CyberGhost Review: 5 avantatges i 3 cons de l’ús de CyberGhost!

VPN de CyberGhost


CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com/

tl; dr

CyberGhost és un nom Estic segur que us haureu trobat si heu fet qualsevol tipus d’exploració d’articles per a serveis VPN. Amb seu a Romania, la companyia es troba fora de la jurisdicció de 14 ulls d’Europa i actualment gestiona més de 6.000 servidors en 89 països del món. Si he trobat alguna vegada amb un proveïdor de serveis VPN que m’ha donat més sensacions, és aquest. En resum, saltar-se dels defectes crítics; una bona protecció bàsica, una velocitat decent, però una mala idea per als aficionats a P2P.

Revisió de CyberGhost: 5 avantatges i tres contra d’utilitzar CyberGhost!

CyberGhost es troba a la meitat del no-res pel que fa al reconeixement. No es troba en el costat conegut, ni en el tot irreconeixible. No és un nom que tothom sabria, potser a menys que haguéssiu realitzat alguna investigació de fons sobre VPN.

Tot i això, malgrat les percepcions que es puguin obtenir d’això, l’empresa ha crescut sens dubte des dels seus inicis el 2011 i avui en dia té encara més servidors que NordVPN (el nombre de servidors que segurament em sembla impressionant).

Nota

Utilitzem un tipus d’intercanvi d’1 USD a 4,1 MYR per a tots els preus enumerats.

El que ens agrada de CyberGhost

1. Gran disseny de xarxa a tot el món

Amb més de 6.000 servidors en 89 països per triar, es podria pensar que seria suficient per cobrir tot el món a gairebé tots els països. Més important encara, té servidors en molts països clau i situats especialment estratègicament.

El resultat ha estat un gran impuls de velocitats des de l’última vegada que les vaig valorar. Per ser sincer, per aquesta àmplia zona de cobertura, no és probable que trobis moltes altres opcions que siguin properes.

1.1 Funcions de seguretat úniques

Hi ha tantes coses que té CyberGhost que gairebé no sé per on començar. Per a un proveïdor de serveis VPN, aquesta empresa proporciona una quantitat impressionant de “extres” en matèria de seguretat. Potser està en les arrels de l’empresa com a proveïdor de seguretat que ho ha portat.

HTTPS forçat

Comencem per la que més interessava, que és en què el client CyberGhost pot forçar connexions HTTPS a llocs web. És cert, això també es pot fer mitjançant un complement del navegador, però com que voleu utilitzar un servei VPN de totes maneres, pot ser que hagués de tenir-ho tot integrat, no??

Per conèixer la utilitat de HTTPS forçat, suposem que visiteu un lloc web bancari. Una connexió HTTPS garantirà que les vostres dades siguin segures des de l’ordinador fins al vostre compte bancari.

Seguiment en línia de bloc

A continuació, es fa que CyberGhost pugui eliminar contingut web que pugui fer el seguiment de les vostres activitats en línia. Això impedeix que les fonts desconegudes us facin un seguiment i és una cosa que haurien de fer totes les VPN. Avui és molt necessari bloquejar el seguiment en línia, ja que moltes empreses són cada vegada més intrusives en les seves activitats de recollida de dades en línia..

Prenguem per exemple el nostre amic Google, que va decidir que estava bé fer que el seu sistema operatiu mòbil Android informés d’on eren els usuaris tot el temps. Més, Seguiment d’ubicació no es limita només a Google, per la qual cosa no haureu de bloquejar CyberGhost la major part d’aquestes dades que es puguin publicar?

Bloqueig d’anuncis i protecció contra virus

CyberGhost està tan ben integrat que fins i tot inclou un bloqueig d’anuncis i un virus & Protecció del lloc web. Això impedeix que es mostrin anuncis molestos i, a més, us protegeix de contingut potencialment perjudicial en alguns llocs web.

1.2 Elecció forta de protocols i xifrat

Per a aquells que encara no ho saben, els avantatges principals de VPN són la privadesa i la seguretat. Privadesa com en persones que no saben qui ets i què fas. La seguretat com en les persones tampoc pot obviar el que feu. Per establir seguretat, el que necessiteu és dos components principals: el protocol en si i el tipus de xifrat.

CyberGhost té un avantatge en què suporta gairebé tots els protocols principals (fins i tot els que realment no recomano utilitzar ja que estan tan desfasats, com ara L2TP). De la mateixa manera, ofereixen diferents nivells de xifrat de fins a 256 bits, el que és de primera línia. Penseu en moltes coses pintades de verd que utilitzen xifrat de 256 bits.

La qüestió aquí és que la tria està a les vostres mans. Els protocols i nivells de xifratge es poden ajustar a les vostres necessitats. Diferents protocols admeten diferents velocitats i, òbviament, com més alta és la taxa de xifratge, més lenta és la nostra connexió VPN (també depèn en gran mesura del maquinari).

Si el que voleu és que una VPN vulgui fer malbé la vostra adreça IP i mantenir la seguretat mínima, aleshores no podeu escollir un nivell de xifrat baix que us permeti gaudir de connexions d’alta velocitat. Si sou paranoic, bé, CyberGhost també us pot ajudar.

1.3 Servidors perfilats optimitzats per a diversos usos

Amb fins a 3.000 servidors que ombreu el conjunt de servidors CyberGhsot, és força obvi que no hi hauria cap problema per escollir una connexió, oi? Bé, realment no. Imagineu-vos que esteu asseguts a un restaurant i us arriba un menú amb 3.000 articles.

Afortunadament, l’empresa perfila els seus servidors amb cura, cosa que significa que hi ha grups de servidors optimitzats amb finalitats diferents. La vostra elecció depèn de vosaltres. Podeu tenir una llista de les ubicacions preferides o seleccionar-ne una de les llistes pre-ordenades. Inclou llistes com ara servidors menys concorreguts, servidors NoSpy o fins i tot la majoria de servidors (encara que no tinc ni idea de per què voldríeu això).

Diguem que ets un fan de Torrent: es tracta d’un autèntic grup de persones que comparteixen fitxers P2P, per la qual cosa CyberGhost ha deixat de banda servidors optimitzats només per a ells.

2. Suport multi-plataforma

Per a la llar que té un servidor de fitxers Linux, un Windows PC, un ordinador Mac, així com diversos telèfons intel·ligents i tauletes, tindreu la sort! CyberGhost admet fins a 7 dispositius per compte, que és, de molt, un dels més generosos que he vist fins ara. Per ser justos, crec que actualment la llar mitjana de la llar té almenys aquests molts dispositius, per la qual cosa és un nombre raonable de suport.

CyberGhost admet fins a 7 dispositius per compte

Molts proveïdors de serveis VPN atendran la difusió habitual: Windows, Linux, MacOS, Android, iOS i alguns encaminadors. Si apareix a la llista de dalt, CyberGhost fins i tot està configurat per a Raspberry Pi, alguns dispositius NAS i fins i tot en màquines virtuals!

Tot es tracta de triar i, fins a quin punt CyberGhost ha estat per omplir aquesta llista, vaig quedar realment impressionat.

Aquí he de tornar a inserir una paraula de precaució per a aquells que pensin que poden superar els dispositius X per límit de compte llançant la VPN a un encaminador, ja que és compatible.

Nota

Si utilitzeu un servei VPN al vostre router, us ajudareu a superar el límit de connexió simultània del dispositiu que la majoria de VPN imposarà. Tot i això, hi ha un inconvenient. En gairebé tots els casos (especialment per als encaminadors generals d’ús domèstic), fer-ho retardarà el trànsit d’Internet en comparació amb si haguéssiu d’executar aplicacions VPN específiques del dispositiu. Això és degut a que els encaminadors són menys capaços de manejar el xifrat de dades necessari en temps real, cosa que redueix la velocitat de transmissió de dades..

