Den 7 bedste VPN til Indonesien 2020 (Speed ​​Testet!)

Når man tænker på Indonesien, kan man blive fristet til at have et eksotisk feriemål i tankerne med placeringer så varierede som store indkøbscentre til naturskønne strande. Desværre kan det at bo i landet udgøre et helt andet scenario i betragtning af, hvorvidt regeringen er tilbøjelig til at gennemføre skjulte overvågningsaktiviteter selv på sine egne beboere.


Med en Internet Freedom-score, der er så lav som den for Indien, skulle det ikke være så overraskende, at der har været flere tilfælde af undertrykkende regerings digitale aktiviteter i Indonesien. Fra indrømmelse af sig selv meget bredt definerede overvågningsbeføjelser til blokering af sociale medieplatforme er indbyggere i Indonesien en perfekt brugssag som dem, der ville drage stor fordel af brugen af ​​en VPN.

Med en befolkning på over 260 millioner har Indonesien en relativt lav Internet penetrationsgrad på 54,68% og alligevel har begrænsninger på platforme på sociale medier, begrænset adgang til politisk indhold og har endda set arrestationen af ​​nogle højprofilerede bloggere.

Med en forsigtig brug af VPN’er kan meget af dette undgås omhyggeligt, især da VPN’er ikke er ulovlige der.

Contents

Indonesien bruger en AI-baseret crawler til at registrere krænkelser af indholdet

Tidligt i 2018 lancerede Indonesiens ministerium for kommunikation og informationsteknologi (MCIT), hvad der blev kaldt Cyber ​​Drone 9. Den brugerdefinerede webcrawler blev designet med to målsætninger i tankerne – for at finde ud af, hvad regeringen betragtede som ‘negativt indhold’ og derefter blokere indonesere fra adgang til det.

Parametrene, som crawleren arbejder på, forbedres stadig, da det er baseret på AI, men indtil videre synes omfanget ret bredt. Ifølge kilder, negativt indhold dækker paraplyen “pornografi, spil, skildringer af vold, radikalisme og diskrimination baseret på race og religion.”

Dette forstærkes yderligere af internetudbydere, der vilkårligt udfører deres egne blokeringsaktiviteter af forskellige grunde. F.eks. Rapporterede Indonesiens brugere i 2016, at Netflix var blevet utilgængelig via Telkomsel, selvom det ikke var på forbudslisten.

Ikke kun blev situationen ikke løst for at hjælpe brugere, men ISP blev takket af regeringsministerier for at have taget initiativ til at blokere et firma, som det hævdede, “arbejdede ulovligt uden ordentlig licens.”

Netflix-adgang var kun tilladt igen i 2017 da virksomheden underskrev en aftale med landets største telco.

Regeringen giver sig selv brede overvågningsbeføjelser

Inden for regeringen har flere agenturer beføjelser til at begrænse online-indhold under det, der er mærket som loven om information og elektroniske transaktioner (ITE-lovgivning). Loven er blevet ændret flere gange for at øge omfanget af beføjelser, der er anført deri.

ITE-loven tillader nu ikke kun blokering af indhold, men en del af ændringerne har gjort det muligt for myndighederne at pålægge internetudbydere at gøre det. Siden da er antallet af agenturer med myndighed til at filtrere indhold vokset.

Usikkerhed i retten til privatliv

Selvom officielt antages, at indonesere skulle have deres ret til privatliv der er beskyttet af forfatningen, er der tilsyneladende ikke en lov, der er beregnet til at hjælpe med at håndhæve denne ret. På grund af regeringsmandater for virksomheder til at gemme brugerdata dog er privatlivets fred noget mistænkt.

Dette gælder især, da nogle virksomheder har været kendt for at give retshåndhævende myndigheder brugerdata, når de anmodes om det. I øvrigt er dette et af de vigtigste elementer i en VPN – beskyttelsen af ​​brugernes privatliv. De fleste top VPN’er garanterer brugere, at der ikke vil blive opbevaret nogen logfiler over deres aktiviteter, hvilket bogstaveligt betyder, at der ikke er nogen data at udlevere, hvis der anmodes om en anmodning.

Fra en tidslinje med aktiviteter over flere år kan vi se, at regeringen systematisk bevæger sig ikke blot for at få vilkårlige rettigheder til at få adgang til brugerdata, men også former miljøet for at gøre det let. Den følgende tidslinje er en sådan gruppe af implementerede scenarier, der fremhæver dette;

 • 2000 – Regeringens mandat til opbevaring af telco-kunder på mindst tre måneder
 • 2012 – Udbydere af elektroniske systemer, der tilbyder offentlige tjenester, der kræves for at bygge datacentre
 • 2016 – MCIT tvinger OTT-udbydere til at integrere lokalt for at lette lovlig aflytning

Mens anonymitet ikke er reguleret af Indonesiens lovgivning, er disse milepæle skridt hen imod ret og kapacitet for statslige organer i landet til at fjerne dette lag anonymitet.

Anholdelse og retsforfølgning af internetaktivister

I navnet på national sikkerhed har Indonesien også slået hårdt ned på brugen af ​​Internettet til forskellige formål, herunder, men ikke begrænset til, ærekrænkelse, religiøse anliggender og indholdsmanipulation (“falske nyheder”).

Selvom dette kan virke meget Donald-Trump-esque, er virkeligheden skarpere, og i mindst et tilfælde blev en internetbruger i landet arresteret for at dele kritisk indhold på en højttaler fra en repræsentantskabshus. I 2017 var der også tre medier taget til opgaven (Bemærk: Indholdet af linket er på indonesisk) af en embedsmand, der hævdede ærekrenkelse af dem.

VPN’er er stadig lovlige i Indonesien

Mens der er løbende forekomster af lande rundt om i verden (som Rusland og Kina), der begynder at være opmærksomme på VPN’er og forsøge en eller anden form for regulering, ser det ud til, at Indonesien endnu ikke har tilsluttet sig denne båndvogn.

Hvad vi ser efter i en VPN

1. Privatliv og anonymitet

Som du måske klar over nu, er Indonesien virkelig ikke den type sted, hvor du vil surfe på nettet uden brug af en VPN, hvad enten du er statsborger eller besøger landet. På grund af de faktorer, jeg har delt ovenfor, og alvoret i konsekvenserne af overtrædelse af disse regler, er det en god ide at fokusere på de aspekter af privatlivets fred og anonymitet, som en VPN tilbyder for brugere i Indonesien.

Når både regeringen såvel som den private industri arbejder sammen såvel som uafhængigt for at overvåge og kontrollere trafikken, skal en VPN være i stand til at sikre, at dine data og aktiviteter kan holdes nøjagtigt, som de skal være – private.

En af de bedste måder at sikre dette er at holde øje med VPN’er, der ikke kun har strenge politikker uden logning, men som også er baseret på lande, der er dårligere i deres lov om datalagring. Dette udelukker bestemt lande i EU fem øjne og fjorten øjne jurisdiktion.

2. Sikkerhed

Sikkerhedsområdet på VPN’er er det samme for Indonesien-baserede brugere som overalt ellers. Den ideelle balance er kun kendt for dig som bruger. Vælg du 256-bit-kryptering med risiko for lavere VPN-hastigheder, eller er du villig til at sænke den bjælke for øget hastighed?

Personligt mener jeg, at det for det indonesiske marked er, at det ville være bedst at prøve at holde krypteringsniveauerne høje af to hovedårsager. Den første er, at en af ​​hovedpersonerne i den sag, vi drøfter, er den indonesiske regering, som sandsynligvis vil have flere ressourcer dedikeret til at forsøge at bryde enhver kryptering, der er fundet.

Det andet er, at du på grund af lavere gennemsnitlige internethastigheder i landet er sikker på at holde krypteringsniveauerne så høje som muligt uden at gå på kompromis med dine samlede maksimale hastigheder, der kan opnås.

3. Forfalskning af geolocation

Normalt, når vi taler om forfalskning af geolocation, ville det være med et mål at få adgang til alternativt indhold fra mainstream-udbydere som Netflix US eller BBC iPlayer i England. Indonesiens brugere har dog meget mere at se frem til inden for spoofing med geolocation, da der bogstaveligt talt er masser af websteder, de ikke kan få adgang til.

4. P2P support

En af kategorierne af websteder, der blokeres for adgang i Indonesien, ser ud til at være torrent-websteder. Igen er dette et andet område, hvor en VPN virkelig ville hjælpe. Vær opmærksom på VPN’er, der har P2P-trafikretningslinjer, der klart er beskrevet i deres servicevilkår, f.eks. TorGuard eller NordVPN.

5. Hastighed og stabilitet

Med en gennemsnitlig fastlinje bredbåndshastighed på kun 16,31 Mbps i Indonesien, bør de fleste VPN’er have nul problemer, der svarer til brugernes behov der. Mobilhastigheder er endnu lavere med et gennemsnit på 10.45 Mbps, så det største problem med VPN’er i Indonesien vil bestemt ikke være hastighed.

Rangeret: Den bedste VPN for indonesere

Før der testes for linjehastighed, er det altid bedst at foretage en grundlæggende kontrol for at se, hvor hurtigt din internethastighed er uden interferens. For mig betyder det, at jeg tester min 500 Mbps teoretiske linje for at se, hvor hurtigt det er, når du opretter forbindelse til en lokal server

basishastighed i malaysia uden vpn

(Se det fulde baselinehastighedstestresultat her)

Min placering er i Malaysia i regionen Sydøstasien. Dette betyder, at jeg for det meste logisk set får lavere latenstid og hurtigere hastigheder i lande tættere på, hvor jeg fysisk bor.
Når jeg tester med servere længere væk, forventes latensen at vokse, og hastighederne falder, afhængigt af den faktiske afstand. Andre faktorer kommer også i spil med en VPN-server. F.eks. Serverbelastninger, serverkvalitet i landet – alt dette betyder noget.

Bemærk, at bare fordi en VPN-server er i nærheden, betyder det ikke, at den altid er den bedste og hurtigste for dig. Nogle lande kan have iboende svagere infrastruktur end andre, eller måske har nogle udbydere simpelthen gået med den billigste server-hosting i dit særlige land.

Bemærk

 1. Prisen er baseret på valutakursen på 1 USD = 15.595 IDR.
 2. Den viste pris er lavest baseret på planer, der er tilgængelige fra hver VPN-tjenesteudbyder.
 3. 1. NordVPN

  https://nordvpn.com

  NordVPN

  Hastighed

  Fremragende

  Sikkerhed & Privatliv

  Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

  Pris (IDR)

  53.803 / mo

  Funktion Højdepunkter

  • Ingen logfiler
  • Dræb switch
  • Understøtter 6 enheder

  "Som altid viser NordVPN stabil og konsistent ydelse på sine indonesiske servere – fantastisk til brugere i landet."

  BESØG VPN

  NordVPN er et af de bedste valg inden for tjenesteudbyder, men dette ringer især for steder, hvor mange tjenester ikke gider at etablere en tilstedeværelse. Det er et enormt antal servere, der dækker mange lande, hvilket gør det til et solidt valg.

  For eksempel – Indonesien. NordVPN indtager en stærk førsteplads på vores bedste VPN for Indonesien-liste af mange grunde. En af de første er, at de har base i Panama, som også er et godt sted at være baseret på VPN’er (og deres brugere).

  Det er også en af ​​de hurtigst udviklede VPN-tjenester, der leverer ikke kun et solidt kerneprodukt, men også i understøttelse af områder med privatliv og sikkerhed. I mellemtiden kombineres deres strenge ikke-logningspolitik godt med 256-bit kryptering af militær kvalitet for at tilbyde et rigtig sikkert produkt at bruge.

  For at afrunde tingene, er der prisen. NordVPNs prisfastsættelse er enormt konkurrencedygtig for sin omfang af service og ekspertise i forhold til hvad den gør. Der er mange andre tjenesteudbydere, der ikke kan opfylde disse servicestandarder og opkræver meget mere.

  nordvpn hastighedstest Indonesien

  NordVPN Speed ​​Test Indonesien – Jakarta Server
  (Se testresultatet for fuld hastighed)

  Med en stærk 125 Mbps nedstrømshastighed viste NordVPN meget stabil ydelse på deres Indonesiens server. Hvad der gør dem endnu mere attraktive er, at de ikke kun tillade P2P-trafik, men har specielt optimerede servere til P2P-trafik!

  Læs vores dybdegående gennemgang af NordVPN for at se, hvorfor det er Bitcatchas # 1 VPN!

  2. CyberGhost

  https://www.cyberghostvpn.com

  CyberGhost

  Hastighed

  Retfærdig

  Sikkerhed & Privatliv

  Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

  Pris (IDR)

  42.327 / mo

  Funktion Højdepunkter

  • Tilbyder datakomprimering
  • Annonceblokering
  • Understøtter 7 enheder

  "CyberGhost er baseret ud af Rumænien, men det har taget hensyn til behovene hos Indonesiens brugere ved støt at øge sit serverantal i landet."

  BESØG VPN

  CyberGhosties er tilfredse med dem, og de har bestemt forsøgt at være hippe og positive i deres markedsføring. Dette er et andet af de mere kendte navne i VPN-branchen, men personligt føler jeg, at de bare måske er en lille smule overhyperet.

  For indonesiske brugere er det lidt af et conundrum, da der er både store fordele og ulemper. Hovedproblemet er, at de indenlandske hastigheder er relativt lave. Takket være landets nærhed til SIngapore kan brugere imidlertid let løse dette problem via en server der.

  Selvom det muligvis ikke er ideelt, passer det grundlæggende til profilen for at bruge en VPN – din placering bliver overalt, hvor du vil have den.

  cyberghost hastighedstest Indonesien

  CyberGhost hastighedstest Indonesien – Jakarta Server
  (Se testresultatet for fuld hastighed)

  Selvom de fleste CyberGhost-servere tidligere var i EU-zonen, har de været på en massiv ekspansionskrig og praler i dag med en af ​​de højeste servertællinger blandt udbydere på markedet.

  Dette skridt har inkluderet Asien og Stillehavsområdet, så der er mange andre muligheder med hensyn til placering her. Stadig, hvis du insisterer på at bruge en indonesisk server, er hastighederne stadig brugbare – omend lidt mindre end hvad mange ville forvente.

  Se vores fulde anmeldelse af CyberGhost for at lære, hvorfor det er et af vores top valg!

  3. Surfshark

  https://surfshark.com/

  Surfshark

  Hastighed

  Retfærdig

  Sikkerhed & Privatliv

  Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

  Pris (IDR)

  30.867 / mo

  Nøglefunktioner

  • Multi-Hop-forbindelse
  • Understøtter mange platforme
  • Ingen logfiler

  "Surfshark, der er frillsfri og konsistent i præstationer, gør sit navn som en stærk kommende udfordrer."

  BESØG VPN

  For en relativt ny service har Surfshark vist imponerende ydeevne og udholdenhed indtil videre. Det er en af ​​de stærkeste nye deltagere, og dens plads på denne liste afspejler, hvor godt det har gjort hidtil på trods af sin ‘ungdom’.

  De tilbyder en komplet VPN-pakke med privatlivets fred og sikkerhed i dets kerne, besat af de stærke salgsfunktioner i P2P-support og let omgåelse af regionale blokke. Dette fungerer specielt godt for dem, der vil have adgang til forskellige regionens indhold på udbydere som Netflix eller Hulu.

  Bortset fra det har de en meget minimalistisk grænseflade, der ikke er rodet af et ton af funktioner, som du hverken har bedt om eller vil have. Dette gør dem meget fokuserede og fungerer godt for dem, der simpelthen ikke ønsker ekstra junk.

  surfshark hastighedstest Indonesien

  Surfshark Speed ​​Test Indonesien – Kuta Server
  (Se testresultatet for fuld hastighed)

  Da mange VPN-udbydere forsømmer Asien og Stillehavsområdet til fordel for Europa og Nordamerika, tilbyder Surfshark ikke kun servere i Indonesien, men betjener brugere på dem i brugbare hastigheder.

  Desværre er disse ikke de bedste, så jeg anbefaler, at du opretter forbindelse til det nærliggende Singapore, medmindre du absolut skal bruge en lokal server.

  Lær mere om dets fremragende ved vores grundige gennemgang af Surfshark!

  4. ExpressVPN

  https://www.expressvpn.com

  ExpressVPN

  Hastighed

  Fremragende

  Sikkerhed & Privatliv

  Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

  Pris (IDR)

  128.577 / mo

  Funktion Højdepunkter

  • Offshore privatliv
  • 148 VPN-placeringer
  • Fuld 256-bit kryptering

  "Brug af ExpressVPN kan give dig en IP-adresse i Indonesien, der er hurtig, sikker og giver mulighed for streaming af medier og mere."

