Az Ausztrália 2020 7 legjobb VPN-je (tesztelt sebesség!)

Az Ausztrál Statisztikai Hivatal adatai azt mutatják, hogy az országban internet-hozzáférés volt élesen mászni az évek alatt. A kutatások azt is jelzik, hogy 2021-ig Ausztrália egész területén 311 millió csatlakoztatott eszköz lesz az otthonokban. Összességében az ausztráliai adatgyűjtő internetszolgáltatókkal és a kormány cenzúrájával valószínűleg jó ötlet lenne vásárolni egy virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltatóra. Most.


Növekvő internetes felhasználók Ausztráliában

(Forrás: ABS)

Ezeket a számadatokat azonban összekapcsoljuk azzal a ténnyel, hogy manapság szinte mindenki üldözi személyes adatait, ezért alapvető fontosságú, hogy komolyan mérlegelje a VPN használatát. Sokkal nagyobb biztonságot és névtelenséget kínálnak az interneten.

Contents

Az ausztrál internetszolgáltatók gyűjtik az Ön adatait

Hivatalosan az ausztrál internetszolgáltatók (ISP) vannak a kormány megköveteli adatgyűjtés a vásárlóik szolgáltatásuk igénybevételéről. Ez azt jelenti, hogy az internetszolgáltatója nemcsak a finomfog fésűvel folytatja a kommunikációt, hanem sok személyes információt is tárol..

Minden, a használt kommunikációs szolgáltatás típusától kezdve a tartózkodási helyéig és a felhasználás idejéig, kötelező módon nyilvántartásra kerül. Még az Egyesült Államokban sem érinti hivatalosan a fogyasztói digitális szabadság állapotát, mint manapság Ozban.

Ha esetleg egy pillanat alatt még nem tudtad meg, mit jelent ez; Az ausztrál rendőrség, a bűnüldözési integritás ausztrál bizottsága és más ügynökségek bármikor hozzáférhetnek az összes olyan adathoz, amelyet az internetszolgáltató örömmel gyűjt..

A kormány szűri az Ön webszolgáltatásait

Amikor az internetes cenzúráról beszélünk, az elsõ országok, amelyekre eszünkbe jutnak, gyakran Kína vagy Oroszország. Ennek ellenére sokkoló lehet az ismert világ legnagyobb része számára, hogy sok hagyományosan demokratikus és szabad ország cenzúrálja az internetet, vagy legalábbis megpróbálja.

Az ausztrál kommunikációs miniszter 2012-ben elmondta, hogy a kormány által az ország internetszolgáltatóinak küldött értesítések miatt az internetet használó ausztrál férfiak több mint 90% -a fogja tartalmát kiszűrni.

A cenzúra eredetileg a súlyos bűncselekmények, például a gyermekbántalmazás és hasonló bűncselekmények felszámolását jelentette, de 2015-ben kibővítették, hogy kiterjedjenek a szerzői jogokkal védett anyagok megsértésére. Így van, P2P felhasználók, ez azt jelenti, hogy te!

Valójában a kormány évek óta elrendelte az internetszolgáltatók számára, hogy egyre több weboldalt cenzúráljanak, mivel észlelik, hogy szerzői jogi anyagokat hordoznak. Ide tartoznak a The Pirate Bay, a Torrentz és a TorenHound.

Optus blokkoló oldalak

Az Optus felhasználók értesítése, amikor cenzúrázott oldalakat igényelnek
(Forrás: Wikipedia)

Amint azt szinte minden P2P-felhasználó képes tanúsítani, ez a teljes mosás és egyszerűen azt mutatja, hogy a legtöbb kormány egyszerűen a tudatlanságot állítja, és ürügyként használja azt a webhely bezárására, amely ellen a kereskedelmi társaságok kifogásolják, a helyzet realitásától függetlenül..

A VPN használata segíthet legyőzni ezt az előítéletet és megállíthatja a jelenleg megjelenő erőszakos viselkedést.

Mit keresünk egy ausztrál VPN-ben?

legjobb vpn az ausztrál felhasználó számára

1. Adatvédelem és névtelenség (protokollok, fizetési lehetőségek)

A magánélet rendkívül aggodalomra ad okot a VPN-szolgáltatóval való kapcsolattartás során, és ehhez két szempont van – függetlenül attól, hogy nyilvántartást vezet-e a felhasználási tevékenységeidről (naplózás), és milyen lehetőségeket kínál nekik a fizetéshez.

Néhány VPN, sőt sokan manapság kínálnak lehetőséget arra, hogy valamilyen típusú vagy kriptovalutájú ajándékutalványon keresztül fizessenek. Ez nem hagy papírtáblát önnek, mint felhasználónak, ami egy lépéssel meghaladja a hagyományosan elérhetőt.

2. Biztonság (titkosítás, tracker blokkolás stb.)

A biztonság szempontjából ismét két szempontból létezik – a protokoll, amellyel a kapcsolatot létre kell hozni, valamint a titkosítási módszer, amelyet az eszköz és a VPN-kiszolgálók közötti utazás biztonságához használnak..

Mindegyik protokollnak megvannak a maga előnyei és néhány hátránya, például gyorsabb, de van bizonyos biztonsági rések vagy más biztonsági és teljesítmény-egyensúly. Titkosítás szempontjából általános, hogy a magasabb szintű titkosítás általában lassabb teljesítményt eredményez, mivel több adatot kell hozzáadni az adatcsomagokhoz.

Egyéb biztonsági kiegészítések általában csak a torta jegesedése, például beépített hirdetés-blokkolók vagy bizonyos webhelyek követési adatainak blokkolása..

3. Sebesség és stabilitás

A sebesség természetesen a következő, mivel nyilvánvalóan nem akarunk fizetni olyan szolgáltatás használatáért, amely túlságosan lelassítja az internetes sebességet. Azt mondanám, hogy egy jó VPN-nek képesnek kell lennie arra, hogy az Ön tényleges vonali sebességének legalább 70% -át biztosítsa (nem elméleti!).

4. Geolocation hamisítás

Ugyancsak felmerül a szerver helyének kérdése, mivel ez segít a helymeghatározás hamisításában. Tegyük fel például, hogy Olaszországban tartózkodik, és használni akarja a BBC-t iBBC Player szolgáltatás streaming videos. Így feliratkozva olyan VPN-sel, amelynek nincs szerver az Egyesült Királyságban, enyhe technikai problémát jelent.

5. P2P támogatás

A végső pont a P2P fájlmegosztásról szól. A P2P fájlmegosztás nagy terhet jelent az internetvonalakon, ezért néhány internetszolgáltató és még néhány VPN-szolgáltató is ráveti a homlokát. Ez sajnálatos, mivel a P2P fájlmegosztókat gyakran üldözik néhány országban, például az Egyesült Államokban és Szingapúrban (egyszer volt ott egy barátom, aki figyelmeztető levelet kapott az internetszolgáltatójától, hogy letöltött egyetlen filmet!).

Bár ésszerűtlen elvárni, hogy minden VPN-szolgáltató gondoskodjon a P2P-fájlmegosztó felhasználókról, legalább több szervert el kell helyezni használatra. Ez jelentősen megnyitná az ügyfélpiacot, és kielégítené a felhasználók alulteljesített profilját.

Rangsor: a legjobb ausztrál VPN

A VPN sebességtesztjeinek nincs valódi jelentése, hacsak nincs valami összehasonlító elemük. Éppen ezért az összes VPN sebességtesztem mindig megjelenik a saját „nyers” vonalteljesítményemhez viszonyítva.

Az alábbiakban bemutatom a tényleges szélessávú sebességet 500 MB / s szolgáltatási vonalon, aktív VPN kapcsolat nélkül:

kiindulási sebesség malájiai vpn nélkül

Alapvető teszteredmény VPN nélküli malajziai szerveren
(A teljes alapsebesség eredményt itt olvashatja)

Mivel a malajziai székhelyem van, a sebességem általában nagy lesz a csatlakozáshoz a közeli ázsiai térségbeli VPN-kiszolgálókhoz, és nagyrészt fokozatosan csökkenni fog, amikor távoli kiszolgálókhoz kapcsolódok. Ez egy általános hüvelykujjszabály, mivel a távolság szerepet játszik a vonal minőségében, befolyásolva mind a sebességet, mind a késleltetést.

jegyzet

 1. Az ár az 1 USD = 1,56 AUD árfolyamon alapul.
 2. A feltüntetett ár a legalacsonyabb, az egyes VPN-szolgáltatók által rendelkezésre álló tervek alapján.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (AUD)

$ 5.42 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Nincs napló
 • Öld meg a kapcsolót
 • Támogatja a 6 készüléket

"A NordVPN kiválóan alkalmas az oz számára, erős országszerte működő szerverekkel és még sok más hozzáféréssel az APAC régióban."

VISIT VPN

A környék egyik legnépszerűbb VPN szolgáltatása, a NordVPN 59 országban 5000 szerverrel foglalkozik. 2012 óta üzleti vállalkozásként sikerült lépést tartania a legjobbakkal, majd a néhányat.

A jelenlegi panamai székhelyük miatt nincs aggodalom a névtelenségüket és a naplózási rendelkezéseket illetően, mivel az országnak még nincs adatmegőrzési törvénye. Kombinálja ezt a világszínvonalú titkosítási szabványokkal és a Double VPN védelemmel, így a kezedben van nyertes.

nordvpn speed test Ausztrália vpn be

NordVPN Speed ​​Test Australia – Perth Szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Noha az utóbbi időben a NordVPN árai emelkedtek, a szolgáltatáskészlet és a teljesítmény növekedése több, mint amennyire megéri a számlát. Ez a VPN jó azok számára, akik szilárd, hosszú távú befektetést keresnek, és hatalmas kedvezménnyel rendelkeznek a 3 éves tervükre – biztosan elfojtják a versenyt.

Olvassa el a NordVPN-ről szóló részletes véleményünket, hogy megtudja, miért ez a Bitcatcha első számú VPN-je!

2. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (AUD)

$ 4.27 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Adattömörítést kínál
 • Hirdetés blokkolása
 • Támogatja a 7 készüléket

"A CyberGhost sikeresen finomította a szervereit a teljesítmény érdekében"

VISIT VPN

Noha a VPN körökben nem ismeretlen, a CyberGhost mindazonáltal nem igazán illeszkedik ahhoz, amit a legfelső szintű VPN kritériumoknak tartok. Noha igaz, hogy bizonyos esetekben a jellemzők és a teljesítmény vonalát érinti, továbbra is elegendő kétely számomra, hogy ne érezzem magam teljesen kényelmesen az ajánlást.

A kínálat szempontjából a CyberGhost elegendő kiszolgálóval rendelkezik ahhoz, hogy megfeleljen a VPN óriás Nordnak, mégis elmarad a teljesítményétől annak ellenére, hogy infrastruktúrája van. Ennek egyik elsődleges oka az lehet, hogy legtöbb szerverük Európában van.

cyberhost sebesség teszt Ausztrália vpn

CyberGhost Speed ​​Test Australia – Melbourne szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Nekem Malajziában, és azok számára, akik jó ausztrál VPN-t keresnek, ez talán nem a legjobb hír. Egy 500Mbps-os kapcsolaton alig tudtam fenntartani ennek egy részét, amikor az Aussie szerverükhöz csatlakoztam.

Tehát ismét úgy tűnik, hogy pótolni kell a biztonsági kiegészítőkben, ami hiányzik a teljesítményéből. Például blokkolja az online követést, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a HTTPS-t a legtöbb webhelyre kényszerítse, és még beépített vírusvédelmet és hirdetés-blokkolást is biztosít.

Mivel a hosszú távú tervek árai havi 3,50 dollárra (4,81 AUD) csökkennek, ez olcsó ajánlat lehet, ha pusztán névtelenséget keres, és nem aggódik a vonali sebesség maximalizálása miatt..

Nézze meg a CyberGhost teljes áttekintését, hogy megtudja, miért ez az egyik legjobb választásunk!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (AUD)

$ 3.09 / mo

Főbb jellemzők

 • Multi-Hop kapcsolat
 • Támogat sok platformot
 • Nincs napló

"Lehet, hogy a Surfshark fiatal felfelé áll, de egy zenekarral együtt jöttek létre, és egész körben jó előadást kínálnak."

