6 Υπηρεσίες Web Hosting Tercepat 2020

Εάν εσείς ανακαλύπτετε τη σελίδα, μπορείτε πιθανώς να αναζητήσετε web host baru. Αλλά εσείς δεν επιθυμείτε να ψάχνετε για web hosting – εσείς εξετάζετε τη φιλοξενία ιστοσελίδων tercepat και πιο andal.


Μπορούμε να βοηθήσουμε.

Εάν Anda μόνο περιήγηση για bersenang-senang, bersiaplah για περισσότερα – Anda θα dididik σχετικά με το KECEPATAN άμεσα επηρεάζει το PENJUALAN.

Contents

Λίστα Isi

 • Χρόνος ταχύτητας Yang Dimiliki Host Yang Cepat?

Φιλοξενία Web Tercepat

 1. SiteGround
 2. Hostinger
 3. A2 Turbo
 4. Φιλοξενία κίνησης
 5. Κίνστα
 6. Υγρός Ιστός

Pantas Disinggung

 1. Μπλε Χοστ
 2. GreenGeeks

Συμπέρασμα

 • Penutup

Σημείωση

Χρησιμοποιούμε kurs 1 USD για 13.948 IDR για όλες τις τιμές yang tertera.

Έχουμε γράψει για αυτό το παρελθόν, αλλά mari kita bahas λίγο λίγο ταχύτητα πολύ σημαντικό:

 • Το ηλεκτρονικό κατάστημα raksasa Amazon θα μείνει μέχρι 1,6 εκατ. Δολάρια ανά έτος, εάν ο ιστότοπός τους είναι melambat μόνο sedetik.
 • Pembeli di internet mengharapkan ιστότοπος σχεδόν άμεσα. 2 δευτερόλεπτα είναι χρόνος terlama που μπορούν να περιμένουν.
 • Kita hidup di zaman kepuasan instan, απο το 40% των χρηστών θα πάει εάν η ιστοσελίδα σας Χρειάζεστε περισσότερο χρόνο από 3 δευτερόλεπτα για την κατασκευή.

Αυτό είναι το λόγο γιατί δεν πρέπει να βλέπετε μόνο το web hosting murah – Μπορείτε να καταργήσετε περισσότερα χρήματα και να κάνετε ribuan ευκαιρίες πωλήσεων yang terlewatkan.

Εγγραφή Cepat

Εάν αναζητάτε ταχύτερα σχετικά με τα σήματα που φιλοξενούν web tercepat, kami sarankan SiteGround. Kami meng-πλήθος Bitcatcha.com μαζί τους και προσθέτουν ταχύτατο διακομιστή μας εμφανίζουμε τον ιστότοπο pengujian kami berkinerja πολύ καλά με το rata-rata σε ολόκληρο τον κόσμο μόνο 138 md, πολύ πιο χαμηλά από τα προτεινόμενα Google 200 md. Διαβάστε την κριτική πλήρης μας σχετικά SiteGround.

Χρόνος ταχύτητας Yang Dimiliki Host Yang Cepat?

Αυτό είναι λίγο άλλο που πρέπει να Ketahui πριν να φτάσουμε στη λεπτομέρεια:

1. Ταχύτερος διακομιστής δεν με τον ταχύ ιστότοπο

Mirip αλλά όχι sama, όπως διαφορά μεταξύ συσκευής σκληρή και συσκευή λογισμικού στο iPhone Anda. Χωρίς pedal seberapa optimalnya antarmuka χρήστες, τα τηλέφωνά σας θα παραμείνουν αληθινά lesu εάν η συσκευή δεν είναι δυνατή. Penting για πάντα ανανεώστε τη συσκευή σκληρά και μαλακά άγαρ όλα περπατώντας εύκολα και γρήγορα

2. Πώς kita μετράμε τον ταχύ διακομιστή

Ταχύτητα διακομιστή diukur με menguji waktu responnya – αριθμός χρόνου που απαιτείται διακομιστής για menanggapi αίτηση από πελάτες.