  BESØG VPN

  På grund af de mange begrænsninger der, bør det ikke overraske, at ExpressVPN ser ud til at have lagt omfattende infrastrukturkvoter til Indonesien. I gennemsnit tilbyder denne VPN-service fremragende all-round service fra førsteklasses hastigheder hele vejen til omfattende applikationer og protokoller – ideel til sikkerhed, privatliv og anonymitet. Dets sikkerhedsprotokoller er også den bedste i klassen til forbrugerbrug, der findes i dag.

  Jeg har testet tjenesten grundigt og tøver ikke med at anbefale dem som den største VPN-tjenesteudbyder for brugere i Indonesien. ExpressVPN er stabil og tillader også adgang på et godt udvalg af enheder.

  expressvpn hastighedstest Indonesien

  ExpressVPN hastighedstest Indonesien – Jakarta Server
  (Se testresultatet for fuld hastighed)

  Som en idé om, hvor godt det bliver, sammenlignede jeg min standardlinjehastighed uden en VPN med en ExpressVPN-dækket test til det samme sted. Med ExpressVPN tilsluttet og tilsluttet en server i Indonesien lykkedes det mig at vise en stærk 140 Mbps nedstrømshastighed.

  Læs vores komplette anmeldelse af ExpressVPN for at lære mere!

  5. IPVanish

  https://www.ipvanish.com

  IPVanish

  Hastighed

  Fremragende

  Sikkerhed & Privatliv

  Bedømt 4 ud af 5Bedømt 4 ud af 5Bedømt 4 ud af 5Bedømt 4 ud af 5

  Pris (IDR)

  50.442 / mo

  Funktion Højdepunkter

  • Tvungen 256-bit kryptering
  • Ubegrænset P2P
  • Understøtter 10 enheder

  "IPVanish har muligvis ikke servere i Indonesien, men takket være nabolandet Singapore er det for det meste ikke en big deal."

  BESØG VPN

  IPVanish har lidt meget i den seneste tid på grund af dets indblanding i visse… skal vi sige, uheldige hændelser. Dog bortset fra det, skal du være opmærksom på, at de er under ny ledelse, og forhåbentlig vil sådanne ting blive bare hastighedsdump i deres fortid.

  Når de flytter disse hændelser til side, forbliver de en VPN-gigant i marken og kan prale af hastigheder, der er imponerende. Heldigvis for det, da hvis du har nogen klager over deres hastighed, er der ikke meget, du kan gøre, da de tvinger 256-bit-kryptering på alle uden undtagelse.

  Da de ikke har en lokal server-tilstedeværelse i Indonesien, er vi standard til Singapore, som har store hastigheder i regionen og er ganske tæt på.

  ipvanish hastighedstest asien vpn på

  IPVanish Speed ​​Test – Singapore Server
  (Se testresultatet for fuld hastighed)

  Igen er IPVanish ikke en med en lokal tilstedeværelse af servere i Indonesien, så de tætteste var i enten Singapore eller Malaysia. På linket Singapore lykkedes det mig at få en fantastisk hastighedslæsning på 175 Mbps, hvilket er fremragende.

  For dem, der er villige til at eksperimentere, kan du altid prøve andre servere i regionen, hvilket kan give bedre resultater. Forbindelsen var stadig stabil og mere end nok til at streame medier på.

  Læs vores dybdegående gennemgang af IPVanish for at finde ud af mere!

  6. TorGuard

  https://torguard.net

  TorGuard

  Hastighed

  Fremragende

  Sikkerhed & Privatliv

  Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

  Pris (IDR)

  64.769 / mo

  Funktion Højdepunkter

  • Bygget til P2P
  • TorGuard Stealth Proxy
  • Understøtter 5 forbindelser

  "Brug af TorGuard er en dejlig oplevelse og giver en forsikring om, at deres internetforbindelse virkelig er sikker."

  BESØG VPN

  En af de vigtigste afgørende faktorer i TorGuards placering er, at det er en meget P2P-venlig VPN-tjenesteudbyder. Der er ikke meget bling på den brugervendte side, men det er bemærkelsesværdigt i ydelsen.

  TorGuard-grænsefladen kan virke en smule dateret, når den først mødes, men der er ingen tvivl om, at der er en af ​​de mest sikre VPN-tjenesteudbydere rundt. Selvom der ikke er meget bling på den brugervendte side, er ydelsen ret bemærkelsesværdig.

  Der er en nøgleforskel mellem TorGuard og mange konkurrenter, idet det giver dig mulighed for at vælge, hvilket krypteringsniveau du foretrækker. Dette betyder, at for P2P-brugere kan du afvise kryptering et hak og nyde hurtigere torrenthastighed når som helst!

  Bortset fra det har TorGuard mange andre indløsende egenskaber, såsom stabile hastigheder, multi-platform kapacitet og muligheden for at omgå VPN-blokkeringer.

  torguard hastighedstest asien vpn på

  TorGuard-hastighedstest – Singapore-server
  (Se testresultatet for fuld hastighed)

  Desværre har TorGuard ingen servere placeret direkte i Indonesien, så brugere bliver nødt til at vælge en ud af landet. Det tætteste ville være i enten Singapore eller Malaysia – gennem hvilket det viste en stærk hastighedsydelse.

  Jeg besluttede at prøve Singapore-serveren til denne særlige sag, da den har så god track record. Ved ca. 184 Mbps får indonesiske brugere en stor oplevelse med at bruge denne server.

  Læs vores grundige analyse om TorGuard for mere information!

  7. Hurtigste VPN

  https://fastestvpn.com

  FastestVPN

  Hastighed

  Fremragende

  Sikkerhed & Privatliv

  Bedømt 4 ud af 5Bedømt 4 ud af 5Bedømt 4 ud af 5Bedømt 4 ud af 5

  Pris (IDR)

  17.205 / mo

  Funktion Højdepunkter

  • Optimerede servere til P2P
  • Tillader serverhopping
  • Understøtter 10 enheder

  "FastestVPN er ikke den hurtigste, men det tilbyder bestemt et værdiproposition, som det er svært at udfordre."

  BESØG VPN

  FastestVPN har arbejdet hårdt siden sidste gang jeg prøvede det, og denne gang har det ikke undladt at imponere. Ydeevnen er blevet meget øget, men de mangler desværre stadig netværkets styrke til at gøre det virkelig skiller sig ud.

  Det tilbyder mere begrænsede lande end de fleste VPN’er i top-tier, og det ses her iøjnefaldende med deres mangel på tilstedeværelse lokalt i Indonesien. De kompenserer dog for det i spar takket være prisfastsættelse på stenbunden, som det er svært at modstå.

  Deres priser starter på rock bottom-niveauet på IDR 17.205 – meget mindre end hvad du ville betale hos Starbucks for en kop fancy kaffe! Faktisk har de holdt priserne så lave, selvom de øgede op på produktet.

  Nu kan FastestVPN hjælpe dig med at omgå geo-blokeret Netflix-indhold, så du kan se det amerikanske Netflix-område når som helst.

  hurtigste hastighed Asien vpn på

  FastestVPN Speed ​​Test – Singapore Server
  (Se testresultatet for fuld hastighed)

  Hastighederne på FastestVPN, når de var tilsluttet en Singapore-baseret server for mig, oversteg 100 Mbps. Det er temmelig godt for en VPN, der har så få servere sammenlignet med de store drenge.

  Gå over til vores FastestVPN-gennemgang for at lære mere!

  Har jeg virkelig brug for en VPN i Indonesien?

  Når vi taler alvorligt, ser Indonesien ud til at være et af de lande, jeg har været mere og mere bekymret over på grund af forskellige faktorer. Hvis det var så simpelt som almindelig regulering, der skulle forhindre forbrydelser i at opstå, ville tingene ikke være så dårlige.

  Imidlertid ser privatlivets fred og sikkerhedsscenen i Indonesien ud til at være kaotisk, og regeringen synes tilsyneladende ikke meget med internetfrihed. Dette kombineret med viljen til at tilbageholde og retsforfølge lægger et enormt pres på internetbrugere i landet.

  Jeg føler, at brugen af ​​en VPN burde være ganske højt placeret på de fleste brugers dagsorden der. Dette gælder dobbelt så for udlændinge, der er i Indonesien for arbejde eller fritid – du bestemt ikke ønsker at kæmpe for dårligt med lovgivning og ende i et indonesisk fængsel – af uspecificerede grunde.

  For at sammenfatte, her er top 3 VPN for Indonesien:

  HASTIGHED

  SIKKERHED & PRIVATLIV

  PRIS (IDR / MO)

  NordVPN

  Fremragende

  Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

  53.803

  BESØG VPN

  CyberGhost

  Retfærdig

  Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

  42.327

  BESØG VPN

  Surfshark

  Retfærdig

  Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

  30.867

  BESØG VPN

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map