VISIT VPN

A Surfshark számomra sok tényező miatt mindig számít az egyik legtökéletesebb VPN-szolgáltatónak. Ennek ellenére a dolgok mindig úgy fordultak elő, hogy még mindig viszonylag újok. A biztonsági szolgáltató számára egy kevesebb, mint két éven át tartó piaci jelenlét nem pontosan ösztönzi a bizalmat..

Ugyanakkor a puszta teljesítmény és az egyszerűség szempontjából a Surfshark minden fordulóban bebizonyította, hogy tévedtem. Elkerülhetetlennek tartom, hogy szorosan figyelemmel kísérjem őket, és rendszeresen felülvizsgáljam véleményem. Eddig rendkívül pozitív tapasztalat volt.

Ausztrál előnye a VPN sebessége szempontjából két kritikus területen. Az első az, hogy erős infrastruktúrájú, míg a második az, hogy az adatforgalom szempontjából kritikus ázsiai-csendes-óceáni helyet foglalnak el. Úgy tűnik, hogy a Surfshark kihasználta ezt a tőkét, és az ausztráliai szervereikből származó sebesség lenyűgöző.

surfshark speed test Ausztrália vpn be

Surfshark Speed ​​Test Australia – Perth Szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Noha Szingapúr sokkal közelebb áll nekem, mint Ausztrália (fizikailag), a Surfshark jól teljesítette az egyensúlyozó cselekedetét. Valójában úgy tűnik, hogy szinte minden országban, ahol a szerverük van, a Surfshark képes minimális teljesítményszintet fenntartani.

Azt mondanám, hogy az ausztrál emberek sebessége viszonylag erősen megmutatja, függetlenül attól, hogy milyen kiszolgálókhoz kapcsolódnak – bárhol a Surfshark hálózaton. Hálás lehet az alacsony Surfshark-árakért és a viszonylag erős Aussie-dollárért is, hogy méltányos rázkódáshoz jusson.

Tudjon meg többet a kiválóságról a Surfshark-ra vonatkozó alapos áttekintésünk során!

4. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Sebesség

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (AUD)

12,99 $ / hó

A szolgáltatás kiemelése

 • Korlátozások nélkül
 • Tengeri adatvédelem
 • DNS / IPv6 szivárgás prot
 • 24/7 támogatás
 • Több protokoll támogatása

"A legjobb azok számára, akik stabilitást, biztonságot akarnak & szilárd teljesítmény. Nagyon ajánlott!"

VISIT VPN

Az én hibám az volt, hogy az ExpressVPN-t választottam az elsőként a felülvizsgálandó listára, ami miatt nem tudtam teljes mértékben értékelni a VPN-ek Mercedes-t abban, ami valójában volt. Rendkívül magasra állítottam a rúdot, és csalódottan érzem magam, hogy csak alig tudott megfelelni az általam kitűzött követelményeknek.

Miután rendkívül hosszú ideig töltöttem lyukakat számos VPN-szolgáltatásban, rájöttem, hogy gondolkodásom alatt az ExpressVPN valóban kitűnő, amit csinál. Megtalálja a megfelelő jegyzeteket kombinációban a mindent, amit VPN-ben keresünk, majd néhányat.

Úgy érzem, hogy ez a tökéletes VPN-szolgáltatás az alapanyagok megfelelő egyensúlya miatt, amelyet nem könnyű elérni olyan technikai szolgáltatási területen, mint ez. Kombinálva ezt azzal, hogy a szabványok elérése érdekében a világ minden tájáról infrastruktúrát kell kezelni, még lenyűgözőbbé válik.

expressvpn sebességteszt Ausztrália vpn be

ExpressVPN Speed ​​Test Australia – Sydney szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Sebesség szempontjából az ExpressVPN elsősorban stabil sebességeket tudott biztosítani az egész fedélzeten, függetlenül attól, hogy milyen messze vagyok a fizikai helyzetemtől. Az ausztráliai szerverek erősen teljesítettek, és több mint képesnek kell lenniük az ország szinte bármely vonalának kezelésére.

Lehet, hogy az ExpressVPN nem a legolcsóbb VPN-szolgáltatás az üzleti életben, de ezt inkább ellensúlyozza sterling teljesítményük.

Olvassa el az ExpressVPN teljes véleményét, hogy többet megtudjon!

5. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 4-es osztályozásAz 5-ből 4-es osztályozásAz 5-ből 4-es osztályozásAz 5-ből 4-es osztályozás

Ár (AUD)

$ 5.07 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Kényszerített 256 bites titkosítás
 • Korlátlan P2P
 • Támogat 10 készüléket

"Szörnyű ügyfélszolgálat. Ha átnézheti, hogy az IPVanish bizonyos pontokban megvan a maga előnye"

VISIT VPN

Az IPVanish a felülvizsgálatomban egy sötét felhővel lógott azzal, hogy vitatkozik a hatóságok számára a felhasználói naplók hatósági rendelkezésre bocsátásában (a VPN-ek számára) szóló bűnbűn miatt. Ezt súlyosbította a marketing csapata arra irányuló erőfeszítései, hogy a szőnyegen átmossák a tényeket, állítva, hogy nem tudták, és nem is tudták, mióta a vállalat átadta a tulajdonosokat.

Mégis, úgy néztem ki, amire kényszerítettem volna, különben a felülvizsgálat lemerült volna a csatornába, mielőtt megkezdődött. Sajnos az IPVanish keveset ajánlott magának. Igaz, hogy egyes dolgok, mint például a 256 bites titkosítás kényszerítése a felhasználókra, bizonyos szempontból plusz lenne..

ipvanish speed test Ausztrália vpn be

IPVanish Speed ​​Test Australia – Perth Szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Bár sikerült megfelelő sebességet elérni a szingapúri kiszolgálóktól, más lehetőségek, amiket megpróbáltam, elégtelen voltak a teljesítményben. Ausztrália esetében a tényleges vonalsebesség alig több mint 10% -át sikerült kihozni, ami szintén kissé zavaró volt.

Általában ezekben az esetekben megpróbálom a szolgáltatóval együttműködni annak érdekében, hogy kiderítsék a helyzetet, de sajnos az IPVanish szörnyű ügyfélszolgálatot nyújtott. A késői válaszoktól (3 nap e-mailben!) A haszontalan utasításokig – nem volt mód arra, hogy heteket pazaroljak egy probléma megoldására velük..

Összességében egy nagyon ellentmondásos eredmény egy olyan vállalattól, amely már kátrányos hírnévvel működik.

Olvassa el az IPVanish mélyreható áttekintését, hogy többet megtudjon!

6. ProtonVPN

https://protonvpn.com/

ProtonVPN

Sebesség

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (AUD)

$ 6.26 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Secure Core szerverek
 • Többszintű tervek
 • Dupla VPN kapcsolat

"A ProtonVPN valószínűleg Európából származik, de sikerült megmutatniuk a tisztességes sebességet szerte a világon, még Ausztráliában is."

VISIT VPN

A ProtonVPN székhelye a svájci Genfből származik, és már egy ideje működik. A róluk folyó sok beszélgetés ellenére a kissé gyenge marketing úgy tűnik, hogy kissé fájdalmas pont.

Annak ellenére, hogy a hálózat korlátozottabb, mint az esetleges szolgáltatókhoz képest, a sebesség-tesztekben – helyétől függően – megfelelő számot mutatnak. Az ausztráliai sebességük rendkívül jónak tűnik, ráadásul az ausztráliaiak számos jó alternatívát kínálnak az ázsiai-csendes-óceáni térségbeli szerverek számára.

protonvpn sebességteszt Ausztrália vpn be

ProtonVPN Speed ​​Test Australia – Perth Szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Mint az ausztrál VPN-k egyik legfontosabb VPN-je, sikerült mindazokat az elfogadható tulajdonságokat kihozni, amelyekkel ajánlhatnánk őket. Természetesen, szem előtt tartva, hogy nagyon sok pénzt várunk el! A Perth szerverhez viszonyított sebességet meghaladta a 60 Mbps sebességet – ami rendben van.

A múltban hátrányt jelentett a fiatalabb felhasználók számára, mivel az eredeti ProtonVPN interfész valami a múltból tűnt. Ma egy karcsú, futurisztikus térképen vannak, amely szépen van elrendezve az alkalmazás keretén belül.

További információkért olvassa el a teljes ProtonVPN áttekintést!

7. Leggyorsabb VPN

https://fastestvpn.com/

FastestVPN

Sebesség

Becsületes

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 4-es osztályozásAz 5-ből 4-es osztályozásAz 5-ből 4-es osztályozásAz 5-ből 4-es osztályozás

Ár (AUD)

$ 1.73 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Optimalizált P2P szerver
 • Szerver ugrás
 • Támogatás 10 eszköz

"A FastestVPN keményen próbálkozik és többnyire sikeres, de Ausztrália szerverük teljesítménye kissé szomorú."

VISIT VPN

A FastestVPN nehezen küzd a neve ellen, és amikor először kipróbáltam – őszintén szólva, nem volt olyan meleg. Azóta újraértékeltem szolgáltatásaikat, és nagymértékben javultak a teljesítményük.

Ehhez még hozzá kell adni, hogy rendkívüli módon meg tudták tartani az árakat is – csak 1,73 dollár havi 3 éves tervükben. Noha igaz, hogy a leggyorsabb VPN-hálózat nem olyan fantasztikus, az ausztrálieknek szerencséjük van, hogy könnyen hozzáférhetnek néhány jó ázsiai régió szerverhez. P2P-re optimalizált szerverek is vannak, amelyek ezekre is jót tesznek..

a leggyorsabb vpn sebesség Ausztrália vpn be

FastestVPN Speed ​​Test Australia – Sydney szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Ha a Sydney-alapú szerverhez csatlakoztam, akkor a leggyorsabb VPN-en való sebességgel 15 Mbps sebességgel küzdöttem. Ez kissé szomorú egy olyan ország számára, amely olyan közel áll hozzám (viszonylag) – de a jó hír az ausztrál emberek számára, hogy mindig használhatják szingapúri kiszolgálóikat, amelyek elég jó.

Olvassa el a FastestVPN áttekintésünket, hogy többet tudjon meg!

Végső gondolatok

Mint valószínűleg néhányan észrevették, néhány szolgáltatóval szemben táplálkoztam, miközben ugyanakkor úgy éreztem, hogy másoknak túl keményen ítéltem meg. Annak érdekében, hogy a dolgokat nagyobb kontextusba helyezzem, úgy érzem, hogy tanácsolni kell, hogy a tiszta teljesítményadatokon kívül az egyéni igények egy másik fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni..

Véleményem szerint a VPN szolgáltatókat értékeltem, és így mindenki számára magas színvonalú követelményeknek kell megfelelniük – mindenütt ez lehetetlen. Ezen a nézetben néhányan közületek a sebesség mindent, másoknak az anonimitás és a magánélet lehet. Egyesek hajlandóak kevesebbel áldozni, mások inkább a költségek minimalizálására hajlandók.

Remélem, hogy ezt remélem, a sorok között olvas, és döntést hoz, amely az Ön igényeinek megfelelő egyensúlyt kínál.

Összefoglalva, itt van a top 3 VPN Ausztrália:

SEBESSÉG

BIZTONSÁG & MAGÁNÉLET

ÁR (AUD / MO)

NordVPN

Kiváló

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

5.42

VISIT VPN

CyberGhost

Kiváló

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

4.27

VISIT VPN

Surfshark

Kiváló

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

3,09

VISIT VPN

Tiszta minőség szempontjából azt gondolom, hogy egyértelművé tettem, hogy mely preferenciáim vannak e rangsorban. Annak összefüggésében, hogy mi lenne a legjobb VPN az ausztrál piacon, azt hiszem, sokan enyhülten sóhajt adnak rá, hogy rájöjjenek, hogy Szingapúr nagyon közel áll hozzád, és az ott levő kiszolgálók szinte teljes egészében jól teljesítenek..

Ezért a teljesítmény szempontjából azt hiszem, hogy az ausztrál felhasználók szerencsések, és a fentiek szinte bármelyikét választhatják. Mint már említettem, vegye figyelembe más tényezőket és azt, hogy tudsz velük együtt élni.

Egyrészt én soha nem választanék azt a szolgáltatót, aki például az ügyfélszolgálatban vesz részt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map