De bedste VPN Chrome-udvidelser 2020 (3 betalt og 3 gratis)

Hvis du har læst min indledende artikel om virtuelle private netværk (VPN’er), ved du nu ved sandsynligvis, at funktionen er ganske enkel i det væsentlige.


Det er VPNs job at oprette en sikker forbindelse mellem din enhed og de oplysninger, du prøver at få adgang til, uanset hvor det er. I mellemtiden skal VPN også sikre disse oplysninger ved at kryptere dem.

Lyder enkelt, men ikke rigtig så let at implementere. Kerneelementerne i en VPN – sikkerhed, anonymitet, hastighed og stabilitet – er afgørende for dens overlevelse.

Contents

Hvorfor en VPN-udvidelse til Google Chrome?

Bedste VPN-udvidelser til Google Chrome

Selvom du læser alle de tilgængelige oplysninger på VPN, og dine øjne bugner ud til de priser, du ser, kunne nogle af jer måske endda have spekuleret på: “Hvad hvis jeg bare vil være anonym og sikker, mens jeg surfer på internettet?”

Det er her VPN-browser-plugin eller -udvidelse kommer ind. Lad os i dette tilfælde tale om VPN-udvidelser til Google Chrome.

Alt i alt har Google Chrome længe smadret gennem Microsofts IE (eller Edge, i dag) monopol og pisket forbi Firefox for at være den mest populære internetbrowser i dag. Afhængigt af hvilke statistikker du tror, ​​ligger det lige nu imellem 59,69% til 66,93% markedsandel.

Med en sådan kommanderende brugerbase giver det mening at mange udviklere vil koncentrere deres indsats på denne platform, og de har faktisk gjort det. Top VPN-tjenesteudbydere som ExpressVPN og NordVPN har dedikerede VPN-udvidelser til Chrome, så du kan holde din browsing sikker, sikker og anonym.

VPN-browserudvidelser adskiller sig fra Chrome Incognito

Chrome har tidligere introduceret en inkognitotilstand, hvor brugere kan åbne en fane og gennemse uden at have registreret deres browserhistorik. Dette betyder bare, at når du gennemser, sletter Chrome din browserhistorik og derefter tørrer cookies, der er akkumuleret i løbet af denne session, når du lukker det vindue.

Dette er både rudimentært og ineffektivt.

Hvorfor? Under en browsing session passerer information gennem mere end bare din browser. Det bevæger sig gennem din router, dit operativsystem og bliver muligvis endda optaget på de websteder, du besøger. Dette gælder især dem, der bruger streamingtjenester.

Chrome inkognito

Dine IP-adresse forbliver åben og tilgængelig også, hvilket betyder, at enhver sporing kan gå direkte tilbage til dig.

Forstå begrænsningerne i Chrome VPN-udvidelser

VPN-udvidelser tilbyder dog mange ligheder med VPN-apps selv. Faktisk er nogle så ens, at de simpelthen udvider funktionerne i de vigtigste VPN-apps. For det meste er de beregnet til at give større komfort og kontrol over din webbrowsingoplevelse.

Den vigtigste ting at vide er, at næsten alle VPN-udvidelser kun fungerer som fuldmagter. Dette betyder, at de kun påvirker trafikken, der passerer gennem selve browseren. De eneste to undtagelser fra dette er enheder, der kører på Chromes OS eller de udvidelser, der udnytter på Native Messaging.

Det er tilstrækkeligt at sige, undtagelserne er sjældnere, så tag kraften i NOG browser-baserede VPN’er med en knivspids salt.

1. Kun din Chrome-trafik er sikret

Selvom browserudvidelser tilbyder lignende fordele som fuldgyldig VPN-software, er der centrale forskelle. Derfor kaldes VPN-udvidelser normalt simpelthen proxies.

De VPN-lignende fordele, der tilbydes af proxier, gælder kun for din browser, i dette tilfælde Chrome. Andre apps på din computer, der bruger dit netværk, vil have deres datatrafik forbliver usikret.

Dette udvides også til andre browsere, du måske bruger nogle gange. For eksempel, hvis du har proxyudvidelsen til Chrome og starter Microsoft Edge, vil datatrafikken på Edge ikke blive sikret af din Chrome-udvidelse.

Fuld VPN-apps krypterer datatrafik på et system-dækkende niveau. Dette betyder, at din enkelt VPN-app vil beskytte datatrafik fra alle dele af dit system – browser, andre applikationer og endda selve operativsystemet.

2. Begrænset kryptering

Lad mig starte med en generisk erklæring: De fleste proxier i dag (ikke kun VPN-proxier) bruger kun SOCKS og HTTP / HTTPS-protokoller..

For at bringe dette til browserudvidelsesscenen, hvad det betyder er, at når der bruges SOCKS og HTTP, er der nulkrypteringer. Hvis du bruger en VPN-udvidelse, der tilbyder HTTPS-protokollen, er det dybest set SSL-kryptering.

Dette er især noget at være opmærksom på for 100% gratis VPN-proxies. Jeg har bemærket, at selv for betalte VPN-udvidelsestjenester ikke alle lande-servere tilbyder HTTPS-protokollen.

3. Begrænset support

Desværre ligner dette overalt, medmindre du bruger en proxy, der leveres som en værditilvæksttjeneste af en fuld VPN-tjenesteudbyder, såsom ExpressVPN eller TorGuard. Gratis VPN-udvidelsesbrugere skal for det meste nøjes med en FAQ, community-baseret support eller e-mail-support (hvis du er heldig).

Vær forberedt på at blande sig igennem problemer på egen hånd for denne.

Fordele ved at bruge VPN-udvidelser

Mens der er forskelle, har fuldmagter også nichebrug i nogle scenarier.

 1. Brug af specielle sager På grund af deres mere begrænsede funktionalitet har proxier en tendens til at være lettere på brug af systemressourcer. Tag for eksempel, hvis du bruger en Chromebook – du har muligvis a) intet andet valg og b) har brug for at spare på systemressourcer.
 2. Specialiseret risikokontrol. Der er også argumentet om, at internetbrowsere er et af de mest almindelige mål, som hackere har tendens til at målrette mod. Alle browsere er tilbøjelige til sikkerhedsrisiko, den eneste forskel er i hvilken grad. Hvis du ikke ønsker, at en fuldgyldig VPN optager ressourcer, kan du nøjes med at forsvare dine data og skjule din identitet med en VPN-proxyudvidelse.
 3. Annonceblokering Nogle VPN-udvidelser pakkes sammen med andre tjenester, såsom annonceblokering, tracker-undgåelse eller cookiehåndtering. Dette hjælper med at stribe uønsket ud af nettet, før det når dig, men kan også resultere i nogle underlige flotte websider (undertiden).
 4. Forebyggelse af WebRTC LeaksFirefox og Chrome har begge en sikkerhedssårbarhed, der kan resultere i, at din IP-adresse lækker. Dette kunne naturligvis overvindes ved hjælp af en fuld-på VPN-app, men nogle udbydere af VPN-udvidelser har nu indbygget WebRTC lækkeforebyggelse i deres udvidelser.

Hvordan vælger vi en VPN til Chrome?

Selvom Chrome VPN-udvidelser hovedsageligt er proxy-udvidelser, føler jeg, at hvis de overholder de grundlæggende principper for VPN’er, der er kritiske, burde de for det meste være fine. Nøglen forbliver den samme: privatliv, sikkerhed, og hastighed.

Hvis du ikke er overbevist om, at udvælgelsesprocessen er forsvarlig, og at enhver gammel VPN-udvidelse vil gøre det, så lad mig dele med dit noget, jeg stødte på forleden: Hoxx VPN. Da jeg gik gennem deres dokumentation, Jeg sluttede med at undre mig over, hvorfor i alverden nogen ville tilmelde sig deres service, selv på en gratis konto.

hoxx privatlivspolitik

Denne VPN indsamler logoplysninger, blokerer SMTP-porte, indsamler personlige oplysninger, enhedsinformation, beskæftiger sporingsteknologier, siger, at dens brugere skal acceptere informationsdeling med retshåndhævende myndigheder eller regeringer … listen fortsætter.

