De 7 bedste webhosting til indiske websteder i 2020 (rangeret!)

Hvis du snuble over denne side, mens du ledte efter den bedste webhosting i Indien, er du heldig – vi har for nylig tjekket en massiv liste webhosts, og vi har valgt 7 af de bedst fungerende mærker til at hjælpe dig med at beslutte en det er det bedste for din virksomhed!


Contents

Kort overblik: Top 3 webværter til Indien

# 1 Hostinger Indien

https://www.hostinger.in/

Et fremragende valg for dem af os, der lige er begyndt. Du vil nyde serverens responstid på 80 ms i Indien, og de er også ret forbandede over hele verden! Deres skøre lave introduktionspris er simpelthen for god til at modstå.

# 2 SiteGround Singapore

https://www.siteground.com/

Bedst alle rundere med stor værdi for pengene. Serverens reaktionshastighed er sindssyg ved 68 ms pinget fra Bangalore og meget lidt latenstid, når pinget fra hele verden. Vi føler, at det er den perfekte vært for små til mellemstore virksomheder i Indien.

# 3 A2 Hosting

https://www.a2hosting.in/

Ved hjælp af deres Singapore-datacenter er A2-hostingens verdensomspændende gennemsnitshastighed ikke så hurtig som SiteGround, men pings fra Bangalore vendte tilbage med en hurtig belysning på 68 ms. Vi elsker også deres praktiske funktioner!

Hvorfor skal du stole på os?

Her på Bitcatcha.com har vi mange års værdi af kombineret erfaring inden for netværk og it, og vi har gjort det til vores mission at opdage alt, hvad der er at vide om webhosting.

Vi lægger stor vægt på webhostningshastighed, fordi vi ved, at hastighed let kan skabe eller ødelægge en virksomhed. En webhost skal være i stand til at svare på en forespørgsel hurtigere, end du kan knap dine fingre (det tager 350 millisekunder at knap dine fingre – en god webhost skal være i stand til at svare på mindre end 200 millisekunder).

Hvorfor hastighed er så vigtig

Når du bringer din virksomhed online, skal du vide, at du konkurrerer med hundreder, muligvis tusinder af andre webshops. Du kan forvente, at konkurrencen skal tilbyde nøjagtig den samme service eller det produkt, som du, på det nøjagtige samme prispunkt eller endda lavere.

Hvad kan du gøre for at få en fordel i forhold til konkurrencen?

Webstedshastighed.

De fleste mennesker er vant til at få deres oplysninger eller websteder indlæst på mindre end 2 sekunder (hvilket betyder, at webhosten skal svare så hurtigt som muligt. I Googles standard, 200 ms). Noget længere end det, og folk er simpelthen for utålmodige til at vente med at navigere til et andet sted, der tjener deres behov og indlæses meget hurtigere.

Forståelse af Bitcatchas hastighedsvurderinger

Verdensomspændende hastighedsvurdering

Vi brugte vores helt egen serverhastighedschecker til at teste for responstider fra otte forskellige steder over hele verden. Derefter gennemsnit vi disse resultater og sammenligner dem med Googles anbefalede responstid på 200 ms. Webhosts får en A-vurdering, hvis det er hurtigere end 210 ms.

Hastighed i Indien

Vi måler svartiderne specifikt fra Bangalore. Dette fortæller os, hvor hurtigt en bestemt webhost er for indiske målgrupper.

Sådan vælger du en god webhost

De fleste mennesker vil bare have grundlæggende webhosting, der fungerer. Der er dog store forskelle i mærker, og det er vigtigt at vælge en webhost, der passer til dine behov for at få en succesrig online-forretning.

Der er et par ting, som en webhost skal have, for at vi kan betragte dem som gode – her er et par, så du ved hvad du skal kigge efter.

1. Hastighed

Hvis din webhosting er langsom med at svare, kan det koste dig tusinder, måske millioner i mistet potentielt salg. Vi ønsker en hurtig webhost, der mindst kan matche Googles benchmark på 200ms! Hos Bitcatcha måler vi serverhastighed og rangerer webhostene fra A + til D

2. Hastighed, hvor dit målgruppe er

Du er nødt til at få webhosting, der svarer på forespørgsler fra dit målrettede publikum hurtigt, så sørg for at vælge en webhost med gode responstider i dit publikums region. Dette er grunden til, at Bitcatchas unikke serverhastighedschecker viser dig svartider, der er taget fra 8 lande over hele kloden!

3. Pris

Vi ønsker at finde en fin balance mellem lave priser og god webhosting. Vælg en vært, der kan give dig de funktioner, du har brug for, til en pris, du er komfortabel med at betale!

4. Kundeservice

Komplikationer kan forekomme, når du handler med websteder, og det er dejligt at have et team af eksperter dedikeret til at hjælpe dig med at løse dine problemer. Sørg for at vælge en webhost, der har en god track record i kundesupport.

5. Uptime-garanti

Dit websted vil være nytteløst for dig og dit publikum, hvis det konstant går ned. Vi ønsker at kigge efter en webhost, der mindst kan give os en garanteret driftstid på 99,8%

6. Sikkerhed

Hvis din webhosting har dårlig beskyttelse mod malware og hacks, overlader du dit websted og dine data åben for angreb. Vælg en vært, der har en stærk track record inden for sikkerhed, malware og hacking beskyttelse.

7. Funktioner

Det er altid rart at få mere, end du har betalt for med hensyn til funktioner. Nogle webhostemærker leverer muligvis flere funktioner, men de er muligvis ikke den hurtigste. Vælg en webhost, der er pænt afbalanceret mellem at have funktioner, du ønsker, hastighed og pris.

Skal du vælge Local or Go Global?

Så din webshop eller virksomhed er fokuseret i Indien. Hvad er dine hostingmuligheder?

 1. Du kan få en webhost, der er baseret i Indien

  Det er ideelt for dig og dit publikum kan nyde hurtigere hastigheder. Du foretrækker muligvis også det lokale kundesupportteam.

 2. Du kan få et globalt brand, der dækker Indien

  Med globale mærker kommer normalt bedre globale hastigheder (perfekt, hvis du er målrettet mod et globalt publikum). Du skal også opleve bedre sikkerhed og generel service.

Vi har et par lokale og globale indstillinger på listen herunder. I sidste ende anbefaler vi en global vært, der dækker Indien for bedre kundesupport og faciliteter.

Placeret: De 7 bedste webhosting til indiske websteder

Bemærk

1. Alle listede priser er baseret på 12 måneders indledende pris.
2. Den anvendte valutakurs er 1 USD til 64,94 indiske rupier.

1. Hostinger

https://www.hostinger.in

Hostinger

World Speed ​​Score

EN+

Hastighed i Indien

99 ms

Pris (£)

205 / mo

Nøglefunktioner

 • Gratis domænenavn
 • Ubegrænset opbevaring
 • Ubegrænset båndbredde
 • hPanel
 • Lokaliseret support

"Fantastiske funktioner til en fantastisk pris, især for begyndere"

Mens vi rodede rundt med vores Hostinger India testwebsted, indså vi, at disse fyre faktisk producerede temmelig hurtige responstider, når pingede fra Indien! Vi foretog nogle sammenligninger og testede Hostinger mod de andre webhosts, og konkluderede, at disse geniale litauere fortjener at være på toppladsen på denne liste.

Hostinger-serverhastighed

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
194 ms 229 ms 246 ms 5 ms 349 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
99 ms 191 ms 70 ms 212 ms 163 ms

Gennemsnitlig. Hastighed: 175,8 ms (Se fuldt resultat)

Fordi serveren er placeret i Singapore, forventede vi, at Hostinger ville producere temmelig hurtige resultater i den asiatiske region, og de skuffede ikke. Forespørgslerne fra Singapore, Japan og Sydney blev alle besvaret meget hurtigt på under 190 ms, hvilket er superhurtigt. Især Bangalore fik deres svar på 99 ms. Hvad vi kunne lide ved Hostinger India er, at det ikke betyder noget, om dine kunder er baseret i Asien, Amerika eller Europa; deres servere producerer temmelig hurtige responstider i de fleste regioner.

Hostinger kundesupport

“Sjov” er ikke et ord, vi normalt ville bruge til at beskrive et supportteam, men vores oplevelse med Hostingers support var virkelig sjovt! Deres live chat-widget vises altid nederst til højre på instrumentbrættet, hvilket gør forbindelsen med nogen meget nem.

De inkluderede også muligheden for at sende emoji, gif og filer, som muligvis lyder nytteløst, men som faktisk er meget nyttigt til at formidle vores frustrationer til teamet.

De tjener også over 20 lande på deres modersmål med planer om at tilføje flere, hvilket viser, at de virkelig bryder sig om at kommunikere med deres klienter.

Vores tanker om Hostinger

Hostinger tilbyder ikke så mange fordele som deres konkurrenter her på denne liste (ingen gratis ssl eller daglig sikkerhedskopiering), men de fortjener nummer 1 stedet på grund af deres attraktive introduktionspriser.

De er i stand til at konkurrere med resten af ​​webhostene med hensyn til hastighed, funktioner og brugervenlighed, men det lykkedes dem at styrke konkurrencen ved at tilbyde 1 gratis domænenavn med hver nye konto.

Dette giver fremragende værdi, især for iværksættere og nye online-virksomhedsejere, der er bekymrede over pengestrømmen. Med så solide resultater, imponerende responstider og fremragende supportsystem kan du virkelig ikke gå galt, når du er vært hos Hostinger.

Se vores fulde anmeldelse af Hostinger for flere detaljer!

Hostinger i aktion

2. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

World Speed ​​Score

EN+

Hastighed i Indien

66 ms

Pris (£)

386 / mo

Nøglefunktioner

 • 20 GB SSD-opbevaring
 • 25.000 besøg / mo
 • SuperCacher
 • 24/7 support
 • Premium backup

"Vores foretrukne webhost. God afrundet og alsidig. Vi er vært for Bitcatcha hos dem!"

Det er ingen hemmelighed, at SiteGround er vores foretrukne webhost. De har ikke været længe (kun siden 2004), men deres service og hastighed har været absolut fantastisk, og vi er faktisk ganske partiske over for dem. Faktisk kan vi lide dem så meget, at dette websted, Bitcatcha.com, faktisk er vært med SiteGround!

SiteGround-serverhastighed

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
211 ms 215 ms 180 ms 3 ms 351 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
66 ms 95 ms 70 ms 240 ms 168 ms

Gennemsnitlig. Hastighed: 159,9 ms (Se fuldt resultat)

Når teststedets datacenter ligger i Singapore, er det ikke overraskende, at responstider, der blev pinget fra Japan, Sydney og Singapore, læste usædvanligt godt under 100 ms. Det, vi var glade for, var responstiden, der blev pinget fra Bangalore læste 136 ms – det er super hurtigt for indiske publikum!

Siteground verdensomspændende gennemsnitlige responstid er 165 ms, hvilket giver det en solid A +, den bedste placering, vi har i Bitcatcha.com

SiteGround kundesupport

Vi har behandlet kundesupport fra alle de webhostemærker, der er anført her nede i dag, og SiteGround’s support er det bedste, vi har fundet, hænderne ned.

Live chat svarede på os på få sekunder, var tålmodige nok til dygtigt at besvare alle dumme spørgsmål, vi havde. De var også meget hjælpsomme med alt, hvad vi havde brug for. Billetter blev løst hurtigt og dygtigt uden at frustrere os på nogen måde overhovedet.

SiteGround indstiller virkelig linjen til kundesupport, hvilket får de andre webhoster til at se dårlige ud i sammenligning!

Vores tanker om SiteGround

En fordel (ud af så mange), som SiteGround har i forhold til de andre webhosts, er deres inkludering af gratis SSL til deres brugere. Fra juli 2018 begynder Chrome (verdens mest populære browser) at markere alle ikke-SSL-websteder som ‘ikke sikker‘, Og det vil lade dine kunder føle sig lidt usikre på dit brand. I en verden, hvor konkurrencen er så hård, ville du ikke have noget fald i tilliden til din service.

