8-те най-добри VPN за Сингапур 2020 (тествана скорост!)

Сингапур отдавна се знае, че е страна с доста драконични закони и за съжаление това по някакъв начин доведе до превръщането му в напреднала държава за наблюдение. В съчетание с близките си отношения със САЩ по отношение на Споразумение за свободна търговия между САЩ и Сингапур, жителите в града-държава имат основателни причини да се опазят по отношение на онлайн поверителността и анонимността си.


Сред всички държави в света, може би Сингапур е една от тези в горната част на списъка, когато става въпрос за необходимостта от използване на VPN услуга. Поне засега, докато все още е законно там да се използва такъв.

Contents

Правителството на Сингапур легално използва шпионски софтуер

Макар че Сингапур на мнозина изглежда бастион на демократичния процес и независимостта на съдебната власт, малцина знаят, че подробности в конституцията на страната предоставят на нейното правителство извънредни права над нейните граждани и жители. Това е подчертано, така че когато става дума за цифрови дейности, особено що се отнася до поверителността.

Например конституцията на Сингапур не включва конкретно нито една право на поверителност и други подзаконови актове се възползват от този факт, за да предоставят на някои държавни органи правото да се намесват в дейностите на частните граждани онлайн. Те включват Наказателно-процесуалния кодекс (изменен през 2012 г.) и Закон за злоупотреба с компютър и киберсигурност (изменена през 1997 г.).

По по-непринуден начин на говорене, сингапурците и жителите на страната нямат официално право на неприкосновеност на личния живот и някои правителствени агенции могат, без да имат нужда от заповед или съдебно разпореждане, да извършват наблюдение и прихващане.

Страната е била кръстен като един от 25 които хост сървъри за управление и управление за FinSpy (вид злонамерен софтуер, използван за наблюдение и контрол) на заден план. Това означава, че правителството има достъп до почти всички данни в страната, без никой да има право на адвокатско право.

Законът за авторското право (Сингапур 2014) е енергично изпълнен

Може би сте чували, че в САЩ акционерите на P2P файлове често са плесени от съдебни дела и че много компании са извършвали дейности по споделяне на файлове. Поради Споразумението за свободна търговия между САЩ и Сингапур, Сингапур е длъжен да направи същото в много случаи.

Това в миналото е правено от Асоциацията на звукозаписната индустрия в Сингапур, например и знам за хора, които са получавали писма за прекратяване и отказ от своите доставчици на интернет услуги (ISP).

Това означава, че не само има компании, които искат да ги таксуват, но и интернет доставчиците в Сингапур си сътрудничат с тях, за да търсят собствените си клиенти.

VPN мрежите все още са легални в Сингапур

През 2016 г. се проведе обществена консултация в Сингапур от Министерството на закона до преглед на законността на използването на VPN услуги в държавата. Това беше направено с оглед актуализиране на Закона за авторското право, за да се даде възможност за по-строго прилагане.

Понастоящем има само няколко страни по света, които забраниха използването на VPN направо и малко по-голям брой, които позволяват само доставчици на VPN услуги, контролирани от държавата. За да ви даде представа за типа държави, които забраняват VPN, Северна Корея и Ирак са сред тях, докато Китай и Русия позволяват само контролирани от правителството услуги.

И все пак предвид факта, че правителството в Сингапур разисква въпроса, означава, че това много им е на ум.

Какво търсим в VPN за Сингапур

най-добрият vpn за потребител в Сингапур

1. Поверителност и анонимност

Въпреки че поверителността обикновено е високо в списъка с нужди, за да се погрижи доставчик на VPN услуги, никъде не се чувствам в региона да има по-голяма нужда от това в потребителите в Сингапур. От правителствения надзор до мониторинга на доставчика на интернет и заплахата от бързи правни действия, потребителите в Сингапур са може би една от най-натисканите групи в целия Азиатско-тихоокеански регион.

Поради това е от жизненоважно значение всеки доставчик на VPN услуги, използван в Сингапур, да има стабилни данни за поверителност на потребителите, като например строго политика без регистрация и може би дори до степен на приемане на анонимни видове плащания. Това може да включва сертификати за подаръци, пари в брой или дори криптовалута.

