A 2020 legjobban kezelt WordPress tárhely-platform (rangsorolva!)

A kezelt WordPress tárhely egy kicsit olyan, mintha saját személyes tech csapata lenne.


Ez egy olyan hostolási megoldás, amelyet testreszabott (és szuper optimalizált) a WordPress webhelyek számára, és egy lépést jelent az olcsóbb „megosztott tárhely” lehetőségekkel.

A legjobb dolog ez? Ez gondoskodik a színfalak mögött lévő minden műszaki bitről, így összpontosíthat webhelye növekedésére.

jegyzet

Az összes felsorolt ​​árat 1 USD és RM4.10 közötti árfolyamon használjuk.

A kezelt tárhely folyamatosan frissíti webhelyét, így villámgyors és nagy teljesítményű. Mindent automatikusan biztonsági mentést készít, és rendszeres biztonsági ellenőrzéseket végez, tehát golyóálló a hackerekkel szemben.

Ez “kezeli” webhelyét a színfalak mögött, és folyamatosan magas teljesítményt tart fenn. Tökéletes, ha tipikus eredményeket szeretne, de nincs ideje vagy műszaki know-how-ja hozzászokni és kezelni a „motorháztető alatt” dolgokat.

Contents

Miért kellene menedzselt WordPress tárhelyre??

A kezelt WordPress tárhely előnyei

Az alulteljesítő malajziai pénznemnek köszönhetően sok helyi webhelytulajdonos azon gondolkodik, vajon a kezelt tárhely megéri-e a extra pénzt, de ha nagy tervei vannak a webhelyeddel kapcsolatban, akkor ennek sok értelme van. Itt vannak az előnyök részletesebben:

1. Kifejezetten a WordPress számára optimalizálva

A szerverek finomhangolva vannak és azokra optimalizálva vannak WordPress egyedül. A szakszerviz mindig jobb, mint az általános.

2. Automatikus frissítések

A webhely mögött található szoftver automatikusan frissíti a legújabb verziót, tehát mindig a legnagyobb teljesítményű. A frissítéseket nem kell kézzel ellenőriznie és telepíteni.

3. Golyóálló biztonság

A biztonság valószínűleg a legjobban ösztönzi a frissített WordPress-gazdagépről való frissítést. Az automatikus frissítések és a speciális tárhelyi környezet azt jelenti, hogy jobban védve vannak hackerek és egyéb biztonsági kérdések. Mint láthatja, a legtöbb tárhelyi platform rendszeresen ellenőrzi a biztonságot, és aktívan eltávolíthatja a rosszindulatú programokat.

4. Szuper sebesség

A lassú webhely negatív hatással lehet az értékesítésre, a konverziókra és a felhasználói élményre, de a manuális gyorsítás sok erőfeszítést és készséget igényel. A legjobb tárhely a beépített gyorsítótárat használja, és (gyakran) CDN-t biztosít a webhely sebességének automatikus feltöltéséhez.

5. Automatikus biztonsági mentések

A kezelt WordPress tárhely platformok általában napi biztonsági mentéseket kínálnak. Tudod aludni, tudva, hogy nem veszíti el webhelyét, ha a legrosszabb történik!

6. 24/7 támogatás

Mindig jó tudni, hogy van egy szakértő a telefon végén, ha elkezdi magyarázatlan 505 hibákat észlelni. A kezelt tárhelycsomagok általában egy prémium támogatási szolgáltatáshoz férnek hozzá, így kihagyhatják a várólistát és beszélhetnek valódi fejlesztőkkel.

7. Rugalmas & méretezhető hatalmas forgalomra

A kezelt gazdagépek sokkal több forgalmat és sávszélességet tudnak kezelni, mint egy megosztott gazdagép. Ha hirtelen növekszik a forgalom, akkor a webhely nem fog összeomlani.

Alsó sor

Mindig naprakész, mindig gyors, mindig biztonsági mentésű, mindig biztonságos.

Nyilvánvaló, hogy drágább, mint a megosztott tárhely, de a megtakarított idő (és a megszerzett teljesítmény) megéri a pénzt.

A kezelt WordPress tárhely számomra?

A kis webhelyek és az újonnan induló webhelyek esetében a Felügyelt WordPress tárhely túlterhelhet. Ebben az esetben elegendő lehet egy egyszerű megosztott gazdagép. Ennek ellenére továbbra is javaslom menedzselt hostolást kezdőknek és profiknak egyaránt. Ideális:

 • Bloggerek vagy vállalkozások, amelyek a webhely működtetésére kívánnak összpontosítani anélkül, hogy aggódnának a frissítések, a biztonsági másolatok és a színfalak mögött meghúzódó technikák miatt.
 • Bárki, aki azt tervezi, hogy gyorsan növeli forgalmát, és rendszeresen megnöveli a látogatók számát.
 • Bármely webhely, amely nem engedheti meg magának semmilyen állásidőt.
 • Bárki, aki értékeli a nagy támogatást.

A kezelt WordPress tárhely hátránya

A WordPress számára optimalizálva

A kezelt házigazdák természetesen nem mindenki számára elérhetők. Van egy vagy két funkció, amely elbocsáthat téged:

1. Költség

Drágábbak, mint a megosztott házigazdák. Számíthat arra, hogy havonta fizeti a 611.50 – RM246 dollárt egy felügyelt gazdagépért, míg a megosztott gazdagépet akár kevesebb, mint RM8.20 összeggel is felveheti..

2. Csak a WordPress alkalmazható

Ez nyilvánvalónak tűnik, de érdemes megjegyezni! Ha a Joomla vagy a Drupal webhelyeket is üzemelteti, az elég haszontalan.

3. Az irányítás hiánya

A menedzselt tárhely szépsége az, hogy önellátó. Mindent frissít, kezeli és javítja a teljesítmény automatikus javítása érdekében. Ha olyan ember vagy, aki szereti körözni, kipróbálni és változtatni, változtathat korlátozottnak, mivel a hozzáférés néha korlátozott.

4. Plugin korlátozások

Néhány kezelt gazdagép betiltja bizonyos pluginek használatát. Miért? A beépülő modulok értékes erőforrásokat szívnak fel és lelassítják a teljesítményt, így egyes gazdagépek betiltják a legtöbb erőforrás-éhét. Ennek ellenére a legtöbb kezelt gazdagép a már beépített beépülő modulokkal rendelkezik (például a gyorsítótárazás, a biztonsági másolatok stb.)

Ha még mindig velem vagy, valószínűleg nagyon komolyan gondolkodik a menedzselt hostolásról, de van egy nagy kérdés, amelyet meg kell válaszolni: melyik a legjobb?

Rangsor: a 9 legjobban kezelt WordPress tárhely

Gyors megjegyzés a sebességről

Mindegyik host sebességét rangsoroltuk a Bitcatcha egyedi kiszolgálósebesség-tesztelőjével. Rögzíti a válaszidőt a világ nyolc helyéről és kiszámítja az átlagot. A 180 ms alatti pontszámokat „A +” besorolású, a 181 ms és 210 ms közötti pontokat „A.” besorolásúnak kell tekinteni.

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Teljes munkaidő

100%

Szerver sebessége

A+

Ár (MYR)

16.20 / mo

Főbb jellemzők

 • cPanel & SSH hozzáférés
 • Ingyenes CloudFlare CDN
 • Ingyenes napi mentés
 • csoportos it & staging
 • Szerverek 3 kontinensen

"A legjobb kezdőknek & szűk költségvetésű webmesterek."

A SiteGround belépő szintű opciója a legolcsóbb odakinn (havonta 16,20 RMB!), És automatikus frissítésekkel és napi biztonsági másolatokkal jár. Nagyon nagyszerű kezdőknek, de leginkább a „GoGeek” csomagot akarják (ami még mindig megfizethető az RM61.30 áron).

A GoGeek csomag segítségével 1 kattintással megállítási területet kap, és előre telepítheti a Git for WordPress alkalmazást. Emellett felismeri a prémium technikai támogatást és a SuperCacher programot is, amelyek gyorsított lendületet adnak Önnek.

Ez őrült gyors a malajziak számára is, szingapúri adatközpontjuknak köszönhetően, amely közvetlenül a szomszédban áll.

A SiteGround állítás szerint gyakorlatilag nincs várakozási idő a chat és a telefon támogatására, és csak tíz perc az első válaszidő a megválaszolt kérdésekre. Mi igaznak találjuk.

Mi nem jó a SiteGround-rel

 • A belépési szint korlátozottabb, mint a versenytársaknál, ám az ár tükrözi ezt.
 • Nem igazán teljes mértékben kezelt WordPress-tárhely, de a felkínált szolgáltatások nagyjából ugyanazok.

jegyzet

A SiteGround-t szorosan figyelemmel kísérjük, miközben velük tartunk. Nézze meg a SiteGround áttekintésünket mindazonáltal, amit tudnia kell a gazdagépről (tesztoldalak, szerversebesség-teszt, kifejezés stb.).

2. A2 tárhely

https://www.a2hosting.com

A2 tárhely

Teljes munkaidő

100%

Szerver sebessége

A+

Ár (MYR)

49.20 / mo

Főbb jellemzők

 • Korlátlan SSD
 • Korlátlan sávszélesség
 • A2-re optimalizált WP
 • Turbo szerverek
 • 6X Gyorsabb terhelési sebesség

"Jól lekerekített, kezelt WordPress host, amely bármilyen típusú webhelyre alkalmas."

A második helyen forrósan jön az A2 menedzselt WordPress tárhely, havonta kezdődően RM49.20-tól. Az A2 összes kezelt WordPress-fiókja korlátlan SSD-vel, korlátlan sávszélességgel, Turbo-kiszolgálókkal és A2-re optimalizált WordPress-rel érkezik.

Ha nem ismeri az A2-t, akkor a Turbo szervereik valóban 20-szor nagyobb sebességgel állnak elő, mint a szokásos szerverek, és az A2-re optimalizált WordPress gondoskodik arról, hogy a WordPress webhelyet automatikusan optimalizálják a sebességre, anélkül, hogy időt kellene pazarolnia vele..

A tervbe beépítették a szokásos csengőket és sípolókat is, például a webhely státusát, a webhelyek ingyenes áttérését, az ingyenes CDN, SSL és SSD fájlokat..

Ha több webhelyet tervez fogadni, akkor a legjobb, ha a 3-helyet vagy a korlátlan tervet választja. A belépési szintű tervük csak € 49,20 / hónapba kerül, de Önnek csak 1 webhelyet kell megadnia a fogadónak.

Mi nem jó az A2 tárhelynél

 • Az élő chat-csapat tapasztalt és elérhető a nap 24 órájában, de időbe telhet ahhoz, hogy velük kapcsolatba lépjen.
 • A belépő szintű terv csak 1 helyet enged meg. Többet kell fizetnie több webhely fogadására.

3. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Teljes munkaidő

100%

Szerver sebessége

A+

Ár (MYR)

123 / mo

Főbb jellemzők

 • A Google Cloud működtetése
 • 20.000 látogatás / hónap
 • Napi mentések
 • WP szakértő támogatásként
 • Hack fix garancia

"Ideális közepes méretű vállalkozások számára & vállalkozások."

A Kinsta nagy értékesítési pontja az, hogy a Google Cloud hajtja, amely állítólag gyorsabbá teszi őket, mint a versenytársaké.

A Kinsta szilárd A-t szerez és szupergyors választ ad az Egyesült Államokban. Az Ubisoft és az Asos számára is választott házigazda, tehát nem idegenek az igényes ügyfelek számára.

A legkisebb csomag ára RM410 RM123! – frissítve 2018 januárjában – tehát a Kinsta valóban csak egy lehetőség a vállalkozások és a nagyobb webhelyek számára.

De ha ilyen sok energiára van szükséged, a Kinsta vödörbetöltéssel rendelkezik. A szolgáltatás percenként egyszer ellenőrzi webhelyét a biztonság és a támogatás szempontjából. Kiválaszthatja saját CDN-jét, és büszkélkedhet a kívánt fejlesztőeszközökkel (ideértve egy egyedi és intuitív műszerfalot is).

A támogatás szempontjából a Kinsta átlagos válaszideje egy jegy benyújtására 9 perc – az elmúlt 90 napban 2 percre csökkent -, ami igazán jó tudni, hogy javulnak. Ha többet szeretne megtudni, olvassa el a Kinsta részletes leírását.

Mi nem jó a Kinsta-val

 • Havi ára RM410. A Kinsta legkisebb terve most havonta RM123-tól kezdődik.
 • Nincs e-mail tárhely. A Kinsta javasolja a G Suite alkalmazást az e-mail tárolásához (RM20.50 / hónap alaptervhez)

4. Inmotion házigazda

https://www.inmotionhosting.com

Inmotion tárhely

Teljes munkaidő

100%

Szerver sebessége

A+

Ár (MYR)

20.50 / mo

Főbb jellemzők

 • 40 GB SSD
 • Ingyenes webhely-migráció
 • A PHP7 támogatott
 • 90 napos pénzvisszafizetés
 • Nincs plugin korlátozás

"A legjobb kis- és középvállalkozások tulajdonosai számára. "

Az Inmotion Hosting WP1000-S tervével nem láthat olyan funkciókat, mint a GIT, de élvezheti az exkluzív funkciókat, mint például a BoldGrid integrációt, és nem igényel plugint. Az egyetlen dolog, amely valóban segíti az Inmotion-t a versenytársaktól elkülönülten, az őrült szervercsomag.

Az SSD beépített sebességű kombinációjával, az NGINX szerver beállításával és a fejlett szerver gyorsítótárazással akár 10-szer nagyobb sebességet élvezhet, mint a szokásos megosztott tárhely.!

Mindemellett az Inmotion 90 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Havi áron csak 20,50 RMF (37% engedmény – különleges ajánlat csak a Bitcatcha olvasók számára), ez az egyik legjobb ár-érték arány terv a kisvállalkozások és a bloggerek számára!

Mi nem jó az Inmotion Hosting szolgáltatással

 • Nincs fene. A maximális sebességű zónák hatékonyak, de kissé elavultak ahhoz képest, hogy az adatközpontok régiókra oszlanak.
 • A kijelentkezés frusztráló folyamat lehet.

5. Folyékony web

https://www.liquidweb.com/

Folyékony web

Teljes munkaidő

100%

Szerver sebessége

A+

Ár (MYR)

282,90 / hó

Főbb jellemzők

 • 600 emberi támogatás
 • Nincs plugin restr.
 • Automatikus képtömörítés
 • Sitemmt eszközök
 • Teljes hozzáférés a szerverhez

"Ideális vállalati WordPress tárhelyhez"

A Liquid Web az egyik kivételes prémium házigazda, ám izgalmas árcédulájukat sok egyedi tulajdonságuk indokolja..

Az iparág egyik – ha nem a legnagyobb – támogató csoportja van több mint 600 támogató személyzet hogy fenntartsák a napi 24 órás támogatást.

Minden tervvel korlátlan oldalmegtekintést élvezhet, de csak egy webhelyre korlátozódhat, a kezdő szintű személyes tervvel.

Az automatikus képtömörítő eszközök csodákat tesznek a webhely könnyű és gyors megőrzése érdekében, míg a fejlesztői eszközök lehetővé teszik az SSL, Git és WP-ClI elérésével történő gyors működést..

Javasoljuk a Liquid Web alkalmazását közepes méretű vállalkozások számára.

Mi nem jó a Liquid Web-hez

 • Nincs e-mail tárhely. Szüksége lesz külön e-mail tárhelyre
 • Drága – A belépő szintű terv havi 2828,90 RM árba kerül. (A linkünkkel az első 2 hónapban fizeti a RM141.50-et)
 • Csak egy webhely engedélyezett a belépési szintű tervvel. Fizessen többet azért, hogy további webhelyeket üzemeltessen.

6. WP motor

https://wpengine.com

WP motor

Teljes munkaidő

100%

Szerver sebessége

A

Ár (MYR)

77,90 / hó

Főbb jellemzők

 • Teljesen sikerült
 • Szakmailag megcsavarozva
 • Napi mentések
 • Malware vizsgálat
 • Tűzfal, CDN kész

"Ez az egyik legkevésbé lekerekített lehetőség."

A WP Engine talán a legnagyobb név a felügyelt WordPress tárhelyben. Ők voltak az elsők, akik ezt felajánlották, és most már hosting szolgáltatást kínálnak a Cancer Research, a Rightmove, a HTC és számos más nagy névvel rendelkező ügyfél számára..

A „Személyes” belépési szint opció nagyvonalú, amely átmeneti környezetet, egy kattintással történő biztonsági mentést és ingyenes webhely-migrációt kínál. Ideális havonta akár 25 000 látogató számára, de frissítenie kell további erőforrásokat és a napi 24 órás telefonos támogatást..

Szerverük az Egyesült Államok keleti részén található, tehát a szerver sebessége hibátlan, ha a közönség ott lakik. Szeretem a 60 napos pénz-visszafizetési garanciát is, így ha ez nem működik, akkor egyszerűen visszavonhatja.

Mi nem jó a WP Engine-vel

 • Drágább, mint sok versenytársnál (Exkluzív üzlet! 20% kedvezmény az első számlán – kezdődik az RM79.30 / hónap-tól), ám ezek erős szolgáltatással és jó hírnévvel támogatják.
 • A WP Engine tartalmaz a tiltott bővítmények listáját, amelyet érdemes megnézni, mielőtt elkötelezi magát.
 • A 24 órás támogatás csak prémium ügyfelek számára érhető el.

7. Felhők

https://www.cloudways.com/

Cloudways

Teljes munkaidő

100%

Szerver sebessége

A

Ár (MYR)

61,50 / hó

Főbb jellemzők

 • Felhő-tárhely
 • Érzékeny támogatás
 • CloudwaysBot
 • skálázhatóság
 • Nincs szerződés

"Kezelt felhő-tárhely mindenki számára."

A Cloudways egy felügyelt felhőtárhely. dönthet úgy is, hogy a WordPress-t a Cloudways útján telepíti a választott felhőn, például az AWS, a Digital Ocean és a Linode. A felhőtárhely sokkal hatékonyabb és megbízhatóbb, mint a hagyományos VPS.

Ami a szolgáltatásokat illeti, a Cloudway által kezelt WordPress tárhely 24 órás támogatást és ingyenes migrációt kínál az összes csomag között. A speciális opciók a GIT-integrációval, az URL-ek átfedésével és a kezelt biztonsági másolatokkal érkeznek. Van még egy intuitív és felhasználóbarát kezelőpanel – olyasmi, ami sok felhőgazda számára nincs meg.

Mi nem jó a Cloudways-rel

 • A felhő tárolása kicsit technikai jellegű lehet, de a felhasználóbarát kezelőpanel segítséget nyújt a folyamat simításában.
 • A Cloudways más felhőtárhely-szolgáltatásokra épül. Minimálisan ellenőrzik a hardvert.

8. Média templom

https://mediatemple.net/

Média templom

Teljes munkaidő

100%

Szerver sebessége

B

Ár (MYR)

82.00 / mo

Főbb jellemzők

 • 1 TB átadás / hónap
 • SSD adatbázis
 • Reddit ™ -hoz
 • CloudFlare w Railgun
 • 24/7 élő támogatás

"Ideális kezdőknek & középvállalkozások."

A Media Temple belépő szintű terve nagyon nagylelkű. Havonta az RM82-nél ingyenes webhely-vándorlást, 30 napos biztonsági mentést és visszaállítást, 24 órás támogatást, stádiumot és klónozást, valamint 400 000 havi látogatót kap. A haladó felhasználóknak is rengeteg lehetőségük lesz, beleértve a Git-integrációt és az SSH-hozzáférést.

A továbbfejlesztett „Stúdió” és az „Ügynökség” opciók magukban foglalják a rosszindulatú programok észlelését és eltávolítását, valamint a hatalmas forgalmi / tárolási lehetőségeket is. A sebesség az általunk tesztelt szerverek felső végén van, különösen az USA nyugati partján.

A Media Temple menükben exkluzív témák is vannak, így a tervezést és a fejlesztést egy fedél alatt tarthatja.

Mi nem jó a Media Temple-rel

 • Számos anekdotikus jelentés van a rossz ügyfélszolgálatról.

Olcsóbb alternatívák

A teljes kezelt WordPress-gazdagép nem mindenkinek a megfelelő választás, különösen az újabb vagy kisebb webhelyek. Ebben az esetben egy olcsóbb lehetőség nem elégséges.

Ha ez úgy néz ki, mint amit keresel, itt van néhány bónusz lehetőség:

9. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Teljes munkaidő

100%

Szerver sebessége

A

Ár (MYR)

14.10 / mo

Főbb jellemzők

 • Linux & cPanel
 • Korlátlan források
 • Automatikus biztonsági mentés
 • Forrásvédelem
 • CloudFlare CDN

"Alkalmas kis helyekre & kezdőknek."

A Bluehost az egyik legjobb költségvetési lehetőség.

Az USA-ban a sebesség állandóan gyors, és a világ többi részén állandó. Biztonságos, és a 24 órás ügyfélszolgálat alapkivitelben elérhető. Ellentétben az Inmotion Hosting szolgáltatással nem tartalmaz CDN-t, A Bluehost támogatja a Cloudflare szolgáltatást.

És a Bluehostot a WordPress.org 2005 óta ajánlja!

Mi nem jó a Bluehost-nal

 • Nincs ingyenes webhely-migráció.
 • Egyes jelentések a lassú betöltési sebességeket és a támogatási válaszokat idézték.

Menedzselt WordPress tárhely, kifejezetten Malajziában

Ha valami hasonló vagy hozzánk, akkor tudni szeretné, milyen gyorsak ezek a Menedzselt WordPress beállítások azok számára, akik malajziai forgalmat céloznak meg..

Azt hiszem, örömmel veszi tudomásul, hogy a listán szereplő szolgáltatók mind a legmagasabb szintűek, és szervereik nagyon jól teljesítenek, függetlenül attól, hogy van-e adatközpontjuk Malajziában vagy sem..

Ha azonban több biztosítékot szeretne, mindig válassza a SiteGround lehetőséget. Ismert, hogy globálisan gyorsak, és szingapúri adatközpontjuk csodákat tesz az itt található malajziai webhelyek számára.

Ítélet

A kezelt WordPress tárhely ideális, ha állandó sebességet, biztonságot és teljesítményt keres, anélkül, hogy aggódnia kellene a műszaki dolgok miatt.

Tökéletes, ha a jövőben jelentős mértékben növeli a webhelyét és a forgalmat, és olyan hostot szeretne, amely növekszik veled.

Ami a megfelelő lehetőséget választja, itt emlékeztetünk a három legfontosabb válogatásomra:

ÁLTALÁNOS UPTIME

SZERVER TELJESÍTMÉNYE

ÁR

SiteGround

100%

A+

RM16.20

havi

A2 tárhely

100%

A+

RM49.20

havi

Kinsta

100%

A+

RM123

havi

Mielőtt döntene, mérlegelje az Ön webhelyéhez legjobban illő árat, szolgáltatásokat és ügyfélszolgálati szintet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector