Οι 9 καλύτερες διαχειριζόμενες πλατφόρμες φιλοξενίας WordPress 2020 (με βαθμολογία!)

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress μοιάζει λίγο με τη δική σας προσωπική ομάδα τεχνολογίας.


Είναι μια λύση φιλοξενίας που είναι εξατομικευμένη (και εξαιρετικά βελτιστοποιημένη) για ιστότοπους WordPress και αποτελεί ένα βήμα από τις φθηνότερες επιλογές «κοινόχρηστης φιλοξενίας».

Το καλύτερο πράγμα; Φροντίζει για όλα τα τεχνικά κομμάτια πίσω από τα παρασκήνια, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην ανάπτυξη του ιστότοπού σας.

Σημείωση

Χρησιμοποιούμε μια συναλλαγματική ισοτιμία 1 USD έως RM4,10 για όλες τις τιμές που αναφέρονται.

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία διατηρεί τον ιστότοπό σας πλήρως ενημερωμένο, ώστε να είναι γρήγορη και υψηλή απόδοση. Υποστηρίζει αυτόματα τα πάντα και εκτελεί τακτικούς ελέγχους ασφαλείας, οπότε είναι αλεξίσφαιρο εναντίον των χάκερ.

«Διαχειρίζεται» τον ιστότοπό σας πίσω από τα παρασκήνια και διατηρεί σταθερή υψηλή απόδοση. Τέλειο εάν θέλετε κορυφαία αποτελέσματα, αλλά δεν έχετε τον χρόνο ή την τεχνική τεχνογνωσία για να τροποποιήσετε και να διαχειριστείτε τα πράγματα «κάτω από την κουκούλα».

Contents

Γιατί θα χρειαζόμουν διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress?

Οφέλη από τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress

Χάρη στο μαλαισιανό νόμισμά μας που έχει χαμηλή απόδοση, πολλοί κάτοχοι τοπικών ιστότοπων αναρωτιούνται αν η διαχειριζόμενη φιλοξενία αξίζει τα επιπλέον χρήματα, αλλά αν έχετε μεγάλα σχέδια για τον ιστότοπό σας, έχει νόημα. Εδώ είναι τα οφέλη με περισσότερες λεπτομέρειες:

1. Ειδικά βελτιστοποιημένο για WordPress

Οι διακομιστές είναι προσαρμοσμένοι και βελτιστοποιημένοι για WordPress μόνος. Μια εξειδικευμένη υπηρεσία είναι πάντα καλύτερη από μια γενική.

2. Αυτόματες ενημερώσεις

Το λογισμικό πίσω από τον ιστότοπό σας ενημερώνεται αυτόματα στην πιο πρόσφατη έκδοση, επομένως είναι πάντα στην υψηλότερη απόδοση. Δεν χρειάζεται να ελέγξετε και να εγκαταστήσετε ενημερώσεις με μη αυτόματο τρόπο.

3. Αλεξίσφαιρη ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι ίσως το μεγαλύτερο κίνητρο για αναβάθμιση σε διαχειριζόμενο WordPress. Οι αυτόματες ενημερώσεις και το ειδικό περιβάλλον φιλοξενίας σημαίνει ότι προστατεύεται καλύτερα χάκερ και άλλα θέματα ασφαλείας. Όπως θα δείτε, οι περισσότερες πλατφόρμες φιλοξενίας εκτελούν τακτικούς ελέγχους ασφαλείας και ενδέχεται να καταργήσουν ενεργά κακόβουλο λογισμικό.

4. Σούπερ ταχύτητα

Ένας αργός ιστότοπος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις πωλήσεις, τις μετατροπές και την εμπειρία των χρηστών σας, αλλά η επιτάχυνση των πραγμάτων χειροκίνητα απαιτεί πολλή προσπάθεια και δεξιότητα. Η καλύτερη φιλοξενία χρησιμοποιεί ενσωματωμένη προσωρινή αποθήκευση και (συχνά) παρέχει ένα CDN για να υπερφορτώνει αυτόματα την ταχύτητα του ιστότοπού σας.

5. Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Οι διαχειριζόμενες πλατφόρμες φιλοξενίας WordPress προσφέρουν συνήθως καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχα γνωρίζοντας ότι δεν θα χάσετε τον ιστότοπό σας εάν συμβεί το χειρότερο!

6. 24/7 υποστήριξη

Είναι πάντα καλό να γνωρίζετε ότι υπάρχει ειδικός στο τέλος ενός τηλεφώνου εάν αρχίσετε να λαμβάνετε ανεξήγητα 505 σφάλματα. Τα διαχειριζόμενα πακέτα φιλοξενίας περιλαμβάνουν συνήθως πρόσβαση σε μια premium υπηρεσία υποστήριξης, ώστε να μπορείτε να παραλείψετε την ουρά και να μιλήσετε με πραγματικούς προγραμματιστές.

7. Ευέλικτη & επεκτάσιμη για τεράστια κίνηση

Οι διαχειριζόμενοι κεντρικοί υπολογιστές μπορούν να χειριστούν πολύ περισσότερη κίνηση και εύρος ζώνης από έναν κοινόχρηστο κεντρικό υπολογιστή. Εάν λάβετε μια ξαφνική αύξηση της επισκεψιμότητας, ο ιστότοπός σας δεν θα διακοπεί.

Συμπέρασμα

Είναι πάντα ενημερωμένο, πάντα γρήγορο, πάντα αντίγραφο ασφαλείας, πάντα ασφαλές.

Βεβαίως, είναι πιο ακριβό από την κοινή φιλοξενία, αλλά ο εξοικονόμηση χρόνου (και η απόδοση που αποκτήθηκε) μπορεί να αξίζει τον κόπο.

Διαχειρίζεται το WordPress φιλοξενία για μένα?

Για μικρούς ιστότοπους και εκείνους που μόλις ξεκινούν, η διαχείριση της φιλοξενίας WordPress μπορεί να είναι υπερβολική. Ένας απλός κοινόχρηστος κεντρικός υπολογιστής μπορεί να είναι επαρκής σε αυτήν την περίπτωση. Τούτου λεχθέντος, εξακολουθώ να προτείνω τη διαχείριση φιλοξενίας για αρχάριους και επαγγελματίες. Είναι ιδανικό για:

 • Blogger ή επιχειρήσεις που θέλουν να επικεντρωθούν στη διαχείριση του ιστότοπού τους, χωρίς να ανησυχούν για ενημερώσεις, αντίγραφα ασφαλείας και τεχνικές στο παρασκήνιο.
 • Όποιος σχεδιάζει να αυξήσει την επισκεψιμότητά του γρήγορα και βλέπει τακτικές αυξήσεις στους επισκέπτες.
 • Οποιοσδήποτε ιστότοπος που δεν μπορεί να αντέξει χρόνο διακοπής.
 • Όποιος εκτιμά τη μεγάλη υποστήριξη.

Το μειονέκτημα του Managed WordPress Hosting

Βελτιστοποιημένο για WordPress

Φυσικά, οι διαχειριζόμενοι οικοδεσπότες δεν είναι για όλους. Υπάρχουν ένα ή δύο χαρακτηριστικά που μπορεί να σας αναβάλουν:

1. Κόστος

Είναι πιο ακριβά από τους κοινόχρηστους οικοδεσπότες. Μπορείτε να αναμένετε να πληρώσετε μεταξύ RM61.50 – RM246 ανά μήνα για έναν διαχειριζόμενο οικοδεσπότη, ενώ μπορείτε να παραλάβετε έναν κοινόχρηστο οικοδεσπότη με μόλις RM8.20.

2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το WordPress

Αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά αξίζει να σημειωθεί! Εάν εκτελείτε επίσης ιστότοπους στο Joomla ή το Drupal, είναι πολύ άχρηστο.

3. Έλλειψη ελέγχου

Η ομορφιά της διαχειριζόμενης φιλοξενίας είναι ότι είναι αυτάρκεια. Ενημερώνει, διαχειρίζεται και τροποποιεί τα πάντα για να βελτιώνει την απόδοση αυτόματα. Εάν είστε ο τύπος του ατόμου που λατρεύει να στριφογυρίζει, να δοκιμάζετε πράγματα και να κάνετε τις αλλαγές μόνοι σας, μπορεί να το βρείτε περιοριστικό, καθώς η πρόσβαση είναι μερικές φορές περιορισμένη.

4. Περιορισμοί προσθηκών

Ορισμένοι διαχειριζόμενοι κεντρικοί υπολογιστές απαγορεύουν τη χρήση ορισμένων προσθηκών. Γιατί; Τα πρόσθετα απορροφούν πολύτιμους πόρους και επιβραδύνουν την απόδοση, έτσι ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές απαγορεύουν τους πιο πεινασμένους από αυτούς πόρους. Τούτου λεχθέντος, οι περισσότεροι διαχειριζόμενοι κεντρικοί υπολογιστές διαθέτουν τις καλύτερες δυνατότητες προσθηκών που είναι ήδη ενσωματωμένες (όπως προσωρινή αποθήκευση, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κ.λπ.)

Εάν εξακολουθείτε να είστε μαζί μου, πιθανότατα σκέφτεστε πολύ σοβαρά τη διαχειριζόμενη φιλοξενία, αλλά υπάρχει μια μεγάλη ερώτηση που πρέπει να απαντήσετε: ποια είναι η καλύτερη?

Κατατάχθηκε: Οι 9 καλύτερες διαχειριζόμενες φιλοξενίες WordPress

Μια γρήγορη σημείωση για την ταχύτητα

Κατατάξαμε την ταχύτητα κάθε κεντρικού υπολογιστή χρησιμοποιώντας τον μοναδικό δοκιμαστή ταχύτητας διακομιστή του Bitcatcha. Καταγράφει το χρόνο απόκρισης από οκτώ τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και υπολογίζει τον μέσο όρο. Βαθμολογίες κάτω των 180 ms κατατάσσονται “A +” και οι βαθμολογίες από 181 ms έως 210 ms θα ταξινομηθούν “A.”

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Συνολική διάρκεια λειτουργίας

100%

Ταχύτητα διακομιστή

ΕΝΑ+

Τιμή (MYR)

16.20 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • cPanel & Πρόσβαση SSH
 • Δωρεάν CDF CloudFlare
 • Δωρεάν καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • Γκιτ & σκαλωσιά
 • Διακομιστές σε 3 ηπείρους

"Καλύτερο για αρχάριους & webmaster με περιορισμένους προϋπολογισμούς."

Η επιλογή επιπέδου εισόδου στο SiteGround είναι η φθηνότερη εκεί έξω (RM16,20 ανά μήνα!) Και συνοδεύεται από αυτόματες ενημερώσεις και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Είναι υπέροχο για αρχάριους, αλλά οι περισσότεροι θα θέλουν το πακέτο «GoGeek» (το οποίο εξακολουθεί να είναι αρκετά προσιτό με RM61.30).

Με το πακέτο GoGeek, θα λάβετε μια περιοχή σταδιοποίησης 1 κλικ και το προεγκατεστημένο Git για WordPress. Θα ξεκλειδώσετε επίσης την premium τεχνική υποστήριξη και το SuperCacher που θα σας δώσει μια επιταχυνόμενη ώθηση της ταχύτητας.

Είναι πολύ τρελό για τους Μαλαισιανούς, χάρη στο κέντρο δεδομένων της Σιγκαπούρης που βρίσκεται ακριβώς δίπλα μας.

Ο SiteGround ισχυρίζεται ότι «δεν υπάρχει σχεδόν χρόνος αναμονής» για υποστήριξη σε συνομιλία και τηλέφωνο και μόνο δέκα λεπτά χρόνος πρώτης απόκρισης για ερωτήματα με εισιτήριο. Το βρίσκουμε αλήθεια.

Τι δεν είναι καλό με το SiteGround

 • Η επιλογή σε επίπεδο εισόδου είναι πιο περιορισμένη από τους ανταγωνιστές, αλλά η τιμή αντικατοπτρίζει αυτό.
 • Δεν είναι πραγματικά μια πλήρως διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, αλλά οι δυνατότητες που προσφέρονται είναι σχεδόν ίδιες.

Σημείωση

Παρακολουθούμε το SiteGround στενά καθώς φιλοξενούμε μαζί τους. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική SiteGround για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον κεντρικό υπολογιστή (Οι ιστότοποι δοκιμών μας, η δοκιμή ταχύτητας διακομιστή, ο όρος κ.λπ.).

2. Φιλοξενία Α2

https://www.a2hosting.com

Φιλοξενία Α2

Συνολική διάρκεια λειτουργίας

100%

Ταχύτητα διακομιστή

ΕΝΑ+

Τιμή (MYR)

49,20 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστο SSD
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • A2 βελτιστοποιημένη WP
 • Διακομιστές Turbo
 • 6X Ταχύτερες ταχύτητες φόρτωσης

"Καλά στρογγυλεμένος διαχειριστής WordPress, κατάλληλος για όλους τους τύπους ιστότοπων."

Η δεύτερη θέση είναι η A2 Managed WordPress Hosting, ξεκινώντας από RM49.20 το μήνα. Όλοι οι λογαριασμοί Διαχειριζόμενου WordPress της A2 διαθέτουν απεριόριστο SSD, απεριόριστο εύρος ζώνης, διακομιστές Turbo και A2 Optimized WordPress.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το A2, οι διακομιστές Turbo παράγουν ταχύτητες 20x γρηγορότερες από τους κανονικούς διακομιστές και το A2 Optimized WordPress διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας WordPress βελτιστοποιείται αυτόματα για ταχύτητα χωρίς να χρειάζεται να χάνετε χρόνο.

Έχουν συμπεριλάβει επίσης όλα τα συνηθισμένα κουδούνια και σφυρίχτρες στα σχέδιά τους, όπως σταδιοποίηση ιστότοπου, δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων, δωρεάν CDN, SSL και SSD.

Εάν σκοπεύετε να φιλοξενήσετε πολλούς ιστότοπους, προτιμήστε τους 3 ιστότοπους ή το απεριόριστο πρόγραμμα. Το πακέτο επιπέδου εισόδου μπορεί να κοστίζει μόνο RM49.20 / μήνα, αλλά σας παρέχεται μόνο 1 ιστότοπος για φιλοξενία.

Τι δεν είναι καλό με το A2 Hosting

 • Η ομάδα ζωντανής συνομιλίας είναι έμπειρη και διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, αλλά χρειάζεται λίγο χρόνο για να συνδεθείτε μαζί τους.
 • Το πρόγραμμα εισόδου σε επίπεδο επιτρέπει μόνο 1 ιστότοπο. Πρέπει να πληρώσετε περισσότερα για να φιλοξενήσετε περισσότερους ιστότοπους.

3. Κίνστα

https://kinsta.com/

Κίνστα

Συνολική διάρκεια λειτουργίας

100%

Ταχύτητα διακομιστή

ΕΝΑ+

Τιμή (MYR)

123 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Το Google Cloud τροφοδοτείται
 • 20.000 επισκέψεις / μήνα
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • WP εμπειρογνώμονας ως υποστήριξη
 • Εγγύηση επιδιόρθωσης hack

"Ιδανικό για μεσαίες μεγάλες επιχειρήσεις & επιχειρήσεις."

Το μεγάλο σημείο πώλησης της Kinsta είναι ότι υποστηρίζεται από το Google Cloud, το οποίο ισχυρίζονται ότι τα κάνει γρηγορότερα από τους ανταγωνιστές τους.

Ο Kinsta σημειώνει ένα σταθερό Α και παρέχει εξαιρετικά γρήγορη ανταπόκριση στις ΗΠΑ. Είναι επίσης το πλήθος επιλογών για το Ubisoft και το Asos, οπότε δεν είναι ξένοι στους απαιτητικούς πελάτες.

Το μικρότερο πακέτο τους κοστίζει RM410 RM123! – ενημερώθηκε τον Ιανουάριο του 2018 – οπότε το Kinsta είναι πραγματικά μια επιλογή για επιχειρήσεις και μεγαλύτερους ιστότοπους.

Αλλά αν χρειάζεστε τόσο μεγάλη δύναμη, η Kinsta την έχει σε κουβάδες. Η υπηρεσία ελέγχει τον ιστότοπό σας μία φορά το λεπτό για ασφάλεια και υποστήριξη. Μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας CDN και διαθέτει όλα τα εργαλεία προγραμματιστών που θα θέλατε (συμπεριλαμβανομένου ενός πίνακα ελέγχου κατά παραγγελία που είναι όμορφο και διαισθητικό).

Όσον αφορά την υποστήριξη, ο μέσος χρόνος απόκρισης του Kinsta για την υποβολή εισιτηρίου είναι 9 λεπτά – τις τελευταίες 90 ημέρες έχει μειωθεί σε 2 λεπτά – κάτι που είναι πολύ καλό να γνωρίζουμε ότι βελτιώνονται. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την αναλυτική κριτική μας για το Kinsta.

Τι δεν είναι καλό με την Kinsta

 • Κοστίζει RM410 ανά μήνα. Το μικρότερο πρόγραμμα της Kinsta ξεκινά τώρα από RM123 / μήνα.
 • Χωρίς φιλοξενία email. Η Kinsta προτείνει το G Suite για φιλοξενία email (RM20.50 / μήνα για το βασικό πρόγραμμα)

4. Host Inmotion

https://www.inmotionhosting.com

Φιλοξενία κίνησης

Συνολική διάρκεια λειτουργίας

100%

Ταχύτητα διακομιστή

ΕΝΑ+

Τιμή (MYR)

20.50 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 40 GB SSD
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • Υποστηρίζεται PHP7
 • Επιστροφή χρημάτων 90 ημερών
 • Χωρίς περιορισμούς προσθηκών

"Ιδανικό για ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων. "

Με το σχέδιο WP1000-S της Inmotion Hosting, δεν θα βλέπετε λειτουργίες όπως το GIT, αλλά θα απολαύσετε αποκλειστικές δυνατότητες όπως η ενσωμάτωση BoldGrid και χωρίς περιορισμούς προσθηκών. Ωστόσο, το μόνο πράγμα που βοηθά πραγματικά το Inmotion να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι η τρελή στοίβα διακομιστών.

Θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε ταχύτητες έως και 10 φορές πιο γρήγορα από την κανονική κοινόχρηστη φιλοξενία με τον ενσωματωμένο συνδυασμό SSD, ρύθμιση διακομιστή NGINX, προηγμένη προσωρινή αποθήκευση διακομιστή!

Πάνω από όλα αυτά, η Inmotion προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών.

Σε σημείο τιμής μόνο RM20.50 ανά μήνα (έκπτωση 37% – ειδική προσφορά μόνο για τους αναγνώστες Bitcatcha) είναι μια από τις καλύτερες προσφορές για χρήματα για μικρές επιχειρήσεις και bloggers!

Τι δεν είναι καλό με τη φιλοξενία Inmotion

 • Όχι git. Οι ζώνες μέγιστης ταχύτητας είναι αποτελεσματικές, αλλά είναι λίγο ξεπερασμένες σε σύγκριση με τη διάδοση κέντρων δεδομένων σε διάφορες περιοχές.
 • Το check out μπορεί να είναι μια απογοητευτική διαδικασία.

5. Υγρός Ιστός

https://www.liquidweb.com/

Υγρός Ιστός

Συνολική διάρκεια λειτουργίας

100%

Ταχύτητα διακομιστή

ΕΝΑ+

Τιμή (MYR)

282,90 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 600 ανθρώπινη υποστήριξη
 • Χωρίς περιορισμό προσθηκών.
 • Αυτόματη συμπίεση εικόνας
 • Εργαλεία mgmt ιστότοπου
 • Πλήρης πρόσβαση διακομιστή

"Ιδανικό για εταιρική φιλοξενία WordPress"

Το Liquid Web είναι ένας από τους πιο premium οικοδεσπότες εκεί έξω, αλλά η μεγάλη τιμή τους δικαιολογείται με τις πολλές μοναδικές δυνατότητές τους.

Έχουν μία από τις – αν όχι οι μεγαλύτερες – ομάδες υποστήριξης στον κλάδο, με πάνω από 600 προσωπικό υποστήριξης για να διατηρήσουν την υποστήριξη τους όλο το 24ωρο.

Μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστες προβολές σελίδας με όλα τα σχέδιά τους, αλλά περιορίζεστε σε μόνο 1 ιστότοπο με το επίπεδο εισόδου Προσωπικό σχέδιο.

Τα εργαλεία αυτόματης συμπίεσης εικόνων λειτουργούν θαυμάσια για να διατηρήσουν τον ιστότοπό σας ελαφρύ και γρήγορο, ενώ τα εργαλεία προγραμματιστή τους σάς επιτρέπουν να εργάζεστε γρήγορα με πρόσβαση σε SSL, Git και WP-ClI.

Συνιστούμε το Liquid Web για μεσαία και μεγάλη επιχείρηση.

Τι δεν είναι καλό με το Liquid Web

 • Χωρίς φιλοξενία email. Θα χρειαστείτε ξεχωριστή φιλοξενία email
 • Ακριβές – Το πρόγραμμα εισόδου τους κοστίζει RM282,90 ανά μήνα. (Με τον σύνδεσμό μας πληρώνετε RM141.50 για τους πρώτους 2 μήνες)
 • Επιτρέπεται μόνο 1 ιστότοπος με το σχέδιο επιπέδου εισόδου. Πληρώστε περισσότερα για τα άλλα σχέδιά τους να φιλοξενήσουν περισσότερους ιστότοπους.

6. Μηχανή WP

https://wpengine.com

Μηχανή WP

Συνολική διάρκεια λειτουργίας

100%

Ταχύτητα διακομιστή

ΕΝΑ

Τιμή (MYR)

77,90 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πλήρης διαχείριση
 • Επαγγελματικά τροποποιήθηκε
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • Σάρωση κακόβουλου λογισμικού
 • Τείχος προστασίας, έτοιμο για CDN

"Είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες επιλογές εκεί έξω."

Το WP Engine είναι ίσως το μεγαλύτερο όνομα στη διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Ήταν από τους πρώτους που το πρόσφεραν και τώρα παρέχουν φιλοξενία για Cancer Research, Rightmove, HTC και μια ποικιλία άλλων μεγάλων πελατών.

Η επιλογή επιπέδου εισόδου, “Προσωπικά” είναι γενναιόδωρη, προσφέροντας περιβάλλον σταδιοποίησης, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με ένα κλικ και δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου. Είναι ιδανικό για έως και 25.000 επισκέπτες ανά μήνα, αλλά θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση για να ξεκλειδώσετε περισσότερους πόρους και 24/7 τηλεφωνική υποστήριξη.

Ο διακομιστής τους βρίσκεται στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε η ταχύτητα του διακομιστή είναι άψογη εάν το κοινό σας είναι εκεί. Λατρεύω επίσης την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, οπότε αν δεν λειτουργεί, μπορείτε απλώς να την ακυρώσετε.

Τι δεν είναι καλό με το WP Engine

 • Είναι πιο ακριβό από πολλούς ανταγωνιστές (Αποκλειστική προσφορά! 20% έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό – Ξεκινά από RM79.30 / μήνα), αλλά το υποστηρίζουν με ισχυρή εξυπηρέτηση και φήμη.
 • Το WP Engine διαθέτει μια λίστα απαγορευμένων προσθηκών, την οποία αξίζει να δείτε προτού δεσμευτείτε.
 • Η υποστήριξη 24/7 διατίθεται μόνο σε premium πελάτες.

7. Cloudways

https://www.cloudways.com/

Cloudways

Συνολική διάρκεια λειτουργίας

100%

Ταχύτητα διακομιστή

ΕΝΑ

Τιμή (MYR)

61,50 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Φιλοξενία cloud
 • Ανταπόκριση υποστήριξης
 • CloudwaysBot
 • Επεκτασιμότητα
 • Χωρίς συμβόλαια

"Διαχείριση φιλοξενίας cloud για όλους."

Το Cloudways είναι μια διαχειριζόμενη φιλοξενία cloud. μπορείτε να επιλέξετε να αναπτύξετε το WordPress μέσω Cloudways στο cloud της επιλογής σας, όπως AWS, Digital Ocean και Linode. Το cloud hosting είναι πολύ πιο ισχυρό και αξιόπιστο από το παραδοσιακό VPS.

Όσον αφορά τις λειτουργίες, η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress του Cloudway διαθέτει υποστήριξη 24/7 και δωρεάν μετεγκατάσταση σε όλα τα πακέτα. Οι σύνθετες επιλογές συνοδεύονται από ενσωμάτωση GIT, διευθέτηση διευθύνσεων URL και διαχειριζόμενα αντίγραφα ασφαλείας. Υπάρχει επίσης ένας έξυπνος και φιλικός προς τον χρήστη πίνακας ελέγχου – κάτι που δεν διαθέτουν πολλοί υπολογιστές cloud.

Τι δεν είναι καλό με το Cloudways

 • Το cloud hosting μπορεί να είναι λίγο τεχνικό, αλλά ο φιλικός προς τον χρήστη πίνακας ελέγχου βοηθά στην εξομάλυνση της διαδικασίας.
 • Το Cloudways είναι χτισμένο πάνω από άλλες εγκαταστάσεις φιλοξενίας cloud. Έχουν τον ελάχιστο έλεγχο του υλικού.

8. Ναός μέσων

https://mediatemple.net/

Ναός πολυμέσων

Συνολική διάρκεια λειτουργίας

100%

Ταχύτητα διακομιστή

σι

Τιμή (MYR)

82,00 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Μεταφορά 1 TB / μήνα
 • Βάση δεδομένων SSD
 • Reddit ™-ήδη
 • CloudFlare w Railgun
 • 24/7 ζωντανή υποστήριξη

"Ιδανικό για αρχάριους & μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις."

Το σχέδιο αρχικού επιπέδου στο Media Temple είναι πολύ γενναιόδωρο. Με RM82 ανά μήνα, λαμβάνετε δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά 30 ημερών, υποστήριξη 24/7, σταδιοποίηση και κλωνοποίηση και 400.000 μηνιαίους επισκέπτες. Οι προχωρημένοι χρήστες θα απολαύσουν επίσης πολλές επιλογές όπως η ενσωμάτωση Git και η πρόσβαση SSH.

Οι αναβαθμισμένες επιλογές “Studio” και “Agency” περιλαμβάνουν επίσης εντοπισμό και κατάργηση κακόβουλου λογισμικού και τεράστιες επιλογές επισκεψιμότητας / αποθήκευσης. Η ταχύτητα βρίσκεται στο υψηλότερο άκρο των διακομιστών που δοκιμάσαμε, ειδικά στη δυτική ακτή των ΗΠΑ.

Το Media Temple διαθέτει επίσης ένα μενού αποκλειστικών θεμάτων, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε το σχεδιασμό και την ανάπτυξη όλα κάτω από μια στέγη.

Τι δεν είναι καλό με το Media Temple

 • Υπάρχουν πολλές ανέκδοτες αναφορές για κακή υποστήριξη πελατών.

Φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις

Ένας πλήρης διαχειριζόμενος κεντρικός υπολογιστής WordPress δεν είναι η σωστή επιλογή για όλους, ιδιαίτερα νεότερους ή μικρότερους ιστότοπους. Σε αυτήν την περίπτωση, μια φθηνότερη επιλογή θα είναι περισσότερο από επαρκής.

Αν αυτό ακούγεται σαν κάτι που ψάχνετε, εδώ είναι μερικές επιλογές μπόνους:

9. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Μπλε Χοστ

Συνολική διάρκεια λειτουργίας

100%

Ταχύτητα διακομιστή

ΕΝΑ

Τιμή (MYR)

14.10 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Linux & cPanel
 • Απεριόριστοι πόροι
 • Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • Προστασία πόρων
 • CloudFlare CDN

"Κατάλληλο για μικρές τοποθεσίες & αρχάριοι."

Το Bluehost είναι μια από τις καλύτερες επιλογές προϋπολογισμού εκεί έξω.

Η ταχύτητα είναι σταθερά γρήγορη στις ΗΠΑ και σταθερή σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι ασφαλές και η υποστήριξη πελατών 24/7 διατίθεται στάνταρ. Σε αντίθεση με το Inmotion Hosting με δεν περιλαμβάνεται CDN, Το Bluehost υποστηρίζει το Cloudflare.

Και το Bluehost συνιστάται από το WordPress.org από το 2005!

Τι δεν είναι καλό με το Bluehost

 • Δεν υπάρχει δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου.
 • Ορισμένες αναφορές ανέφεραν χαμηλές ταχύτητες φόρτωσης και απαντήσεις υποστήριξης.

Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress ειδικά για τη Μαλαισία

Εάν είστε κάτι σαν εμάς, θα θέλατε να μάθετε πόσο γρήγορα είναι αυτές οι επιλογές Διαχειριζόμενου WordPress για όσους από εμάς στοχεύουν στην κυκλοφορία της Μαλαισίας.

Νομίζω ότι θα χαρείτε να μάθετε ότι οι πάροχοι υπηρεσιών σε αυτήν τη λίστα είναι όλοι κορυφαίοι και οι διακομιστές τους αποδίδουν πολύ καλά ανεξάρτητα από το αν έχουν ή όχι κέντρο δεδομένων εδώ στη Μαλαισία.

Ωστόσο, εάν θέλετε περισσότερες διαβεβαιώσεις, επιλέξτε πάντα SiteGround. Είναι γνωστό ότι είναι γρήγοροι παγκοσμίως και το κέντρο δεδομένων της Σιγκαπούρης κάνει θαύματα για τους ιστότοπούς μας εδώ στη Μαλαισία.

Ετυμηγορία

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress είναι ιδανική αν ψάχνετε για σταθερή ταχύτητα, ασφάλεια και απόδοση χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τα τεχνικά πράγματα.

Είναι τέλειο αν σκοπεύετε να αυξήσετε σημαντικά τον ιστότοπο και την επισκεψιμότητά σας στο μέλλον και θέλετε έναν οικοδεσπότη που θα μεγαλώνει μαζί σας.

Όσον αφορά τη σωστή επιλογή, εδώ είναι μια υπενθύμιση των τριών κορυφαίων επιλογών μου:

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΕΡΒΕΡ

ΤΙΜΗ

SiteGround

100%

ΕΝΑ+

RM16.20

Μηνιαίο

Φιλοξενία Α2

100%

ΕΝΑ+

RM49.20

Μηνιαίο

Κίνστα

100%

ΕΝΑ+

RM123

Μηνιαίο

Πριν λάβετε την απόφασή σας, λάβετε υπόψη την τιμή, τις δυνατότητες και το επίπεδο υποστήριξης πελατών που ταιριάζουν καλύτερα στον ιστότοπό σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map