De 3 bedste webstedsbyggere 2020 rangeret – (Webstedshastighed testet!)

Webstedsbyggere er ekstremt nyttige værktøjer, fordi de giver dem med ringe eller ingen teknisk ekspertise mulighed for at bygge deres egne websteder. Dette kan gøres hurtigt og nemt med lige så lille indsats som ved at bruge en tekstbehandler.


For malaysiere er et særligt godt bonuspoint, at priserne normalt er lidt mere end hvad du ville betale for webhosting i første omgang.

Contents

Overvinde lokalisering

Den største hindring at overvinde for malaysiske webstedsejere er at overvinde tankegangen til lokalisering. Når du kommer forbi grænsebarrieren, vil du opdage, at der er tusindvis af webhostemuligheder tilgængelige over hele kloden – der tilbyder produkter, der er bedre, hurtigere eller endda billigere end hvad du finder lokalt.

På lignende måde har webstedbyggeres verden i dag sit eget sæt udfordringer.

Tidligere brugte mange mennesker dem til hurtigt at opbygge websteder. Alligevel er den udfordrede i dag bevæget sig mere mod e-handelsfronten. Takket være den digitale tidsalder blomstrer handel uden grænser, og selv små virksomheder kan konkurrere på den internationale scene.

I stedet for at bruge på outsourcing har små virksomheder mulighed for at udvide deres kapacitet på egen hånd – takket være værktøjer som eCommerce-aktiverede webstedsbyggere. Nu kan du ikke kun bygge websteder, men omdanne dem til fulde onlinebutikker, i nogle tilfælde endda med komplet lagerbeholdning.

I lyset af det, ved du, hvad dine behov er, såvel som hvad der er tilgængeligt for dig på den globale arena? Der er mange faktorer, du muligvis skal overveje, lige fra pris hele vejen til unikke funktioner.

Arbejder forbi den malaysiske ringgit

Der er ikke rigtig en måde at sætte dette pænt på, men det er ganske enkelt en kendsgerning, at vi bor i Malaysia og handler i Ringgit. Ringgit er ret svagt over for den amerikanske dollar og mentalt set, når vi foretager en konvertering, freaks mange af os ud af den oversøiske service.

Men husk, at du også med hensyn til websteder, især websteder, der er bygget til et kommercielt formål, kan udvide din virksomhed ud over vores grænser. Ved at arbejde for og tjene oversøiske valutaer kan vi dybest set ignorere den vanskelige konverteringskurs og trække amerikanske dollars i stedet.

Udfordrende tilgængelighed af lokale ressourcer

Der er flere lokale webhostingfirmaer, der er fokuseret på forretning her, men ingen reel enhed, der leverer en brugerdefineret webstedsbygger til det lokale marked. Ja, nogle virksomheder som Exabytes tilbyder webstedsbygger, men hvis du nogensinde har prøvet dem sammenligneligt, kommer de fleste til kort.

Webstedsbyggere er dyre at designe og skal testes omfattende. På grund af dette bliver omkostningerne for utilstrækkelige til, at ethvert enkelt land kan understøtte, medmindre de sælges på verdensbasis.

Der er også flere begrænsninger, når du bygger alt ned til et landsniveau, især hvis du overvejer specifikationer som regulering af datahus og landsspecifikke skatter. På grund af det er det bedre at arbejde med ydeevnen og funktionerne hos en global partner.

Dyre eller ufaglærte udviklere

Efter at have overvåget webstedsudviklingsprocessen for flere virksomheder her, er jeg desværre alt for opmærksom på udfordringerne. Fra tusinder af freelancere, der hakker deres varer til professionelle webudviklingsfirmaer, der opkræver ublu gebyrer, kan dit websted koste så lidt som måske RM300 hele vejen til over RM80.000, afhængigt af hvem du arbejder med, og hvad du har brug for.

Den mest smertefulde del af alt dette er, at du arbejder med meget lidt tilgængelig viden om udviklergruppen. At finde den rigtige pasform kan blive en udfordring, og i slutningen af ​​dagen mødes du med et halvt dusin, så du kan sige, at du har udført din ‘due diligence’, i tilfælde af, at noget går galt.

I stedet for at gennemgå alt dette med flere spørgsmålstegn i luften, hvorfor ikke overveje at bruge kraften fra en webstedsbygger? Ja, hvis dit system er for komplekst, har du muligvis brug for hjælp, men mange webstedsbyggere er meget samfundsdrevne, hvilket betyder, at der er hjælp tilgængelig.

Du er også fri til at have fuld kontrol over eventuelle ændringer i udviklingsprocessen let, da alt er meget modulopbygget.

Den nemmeste DIY-mulighed

Selvom at bruge WordPress og få din egen hosting kan være en levedygtig mulighed, er webstedsbyggerne stadig en lettere mulighed. Det kan tage nogen tid at mestre WordPress, og de mange tilgængelige plugins er ikke nødvendigvis af den bedste kvalitet. At finde den bedste webhosting vil være en anden bestræbelse, der vil tage tid, forskning og selvfølgelig penge.

For hurtig webstedsudvikling er der stadig intet, der sammenligner med de fleste af disse formålsspecifikke webstedsbyggere. Det bliver endnu bedre, når du overvejer det faktum, at de leveres med hosting og generelt alle de andre værktøjer, du har brug for for hurtigt at bygge dit websted.

Vores top tre webstedsbyggere for Malaysia i 2020 er veteraner til spillet og har bevist sig selv at være i stand til at støtte alt fra individuelle små websteder til massive virksomhedskonti. Men før noget andet, lad os diskutere, hvordan vi rangerer webstederne.

Hvordan vi vælger de bedste webstedsbyggere til Malaysia

bedste webstedsbygger malaysia

Problemet med vurderingen af ​​webstedsbyggerne er, at selv om hver enkelt grundlæggende forudsætning er den samme, har alle deres egne fokuspunkter. Generelt har brugerne også deres egne specifikke behov, så det er mere et spørgsmål om at vende tilbage til det grundlæggende, og hvad der er mere fornuftigt ud fra et hjælpeperspektiv.

Hvis vi hørte tilbage til det grundlæggende, er der generelle parametre, som (ligesom det eller ej) alle webstedsbyggere har brug for for endda at få deres fod i døren. Når dette er taget i betragtning fra brugerens synspunkt, vurderer vi også, hvor kompatible disse funktioner er med globale krav, f.eks. Mobilhastighedskapacitet.

Endelig er der de ‘Notable Extras’, der har tendens til at gøre en nøgleforskel. Dette er funktioner, der er svære at finde andre steder eller på anden måde hjælpe et brand med at skille sig ud.

1. Hastighed

Hastighed er livsgrundlaget for ethvert websted, fra personlig blog til massiv online butik. Det påvirker så mange ting, at det simpelthen skal være et af de vigtigste krav i enhver vært. Webstedsbyggere hjælper ikke kun dig med at oprette dine websteder, men fungerer også som din hostingplatform – hvilket påvirker dit websteds hastighed.

2. Brugervenlighed

Et værktøj er kun så nyttigt som dets evne til at blive udøvet. Den mest kraftfulde webstedsbygger i verden er ubrugelig, hvis den ikke er brugervenlig nok til at blive brugt uden for meget af en læringskurve. Ideelt set bør det tilbyde mainstream-funktioner i webstedsudvikling, men være så enkle at bruge, at instruktioner ikke skulle være nødvendige.

3. Mobil support

Verden er gået mobil, og endda søgemaskiner som Google lægger øget fokus på mobilvenlighed. Webstedsbyggere skal i det mindste kunne tilbyde dig muligheden for at gøre dit websted mobilvenligt.

4. e-handelsfunktioner

Et af de vigtigste elementer i en online butik er muligheden for at behandle transaktioner. Når alt kommer til alt, uden dem er der ingen rigtig e-handel, ikke? Alligevel er ikke al transaktionsbehandling ens, og de kommer til forskellige omkostninger for webstedsejeren.

5. Bemærkelsesværdige ekstramateriale

Ikke alle webstedsbehov er ens, og som sådan er der ofte subtile forskellige funktioner, som man tilbyder over en anden, der adskiller det.

Lad os se på de Top 5 Webstedsbyggerne til Malaysia i 2020.

Placeret: De 5 bedste webstedsbyggerne for malaysisk

Bemærk

 1. Alle angivne priser er baseret på 12 måneders indledende pris.
 2. Vi bruger en valutakurs på 1 USD til 4,1 MYR for alle de listede priser.

1. Wix

https://www.wix.com

Wix

World Speed ​​Score

EN+

Samlet bedømmelse

Pris (MYR)

18.45 / mo

Nøglefunktioner

 • Masser af skabeloner
 • Fantastisk mobilredaktør
 • Omfattende tredjeparts apptilgængelighed
 • Masser af nyttige ekstra

"Wix er dristig, smuk og funktionspakke – hvad en moderne webstedsbygger skal være."

Wix-serverhastighedsrapport

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
38 ms12 ms119 ms240 ms148 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
510 ms173 ms122 ms26 ms111 ms

Gennemsnitshastighed: 149,9 ms – Se det fulde resultat

 • Wix-websteder er hurtige
 • Blandt alle webstedsbyggerne, jeg har gennemgået, har Wix langt den bedste hastighedsydelse blandt dem. Det er sandt, at dette muligvis ikke er din centrale overvejelse, men jeg vil foreslå andet. Når du først har fundet en fantastisk webstedsbygger – skal du være vært for et hurtigt websted der. Et langsomt sted vil i sidste ende påvirke dit salg på en eller anden måde.

 • Kraftig mobileditor
 • Som en webstedsbygger har Wix en fantastisk træk-og-slip-grænseflade, men hvor den virkelig imponerer, er, hvad den kalder sin mobile editor. Malaysere er simpelthen forelsket i de mobile enheder, og det er alle andre i verden. Wix mobileditor giver dig mulighed for at ændre den mobile version af dit websted – helt ned til, at det viser et andet layout sammenlignet med det fulde websted. Dette er meget nyttigt, og i dagens marked er et førsteklasses salgspunkt for Wix.

 • App-markedet er meget nyttigt
 • Udover de standardfunktioner, det tilbyder, leveres Wix med en markedsplads, der giver dig mulighed for at gøre alle de ting, du måtte ønske eller har brug for. Tilføj eller fjern dem for at give dit websted forskellige funktioner, og du finder ud af, at du kan have en meget smidig og blomstrende online forretning.

 • Store marketingfunktioner
 • At bygge dit websted er kun halvdelen af ​​problemet – hvordan skal du tiltrække folk til det. Med SEO Management indbygget i Wix-stoffet løser det en stor del af problemet. SEO er ofte et af de mest vanskelige aspekter ved at være vært for et websted, som nye ejere står overfor – og endda mange veteraner. Med Wix? Klik bare på deres Wix SEO Wix, så ledes du gennem trinnene for at få det til at fungere.

Ulempen: Dit websted sidder fast med Wix

I betragtning af hvor kraftfuld Wix er, er det ikke overraskende, at det beskytter sine kunder jaloux. Hvis du har oprettet dit websted med Wix, kan du ikke flytte din virksomhed andetsteds. Wix tillader ikke kunder at eksportere deres websteder, så i bund og grund starter du enten på ny eller bliver hos Wix.

Wix i aktion

 • Læs vores dybdegående Wix-gennemgang.

2. Shopify

https://www.shopify.com

Shopify

World Speed ​​Score

C+

Samlet bedømmelse

Pris (MYR)

118,90 / mo

Nøglefunktioner

 • Fantastiske marketingværktøjer
 • Få adgang til apps fra tredjepart
 • Sælg på tværs af flere platforme
 • Fællesskabets støtte

"Shopify er mere e-handel klar til online butikken end bare gennemsnitlige websteder."

Når det kommer til eCommerce-bygherrer, er Shopify så meget mere end din gennemsnitlige bjørn. Med støtte fra mere end 600.000 handlende i dag tilbyder Shopify en bred vifte af værktøjer, der er specielt designet med onlinebutikker i tankerne. Dens hurtigbyggede teknologi kombineret med disse værktøjer tilbyder kunderne en one-stop-løsning til at blive e-handelshandler.

 • Fantastisk onboarding oplevelse
 • I stedet for bare at lade dig dykke ind i webstedets bygningsspil blindt, leder Shopify dig med lige fra starten. Tilbyder en intelligent webstedsopbygningsproces, som du hjælper med at besvare et par spørgsmål, giver det dig noget at arbejde med. Når du først er der, kan du udforske alle de værktøjer, den har til din fritid.

 • Bred vifte af apps fra tredjepart
 • Shopify giver dig adgang til mange tredjepartsapps, der kan arbejde med din online butik. Selvom de ikke er udført af Shopify selv, er de godkendt til brug på platformen. Dette betyder, at du meget hurtigt og nemt kan udvide funktionaliteten i din online butik. Deres apps er omfattende og dækker alt fra standard nyhedsbrevskabere hele vejen til styring af udvekslinger og / eller returneringer.

 • Cross-platform evne
 • At sælge online gennem en butik, du ejer, er en ting, men er det nok? Takket være Shopify kan du sælge gennem flere kanaler. Fra salgspunkt helt til Facebook, nå ud til kunder, som du aldrig har før!

 • Kombiner online med offline
 • For dem, der allerede sælger gennem mursten og mørtelbutikker, har Shopify en mulighed for dig at blot udvide denne forretning online. Deres komplette integrationskapacitet hjælper dig med at flette din beholdning og kontrollere alle dine salgskanaler på én – også fra den fysiske butik.

  Ulempen: for dyrt

  For et rent lokalt synspunkt kan jeg ikke benægte dette – Shopifys priser er meget svære at sluge. Imidlertid integrerer de tilbudte funktioner her meget af det, du skulle betale ekstra for andre steder og gør det meget godt.

  Shopify i aktion

  • Læs vores detaljerede Shopify-gennemgang.

  3. Weebly

  https://www.weebly.com

  Weebly

  World Speed ​​Score

  EN

  Samlet bedømmelse

  Pris (MYR)

  20.50 / mo

  Nøglefunktioner

  • Træk & drop editor
  • Integreret SEO
  • Lead capture
  • App-markedsplads

  "Weebly er alsidig og bygget med behov for den hurtige webstedsbygger i tankerne."

  Weebly starter muligvis fra så lavt som $ 5 pr. Måned, men der er en lille fangst. Denne pris gælder ikke for e-handelswebsteder. Hvis du vil køre en online butik, skal du købe ind i Weebly på en af ​​de billigere planer, der starter ved $ 12 pr. Måned.

  Weebly hastighedsrapport

  USA (W)
  BRUG)
  London
  Singapore
  Sao Paulo
  12 ms55 ms152 ms174 ms181 ms
  Bangalore
  Sydney
  Japan
  Canada
  Tyskland
  293 ms169 ms103 ms60 ms149 ms

  Gennemsnitshastighed: 134,8 ms – Se det fulde resultat

  • Fantastisk funktionspakke redaktør
  • Med 35 skabeloner i sin stald kan du komme hurtigt i gang på Weebly. Dette er et område, hvor denne webside-bygherrer virkelig skinner. Udtrykket ‘træk og slip’ er meget bogstaveligt, og du kan bruge dette til at tilføje næsten alt til dit websted. Fra enkle tekstblokke til komplekse rige medier – alt er der.

  • Responsiv og helt mobil
  • Da den grundlæggende funktion er mobil lydhørhed på deres websteder, siger jeg, at Weebly er gået langt ud over dette område. Bortset fra en mobileditor har de også en komplet mobilapp til gavn for brugerne. Appen er så kraftig, at du praktisk talt kan bygge dit websted fra din mobile enhed.

  • Fantastisk appcenter
  • Her falder begyndere i webstedsbyggerne, og mestre som Weebly skinner. Det tilbyder dig ikke kun sine egne funktioner, men funktionerne fra et ton andre udviklere. Udvid din webstedsfunktionalitet med tilføjelsesværktøjer, der dækker et massivt e-handelsmarked. Der er alt fra enkel analyse til avanceret marketing tilgængelig.

  • Bonus ekstra
  • Malaysere elsker simpelthen freebies, og det er, hvad der følger med hver Weebly-plan. Alle betalte planer kommer med et gratis domæne. Der er også masser af gratis apps på deres App Marketplace, der tilbyder fantastiske funktioner såsom MarketGoo, som giver dig gratis SEO-analyserapporter på dit websted.

  Ulempen: Hastigheden er lidt vundet

  Selvom Weebly overhovedet lykkedes en stærk A-vurdering i vores BitCatcha-hastighedstest, var vi et kuld forstyrret, at svarprocenten er god for amerikanske websteder, men falder jo længere væk det bliver. For malaysiske websteder, der er målrettet mod lokal trafik, er dette ikke ideelt, men hvis du ønsker at imødekomme international trafik er det fint.

  Weebly i aktion

  • Læs vores dybdegående Weebly-anmeldelse.

  4. Squarespace

  https://www.squarespace.com/

  Squarespace

  World Speed ​​Score

  EN

  Samlet bedømmelse

  Pris (MYR)

  49.20 / mo

  Nøglefunktioner

  • E-handel venlig
  • Over 60 designer skabeloner
  • Mobiloptimeret
  • Hot-swappable temaer

  "Squarespeace er prissat til at passe til et meget middelt marked, men dets kapaciteter strækker sig langt ud over."

  Med et startprisspunkt på $ 12 pr. Måned er Squarespace bestemt ikke den billigste på denne liste. Det fungerer dog usædvanligt godt og er en stor ressource for en der ønsker alt hvad de har brug for for at oprette et professionelt udseende sted ét sted.

  Rapport om Squarespace-serverhastighed

  USA (W)
  BRUG)
  London
  Singapore
  Sao Paulo
  39 ms26 ms95 ms210 ms130 ms
  Bangalore
  Sydney
  Japan
  Canada
  Tyskland
  306 ms248 ms151 ms45 ms89 ms

  Gennemsnitshastighed: 133,9 ms – Se det fulde resultat

  • Stor Asien-præstation
  • Malaysere vil især være glade for at høre, at Squarespace-websteder fungerer lige så godt fra ethvert hjørne af kloden. Hastigheden var selvfølgelig lidt langsommere end test fra USA-baserede servere, men samlet set er 151ms fra Japan ikke noget at niste ved.

  • Fremragende startvalg
  • En af de mest tiltalende ting ved webstedsbyggerne er ikke kun muligheden for at oprette websteder med mindre indsats, men også at komme hurtigt i gang. Med over 60 designer skabeloner til at starte med, kan du satse på at du vil ramme jorden med løbende med Squarespace.

  • Træk og slip godhed
  • Squarespace har ikke kun det træk og slip-interface, der er nøglen til en flydende webstedsoplevelse, men du kan tilpasse den nøjagtige placering af elementer. Dette giver dig stor kontrol over dit websted og adskiller sig markant fra webstedsbyggere, der begrænser dine elementplaceringer til visse ‘blokke’, der er forudindstillet.

  Ulempen: Det lønner sig hele vejen

  Selvom du kan tilmelde dig en gratis konto hos Squarespace, er der ikke noget gratis måltid her. Alle websteder, der er bygget, skal konverteres til betalende konti, før du kan begynde at bruge disse websteder. Hvis du ikke konverterer til en betalende konto, udløber dit websted efter nogen tid, hvilket gør det nytteløst. Nævnte jeg også, at det starter fra $ 12 om måneden? Ret et gebyr, når du har konverteret det til malaysisk Ringgit.

  Kvadratisk plads i aktion

  • Læs vores dybdegående Squarespace-gennemgang.

  5. Fed skrift

  https://www.boldgrid.com

  BoldGrid

  World Speed ​​Score

  EN+

  Samlet bedømmelse

  Pris (MYR)

  20.50 / mo

  Nøglefunktioner

  • Træk & drop editor
  • Bygget til WordPress
  • Kører på sky vært
  • Mobilvenlig

  "WordPress fans kan nu bygge for at behage takket være BoldGrid og dets værktøjspakke."

  BoldGrid-mærket har en vis spillerum på webstedsbyggermarkedet, men det har ikke været noget, der aktivt er kommet over min radar. Det har bestemt ikke formået at rangeres i top fem webstedsbyggere med hensyn til markedsandel.

  BoldGrid-serverhastighedsrapport

  USA (W)
  BRUG)
  London
  Singapore
  Sao Paulo
  2 ms58 ms232 ms360 ms167 ms
  Bangalore
  Sydney
  Japan
  Canada
  Tyskland
  279 ms160 ms114 ms73 ms149 ms

  Gennemsnitshastighed: 159,4 ms – Se det fulde resultat

  • Bygget på WordPress
  • Når det kommer til webstedsbyggere, er de, jeg har fundet indtil nu, enten fristående systemer, der leveres med hosting som Wix eller dedikerede sidebygere, der tilslutter eksisterende installationer, f.eks. Elementor. BoldGrid er bygget til og integreret med WordPress, hvilket giver dig en drag and drop-webstedsbygger med fuld adgang til hele WordPress-økosystemet.

  • Kører på cloud hosting
  • Til det, der virker som $ 5 pr. Måned, tilbyder BoldGrid et fremragende prispoint for websteder at køre, fordi de er baseret på skyen. Du får din egen lille skive Cloud-hosting, der tilbyder fremragende ydelse til mere end konkurrencedygtige priser.

  • Migrerbare websteder
  • I modsætning til Wix, der jaloux vagter dets hemmeligheder eller andre tredjeparts webstedsbyggere, kan du nemt flytte dit websted væk fra BoldGrid. Dette fungerer tilbage til det faktum, at de i det væsentlige er bygget til WordPress og fungerer på samme måde.

  • Gratis konti til rådighed
  • Ligesom WordPress er gratis, er det også brugen af ​​den basale BoldGrid-builder. Faktisk kan du opbygge et komplet websted, der kører på den Cloud-konto uden nogen investering overhovedet, undtagen måske lidt af din tid. Ulempen er, at gratis konti ikke kan bruge premium-plugins og tvinges til at udføre lidt BoldGrid-branding.

  Ulempen: Lidt kompleks

  Jeg vil sige, at BoldGrid stadig skal bruges af nogen, der i det mindste er lidt fortrolig med WordPress. Fordi det fungerer med WordPress, er brugerne ikke isoleret fra andre webstedsbehov, såsom plugins, tilpasning af websteder og andre WordPress-specifikke behov. Selve BoldGrid-grænsefladen er kun en lille del af det, hvilket kan være svært for absolutte newbies at arbejde med.

  Hvilke webstedsbyggere skal jeg gå efter?

  Som jeg nævnte tidligere, er lokaliseringernes største hindring at overvinde i forbindelse med malaysiske websteder. Ja, det betyder placering og dermed pris. Vi bliver også ofte fristet til at arbejde med lokale virksomheder, fordi de er tilgængelige for os.

  Dette skal overvindes, hvis vi skal konkurrere på den globale scene. At arbejde med en ekstern partner, uanset om de er en virksomhed her i landet eller uden for vores grænser, burde ikke være en udfordring. I stedet opfordrer jeg dig til at se forbi det og for en ændring sammenligne dem med hensyn til funktioner og ydeevne.

  Prissætning med onlinevirksomheder er også ofte i amerikanske dollars, og det er ikke godt for os på grund af konverteringsfrekvens til malaysisk Ringgit. Husk dog, at vi også sælger internationalt og tjener i de samme amerikanske dollars. Dette skulle hjælpe med at indsnævre kløften lidt.

  I sidste ende betyder det at tjene disse dollars, at du konkurrerer med alle andre i verden – i hastighed, funktionalitet, adgang og tusind flere point. Find en god partner, der kan gøre det med dig, så rydder du vejen til en succesrig virksomhed.

  Lad os sammenfatte vores top 3 værtvalg for malaysiske websteder:

  HASTIGHED

  OPBEVARING

  PRIS (MYR / MO)

  Wix

  EN+

  500 MB

  18.45

  Shopify

  C+

  Ubegrænset

  118,90

  Weebly

  EN

  500 MB

  20.50

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map