A2 Hosting Opinions: 9 avantatges i 1 con (prova de velocitat del servidor i registre d’hora en els nostres dos llocs de prova!)

A2 Hosting


A2 Hosting

https://www.a2hosting.com/

tl; dr

A2 Hosting és un dels allotjaments web ràpids que hi ha al voltant! Ens encanten les seves característiques, especialment la comoditat de la seva Optimització A2. El xat en viu és inconsistent i cal millorar, però, en general, un amfitrió molt bo!

A2 Hosting Opinions: 9 professionals & 1 Con (Prova de velocitat del servidor) & Uptime enregistrat als nostres 2 llocs de prova!)

A2 Hosting és una companyia d’allotjament web amant de la diversió que va ser creada el 2011. Inicialment, es van anomenar Iniquinet, però després d’un parell d’anys de negocis, van fer el que era el millor negoci que mai podrien haver fet. es van tornar a anomenar A2 Hosting (ho sento, però Iniquinet realment no era un bon nom!).

Dirigit a la ciutat natal del fundador (Ann Arbor, Michigan), el conseller delegat aconsegueix oferir un servei excel·lent per als seus clients, mantenint una cultura de la companyia amb molt de gust i diversió..

Nota

Utilitzem un tipus d’intercanvi d’1 USD a 4,1 MYR per a tots els preus enumerats.

Fa poc, hem escoltat gent cantant elogis sobre els seus plans d’allotjament web, de manera que hem avançat i ens hem comprat un compte Swift i un Turbo només per veure com funcionen i sabeu què?

Estem força maleïts amb ells.

Potser heu sentit a parlar del seu servei de guru 24 hores / 7 (els seus Gurus poden passar massa temps en la meditació, més sobre això més endavant!)

La gent podria haver cantat elogis sobre els seus beneficis il·limitats.

Han implementat moltes funcions i avantatges que faran que els clients siguin feliços, però realment, és tot el paquet ràpid, convenient envoltat amb funcions de qualitat de vida que deixa la competència menjant pols..

De fet, després de seriosos assajos i comparatives, creiem que l’allotjament A2 definitivament mereix el seu lloc a la taula dels nois grans.

A continuació, es mostra una llista de coses que ens agraden de l’allotjament A2 i de algunes coses que no vam fer.

Nota

Els nostres dos llocs de prova són a2turbohosted.com i a2sghosted.com. El primer està allotjat amb A2 Turbo al seu centre de dades de Michigan; mentre que aquest darrer s’allotja amb A2 Swift al seu centre de dades de Singapur.

El que ens agrada sobre el hosting A2

1. L’allotjament A2 és ràpid!

A2 Hosting

Aquí a Bitcatcha.com, tots estem bojos per SPEED. Com més ràpid pot tenir un host web, millor són els nostres llibres. Ja veieu, quan es tracta de negocis en línia, entenem que la velocitat és tot i cada importància de mil·lisegons.

Només cal prendre nota del temps que triga a parpellejar.

Hi ha al voltant de 400 mil·lisegons.

Un webhost ha de respondre a una sol·licitud de MALF aquest moment per considerar-lo efectiu (que és la velocitat recomanada de Google – 200 ms) i les vostres dades han de ser transferides a la pantalla del client aproximadament la mateixa quantitat de temps, ja que qualsevol cosa més lenta que això farà que el vostre client potencial deixi de ser client perquè es va avorrir massa i va decidir visitar un altre lloc més ràpid i eficaç.

Parlant d’allotjament efectiu, A2 és molt efectiu i ràpid.

Posem els nostres dos llocs de prova: A2SGHosted.com (Pla ràpid, allotjat a l’A2 Singapur per veure com funcionaria per a nosaltres a Malàisia) i A2TurboHosted.com (Pla Turbo, allotjat a A2 Michigan, per veure com funcionen generalment): a través del nostre Test de velocitat intensiva del servidor, i vam estar molt contents amb els resultats que van tornar..

Hem provat els temps de resposta entre la ubicació del servidor que es troba situat a 8 posicions diferents del món. A continuació, vam obtenir una mitjana dels números i classificar els amfitrions web en funció del rendiment que tenen.

El temps de resposta recomanat per Google és de 200 ms (menor és millor). Per tant, qualsevol cosa per sota de 180 ms es classifica A +; 181 ms – 210 ms ocupa el lloc A; 211 ms – 220 ms està en el nivell B +; 221 ms – 240 ms es classifica B i així successivament.

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo

172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms

Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya

163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

A2SGHosted.com (Datacenter: Singapur, Pla: Swift) Velocitat mitjana: 173,2 ms – Veure el resultat complet

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo

63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms

Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya

433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

A2TurboHosted.com (Datacenter: Michigan, Pla: Turbo) Velocitat mitjana: 149,8 ms – Veure el resultat complet

Tant els comptes de Swift com els resultats de proves de velocitat del servidor Turbo van tornar a classificar-se A +, Swift amb una mitjana mundial de 173 ms i Turbo va arribar lleugerament més ràpid a 149 ms..

Per descomptat, no es tracta de la velocitat de resposta del servidor la més ràpida que hem vist, però qualsevol allotjament web que obtingui una classificació A + es considera força maleït als nostres llibres. Combinats amb la llista de luxes d’A2, tenim una medalla d’or que acull web.

2. Servidors turbo súper ràpids

El pla Turbo d’A2 Hosting inclou una arma secreta: els servidors Turbo. Afirmen que els llocs allotjats als servidors Turbo són capaços de carregar-se 20 vegades més ràpid que els llocs habituals, ja que limiten la quantitat d’usuaris per servidor i, segons sembla, els servidors són més eficients a l’hora de manejar les connexions..

(El vídeo de comparació oficial de A2 Hosting)

Hem realitzat les nostres pròpies proves de càrrega de pàgina utilitzant WebPageTest.org per veure com és de veritat (el lloc de proves Swift es va fer pinging des de Singapur; el lloc de proves Turbo va fer ping de Chicago per ser just)

Velocitat de càrrega de lloc de prova ràpida

Swift: càrregues del lloc en 1,066 segons – Veure el resultat complet

Velocitat de càrrega del lloc de proves turbo

Turbo: càrregues del lloc en 0,981 segons – Veure el resultat complet

Es va trigar el lloc Swift 1,066 segons a carregar-se completament, mentre que el lloc Turbo va completar el document en només 0,981 segons. Sens dubte és una millora i sospitem que veurem una disparitat més gran entre la velocitat de càrrega de les pàgines si els llocs són més pesats.

3. Càrrega ràpida amb emmagatzematge SSD

Tots els plans d’allotjament compartits d’A2 inclouen l’emmagatzematge SSD, que contribueix realment a la seva velocitat de càrrega ràpida. Potser sentiu que no és un tracte tan gran, però deixeu-me que us ho asseguro.

Un lloc que s’alenteix amb només 1 segon perdrà la retenció del client i es produirà una pèrdua massiva de vendes.

Així mateix, els malesians són un grup molt impacient. Si no em creieu, sortiu al semàfor i romanu-hi només 0,1 segons, mentre que els llums es posen encesos. Trobareu tot un carril de furor de Malàisia que us faran cas.

Si la majoria de malaius no poden ni tan sols esperar 0,1 segons a la carretera, què passa a Internet?

És per això que som realment feliços els servidors A2 admesos amb SSD. Els discs SSD són al voltant d’un 30% més ràpids que els discos durs regulars, de manera que sempre que veiem SSD com les nostres opcions d’emmagatzematge d’allotjament web, els racons de la boca s’enrotllen cap a l’alçada en previsió de velocitats de càrrega super ràpides..

Consulteu aquesta prova de velocitat d’arrencada de Windows per obtenir un exemple de la diferència de velocitat entre SSD i HDD.

4. 99,9% Garantia de temps

Què és exactament el temps de funcionament?

Una de les definicions de “temps de funcionament” segons Viquipèdia, és el contrari directe al temps d’aturada. Sí, és molt útil.

Bàsicament, el temps de funcionament és la quantitat de temps que el vostre lloc ha estat disponible i disponible per a la visualització dels seus preciosos clients. Com que aconseguir un 100% de temps de vida és pràcticament impossible, la majoria d’amfitrions web allà es conformen amb la possibilitat de proporcionar un 99,9% de temps de vida.

La diferència entre l’allotjament A2 i la resta és que A2 garanteix un 99,9% de temps de vida. Si al vostre lloc es produeixen temps d’aturada no programats més del 0,1% del temps total mensual, A2 proporcionarà un crèdit de servei del 5% a partir de l’import pagat al mes per cada hora que el vostre lloc s’ha reduït a causa d’una fallada de la xarxa interna o dels equips..

A2 Compromís de temps d'operació

Bviament, això no s’aplica als atacs de DDoS, problemes ISP o cap problema causat per forces externes, però estem bastant contents que aquesta garantia sigui per començar, la seva confiança en el seu temps de vida inspira confiança en nosaltres.!

A continuació, es mostren les dades de seguiment dels nostres llocs de prova, rastrejats mitjançant uptimerobot.com. Tots dos comptadors a continuació s’actualitzen constantment.

Horari des d’octubre del 2017

100%

* A2SGHosted.com (Datacenter: Singapur, Pla: Swift)

Horari des del març del 2018

99,99%

* A2TurboHosted.com (Datacenter: Michigan, Pla: Turbo)

5. Funcions il·limitades

Les empreses en línia no són diferents de les empreses de maons i morters habituals en el sentit que sempre estem buscant formes de mantenir les nostres despeses baixes. És realment molest quan hem de retirar les despeses addicionals si volem un altre domini o afegir-hi una adreça de correu electrònic.

Amb l’A2 Hosting, aquest escriptor va estar molt content d’experimentar una sèrie de funcions il·limitades tant amb comptes Swift com Turbo.

 • Llocs web il·limitats
 • Base de dades total il·limitada
 • Emmagatzematge il·limitat de Raid 10
 • Transferències il·limitades
 • Adreces de correu electrònic il·limitades
 • Subdominis il·limitats, dominis estacionats i dominis addon

Aquestes són només les funcions il·limitades. Voleu una ullada a què rebem de franc?

 • Impuls de la velocitat SSD
 • Optimitzador de pistola de ferro (fins a un 143% de velocitats de càrrega HTML més ràpides; només un pla Turbo)
 • Migració del lloc
 • Eina de seguretat millorada Patchman
 • Gestió DNS

Entre els beneficis gratuïts i il·limitats, ens vam adonar finalment de la sensació de ser tractat com un rei. El millor de tot és que ni tan sols hem de preocupar-nos de cap cost addicional!

A més, ja saps, com els malaysians estimen les coses il·limitades. Si porteu un malai a un bufet i cinc de cada deu vegades, veureu que algú porti una safata completa de menjar a una taula de 1.

6. Suport 24/07/365 Guru

Tota empresa respectable d’allotjament web sap que la clau de l’èxit en aquest negoci és un sòlid equip de suport. Tota la velocitat i el maquinari del món no faran gaire bé als clients si no hi ha ningú al voltant per ajudar-los a solucionar problemes..

A2 ha marcat intel·ligentment el seu equip de suport com a Gurus, tècnics experts que són capaços de resoldre qualsevol problema que pugui tenir en una determinada hora..

La nostra experiència amb ells va ser força agradable, les nostres entrades es van resoldre bastant ràpidament i el guru amb qui vaig parlar al xat en viu va ser amable, amable i servicial.

L’únic problema que tenia era que vam trigar una mica més de l’habitual en connectar-nos a un agent, però aquest no hauria de ser un problema un cop A2 contractés més personal de suport. A continuació parlarem més sobre aquest tema.

7. Ubicacions del centre de dades per obtenir un lliurament més ràpid de dades

Les ubicacions del centre de dades de les empreses d’allotjament web són absolutament crucials per a temps de càrrega ràpids. No importa el tipus de tecnologia o les empreses d’hostatge web de maquinari quan es tracta de la velocitat d’entrega de dades, es tracta de la proximitat que tenen els centres de dades amb els vostres clients objectiu..

Si teniu l’orientació a Malàisia i el vostre lloc web s’allotja en un centre de dades d’Amèrica del Nord, les vostres dades hauran de viatjar bastant bé per arribar a les pantalles dels vostres clients (cosa que vol dir que es carregarà lentament) i, de vegades, això és senzill no vaig a acabar la feina.

4 ubicacions del centre de dades amb allotjament amb A2

Mentre que la majoria d’empreses d’allotjament web només tenen centres de dades als Estats Units, l’allotjament A2 té 4 centres de dades a tot el món, 2 a Amèrica, 1 a Amsterdam i 1 més a Singapur..

D’aquesta manera, A2 cobreix Amèrica, Europa i Àsia. En el nostre cas, només heu de seleccionar el centre de dades més proper a Malàisia per allotjar el vostre lloc (que es troba a Singapur), i els vostres clients podran gaudir de velocitats de càrrega ràpides..

Fet divertit

A2 Hosting és reconegut com un dels millors serveis d’allotjament web per a llocs web de Malàisia. .

8. Programari optimitzat A2

Alguns de nosaltres ens agraden d’ajustar el nostre programari, d’agilitzar-nos amb la configuració per esborrar cada gota de rendiment. Altres com jo, prefereixen que les coses funcionin fora de la caixa amb la millor configuració possible.

A2 Hosting realment es perfila per sobre del seu pes amb aquesta funció, amb una configuració de programari pre-ajustada per a la màxima seguretat i el màxim rendiment. A partir d’ara, aquesta opció d’optimització es pot aplicar a programaris populars com WordPress, PrestaShop, Drupal i Joomla, cosa que significa que no ens hem de preocupar de la velocitat de càrrega de la pàgina, en paraules pròpies A2 “treu la intuïció de com per obtenir les càrregues de pàgina més ràpides i la configuració més segura ”, deixant-nos dirigir el negoci sense cap problema.

Optimitzacions A2

Només per fer-vos una idea aproximada de com és millor el programari amb el programari optimitzat d’A2, WordPress Optimitzat funciona fins a 6 vegades més ràpid en comparació amb llocs no optimitzats!

Fins i tot han inclòs el seu accelerador de llocs optimitzats A2 per als usuaris amb el pla Turbo, que té opcions de configuració de configuració preconfigurades que ajudaran el vostre lloc a carregar-se més ràpidament. Teniu 3 opcions de memòria cau:

 • Turbo Cache: amb una velocitat de càrrega de fins a 20 vegades més ràpida
 • OPcache / APC: redueix els temps de resposta de la pàgina php a la meitat
 • Memcached: guarda les dades en memòria per recuperar-les ràpidament

Vam fer algunes proves petites de velocitat de càrrega de pàgines amb Turbo Cache activat i desactivat, i aquí teniu els resultats:

Turbo Cache OFF – Veure el resultat complet

Turbo Cache ON – Veure el resultat complet

Hi ha una millora general de la velocitat de càrrega del lloc amb Turbo Cache ON, però no és 20x més ràpida del que es fa publicitat, perquè es pot produir perquè el nostre lloc de prova és molt lleuger i no hi ha molt a carregar.

Fins i tot aleshores, hi ha uns mil·lisegons afaitat aquí i allà amb Turbo Cache ON. Potser no sembla gaire, però tot contribueix a contribuir a la velocitat de càrrega del lloc.

Si el vostre lloc és molt pesat, probablement podreu veure les velocitats de càrrega 20x més ràpides.

També hem pogut instal·lar el nostre programari favorit fàcilment amb l’assistència de configuració d’un clic d’A2. Això va ser molt convenient i útil, sobretot a l’hora d’instal·lar comptadors de check-out als llocs de comerç electrònic.

9. Interfície d’usuari de sessió de client intuïtiva

Navegar per la interfície d’usuari d’inici de sessió d’A2 se sentia tan fàcil i natural. Evidentment, van prestar molta atenció a l’experiència de l’usuari, fent que tot fos intuïtiu i convenient d’utilitzar.

Tauler superior del compte A2

Podeu trobar tot el que necessiteu al panell superior, clarament dissenyat amb colors contrastats.

Interfície principal del compte A2

Tot és allà on hauríeu d’esperar, amb una barra de cerca ubicada de manera destacada al centre per tal de veure els seus impressionants articles de base de coneixement.

Si el teixit és natural, la combinació de colors és agradable, no fa mal a la vista i destaquen tots els enllaços i les icones importants, de manera que mai no us haureu de fixar massa..

Breu història curta, ens encanta la interfície d’usuari!

El que no ens agradava sobre l’allotjament A2

Per molt que ens agradés el Pla Turbo de l’allotjament d’A2, ens mentiríem si diguéssim que no tenien absolutament cap defecte.

El suport del guru és molt útil, però pot ser una mica lent

Vam contactar amb el servei d’atenció al xat en directe per demanar ajuda amb alguns problemes menors que vam trobar i els vam trobar molt pacients, útils i coneixedors. El que ens va frustrar va ser el temps de cua; Es va trigar una mica més a connectar-se amb algú.

Suport A2

(Captura de pantalla presa després d’esperar 22 minuts)

Un cop vam superar, van ser realment útils i eficients per resoldre els nostres problemes, però una cosa que vam observar és que semblen una mica desconsiderats. Els Gurus amb els que vam connectar eren experts en el seu camp, però sembla que estaven gestionant 2-3 peticions diferents alhora, així que va costar una mica respondre’ns.

Breu història, la velocitat de suport és inconsistent, però fructífera. Un cop contractin més personal d’assistència per ajudar-vos amb els temps de resposta, tindran un dels millors equips d’assistència del sector.

A2 Hosting: bo per a Malàisia?

És possible que l’allotjament A2 no tingui cap centre de dades a Malàisia, però en tenen un a Singapur, que és tan bo com tenir-ne un aquí a casa.

Com que Singapur es troba a poca distància de nosaltres, els llocs allotjats al centre de dades de Singapur d’A2 es carregaran molt ràpidament per als nostres clients de Malàisia, ja que es troba directament al nostre costat sense obstacles ni rutes de trànsit complicades..

Els nostres clients gaudiran de dades ràpides de càrrega, cosa que fa que A2 sigui un dels millors serveis d’allotjament web per a llocs de Malàisia.

Només heu d’assegurar-vos que recordeu seleccionar el centre de dades de Singapur si decidiu anar amb hosting A2!

Plans d’allotjament A2 & Característiques

Opcions d’amfitrió compartides

Els plans d’allotjament compartits d’A2 tenen tres mides: Lite, Swift i Turbo.

El pla Lite és el més bàsic de tots, el que us permet accedir a només un lloc web i 5 bases de dades a només RM18.00 al mes..

El pla Swift us ofereix tots els avantatges del pla Lite, però amb llocs web i bases de dades il·limitats a RM22.10 mensual (només RM4,10 més que lite!)

Per últim, però definitivament no menys important, el pla Turbo és el seu pla més ràpid, amb els mateixos beneficis i característiques de Swift, però amb els servidors Turbo (fins a 20 vegades més ràpids) i les funcions Optimitzades A2. Aquest pla us costarà RM42.20 mensuals. Si estàs buscant un impuls de velocitat més gran. Haureu de decidir vosaltres mateixos si un impuls de velocitat val més diners en efectiu.

LiteSwiftTurbo
Espai de disc UnlimitedUnlimitedUnlimited
Nº de lloc1IllimitatUnlimited
Turbo ServerNoNoYes
SSL gratuït & SSDYesYesYes
Preu /moRM18.00*RM22.10*RM42.20*

* Preu introductori especial. 50% de descompte en el preu normal.

No és gaire bona diferència amb SiteGround (el nostre amfitrió favorit fins ara!), Però no haureu de decidir si preferiu les funcions o la velocitat: A2 té millors beneficis gratuïts i il·limitats, mentre que SiteGround té velocitats del servidor molt més ràpides..

Tots els plans compten amb un 99,9% de garantia de vida, però el que és encara més interessant és que aquestes opcions compartides Compatible amb Node.Js, una característica normalment reservada només per a VPS!

Opcions del pla de distribuïdors

Quan es tracta de hosting de distribuïdors, teniu a l’abast de 4 opcions: Bronze, Plata, Or i Platí.

Des de RM61.20 mensuals per Bronze a RM173.10 mensuals per a Platí, podeu triar en funció dels recursos necessaris per a les empreses distribuïdores.

Tots els plans de distribuïdors inclouen el tauler de control Plesk, el compte de distribuïdor d’eNom gratuït i la garantia de devolució de diners en qualsevol moment. Els plans Silver, Gold i Platinum també inclou WHMCS gratuïts.

Opcions VPS

Si busqueu allotjament VPS, A2 té algunes opcions d’allotjament VPS gestionades, no gestionades i bàsiques. Aconseguireu personalitzar els vostres servidors, seleccionant el que necessiteu i només controleu el que pagueu. Perfecte per a aquells allotjaments web específics!

Com es manté l’allotjament A2 contra la competència?

Com podem anomenar-ho com a revisió detallada sense realitzar almenys proves de temps de resposta del servidor entre l’estrella del programa i els competidors? Al cap i a la fi, el temps de resposta del servidor té un paper molt important a l’hora de fer o desglossar el vostre negoci (per exemple, tingueu en compte la quantitat de vegades que us heu apartat d’un lloc només perquè ha trigat massa temps a respondre).

A2 Swift VS SiteGround GrowBig

Vam mirar el pla Swift d’A2 i els vam comparar amb el nostre pla d’allotjament web favorit SiteGround (Bitcatcha.com s’allotja amb ells!) Pla de GrowBig i aquí el que vam descobrir.

Tal com planifica WordPress compartit, tots dos allotjaments web tenen els seus propis avantatges centrats en WordPress. Algunes funcions es diuen de manera diferent, però es creen amb el mateix propòsit, mentre que d’altres són exclusius dels plans.

El pla Swift d’A2 té:

 • Instal·lació i configuració automàtica de WordPress
 • Fàcil d’utilitzar Posada en escena
 • Memòria cau optimitzada A2
 • Còpies de seguretat de WordPress fàcils
 • Actualitzacions automàtiques de WordPress Core & pedaços
 • Característiques amigables per als desenvolupadors com WP-CLI, SSH, Git, etc.

El pla Growbig de SiteGround té:

 • 1-Feu clic a instal·lador
 • Actualitzacions automàtiques de WordPress
 • WP-CLI activat
 • SuperCacher
 • Escenificació de WordPress
 • Git preinstal·lat

Tingueu en compte que si bé Swift i GrowBig són el paquet moderat de la marca d’allotjament web, sembla que GrowBig proporciona més avantatges de velocitat, ja que la seva funció SuperCacher (millora de memòria cau) està disponible des del moment, mentre que els usuaris d’A2 hauran d’actualitzar-se al pla Turbo per gaudeix dels seus servidors Turbo.

Creiem que això només proporciona a SiteGround l’avantatge a l’hora de valorar, aproximadament el mateix preu, però amb millors temps de càrrega.

A continuació, vam provar els dos plans per als temps de resposta del servidor mitjançant el nostre propi verificador de velocitat del servidor. Consulteu els resultats següents:

A2 SwiftSiteGround GrowBig
Ubicació del servidorSingaporeSingapore
EUA (W) 172 ms211 ms
EUA (E) 212 ms215 ms
Londres278 ms180 ms
Singapur6 ms3 ms
São Paulo316 ms351 ms
Bangalore163 ms66 ms
Sydney141 ms95 ms
Japó67 ms70 ms
Canadà218 ms240 ms
Alemanya159 ms168 ms
Mitjana mundial173,2 ms159,9 ms
Lloc de la provaVegeu el lloc de la provaVegeu el lloc de la prova
Resultats complets

Amb els centres de dades d’aquestes dues marques ubicades a Singapur, no és sorprenent que ho fessin excepcionalment bé a Àsia, amb SiteGround una mica més ràpid entre les dues..

En conjunt, ambdós amfitrions s’ho van fer excepcionalment bé amb el pla Swift d’A2, a una mitjana mundial de 173 ms, enfront dels servidors més ràpids de SiteGround a una mitjana mundial de 160 ms, cosa que proporciona a tots dos el nostre cobejat rànquing A +.

Com que Malàisia es troba al costat de Singapur, hauríem de poder gaudir del mateix tipus de velocitat que es mostra als resultats de Singapur, cosa que fa que tots aquests hostes siguin molt desitjables per als malasians.

Amb aquests dos plans a un preu similar (SiteGround GrowBig a RM24,40 i A2’s Swift lleugerament inferior a RM22,10 al mes) sembla que l’A2 Hosting té l’acord millor..

Tanmateix, pot ser que l’A2 no sigui tan ràpid com SiteGround, però són bastant ràpids i disposen d’emmagatzematge i amplada de banda il·limitada..

Pla d’energia del Hosting A2 Turbo VS Inmotion

A continuació, vam posar el pla Turbo d’A2 (el seu pla més car) amb el pla d’energia de l’allotjament d’immobles (el seu pla de preus mitjans). Semblen estar en competència directa entre ells, com ho demostren les faltes que van manifestar en els plans dels altres..

Ambdós plans ofereixen molts avantatges il·limitats, però és fantàstic, però Inmotion Hosting sembla tenir més limitacions a les seves funcions, no és sorprès, tenint en compte la diferència de preu..

A2 Turbo Hosting:

 • Llocs web il·limitats
 • Base de dades total il·limitada
 • Emmagatzematge il·limitat de Raid 10
 • Amplada de banda il·limitada
 • Correus electrònics il·limitats

Potència d’allotjament d’immobles:

 • 6 llocs web
 • 50 bases de dades totals
 • Emmagatzematge il·limitat
 • Amplada de banda il·limitada
 • Correus electrònics il·limitats

A2 TurboInmotion Power
Ubicació del servidorMichigan, USLos Angeles, EUA
EUA (W) 63 ms2 ms
EUA (E) 10 ms53 ms
Londres129 ms322 ms
Singapur234 ms178 ms
São Paulo145 ms172 ms
Bangalore433 ms514 ms
Sydney214 ms153 ms
Japó147 ms109 ms
Canadà13 ms67 ms
Alemanya110 ms149 ms
Mitjana mundial149,8 ms171,9 ms
Resultats complets

El centre de dades d’Inmotion es troba a l’oest dels Estats Units, mentre que A2 el tenia a l’est dels Estats Units. Totes dues van resultar excepcionalment bé, classificant-se A amb la mitjana mundial de Inmotion a 171 ms VS A2 de 149 ms.

Inmotion es va caure per sobre dels 200 m amb pings de Londres i l’Índia, mentre que A2 es va caure per sobre dels 200 ms a Singapur, Índia i Sydney.

Si teniu l’orientació als mercats americans, Inmotion compta amb 2 centres de dades als Estats Units (1 est, 1 oest) per triar, mentre que també tindreu 2 centres de dades si decidiu anar amb A2 Turbo (Michigan i Arizona).

Conclusions: Allotjament A2 és un amfitrió de llocs web sòlids?

És segur dir que A2 Hosting és una marca sòlida d’allotjament web.

No són el servidor web més ràpid al voltant (van fer un ritme més lent que la competició), però tampoc no són lents: tant els seus plans Swift com Turbo van produir un temps de resposta mitjà mundial per sota dels 180 ms. rànquing fort A +.

El que els manca de velocitat (no puc subratllar que l’A2 és realment bastant maleït ràpid, no tan ràpid com els competidors del mateix claudàtor), que el configuren en comoditats i funcions il·limitades..

La seva característica de programari optimitzat A2 i configuració de 1 clic és un estalvi de temps que permet als propietaris d’empreses ocupades una forma de configurar el seu lloc amb la configuració òptima més possible..

Els preus de l’A2 són bastant decents amb el pla Swift, però si voleu velocitats més ràpides potser voldreu optar pel pla Turbo, però és bastant car.

Tot i això, A2 Hosting és una opció plena de bones característiques que ens faciliten la vida. És lamentable que la seva assistència al xat en viu sigui una mica inconsistent, però si es pot observar anteriorment, són una excel·lent marca per allotjar el vostre lloc web amb.

A més, per a nosaltres, Malàisia, A2 converteix un amfitrió web bastant maleït a causa del seu centre de dades de Singapur. Les dades no necessiten viatjar gaire cap als nostres clients objectiu, de manera que la velocitat de càrrega ha de ser ràpida!

Si voleu allotjar llocs web i comptes de correu electrònic il·limitats amb una velocitat decent, no busqueu més que l’A2 Hosting.

Característiques clau

 • ✓ Emmagatzematge il·limitat
 • ✓ Amplada de banda il·limitada
 • ✓ TurboServer: 20x més ràpid
 • ✓ Ajustat prèviament per a la seguretat
 • ✓ 99,9% de guàrdia en temps lliure.
 • ✓ canell & Accés SSH
 • ✓ Compatible amb Node.js

Recomanat Per

 • • WordPress
 • • Comerç electrònic
 • • Joomla, Drupal
 • • Empreses locals
 • • Bloc professional
 • • Lloc web d’alt trànsit

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map