3. Apa που αποκαλύπτεται από tes ταχύ διακομιστή

Jangkauan αποτελεσματικά κεντρικά δεδομένα, ειδικές συσκευές σκληρό, διαχωριστικό διακομιστή και δίκτυο perencanaan

4. Tolok ukur διακομιστής χρόνου απόκρισης Google

Σύμφωνα με την Google, ο βέλτιστος χρόνος απόκρισης διακομιστή είναι 200 ​​md. Apa pun που πιο αργά από αυτό και ο ιστότοπος θα αρχίσει να φαίνεται αργό.

5. entang pemeriksa ταχύ διακομιστή Bitcatcha

Έλεγχος ταχύτητας διακομιστή kami yang unik menghitung αναλογικά αναλογία χρόνου διακομιστής απόκρισης σε 8 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Skor di bawah 180 md βαθμολογία “A +” και βαθμολογία από 181 md έως 210 md θα δώσει βαθμολογία “A.”

(Kembali Ke Atas)

Perbandingan ταχύ: Υπηρεσίες Web Hosting Mana Yang Paling Cepat?

Ποιος είναι ο γρηγορότερος ιστότοπος φιλοξενίας

Έχουμε λάβει 6 μάρκες φιλοξενίας web terbaik και με δύσκολο payah menguji masing-masing ταχύτητα διακομιστή τους, merinci χαρακτηριστικά-χαρακτηριστικό του, μελετώντας τις τιμές τους και mendokumentasikan όλα yang kami temukan από εσείς μπορείτε με εύκολη προσωπική φιλοξενία ιστοσελίδων mana yang terbaik για την επιχείρηση Anda.

Παρατηρήστε όλα τα web host που εμφανίζετε εδώ έξω από τα συνηθισμένα και βρίσκεστε στην βαθμολογία A +, έτσι ώστε να τα κάνετε εσείς δεν θα keliru επιλέγουν salah από αυτά. Έχουμε memeringkatnya σύμφωνα με προτιμήσεις μας, μην αμφισβητούμε για να κάνουμε επιλογές!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Πακέτο φιλοξενίας

GrowBig

Rata-rata Παγκόσμιο

138 χιλ

Τιμή (IDR)

82,991 / δισεκατομμύρια

Χαρακτηριστικό Utama

 • SSD 20 GB
 • 25.000 επισκέψεις / bln
 • SuperCacher
 • Υποστήριξη 24/7
 • Εφεδρικό premium

"Ο κεντρικός υπολογιστής που γρήγορα και μπορεί να είναι διαλανκανός. Kami επιπλέον mempercayakan Bitcatcha μαζί τους!"

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KUNJUNGI

Έχουμε επεξηγήσει προηγουμένως, μας benar-benar MENYUKAI SiteGround. Στην πραγματικότητα, μας ξεκίνησα από Inmotion Hosting και SiteGround χρόνια που lalu και μας δεν ξέρουμε ποτέ ξανά! Αυτά είναι επίσημα υποστηριζόμενα από το WordPress (αυτό είναι σημαντικό, φίλος-φίλος!), Και pengakuan κάτι που δίνεται μόνο στον οικοδεσπότη web που πληροί τα κριτήρια tinggi WordPress.

Το πακέτο επιλογής μας είναι πακέτο GrowBig επίπεδο αρχικά; σούπερ terjangkau μόνο με Rp 82,991 ανά μήνα μόνο με τα πλεονεκτήματα και το χαρακτηριστικό yang lengkap. Μπορείτε να απολαύσετε υποστήριξη prioritas, SuperCacher, Backup Harian Otomatis και Pemulihan δωρεάν.

Dari segi ταχύ, SiteGround berada di peringkat A + με rata-rata σε όλο τον κόσμο 138 md, sebanding με host premium όπως Liquid Web με τιμή yang sangat murah.