Så vi tror, ​​at SiteGround med et Singapore-baseret datacenter er solidt, med fantastiske globale hastigheder og endnu bedre resultater i Indien! Par det sammen med deres fremragende kundesupportteam, så får du en vært, der er virkelig fantastisk i alle aspekter.

Et klart ja i vores bøger! Tjek vores fulde SiteGround-gennemgang for alle ting, du har brug for at vide om værten.

SiteGround i aktion

3. A2 Hosting

https://www.a2hosting.in/

A2 Hosting

World Speed ​​Score

EN+

Hastighed i Indien

163 ms

Pris (£)

350 / mo

Nøglefunktioner

 • Ubegrænset SSD
 • Ubegrænset båndbredde
 • A2 optimeret WP
 • Gratis webstedsmigrering
 • Når som helst penge tilbage

"En pålidelig webhost med hurtige resultater, især deres Turbo-plan."

Dette amerikanske webhostingfirma er ganske kendt for deres fremragende Turbo-servere og deres fantastiske A2 Optimization-funktion. (Detaljerede detaljer i vores dybdegående A2 Hosting-anmeldelse)

Mens de ikke er den hurtigste webhost, lykkedes det stadig at få A + i vores serverhastighedstest.

A2 Hosting-serverhastighed

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
172 ms 212 ms 278 ms 6 ms 316 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
163 ms 141 ms 67 ms 218 ms 159 ms

Gennemsnitlig. Hastighed: 173,2 ms (Se fuldt resultat)

Ved hjælp af deres Singapore-datacentre kom pings fra Singapore superhurtigt på 6 ms, 67 ms for Japan, mens Bangalore scorede en meget respektabel 163 ms. Responstiderne for resten af ​​verden dyppede ned i hundrederne, de er stadig hurtigere end din gennemsnitlige webhost med et verdensomspændende gennemsnit på 173 ms.

A2 Hosting kundesupport

Nu er det her, vi har et lille problem med A2-hosting – deres live chat Guruer er faktisk gode til, hvad de gør. Det er bare det, at de engang er lidt vanskelige at nå. Når vi imidlertid først nåede frem til en Guru, lykkedes de uden problemer at løse vores problemer!

Vores tanker om A2

Ligesom SiteGround tilbyder A2 Hosting også gratis SSL til deres kunder, en funktion, der let implementeres, men som endnu ikke er udført af de fleste webhosts. Kundesupport kan forbedres, men når du først har oprettet forbindelse til dem, er de en solid webhost med fremragende funktioner!

A2 i aktion

4. Inmotion Host

https://www.inmotionhosting.com/

Inmotion Hosting

World Speed ​​Score

EN+

Hastighed i Indien

514 ms

Pris (£)

324 / mo

Nøglefunktioner

 • Gratis domænenavn
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Ubegrænset dataoverførsel
 • SSH-adgang
 • 24 × 7 amerikansk support

"Stor verdensomspændende dækning med support i verdensklasse"

Vi føler personligt, at Inmotion Hosting er en af ​​de mere undervurderede webhostingperler derude. Deres servere er hurtige, de har fremragende funktioner, og deres kundeservice er fantastisk. Faktisk var Bitcatcha.com en vært hos Inmotion, før de skiftede til SiteGround (vi er stadig vært for et par andre websteder med Inmotion)!

Inmotion Hosting-serverhastighed

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
2 ms 53 ms 322 ms 178 ms 172 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
514 ms 153 ms 109 ms 67 ms 149 ms

Gennemsnitlig. Hastighed: 171,9 ms (Se fuldt resultat)

Inmotion Hosting har kun datacentre i Amerika, hvilket forklarer deres hastigheder på under 55 ms i amerikansk vest og amerikansk øst. De gjorde det heller ikke så dårligt i resten af ​​verden – 109 ms i Japan, 153 ms i Sydney, 172 ms i Sao Paolo og 178 ms i Singapore. Desværre gjorde de det ikke for godt i Bangalore, 514 ms.

Deres verdensomspændende gennemsnit er 171,9 ms, hvilket tjener dem til en A + -rangering.

Inmotion’s kundesupport

Som forventet er Inmotion Hosting’s kundesupportteam fremragende. De ved, hvad de laver, og de er effektive og lader os aldrig vente længe. Live chat-sessioner er forbundet på få minutter, og billetter løses uden meget besvær.

Vores tanker om Inmotion Hosting

Hvis du målretter mod et internationalt publikum, er Inmotion Hosting perfekt – hvis du kun sigter mod at appellere til lokale indiske kunder, kan du måske overveje andre værter.

Inmotion in action

5. GoDaddy Indien

https://in.godaddy.com/

GoDaddy Indien

World Speed ​​Score

EN+

Hastighed i Indien

111 ms

Pris (£)

149 / mo

Nøglefunktioner

 • 30 GB HDD
 • Umeteret overførsel
 • 1 websted tilladt
 • 1 GB database
 • PHP7 understøttet

"Temmelig anstændigt, hvis du ikke har noget imod ingen dikkedarer web hosting"

Vores erfaring med GoDaddy India var lige store dele “cool!” og “meh!”. For hver ting, der gjorde os lykkelige, formåede de at skabe et tilsvarende problem, der gjorde os irriterende. Lad os se på, hvad vi har at gøre med.

GoDaddy Indien-serverhastighed

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
167 ms 218 ms 197 ms 10 ms 337 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
111 ms 182 ms 71 ms 245 ms 173 ms

Gennemsnitlig. Hastighed: 171,1 ms (Se fuldt resultat)

En af de seje ting, vi kunne lide ved GoDaddy India, er deres hastighed – De er faktisk ret hurtige!

Selvom de ikke var meget gennemsigtige om placeringen af ​​deres datacenter (vi klikkede på “Asien”, men det fortalte os aldrig, hvor i Asien serverne er placeret), er det tydeligt fra serverhastighedstesten, at det er baseret i Singapore, med en kæmpestor 10 Frk.

Pinger fra Japan kom næste på 71 ms og derefter interessant, Bangalore på en meget hurtig 111 ms. Naturligvis er GoDaddy India perfekt, hvis du er målrettet mod den lokale indiske demografiske.

Webhosten klarede sig ganske godt også i andre dele af verden og faldt kun til 337 ms hele vejen i Sao Paolo. Generelt er GoDaddy Indias verdensomspændende gennemsnit 171,1 ms, og det er godt nok til en A + -rangering!

GoDaddy Indien kundesupport

De er gode til, hvad de gør, ret erfarne, og du får forbindelse temmelig hurtigt. Ikke så hurtigt som Hostinger eller SiteGround, men de får arbejdet gjort. Intet at råbe om – det fungerer bare.

Vores tanker om GoDaddy Indien

Det er her, vi begynder at løbe lidt.

GoDaddy ville være den perfekte webhosting til Indien, hvis de kun havde nogle finindstillede apps til WordPress, men vi har en stor pose med intet. Alle de andre værter tilbyder en form for bekvemmelighed for brugere via apps, så at få noget er lidt skuffende.

En anden ting, vi er ret irriterede over, er deres UI – de har tilpasset deres egen grænseflade, men vi føler, at de kunne have gjort et bedre stykke arbejde med at gøre det mere intuitivt.

GoDaddy Indien er vært for brugergrænseflade

Det tog os 30 minutter bare at finde det rigtige sted at hente vores DNS korrekt, og det var lidt tvungent og unaturligt at navigere gennem UI.

Hvis du ønsker at implementere grundlæggende SSL til dine websteder, vil du blive skuffet over at finde ud af, at GoDaddy India har ingen gratis SSL. Du kan betale for det, men du vil være bitter ved at vide, at dette er noget, du let kan få med andre værter gratis.

Når alt dette er sagt, synes vi GoDaddy Indien faktisk er godt, hvis du leder efter ingen dikkedarer, webhosting, der er rettet mod Indias forbrugere til en billig prisfastsættelse, men hvis du forventer top-to-line funktioner eller noget andet, er det bedst at se på andre webhost.

GoDaddy Indien i aktion

6. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

World Speed ​​Score

EN+

Hastighed i Indien

318 ms

Pris (£)

354 / mo

Nøglefunktioner

 • 50 GB SSD
 • Umeteret overførsel
 • 1 websted tilladt
 • 1 gratis domæne
 • Lad os kryptere SSL

"Stor verdensomspændende dækning, men dårlige hastigheder i Indien. Priserne kunne være bedre."

Bluehost blev dannet i 2003 og gik hurtigt videre til at blive et af de bedste webhostemærker på markedet. De er især populære i Indien, men svarer deres popularitet til kvalitet? Lad os finde ud af det.

Bluehost-serverhastighed

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
23 ms 78 ms 183 ms 193 ms 164 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
330 ms 168 ms 125 ms 92 ms 174 ms

Gennemsnitlig. Hastighed: 153 ms (Se fuldt resultat)

Bluehosts datacentre er baseret i USA, og de har ret gode pinger (under 200 ms) fra det meste af verden med et verdensomspændende gennemsnit på 181,1 ms. Et problem var dog – de gjorde det ikke for godt i Bangalore med en score på 330 ms.

Hvis vi prioriterer hastighed, ser det ud til, at Bluehost er bedre for folk, der ønsker en international rækkevidde. Hvis du er målrettet mod den lokale indiske demografiske, vil du måske gerne gå med en anden vært, fordi 330 ms er bare alt for langsomt til vores smag.

Bluehost kundesupport

At komme i kontakt med Bluehosts live hold er som at spille russisk roulette – hvis du er heldig, scorer du og får et erfarent personale, der ved, hvad de gør, og som er i stand til at hjælpe dig. Hvis du er uheldig, får du praktikanten, der overhovedet er til næsten ingen hjælp.

Bestemt ikke vores favorit.

Vores tanker om Bluehost

Vi kan ikke hjælpe os med at sammenligne Bluehost med SiteGround, da de næsten er i samme prisklasse. Du kan forvente bedre funktioner med SiteGround, men du betaler en lidt lavere pris med Bluehost, så jeg gætter på, at det kommer ned på prioriteter og præferencer.

Bluehost er faktisk et superpopulært valg blandt mange bloggere og tilknyttede marketingfolk, men hvis du prioriterer hastighed, kan du overveje, hvor dit publikums placering er først, før du går ind.

Bluehost i aktion

7. BigRock

https://www.bigrock.in/

BigRock

World Speed ​​Score

EN

Hastighed i Indien

64 ms

Pris (£)

199 / mo

Nøglefunktioner

 • 20 GB HDD
 • 100 GB overførsel
 • 1 websted tilladt
 • 300+ 1-klik-app
 • cPanel inkluderet

"Hurtige hastigheder i Indien til lave priser.

BigRock! Myten, mærket, legenden!

Vi har hørt meget om dem, og de ser ud til at være meget populære i Indien, så vi besluttede at få en konto hos dem for denne liste, bare for at se, om de lever op til forventningerne.

Men før vi går videre til rosene / løfterne, så lad os se på testresultaterne først.

BigRock-serverhastighed

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
226 ms 241 ms 130 ms 62 ms 343 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
106 ms 309 ms 133 ms 216 ms 137 ms

Gennemsnitlig. Hastighed: 190,3 ms (Se fuldt resultat)

Med et verdensomspændende gennemsnit på 190 ms er Bigrock helt klart den langsomste webhost på listen. Hurtigt klogt, de er ideelle til hurtige lokale pinger, da de er den eneste webhost på denne liste med et datacenter i Mumbai.

Hvis du alligevel ønsker at tiltrække et internationalt klientel, er BigRock muligvis ikke det bedste valg med scoringer på 226 ms fra US West, 241 ms fra US East, 130 ms fra London, 343 ms fra Sao Paulo og 309 ms fra Sydney.

De eneste lande, vi så godt uden for Indien, var Singapore på 62 ms og Japan på 133ms.

BigRock kundesupport

Vi tilmeldte os BigRocks startplan efter at have set, hvor populære de er blandt de lokale i Indien, forventet anstændig service og brugervenlighed, men den oplevelse, vi gik igennem, var … en enorm skuffelse.

For det første sendte systemet ikke os de nødvendige oplysninger til at logge ind på vores konto. Ingen logininfo, ingen DNS til opsætning, absolut intet.

Så vi kontaktede deres livechat for hjælp, men de kan ikke gøre noget ved det uden et login, så vi blev bedt om at ringe til BigRocks internationale supportnummer (på vores egen pris, husk dig) for at ordne dette.

Så vi ringede og fulgte de automatiserede instruktioner, tålmodigt trykede på tasterne, vi fik besked om at trykke på … så faldt opkaldet.

Så vi prøvede igen.

Og opkaldet faldt. Igen.

Vi prøvede at kalde dem en samlet sum 3 gange, og opkaldet falder nøjagtigt. Samme. Øjeblik.

Vi konsulterede live chat-teamet for at se, hvad der ellers kan gøres.

Vi spurgte dem, om de kan overføre os direkte til det relevante team – det kan de ikke.

Kan de annullere vores konto – kan de ikke.

Dette blev hurtigt det værste møde, vi nogensinde har oplevet med en webhost af dette kaliber.

Kl. 17.00 sendte vi en e-mail til den adresse, som livechat-teamet venligst oplyste, og de svarede kl. 18 med de oplysninger, vi havde brug for for endelig at logge ind og oprette vores testsite.

Naturligvis var vi ikke alt for glade for hele prøvelsen.

Vores tanker om BigRock

BigRock er billig, men de har virkelig brug for at bukke op. Hurtigt klogt, de har det godt på trods af manglen på PHP7 og SSD. De har endnu ikke implementeret SSL, så brugere kan komme i problemer i den nærmeste fremtid, når Chrome opdaterer deres system.

De er bestemt nødt til at give flere funktioner til deres brugere, og deres UI skal opdateres – det ser ud til, at de har designet det i 90’erne og fyret deres designer halvvejs igennem.

Vi kan ikke levere skærmbilleder, fordi vi kun har fået adgang til klientområdet en gang under tilmelding – vi er blevet låst ud af det lige siden, og funktionen “glem adgangskode” fungerer bare ikke. Vi har prøvet det adskillige gange, intet har nogensinde været vist i vores indbakke eller spam-mapper.

BigRock i aktion

Dom

Efter intensiv test og oplevelse af fordele og ulemper ved hvert brand, føler vi personligt, at de internationale webhost (Hostinger, SiteGround, A2 Hosting og Inmotion Hosting) er dit bedste valg. De er konstant hurtige med et ry for at være pålidelige, og deres kundesupport hjælper dig på enhver måde.

VERDENSHASTIGHED

AVG. HASTIGHED I INDIEN

PRIS (£ / MÅNED)

Hostinger

EN+

99 ms

205

SiteGround

EN+

136 ms

386

A2 Hosting

EN+

163 ms

350

Inmotion Hosting

EN+

514 ms

324

Bluehost falder rigtigt i midten – de er meget velafbalancerede, og du får bedre værdi, hvis du ønsker at nå amerikanske markeder. En meget god webhost for nybegynderbloggere og tilknyttede marketingfolk!

Hvis prisen dog er din prioritet, så passer BigRock og GoDaddy India helt fint til dine behov, især hvis du er målrettet mod den lokale indiske demografiske. De har meget hurtige lokale pings, men du giver op funktioner og hjælpsom kundesupport.

For os er dårlig kundesupport en deal-breaker, men hvis det ikke er et problem for dig, skal du gå lige videre.

Det samler vores top 7 webhostemærker til Indien!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector