Οι 8 δωρεάν υπηρεσίες Web Hosting για Μαλαισιανούς

Όποιος θέλει ποτέ να ξεκινήσει έναν ιστότοπο σίγουρα θα θέλει να λάβει δωρεάν φιλοξενία Ιστού. Σε τελική ανάλυση, κανείς δεν αρέσει να πληρώνει για πράγματα, ακόμη περισσότερο όταν δεν γνωρίζετε καν εάν ο ιστότοπός σας θα είναι κερδοφόρος ή όχι, οπότε δωρεάν είναι ο τρόπος να πάτε, σωστά?


Λοιπόν, σωστά και… όχι τόσο σωστά.

Contents

Πίνακας περιεχομένων

 • Η εσωτερική λειτουργία των εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων
 • Πώς οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων διατηρούν τις υπηρεσίες τους δωρεάν

Δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων

 1. Hostinger
 2. Γουέμπλι
 3. 000Webhost
 4. Wix
 5. Δωρεάν
 6. Χώρος βραβείων
 7. Freehostia
 8. Δωρεάν φιλοξενία

Ετυμηγορία

 • Για ποιον πρέπει να πάτε?

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τη δωρεάν φιλοξενία ιστού για τον ιστότοπό σας και έχει σίγουρα τα προνόμιά του, αλλά σίγουρα συνοδεύεται και από περιορισμούς.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια παρουσία στο Διαδίκτυο χωρίς να έχετε μετρητά εκ των προτέρων, αλλά η δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων μπορεί επίσης να οδηγήσει σε δυσάρεστα αποτελέσματα για τον ιστότοπό σας.

Οι εσωτερικές λειτουργίες των εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων

Όποτε πληκτρολογείτε www.wh Any.com στο μικρό πρόγραμμα περιήγησής σας στο Διαδίκτυο ή στο τηλέφωνό σας, στην πραγματικότητα στέλνετε πληροφορίες μέσω ενός πολύπλοκου δικτύου καλωδίων σε έναν φυσικό υπολογιστή, που ονομάζεται κατάλληλα διακομιστής, ο οποίος βρίσκεται σε μια φυσική τοποθεσία.

Αυτός ο διακομιστής στέλνει στη συνέχεια τα απαιτούμενα δεδομένα πίσω στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας, οπότε μπορεί να εμφανίσει τον ιστότοπο που αναζητάτε.

Η αγορά ενός διακομιστή κοστίζει αρκετά χρήματα. Η διατήρησή του δεν είναι φθηνή, για να μην αναφέρουμε ότι πρέπει να νοικιάσετε τον φυσικό χώρο για να αποθηκεύσετε αυτόν τον διακομιστή, να πληρώσετε λογαριασμούς παρόχου διαδικτύου, ηλεκτρικό ρεύμα και άλλα.

Με λίγα λόγια, τα τέλη συντήρησης διακομιστή δεν είναι φθηνά και για αυτό οι ποιοτικές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων χρεώνουν μια premium τιμή για τις υπηρεσίες τους.

Λοιπόν, πώς στη γη καταφέρνουν μερικές εταιρείες να παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες δωρεάν?

Τώρα κάνουμε τις σωστές ερωτήσεις.

Πώς οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων διατηρούν τις υπηρεσίες τους δωρεάν

Οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων πρέπει να βρουν έναν τρόπο να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους και να διατηρήσουν τα φώτα στο σπίτι. Παρόλο που υπάρχουν πολλές στρατηγικές και μέθοδοι που μια εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει για να διατηρήσει τις υπηρεσίες της δωρεάν, ορισμένες από αυτές είναι αποδεκτές, ορισμένες ανήθικες και μερικές εντελώς λυπηρές.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που κάνουν οι περισσότερες δωρεάν εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων για να καλύψουν το κόστος τους.

 • Διαφημίσεις στον ιστότοπό σας
 • Ένας από τους τρόπους για να αποκτήσουν κάποιο εισόδημα ενώ σας παρέχει δωρεάν υπηρεσίες είναι να τοποθετήσετε διαφημίσεις στον ιστότοπό σας. Αυτές οι διαφημίσεις μπορούν να είναι οι δικές τους διαφημίσεις ή διαφημίσεις τρίτων. Γενικά δεν θα έχετε τον έλεγχο του είδους των διαφημίσεων που θα εμφανίζονται στον ιστότοπό σας εάν επιλέξετε δωρεάν φιλοξενία Ιστού. Εξάλλου, δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα.

 • Περιορισμένα χαρακτηριστικά
 • Ένα άλλο πράγμα που μπορούν να κάνουν αυτές οι εταιρείες, είναι να σας προσφέρουν αρκετά χαρακτηριστικά για να ξεκινήσει ο ιστότοπός σας, αλλά όχι αρκετό για να παράγει πραγματικά αξιοπρεπή αποτελέσματα. Αυτό σας αναγκάζει να κάνετε αναβάθμιση στην υπηρεσία επί πληρωμή ή να αγοράσετε πρόσθετες δυνατότητες “σε χαμηλή και χαμηλή τιμή που όλοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά!”

  Για παράδειγμα, ενδέχεται να επιταχύνουν το εύρος ζώνης του ιστότοπού σας, αναγκάζοντας τον ιστότοπό σας να καταλάβει όταν ξεπερνάτε τους 100 επισκέπτες. Για να συνδεθείτε ξανά στον ιστότοπό σας, δεν θα έχετε άλλη επιλογή από την αναβάθμιση, η οποία θα σας μετατρέψει αυτόματα σε συνδρομητή επί πληρωμή.

 • Πραγματικά αργή ταχύτητα
 • Ο ιστότοπός σας θα μπορούσε επίσης να είναι σοβαρά αργός. Σε τελική ανάλυση, δεν τους πληρώνετε τίποτα. Δεν σας οφείλουμε να διαθέσετε πόρους για τον ιστότοπό σας. Θα ήταν πολύ καλύτερα να δώσουμε αυτούς τους πόρους στους πελάτες που πληρώνουν.

 • Χωρίς προσαρμοσμένα ονόματα τομέα
 • Πιθανότατα δεν θα μπορείτε να λάβετε ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα. Με τις δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, είναι πιθανό να περιορίζεστε στο όνομά σας.freewebhostingservice.com, το οποίο δεν είναι ακριβώς το ιδανικό παράδειγμα επαγγελματισμού.

Τέλος πάντων, ακόμη και με όλα αυτά τα μειονεκτήματα, οι δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων έχουν τα πλεονεκτήματά τους. Είναι φανταστικά για άτομα που μόλις ξεκινούν, χομπίστες και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε τον ιστότοπό σας σε χρόνο μηδέν.

Έχω δοκιμάσει αρκετά, οπότε ας δούμε ολόκληρο το άρθρο.

Οι κορυφαίες 8 καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων 2020

Σημείωση

Χρησιμοποιούμε μια συναλλαγματική ισοτιμία 1 USD έως 4,1 MYR για όλες τις τιμές που αναφέρονται.

1. Hostinger

https://www.hostinger.com

λογότυπο hostinger

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

10 GB

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Ναί

ΤΙΜΗ (MYR)

2,99 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εύρος ζώνης 100 GB
 • 99% Uptime
 • Υποστήριξη 24/7
 • Εξαιρετική ταχύτητα διακομιστή

“Premium υπηρεσίες σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Υπέροχο για όλους τους σκοπούς! “

Η πρώτη μας, η πιο αγαπημένη φιλοξενία ιστοσελίδων με τιμή, τόσο χαμηλό, είναι πρακτικά δωρεάν, θα ήταν η Hostinger.

Ναι, γνωρίζουμε ότι αυτή η λίστα υποτίθεται ότι εφαρμόζεται σε δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά οι τιμές του Hostinger είναι μόνο RM2,99 το μήνα, πράγμα που είναι σχεδόν δωρεάν παιδιά! Σοβαρά, τι άλλο μπορείτε να αγοράσετε έναντι 2,99,99 το μήνα αυτές τις μέρες?