2. Сигурност

Докато някои потребители имат възможността да превключват опциите за криптиране, за да намалят скоростите, за да позволят по-бързи VPN скорости, като се имат предвид разширените възможности за наблюдение на правителството на Сингапур, може би е разумно да потърсят доставчик на VPN, който има фокус върху сигурността в допълнение към поверителността.

Сигурността в VPN идва от два основни източника – протоколи за установяване на комуникация и криптиране на потока от данни. Има различни от тези налични и за щастие, много VPN имат пълния набор отворен за употреба.

3. Скорост и стабилност

Скоростта, за щастие, не е толкова голям проблем в Сингапур, благодарение на страхотното си местоположение по отношение на глобалните комуникационни линии и разбира се на фантастичната инфраструктура, която страната има. По този начин почти всеки доставчик в страната би могъл да се погрижи за високи скорости.

Това е идеалната ситуация в Сингапур за потребители на VPN, тъй като те могат да изберат сървър с възможно затваряне на физическо местоположение, което всъщност поддържа високоскоростно предаване на данни.

4. Подправяне на геолокация

Въпреки че местоположението на сървъра може да не е толкова голямо като проблем с VPN потребителите в Сингапур, все пак трябва да се внимава да се избягва в зависимост от VPN, които имат прекалено голям фокус извън Азия. Разбира се, би било чудесно, ако геолокационното подправяне е планираният резултат, но това може да доведе до по-ниски нива на достъпност в Азиатския регион.

5. Поддръжка на P2P

Може би вторият най-критичен критерий за доставчиците на VPN услуги в Сингапур е способността да се погрижат и управляват добре P2P трафика. P2P споделянето на файлове често поставя големи VPN-и към някои VPN, а някои от тях се мръщят.

Добра идея би било да изберете такава, която ясно да посочва своите политики за използване на P2P, като TorGuard. Най-малкото VPN трябва да има селекция от специализирани сървъри, отделени за използване на P2P споделяне на файлове.

Класиран: Най-добрият VPN за Сингапур

Преди да премина през резултатите от моите тестове, тук бих искал да установя базова скорост за моя интернет. По-долу е моята действителна широколентова скорост, базирана на услуга от 500Mbps, без активна VPN връзка:

базова скорост в Малайзия без vpn

(Вижте пълния резултат от теста за базова скорост тук)

Тестовете за скорост на сървъра в Сингапур обикновено са най-лесните за мен, тъй като съм в непосредствена близост. Това в комбинация с отличната инфраструктура в страната означава, че сингапурците могат да приемат тези цифри съвсем буквално.

Забележка

 • Цената се базира на валутния курс от 1 USD до 1,42 SGD.
 • Показаната цена е най-ниска въз основа на планове, достъпни от всеки доставчик на VPN услуги.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

скорост

отличен

Сигурност & поверителност

Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5

Цена (SGD)

$ 4.89 / месец

Основни моменти

 • Без регистрационни файлове
 • Kill Switch
 • Поддържа 6 устройства

"Елегантен интерфейс, стабилни скорости и фантастични дългосрочни ценови планове."

ПОСЕТЕТЕ VPN

Мисля, че спокойно мога да кажа, че сред всички VPN доставчици, които разгледах, NordVPN лесно излезе на върха в своите географски мащаби и обхват. Той има разпространение от над 5000 сървъра в 59 страни, като дори доста голям брой от тези са в Азиатско-Тихоокеанския регион.

Можете да бъдете сигурни, че поверителността ви е в добри ръце, тъй като има строга политика за нерегистриране, така че даа няма да бъде пазена. NordVPN е базиран извън Панама, за който всъщност няма закони за запазване на данни.

Връзката може да бъде също толкова сигурна, колкото искате, тъй като NordVPN поддържа не само 256-битово криптиране, но също така има нещо, наречено „двоен VPN“. Означава, че се свързвате с VPN сървър и след това отскачате от тази връзка, преди да се насочите към вашия дестинационен адрес.

Параноя, може би, но ако вашето правителство е ЗНАНО да легално ви шпионира, не бихте ли по-скоро параноични, отколкото да се изправите пред закона по неизвестни причини?

nordvpn тест за скорост в Сингапур

NordVPN тест за скорост – Сингапурски сървър
(Вижте резултата от теста с пълна скорост)

Сингапурските сървъри от NordVPN бяха изключително добри, доколкото връзките отиват и скоростите бяха впечатляващи, както при качване, така и при изтегляне. Те имат и специализирани P2P сървъри, които са оптимизирани за този тип трафик.

Ето истинския кикър – сингапурци, знам, че обичате сделка и ако сте готови да се ангажирате с NordVPN дългосрочно, ще ви хареса веднага с отличните си цени. С тригодишните им абонаментни цени значително спадат и са едни от най-добрите, които съм виждал на пазара.

Прочетете нашия задълбочен преглед на NordVPN, за да видите защо това е №1 VPN на Bitcatcha!

2. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

скорост

отличен

Сигурност & поверителност

Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5

Цена (SGD)

$ 3.89 / месец

Основни моменти

 • Предлага компресия на данни
 • Блокиране на реклама
 • Поддържа 7 устройства

"Сигурен и личен плюс много локализирано чувство за хумор в много случаи, това е едно VPN, с което можете да се забавлявате."

ПОСЕТЕТЕ VPN

CyberGhost е доста добре познат в VPN индустрията, но за да бъда много честен, не мислех много за това, когато за пръв път попадна на бюрото ми. Днес обаче те превърнаха нощта в ден и натрупаха представления до толкова, че трябва да бъдат незаконни.

Точно така, CyberGhost е в бърза експанзия и глобалната им сървърна мрежа днес просто е потресаваща. Разбира се, това означава най-вече големи скорости и това е област, за която SInpopore не трябва да се притеснявате в страната.

Всъщност присъствието им в САЩ също е чудесно, така че можете да Netflix и да играете според съдържанието на сърцето си. Скоростите също са чудесни за P2P и знаейки правителството на Сингапур, ще трябва да стартирате CyberGhost, докато поредите.

Колкото и да е странно, един от акцентите на тази услуга е тяхното приятно бързо приложение и изключително приятен маркетинг екип, който прави получаването на дори имейл от тях толкова забавно. Не съм такъв тип, който обикновено се занимава с това, но екипът им за комуникации и маркетинг има пизаз.

киберхост тест за скорост Сингапур

CyberGhost Speed ​​Test – Сингапурски сървър
(Вижте резултата от теста с пълна скорост)

Достатъчно бърза, докато успях да получа доста страхотни скорости от тях от Сингапур, както се очакваше. Плюс с толкова силна мрежа, не мисля, че ще трябва да бъдете прекалено загрижени за задръстванията на сървъра от доста дълго време.

Отново CyberGhost трябва да обича Сингапур, тъй като те вкарват и много допълнителни безплатни. Те включват многобройни функции за защита и добавки като блокиране на реклами, които идват заедно със сделката.

Подобно на NordVPN, CyberGhost има отлични опции за дългосрочно ценообразуване, което намалява месечния Ви ангажимент до нива от $ 3.89 на месец.

Вижте пълния ни преглед на CyberGhost, за да научите защо той е един от нашите най-добри снимки!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

скорост

отличен

Сигурност & поверителност

Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5

Цена (SGD)

$ 2.83 / месец

Основни функции

 • Мулти-хоп връзка
 • Поддържа много платформи
 • Без трупи

"Ако сте ловец на сделки като мен, щракнете бързо Surfshark, преди този отличен доставчик да вдигне цените си."

ПОСЕТЕТЕ VPN

Surfshark може да е един от най-новите доставчици на VPN наоколо, но той успя да отговори на много високите очаквания много бързо. Те преминаха от 0 до повече от 1000 сървъра в 61 странни държави за нула време, за да дойдат повече.

Това, което ги направи още по-впечатляващи, беше фактът, че те направиха всичко това безпроблемно. Първият ми опит с използването на Surfshark беше безпроблемен и оттогава поддържам собствен акаунт с тях. Досега няма проблеми с връзката или услугата и от време на време отбелязвах разумни актуализации на приложенията.

Сингапурците, които са бюджетни, ще оценят особено безгрижното отношение на Surfshark, когато става въпрос за VPN услугата – добра цена за точно каква трябва да бъде VPN услугата – без такса за нежелани (или ненужни) екстри.

Фактът, че те също могат да скрият P2P трафик на всички сървъри, им дава голям плюс.

сърфшарк тест за скорост на сингапур

Surfshark Speed ​​Test – Сингапурски сървър
(Вижте резултата от теста с пълна скорост)

Въпреки че сингапурският VPN трафик може да не е по-бърз в Surfshark от някои други доставчици, където той се отличава е в стабилността си. Скоростите на Surfshark са постоянни на почти всичките им сървъри. Това ги прави идеен избор за VPN, тъй като е малко вероятно да се придържате към сървъра на една държава през цялото време, нали?

Все пак, 200+ Mbps за споделена линия VPN не е нещо, което да кихате и освен ако не планирате да използвате само едно местоположение с максимална скорост, консистенцията, която се намира тук, е основен стимул. Разбира се, ниските им цени също ги правят много привлекателна.

Научете повече за неговото съвършенство в нашия задълбочен преглед на Surfshark!

4. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

скорост

отличен

Сигурност & поверителност

Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5

Цена (SGD)

$ 11.84 / месец

Основни моменти

 • Защита на поверителността в офшорки
 • Пълно 256-битово криптиране
 • 148 VPN местоположения

"ExpressVPN е един от най-скъпите избори, но те го правят, като предлагат безпроблемно изживяване."

ПОСЕТЕТЕ VPN

Знам, че първото, за което сингапурците ще крещят, когато става дума за ExpressVPN, е ценообразуването им. Въпреки това, помислете за факта, че той предлага много рационално изживяване веднага, без да е необходимо главоболие.

Имайки това предвид, вие също ще се радвате да знаете, че той поставя производителността като основен приоритет и има силни стабилни скорости на всичките им сървъри. Оценявайте го за това, което предлага и ще имате безшумна защита, работеща във фонов режим по всяко време – едва ли ще разберете, че е там.

Виждал съм много VPN-та да превъзхождат в една или две области само да паднат в други, и в края на деня се питах защо бих искал като потребител да се обвържа с услуга, която не може да работи толкова разумно както може да бъде в толкова области, колкото ми трябваше?

Поради тази причина, както и звездната му репутация в VPN кръгове (със сигурност заслужено), не се колебая да ги препоръчам като топ претендент.

expressvpn тест за скорост в Сингапур

Тест за скорост ExpressVPN – Сингапурски сървър
(Вижте резултата от теста с пълна скорост)

Както виждаме от скоростта, тя може да не съвпада с скоростта на моята гола линия, но Сингапурската инфраструктура със сигурност я изправя. Известно е също, че ExpressVPN може да управлява сравнително стабилни скорости на много от техните сървъри, така че няма вероятност да сте останали с едно местоположение.

Може да не е най-евтиното, но със сигурност не е най-скъпото. Като фантастичен баланс между цена и качество, тази VPN услуга стигна далеч.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN, за да научите повече!

5. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

скорост

отличен

Сигурност & поверителност

Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5

Цена (SGD)

$ 5.87 / месец

Основни моменти

 • Изградена за P2P
 • TorGuard Stealth Proxy
 • Поддържа 5 връзки

"TorGuard е много стара школа и ще изпълни вътрешния маниер сред много от нас."

ПОСЕТЕТЕ VPN

Първо ме привлече TorGuard поради маркетинга му като приятелски доставчик на VPN услуга, но след като инсталирах клиента на Windows, който скоро се обърна да се чудя дали може би, направих грешка. Това беше причинено по някакъв начин от доста датиращ интерфейс.

Този VPN не идва с много от съвременните маркетингови нагласи, които радват съвременниците му, но скоро разбрах, че в представянето си той се е отличил. Това се подчертава от това, че той нарасна, за да предостави над 3000 IP в повече от 50 държави.

С поддръжката на P2P като основата й и множество други изключителни качества – стабилни скорости, използваеми дори на рутери, подобрени услуги за сигурност и дори възможност за заобикаляне на VPN блокери – бих казал, че TorGuard е в или близо до върха, особено за Сингапур, базирани потребители.

torguard тест за скорост Сингапур

TorGuard Speed ​​Test – Сингапурски сървър
(Вижте резултата от теста с пълна скорост)

Както можете да видите, дори със солидна скорост надолу по течението, успях дори да увелича скоростта на качване от основната си линия. Това, макар и да не е нещо, което всеки може да иска или трябва да бъде полезно за P2P потребителите в някои случаи (поддържайте тези съотношения!).

Чувствам, че единственият основен недостатък на тази VPN услуга се крие в старомодния й потребителски интерфейс и липсва добри (или трябва да кажа изключителни) цени за по-дългосрочни клиенти. Независимо от това, цените все още падат в ниския кръг от най-високо ниво доставчици на VPN.

Прочетете нашия задълбочен анализ на TorGuard за повече информация!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com

IPVanish VPN

скорост

отличен

Сигурност & поверителност

Оценка 4 от 5Оценка 4 от 5Оценка 4 от 5Оценка 4 от 5

Цена (SGD)

8.95 / месец

Основни моменти

 • Принудително 256-битово криптиране
 • Неограничен P2P
 • Поддържа 10 устройства

"Страхотно за Параноида и за още една плюс точка има силни резултати и в Сингапур."

ПОСЕТЕТЕ VPN

Ако се базираше чисто на историята, никога не бих пуснал този VPN в нашия списък с най-добри VPN за Сингапур. В миналото IPVanish е обвиняван предоставяне на потребителски регистрационни файлове на властите, и това е основно не-не, що се отнася до VPN. Въпреки че това е достатъчно лошо, новите собственици на IPVanish се опитаха да пометят инцидента под килима, като заявиха, че не са знаели за предшестващи случаи, които биха могли или не могат да възникнат.

За да звучи това, което може да е последната им смъртна смърт (знам, че сингапурците обичат да се оплакват!) Е тяхната поддръжка на клиенти, което е абсолютен боклук. Живея в Малайзия и дори съм отвратен от нивото на подкрепа, което IPVanish предоставя на своите клиенти.

IPVanish обаче се представя изненадващо добре при тестове за скорост на базата на Сингапур И комбинира това с принудително 256-битово криптиране. Въпреки че някои от вас може да си помислят, че не се нуждаете от това ниво на криптиране, можем да кажем, че това ви спестява от вашата глупост (може би).

ipvanish тест за скорост в Сингапур

Тест за скорост на IPVanish – Сингапурски сървър
(Вижте резултата от теста с пълна скорост)

И качванията, и изтеглянията са забележително бързи на IPVanish сървърите и тук няма оплакване. Проблемите, които имах с бързината им към сървърите, базирани в Малайзия, бяха, когато тяхното обслужване на клиенти наистина стигна до мен.

Разликата в нивата на повишена производителност в съчетание с ужасното им обслужване на клиенти прави IPVanish истински хит или пропускане. Бих ви помолил, ако сте готови да се възползвате от възможността, за вас ще се получи добре. Ако мислите така, това е чудесно. Ако не, може да се наложи да поискате възстановяване на средства.

Прочетете нашия задълбочен преглед на IPVanish, за да научите повече!

7. ProtonVPN

https://protonvpn.com/

ProtonVPN

скорост

добре

Сигурност & поверителност

Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5

Цена (SGD)

$ 6.33 / месец

Основни моменти

 • Сигурни основни сървъри
 • Много уморени планове
 • Двойна VPN

"ProtonVPN може да е от Европа, но както при повечето VPN те показват голяма сила в Сингапур."

ПОСЕТЕТЕ VPN

ProtonVPN е базиран в Женева, Швейцария, и съществува от известно време насам. Но въпреки многото разговори, наблюдавани за тях, леко слаб маркетинг изглежда е част от тяхната болка.

Но въпреки по-ограничената мрежа в сравнение с доставчиците, може да не показват прилични числа в тестовете за скорост – в зависимост от местоположението. Скоростта им в Сингапур е добра, а освен това сингапурците могат да имат достъп до доста голям брой регионални сървъри наблизо.

protonvpn тест за скорост Сингапур

Тест за скорост на ProtonVPN – Сингапурски сървър
(Вижте резултата от теста с пълна скорост)

За да бъдем справедливи, скоростите (макар и доста добри) не са най-доброто, което сме виждали кои сметки за тях се подхлъзват толкова много места в моята класация. Разбира се, това имайте предвид, че ние очакваме доста за нашите пари! Скоростите на вътрешния сървър бяха отбелязани със скорост 116 Mbps.

В миналото имаше недостатък на по-младите потребители, тъй като оригиналният ProtonVPN интерфейс изглеждаше като нещо от миналото. Днес те разполагат с лъскава, футуристична карта, разположена добре в рамките на приложението.

Прочетете пълния ни преглед на ProtonVPN за повече информация!

8. Най-бързоVPN

https://fastestvpn.com/

FastestVPN

скорост

отличен

Сигурност & поверителност

Оценка 4 от 5Оценка 4 от 5Оценка 4 от 5Оценка 4 от 5

Цена (SGD)

$ 1.58 / месец

Основни моменти

 • Оптимизирани P2P сървъри
 • Скачане на сървър
 • Поддържа 10 устройства

"Най-бързият VPN се бореше в миналото, но днес той показа голям напредък."

ПОСЕТЕТЕ VPN

С номер, който отправя толкова смело твърдение, FastestVPN попадна под целта ми с кръстосани коси с отмъщение в миналото и не се срамувам да кажа, че съм ги разбил добре. Въпреки това, като прегледах услугата от късно, установих, че те всъщност са се подобрили доста.

Към това добавете и факта, че са успели да задържат изключително много цените – това е само 1,58 долара на месец в техния тригодишен план. Въпреки че е вярно, че мрежата на FastestVPN може да е доста ограничена, като цяло сингапурците нямат този проблем за нито един доставчик на VPN, на който още не съм се натъкнал – благодарение на вашето силно местоположение в контекста на трафик на данни за Азиатско-тихоокеанския регион.

Тази последна итерация на FastestVPN също изглежда е решила много по-ранни проблеми, като хълцане в услуга при опит да се използва Netflix. Сега всичко струи просто пениса и с тези скорости – приятно.

бърз тест за скорост на Сингапур

Най-бърз тест за скорост на VPN – Сингапурски сървър
(Вижте резултата от теста с пълна скорост)

Скоростта на FastestVPN, когато съм свързана със сървър в Сингапур, надхвърли 100 Mbps. Макар и да не е най-добрият, това със сигурност е надценка от мястото, където са били в миналото. В комбинация със своите страхотни цени, ловците на изгодни сделки могат да изберат това, за да получат голяма сделка.

Преминете към нашия FastestVPN преглед, за да научите повече!

Заключителни мисли: Имате ли нужда от VPN в Сингапур?

Мисълта да предложа доставчик на VPN услуги в Сингапур отначало ме тревожи. Страната наистина притежава напреднали технологии и в ръцете на правителството, е, там може да се случи всичко.

Като такива в препоръките ми, трите най-добри играчи трябваше да се базират на компании със солидни предложения и доказан опит. Моите пристрастия отчасти бяха обусловени от личен опит и от приятелите, които са в страната, но честно казано, по-добре е да съм в безопасност, отколкото съжалявам.

Със солидната инфраструктура в страната би трябвало да бъде лесно да се намери почти всеки доставчик на VPN, който можете да използвате там, и да постигнете поне прилични скорости, но да обърнете повече внимание на сигурността там. 256-битовото криптиране може да забави вашата производителност, но поне всички прихванати данни ще останат в безопасност.

За да обобщим, ето топ 3 VPN Сингапур:

SPEED

СИГУРНОСТ & ПОВЕРИТЕЛНОСТ

ЦЕНА (SGD / MO)

NordVPN

отличен

Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5

4.89

ПОСЕТЕТЕ VPN

CyberGhost

отличен

Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5

3.89

ПОСЕТЕТЕ VPN

Surfshark

отличен

Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5Оценка 5 от 5

2.83

ПОСЕТЕТЕ VPN

Вярвам, че изясних позицията си по отношение на необходимостта от VPN за потребители, базирани в Сингапур. Независимо дали сте P2P споделяне на файлове, видео стриймър или просто искате да бъдете анонимни и безопасни като цяло – продължете.

Залогът е твърде много, когато правителството започне да разисква дали да премахне последния си шанс за свобода в Интернет в името на националната сигурност.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector