La millor 7 VPN per a Indonèsia 2020 (Velocitat provada!)

Pensant a Indonèsia, es pot tenir la temptació de tenir en compte una destinació de vacances exòtiques amb llocs tan variats com grans centres comercials fins a platges pintoresques. Malauradament, viure al país podria representar un escenari totalment diferent, atès que el govern del govern du a terme la seva intenció activitats de vigilància encoberta fins i tot pels seus propis residents.


Amb una puntuació de Llibertat d’Internet tan baixa com la de l’Índia, no hauria de sorprendre gaire que hi hagi múltiples incidències d’activitats digitals del govern opressives a Indonèsia. Des d’atorgar-se competències de vigilància molt àmpliament definides fins al bloqueig de plataformes de xarxes socials, els residents d’Indonèsia són un cas d’ús perfecte com aquells que es beneficiarien molt de l’ús d’una VPN.

Amb una població de més de 260 milions, Indonèsia té un nivell relativament baix Taxa de penetració a Internet del 54,68% i encara té limitacions a les plataformes de xarxes socials, l’accés restringit al contingut polític i fins i tot ha vist la detenció d’alguns bloggers d’alt perfil.

Amb l’ús prudent de les VPN, es pot evitar una gran part d’aquest fet, sobretot perquè les VPN no hi són il·legals.

Contents

Indonèsia utilitza un rastrejador basat en IA per detectar infraccions de contingut

A principis del 2018, el Ministeri d’Indonèsia de la Comunicació i les Tecnologies de la Informació (MCIT) va llançar el que s’anomenava Cyber ​​Drone 9. El web crawler personalitzat va ser dissenyat amb dos objectius en ment: cercar el que el govern considera “contingut negatiu” i, després, bloquejar els indonèsians. accés a ella.

Els paràmetres sobre els quals funciona el rastrejador continuen sent perfeccionats, ja que es basa en IA, però, fins ara, l’abast sembla força ampli. Segons fonts, el contingut negatiu cobreix el paraigua de “pornografia, jocs d’atzar, representacions de violència, radicalisme i discriminació per raça i religió”.

Això s’amplia els ISP, que realitzen de forma arbitrària les seves pròpies activitats de bloqueig per diverses raons. Per exemple, el 2016 els usuaris d’Indonèsia van informar que Netflix s’havia tornat inaccessible a través de Telkomsel tot i que no es trobava a la llista de prohibicions.

No només es va resoldre la situació per ajudar els usuaris, sinó que els ministres governamentals van agrair a l’ISP que prenien la iniciativa de bloquejar una empresa que, al·legant, va “funcionar il·legalment sense tenir llicències adequades”.

L’accés a Netflix només era permès de nou el 2017 quan l’empresa va signar un acord amb el telco més gran del país.

El Govern es dóna àmplies facultats de vigilància

Dins del govern, diverses agències tenen la facultat de restringir el contingut en línia en virtut del que es titula com a Llei d’informació i transaccions electròniques (Dret ITE). La llei ha estat modificada diverses vegades per augmentar l’abast de competències que figuren en ella.

Ara la llei ITE no només permet el bloqueig de contingut, sinó que part de les modificacions han permès a les autoritats ordenar els proveïdors de serveis. Des de llavors el nombre d’agències amb l’autoritat de filtrar contingut ha crescut.

Incertesa en el dret a la privadesa

Encara que oficialment, se suposa que els indonesis en tenen dret a la privacitat protegit per la Constitució, aparentment no hi ha cap llei dissenyada per ajudar a fer complir aquest dret. No obstant això, a causa dels mandats del govern per a les empreses per emmagatzemar dades dels usuaris, la privadesa és una mica sospitosa.

Això és especialment cert, ja que se sap que algunes empreses proporcionen dades de l’usuari a les agències d’aplicació de la llei. Per cert, aquest és un dels elements clau d’una VPN: la protecció de la privadesa dels usuaris. La majoria de VPN més importants garanteixen als usuaris que no es conservaran cap registre de les seves activitats, cosa que significa literalment que no hi ha dades per lliurar en cas que s’hagi de fer una sol·licitud..

D’un calendari d’activitats al llarg de diversos anys, podem veure que el govern està movent-se sistemàticament no només per obtenir drets arbitraris per accedir a les dades dels usuaris, sinó que també està configurant l’entorn per fer-ho fàcilment. La següent línia de temps és un grup d’escenaris implementat que ho posen de manifest;

 • 2000: el govern té un termini de retenció de clients de telco no inferior a tres mesos
 • 2012 – Proveïdors de sistemes electrònics que ofereixen serveis públics necessaris per construir centres de dades
 • 2016 – MCIT obliga els proveïdors d’OTT a incorporar-se localment per facilitar la intercepció legal

Tot i que l’anonimat no està regulat per la llei d’Indonèsia, aquestes fites són passos cap al dret i la capacitat perquè les agències governamentals del país puguin treure aquesta capa d’anonimat.

Arrest i Fiscalització d’activistes d’Internet

En nom de la seguretat nacional, Indonèsia també ha disminuït durament l’ús d’Internet per a diversos propòsits, incloent-hi, però no limitant-se, difamació, qüestions religioses i manipulació de continguts (“fake news”).

Tot i que això pot semblar molt Donald-Trump-esque, la realitat és més dura i en almenys un cas, un usuari d’Internet del país va ser arrestat per haver compartit contingut crític en un altaveu de la Cambra dels Representants. El 2017 també es van produir tres mitjans de comunicació portat a la tasca (Nota: el contingut del link està en indonèsia) per un funcionari del govern que va reclamar la difamació per ells.

Les VPN encara són legals a Indonèsia

Si bé hi ha incidències en curs de països de tot el món (com Rússia i la Xina) que comencen a prestar atenció a les VPN i a intentar algun tipus de regulació, sembla que Indonèsia no s’hagi unit encara a aquest vagó de banda..

Què busquem en una VPN

1. Privacitat i anonimat

Com podreu adonar-vos fins ara, Indonèsia no és realment el tipus de lloc on voleu navegar a la xarxa sense l’ús d’una VPN, ja sigui nacional o visitant del país. A causa dels factors que he compartit anteriorment i de la gravetat de les conseqüències de la violació d’aquesta normativa, és convenient centrar-se en els aspectes de privadesa i anonimat que ofereix una VPN per als usuaris d’Indonèsia..

Tant amb el govern com amb la indústria privada treballant junts i de forma independent per controlar i controlar el trànsit, una VPN ha de poder assegurar-se que les vostres dades i activitats es puguin mantenir exactament de la manera que hauria de ser privada..

Una de les millors maneres d’aconseguir-ho és vigilar que les VPN no només tinguin polítiques estrictes de registre sense registre, sinó que també es basin en països més clars en les seves lleis de retenció de dades. Sens dubte això exclou els països del país cinc ulls i catorze ulls jurisdicció.

2. Seguretat

L’espai de seguretat a les VPN és el mateix per als usuaris basats en Indonèsia que a qualsevol altre lloc. L’equilibri ideal només el coneixeu com a usuari. Opteu per xifrar els 256 bits amb el risc de baixar les velocitats de VPN o estàs disposat a baixar aquesta barra per augmentar la velocitat?

Personalment, crec que pel mercat indonèsia seria millor intentar mantenir els nivells de xifrat alts per dos motius principals. El primer és que un dels protagonistes del cas que tractem és el govern indonèsia, que probablement tindrà més recursos dedicats a intentar trencar qualsevol xifratge.

El segon és que, a causa de la menor velocitat mitjana d’internet al país, segur que mantingueu els nivells de xifrat el més alt possible, sense comprometre les vostres velocitats màximes generals assolibles..

3. Spoofing de geolocalització

Normalment, quan parlem de distribució de geolocalitzacions seria amb l’objectiu d’accedir a contingut alternatiu de proveïdors principals com Netflix US o la BBC iPlayer al Regne Unit. Tanmateix, els usuaris d’Indonèsia tenen molt més d’esperança en la distribució de geolocalitzacions, ja que hi ha literalment una quantitat de llocs als quals no poden accedir.

4. Suport P2P

Una de les categories de llocs bloquejats per accedir a Indonèsia sembla que són llocs de torrent. De nou, aquest és un altre àmbit on una VPN realment ajudaria. Mireu les VPN que tinguin directrius de trànsit P2P clarament detallades en els seus termes de servei, com ara TorGuard o NordVPN..