Οι υπηρεσίες της Hostinger είναι κορυφαίες, γρήγορες και αξιόπιστες, ανταγωνίζονται μερικούς από τους γίγαντες φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κλάδο. Στην πραγματικότητα, κάναμε μερικές δοκιμές και ο Hostinger ξεπέρασε κάποιες από αυτές ως προς την ταχύτητα!

Έχουν δημιουργήσει 6 κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο για να διασφαλίσουν ότι οι ταχύτητές τους παραμένουν σταθερές ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι πελάτες σας. Έχουμε δημιουργήσει 3 δοκιμαστικούς ιστότοπους με το Hostinger (Σιγκαπούρη, Ολλανδία, και ΗΠΑ) για να δουν πώς τα εισιτήρια παγκοσμίως, και όλα αυτά επιστρέφουν σταθερά μέσες ταχύτητες κάτω των 180 ms!

Αυτό είναι εκπληκτικά γρήγορο για κάτι που κοστίζει ελάχιστα 2,99,99 το μήνα, δεν νομίζετε?

Εκτός από την ταχύτητα, αυτό που έκανε το Hostinger την αγαπημένη μας (σχεδόν) δωρεάν φιλοξενία Ιστού είναι η εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99%. Αυτό μας διαβεβαιώνει ότι όποιοι ιστότοποι αποφασίζουμε να φιλοξενήσουμε μαζί τους ουσιαστικά δεν θα πέσουν ποτέ, ή η Hostinger θα μας επιστρέψει το 5% των μηνιαίων χρεώσεων μας.

Με ένα γεμάτο χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά και ένα εύκολο στη χρήση HPanel (η δική του έκδοση του cPanel), η Hostinger ξεπερνά εύκολα τον υπόλοιπο ανταγωνισμό, προσφέροντας παράλληλα στις premium εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων μια καλή απόδοση για τα χρήματά τους. Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Hostinger εδώ.

Τι λείπει με τον Hostinger?

 • Χωρίς δωρεάν τομέα
 • Χωρίς δωρεάν SSL
 • Δεν υπάρχει δωρεάν αντίγραφο ασφαλείας
 • Όχι ακριβώς δωρεάν

2. Weebly

https://www.weebly.com

λογότυπο weebly

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

500MB

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Ναί

ΤΙΜΗ (MYR)

Ελεύθερος

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Δωρεάν SSL
 • Δωρεάν SEO
 • Καλό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων

“Υπέροχο για τους νεοεισερχόμενους, ειδικά με το δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.”

Ίσως έχετε ακούσει για το Weebly ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε ακριβώς τι κάνει. Έκαναν ένα όνομα για τον εαυτό τους, αποτελώντας μια από τις πιο φιλικές προς το χρήστη πλατφόρμες για άτομα χωρίς καμία γνώση προγραμματισμού για να δημιουργήσουν τους δικούς τους ιστότοπους, δωρεάν.

Ειλικρινά, είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν.

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του Weebly είναι προφανώς το αστέρι της εκπομπής εδώ, που διαθέτει μια πολύ φιλική προς το χρήστη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης και χιλιάδες πρότυπα για να διαλέξετε, για να δημιουργήσετε τον ιστότοπο των ονείρων σας.

Οι διαθέσιμες λειτουργίες με τον δωρεάν λογαριασμό δεν είναι ούτε οι μισές κακές. Σας έχει δοθεί αποθηκευτικός χώρος 500MB και παρόλο που δεν είναι αρκετός, αρκεί να ενεργοποιήσετε και να ξεκινήσετε τον δωρεάν ιστότοπό σας.

Θα απολαύσετε απεριόριστο εύρος ζώνης, οπότε δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την εισροή επισκεπτών που προκαλεί τη διακοπή του ιστότοπού σας, σε περίπτωση που το περιεχόμενό σας γίνει κάπως η γεύση της εβδομάδας στο viraltown.

Παρέχουν επίσης δωρεάν SSL για αυτήν την επιπλέον ασφάλεια, δωρεάν βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, ώστε το περιεχόμενό σας να είναι εύκολα ανιχνεύσιμο και ένας δωρεάν υποτομέας με επωνυμία Weebly… όχι ο καλύτερος, αλλά τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για ένα όνομα τομέα, σωστά?

Ένα πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη – ο δωρεάν λογαριασμός δεν συνοδεύεται από τηλεφωνική υποστήριξη ή οποιουδήποτε είδους λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε το τελευταίο, δεν θα έχετε άλλη επιλογή από την αναβάθμιση, αλλά εάν το πρώτο σας αφορά, μην ανησυχείτε – θα έχετε υποστήριξη μέσω email και ζωντανής συνομιλίας.

Με φανταστική απόδοση και αρκετά χαρακτηριστικά με τον δωρεάν λογαριασμό τους, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Weebly βρίσκεται εδώ σε αυτήν τη λίστα. Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο Weebly εδώ.

Τι λείπει με τον Weebly?

 • Περιορισμένη αποθήκευση
 • Δεν υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη
 • Χωρίς σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου

3. 000Webhost

https://www.000webhost.com

000Webhost λογότυπο

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

1 GB

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Ναί

ΤΙΜΗ (MYR)

Ελεύθερος

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εύρος ζώνης 10 GB
 • Επιτρέπονται 2 ιστότοποι
 • Επιτρέπονται οι ίδιες διαφημίσεις
 • Δωρεάν υποτομέας

“Φανταστική υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων για να ξεκινήσετε την πρώτη σας επιχείρηση, απλώς να γνωρίζετε ότι ενδέχεται να προκύψουν διακοπές λειτουργίας.”

Με την υποστήριξη του Hostinger, το 000Webhost.com βρίσκεται στην επόμενη λίστα με τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Έχουν περάσει εδώ και μια δεκαετία και έχουν καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες δωρεάν εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων για άτομα που θέλουν να μάθουν πώς να χτίζουν τους δικούς τους ιστότοπους.

Το 000Webhost.com είναι 100% δωρεάν για πάντα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απόσυρση του ιστότοπού σας μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Για μια δωρεάν υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων, το 000Webhost.com διαθέτει έναν εκπληκτικό αριθμό χαρακτηριστικών.

Σας δίνεται 1 GB αποθηκευτικού χώρου, 10 GB εύρους ζώνης, ένας δωρεάν δημιουργός ιστότοπων, ένα αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης WordPress που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μέσα σε λίγα λεπτά, και το καλύτερο από όλα, 2 ενεργούς ιστότοπους, ο καθένας με τους δικούς του αποκλειστικούς πόρους!

Το δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι απλό στη χρήση, εύκολο στην εκμάθηση και συνοδεύεται από πολλά πρότυπα για να δημιουργήσετε έναν άρρωστο επαγγελματικό ιστότοπο. Δεν θα χρειαστεί καν να μάθετε μια γραμμή κώδικα.

Το μόνο μειονέκτημα στο 000Webhost.com είναι ότι μερικοί άνθρωποι αναφέρουν φοβερούς χρόνους διακοπής λειτουργίας, αλλά, είναι δωρεάν. Δεν μπορείτε να περιμένετε να έχετε το κέικ σας και να το φάτε, σωστά?

Προσωπικά, δεδομένου ότι το 000Webhost.com τροφοδοτείται ήδη από το Hostinger, θα προτιμούσα φυσικά να λαμβάνω web hosting από αυτούς, καθώς η τιμή εισόδου είναι τόσο χαμηλή. Αλλά αν δεν θέλετε πραγματικά να καταβάλλετε χρήματα, το 000Webhosting.com είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Τι λείπει με το 000Webhost?

 • Ίσως έχουν χρόνο διακοπής λειτουργίας
 • Η ταχύτητα του διακομιστή μπορεί να είναι αργή
 • Δεν υπάρχει αντίγραφο ασφαλείας

4. Wix

https://www.wix.com

λογότυπο wix

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

500MB

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Ναί

ΤΙΜΗ (MYR)

Ελεύθερος

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 99,9% ώρα λειτουργίας
 • Υποστήριξη 24/7
 • Δωρεάν υποτομέας
 • Καλό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων
 • Βελτιστοποιημένος ιστότοπος για κινητά

“Έρχεται με ένα καταπληκτικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για τη δημιουργία ιστότοπων με επαγγελματική εμφάνιση.”

Το Wix είναι μια άλλη από αυτές τις εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι πραγματικά δημοφιλείς, ακόμη και μεταξύ εκείνων που δεν γνωρίζουν.

Ειλικρινά, το Wix δεν προσφέρει πολλά από την άποψη των δωρεάν λειτουργιών, αλλά αυτό που τους λείπει σε αυτό το τμήμα, περισσότερο από ό, τι αντιστοιχούν όσον αφορά τη χρηστικότητα τους.

Όταν ένας από τους φίλους μου άρχισε να πειραματίζεται με την κατασκευή ιστότοπων, πήγε κατευθείαν στο Wix για να δει τι θα μπορούσε να παράγει σε περιορισμένο χρονικό διάστημα χωρίς καμία γνώση κωδικοποίησης.

Αυτό που κατάφερε να παράγει ήταν πολύ εντυπωσιακό, επαγγελματικό και λεπτό. Το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να πάρει μια βάση από την αξιοσημείωτη λίστα προτύπων του Wix και να προσαρμόσει ανάλογα με αυτό που είχε στο μυαλό του χρησιμοποιώντας τη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης.

Αν ψάχνετε για δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων για να φιλοξενήσετε έναν μικρό ιστότοπο, με έναν δημιουργό ιστότοπων από ό, τι μπορεί εύκολα να παράγει γυαλισμένους ιστότοπους, μην ψάχνετε άλλο. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με το Wix. Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Wix εδώ.

Τι λείπει με το Wix?

 • Περιορισμένη αποθήκευση
 • Περιορισμένο εύρος ζώνης
 • Χωρίς δωρεάν λογαριασμό email
 • Διαφημίσεις που εμφανίζονται σε δωρεάν λογαριασμό

5. Άπειρο

https://www.infinityfree.net/

λογότυπο infinityfree

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Απεριόριστος

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Οχι

ΤΙΜΗ (MYR)

Ελεύθερος

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Δεν εμφανίζονται διαφημίσεις
 • 99% Uptime
 • Δωρεάν SSL
 • Δωρεάν 10 λογαριασμοί email

“Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος & εύρος ζώνης με 10 δωρεάν λογαριασμούς email – μία από τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες σε αυτήν τη λίστα. “

Παρά το γεγονός ότι ήταν αρκετά καινούργιο σε σύγκριση με τους υπόλοιπους παίκτες αυτής της λίστας, το InfinityFree κατάφερε να κάνει αρκετά αντίκτυπο στη βιομηχανία προσφέροντας ένα σημαντικό ποσό απεριόριστων δυνατοτήτων

Το πρόγραμμα εγκατάστασης σεναρίων Softculous κάνει την εγκατάσταση του WordPress ένα αεράκι, με χιλιάδες θέματα στη διάθεσή σας για να δημιουργήσετε έναν εκπληκτικό ιστότοπο.

Εκτός από τις εμφανίσεις, αυτό που μας εντυπωσίασε αρκετά για το InfinityFree είναι ο αριθμός των διαθέσιμων δυνατοτήτων χωρίς να μας υποχρεώνει να προβάλλουμε διαφημίσεις στους ιστότοπούς μας.

Με αυτά, θα απολαύσετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, απεριόριστο εύρος ζώνης, 10 δωρεάν λογαριασμούς email, με 99,9% χρόνο λειτουργίας (παρατήρησα ότι δεν είπαν ποτέ τίποτα για μια εγγύηση). Ανέφερα ότι όλα αυτά είναι ΔΩΡΕΑΝ χωρίς να χρειάζεται να εμφανίζονται διαφημίσεις?

Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι προσφέρουν δωρεάν ασφάλεια SSL, πάνω από 400 βάσεις δεδομένων MySQL, δωρεάν υποτομείς και PHP7.3 για αυτήν τη γλυκιά απόδοση φόρτωσης, καθιστούν το InifinityFree μια εξαιρετική δωρεάν επιλογή φιλοξενίας ιστού.

Τι λείπει με το InfinityFree?

 • Μόνο υποστήριξη βάσει φόρουμ
 • Διφορούμενο TOS σε απεριόριστες δυνατότητες
 • Περιορισμένη ισχύς διακομιστή

6. Χώρος απονομής

https://www.awardspace.com

λογότυπο του awardspace

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

1 GB

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Οχι

ΤΙΜΗ (MYR)

Ελεύθερος

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Υποστήριξη 24/7
 • Εύκολο πρόγραμμα εγκατάστασης σεναρίου
 • Δωρεάν 1 λογαριασμός email
 • Δωρεάν 1 τομέας &
  3 υποτομείς

“Η υποστήριξη 24/7 χωρίς να ανέχεται διαφημίσεις καθιστά το Awardspace μια καλή δωρεάν επιλογή.”

Το μόνο πράγμα που καθιστά αυτή τη λίστα τόσο δύσκολο να καταρτιστεί είναι το ποσό των δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων εκεί έξω. Η ποιότητα εκεί είναι πραγματικά εντυπωσιακή!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμπεριλάβουμε το Awardspace σε αυτήν τη λίστα, και σωστά. Ο δωρεάν λογαριασμός αυτής της μικρής εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων δίνει στον χρήστη πολλά προνόμια για να βυθιστεί στην επιχείρηση δημιουργίας ιστότοπων.

Το Awardspace σας προσφέρει το ίδιο είδος πλεονεκτημάτων που μπορούν να προσφέρουν οι πιο αξιοσέβαστοι δωρεάν οικοδεσπότες Ιστού, αλλά καταφέρνουν να ολοκληρώσουν τον διαγωνισμό προσφέροντας 1 δωρεάν τομέα και 3 δωρεάν υποτομείς, επιτρέποντας αποτελεσματικά στους χρήστες τους έως και 4 δωρεάν ιστότοπους ανά λογαριασμό!

Με το πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ, μπορείτε να εκτελέσετε εύκολα το WordPress ή το Joomla, να προετοιμάσετε τον ιστότοπό σας και να είστε έτοιμοι για τον κόσμο να δει μέσα σε λίγα λεπτά.

Εκτός από αυτό, το Awardspace παρέχει επίσης 24/7 υποστήριξη πελατών, ακόμη και με τον δωρεάν λογαριασμό. Η πλατφόρμα είναι επίσης χωρίς διαφημίσεις, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εμφάνιση παρεμβατικών διαφημίσεων στους ιστότοπούς σας!

Τι λείπει με το Awardspace?

 • Περιορισμένο εύρος ζώνης
 • Η ταχύτητα φόρτωσης ιστότοπου μπορεί να είναι αργή

7. Freehostia

https://www.freehostia.com

λογότυπο freehostia

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

250MB

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Οχι

ΤΙΜΗ (MYR)

Ελεύθερος

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εύρος ζώνης 6 GB
 • 24/7 υποστήριξη
 • 99% Uptime
 • Εύκολο πρόγραμμα εγκατάστασης σεναρίου
 • Δωρεάν 3 λογαριασμοί email

“Αρκετά αξιοπρεπές για περιστασιακούς ιστότοπους, ακόμη και με τους περιορισμούς τους.”

Εάν θέλετε απλώς να ξεκινήσετε έναν απλό ιστότοπο και δεν σας ενδιαφέρει πολύ για τις λειτουργίες, δεν μπορείτε πραγματικά να πάει στραβά με μια δωρεάν υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων όπως το Freehostia.