ΩΣ (Β)
ΩΣ (Τ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
211 χιλ215 md180 md3 md351 md
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνικά
Καναδά
Γερμανία
66 χιλ95 md70 md240 md168 md

Rata-rata Ταχύτητα: 159,9 md – Προβολή πλήρους αποτελέσματος

Διαθέτουν 5 κεντρικά δεδομένα yang tersebar di 3 wilayah, έτσι μπορείτε να επιλέξετε ένα που πιο κοντά στον στόχο πελάτη σας για mengoptimalkan ταχύ διακομιστή τους.

Aktivasi Cloudflare terintegrasi προς το σύστημα, έτσι εάν σας επιθυμείτε ταχύτητα που πιο γρήγορα, δεν πρόβλημα – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με mengklik κουμπιά.

Εμείς πραγματικά πραγματοποιούμε δοκιμή ταχύτητας διακομιστή για τη φιλοξενία του Cloud SiteGround επίσης, με το αποτέλεσμα που είναι πολύ καλό. Εάν itu yang Anda cari, silakan kunjungi για ανάγνωση κριτικής SiteGround mendalam kami!

(Kembali Ke Atas)

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Πακέτο φιλοξενίας

Premium κοινόχρηστο

Rata-rata Παγκόσμιο

143 md

Τιμή (IDR)

Rp 8,739 / δις

Χαρακτηριστικό Utama

 • SSD Tak Limited
 • 1 domain δωρεάν
 • hPanel
 • Dukungan luar biasa
 • Harga awal χαμηλό

"Ο οικοδεσπότης Ιστού είναι εκτός από τα συνηθισμένα, salah satu επιλογές που είναι καλύτερα για τους pemula!"

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KUNJUNGI

Εάν εσείς παίκτης baru σε επιχείρηση σε απευθείας σύνδεση, maka Anda sebaiknya παρατηρήσετε hal ini γιατί θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Hostinger.

Στο σημείο τιμής τους, εσείς δεν πραγματικά-πραγματικά mengharapkan φιλοξενία ιστοσελίδων ποιότητας, αλλά πολύ γρήγορα! Διαθέτουμε 3 ιστότοπους pengujian yang dihosting di berbagai κέντρο δεδομένων και μπορείτε να δείτε seberapa baik kinerjanya di setiap benua. Πρόκειται για αποτελέσματα που λαμβάνεται από δοκιμή ταχύτητας διακομιστή Kami.

ΩΣ (Β)
ΩΣ (Τ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
69 χιλ28 χιλ98 χιλ239 md130 md
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνικά
Καναδά
Γερμανία
331 md233 md165 md38 χιλ100 md

Premium Shared Amerika
Rata-rata Ταχύτητα: 143,1 md – Δείτε το αποτέλεσμα ολοκληρωμένο

Κέντρο δεδομένων Amerika πολύ γρήγορο, δημιουργημένο κατά μέσο όρο σε όλο τον κόσμο 143 md. Permintaan από jauh όπως Σιγκαπούρη, Σίδνεϊ και Μπανγκαλόρ χρειάζονται χρόνο απόκρισης που λίγο lamban, απαιτούνται γιατί Hostinger δημιουργεί πολλά κεντρικά δεδομένα σε όλο τον κόσμο – για την ιστοσελίδα.

ΩΣ (Β)
ΩΣ (Τ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
194 χιλ229 md246 md5 md349 md
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνικά
Καναδά
Γερμανία
99 md191 χιλ70 md212 md163 md

Premium Shared Singapura
Rata-rata Ταχύτητα: 175,8 md – Προβολή πλήρους αποτελέσματος

Ο διακομιστής Singapura δημιουργεί rata-rata σε όλο τον κόσμο yang luar biasa με 175,8 md. Τώρα orang-orang ini sangat cepat στη Σιγκαπούρη, Σίδνεϊ, Μπανγκαλόρ και Ιαπωνικά, σίγουρα όχι secepat di Barat, γιατί απόσταση που jauh.