3. Velocitats decentes i estables

Tot i que no sóc capaç de dir que CyberGhost ofereix velocitats ràpides enceses, he de reconèixer que alguns servidors mostren molt potencial. Quan es detallen els resultats de les proves de velocitat a continuació, tingueu en compte que la meva velocitat de banda ampla actual està limitada a un teòric de 500 Mbps. La majoria de les vegades puc apropar-me o almenys al voltant de 450 Mbps, que és força bo.

Totes les VPN solen afegir algun ample de banda, així que la meva expectativa era que les velocitats baixessin independentment del servidor al qual estigués connectat. Per descomptat, també hi ha altres factors: la distància del servidor a la meva ubicació física, la càrrega del servidor, etc..

Provant CyberGhost amb SpeedTest, que és molt fiable, vaig trobar que les velocitats de tot el món variaven molt. El que encara em va sorprendre és que vaig obtenir velocitats més ràpides dels servidors basats a Singapur, més que no pas on estic a Malàisia. Només puc suposar que possiblement es deu a infraestructures.

Per regla general, espereu obtenir taxes de ping més altes i velocitats més lentes, més lluny el servidor que seleccioneu sigui de la vostra ubicació real. Això sol ser cert, independentment del servei VPN que trieu.

Com a punt d’observació de base, normalment puc acostar-me a tota velocitat a la meva línia de 500 Mbps;

velocitat de base a Malàisia sense vpn

Resultat de la prova de base en un servidor de Malàisia
(Consulteu aquí el resultat complet de la velocitat de base)

Prova de velocitat CyberGhost – Servidor nord-americà

Prova de velocitat de ciberdelecció als EUA

Prova de velocitat CyberGhost EUA – VPN desactivada
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

Prova de velocitat de ciber-foc als Estats Units

Test de velocitat CyberGhost EUA – VPN activat
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

Prova de velocitat CyberGhost – Servidor UE (Alemanya)

Prova de velocitat de ciber-estel a la UE

Prova de velocitat CyberGhost UE: VPN desactivada
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

Prova de velocitat de ciber-estel UE a

Prova de velocitat CyberGhost UE – VPN activada
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

Prova de velocitat CyberGhost – Server Africa (Sud-àfrica)

Les velocitats que vaig arribar a l’Àfrica eren més elevades amb una VPN a causa d’un possible ampli de banda en la connexió regular. Els nombres són exactes, ja que els he verificat algunes vegades per observar l’anomalia.

prova de velocitat de ciberdelèctrica a l’Àfrica fora

Prova de velocitat CyberGhost Àfrica: VPN desactivada
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

prova de velocitat de ciberghost a Àfrica

Prova de velocitat CyberGhost Àfrica – VPN activat
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

Prova de velocitat de CyberGhost – Asia Server (Singapur)

Asia de la velocitat de ciber-estatge

Prova de velocitat de CyberGhost Àsia: desactivat VPN
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

Asia de la velocitat de ciber-estel

Prova de velocitat CyberGhost Àsia – VPN activat
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

Prova de velocitat CyberGhost – Servidor d’Austràlia

Prova de velocitat de ciberdelecció a Austràlia

Prova de velocitat CyberGhost Austràlia: desactivat VPN
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

prova de velocitat de ciberghost a Austràlia

Prova de velocitat CyberGhost Austràlia – VPN activada
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

3.1 Bona velocitat plana a Torrents

CyberGhost ha estat treballant molt per ampliar tant la seva xarxa com les seves capacitats. La vegada anterior que ho vaig provar, el servidor Torrent més proper a mi va ser a l’Índia (o a Japó). Des de llavors han augmentat el nombre de servidors capaços de Torrent i ara n’hi ha un a Singapur.

Per a mi, aquesta és la ubicació ideal de Torrent i podeu fer referència a la prova de velocitat anterior per als números que he aconseguit per accedir al servidor. La velocitat P2P es va mantenir constant durant tot el temps i vaig poder mantenir-la durant uns quants dies.

Recordeu que he connectat a aquest servidor específicament a torrent. Alguns proveïdors de VPN que he intentat fins ara permetran això allà on us connecteu, però CyberGhost és força estricte sobre aquest tema. He intentat torrentar en servidors assignats que no eren torrents i m’ha donat un zero greix gran en la velocitat de descàrrega dels torrents..

4. Preu ideal per aquells que cerquen plans a llarg termini

CyberGhost té un preu normal de RM53.30 per a una subscripció d’un mes, però si esteu disposats a iniciar la sessió durant períodes més llargs, aquest cost comporta una profunda penetració. De fet, vam aconseguir complir el seu pla de tres anys, que no només el va abaixar a 11,30 RMB al mes, sinó que també ens va oferir una bonificació addicional de 2 mesos (per un total de 38 mesos!)

AnualmentBi-AnualTrienalment
Preu / moRM24.60RM15.10RM11.30
Total BillRM294.70RM363.10RM405.90
Cicle de facturació12-mo24-mo36-mo
Devolució de diners 45 dies45 -45 dies-45

Pel rendiment que obteniu d’ells, aquest preu és un robatori absolut i, sens dubte, podeu comprar amb confiança.

Garantia de devolució de 45 dies!

Si sou dels que li agrada assegurar-se que ho intenteu abans de comprar, podeu relaxar-vos i estar segur amb una garantia de devolució de 45 dies de CyberGhost. No es tracta d’una lletra petita, no s’amaga en cap cas legal, sinó que hi ha a la seva pàgina de preguntes freqüents;

Nota

CyberGhost té 45 dies, no es fa cap pregunta, política de reemborsament dels nostres 6 mesos o subscripcions superiors. D’aquesta manera es garanteix que no es facin compres equivocades i es tracta d’ajudar situacions com els clients que no puguin utilitzar els nostres serveis (per exemple, quan el vostre ISP bloqueja les connexions VPN).

* Les subscripcions mensuals tenen una garantia de devolució de 14 dies.

De fet, fins i tot podeu provar-les de forma gratuïta amb una prova gratuïta de 7 dies, sense claus.

5. És bo per a streaming, inclòs Netflix

Un cop més, això torna a CyberGhost amb servidors molt ben perfilats. També han acabat de perfeccionar els de reproducció de vídeos i Netflix és només un dels serveis de reproducció de vídeos que han pensat que potser us agradaria accedir. En qualsevol cas, per accedir a Netflix US, tot el que heu de fer és connectar-vos a un dels seus servidors nord-americans optimitzats per streaming.

Siguem sincer aquí, a Netflix no li agrada que es facin malbé geolocalització. Fa tot el possible per matar serveis com aquest, però CyberGhost no en té res, i de fet afirma que garanteixen la transmissió de Netflix als Estats Units.

Per als usuaris de Windows, l’aplicació inclou, en realitat, una opció per desbloquejar la transmissió de dades, que us permetrà desconnectar amb diversos proveïdors de serveis de streaming. No hi ha cap prova i error manuals, només cal que feu clic i aneu. CyberGhost es basa en una llista que s’actualitza internament cada dia.

El que no ens agradava de CyberGhost

1. No funcionava fora de caixa

Tot i que pot ser que no sigui un desglossament de tractes i, certament, no passi a tothom, he de compartir la meva experiència. Sóc un gran fan de plug and play, i el client de CyberGhost Windows va ser una estranya per a mi. Segur, es va instal·lar i va començar l’aplicació bé, però quan faig clic a “Go”, correcte?

La meva no ho feia, per a la meva desesperació i he de saber per què. No em va trigar gaire, però em vaig adonar que la configuració predeterminada no era realment una bona coincidència per a mi. Vaig haver de seleccionar manualment el meu protocol i servidor abans que l’aplicació Windows CyberGhost decidís jugar bé.

Com he dit, no és un interruptor d’ofertes, però si la vostra experiència tècnica és limitada, pot resultar un xoc per a vosaltres.

2. Jurisdicció i anonimat de dades esquivoses

Això, bé, això és per a mi una cosa molt gran i ho hauria de ser a tots. Durant el meu recorregut, recerques de fons, etc., he trobat aigua força fangosa quan es tracta de si sóc anònim de CyberGhost o no.

Si bé la companyia no té una política oficial de registre sense registres, alguns usuaris van assenyalar al mateix temps que utilitzaven scripts com Hotjar (que és un script de gravació de sessió). De fet, CyberGhost ho admet obertament al seu propi lloc, tot i que afirma que la informació s’utilitza per servir millor als seus clients.

Política de privadesa de VPN CyberGhost

A més, quan originalment vaig veure que CyberGhost es basava a Romania, va anar bé. Al cap i a la fi, aquest país es troba fora de la 14 jurisdicció europea dels ulls, la qual cosa és excel·lent. Tot i això, més endavant vaig saber que el propietari el 2017 va vendre CyberGhost a una empresa de publicitat digital anomenat CrossRider.

Ara, què faria una empresa de publicitat digital amb un proveïdor de serveis VPN que necessita per utilitzar els scripts de gravació de sessions? La trama s’engrosseix i jo, per un, sento una mica de precaució per aquest tema.

3. Opcions de pagament limitades

Això torna a comportar l’anonimat, perquè CyberGhost només accepta targeta de crèdit, PayPal o BitPay. És cert que BitPay s’utilitza per a BitCoin, però hi ha literalment centenars de criptos i hi ha sempre l’opció d’efectiu en forma de targetes de regal, etc..

Per què una empresa especialitzada en privadesa, seguretat i anonimat ofereix opcions de pagament tan limitades: opcions que possiblement exposaran les dades de l’usuari? No tinc resposta, tot i que per a mi no és un problema tan gran com el que he esmentat anteriorment.

El fons: Pagaré per CyberGhost?

Abans d’iniciar la meva reunió, permeteu-me que indiqui aquí la meva posició personal. Si estic pagant i utilitzant una VPN, espero un rendiment cert en termes de velocitat. No sóc massa astut sobre les opcions de pagament i coses d’aquest tipus, i pel que fa a l’anonimat, només hi haurà una línia de confiança.

He explicat moltes coses bones sobre CyberGhost i sí, és cert que ofereixen molts complements integrats que probablement no trobareu a altres llocs. Com a ganivet encara millor, podeu iniciar la sessió per obtenir un pla a llarg termini en què els preus són pràcticament al fons. Tot i que, en la meva opinió, el servei realment excel·lent és el que han optimitzat els seus servidors.

Prenem com a cas els servidors de reproducció de vídeo i torrent dels que us hem comentat anteriorment. Si algun d’aquests nínxols és el que estàs passant, diria que CyberGhost és una opció absolutament fantàstica. Per als aficionats a Torrent, els streaming de vídeo, els trets de geolocalització … hauríeu de dir que sí.

Tot i això, hi ha un gran però, al meu parer. Això és possiblement el que pot posar un clau al CyoffGhost per a moltes persones. Basada en la privadesa i l’anonimat, simplement queda massa dubte i controvèrsia sobre la informació disponible per a mi per sentir-me segur mitjançant CyberGhost.

Si bé les reclamacions de CyberGhost poden semblar prou legítimes per a una empresa normal, dic que un proveïdor de serveis VPN fer ús d’aquestes tàctiques és simplement indefensable. Per tant, prengui el que sigui possible per això: valor i rendiment amb el sacrifici de l’anonimat és la teva elecció.

Em costa dir que sí o que no, de manera que les vostres necessitats les haureu de prendre.

Característiques clau

 • ✓ Suporta MOLTES Plataformes
 • ✓ Bloqueig d’anuncis i programari maliciós
 • ✓ Xifrat de 256 bits
 • ✓ Servidors perfilats
 • ✓ OpenVPN / SSTP / L2TP / IPsec
 • ✓ Planes de preus a llarg termini excel·lents

Recomanat Per

 • • Video Streaming Hogs
 • • Els que no són tontos sobre l’anonimat
 • • Aficionats P2P
 • • Propietaris de dispositius de plataforma nínxol

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map