Hvis du nu er så forfærdet som jeg var, så ved du, hvor vigtigt dit valg af VPN-partner er. Så med det, lad os se på nogle af de øverste Chrome VPN-udvidelser.

Top 3 betalte Chrome VPN-udvidelser

Selvom jeg siger betalt, skal jeg også nævne, at de fleste VPN-browserudvidelser, du finder online, er gratis at installere. Nogle vil dog kræve et faktisk betalt abonnement på tjenesten, før du tillader dig at bruge disse udvidelser (i det væsentlige at gøre dem til betalte udvidelser). Uden yderligere, her er vores top 3 betalte udvidelsesvalg.

1. NordVPN

https://nordvpn.com/

NordVPN

Overordnet ydelse

Meget godt

Vores vurdering

Bedømt 4 ud af 5Bedømt 4 ud af 5Bedømt 4 ud af 5Bedømt 4 ud af 5

Pris

$ 6,99 / mo

Nøglefunktioner

 • 4.400+ servere
 • Dobbelt DNS
 • 6+ enheder
 • PGP for komm. privatliv
 • Flere protokoller

"Nord kommer sammen i en meget smuk pakke & tilbyder solid ydelse gennem tusinder af VPN-servere."

BESØG VPN

Det NordVPN Chrome-udvidelse er lidt af en underlig and. Kan du huske, hvor jeg sagde, at ExpressVPN er fantastisk til dem, der kan lide en klik og gå-oplevelse? Nå, NordVPN-udvidelsen er den samme, men tager den lidt for langt.

Faktisk er der meget lidt, du kan manipulere i appen. Hvad angår valg af servere, er alt, hvad du kan vælge, landet. For eksempel, når jeg forsøger at oprette forbindelse til en amerikansk server, er det lige muligheder for, hvilken statsserver jeg vil ende med. Lidt irriterende.

Mens jeg fik forbindelse hurtigt til en amerikansk server, var forbindelsen så dårlig, at hastighedstesten ikke engang kunne vælge en server til mig. Malaysia-forbindelsens hastighed var rystende, og jeg endelig fik en god hastighedsaflæsning ud af Singapore.

NordVPN udvidelse

Den gode

 • Ren og enkel interface
 • Meget hurtige serverforbindelser

De dårlige

 • Ingen statsspecifikke lokaliseringsvalg
 • Nogle servere har forfærdelige forbindelser

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN

Overordnet ydelse

Fremragende

Vores vurdering

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris

$ 8,32 / mo

Nøglefunktioner

 • Let at bruge
 • Globalt VPN-netværk
 • VPN dræber switch
 • DNS-lækager
 • WebRTC-blokering

"En potent kombination af sikkerhed, anonymitet & ydeevne på alle større platforme."

BESØG VPN

Som med dens apps ExpressVPN Chrome-udvidelse er problemfri og let at bruge. Der er indstillinger, du kan finjustere, f.eks. Forfalskning af placering og WebRTC-blokering, men for dem, der kan lide at klikke og gå, er dette en fantastisk udvidelse for dig.

Der er en mulighed for at konfigurere din Windows-app i udvidelsen, men ved at klikke på der starter Windows-appen, og du foretager konfigurationsændringerne der – ikke særlig imponerende. Hastigheder på udvidelsen er ret til middelmådig, stadig, kunne være værre.

Selvom jeg sutrer lidt over udvidelsen, der åbner appen på nogle konfigurationsændringer, mens det er irriterende, udvider dette udvidelsens magt. Fantastisk for dem, der søger absolut privatliv og sikkerhed, og samtidig arbejder for dem, der søger en ægte letvægts browserudvidelse.

Samlet set foretrækker jeg ExpressVPNs udvidelse, fordi den understøttes af virksomhedens fulde VPN-service. De kan åbne nye verdener for brugere gennem et specialiseret netværk på over 2.000 servere over hele verden og har bedømt toppen af ​​gruppen i vores VPN-test indtil videre.

Express VPN-udvidelse

Den gode

 • Let at bruge
 • Har HTTPS overalt
 • Anstændige serverhastigheder

De dårlige

 • Langsom serverforbindelse
 • Langsom upload-hastigheder

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Overordnet ydelse

Fremragende

Vores vurdering

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris

$ 1,99 / mo

Nøglefunktioner

 • 1040+ servere
 • Multi-Hop-forbindelse
 • Understøtter mange platforme
 • Ingen logfiler

"Surfshark, der er frillsfri og konsistent i præstationer, gør sit navn som en stærk kommende udfordrer."

BESØG VPN

Ligesom deres Windows- og Mobile-apps, Surfshark Chrome-udvidelse er ret behageligt at bruge. Det føles ekstremt let og er meget lydhør over for kommandoer. Forbindelser oprettes hurtigt og nemt uden behov for at håndtere indstillinger eller andet.

Grundlæggende – det fungerede simpelthen ud af kassen. Det eneste, du skal gøre, er at klikke for at tænde for den og derefter vælge, hvilken server du vil oprette forbindelse til. Hastighedstest viser, at det fungerer lige så bedst som det fulde Windows-program gør.

Personligt har jeg aldrig været meget fan af Chrome-udvidelser. Jeg føler, at de tilføjer størstedelen af ​​det, der allerede er et hukommelseshår, men Surfshark Chrome-udvidelsen føles bare rigtig. Selvfølgelig har du brug for en eksisterende konto for at arbejde med den.

surfshark hastighedstest USA

Den gode

 • Kører uafhængigt
 • Temmelig let
 • Hurtige hastigheder

De dårlige

 • Begrænsede funktioner

Hvordan er de GRATIS Chrome VPN-udvidelser?

Jeg har sagt dette igen og igen før, når det kommer til VPN-udbydere, og jeg gentager det her igen nu: Bliv ikke alt for narre af mærket ‘gratis’. Virksomheder, der leverer gratis tjenester, skal på en eller anden måde kompensere for indtægterne.

Når du opsummerer ‘gratis’ tilbud, sætter du ofte noget i fare – det være sig dit privatliv eller mister kontrollen over dine data. Nogle tjenester går endda så langt som at ty til malware eller omdirigeringer af websteder for at tjene penge fra dig. Overvej denne retfærdige advarsel.

1. TunnelBear

https://www.tunnelbear.com/

TunnelBear

Overordnet ydelse

Retfærdig

Vores vurdering

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris

Gratis

Nøglefunktioner

 • AES 256-bit kryptering
 • Flere enheder
 • Verdensomspændende netværk
 • Årvågen tilstand

"Ejet af McAfee, der kan attestere sine sikkerhedsstandarder, kan TunnelBear holde dig sikker, mens du forfalsker din placering."

BESØG VPN

Personligt tror jeg, at TunnelBear VPN-udvidelse har en fantastisk tilmeldingsproces. Når du installerer udvidelsen, føres du til en tilmeldingsside, der beder dig om at registrere et brugernavn og en adgangskode.

Fangsten er, at den gratis konto kun vil netto dig 500MB krypteret båndbredde om måneden. Det er normalt ikke i nærheden nok for de fleste mennesker. Deres serverhastigheder varierer tilsyneladende meget, og selvom jeg kun fik middelmådige hastigheder ud af deres Amerikanske servere, Singapore var lynet hurtigt!

Tunnelbear VPN-udvidelse

Den gode

 • Smertefri tilmelding og forbindelse
 • Nogle fantastiske hastigheder på udvalgte servere

De dårlige

 • Varierende hastigheder på forskellige lands servere
 • Gratis 500 MB pr. Månedskvote ikke nok til endda e-mail

2. PureVPN

https://www.purevpn.com/

PureVPN logo

Overordnet ydelse

godt

Vores vurdering

Bedømt af 3,5 ud af 5Bedømt af 3,5 ud af 5Bedømt af 3,5 ud af 5

Pris

Gratis

Nøglefunktioner

 • 2.000+ servere
 • Flere enheder
 • Ubegrænset dataoverførsel
 • Spaltet tunneling

"PureVPN er tilgængelig på multi-platform såvel som har sin egen Chrome Plugin for ultimativ bekvemmelighed."

BESØG VPN

PureVPN er faktisk udbyderen af ​​fulde VPN-tjenester, hvilket betyder, at det har sine OS-baserede apps, og det tilbyder også PureVPN Chrome-udvidelse gratis. Kromforlængelsen er efter min mening stort set lige så god, som enhver freebie med rimelighed ville komme.

For det første tilbyder det brugerne en meget grundlæggende anonymitetstjeneste for absolut intet, alt hvad du behøver er at tilmelde dig en konto. Imidlertid har denne service nogle få begrænsninger, som jeg anser for rimelige for den pris, du betaler (hvilket ikke er noget).

Du kan ikke vælge hvilket land du vil oprette forbindelse til undtagen Rumænien, Australien og Sverige. De fleste geo-blokerende apps som Netflix US, Hulu US eller BBC’s iPlayer fungerer ikke, medmindre du tilmelder dig en premium-konto.

På den anden side fungerer grundlæggende websurfing godt, og der er også WebRTC-beskyttelse. Faktisk med PureVPNs Chrome-udvidelse var browsningshastighederne, jeg fandt, højere end normalt, især for gratis tjenester.

PureVPN-udvidelse

Den gode

 • Hurtig browsinghastighed
 • Intet båndbreddekvote

De dårlige

 • Bortset fra grundlæggende webbrowsing kræver næsten alt andet en premium-opgradering

3. ZenMate

https://zenmate.com/

ZenMate logo

Overordnet ydelse

Retfærdig

Vores vurdering

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris

Gratis

Nøglefunktioner

 • Et klik med forbindelse
 • Flere enheder
 • Ingen logfiler
 • 360 ° beskyttelse
 • 30+ globale placeringer

"Kombiner ZenMate med sit helt eget Chrome-plugin & drage fuld fordel af dens top-notch-kryptering."

BESØG VPN

Så vidt Chrome VPN-udvidelser går, ZenMate er ret god. Hastigheden er anstændig, der er mange ekstra muligheder og ting, som du normalt ikke ser i gratis udvidelser. Det varer dog kun en uge.

Du kan se, ZenMate arbejder efter ‘lokke dem i’ -princippet, hvilket betyder, at når du tilmelder dig, starter du automatisk med deres premium-service. Efter en uges prøveperiode er du dumpet tilbage til deres gratis model.

Ikke lige dårligt, men irriterende. Under alle omstændigheder tilbyder de stærke og stabile serverforbindelser med hurtige hastigheder, så jeg har lidt at klage over.

ZenMate VPN-udvidelse

Den gode

 • Meget hurtig og stabil
 • Ubegrænset båndbredde

De dårlige

 • Irriterende bannerannoncer i udvidelsen

Konklusion: Skal jeg få en VPN-udvidelse?

I slutningen af ​​dagen føler jeg, at jeg igen skal understrege nøgleforskellen mellem VPN-apps og Chrome VPN-udvidelser (eller VPN-udvidelser for enhver browsere, faktisk). VPN-apps sikrer al netværkstrafik fra din enhed, browserudvidelser sikrer kun browserbaseret trafik.

Da de fleste enheder i dag, inklusive laptops, smartphones og tablets, ofte har mange apps installeret på dem, der bruger netværkstrafik, er det bare at sikre, at din browserbaseret trafik ikke er tilstrækkelig til at forblive anonym.

Her er to vigtige takeaways, som jeg gerne vil have dig til at overveje:

 1. For at beskytte al din netværkstrafik fuldstændigt har du brug for en VPN-app.
 2. Brug af en gratis plugin eller browserudvidelse betyder, at du sandsynligvis betaler med dit privatliv.

Hvis det, du leder efter, kun er at gennemse anonymt, er en Chrome-udvidelse måske noget for dig. Da de bedste VPN-udvidelser har brug for, at du abonnerer på deres service for at arbejde, anbefaler jeg dog, at du i stedet installerer en VPN-app.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector