Το 7 καλύτερο VPN για την Αυστραλία 2020 (Δοκιμή ταχύτητας!)

Τα στοιχεία του Γραφείου Στατιστικής της Αυστραλίας έδειξαν ότι η πρόσβαση στο Διαδίκτυο στη χώρα υπήρξε ανεβαίνοντας απότομα με τα χρόνια. Η έρευνα δείχνει επίσης ότι θα υπάρχουν 311 εκατομμύρια συνδεδεμένες συσκευές σε σπίτια σε ολόκληρη την Αυστραλία έως το 2021. Συνδυάστε το με τους ISP που συλλέγουν δεδομένα και κυβερνητική λογοκρισία στην Αυστραλία, θα ήταν πιθανότατα καλή ιδέα να ξεκινήσετε τις αγορές για έναν πάροχο υπηρεσιών Virtual Private Network (VPN) τώρα.


Αυξανόμενοι χρήστες Διαδικτύου στην Αυστραλία

(Πηγή: ABS)

Ωστόσο, συνδυάστε αυτά τα στοιχεία με το γεγονός ότι σχεδόν όλοι φαίνεται να κυνηγούν τα προσωπικά σας δεδομένα σήμερα καθιστά απαραίτητο να αρχίσετε σοβαρά να εξετάζετε τη χρήση ενός VPN. Προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια και ανωνυμία στο Διαδίκτυο.

Contents

Οι Αυστραλιανοί ISP συλλέγουν τα δεδομένα σας

Επισήμως, οι Αυστραλιανοί πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) είναι απαιτείται από την κυβέρνηση να συλλέγουν δεδομένα σχετικά με τη χρήση των υπηρεσιών τους από τους πελάτες τους. Αυτό σημαίνει ότι ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας όχι μόνο διέρχεται τις επικοινωνίες σας με μια χτένα με λεπτό δόντι, αλλά και αποθηκεύει πολλά από τα προσωπικά σας στοιχεία.

Τα πάντα, από τον τύπο της υπηρεσίας επικοινωνίας που χρησιμοποιείτε μέχρι την τοποθεσία σας και τους χρόνους χρήσης, καταγράφονται πιστά. Ούτε καν στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν παρεμποδίστηκε επίσημα η κατάσταση της ψηφιακής ελευθερίας των καταναλωτών, όπως συμβαίνει σήμερα στο Οζ.

Εάν σε περίπτωση που δεν έχετε συνειδητοποιήσει τι σημαίνει αυτό, με λίγα λόγια? Αυστραλιανή αστυνομία, αυστραλιανή επιτροπή για την ακεραιότητα επιβολής του νόμου και ορισμένες άλλες υπηρεσίες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα που συλλέγει ο ISP σας – οποτεδήποτε.

Η κυβέρνηση φιλτράρει τις υπηρεσίες Ιστού σας

Όταν μιλάμε για λογοκρισία στο Διαδίκτυο, οι πρώτες χώρες που έρχονται στο μυαλό είναι συχνά η Κίνα ή η Ρωσία. Ωστόσο, μπορεί να εκπλήξει το μεγαλύτερο μέρος του γνωστού κόσμου ότι πολλές παραδοσιακά δημοκρατικές και ελεύθερες χώρες λογοκρίνουν το Διαδίκτυο ή τουλάχιστον προσπαθούν να.

Το 2012, ο Αυστραλός Υπουργός Επικοινωνιών είπε ότι, λόγω ειδοποιήσεων που η κυβέρνηση έστειλε σε παρόχους υπηρεσιών στη χώρα, πάνω από το 90% των Αυστραλών που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο επρόκειτο να φιλτράρει το περιεχόμενό τους.

Αρχικά, η λογοκρισία είχε ως στόχο να σταματήσει σοβαρά εγκλήματα όπως κακοποίηση παιδιών και παρόμοια, αλλά το 2015 επεκτάθηκε για να καλύψει την παραβίαση υλικού πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτό είναι σωστό, P2P χρήστες που σημαίνει!

Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση διέταξε μια ακμή που διέταξε τους ISP να λογοκρίνουν όλο και περισσότερους ιστότοπους λόγω της αντιληπτής αντίληψης ότι μεταφέρουν υλικό πνευματικών δικαιωμάτων. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι The Pirate Bay, Torrentz και TorenHound.

Σελίδες αποκλεισμού Optus

Η ειδοποίηση που έλαβαν οι χρήστες του Optus όταν ζητήθηκαν λογοκριμένες σελίδες
(Πηγή: Wikipedia)

Όπως μπορεί να βεβαιώσει σχεδόν οποιοσδήποτε χρήστης P2P, αυτό είναι απόλυτο hogwash και δείχνει απλώς ότι οι περισσότερες κυβερνήσεις ισχυρίζονται απλώς άγνοια και το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για να κλείσουν ιστότοπους στους οποίους αντιτίθενται οι εμπορικές εταιρείες, ανεξάρτητα από την πραγματικότητα της κατάστασης.

Η χρήση ενός VPN θα βοηθούσε να ξεπεραστεί αυτή η προκατάληψη και να σταματήσει η υπερβολική συμπεριφορά που εμφανίζεται επί του παρόντος.

Τι ψάχνουμε σε ένα VPN για Αυστραλούς

καλύτερο vpn για αυστραλιανό χρήστη

1. Απόρρητο και ανωνυμία (Πρωτόκολλα, επιλογές πληρωμής)

Το απόρρητο είναι ύψιστης σημασίας όταν ασχολείστε με έναν πάροχο υπηρεσιών VPN και υπάρχουν δύο πτυχές σε αυτό – εάν διατηρούν αρχεία των δραστηριοτήτων χρήσης (καταγραφή) και τις επιλογές που σας παρέχουν για την πραγματοποίηση πληρωμής.

Ορισμένα VPN, στην πραγματικότητα πολλά, προσφέρουν σήμερα την επιλογή πληρωμής μέσω δωροεπιταγών κάποιου είδους ή κρυπτονομίσματος. Αυτό δεν αφήνει κανένα ίχνος χαρτιού πίσω σε εσάς ως χρήστη που είναι ένα βήμα πιο πέρα ​​από αυτό που ήταν παραδοσιακά διαθέσιμο.

2. Ασφάλεια (Κρυπτογράφηση, αποκλεισμός ιχνηλατών, κ.λπ.)

Όσον αφορά την ασφάλεια, υπάρχουν και πάλι, δύο πτυχές του – το πρωτόκολλο με το οποίο πρόκειται να δημιουργηθεί η σύνδεση, καθώς και η μέθοδος κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται για την ασφάλεια των δεδομένων που ταξιδεύουν μεταξύ της συσκευής σας και των διακομιστών VPN.

Κάθε πρωτόκολλο έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μερικά μειονεκτήματα, όπως είναι ταχύτερο αλλά έχει κάποια κενά ασφαλείας ή κάποια άλλη ισορροπία ασφάλειας έναντι απόδοσης. Από κρυπτογράφηση, είναι σύνηθες ένα υψηλότερο επίπεδο κρυπτογράφησης να οδηγεί συνήθως σε χαμηλότερη απόδοση, καθώς περισσότερα δεδομένα θα προστεθούν στα πακέτα δεδομένων.

Άλλες προσθήκες ασφαλείας είναι συνήθως απλώς παγωμένες στο κέικ, όπως η ύπαρξη ενσωματωμένων αποκλεισμών διαφημίσεων ή η δυνατότητα αποκλεισμού δεδομένων παρακολούθησης σε ορισμένους ιστότοπους.

3. Ταχύτητα και σταθερότητα

Η ταχύτητα, φυσικά έρχεται στη συνέχεια, καθώς προφανώς δεν θα θέλουμε να πληρώσουμε για να χρησιμοποιήσουμε μια υπηρεσία που θα επιβραδύνει υπερβολικά τις ταχύτητες του Διαδικτύου μας. Θα έλεγα ότι ένα καλό VPN θα πρέπει να μπορεί να σας προσφέρει τουλάχιστον το 70% της πραγματικής ταχύτητας γραμμής σας (όχι θεωρητικό!) Στο ελάχιστο.

4. Πλαστογράφηση γεωγραφικής τοποθεσίας

Υπάρχει επίσης το ζήτημα της τοποθεσίας του διακομιστή, καθώς αυτό βοηθά στην πλαστογράφηση γεωγραφικών τοποθεσιών. Ας πάρουμε για παράδειγμα ότι βρίσκεστε στην Ιταλία και θέλετε να χρησιμοποιήσετε το BBC iBBC Player υπηρεσία για ροή βίντεο. Η εγγραφή με ένα VPN που δεν διαθέτει διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο θα παρουσιάσει ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα.

5. Υποστήριξη P2P

Το τελευταίο σημείο θα αφορά την κοινή χρήση αρχείων P2P. Η κοινή χρήση αρχείων P2P επιβαρύνει σημαντικά τις γραμμές του Διαδικτύου και, ως εκ τούτου, την παραβιάζουν ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου, ακόμη και ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών VPN. Αυτό είναι ατυχές, δεδομένου ότι οι χρήστες που μοιράζονται αρχεία P2P διώκονται συχνά σε ορισμένες χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Σιγκαπούρη (κάποτε είχα έναν φίλο εκεί που έλαβε προειδοποιητική επιστολή από τον ISP του για λήψη μιας ταινίας!).

Παρόλο που μπορεί να είναι παράλογο να περιμένουμε από όλους τους παρόχους υπηρεσιών VPN να εξυπηρετούν τους χρήστες κοινής χρήσης αρχείων P2P, θα πρέπει τουλάχιστον να διατίθενται ορισμένοι διακομιστές για τη χρήση τους. Αυτό θα άνοιγε σημαντικά την αγορά των πελατών και θα εξυπηρετούσε ένα ανεπιτήρητο προφίλ χρηστών.

Κατατάχθηκε: Το καλύτερο VPN για Αυστραλούς

Οι δοκιμές ταχύτητας VPN δεν έχουν κανένα πραγματικό νόημα, εκτός εάν έχετε κάτι να τα συγκρίνετε. Γι ‘αυτό όλες οι δοκιμές ταχύτητας VPN εμφανίζονται πάντα σε σχέση με τη δική μου «πρώτη» απόδοση γραμμής.

Το παρακάτω είναι η πραγματική μου ταχύτητα ευρείας ζώνης βάσει γραμμής υπηρεσίας 500Mbps, χωρίς ενεργή σύνδεση VPN:

βασική ταχύτητα στη Μαλαισία χωρίς vpn

Αποτελέσματα δοκιμής βάσης σε διακομιστή Μαλαισίας χωρίς VPN
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα της αρχικής ταχύτητας εδώ)

Καθώς εδρεύω στη Μαλαισία, η ταχύτητά μου θα τείνει να είναι υψηλή σύνδεση με κοντινούς διακομιστές VPN της Ασίας και ως επί το πλείστον, σταδιακά μειώνεται καθώς συνδέομαι με διακομιστές πιο μακριά. Αυτός είναι ένας γενικός κανόνας, δεδομένου ότι η απόσταση παίζει ρόλο στην ποιότητα της γραμμής, επηρεάζοντας τόσο την ταχύτητα όσο και τον λανθάνοντα χρόνο.

Σημείωση

 1. Η τιμή βασίζεται στη συναλλαγματική ισοτιμία 1 USD = 1,56 AUD.
 2. Η τιμή που εμφανίζεται είναι η χαμηλότερη με βάση τα διαθέσιμα προγράμματα από κάθε πάροχο υπηρεσιών VPN.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (AUD)

5,42 $ / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Χωρίς αρχεία καταγραφής
 • Σκοτώστε το διακόπτη
 • Υποστηρίζει 6 συσκευές

"Το NordVPN είναι κατάλληλο για oz με ισχυρούς διακομιστές στη χώρα και πρόσβαση σε πολλά περισσότερα στην περιοχή APAC."

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες VPN, το NordVPN έχει περισσότερους από 5.000 διακομιστές που απλώνουν σε 59 χώρες. Όντας στην επιχείρηση από το 2012, κατάφερε να συμβαδίσει με τα καλύτερα και μετά με μερικά.

Με έδρα τον Παναμά ως έχει, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την ανωνυμία τους και τις διατάξεις καταγραφής, δεδομένου ότι η χώρα δεν έχει ακόμη νόμους διατήρησης δεδομένων. Συνδυάστε το με παγκόσμιας κλάσης πρότυπα κρυπτογράφησης και διπλή προστασία VPN και έχετε έναν νικητή στα χέρια σας.

δοκιμή ταχύτητας nordvpn Αυστραλία vpn

NordVPN Speed ​​Test Australia – Perth Server
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Ενώ οι τιμές για το NordVPN σημείωσαν άνοδο τα τελευταία χρόνια, η ανάπτυξή τους στο σύνολο δυνατοτήτων και η απόδοση τους είναι κάτι περισσότερο από που τις αξίζει. Αυτό το VPN είναι καλό για όσους αναζητούν μια σταθερή μακροπρόθεσμη επένδυση και έχει τεράστια έκπτωση στο 3ετές του σχέδιο – σίγουρα θα ξεσπάσει ο ανταγωνισμός.

Διαβάστε την εμπεριστατωμένη κριτική μας στο NordVPN για να δείτε γιατί είναι το # 1 VPN του Bitcatcha!

2. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (AUD)

4,27 $ / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Προσφέρει συμπίεση δεδομένων
 • Αποκλεισμός διαφημίσεων
 • Υποστηρίζει 7 συσκευές

"Το CyberGhost κατάφερε να βελτιώσει αξιοπρεπώς τους διακομιστές του για απόδοση"

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Παρόλο που δεν είναι άγνωστος στους κύκλους VPN, το CyberGhost ωστόσο δεν ταιριάζει πραγματικά με αυτά που θεωρώ υψηλού επιπέδου κριτήρια VPN. Παρόλο που είναι αλήθεια ότι σε ορισμένες περιπτώσεις έχει τη σειρά χαρακτηριστικών και επιδόσεων, παραμένει αρκετή αμφιβολία για μένα να μην αισθάνομαι πλήρως άνετα να τα συστήσω.

Όσον αφορά την προσφορά, το CyberGhost έχει αρκετούς διακομιστές για να ταιριάζει με τον γίγαντα VPN, αλλά η απόδοση του υστερεί παρά την υποδομή. Ένας πρωταρχικός λόγος για αυτό θα μπορούσε να είναι ότι οι περισσότεροι διακομιστές τους είναι συγκεντρωμένοι στην Ευρώπη.

δοκιμή ταχύτητας cyberghost Australia vpn

CyberGhost Speed ​​Test Australia – Melbourne Server
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Για μένα στη Μαλαισία και για εσάς που αναζητάτε ένα καλό VPN για την Αυστραλία, αυτό μπορεί να μην είναι το καλύτερο νέο. Σε μια σύνδεση 500Mbps, μόλις μπορούσα να διατηρήσω ένα κλάσμα αυτού κατά τη σύνδεση σε έναν από τους διακομιστές Aussie τους.

Και πάλι, αυτό που μπορεί να έχει έλλειψη απόδοσης φαίνεται να αντισταθμίζει τα πρόσθετα ασφαλείας. Για παράδειγμα, αποκλείει την παρακολούθηση στο διαδίκτυο και κάνει ό, τι μπορεί για να αναγκάσει το HTTPS στους περισσότερους ιστότοπους ΚΑΙ έχει ακόμη ενσωματωμένη προστασία από ιούς και αποκλεισμό διαφημίσεων.

Με τις τιμές για τα μακροπρόθεσμα προγράμματα να πέφτουν στα 3,50 $ (4,81 AUD) το μήνα, αυτό μπορεί να είναι μια συμφωνία εάν απλώς αναζητάτε ανωνυμία και δεν ανησυχείτε πολύ για τη μεγιστοποίηση της ταχύτητας της γραμμής σας.

Δείτε την πλήρη κριτική μας στο CyberGhost για να μάθετε γιατί είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές μας!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (AUD)

3,09 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πολλαπλή σύνδεση
 • Υποστηρίζει πολλές πλατφόρμες
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής

"Το Surfshark μπορεί να είναι νεαρός πρώτος, αλλά βγήκαν με ένα συγκρότημα και προσφέρουν καλές επιδόσεις σε όλο τον κόσμο."

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Το Surfshark μου φάνηκε πάντα ένας από τους πιο τέλειους παρόχους υπηρεσιών VPN λόγω πολλών παραγόντων. Ωστόσο, με κάποιον τρόπο, τα πράγματα ανέκαθεν ανέφεραν ότι είναι ακόμα σχετικά νέα. Για έναν πάροχο υπηρεσιών ασφαλείας, το να είσαι στην αγορά για μικρό χρονικό διάστημα μικρότερο των δύο ετών δεν εμπνέει ακριβώς την εμπιστοσύνη.

Ωστόσο, σε κάθε στροφή, όσον αφορά την καθαρή απόδοση και την απλότητα, το Surfshark με έχει αποδείξει λάθος. Θεωρώ αναπόφευκτο ότι τα παρακολουθώ στενά και θα αναθεωρώ περιοδικά τη γνώμη μου. Μέχρι στιγμής, ήταν μια εξαιρετικά θετική εμπειρία.

Όφελος από την Αυστραλία όσον αφορά την ταχύτητα VPN σε δύο κρίσιμους τομείς. Το πρώτο είναι ότι διαθέτει ισχυρή υποδομή, ενώ το δεύτερο είναι ότι καταλαμβάνουν μια κρίσιμη τοποθεσία Ασίας-Ειρηνικού για την κυκλοφορία δεδομένων. Το Surfshark φαίνεται να έχει αξιοποιήσει αυτό το πηγάδι και οι ταχύτητες από τους διακομιστές τους στην Αυστραλία είναι εντυπωσιακές.

δοκιμή ταχύτητας surfshark Αυστραλία vpn

Surfshark Speed ​​Test Australia – Perth Server
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Αν και η Σιγκαπούρη είναι πολύ πιο κοντά μου από την Αυστραλία (φυσικά), η Surfshark έχει κάνει καλά την εξισορροπητική της πράξη. Στην πραγματικότητα, σε όλες σχεδόν τις χώρες όπου βρίσκονται οι διακομιστές τους, το Surfshark φαίνεται να είναι σε θέση να διατηρήσει ένα ελάχιστο επίπεδο απόδοσης.

Θα έλεγα ότι οι ταχύτητες για τους Αυστραλούς θα δείχνουν σχετικά έντονα ανεξάρτητα από τους διακομιστές με τους οποίους συνδέονται – οπουδήποτε στο δίκτυο Surfshark. Μπορείτε επίσης να είστε ευγνώμονες για τις χαμηλές τιμές Surfshark και σχετικά ισχυρά δολάρια Αυστραλίας για να σας δώσουν ένα καλό κούνημα, πολύτιμα.

Μάθετε περισσότερα για την εξαιρετικότητά του στη λεπτομερή κριτική μας για το Surfshark!

4. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Ταχύτητα

Καλός

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (AUD)

12,99 $ / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ
 • Υπεράκτια προστασία της ιδιωτικής ζωής
 • Προστασία διαρροής DNS / IPv6
 • 24/7 υποστήριξη
 • Υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων

"Καλύτερο για όσους θέλουν σταθερότητα, ασφάλεια & σταθερή απόδοση. Συνιστάται!"

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Το λάθος μου ήταν να επιλέξω το ExpressVPN ως το πρώτο στη λίστα αναθεώρησης, κάτι που με έκανε να αποτύχω να εκτιμήσω πλήρως τη Mercedes των VPN για αυτό που ήταν πραγματικά. Έβαλα την μπάρα πολύ ψηλά και έφυγα απογοητευμένος που απλώς κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έθεσα – μόλις.

Έχοντας τώρα περάσει ένα εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα σπρώχνοντας τρύπες σε πολλές υπηρεσίες VPN, συνειδητοποιώ όταν σκέφτομαι ότι το ExpressVPN πραγματικά υπερέχει σε αυτό που κάνει. Χτυπάει τις σωστές σημειώσεις σε συνδυασμό με τη λίστα όλων όσων αναζητούμε σε ένα VPN και μετά σε μερικές.

Νιώθω σαν να είναι η τέλεια υπηρεσία VPN λόγω της σωστής ισορροπίας στα συστατικά, κάτι που δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί σε ένα πεδίο υπηρεσιών τόσο τεχνικό όσο αυτό. Συνδυάστε το με την ανάγκη να διαχειριστείτε υποδομές σε όλο τον κόσμο για να φτάσετε σε αυτά τα πρότυπα, το καθιστά ακόμη πιο εντυπωσιακό.

δοκιμή ταχύτητας expressvpn Αυστραλία vpn

ExpressVPN Speed ​​Test Australia – Sydney Server
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Από την άποψη της ταχύτητας, το ExpressVPN κατάφερε να προσφέρει ως επί το πλείστον σταθερές ταχύτητες σε όλα τα επίπεδα, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά από τη φυσική μου τοποθεσία. Οι διακομιστές της Αυστραλίας απέδωσαν έντονα και πρέπει να είναι περισσότερο από ικανοί να διαχειρίζονται σχεδόν οποιαδήποτε γραμμή στη χώρα.

Το ExpressVPN μπορεί να μην είναι η φθηνότερη υπηρεσία VPN στην επιχείρηση, αλλά αυτό αντισταθμίζεται από την εξαιρετική τους απόδοση.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο ExpressVPN για να μάθετε περισσότερα!

5. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5

Τιμή (AUD)

5,07 $ / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Αναγκαστική κρυπτογράφηση 256-bit
 • Απεριόριστο P2P
 • Υποστηρίζει 10 συσκευές

"Τρομερή υποστήριξη πελατών. Εάν μπορείτε να κοιτάξετε πέρα ​​από αυτό, το IPVanish έχει ορισμένα πλεονεκτήματα"

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Με τη διαμάχη σχετικά με τον βασικό αμαρτία (για VPN) της παροχής αρχείων καταγραφής χρηστών σε αρχές, το IPVanish ξεκίνησε στην αναθεώρησή μου με ένα σκοτεινό σύννεφο να κρέμεται πάνω του. Αυτό επιδεινώθηκε από τις προσπάθειες της ομάδας μάρκετινγκ της να σαρώσει γεγονότα κάτω από το χαλί ισχυριζόμενοι ότι δεν γνώριζαν και δεν γνώριζαν από τότε που η εταιρεία άλλαξε χέρια.

ΝΑΙ, κοίταξα το παρελθόν που έπρεπε, ή η κριτική θα είχε τελειώσει πριν από την έναρξη. Δυστυχώς, το IPVanish δεν είχε πολλά να προτείνει. Βεβαίως, μερικά από τα πράγματα που κάνουν όπως η εφαρμογή κρυπτογράφησης 256-bit στους χρήστες του θα ήταν ένα πλεονέκτημα από ορισμένες απόψεις.

δοκιμή ταχύτητας ipvanish Αυστραλία vpn

IPVanish Speed ​​Test Australia – Perth Server
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Αν και κατάφερα να αποκτήσω αξιοπρεπείς ταχύτητες από τον διακομιστή τους που βασίζεται στη Σιγκαπούρη, άλλες επιλογές που δοκίμασα ήταν αδιάφορες στην απόδοση. Για την Αυστραλία, κατάφερα να βρω λίγο περισσότερο από το 10% της πραγματικής ταχύτητας γραμμής μου, κάτι που ήταν επίσης λίγο ανησυχητικό.

Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις θα προσπαθούσα να συνεργαστώ με τον πάροχο υπηρεσιών για να δω αν θα μπορούσε να διορθωθεί η κατάσταση, αλλά δυστυχώς το IPVanish είχε τρομερή εξυπηρέτηση πελατών. Από καθυστερημένες απαντήσεις (3 ημέρες μέσω email!) Έως μη χρήσιμες οδηγίες – δεν υπήρχε τρόπος να σπαταλήσω εβδομάδες δουλεύοντας σε ένα πρόβλημα μαζί τους.

Συνολικά, ένα πολύ αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα από μια εταιρεία που εργάζεται ήδη με φημισμένη φήμη.

Διαβάστε την αναλυτική αναθεώρησή μας στο IPVanish για να μάθετε περισσότερα!

6. ProtonVPN

https://protonvpn.com/

ProtonVPN

Ταχύτητα

Καλός

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (AUD)

6,26 $ / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Διακομιστές Secure Core
 • Πολυεπίπεδη σχέδια
 • Διπλή σύνδεση VPN

"Το ProtonVPN μπορεί να είναι από την Ευρώπη, αλλά καταφέρνουν να δείχνουν αξιοπρεπείς ταχύτητες σε όλο τον κόσμο, ακόμη και στην Αυστραλία."

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Το ProtonVPN εδρεύει από τη Γενεύη της Ελβετίας και βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, παρά την πολλή συνομιλία που παρατηρείται γι ‘αυτούς, το ελαφρώς αδύναμο μάρκετινγκ φαίνεται να είναι λίγο από το σημείο του πόνου τους.

Ωστόσο, παρά το πιο περιορισμένο δίκτυο σε σύγκριση με τους παρόχους που ενδέχεται να μην δείχνουν κάποιους αξιοπρεπούς αριθμούς σε δοκιμές ταχύτητας – ανάλογα με την τοποθεσία. Οι ταχύτητές τους στην Αυστραλία φαίνονται ωραίες, ενώ οι Αυστραλοί έχουν πολλές καλές εναλλακτικές επιλογές για διακομιστές στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού.

δοκιμή ταχύτητας protonvpn Αυστραλία vpn

ProtonVPN Speed ​​Test Australia – Perth Server
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Ως ένα από τα κορυφαία VPN για την Αυστραλία, κατάφεραν να βρουν μόνο αποδεκτές ιδιότητες για να τους προτείνουμε. Φυσικά, αυτό λαμβάνει υπόψη ότι περιμένουμε πολλά για τα χρήματά μας! Οι ταχύτητες σε έναν διακομιστή Perth σημειώθηκαν σε πάνω από 60 Mbps – κάτι εντάξει.

Στο παρελθόν υπήρχε μειονέκτημα για τους νεότερους χρήστες, καθώς η αρχική διεπαφή ProtonVPN έμοιαζε με κάτι από το παρελθόν. Σήμερα το έχουν σε έναν κομψό, φουτουριστικό χάρτη που είναι όμορφα μέσα στο πλαίσιο της εφαρμογής.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του ProtonVPN για περισσότερες πληροφορίες!

7. FastestVPN

https://fastestvpn.com/

Ταχύτερο VPN

Ταχύτητα

Εκθεση

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5Βαθμολογήθηκε με 4 στα 5

Τιμή (AUD)

1,73 $ / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Βελτιστοποιημένος διακομιστής P2P
 • Διακομιστής μεταπήδησης
 • Υποστήριξη 10 συσκευών

"Το FastestVPN έχει προσπαθήσει σκληρά και ως επί το πλείστον πετυχαίνει, αλλά η απόδοση του διακομιστή στην Αυστραλία είναι λίγο λυπηρό."

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Το FastestVPN έχει ένα δύσκολο όνομα για να πολεμήσει και όταν το δοκίμασα για πρώτη φορά – ειλικρινά δεν ήταν τόσο καυτό. Έκτοτε, έχω αξιολογήσει εκ νέου την υπηρεσία τους και έχουν βελτιώσει την απόδοση.

Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι κατάφεραν επίσης να διατηρήσουν τις τιμές εξαιρετικά – είναι μόνο 1,73 $ / μήνα στο 3ετές πρόγραμμα τους. Παρόλο που είναι αλήθεια ότι το δίκτυο FastestVPN δεν είναι τόσο φοβερό, οι Aussies είναι τυχεροί που έχουν έτοιμη πρόσβαση σε μερικούς καλούς διακομιστές στην περιοχή της Ασίας. Έχουν επίσης βελτιστοποιημένους διακομιστές P2P που τους κάνουν καλό και για αυτό.

ταχύτερη ταχύτητα vpn Αυστραλία vpn

FastestVPN Speed ​​Test Australia – Sydney Server
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Οι ταχύτητες στο FastestVPN όταν συνδέθηκα με έναν διακομιστή με έδρα το Σίδνεϊ για μένα προσπάθησα να κάνω 15 Mbps. Αυτό είναι λίγο λυπηρό για μια χώρα που είναι τόσο κοντά μου (συγκριτικά) – αλλά τα καλά νέα για τους Aussies είναι ότι μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε τους διακομιστές τους με έδρα τη Σιγκαπούρη, οι οποίοι είναι αρκετά καλοί.

Επισκεφθείτε την αναθεώρηση FastestVPN για να μάθετε περισσότερα!

Τελικές σκέψεις

Όπως κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε παρατηρήσει, έχω νιώσει ντροπή για ορισμένους από τους παρόχους υπηρεσιών, ενώ ταυτόχρονα αισθάνομαι ότι έχω κρίνει τους άλλους πολύ σκληρά. Για να βάλω τα πράγματα σε μεγαλύτερο πλαίσιο, νιώθω την ανάγκη να σας συμβουλέψω ότι εκτός από καθαρά στοιχεία απόδοσης, οι ατομικές ανάγκες είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Από την άποψή μου, έχω εκτιμήσει τους παρόχους υπηρεσιών VPN και επομένως θα έχω υψηλά πρότυπα για να συναντηθούν όλοι σε κάθε τομέα – κάτι που είναι συνήθως αδύνατο. Σε αυτό το σημείωμα, σε ορισμένους από εσάς, η ταχύτητα είναι το παν, σε άλλους, η ανωνυμία και το απόρρητο μπορεί να είναι. Μερικοί είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν με λιγότερα, ενώ άλλοι θα προτιμήσουν να εξοφλήσουν το κόστος στο ελάχιστο.

Δεδομένου αυτού, ελπίζω να διαβάσετε μεταξύ των γραμμών και να κάνετε μια επιλογή που προσφέρει μια ισορροπία που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Για να ανακεφαλαιώσετε, εδώ είναι τα κορυφαία 3 VPN της Αυστραλίας:

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΙΜΗ (AUD / MO)

NordVPN

Εξοχος

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

5.42

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

CyberGhost

Εξοχος

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

4.27

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Surfshark

Εξοχος

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

3.09

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Από καθαρή ποιότητα, νομίζω ότι έχω ξεκαθαρίσει πού βρίσκονται οι προτιμήσεις μου με αυτήν την κατάταξη. Στο πλαίσιο του ποιο θα ήταν το καλύτερο VPN για την αυστραλιανή αγορά, νομίζω ότι πολλοί από εσάς θα ανακουφιστείτε για να συνειδητοποιήσετε ότι η Σιγκαπούρη είναι πολύ κοντά σας και οι διακομιστές εκεί αποδίδουν καλά σχεδόν εξ ολοκλήρου.

Ως εκ τούτου, από την άποψη της απόδοσης, υποθέτω ότι οι Αυστραλοί χρήστες είναι τυχεροί, που μπορούν να επιλέξουν σχεδόν οποιοδήποτε από τα παραπάνω. Όπως ανέφερα, λάβετε υπόψη και άλλους παράγοντες και αν μπορείτε να ζήσετε μαζί τους.

Για παράδειγμα, δεν θα επέλεγα ποτέ έναν πάροχο υπηρεσιών που χάλια στην εξυπηρέτηση πελατών, για παράδειγμα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector