Australia 2020: n 7 parasta VPN: ää (nopeus testattu!)

Australian tilastoviraston tiedot ovat osoittaneet, että Internet-yhteys maassa on ollut kiipeäminen jyrkästi vuosien saatossa. Tutkimukset osoittavat myös, että Australian kodeissa on 311 miljoonaa kytkettyä laitetta vuoteen 2021 mennessä. Yhdistämällä siihen, että Internet-palveluntarjoajien kanssa, jotka keräävät tietoja ja valtion sensuuria Australiassa, olisi todennäköisesti hyvä aloittaa ostokset VPN-palveluntarjoajalle. nyt.


Kasvavat Internet-käyttäjät Australiassa

(Lähde: ABS)

Yhdistä nämä luvut tosiasiaan, että melkein kaikki näyttävät jahtaavan yksityisiä tietojasi nykyään, joten on välttämätöntä, että aloitat vakavasti harkita VPN: n käyttöä. Ne tarjoavat huomattavasti paremman suojauksen ja nimettömänä Internetissä.

Contents

Australialaiset Internet-palveluntarjoajat keräävät tietojasi

Virallisesti Australian Internet-palveluntarjoajat (ISP) ovat hallituksen vaatimat kerätä tietoja asiakkaidensa palveluiden käytöstä. Tämä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi ei vain käy läpi viestintääsi hienohampaisella kammalla, vaan myös tallentaa paljon henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Kaikkea käyttämästäsi viestintäpalvelun tyypistä sijaintiisi ja käyttöaikoihisi tallennetaan velvollisuuksia. Edes Yhdysvalloissa kuluttajan digitaalisen vapauden tilaan ei ole vaikuttanut niin virallisesti kuin tänään Ozissa.

Jos et ole jo tähän mennessä ymmärtänyt pähkinänkuoressa, mitä tämä tarkoittaa; Australian poliisi, australialainen lainvalvontakomissio ja jotkut muut virastot voivat käyttää kaikkia tietoja, joita Internet-palveluntarjoajasi kerää onnellisina – milloin tahansa.

Hallitus suodattaa verkkopalveluitasi

Kun puhumme Internet-sensuurista, ensimmäiset mieleen tulevat maat ovat usein Kiina tai Venäjä. Kuitenkin saattaa tulla sokkina suurimmalle osalle tunnettua maailmaa, että monet perinteisesti demokraattiset ja vapaat maat ovat sensuroineet Internetiä tai ainakin yrittäneet.

Vuonna 2012 Australian viestintäministeri sanoi, että hallituksen Internet-palveluntarjoajille lähettämien ilmoitusten takia yli 90% Internetiä käyttävistä australialaisista aikoo suodattaa sisällönsä.

Alun perin sensuuri oli tarkoitus lopettaa vakavat rikokset, kuten lasten hyväksikäyttö ja muut vastaavat, mutta vuonna 2015 sitä laajennettiin kattamaan tekijänoikeusmateriaalin loukkaukset. Se on totta, P2P-käyttäjät tarkoittavat sinua!

Itse asiassa hallitus on johtanut kukoistuspäivään, jotta Internet-palveluntarjoajat sensuroivat yhä useampia verkkosivustoja, koska niiden käsityksen mukaan ne kantavat tekijänoikeuksien alaista materiaalia. Näitä ovat The Pirate Bay, Torrentz ja TorenHound.

Optuksen estävät sivut

Ilmoitus, jonka Optus-käyttäjät saivat, kun sensuroituja sivuja pyydetään
(Lähde: Wikipedia)

Kuten melkein kuka tahansa P2P-käyttäjän voi todistaa, se on täydellistä hogwashia ja osoittaa yksinkertaisesti, että useimmat hallitukset väittävät vain tietämättömyyttä ja käyttävät sitä tekosyynä sulkeakseen sivustoja, joita kaupalliset yritykset vastustavat tilanteen todellisuudesta riippumatta..

VPN: n käyttö auttaisi voittamaan tämän ennakkoluulon ja lopettamaan tällä hetkellä näytössä olevan hallitsevan käytöksen.

Mitä etsimme Australian VPN: stä

paras vpn australialaiselle käyttäjälle

1. Yksityisyys ja nimettömyys (pöytäkirjat, maksutavat)

Tietosuoja on erittäin huolestuttava, kun käydään yhteyttä VPN-palveluntarjoajaan, ja siihen on kaksi näkökohtaa – pitävätkö he kirjaa käyttötoiminnoistasi (kirjautumisesta) ja heidän tarjoamistaan ​​vaihtoehdoista maksamiseksi..

Jotkut VPN: t, tosiasiassa monet, tarjoavat nykyään mahdollisuuden maksaa jonkinlaisen tai salausvaluutan lahjakorteilla. Tämä ei jätä sinulle kuin käyttäjälle paperirataa, joka on askel pidemmälle kuin mitä perinteisesti on ollut saatavilla.

2. Suojaus (salaus, seurannan estäminen jne.)

Turvallisuuden kannalta siinä on jälleen kaksi näkökohtaa – yhteyskäytäntö, johon yhteys muodostetaan, sekä salausmenetelmä, jota käytetään laitteen ja VPN-palvelimien välillä kulkevan tiedon suojaamiseen..

Jokaisella protokollalla on omat etunsa ja joitain haittoja, kuten nopeampi toimiminen, mutta siinä on joitain tietoturvapuutteita tai jokin muu tietoturvan ja suorituskyvyn välinen tasapaino. Salauksella, on yleistä, että korkeampi salaus johtaa yleensä hitaampaan suorituskykyyn, koska datapaketteihin lisätään enemmän dataa.

Muut tietoturvalisäykset ovat yleensä vain kakun jäätämistä, kuten esimerkiksi sisäänrakennetut mainosten estäjät tai mahdollisuus estää seurantatiedot joillakin verkkosivustoilla.

3. Nopeus ja vakaus

Nopeus tulee tietysti seuraavaksi, koska emme tietenkään halua maksaa palvelun käytöstä, joka hidastaa Internetin nopeutta liikaa. Sanoisin, että hyvän VPN: n pitäisi pystyä tarjoamaan sinulle vähintään 70% linjan todellisesta nopeudesta (ei teoreettinen!) Minimillä.

4. Geolokation huijaus

On myös kysymys palvelimen sijainnista, koska se auttaa paikantamisen väärentämisessä. Oletetaan esimerkiksi, että olet Italiassa ja haluat käyttää BBC: tä iBBC-soitin palvelu videoiden suoratoistoon. Rekisteröiminen VPN: llä, jolla ei ole palvelinta Isossa-Britanniassa, aiheuttaa siten pienen teknisen ongelman.

5. P2P-tuki

Viimeinen kohta on P2P-tiedostojen jakaminen. P2P-tiedostojen jakaminen asettaa raskaan kuormituksen Internet-linjoille, ja siksi jotkut Internet-palveluntarjoajat ja jopa jotkut VPN-palveluntarjoajat ovat sitä paheksuneet. Tämä on valitettavaa, koska P2P-tiedostojen jakajia vainotaan usein joissakin maissa, kuten Yhdysvalloissa ja Singaporessa (minulla oli kerran siellä ystävä, joka sai varoituskirjeen ISP: ltä yhden elokuvan lataamisesta!).

Vaikka voi olla kohtuutonta odottaa kaikkien VPN-palveluntarjoajien palvelevan P2P-tiedostonjakoa käyttäviä käyttäjiä, ainakin useita palvelimia on varattava niiden käyttöön. Tämä avaa asiakasmarkkinat huomattavasti ja palvelee huonosti käyttäjiä.

Sijoitus: Australian paras VPN

VPN-nopeustesteillä ei ole todellista merkitystä, ellei sinulla tosiasiassa ole jotain, johon niitä verrata. Siksi kaikki VPN-nopeustesteini näytetään aina suhteessa omaan ”raa’aseen” linjan suorituskykyyn.

Seuraava on todellinen laajakaistanopeuteni, joka perustuu 500 Mbit / s palvelulinjaan, ilman VPN-yhteyttä aktiivisena:

perustaso malesiassa ilman vpn: tä

Perustasotesti Malesian palvelimella, jolla ei ole VPN: tä
(Katso koko lähtötason nopeustulos täältä)

Koska asun Malesiassa, nopeuksini ovat yleensä korkeita yhteyksiä läheisiin Aasian alueen VPN-palvelimiin ja suurimmaksi osaksi heikkenevät vähitellen, kun muodostan yhteyden palvelimiin kauempana. Tämä on yleinen nyrkkisääntö, koska etäisyys on osa linjan laatua vaikuttaen sekä nopeuteen että viiveeseen.

Merkintä

 1. Hinta perustuu valuuttakurssiin 1 USD = 1,56 AUD.
 2. Näytetty hinta on alhaisin kunkin VPN-palveluntarjoajan saatavissa olevien suunnitelmien perusteella.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (AUD)

$ 5,42 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Ei lokit
 • Tapa kytkin
 • Tukee 6 laitetta

"NordVPN sopii hyvin oz: lle, jolla on vahvat palvelimet maassa ja pääsy paljon muuhun APAC-alueella."

VISIT VPN

Yksi suosituimmista VPN-palveluista ympäri, NordVPN: n palveluksessa on yli 5000 palvelinta 59 maassa. Liiketoiminnassaan vuodesta 2012 lähtien se on onnistunut pysymään parhaan ja sitten jonkin verran.

Koska ne sijaitsevat Panamassa sellaisenaan, niiden nimettömyydestä ja kirjaamissäännöksistä ei ole huolta, koska maalla ei ole vielä mitään tietojen säilyttämistä koskevaa lakia. Yhdistä tämä maailmanluokan salausstandardeihin ja Double VPN -suojaukseen. Sinulla on voittaja käsilläsi.

nordvpn nopeustesti Australia vpn päällä

NordVPN Speed ​​Test Australia – Perth-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Vaikka NordVPN: n hinnat ovat nousseet viime aikoina, niiden ominaisuuksien ja suorituskyvyn kasvu on enemmän kuin merkitsee laskun arvoista. Tämä VPN on hyvä niille, jotka etsivät vankkaa pitkäaikaista sijoitusta ja joilla on valtava alennus sen 3-vuoden suunnitelmasta – tukahduttaa kilpailu.

Tutustu perusteelliseen arvosteluamme NordVPN: stä nähdäksesi miksi se on Bitcatcha’s # 1 VPN!

2. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (AUD)

$ 4,27 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Tarjoaa tietojen pakkaamista
 • Mainosten estäminen
 • Tukee 7 laitetta

"CyberGhost on onnistunut hienosäätämään palvelimet kunnollisesti suorituskyvyn kannalta"

VISIT VPN

Vaikka CyberGhost ei ole tuntematon VPN-piireissä, se ei silti sovi mihinkään ylin VPN-kriteereihin. Vaikka on totta, että joissain tapauksissa se on varjojen ominaisuuksien ja suorituskyvyn varjostus, minusta on edelleen riittävästi epäilyksiä siitä, että en tunne täysin mukavaa suositella niitä.

Tarjoamisen kannalta CyberGhostilla on tarpeeksi palvelimia VPN-jättiläis Nordille vastaamiseksi, mutta suorituskyvystä puuttuu vielä infrastruktuurista huolimatta. Yksi ensisijainen syy tähän voi olla se, että suurin osa heidän palvelimistaan ​​on koottu Euroopassa.

cyberhost-nopeustesti Australia vpn päällä

CyberGhost Speed ​​Test Australia – Melbourne -palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Minulle Malesiassa ja niille teistä, jotka etsivät hyvää VPN: tä Australialle, tämä ei ehkä ole paras uutinen. 500Mbps-yhteydellä pystyin tuskin ylläpitämään murto-osaa siitä, kun muodostuin yhteys heidän Aussie-palvelimiinsa.

Jälleen kerran, mikä siltä puuttuu suorituskyvystä, se näyttää kompensoivan tietoturvalisäosat. Esimerkiksi, se estää online-seurannan ja tekee parhaansa pakottaakseen HTTPS: n useimpiin verkkosivustoihin JA siinä on jopa sisäänrakennettu virussuojaus ja mainosten estäminen.

Pitkän aikavälin suunnitelmien hintojen laskiessa jopa 3,50 dollariin (4,81 AUD) kuukaudessa, tämä saattaa olla hyvä tarjous, jos etsit vain nimettömyyttä etkä ole liian huolissasi linjanopeuden maksimoimisesta..

Katso CyberGhost-sivustomme täydellinen arvostelu, niin saat selville, miksi se on yksi suosituimmista kohteista!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (AUD)

$ 3.09 Hyödyllinen hinta / kk

Avainominaisuudet

 • Multi-Hop-yhteys
 • Tukee monia alustoja
 • Ei lokit

"Surfshark voi olla nuori alkuvaiheessa, mutta he ovat esiintyneet bändin kanssa ja tarjoavat hyvää esitystä ympäri maailmaa."

VISIT VPN

Surfshark on aina ollut monien tekijöiden vuoksi minusta yksi täydellisimmistä VPN-palveluntarjoajista. Jotenkin asiat ovat aina tulleet siihen tosiseikkaan, että ne ovat edelleen suhteellisen uusia. Turvallisuuspalvelujen tarjoajan kannalta oleminen markkinoilla lyhyen, alle kahden vuoden ajanjakson aikana ei tarkoita tarkalleen luottamusta.

Surfshark on kuitenkin jokaisella kerralla osoittanut minulle olevansa väärän suorituksen ja yksinkertaisuuden suhteen. Minusta on väistämätöntä, että seuraan heitä tarkasti ja tarkistan mielipiteeni säännöllisesti. Toistaiseksi se on ollut erittäin positiivinen kokemus.

Australian hyöty VPN-nopeudesta kahdella kriittisellä alueella. Ensinnäkin sillä on vahva infrastruktuuri, kun taas toisella on, että ne sijaitsevat Aasian ja Tyynenmeren alueen kriittisessä paikassa tietoliikennettä varten. Surfshark näyttää hyödyntäneen tätä hyvin ja nopeudet heidän Australialaisilta palvelimiltaan ovat vaikuttavia.

surfsharkin nopeustesti Australia vpn päällä

Surfshark Speed ​​Test Australia – Perth-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Vaikka Singapore on paljon lähempänä minua kuin Australia (fyysisesti), Surfshark on suorittanut tasapainotustoimensa hyvin. Itse asiassa melkein kaikissa maissa, joissa palvelimet ovat, Surfshark näyttää pystyvän ylläpitämään suorituskyvyn vähimmäistason.

Sanoisin, että aussien nopeudet näyttävät suhteellisen vahvasti riippumatta mihin palvelimiin ne kytkeytyvät – missä tahansa Surfshark-verkon alueella. Voit olla kiitollinen myös alhaisista Surfsharkin hinnoista ja suhteellisen vahvoista Aussie-dollareista antaa sinulle oikeudenmukaisen tärinän, hintakohtaisesti.

Lue lisää sen erinomaisuudesta perusteellisessa Surfsharkin arvosteluissa!

4. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Nopeus

Hyvä

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (AUD)

$ 12,99 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Ei rajoituksia
 • Yksityisyys merellä
 • DNS / IPv6 -vuodoprot
 • 24/7 tuki
 • Useiden protokollien tuki

"Paras niille, jotka haluavat vakautta, turvallisuutta & hyvä suorituskyky. Erittäin suositeltavaa!"

VISIT VPN

Virheeni oli, kun valitsin ExpressVPN: n ensimmäiseksi tarkistettavien luetteloon, mikä sai minut olemaan täysin arvioimatta VPN: ien Mercedesiä siitä, mikä se todella oli. Asetin tankin erittäin korkealle ja tulin pettyneeksi siitä, että se vain oli onnistunut täyttämään asettamani vaatimukset – tuskin.

Vietettyään nyt erittäin pitkän ajan kuljettamalla reikiä moniin VPN-palveluihin, huomaan heijastuessani, että ExpressVPN todella ylittää sen, mitä tekee. Se osuu oikeisiin muistiinpanoihin yhdistelmänä luettelosta kaikesta, jota etsimme VPN: stä, ja sitten joihinkin.

Minusta tuntuu, että tämä on täydellinen VPN-palvelu, koska ainesosat ovat oikein tasapainossa, mikä ei ole helppo saavuttaa niin teknisen palvelun alalla kuin tämä. Yhdistä tämä siihen, että joudut hallitsemaan infrastruktuuria ympäri maailmaa saavuttaaksesi nämä standardit, tekee siitä vieläkin vaikuttavamman.

expressvpn nopeustesti Australia vpn päällä

ExpressVPN Speed ​​Test Australia – Sydney-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Nopeasti, ExpressVPN onnistui tarjoamaan enimmäkseen vakaita nopeuksia kautta linjan riippumatta siitä, kuinka kaukana fyysisestä sijainnistani. Australialaiset palvelimet toimivat hyvin, ja niiden pitäisi olla enemmän kuin kykeneviä hallitsemaan melkein mitä tahansa linjaa maassa.

ExpressVPN ei ehkä ole halvin VPN-palvelu liiketoiminnassa, mutta sen enemmän kuin kompensoi heidän punnan suorituskyky.

Lue täydellinen arvostelu ExpressVPN: stä saadaksesi lisätietoja!

5. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5

Hinta (AUD)

$ 5,07 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Pakko 256-bittinen salaus
 • Rajoittamaton P2P
 • Tukee 10 laitetta

"Kamala asiakastuki. Jos pystyt katsomaan tuon ajankohdan ohi, IPVanishilla on joissain kohdissa hyppyjä"

VISIT VPN

Kun kiistanalaisena oli VPN: ien kardinaalin synti (käyttäjän VPN: lle) toimittamisesta viranomaisille, IPVanish aloitti tarkistukseni tumman pilven kanssa, joka roikkui sen yläpuolella. Tätä vaikeutti markkinointiryhmän pyrkimys pyyhkäistä tosiseikat maton alle väittäen, että he eivät tienneet tai eivät tienneet, koska yritys vaihtoi omistajaa.

Vielä, katsoin ohi, että minun piti, tai arvostelu olisi mennyt viemäriin ennen kuin se alkoi. Valitettavasti IPVanishilla ei ollut juurikaan suosituksia itselleen. On totta, että jotkut heidän tekemistä asioista, kuten 256-bittisen salauksen pakottaminen käyttäjille, olisivat tietyiltä kannalta plussa.

ipvanish speed test australia vpn päällä

IPVanish Speed ​​Test Australia – Perth-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Vaikka onnistuin saamaan kohtuulliset nopeudet heidän Singapore-pohjaisesta palvelimestaan, muut kokeilut vaihtoehdot olivat heikko suorituskyvyssä. Australian osalta onnistuin karkaamaan tuskin yli 10% linjan todellisesta nopeudesta, mikä oli myös hieman häiritsevää.

Normaalisti näissä tapauksissa yrittäisin työskennellä palveluntarjoajan kanssa selvittääkseen, voidaanko tilanne korjata, mutta valitettavasti IPVanishilla oli kauhea asiakaspalvelu. Myöhäisistä vastauksista (3 päivää sähköpostitse!) Hyödyttömiin ohjeisiin – ei ollut mitään tapaa, että aioin tuhlata viikkoja työskennellessään heidän kanssaan.

Kaiken kaikkiaan erittäin kiistanalainen tulos yritykseltä, joka toimii jo tervaisella maineella.

Lue tarkempi kuvaus IPVanishista!

6. ProtonVPN

https://protonvpn.com/

ProtonVPN

Nopeus

Hyvä

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (AUD)

$ 6,26 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Suojatut ydinpalvelimet
 • Monitasoiset suunnitelmat
 • Tupla-VPN-yhteys

"ProtonVPN voi olla Euroopasta, mutta he ovat onnistuneet osoittamaan kunnolliset nopeudet ympäri maailmaa, jopa Australiassa."

VISIT VPN

ProtonVPN sijaitsee Genevessä, Sveitsissä, ja on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Siitä huolimatta, että heistä on käyty paljon keskusteluja, hieman heikko markkinointi näyttää olevan hieman heidän kipuhetkensä.

Huolimatta rajoitetummasta verkosta verrattuna mahdollisiin palveluntarjoajiin, ne näyttävät kuitenkin kunnolliset numerot nopeustesteissä – sijainnista riippuen. Heidän nopeutensa Australiassa näyttää hyvältä, ja aussisilla on monia hyviä vaihtoehtoja palvelimille Aasian ja Tyynenmeren alueella.

protonvpn nopeustesti Australia vpn päällä

ProtonVPN Speed ​​Test Australia – Perth-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Yhtenä Australian tärkeimmistä VPN-verkkoista he onnistuivat tarjoamaan meille vain hyväksyttäviä ominaisuuksia, jotta voimme suositella niitä. Tietysti se pitää mielessä, että odotamme melko paljon rahoiltamme! Nopeudet Perth-palvelimelle todettiin nopeudella 60 Mbps – mikä on kunnossa.

Aikaisemmin nuoremmille käyttäjille oli haittapuolia, koska alkuperäinen ProtonVPN-käyttöliittymä näytti siltä, ​​että se olisi jotain menneisyydestä. Nykyään heillä on se tyylikkäässä, futuristisessa kartassa, joka on sijoitettu kauniisti sovelluskehykseen.

Lue täydellinen ProtonVPN-arvostelu!

7. NopeinVPN

https://fastestvpn.com/

FastestVPN

Nopeus

oikeudenmukainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5

Hinta (AUD)

$ 1,73 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Optimoitu P2P-palvelin
 • Palvelimen hyppy
 • Tuki 10 laitetta

"FastestVPN on yrittänyt kovasti ja enimmäkseen onnistunut, mutta heidän Australia-palvelimen suorituskyky on vähän surullinen."

VISIT VPN

FastestVPN: llä on kova nimi taistella, ja kun yritin ensimmäistä kertaa – se ei ollut rehellisesti niin kuuma. Siitä lähtien olen arvioinut heidän palveluaan uudelleen ja he ovat parantaneet suorituskykyään paljon.

Lisää se, että he ovat onnistuneet pitämään hinnat myös erittäin hyvin – heidän 3-vuotisen suunnitelmansa on vain 1,73 dollaria kuukaudessa. Vaikka on totta, että FastestVPN-verkko ei ole niin mahtava, aussialaisilla on onnekas pääsy joihinkin hyviin Aasian alueen palvelimiin. Heillä on myös P2P-optimoituja palvelimia, jotka tekevät niistä hyviä myös tälle..

nopein vpn nopeus australia vpn päällä

Nopein testinopeus Australia – Sydney-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Nopeus nopeimmalla VPN: llä, kun olin yhteydessä Sydney-pohjaiseen palvelimeen, kamppaili nopeudella 15 Mbit / s. Se on vähän surullinen valtiolle, joka on minulle niin lähellä (suhteellisen) – mutta hyvä uutinen aussialaisille on, että voit aina käyttää heidän Singapore-pohjaisia ​​palvelimiaan, jotka ovat melko hyviä.

Siirry FastestVPN-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja!

Lopulliset ajatukset

Kuten jotkut teistä ovat ehkä huomanneet, olen pelannut joihinkin palveluntarjoajiin tunteen samalla, että olen arvioinut muita liian ankarasti. Asioiden asettamiseksi laajempaan kontekstiin tunnen tarvetta neuvoa teille, että puhtaan suorituskyvyn lukujen lisäksi henkilökohtaiset tarpeet ovat toinen tärkeä huomioon otettava tekijä.

Minun mielestäni olen arvioinut VPN-palveluntarjoajia, ja minulla on siten korkeat vaatimukset, joita heidän kaikkien on noudatettava kaikilla alueilla – mikä on yleensä mahdotonta. Tässä huomautuksessa joillekin teistä nopeus on kaikkea, toisille nimettömyys ja yksityisyys voivat olla. Jotkut ovat valmiita uhraamaan vähemmän, kun taas toiset haluavat korvata kustannukset mahdollisimman vähän.

Toivon, että luet rivien välillä ja tee valinta, joka tarjoaa tarpeitasi vastaavan tasapainon.

Yhteenvetona, tässä on 3 parasta VPN Australiaa:

NOPEUS

TURVALLISUUS & YKSITYISYYS

HINTA (AUD / MO)

NordVPN

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

5,42

VISIT VPN

CyberGhost

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

4.27

VISIT VPN

Surfshark

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

3,09

VISIT VPN

Puhtaasti laadun kannalta katson, että olen tehnyt selväksi, missä mieltymykseni ovat tällä sijoituksella. Mikä olisi paras VPN Australian markkinoille, luulen, että monet teistä saavat helpottuneen huokauksen ymmärtääksesi, että Singapore on melko lähellä teitä ja siellä olevat palvelimet toimivat hyvin melkein kokonaan.

Suorituskyvyn kannalta luulen, että australialaiset käyttäjät ovat onnekkaita, koska he voivat valita melkein minkä tahansa edellä mainituista. Kuten olen jo maininnut, ota huomioon muut tekijät ja voitko elää heidän kanssaan.

Minä en ensinnäkään koskaan valitseisi palveluntarjoajaa, joka imee esimerkiksi asiakaspalvelun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map