5. Velocitat i estabilitat

Amb un velocitat mitjana de banda ampla de línia fixa de només 16,31Mbps a Indonèsia, la majoria de VPN haurien de tenir zero problemes que coincideixin amb les necessitats dels usuaris. Les velocitats mòbils són encara inferiors a una mitjana de 10,45Mbps, per la qual cosa la principal preocupació amb les VPN d’Indonèsia no serà la velocitat.

Classificat: la millor VPN per a indonesis

Abans de realitzar proves per a la velocitat de la línia, sempre és millor fer una comprovació de base per comprovar la velocitat de la velocitat d’Internet sense interferències. Per a mi, això vol dir provar la meva línia teòrica de 500 Mbps per veure amb quina velocitat es connecta a un servidor local

velocitat de base a Malàisia sense vpn

(Consulteu aquí el resultat complet del test de velocitat de base)

La meva ubicació és a Malàisia, a la regió del sud-est asiàtic. Això vol dir que, en la seva majoria, lògicament obtindré latència inferior i velocitats més ràpides en països més propers al lloc on resideixo físicament..
Quan comprovo amb els servidors més lluny, s’espera que la latència creixi i que les velocitats baixin, segons la distància real. També hi ha altres factors en joc amb un servidor VPN. Per exemple, les càrregues de servidors, la qualitat dels servidors al país, tot això és important.

Tingueu en compte que només perquè un servidor VPN està a prop, no vol dir que sempre sigui el més ràpid i ràpid. Alguns països poden tenir una infraestructura inherentment més feble que altres, o potser alguns proveïdors simplement han anat amb el servidor d’allotjament més barat del vostre país en particular.

Nota

 1. El preu es basa en el tipus de canvi de 1 USD = 15.595 IDR.
 2. El preu mostrat és el més baix en funció dels plans disponibles de cada proveïdor de serveis VPN.
 3. 1. NordVPN

  https://nordvpn.com

  NordVPN

  Velocitat

  Excel · lent

  Seguretat & Privacitat

  Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

  Preu (IDR)

  53.803 / mes

  Elements destacats

  • Sense registres
  • Switch Switch
  • Admet 6 dispositius

  "Com sempre, NordVPN mostra un rendiment estable i constant als seus servidors d’Indonèsia, ideal per als usuaris del país."

  VISITA VPN

  NordVPN és una de les millors opcions del proveïdor de serveis, però això val especialment a les ubicacions en què molts serveis no molesten a establir presència. El gran nombre de servidors abasta molts països, cosa que la converteix en una elecció sòlida.

  Per exemple: Indonèsia. NordVPN ocupa un lloc important en la nostra millor llista de VPN per Indonèsia per molts motius. Un dels primers és que tenen seu a Panamà, que també és un bon lloc on basar-se per a VPNs (i els seus usuaris).

  També és un dels serveis VPN amb més ràpida evolució, proporcionant no només un producte bàsic sòlid, sinó també en suport a les àrees de privacitat i seguretat. Mentrestant, la seva estricta política sense registres combina bé amb el xifrat de 256 bits de grau militar per oferir un producte realment segur.

  Per acabar d’arrodonir, hi ha el preu. Pel seu servei i per excel·lència en el que fa, els preus de NordVPN són molt competitius. Hi ha molts altres proveïdors de serveis que no compleixen aquestes normes de servei i cobren molt més.

  prova de velocitat nordvpn a Indonèsia

  Prova de velocitat NordVPN Indonèsia – servidor de Jakarta
  (Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

  Amb una forta velocitat a l’interior de 125 Mbps, NordVPN va mostrar un rendiment molt estable al seu servidor d’Indonèsia. El que els fa encara més atractius és que no només permet trànsit P2P però disposa de servidors especialment optimitzats per al trànsit P2P!

  Llegiu la nostra ressenya en profunditat sobre NordVPN per veure per què és la VPN # 1 de Bitcatcha!

  2. CyberGhost

  https://www.cyberghostvpn.com

  CyberGhost

  Velocitat

  Fira

  Seguretat & Privacitat

  Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

  Preu (IDR)

  42.327 / mo

  Elements destacats

  • Ofereix compressió de dades
  • Bloqueig d’anuncis
  • Admet 7 dispositius

  "CyberGhost està basat a Romania, però ha prestat atenció a les necessitats dels usuaris d’Indonèsia augmentant constantment el seu nombre de servidors al país."

  VISITA VPN

  CyberGhosties està content amb ells i, certament, han intentat ser malucs i optimistes en el seu màrqueting. Aquest és un altre dels noms més coneguts de la indústria VPN, però personalment crec que pot ser que tinguessin una mica sobreposats.

  Per als usuaris d’Indonèsia, és una mica un conundrum ja que hi ha avantatges i inconvenients importants. El principal problema és que al país les velocitats que ofereix són bastant baixes. No obstant això, gràcies a la proximitat del país amb SIngapore, els usuaris poden solucionar aquest problema fàcilment a través d’un servidor allà.

  Tot i que potser no és l’ideal, s’adapta bàsicament al perfil d’utilitzar una VPN: la vostra ubicació es converteix en qualsevol lloc que desitgi.

  Indonèsia de proves de velocitat de ciberghost

  CyberGhost Speed ​​Test Indonesia – Servidor de Jakarta
  (Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

  Tot i que la majoria de servidors CyberGhost solien estar a la zona de la UE, han estat en una expansió massiva i avui en dia es troben amb un dels màxims comptes de servidors entre els proveïdors del mercat..

  Aquesta mesura ha inclòs la regió d’Àsia Pacífic, de manera que hi ha moltes altres opcions quant a la ubicació. Tot i això, si insistiu en utilitzar un servidor indonèsia, les velocitats encara són funcionables, tot i que una mica menys del que molts haurien d’esperar.

  Consulteu la nostra ressenya completa a CyberGhost per saber per què és una de les nostres millors opcions!

  3. Surfoc

  https://surfshark.com/

  Taula de surf

  Velocitat

  Fira

  Seguretat & Privacitat

  Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

  Preu (IDR)

  30.867 / mo

  Característiques clau

  • Connexió multi-hop
  • Admet moltes plataformes
  • Sense registres

  "Sense fronys i coherent en el rendiment, Surfshark està fent el seu nom com a contendent contundent."

  VISITA VPN

  Per a un servei relativament nou, Surfshark ha mostrat fins ara un rendiment i una perseverança impressionants. És un dels més importants concursants nouvinguts i el seu lloc en aquesta llista reflecteix el bé que ho ha fet fins ara malgrat la seva “joventut”.

  Ofereixen un paquet VPN complet amb privacitat i seguretat en el seu nucli, entre les principals característiques de venda del suport P2P i el fàcil bypass dels blocs regionals. Això funciona especialment bé per a aquells que vulguin accedir a diversos continguts de la regió en proveïdors com Netflix o Hulu.

  A més d’això, tenen una interfície molt minimalista que no es veu afectada per una tona de funcions que ni vau sol·licitar ni desitjar. Això els fa molt centrats i funcionen bé per a aquells que simplement no volen brossa addicional.

  prova de velocitat de surf de surf d’Indonèsia

  Surfshark Speed ​​Test Indonesia – Kuta Server
  (Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

  Amb molts proveïdors de VPN de serveis que obliden la zona d’Àsia Pacífic a favor d’Europa i Amèrica del Nord, Surfshark no només ofereix servidors a Indonèsia, sinó que els posa a disposició dels usuaris a velocitats útils..

  Malauradament no són els millors, així que us recomano que us connecteu a Singapur a prop, a menys que hagueu d’utilitzar absolutament un servidor local.

  Obteniu més informació sobre la seva excel·lència a la nostra revisió completa sobre Surfshark!

  4. ExpressVPN

  https://www.expressvpn.com

  ExpressVPN

  Velocitat

  Excel · lent

  Seguretat & Privacitat

  Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

  Preu (IDR)

  128.577 / mes

  Elements destacats

  • Privacitat fora del mar
  • 148 ubicacions VPN
  • Xifrat complet de 256 bits

  "L’ús de ExpressVPN pot obtenir una adreça IP a Indonèsia que sigui ràpida, segura i permet transmetre suports i molt més."

  VISITA VPN

  A causa de les moltes restriccions, no ha de sorprendre que ExpressVPN sembli haver posat àmplies dotacions d’infraestructura a Indonèsia. Aquest servei VPN, de mitjana, ofereix un excel·lent servei complet des de grans velocitats fins a aplicacions i protocols complets, ideals per a seguretat, privacitat i anonimat. Els seus protocols de seguretat són també els millors de la classe per a l’ús del consumidor actualment.

  He provat el servei de forma exhaustiva i no tinc cap mena de vacil·lació en recomanar-los com a proveïdor principal de serveis VPN per a usuaris d’Indonèsia. ExpressVPN és estable i permet accedir també a una bona gamma de dispositius.

  Prova de velocitat expressvpn Indonèsia

  Prova de velocitat ExpressVPN Indonèsia – servidor de Jakarta
  (Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

  Com a idea de la bona sort, vaig comparar la meva velocitat de línia predeterminada sense VPN amb una prova coberta ExpressVPN a la mateixa ubicació. Amb ExpressVPN activat i connectat a un servidor d’Indonèsia, vaig aconseguir mostrar una forta velocitat a la pujada de 140 Mbps.

  Llegiu la nostra ressenya completa sobre ExpressVPN per obtenir més informació!

  5. IPVanish

  https://www.ipvanish.com

  IPVanish

  Velocitat

  Excel · lent

  Seguretat & Privacitat

  Valorat amb 4 de 5Valorat amb 4 de 5Valorat amb 4 de 5Valorat amb 4 de 5

  Preu (IDR)

  50.442 / mes

  Elements destacats

  • Xifratge forçat de 256 bits
  • P2P il·limitada
  • Admet 10 dispositius

  "És possible que IPVanish no tingui servidors a Indonèsia, però gràcies a Singapur veí, això no és un gran problema."

  VISITA VPN

  IPVanish ha patit molt en els darrers temps a causa de la seva implantació en certs …, diguem, desafortunats incidents. A part d’això, tingueu en compte que estan sota una nova gestió i esperem que aquestes coses esdevinguin només xocs de velocitat en el seu passat.

  Deixant de banda aquests incidents, continuen sent un gegant VPN al camp i tenen velocitats impressionants. Per sort, ja que si teniu cap queixa sobre la seva velocitat, no podreu fer res, ja que obligen a xifrar els 256 bits a tothom sense excepció..

  Com que no tenen presència del servidor local a Indonèsia, hem predeterminat a Singapur, que té grans velocitats a la regió i està molt a prop.

  Prova de velocitat ipvanish asia vpn on

  Prova de velocitat IPVanish: servidor de Singapur
  (Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

  Un cop més, IPVanish no és un amb presència local de servidors a Indonèsia, per la qual cosa els més propers es trobaven a Singapur o Malàisia. A l’enllaç de Singapur he aconseguit una lectura de velocitat fantàstica de 175 Mbps, que és excel·lent.

  Per a aquells que vulguin experimentar, sempre podeu provar altres servidors de la regió que puguin donar millors resultats. Tot i així, la connexió era estable i més que suficient per transmetre els mitjans de comunicació.

  Llegiu el nostre comentari detallat sobre IPVanish per obtenir més informació!

  6. TorGuard

  https://torguard.net

  TorGuard

  Velocitat

  Excel · lent

  Seguretat & Privacitat

  Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

  Preu (IDR)

  64.769 / mes

  Elements destacats

  • Creat per a P2P
  • Proxy Stealth de TorGuard
  • Admet 5 connexions

  "L’ús de TorGuard és una experiència deliciosa i us ofereix la seguretat que la seva connexió a Internet és realment segura."

  VISITA VPN

  Un dels factors més importants en la col·locació de TorGuard és que es tracta d’un proveïdor de serveis VPN molt favorable a P2P. No hi ha una gran quantitat de voltes pel que fa als usuaris, però és notable pel seu rendiment.

  La interfície de TorGuard pot semblar una mica datada quan es va trobar per primera vegada, però no hi ha dubte que hi ha un dels proveïdors de serveis VPN més segurs al voltant. Tot i que no hi ha molta profunda atenció als usuaris, el rendiment és bastant notable.

  Hi ha una diferència clau entre TorGuard i molts competidors, ja que permet escollir quin nivell de xifratge prefereixes. Això significa que per als usuaris de P2P, podeu desactivar el xifratge i gaudir de velocitats de torrentació més ràpides en qualsevol moment!

  A part d’això, TorGuard té moltes altres qualitats de bescanvi, com ara velocitats estables, capacitat de diverses plataformes i la capacitat d’evitar bloquejadors VPN..

  torguard speed test asia vpn on

  Prova de velocitat de TorGuard: servidor de Singapur
  (Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

  Malauradament, TorGuard no té servidors ubicats directament a Indonèsia, per la qual cosa els usuaris hauran d’escollir-ne un fora del país. El més proper seria a Singapur o Malàisia, a través del qual va mostrar un fort rendiment de velocitat.

  Vaig decidir provar el servidor de Singapur per a aquest cas concret, ja que té una trajectòria tan bona. Al voltant dels 184 Mbps, els usuaris d’Indonèsia tindran una gran experiència en utilitzar aquest servidor.

  Llegiu la nostra anàlisi detallada sobre TorGuard per obtenir més informació!

  7. El més ràpidVPN

  https://fastestvpn.com

  El més ràpidVPN

  Velocitat

  Excel · lent

  Seguretat & Privacitat

  Valorat amb 4 de 5Valorat amb 4 de 5Valorat amb 4 de 5Valorat amb 4 de 5

  Preu (IDR)

  17.205 / mes

  Elements destacats

  • Servidors optimitzats per a P2P
  • Permet el salt del servidor
  • Admet 10 dispositius

  "FastestVPN no és el més ràpid, però, sens dubte, ofereix una proposta de valor difícil de desafiar."

  VISITA VPN

  FastestVPN ha estat treballant molt des de l’última vegada que ho vaig provar i aquesta vegada no m’han deixat impressionar. El rendiment ha augmentat molt, però, malauradament, encara manquen de la força de la xarxa per tal de destacar-lo realment.

  Ofereix països més limitats que la majoria de VPN de primer nivell i aquí es veu amb claredat la seva manca de presència local a Indonèsia. Tot i això, ho compensen a les piques gràcies als preus de fons de roca que són difícils de resistir.

  Els seus preus comencen al nivell inferior de la roca de 17.205 IDR, molt menys del que pagaries a Starbucks per prendre una tassa de cafè fantàstic. De fet, han mantingut els preus tan baixos, fins i tot quan augmentaven el producte.

  Ara, FastestVPN us pot ajudar a obviar el contingut de Netflix bloquejat de manera geogràfica, de manera que podeu veure la regió nord-americana Netflix en qualsevol moment.

  velocitat més ràpida d'asia vpn a

  FastestVPN Speed ​​Test – Singapore Server
  (Veure el resultat de la prova de tota velocitat)

  La velocitat de FastestVPN quan es connectava a un servidor basat en Singapur per a mi superava els 100 Mbps. Això és bastant bo per a una VPN que té tan pocs servidors en comparació amb els nois grans.

  Visiteu la nostra revisió FastestVPN per obtenir més informació!

  Realment necessito una VPN a Indonèsia?

  Parlant seriosament, Indonèsia sembla ser un dels països dels quals m’he preocupat cada cop més a causa de diversos factors. Si es tractés d’una regulació senzilla destinada a evitar que es produïssin delictes, les coses no estarien tan malament.

  Tot i això, l’escenari de privadesa i seguretat a Indonèsia sembla ser caòtic i al govern sembla que no li importa gaire la llibertat d’Internet. Això combinat amb la voluntat de detenir i perseguir una pressió immensa sobre els usuaris d’Internet al país.

  Crec que l’ús d’una VPN hauria de situar-se força a l’agenda de la majoria d’usuaris que hi ha. Això passa doblement per als estrangers que es troben a Indonèsia per feina o per oci, sens dubte no voldreu aplicar la legislació i acabar a la presó d’Indonèsia – per raons no especificades.

  A continuació, es mostren les 3 VPN principals per a Indonèsia:

  VELOCITAT

  SEGURETAT & PRIVACITAT

  PREU (IDR / MO)

  NordVPN

  Excel · lent

  Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

  53.803

  VISITA VPN

  CyberGhost

  Fira

  Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

  42.327

  VISITA VPN

  Taula de surf

  Fira

  Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

  30.867

  VISITA VPN

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map