Είναι σταθερό με ρυθμό λειτουργίας 99,9%, εύκολο στη χρήση με το πρόγραμμα εγκατάστασης με 1 κλικ (για να λειτουργήσει το WordPress, το Joomla ή το αγαπημένο σας CMS σε καθόλου χρόνο), γρήγορη ρύθμιση με ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που συνοδεύει πανέμορφα πρότυπα (έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε πανέμορφους ιστότοπους) και σας δίνει 3 δωρεάν λογαριασμούς email.

Επιπλέον, το Freehostia σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε έως και 5 τομείς με 1 δωρεάν λογαριασμό, οπότε αυτό είναι πολύ καταπληκτικό! Είναι λίγο φασαρία ότι θα πρέπει να αγοράσετε το δικό σας όνομα τομέα, επειδή η Freehostia δεν σας παρέχει καμία.

Θα κάνετε rock and roll με 6 GB εύρους ζώνης, 250 MB αποθηκευτικού χώρου και 24/7 υποστήριξη πελατών, ώστε να μην είναι πολύ άθλιο!

Το μόνο πράγμα που θεωρώ ότι είναι ένα πρόβλημα είναι ότι οι πόροι που σας έχουν δοθεί είναι ανά λογαριασμό, οπότε αυτό σημαίνει ότι οι 5 τομείς που μπορείτε να φιλοξενήσετε θα μοιράζονται αυτό το εύρος ζώνης 6 GB και χώρο αποθήκευσης 250MB… τι είδους νικήσει τον σκοπό της δυνατότητας φιλοξενίας Αρχικά 5 τομείς.

Παρ ‘όλα αυτά, το Freehostia εξακολουθεί να είναι αρκετά καλό για μια δωρεάν υπηρεσία. Απλώς λάβετε υπόψη τους περιορισμούς εάν αποφασίσετε να τους φιλοξενήσετε!

Τι λείπει με το Freehostia?

 • Περιορισμένη αποθήκευση
 • Χωρίς δωρεάν τομέα
 • 5 τομείς μοιράζονται πόρους

8. Δωρεάν φιλοξενία

https://www.freehosting.com

λογότυπο δωρεάν φιλοξενίας

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

10 GB

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Ναί

ΤΙΜΗ (MYR)

Ελεύθερος

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Μη μετρημένο εύρος ζώνης
 • Δωρεάν 1 λογαριασμός email
 • Εύκολο πρόγραμμα εγκατάστασης σεναρίου
 • 24/7 υποστήριξη βάσει εισιτηρίων

“Ασυνεπείς ταχύτητες διακομιστή με εντάξει χαρακτηριστικά, αλλά hey, είναι δωρεάν!”

Το Freehosting είναι η λιγότερο αγαπημένη μας δωρεάν υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων σε αυτήν τη λίστα, αλλά οι υπηρεσίες τους αξίζουν αρκετά για να είναι στη λίστα.

Είναι αρκετά ξεκάθαροι για το τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν οι δωρεάν λογαριασμοί φιλοξενίας ιστού τους, και δεν ντρέπονται για όλα αυτά. Θα παρέχουν στους χρήστες των δωρεάν λογαριασμών τους φιλοξενία ιστού χωρίς περιορισμούς, χωρίς μετρημένο εύρος ζώνης για όσο χρονικό διάστημα ο χρήστης επιθυμεί, υπό την προϋπόθεση ότι ο χρήστης θα διατηρεί τα TOS του Freehosting.

Ως χρήστης του δωρεάν λογαριασμού σας, θα απολαμβάνετε 10 GB αποθηκευτικού χώρου για τον ιστότοπό σας, μη μετρημένο εύρος ζώνης (όπως συζητήθηκε προηγουμένως), ένα αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης σεναρίων για εξοικονόμηση χρόνου σε εγκαταστάσεις CMS, ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και 1 δωρεάν λογαριασμό email.

Λάβετε υπόψη ότι, όταν φιλοξενείτε το Freehosting, είναι καλύτερο να μην παραβιάσετε τα TOS τους, καθώς είναι διαβόητοι για τη διαγραφή ιστότοπων χωρίς προειδοποίηση. Το έργο στο οποίο εργαζόσασταν τόσο σκληρά μπορεί να εξαφανιστεί εν μία νυκτί, αν κατά λάθος ξεπεράσετε τους όρους του.

Ένα άλλο πράγμα που δεν μας αρέσει πολύ για το Freehosting είναι ότι οι ταχύτητες του διακομιστή τους είναι ασυνεπείς, τουλάχιστον με τον δωρεάν λογαριασμό. Μερικοί φίλοι που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους παραπονέθηκαν ότι η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού τους είναι από τις χειρότερες που αντιμετώπισαν ποτέ.

Το Freehosting έχει τα προνόμιά του, αλλά έχει και τα μειονεκτήματά του. Εφόσον γνωρίζετε ποια είναι αυτά τα μειονεκτήματα, θα πρέπει να μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε αυτά τα προνόμια χωρίς σημαντικές αποτυχίες.

Τι λείπει με το Freehosting?

 • Χωρίς δωρεάν SSL
 • Χωρίς δωρεάν τομέα
 • Ασυνεπής ταχύτητα διακομιστή
 • Η παραβίαση TOS ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα τον τερματισμό του ιστότοπου

Ετυμηγορία: Για ποιον πρέπει να πάτε?

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

ΤΙΜΗ / ΜΟ

Λογότυπο Hostinger

10 GB

Ναί

RM2,99 *

Λογότυπο Weebly

500MB

Ναί

0

000Webhost λογότυπο

1 GB

Ναί

0

* Η τιμή βασίζεται σε συνδρομή 48 μηνών.

Οι δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων έχουν τα πλεονεκτήματά της, δεν θα ψέμα. Είναι ιδιαίτερα καλό για άτομα που μόλις ξεκινούν και πειραματίζονται με τη δημιουργία ιστότοπων για την επιχείρησή τους, γιατί ας το παραδεχτούμε – σε κανέναν δεν αρέσει να πληρώνει για πράγματα.

Ωστόσο, τίποτα καλό δεν είναι δωρεάν και τίποτα δωρεάν δεν είναι καλό, αν και σε αυτήν την περίπτωση, μερικές από τις δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων εδώ είναι πραγματικά αρκετά αξιοπρεπείς. Εν πάση περιπτώσει, η άποψή μου είναι ότι οι δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων έχουν περιορισμούς και αυτοί οι περιορισμοί ενδέχεται να έχουν τη μορφή αναγκαστικών διαφημίσεων, λειτουργιών πεταλούδας, χαμηλών ταχυτήτων διακομιστή, αναγκαστικών ονομάτων τομέα, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Είναι εξαιρετικοί για σκοπούς δοκιμών, αλλά αν θέλετε να ασχοληθείτε σοβαρά με τον ιστότοπό σας, τότε οι δωρεάν υπηρεσίες δεν πρόκειται να τον κόψουν.

Προσωπικά, θα προτιμούσα να επιλέξω μια επαγγελματική συνδρομητική υπηρεσία που έχει όλα τα προνόμια της premium web hosting σε πολύ χαμηλή τιμή όπως το Hostinger. Στην πραγματικότητα, έχουμε φιλοξενήσει μερικούς ιστότοπους δοκιμών και μέχρι στιγμής δεν έχουμε παρά μόνο επαίνους για την υπηρεσία τους.

Οι ταχύτητες του διακομιστή είναι γελοία γρήγορες παγκοσμίως, τα αποτελέσματα του χρόνου λειτουργίας ποτέ δεν ξεπερνούν το 99% και η εξαιρετική ομάδα υποστήριξής τους είναι απλώς μια χαρά που αντιμετωπίζει.

Μεταξύ της πληρωμής 2,99,99 το μήνα για αξιόπιστη υπηρεσία ή της μη ικανοποιητικής εξυπηρέτησης δωρεάν, σίγουρα θα πήγαινα από το πρώτο, ειδικά αν είμαι σοβαρός για τον ιστότοπο.

Ελπίζουμε να βρείτε αυτό το άρθρο χρήσιμο! Εάν έχετε απορίες σχετικά με οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που αναφέρονται εδώ, μην φοβάστε να μας στείλετε ένα email!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map