy gondoljuk, hogy ez határozottan méltó szempont, és a közönség valószínűleg egyetért egyet.

5. Ár-érték arány

Végül, egy jó házigazda jó ár-érték arányt kínálhat. Az összes szükséges funkcióval rendelkeznie kell olyan áron, amely nem fogja megtörni a bankot.

Vessen egy pillantást arra, hogy milyen zárványokat kap. A házigazdák általában attól függnek, hogy ingyen dobnak-e vagy sem:

 • Email Regisztráció
 • Domain regisztráció
 • További tárhely vagy sávszélesség
 • Az ingyenes CDN juttatás összege, ha van ilyen

Most megbeszéljük ezt, kerüljünk be a házigazdákba!

Rangsor: A legjobb webtárhely a kanadai webhelyek számára

jegyzet

 1. Az összes felsorolt ​​árképzés a 12 hónapos szerződés bevezető árán alapul.
 2. Az alkalmazott devizaárfolyam 1 USD – 1,32 kanadai dollár.

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Világsebesség-pontszám

A+

Speed ​​Kanadában

12 ms

Ár (CAD)

7,85 / hó

Főbb jellemzők

 • 20 GB-os SSD tároló
 • Cloudflare CDN integráció
 • SuperCacher
 • 24/7 techn. támogatás
 • Ingyenes napi mentés

"Jól lekerekített házigazda, nagyon magas színvonalú sebesség, biztonság és támogatás kínálatával."

Ezt a listát a SiteGround-tal kezdjük el – a mindennapi kedvenc házigazdánkkal.

Ez egy olyan házigazda, aki olyan szilárd, ahogy jönnek. Lenyűgöző funkciók, kiváló teljesítmény és állandóan gyors sebességek, amelyek továbbra is a legjobbak a versenyen.

A 2004-ben alakult SiteGround világszerte 4 adatközponttá nőtte ki magát. Kanadahoz legközelebb a Chicago, tehát onnan egy otthont hoztunk létre, hogy felfedezzük.

A teszthelyünk adatainál NAGYON szilárd A volt+.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Átlagos sebesség: 138,1 ms – Lásd a teljes eredményt

Átlagos válaszideje 138,1 ms, így a SiteGround hivatalosan a leggyorsabb házigazda ebben a listában. Ennél is fontosabb, hogy hólyagosan gyors, 12 ms-ot tett ki Kanadából! Ez valószínűleg a SiteGround sebességnövelő SSD lemezeivel is igazolható – állítólag akár 30% -kal is gyorsabban szolgáltat adatokat, mint a szokásos HDD-k..

A SiteGround rengeteg kiegészítőt is kínál a sebesség fokozása érdekében. Minden tervhez tartozik a Cloudflare CDN ingyenes integrációja, valamint a prémium SuperCacher, amely akár négyszeresére növeli a betöltési időket. Mindez sima & zökkenőmentes tartalomszállítás.

És eltekintve a sebességtől?

A SiteGround rendkívül megbízható. A saját üzemidő-ellenőrünk igazolja a 99,9% -os üzemidő garanciát. 2016 óta 100% -ban regisztrálják!

Ezt a legmodernebb biztonsági csomaggal támasztották alá egy AI megoldással, amely napi millió millió erőszakos támadással harcol, plusz egy 24 órás ügyfélszolgálatot. Megemlítettük, hogy jó érzésű társaság, amely úgy tűnik, hogy prioritást élvez a boldog alkalmazottak számára? (amint azt a Glassdoor-ral kapcsolatos véleményük is igazolja).

A „javasolt” GrowBig-terv havi 5,95 dollárban kezdődik. Ne feledje, hogy ez megújításkor 19,95 dollárra növekszik havonta. Nagyon biztos, hogy a SiteGround nem a legolcsóbb lehetőség, de szilárd ajánlatokat kínál minden fronton.

SiteGround működésben

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Világsebesség-pontszám

A+

Speed ​​Kanadában

38 ms

Ár (CAD)

5,93 / hó

Főbb jellemzők

 • Korlátlan számú webhely
 • 1 ingyenes domain név
 • Az SSH hozzáférés tartalmazza
 • hPanel
 • Lokális támogatás

"Rendkívül olcsó, kiváló üzemidő & biztonság, intuitív felület & lokalizált ügyfélszolgálat."

A Hostinger egy másik nemzetközi vállalat, amely Litvániából származott, és szemmel tartja a globális uralmat.

Nos, valamiféle – benyomást tettünk arra, hogy már elterjedt 39 országban, 6 adatközponttal világszerte! Kanadahoz legközelebb a dél-karolinai adatközpont található.

A tesztoldal eredményei nem okoztak csalódást:

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Átlagos sebesség: 143,1 ms – Lásd a teljes eredményt

Újabb A + besorolást kapott, átlagos sebességgel 143,1 ms. A válaszidő Kanadában 38 ms volt – ez nagyon gyors töltési sebességet jelent a kanadai közönség számára.

Ennek ellenére be kell vallanunk. A kedvenc dolog a Hostingernél az, hogy milyen őrült megfizethető!

Kezdve 0,80 dollártól havonta (2 éves kötelezettségvállalás esetén) A Hostinger állandóan az egyik legolcsóbb házigazda a piacon. És nem beszélünk olcsón és csúnyaan – ne feledje, ezek A + sebességek.

A Hostinger nagyon komolyan veszi az üzemidőt, és 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával és a Bitninja biztonsági csomaggal védi a felhasználókat.

Persze, itt hiányoznak néhány funkció, például a CDN és a napi biztonsági mentések. Ugyanakkor kínálnak egy gyorsítótár-kezelőt, amely elősegíti a dolgok felgyorsítását, és egy kiváló támogatási felületet, ahol a jó segítség csak néhány másodpercre elérhető. Mindent kezelhet az egyedi, felhasználóbarát hPanel felülettől, amely modern csavar a népszerű cPanelnél.

A Hostinger minden bizonnyal nagy értéket képvisel a megszerzett eredményekért, és fantasztikus lehetőséget kínál a kezdőknek és a költségvetésben élőknek.

Hostinger akcióban

 • Olvassa el a részletes Hostinger-áttekintést.
 • Nézze meg a Hostinger teszthelyét.

3. A2 tárhely

https://www.a2hosting.com/

A2 tárhely

Világsebesség-pontszám

A+

Speed ​​Kanadában

13 ms

Ár (CAD)

10.26 / mo

Főbb jellemzők

 • Turbo szerver
 • Korlátlan sávszélesség
 • A2-re optimalizált WP
 • Ingyenes webhely-migráció
 • Bármikor pénz vissza

"Megfizethető és szolgáltatásokban gazdag tárhely, rengeteg „korlátlan” kínálattal."

A harmadik helyen érkezik A2 – egy másik nemzetközi cég. Hatalmas tárhely-választékot kínálnak az Európát, Ázsiát és az Egyesült Államokat átfogó szerverek között.

A Kanadához legközelebbi adatközpont Michiganben található. Összezavartunk és felállítottunk egy teszthelyet, hogy megnézhessük, mit mondhatnak a számok:

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Átlagos sebesség: 149,8 ms – Lásd a teljes eredményt

Mint látható, az A2 szintén büszke A + -ot szerzett, átlagos átlagsebessége 149,8 ms.

A kanadai adatközpont 13 ms-ban becsatlakozott – valóban nagyon gyors!

Talán nem kellene meglepődnünk – a teszthelyünk a Turbo tervükön található, amely minden szempontból a sebességre van méretezve. A Turbo web hosting szerverekön fut (állítólag akár 20x gyorsabban tölt be webhelyeket), és három szintű gyorsítótárazási lehetőséget kínál:.

Valójában az összes megosztott tárhely-tervhez tartozik a sebességnövelő SSD-tárolás, a Cloudflare CDN, a Hackscan-védelem és az alkalmazások, amelyek mind hatékonyabban futnak (ami mindegyik összeadja a betöltési idő csökkentését).

Ami azonban igazán nagyszerű az A2 iránt is, hogy egy nagyon sok értékkel jár. Bármire, ami meghaladja a Swift tervüket, vonzó „korlátlan” listát kap.

Ez magában foglalja a korlátlan számú weboldalt, e-mail címeket, összes adatbázist, tárolást, átvitelt és még sok minden mást! Még az SSL-t sem kell fizetnie.

Mindez, elfogadható áron, az A2-t nagyon funkciógazdag megoldássá teszi.

Együttműködnek a Carbonfund.org-lal annak érdekében is, hogy ellensúlyozzák szervereik CO2-kibocsátását. Fenntartják a zöld gyakorlatokat, például a munkavállalók távmunkáját, az idősebb szerverek újrahasznosítását, hogy megakadályozzák őket a hulladéklerakókba való bevezetését, és ötven apró promóciót tartanak, például 3 fát ültetnek az adott hónapban eladott minden házigazda-csomaghoz..

Ne feledje, hogy a „korlátlan” kifejezést soha nem lehet szó szerint venni. Azok a webhelyek, amelyek megsértik a kiosztott erőforrás-részesedést, fennáll annak a lehetősége, hogy erőforrásaikat a host korlátozza. Olvasottunk néhány panaszt a lassú támogatásról is.

A2 tárhely akcióban

4. GreenGeeks

https://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Világsebesség-pontszám

A+

Speed ​​Kanadában

9 ms

Ár (CAD)

6.53 / mo

Főbb jellemzők

 • 300% zöld!
 • Korlátlan SSD
 • Titkosítsuk a helyettesítő SSL-t
 • cPanel & Softaculous
 • 24 órás műszaki támogatás

"300x energiahatékony, rendkívül gyors host adatközpontokkal a kanadai talajon, amelyek biztosítják a PIPEDA megfelelőségét. "

Következő az átlagos, zöld, Kaliforniában született gép, amely a GreenGeeks.

Független tulajdonban lévő vállalat, 5 adatközponttal világszerte. Jó hír, hogy Kanadában van egy jog!

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
66 ms19 ms191 ms455 ms151 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
324 ms262 ms214 ms9 ms95 ms

Átlagos sebesség: 178,6 ms – Lásd a teljes eredményt

Átlagos sebessége 178,6 ms, a GreenGeeks gyors. Minden bizonnyal láthatja a különbséget, amelyet az adatközpont Kanadában tart – a szerver válaszideje Kanadából őrült 9 ms!

Ez azt jelenti, hogy a kanadai közönségnek elég nehéz megtenni a töltési időket.

Mit kínálnak még a sebesség mellett?

Íme, amit leginkább lenyűgözőnek találtunk: A GreenGeeks a legnagyobb zöld elkötelezettséget vállalja a listán szereplő összes házigazda közül.

Meghaladták a hulladékot minimalizáló és energiatakarékos munkagyakorlatokat. A GreenGeeks segítségével történő tárolás azt jelenti, hogy nem csupán szén-semleges lesz, hanem „szén-dioxid-csökkentő”.

– Hogy? – kérdezed. Nos, a GreenGeeks valójában az elfogyasztott energia háromszorosát visszateszi a hálózatba szélenergia-kibocsátási egységek vásárlásával. Röviden: 300x energiahatékony!

Ez nem csak egy jó érzés és felelősségteljes lehetőség, más előnyöket is élvezhet.

A GreenGeeks számos jelvényt használhat webhelyén, amelyekkel tudathatja a látogatóknak, hogy online üzleti vállalkozásuk környezetbarát. De a zöld és a sebesség mellett a GreenGeeks előnyei itt sem állnak meg.

Még a legalacsonyabb megosztott tervvel is korlátlan hely, sávszélesség, tartományok, e-mailek és adatbázisok érhetők el. De a legegyedibb – a GreenGeeks-fiókod teljes élettartama alatt ingyenes domain-regisztrációt is létrehozhat!

Az utolsó nagy előnye a GreenGeeks számára, hogy a listán nem minden házigazda rendelkezik – az adatközpont Kanadában található.

Emlékszel, hogyan említettük, hogy a PIPEDA törvények felelősséget vállalnak a kanadai személyekkel összegyűjtött személyes adatok védelmeért? A kanadai adatközpontban történő tárolás azt jelenti, hogy ezeket az adatokat a kanadai alkotmány védi, amely további nyugalmat kölcsönözhet neked..

A fentiek mindegyike egy nagyon ésszerű havi 3,95 dolláros bevezető áron (3 éves kötelezettségvállalás esetén).

Mindent összevetve, a GreenGeeksnek mindenütt jó érzése van. Segíteni fogsz a változáson, miközben kiaknázod a kanadai talaj kiváló tárhelyszolgáltatójának előnyeit.

A GreenGeeks akcióban

5. Inmotion házigazda

https://www.inmotionhosting.com/

Inmotion tárhely

Világsebesség-pontszám

A+

Speed ​​Kanadában

67 ms

Ár (CAD)

9.23 / mo

Főbb jellemzők

 • Host 6 webhely
 • Korlátlan SSD
 • Korlátlan e-mail
 • Ingyenes weboldal-transzfer
 • 90 napos pénz-visszafizetési garancia

"Funkcióban gazdag és környezettudatos. Várjon magasabb késést az LA szerverén. "

Az Inmotion a legjobban értékelt, díjnyertes CNET web hosting cég. Jól hangzik eddig?

Valójában a Bitcatcha ex gazdagépe, és nagy tiszteletben tartjuk őket, tekintettel arra, hogy az iparban 16 éven felüliek voltak,

Kínálnak még egy lenyűgöző szervercsomagot is, kombinálva az SSD-vel, NGINX-beállítással és fejlett szerver-gyorsítótárazással.

Felállítottunk egy teszthelyet, hogy megnézhessük, mennyire árad a kanadai barátaink:

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Átlagos sebesség: 171,9 ms – Lásd a teljes eredményt

Újabb A + értéket ért el az átlagos sebességnél.

Noha a kanadai csomópont 67 ms-os válaszideje tiszteletreméltó, ez a lista a leglassabb.

De az Inmotion rengeteg más funkciót és ingyenes szolgáltatást kínál, amelyek miatt néhány másodperces különbség figyelmen kívül hagyható.

Ez magában foglalja a korlátlan tárhelyet, sávszélességet és lemezterületet, ingyenes domain nevet, ingyenes témákat és még ingyenes marketing tartalmat & fotók. Az első webhelytulajdonosok élvezhetik a „QuickStarter” ajánlatot, amely a SEO-ra optimalizált webhelyet két nap alatt elérhetővé teszi online.

Egy másik dolog, ami tetszett az InMotionnál, az, hogy erőfeszítéseket tettek a környezettudatosság iránt. LA adatközpontjuk valójában az első „zöld adatközpont” a környéken. Külső léghűtési technológiát alkalmaz, és állítólag évente több mint 2000 tonnával csökkenti szén-dioxid-kibocsátásukat. Nagyon jó cucc!

Élvezheti a kezdőtervüket 9,32 CAD tisztességes bevezetési árért (1 éves kötelezettségvállalás). 90 napos pénz-visszafizetési garanciával is rendelkezik (a legtöbb házigazda 30 napot kínál).

Javasoljuk a kis és közepes méretű webhelyek számára.

Inmotion tárhely akcióban

Bónuszgazda

6. HostPapa

https://www.hostpapa.ca/

HostPapa

Világsebesség-pontszám

A

Speed ​​Kanadában

1 ms

Ár (CAD)

5.95 / mo

Főbb jellemzők

 • Ingyenes domain név
 • Korlátlan SSD
 • Nem mért transzfer
 • Kezdő oldal építője
 • Ingyenes egy-egy képzés

"Kanadai házigazda, amely értékcsökkent, villámgyors a régióban és 100% -ban zöld. "

Bónusz kiegészítéssel zárjuk a listánkat – HostPapa.

A HostPapa Torontóban székhellyel rendelkező, független tulajdonú kanadai vállalat.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
74 ms17 ms208 ms512 ms137 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
566 ms246 ms161 ms1 ms92 ms

Átlagos sebesség: 201,4 ms – Lásd a teljes eredményt

Átlagos sebessége 201,4ms, ez hivatalosan a leglassabb gazdagép ebben a listában, egy A-ra rakodva.

AZONBAN. Nézze meg a szerver válaszidejét Kanadában – 1 ms!

Tehát bár ez nem lesz nagyszerű választás azon webhelyek számára, amelyek közönsége Kanadán vagy az Egyesült Államokon kívül van … a dolgoknak gyorsan fel kell tölteniük, ha közönsége a régióban van.

A legolcsóbb induló terv havi 3,95 dollárba kerül (3 éves kötelezettségvállalás esetén), bár ez megújításkor jelentősen megnövekszik. A jó hír az, hogy sokat érték el: két webhely, ingyenes domain regisztráció, 100 GB lemezterület, „korlátlan” sávszélesség, Cloudflare CDN és SSL… a lista folytatódik.

Hozzáférhet a támogatás egyedülálló formáihoz is. Nagyszerű könyvtárat kínálnak önsegítő videókhoz, és 24 órás támogatást nyújt annak elmulasztása esetén. Még egy-egy video- / telefonbeszélgetést is ütemezhet a ‘Papa Squad Experts’ segítségével!

Egy másik lenyűgöző szempont, hogy a HostPapa 100% -ban zöld megújuló energiát vásárol az adatközpontok és irodaterületek táplálására. A GreenGeeks-hez hasonlóan még néhány reklámcsíkot is szerezhet, hogy megmutassa közönségének, hogy webhelyét 100% zöld energia táplálja!

A további kutatások során azonban néhány csalódott véleményt találtunk azokról az ügyfelekről, akik elégedettek voltak a kapott támogatással.

Jelentések voltak az alattomos kiegészítőkről a pénztárnál, és a pletykákkal kapcsolatos lemondási díjról, ha megpróbálja használni a „30 napos visszatérési szabályzatot”. Személy szerint nincsenek negatív tapasztalataink, de érdemes tovább olvasni, hogy megnézze, mit csinál belőle.

Ítélet

Ne feledje azokat a dolgokat, amelyeket mondtunk, hogy érdemes egy gazdagépen figyelni?

 1. Kiváló sebesség
  Optimalizált, hogy lángoló gyors töltési időket biztosítson a közönség régiójában.
 2. biztonságos
  Hatékonyan segíti webhelye védelmét a hackerek és a rosszindulatú programok ellen.
 3. Megbízhatóság
  24 órás, hatékony támogatást és 99% -os rendelkezésre állási garanciát nyújt.
 4. Környezetbarát
  Erőfeszítéseket tesz a szénlábnyom ellensúlyozására
 5. A pénz értéke
  Kiegyensúlyozza a szükséges funkciókat méltányos áron.

A nap végén azonban a „legjobb” házigazda az, amely a legjobban megfelel felhasználói igényeinek és prioritásainak.

Vizsgáljuk meg a kanadai webhelyek három legfontosabb gazdaszolgáltatóját:

VILÁGKÖZI SÜTÉS

Gyorsaság Kanadában

ÁR (CAD / MO)

SiteGround

A+

12 ms

7,85

Hostinger

A+

38 ms

5,93

A2 tárhely

A+

13 ms

10.26

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map