ΩΣ (Β)
ΩΣ (Τ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
142 md100 md54 χιλ236 md209 md
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνικά
Καναδά
Γερμανία
314 md265 md235 md84 χιλ11 χιλ

Premium Shared Ευρώπη
Rata-rata Ταχύτητα: 165 md – Προβολή πλήρους αποτελέσματος

Διακομιστής Ευρώπης τους berkinerja πολύ καλός στην Ευρώπη και την Αμερική, αλλά δεν είναι πολύ γρήγοροι στη χώρα lain. Ωστόσο, αυτοί εξακολουθούν να mencetak rata-rata yang sangat baik σε ολόκληρο τον κόσμο 165 md.

Εκτός από ταχύτητα, Hostinger διαθέτει tim pendukung yang sangat baik, που εξυπηρετεί περισσότερα από 20 χώρες εντός των γλωσσών τους! Με την παροχή 1 domain δωρεάν, την αποθήκευση SSD χωρίς όριο, το email και το εύρος ζώνης, το Hostinger προσφέρει πραγματικά το πλήρες με το πακέτο τους, ειδικά για τους που αρχίζουν.

(Kembali Ke Atas)

3. A2 Turbo

https://www.a2hosting.com/

Φιλοξενία Α2

Πακέτο φιλοξενίας

Turbo

Rata-rata Παγκόσμιο

150 md

Τιμή (IDR)

Rp 143.385 / δις

Χαρακτηριστικό Utama

 • SSD Tak Limited
 • Το εύρος ζώνης δεν περιορίζεται
 • A2 WP διοπταλκανικά
 • Δωρεάν ιστότοπος Migrasi
 • Uang επιστρέφει kapan μόνο

"Ιδανικό για την επιχείρηση kecil και τον ιστότοπο ιδιωτικό που περπατά στο WordPress."

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KUNJUNGI

Εκείνοι που έχουν ήδη καταλάβει στην A2 Φιλοξενία πολύ σοβαρές με την ταχύτητα τους. Έχουν πολλά berinvestasi για να κάνουν διακομιστή τους γρήγορα και melaju pesat, και τους έχουν χρόνο απόκρισης για εμφάνιση.

Εάν δεν έχετε ακούσει ποτέ για τον Διακομιστή Web Hosting Turbo, αυτοί, δημιουργούνται για να δώσουν μας αύξηση ταχύτητας-besaran. Όταν γίνεταιombinasikan με το Cache Turbo, ο διακομιστής μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο έως 20 φορές πιο γρήγορα από τον διακομιστή.

Εφαρμογές yang Dioptimalkan (Drupal, Joomla, WordPress, Magento, Opencart, dll) όλα dikustomisasi agar περπατά πιο αποτελεσματικά, yang semuanya ditambahkan για χρόνο.

Για την αίτηση του πελάτη σε όλο τον κόσμο, η A2 Hosting έχει ετοιμάσει 4 κεντρικά δεδομένα – (2 di AS, 1 di Amsterdam και 1 di Singapura) έτσι μπορούμε να επιλέξουμε τοποθεσία διακομιστή.

Lihatlah tes ταχύ server Kami:

Tes pertama yang kami jalankan, χρησιμοποιούμε το site uji yang di-host στο Turbo Plan A2, με κέντρο data yang berlokasi di AS. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό με το μέσο όρο σε όλο τον κόσμο συνολικά 149,8 md, με το πιο αργό είναι Sao Paolo di 316 md.

ΩΣ (Β)
ΩΣ (Τ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
63 χιλ10 md129 md234 md145 χιλ
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνικά
Καναδά
Γερμανία
433 md214 md147 χιλ13 md110 md

Σχέδιο Turbo
Rata-rata Ταχύτητα: 149,8 md – Προβολή πλήρους αποτελέσματος

Σε συνέχεια, δοκιμάζουμε πακέτο Swift με διακομιστή yang dihosting di Singapura. Rata-rata σε ολόκληρο τον κόσμο teruji λίγο πιο αργά σε 173 md, αλλά ping από το Σάο Πάολο δεν είναι υπερβολικά καλά επειδή βρίσκονται di atas 300 md.

ΩΣ (Β)
ΩΣ (Τ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
172 md212 md278 md6 χιλ316 md
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνικά
Καναδά
Γερμανία
163 md141 χιλ67 χιλ218 md159 md

Σχέδιο Swift
Rata-rata Ταχύτητα: 173,2 md – Δείτε το αποτέλεσμα ολοκληρωμένο

Τότε, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον κεντρικό υπολογιστή A2, επιπλέον εσείς πακέτο Turbo; πράγματι λίγο πιο ακριβό, μόνο που μπορείτε να χωρίσετε με το οποίο απαιτείται!

(Kembali Ke Atas)

4. Host Inmotion

https://www.inmotionhosting.com

Φιλοξενία κίνησης

Πακέτο φιλοξενίας

Σχέδιο ισχύος

Rata-rata Παγκόσμιο

172 md

Τιμή (IDR)

Rp 62,626 / δις

Χαρακτηριστικό Utama

 • Domain domain δωρεάν
 • Μέγιστες ζώνες ταχύτητας ™
 • Μεταφορά χωρίς περιορισμό
 • Πρόσβαση SSH
 • Dukungan 24/7 για AS

"Καλύτερα εάν Anda menargetkan πελάτες από AS."

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KUNJUNGI

Sebelum Kami jatuh cinta στο SiteGround, το Bitcatcha.com χρησιμοποιεί την υπηρεσία Inmotion για bertahun-tahun, και kami πραγματικά είναι αρκετά ευχάριστα με τους. Εάν το SiteGround δεν υπάρχει, μπορούμε ενδεχομένως να χρησιμοποιούμε το Inmotion Hosting.

Με Inmotion, μπορείτε να επιλέξετε από 2 κεντρικά δεδομένα – AS Timur & AS Barat. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες που κάνουν την αναζήτηση από την Αμερική θα μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτατα γρήγορα, χρήστες από την Ασία μπορεί να αντιμετωπίζονται. Το κλειδί στο sini είναι «πιθανό», επειδή τα αποτελέσματα είναι τα αποτελέσματα, η οποία ελέγχεται:

ΩΣ (Β)
ΩΣ (Τ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
2 md53 χιλ322 md178 md172 md
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνικά
Καναδά
Γερμανία
514 χιλ153 md109 χιλ67 χιλ149 md

Rata-rata Ταχύτητα: 171,9 md – Προβολή πλήρους αποτελέσματος

Ενδείξεις, αυτοί επιτυγχάνουν mencetak βαθμολογία που είναι αρκετά καλός, με τον χρόνο απόκρισης terlambat που αποστέλλεται από Σινγκαπούρη, με ταχύτητα 250 md! Tidak buruk sama sekali mengingat απόσταση Singapura προς pusat data di AS.

Συνολικά, rata-rata σε ολόκληρο τον κόσμο Το Inmotion είναι 171,9 md, το οποίο είναι πολύ ισχυρό, σημαίνει ότι πρέπει να το χρησιμοποιήσετε με γρήγορο για τον χρήστη σε όλο τον κόσμο.

Ιδιαίτερα ιδιωτικά, αν έχουμε συγκεκριμένους πελάτες, οι επιλογές φιλοξενίας web utama kami είναι Ενεργοποίηση, για γρήγορη εξωτερική συνομιλία τους ως AS και tim!

(Kembali Ke Atas)

5. Κίνστα

https://kinsta.com

Κίνστα

Πακέτο φιλοξενίας

Μίζα

Rata-rata Παγκόσμιο

180 md

Τιμή (IDR)

Rp 418,440 / δις

Χαρακτηριστικό Utama

 • Didukung από το Google Cloud
 • Kunjungan Tak Limited
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας καθημερινά
 • Υποστήριξη ειδικού WP
 • Perlindungan από hack

"Φιλοξενία WordPress που υποστηρίζεται από την πλατφόρμα Google Cloud."

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KUNJUNGI

Συμπληρώστε τον κατάλογο web host tercepat kami είναι Kinsta Managed WordPress Hosting. Dibangun χρησιμοποιώντας πλατφόρμα cloud milik Google sendiri, Kinsta χρήση τεχνολογίας terdepan Google και 15 κεντρικά δεδομένα, δημιουργίαnya webhost TERCEPAT yang kami temui από αυτό.

Διαθέτουν μια εμπειρία dekade με το WordPress, και τους mendedikasikan εμπειρία για την επίλυση Διαχειριζόμενο WordPress Hosting καλύτερα και tercepat που έχετε δει.

Με arsitektur canggihnya, infrastruktur, και implementasi KeyCDN Το Kinsta μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο yang dihosting μέσα σε sepersekian δευτερόλεπτα, που αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα της ταχύτητας Kami:

ΩΣ (Β)
ΩΣ (Τ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
130 md95 md10 md287 md203 md
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνικά
Καναδά
Γερμανία
487 md266 md221 md83 χιλ13 md

Rata-rata Ταχύτητα: 179,5 md – Εμφάνιση πλήρους αποτελέσματος

Ταχύτητα τους mengejutkan Kami γιατί αυτά τα άτομα συνεχίζουν να διατηρούν σελίδα κάτω από 3 md, με performa terburuk di 127 md. Kinerja terburuk αυτά περισσότερα αποτελέσματα από τα καλύτερα περισσότερα web host!

Αυτά mencetak rata-rata σε ολόκληρο τον κόσμο 179,5 md, για την οποία λέμε Kinsta (και KeyCDN) φιλοξενώντας πραγματικά το web yang kilat. Ένα-άλλο hal που ψάχνει το βαθμό που δίνουμε βαθμολογία περισσότερο είναι ετικέτα harga yang lumayan tinggi με το πακέτο επίπεδο αρχικά αρχίζοντας Rp 418.440 ανά μήνα.

(Kembali Ke Atas)

6. Υγρός Ιστός

https://www.liquidweb.com/

Υγρός Ιστός

Πακέτο φιλοξενίας

Προσωπικός

Rata-rata Παγκόσμιο

152 md

Τιμή (IDR)

962,412 € / δις

Χαρακτηριστικό Utama

 • 600 εργαζόμενοι
 • Η προσθήκη δεν περιορίζεται
 • Kompress εικόνα αυτόματα
 • Ιστοσελίδα διαχείρισης εργαλείων
 • Πρόσβαση στο διακομιστή

"Ιδανικό για τη φιλοξενία εταιρειών WordPress."

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KUNJUNGI

Terakhir tapi σίγουρα όχι kalah penting από τη λίστα Kami, Kami Διαθέτουμε Liquid Web, φιλοξενία ιστοσελίδων. Dibentuk πολύ πριν από dimulainya Google, Υγρός Ιστός κάθε πληροφορία για τα βιβλία για την αύξηση ταχύτητας, και τους έβαλαν όλες τις εμπειρίες και την ταχύτητα στην υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Πρόκειται για διάφορες υπηρεσίες φιλοξενίας, αλλά θα κάνουμε υπηρεσία WordPress Terkelola (Διαχείριση φιλοξενίας WordPress) τους εδώ.

Όπως halnya web host premium, Liquid Web εμφάνιση προβολή χωρίς όριο σε όλα τα πακέτα Διαχειριζόμενο WordPress που ανήκουν σε αυτά, έτσι δεν χρειάζεστε khawatir σχετικά με τη χρήση της υπηρεσίας τι pun στις lalu lintas-nya.

Εργαλεία που χρησιμοποιούν για να βελτιστοποιήσουν την παράδοση δεδομένων setara με yang lain, χρήση τεχνολογίας canggih μέσα σε υποδομές τους για χρόνο χρόνος pemuatan.

ΩΣ (Β)
ΩΣ (Τ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
42 χιλ51 χιλ130 md216 md163 md
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνικά
Καναδά
Γερμανία
341 md241 md146 χιλ55 χιλ137 md

Rata-rata Ταχύτητα: 152,2 md – Δείτε το αποτέλεσμα ολοκληρωμένο

Έχουν 3 κεντρικά δεδομένα που βρίσκονται σε όλο το AS (AS Timur, AS Barat, AS Tengah). Ιδανικό για να-φιλοξενούν τον ιστότοπο Anda με τους αν πελάτες utama Anda είναι orang Amerika. Ping από negara lain επίσης δεν είναι πολύ κακό, με 146 md di Ιαπωνικά και 216 md di Singapura. Ωστόσο, το Μπανγκαλόρ δεν ανταποκρίνεται με το καλό, έτσι κατατάσσεται σε αυτό εάν Anda menargetkan Ινδία.

Λίγο δεν είναι άνετο με τιμές τους (αρχίστε από 962,412 Rp ανά μήνα) με 600 υπαλλήλους που υποστηρίζουν, με αναλογία ταχύτητας σε όλο τον κόσμο 152 md, και υπηρεσία Φιλοξενία Διαχειριζόμενο WordPress επαγγελματίας, Υγρός Ιστός σαφής.

(Kembali Ke Atas)

Pantas Disinggung

Di Bitcatcha.com, μας προσφέρουμε τα πρότυπα που είναι πολύ υψηλά έναντι του web host σε διακομιστή με ταχύτητα και αξία. Υπάρχουν αρκετά σήματα που παρουσιάζουν έξω από εκείνα που δεν είναι αρκετά επιτυχημένη είσοδος σε 6 teratas kami, αλλά μας έπρεπε να δημιουργήσουμε μάρκες merek αρκετά εξωτερικά!

7. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Μπλε Χοστ

Πακέτο φιλοξενίας

Βασικός

Rata-rata Παγκόσμιο

153 md

Τιμή (IDR)

76,017 / δις

Χαρακτηριστικό Utama

 • Linux & cPanel
 • Sumber daya tak terbatas
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αυτόματα
 • Προστασία πόρων
 • CDN CloudFlare

"Cocok για την ιστοσελίδα kecil & πεμούλα."

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KUNJUNGI

Salah satu μάρκες που είναι πιο εμφανής στο luar sana, Bluehost έχει 16 χρόνια εμπειρίας που είναι ως web host.

Sama seperti SiteGround, τους προτεινόμενους από WordPress για την αφοσίωση τους απέναντι στις υποδομές και την υποστήριξη που luar biasa (750 orang profesional, όλα terlatih και έτοιμα 24/7).

Σε πολύ γρήγορη ταχύτητα, είναι αρκετά καλά! Παρέχονται απόκτηση A + με αναλογία rata-rata ολόκληρο τον κόσμο 153 md.

ΩΣ (Β)
ΩΣ (Τ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
23 md78 χιλ183 md193 md164 md
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνικά
Καναδά
Γερμανία
330 md168 md125 md92 md174 md

Rata-rata Ταχύτητα: 153 md – Προβολή πλήρους αποτελέσματος

Πινγκ από το AS επιτυγχάνεται με πολύ καλό masing-masing σε κάθε 80 md αποτελέσματα από την χώρα που είναι πολύ πιο αργά, από 330 md di India. Πρέπει να έχετε για να επιλέξετε κέντρο δεδομένων που είναι πιο κοντά με τους πελάτες σας. Έχουν κεντρικά δεδομένα από την Ινδία, την Κίνα, το Λονδίνο, και την Αμερική, έτσι υπάρχουν πολλές επιλογές για την επιλογή σας!

Με μόνο Rp 76.017 ανά μήνα, εξακολουθούμε να χρησιμοποιούμε Bluehost αρκετά keren και να δώσουμε την προσφορά που luar biasa!

(Kembali Ke Atas)

8. GreenGeeks

http://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Πακέτο φιλοξενίας

EcoSiteStarter

Rata-rata Παγκόσμιο

178 md

Τιμή (IDR)

82,991 / δισεκατομμύρια

Χαρακτηριστικό Utama

 • 300% φιλοξενούμενο περιβάλλον
 • Linux & cPanel
 • RAID-10 SSD
 • RHTTP / 2 & PHP 7
 • PowerCacher

"300% φιλοξενούμενο περιβάλλον."

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KUNJUNGI

Πλήθος όλων των ατόμων που δημιουργούν premium web host.

Κέντρο δεδομένων yang andal, tim υποστήριξη yang kuat, infrastruktur canggih, χρήση Git, και integrasi CloudFlare.

Όμως, τι δημιουργούν αυτά τα ειδικά προσεκτικά, τα οποία κάνουν hal-hal dimuat πιο γρήγορα (αυτό έχει πραγματοποιηθεί) αλλά αυτό που τους κάνουν μαζί εταιρεία. GreenGeeks επιστροφή στον πλανήτη με menginvestasikan 3 φορές από κάθε αμπέραζ που χρησιμοποιούν τα energi terbarukan!

Anda αληθινά-πραγματικά θα δημιουργήσει τον κόσμο menjadi tempat yang περισσότερο asri συλλογή Anda meng-host ιστοσελίδα Anda dengan GreenGeeks.

Γενικά ταχύτητα, δεν είναι ταχέος κατάλογος 6 teratas kami, αλλά είναι ακόμη στο CEPAT!

ΩΣ (Β)
ΩΣ (Τ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
56 χιλ2 md202 md248 md274 md
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνικά
Καναδά
Γερμανία
503 md227 md149 md13 md108 md

Rata-rata Ταχύτητα: 178,2 md – Εμφάνιση πλήρους αποτελέσματος

Σε αναλογία rata-rata σε ολόκληρο τον κόσμο που είναι 178 md, αυτοί A +, πιο γρήγορα από την ώρα απόκριση που προτείνει Google. Ωστόσο, τα κεντρικά δεδομένα είναι μόνο βασισμένα στο AS, Καναδά, και Άμστερνταμ..

Πακέτο GreenGeeks EcoSiteStarter μόνο με Rp 82,991 ανά μήνα, θυμάμαι σε εσάς όχι ένα-διαφορετικό που λαμβάνετε από την υπηρεσία τους – Εσείς κάνετε καλό για τον πλανήτη αυτό μόνο με τη φιλοξενία με GreenGeeks!

(Kembali Ke Atas)

Penutup

Εάν εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με ένα σήμα φιλοξενίας ιστοσελίδας για πάντα, θα σίγουρα θα χρησιμοποιούμε το SiteGround. Όλα τα σήματα που εμφανίζονται μέσα στο άρθρο αυτό luar biasa, με την υπηρεσία και την τεχνολογία επίπεδο πάνω, αλλά SiteGround memimpin με κοινόχρηστη φιλοξενία tercepat yang pernah kami temui, sebanding με την ταχύτητα φιλοξενίας cloud merek lain!

Χρησιμοποιούν συνδυαστικά συστήματα σκληρού και συσκευή λογισμικού για τους κοινόχρηστη φιλοξενία TERCEPAT, όπως:

 • SuperCacher – αύξηση ταχύτητας έως 4x
 • Διακομιστής SSD – 30% πιο γρήγορα από τον σκληρό δίσκο συνηθισμένο
 • Κέντρο δεδομένων στο 3 wilayah
 • Perangkat lunak που diperیرے και dioptimalkan αυτόματα
 • Διακομιστής Pengaturan NGINX – αύξηση λειτουργίας
 • Υποστήριξη PHP7 – rilis PHP tercepat μέχρι σήμερα

Dipasangkan με salah satu υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών που ήταν ποτέ επικοινωνήστε μαζί μας, SiteGround menghempaskan kompetisinya jauh-jauh. Αναζητήστε τους στον ιστότοπο επίσημα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SiteGround, εμείς θα προσθέσουμε εσάς για την ανάγνωση κριτικής σχετικά με τη φιλοξενία του SiteGround.

Όπως biasa, kirimkan μηνύματα προς μας αν έχετε ερωτήσεις.

(Kembali Ke Atas)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map