Dashlane Review – 8 fordele og 3 ulemper ved Dashlane Password Manager!

dashlane


Dashlane

https://www.dashlane.com/

tl; dr

Med en fantastisk grænseflade, indbygget VPN og fantastisk brugeroplevelse er Dashlane åbenbart den BEDSTE passwordadministrator, vi har gennemgået. Det giver en forbløffende værdi for pengene, MEN det er ikke en budgetvenlig mulighed. Ikke desto mindre er det værd at hver krone betalt! Lær mere.

Dashlane anmeldelse – 8 fordele & 3 Ulemper ved Dashlane Password Manager!

Vi ved, du er *det her* tæt på at trække i udløseren på en Dashlane Password Manager-konto, men inden du trykker på afkrydsningsknappen, anbefaler vi stærkt, at du gennemgår vores meget grundige gennemgang af appen.

Når alt kommer til alt anstrengte vi os meget og gjorde vores research for at sikre, at du læser den mest detaljerede gennemgang af adgangskodeadministratoren fra en brugers synspunkt. Vi kom med profferne & ulemper ved softwaren, så du kan tage en informeret beslutning om, hvorvidt password manager er den rigtige pasform for dig og din lille virksomhed.

Men før vi dykker albuer dybt ned i underkanten af ​​denne adgangskodeadministrator, så lad os dele med dig en lille historie om virksomheden bag mærket, så du ved nøjagtigt, hvilken slags firma du vil gøre forretninger med.

Indholdsfortegnelse

Fordele for Dashlane

 1. Dashlane har en smuk brugergrænseflade!
 2. Fremragende onboarding-proces!
 3. Dashlane har adskillige hvælvingskategorier!
 4. Det leveres med en indbygget VPN!
 5. Dashlane har et Identity Dashboard!
 6. Dashlane har en automatisk kodeordskifter!
 7. Dashlane praktiserer stor sikkerhed!
 8. Det har nødkontakter!

Ulemper ved Dashlane

 1. Dashlane er dyrt
 2. Gratis plan tillader kun 50 adgangskoder
 3. Ingen familieplan

Dashlan’s Plan & Prisfastsættelse

 • Oversigt

Hvordan holder Dashlane op mod konkurrence?

 • Dashlane VS NordPass
 • Dashlane VS Google Password Manager

Dom

 • Skal du gå efter Dashlane?

Hurtig historie af Dashlane

Dashlane blev grundlagt helt tilbage i 2012, et hjernebarn af en Mr. Bernard Liautaud. Han samlede tre af sine mest betroede bekendte, der delte hans vision – en drøm om at gøre verden til et bedre sted ved ikke at skulle stresse med adgangskoder, brugernavne og alt det dertil hørende, der gør livet ubelejligt.

Disse bekendte (nemlig Jean Guillou, Guillaume Maron, og Emmanuel Schalit) sluttede sig til Bernard og blev hans medstiftere, med Jean som ingeniørdirektør, Guillaume som ANDEN VP for ingeniørvirksomhed, hvor Emmanuel førte flokken som administrerende direktør.

Emmanuel Schalit har mere end 20 års erfaring inden for tech, cybersecurity og massemedier, da han fungerede som administrerende direktør for CBS Outdoor i Frankrig, grundlagde og ledede Flipside.com og nød flere ledende stillinger på Vivendi Universal Games, som er bedre kendt i dag som Activision Blizzard.

Da Bernard Liautaud formåede at sammensætte et sådant stjernet team af medstiftere, er det ingen overraskelse, at Dashlane har grund til succes. På mindre end 10 år er Dashlane vokset fra en lille start-up til åbning af kontorer i New York, Paris og Lissabon med et internationalt team på over 200 mennesker!

Hvad der er endnu mere spændende er, at virksomheden for nylig har rejst en sød $ 110 millioner i finansiering af serie D, og har formået at løfte CMO fra Lyft (se hvad jeg gjorde der?) for at tilslutte sig deres stadig voksende firma.

9 grunde til at bruge Dashlane Password Manager

Dashlane har et ry for at være en af ​​de bedste passwordadministratorer i byen, så med dette i tankerne, downloadede vi appen for at se om legenderne er sande, og hvad vi opdagede bare kunne chokere dig.

1. Dashlane har smukt brugergrænseflade!

Her i Bitcatcha tror vi stærkt på effektiviteten af ​​et godt brugergrænseflade.

Et veludviklet brugergrænseflade trækker dig ind, gør et program interessant og kan bringe liv i et ellers uinteressant stykke software.

Et dårligt designet brugergrænseflade er imidlertid en fantastisk måde at vende folk væk fra din software, uanset hvor interessant eller nyttig den er.

Mennesker er meget visuelle væsener, og vi reagerer positivt på veludformede navigationsmeddelelser, der føles instinktive og naturlige.

Dashlanes interface gør nøjagtigt det med behagelige farver, der passer godt til dets æstetik.

dashlane har smukt intuitivt brugergrænseflade

Alle navigeringsknapper er pænt placeret på venstre side af appen med en mørk baggrund til vægt, mens den faktiske mekanik og funktioner er designet til at være lige i midten, i omvendt hvid til kontrast.

Det er en rigtig enkel opsætning, men det er virkelig effektivt til at få jobbet gjort. UI- og UX-teamet gjorde et godt stykke arbejde med at få softwaren til at føle sig virkelig indbydende og let at bruge!

2. Fremragende onboarding-proces!

Vi var virkelig imponeret over Dashlanes onboarding-proces. Hvert enkelt trin, fra installation af browserudvidelsen, download af appen og opsætning, blev styret og gjort det så let for forbrugeren at følge.

dashlane-installationsskærm

Når download til appen er afsluttet, vil Dashlane bede dig om at indtaste din Master Password, som er den eneste adgangskode, du skal huske for at få adgang til softwaren.

dashlane beder om at oprette hovedadgangskode

Når du har indtastet den og bekræftet, vil Dashlane automatisk tjekke browseren for at se, om du har gemt nogen login-data derinde.

dashlane registrerer gemt kodeord i browsere

Alt hvad du skal gøre er at trykke på knappen “Import”, og Dashlane får alle dine adgangskoder sikkerhedskopieret i deres system. Det er en problemfri oplevelse, der føles næsten latterligt praktisk at bruge.

Derefter beder Dashlane dig om at downloade deres browserudvidelse, som gør det muligt at programmere til automatisk udfyldning af formularer til dig.

dashlane beder om at downloade browserudvidelse

Du skal bogstaveligt talt bare klikke på den store grønne knap, og onboarding-processen gør resten af ​​arbejdet.

dashlane beder om at tilføje browserudvidelse

Download udvidelsen fra webshoppen ved at klikke på den store orange knap. Du skal bare følge instruktionerne på skærmen for at fortsætte installationen.

dashlane-opsætningsskærm

Når du har klikket på “Startopsætning”, bliver du bedt om at udfylde dine oplysninger i en formular. Gå videre og gør det, så genererer Dashlane et andet vindue, så du kan kontrollere, om Autofill-funktionen fungerer.

Efter alt dette skal installationen udføres!

Når du starter programmet, vil Dashlane bede dig om at downloade mobilappen til en problemfri 360 ° oplevelse.

dashlane beder om at downloade mobilapp

Når du har indtastet dit mobilnummer og trykket på “Send link”, sender Dashlane en SMS til din mobil med et link for at downloade appen. Af en eller anden grund virkede linket ikke for mig, så jeg downloadede appen direkte fra app store.

Når mobilappen er installeret, vil den bede om din e-mail-adresse, som de sender en godkendelseskode til. Du skal derefter indtaste den kode til mobilappen for at låse alt op.

Det kan virke som en kedelig proces, men den er meget sikker.

dashlane giver tutorial til brugere

Når du er færdig med alt det, vil Dashlane-appen bede dig om at afprøve alle dens funktioner.

Det fungerer som en mini-tutorial af slags, og det er en fantastisk måde at få folk til at føle sig mere komfortable med deres system. Alt i alt en af ​​de mere fantastiske onboarding-processer, vi nogensinde har set.

3. Dashlane har adskillige hvælvingskategorier!

En af de mange ting, der skuffede os med nogle af de andre passwordadministratorer, vi prøvede, er manglen på kategorier. Det gjorde sporing og udkig efter nogle af vores gemte adgangskoder lidt sværere, end vi gerne ville have det.

Dashlane kategoriserer automatisk dine adgangskoder og arkiverer dem pænt i et system, så du hurtigt kan finde det, du leder efter, bekvemt.

dashlane kategoriserer adgangskoder til let søgning

Du har muligheden for at filtrere gennem dine adgangskoder fra navn, omvendt navn, kategori, kategori vendt, sidst brugt og mest brugt. Som du kan forestille dig, gør det let efter dine detaljer meget effektivt.

Bortset fra adgangskodefiltrering kategoriserer Dashlane dine data på andre nyttige måder.

 • Personlige detaljer

  Du kan indtaste dine personlige oplysninger såsom dit ID, husadresse, kørekort – dybest set alt og andet. Når det er gemt, kan Dashlane automatisk udfylde webformularer til dig!

  dashlane kan gemme personlige oplysninger

  Hvis du indtaster gymnastikmedlemskabs-id eller kørekort, vil Dashlane også bede dig om dens udløb 6 måneder før, hvilket ikke er nøjagtigt nødvendigt, men en meget velkommen funktion!

 • Betalingsoplysninger

  De har en kategori, der er lavet til betalingsoplysninger. Her kan du indtaste dine bankdata, kreditkortinfo, betalingskortoplysninger, endda dit PayPal-kontonummer.

  dashlane kan gemme betalingsoplysninger

  Når du har tilføjet dine detaljer, bliver online shopping en leg, da betalingsformer automatisk udfyldes, hvilket gør shoppingprocessen så meget hurtigere (hvis du ikke har bemærket det, er vi amme efter hastighed)!

 • Kvitteringslagring

  Dashlane hjælper dig med at gemme online kvitteringer i dit hvælvning, hvilket hjælper dig med at holde styr på alle dine online udgifter.

  dashlane kan gemme kvitteringer

  Med denne funktion kan du styre dine latterlige forbrugsvaner og blive organiseret. Det vil også være en redningssæson, der kommer til at redde liv!

4. Den leveres med en indbygget VPN!

Når du køber en Dashlane-konto, får du virkelig en enorm værdi, da du ikke bare køber en af ​​de bedste adgangskodeadministratorer, men også en VPN!

dashlane har indbygget vpn

Tal om at dræbe 2 fugle med 1 sten!

Jeg tror dog, det må siges, at Dashlane ikke har teknologien til at køre deres egen VPN-tjeneste. I stedet udnytter de deres partner, AnchorFree. De er udbyderen af ​​den selvudnævnte Hotspot Shield, verdens verdens hurtigste VPN-service.

Ikke desto mindre er VPN-tjenesten temmelig anstændig, så du kan vælge din serverplacering og understøtter peer-to-peer-forbindelser, noget torrent-heads vil være glade for.

5. Dashlane har et Identity Dashboard!

Du vil lære lidt bedre at kende Dashlanes identitetspanel og forstå, hvordan det potentielt kan hjælpe dig med at beskytte dig mod identitetstyveri.

Du ser, i det sidste årti eller der, masser af store virksomheder online virksomheder har fået deres servere brudt og sikkerhedsdetaljer lækket, inklusive login-data fra deres kunder. Chancerne er, at dine loginoplysninger allerede findes der for verden at se, det er bare det, at du sandsynligvis ikke blev informeret om konsekvenserne af disse overtrædelser.

Dashlanes Identity Dashboard overvåger det mørke web for lækkede eller stjålne oplysninger og lader dig vide, om dine data er kompromitteret.

Jeg prøvede det ud selv og fandt nogle temmelig foruroligende resultater vedrørende mine data.

dashlane overvåger mørkt web for information, der lækker

dashlane leverer sikkerhedsadvarsler

Det analyserer også din generelle adgangskode og giver den en sund score og en detaljeret oversigt, der informerer dig om, hvor mange adgangskoder der er sikre, kompromitterede, genbrugte eller bare almindelige svage (ligesom mine underarme).

dashlane analyserer adgangskodestyrken

Du kan derefter vælge at tage handling og ændre disse kompromitterede adgangskoder. Eller ikke, hvis du er doven. Bare rolig, vi dømmer ikke, du gør dig.

Da Identity Dashboard konstant overvåger det mørke web, får du besked, hvis dine data lækkes igen, så du kan gribe ind med det samme.

6. Dashlane har en automatisk kodeordskifter!

Se mine kompromitterede adgangskoder i det foregående punkt?

Der er en kæmpe af 25 af dem.

Tyve freaking five!

Hvilken tragedie.

Nu kan jeg ikke genere mig til at logge ind på alle disse websteder og ændre disse adgangskoder en efter en, og jeg ved, at jeg ikke er alene om at føle mig sådan.

Nå, heldig for os, er Dashlane allerede et skridt foran og skabte en automatisk kodeordskifter, der kan ændre ALLE dine adgangskoder til dig med et enkelt klik, og få Dashlane til at huske alt.

dashlane kan ændre dit kodeord automatisk

Krise afværget!

Bemærk, at denne funktion er nyttig, men den fungerer ikke med alle websteder. Det fungerer med en ganske lang liste, men du bliver muligvis stadig nødt til at ændre adgangskoder manuelt til nogle af de mere uklare sider. Det er dog stadig bedre end at ændre ALT af dig selv.

7. Dashlane praktiserer stor sikkerhed!

Du vil sikre dig, at din adgangskodeadministrator er sikker, da den administrerer alle dine adgangskoder

Det er en god ting, at Dashlane har ret gode sikkerhedsstandarder, som fik os til at føle os ganske sikre på at lade vores data være i deres hænder.

 • To-faktor godkendelse (2FA)

  2FA er deaktiveret, når du først starter appen, fordi det ærligt er en ganske besværlig måde at logge ind på din konto. Men hvis du er en klistermærke for sikkerhed, er det den ene ting, du virkelig ikke kan undvære.

  Du kan aktivere 2FA ved at gå ind i appindstillingerne – Sikkerhed – To-faktor-godkendelse.

  dashlane, der muliggør indstilling af 2fa

  Du skal klikke på bunden og indtaste din hovedadgangskode for at låse indstillingerne op, så kan du tænde den. Derefter får du mulighed for at bruge 2FA hver gang du logger på Dashlane, eller bare når du logger ind fra en ny enhed. Vi valgte sidstnævnte, fordi det simpelthen er mere praktisk.

  dashlane 2fa yderligere indstillinger

  Dashlane vil derefter bede dig om at downloade en godkendelsesapp. Vælg fra Google Authenticator, Duo Mobile eller Authy.

  dashlane beder om at downloade authenticator-app til 2fa

  Når din foretrukne autentificering er hentet til din mobil, skal du bruge den til at scanne QR-koden leveret af Dashlane. En kode vises derefter i din autentificator. Indtast det i boksen nedenfor, tryk på næste, og du er færdig!

  dashlane links til autentificeringsapp med QR

 • Nul-viden sikkerhed

  Som alle gode passwordadministratorer praktiserer Dashlane Zero-Knowledge Security. Dette betyder, at de adgangskoder, der er logget på appen, kun kan ses af DE og de mennesker, du deler den med, ingen andre.

  Selv personalet på Dashlane kan ikke se dataene i dit hvælving, fordi du er den eneste med hovedadgangskoden.

 • AES-256-kryptering

  Dataene i dit hvælv er beskyttet med militær AES-256-kryptering. Hvis Dashlane har en datalækage, kan datatyverne muligvis få fat på dataene i dit hvælving, men de vil ikke være i stand til at læse dem takket være denne krypteringsstandard.

 • Biometrisk kryptering

  Vores telefoner er en af ​​de største sikkerhedsrisici i vores moderne liv. Hvis mobilen er fysisk stjålet, har tyvene også adgang til dine data. Heldigvis implementerede Dashlane biometrisk kryptering, hvilket betyder, at kun DIN tommelfingeraftryk vil kunne låse de adgangskoder, der er gemt i appen.

8. Det har nødkontakter!

Sh * t rammer fan, og du har brug for nogen til at få adgang til din e-mail for dig, men åh nej! Du kan ikke huske din adgangskode!

Dashlane giver dig mulighed for at indstille nødkontakter, så du kan tildele betroede venner til at gå gennem dine valgte konti. For at gøre det, bliver de nødt til at anmode om adgang fra dig, og når du har godkendt den anmodning, kan din ven hente oplysningerne fra den e-mail, du desperat har brug for.

Hvis du er bekymret for, at din ven ryger rundt, når de ikke skal, frygter ikke – de bliver nødt til at anmode om adgang, hver gang de logger på, og du kan afvise den anmodning, så de ikke kan se på dine private data willy nilly.

4 ting, som vi ikke kan lide ved Dashlane

Så awesome som Dashlane har været hidtil, er det ikke uden fejl. Vi gennemgår dem, vi ikke kan stå, så i det mindste ved du, hvad du får dig til.

1. Dashlane er dyrt

For $ 3,33 om måneden, der faktureres årligt ($ 40 om året), er Dashlane en af ​​de dyreste adgangskodeadministratorer, vi har prøvet indtil videre. Vi må dog fremhæve, at selv om det er dyrt, synes vi, det er værd at pengene, hvis du har råd til det.

2. Gratis plan tillader kun 50 adgangskoder

Deres gratis plan er faktisk en af ​​de værste, vi har fundet. Vi vil hellere have dem overhovedet ikke en gratis plan for at være ærlige. Du får den grundlæggende Dashlane-oplevelse, men du er begrænset til kun 50 adgangskoder i dit hvælv.

For at tilføje fornærmelse mod kvæstelser begrænser den gratis plan dig også til en enhed – ingen synkronisering til mobile og andre computere. Hvis du arbejder med kun en enkelt computer, er det fint. Hvis du er som alle andre, der kan lide deres enheder så bekvemt synkroniseret som muligt, suger den gratis plan virkelig.

3. Ingen familieplan

Så dette er forbundet med, at Dashlane er dyrt. For $ 40 pr. År forventer vi at være i stand til at dele kontoen med vores familie, men denne mulighed er ikke tilgængelig. Hvis du ønsker, at din kone skal have de samme bekvemmeligheder som dig, bliver du nødt til at uddele yderligere $ 40 dollars om året.

Dine forældre, $ 40 dollars hver. Det irriterende barn? Yderligere 40 dollars.

Dette kan hurtigt tilføjes til at være den dyreste adgangskodemanager, du vil støde på.

Dashlan’s Plan & Prissætning: Oversigt

Dashlane har kun 2 planer, hvilket er temmelig ligetil.

FreePremium
Antal adgangskoder til 50 ubegrænset
Antal enheder1 Ubegrænset
2-faktorautentiseringJaJa
Kontodeling Op til 5 Ubegrænset
VPN (WiFi Protection) NoYes
Dark Web MonitorNoYes
Pris /mo$0$3.33

Hvordan holder Dashlane op mod konkurrence?

Så vi har bragt dig gennem alt, hvad vi elsker og hader ved Dashlane. Det er en forbandet god adgangskodemanager med meget små fejl, men hvordan kan det sammenlignes med de andre spillere i branchen?

Lad os se hurtigt.

Dashlane VS NordPass

 • Værdi
  Dashlane er let den dyreste password-manager, vi har prøvet, så NordPass har naturligvis dem slå, når det kommer til prisfastsættelse.

  Værdien er imidlertid subjektiv. Vi føler, at NordPass er billigt, men de tilbyder ikke næsten halvdelen så meget som Dashlane.

  Vi må sige, at Dashlane tilbyder mere værdi her.

 • anvendelighed
  Et program er kun så godt som dets UI, og begge adgangskodeadministratorer har fremragende UI-designere.

  De er begge designet til at få brugeren til at føle sig velkommen, startende fra onboarding-processen til faktisk at bruge programmet.

  Vi følte os ikke på noget tidspunkt overvældet eller frustreret over softwaren overhovedet.

  Begge adgangskodeadministratorer fungerer lige godt i denne afdeling.

 • Funktioner
  NordPass er meget nyt på markedet, og de har derfor ikke haft tid til at implementere en masse funktioner i deres program endnu.

  Dashlane har eksisteret i årevis, hvorfor de kender markedet godt, og de ved, hvilke funktioner de skal implementere for at adskille dem fra konkurrencen.

  Begge passwordadministratorer udfører grundlæggende opgaver meget godt, men Dashlane efterlader NordPass i støvet med dets unikke funktioner, ligesom Dark Web Monitoring og gratis indbygget VPN.

 • Sikkerhed
  Som passwordadministratorer er sikkerhed afgørende, fordi ingen vil have, at deres private data lækker ud for verden at udnytte.

  Begge programmer klarede sig godt ved at implementere de strengeste sikkerhedsfunktioner, der var tilgængelige i deres systemer, såsom arkitektur med nul-viden, 2FA, AES256-kryptering osv..

  Begge presterede lige så godt med hensyn til sikkerhed.

Dashlane VS Google Password Manager

Folk er mest bekendt med Google Password Manager (GPM), fordi det leveres som standard med Chrome. Ved at sammenligne dem med Dashlane, bør du være i stand til at se forskellen mellem en gratis og premium password manager.

 • Værdi
  GPM er gratis, derfor bør det give den bedste værdi.

  Vi mener dog, at dette er forkert. Jeg synes personligt, at GPM er som starterpanser i onlinespil.

  Det er grundlæggende, og det får jobbet gjort, men jeg vil hellere betale for bedre rustning, vi får simpelthen mere værdi ud af det, hvad angår funktioner, sikkerhed, brugervenlighed, alt.

  Så hvis du ønsker at ikke forpasse kontanter, giver GPM dig mere værdi.

  Hvis du vil have en adgangskodemanager med reelle fordele, er Dashlane den at gå efter.

 • anvendelighed
  Så GPM er indlejret i Chrome, og det dukker automatisk op hele tiden for at gemme dine adgangskoder.

  Teknisk gør dette GPM meget let at bruge, da alt er automatiseret.

  Problemet er, at mange af GPMs funktioner er skjult dybt inde i Chromes indstillinger, hvilket betyder, at folk ikke engang kender, hvilke funktioner der findes.

  Faktisk satser jeg på, at hvis jeg ikke nævnte, at GPM har en adgangskodegenerator, ville du ikke engang vide om det.

  Dashlanes fantastiske UI giver klar og nem adgang til alle dens funktioner, hvilket gør det til en drøm at bruge. Du kan se alle dens funktioner på et øjeblik, og det tager ikke mere end et par klik for at bruge dem.

  Pointen for brugervenlighed går naturligvis til Dashlane.

 • Funktioner
  Begge har de samme grundlæggende funktioner.

  Dashlane har dog flere funktioner, der forbedrer brugerens livskvalitet.

  Vi taler kategorier, muligheden for at gemme app-logins, personlige detaljer, sikre noter.

  Ingen af ​​disse er tilgængelige med GPM.

 • Sikkerhed
  Dashlane bruger den bedste form for sikkerhedstiltag, der findes i sit system. Nul-viden tech, militær kvalitet AES256-kryptering … vi har nævnt dette før, du får boret.

  GPM bruger… godt, vi ved ikke rigtig.

  Vi kunne ikke finde nogen oplysninger om sikkerhedsforanstaltninger, som GPM bruger, alt hvad vi ved er, at dataene er krypteret.

  Da vi faktisk VED, hvilken slags sikkerhed Dashlane bruger og intet om GPM, antager jeg, at Dashlane får pointen!

Bedømmelse: Skal du gå efter Dashlane?

Vi elsker Dashlane. Det er fineste password manager vi har haft fornøjelsen af ​​at gennemgå, og det er virkelig en glæde at bruge.

Efter grundigt afprøvning af en hel liste med adgangskodeadministratorer for at se, hvordan de fungerer, er Dashlane langtfra den bedste vi har prøvet.

UI’en er enkel og smukt udført. Det er intuitivt og let at lære at bruge, så nye brugere ikke bliver for intimiderede af softwaren. Onboarding-processen er den bedste, vi har oplevet indtil videre. Det gør dybest set alt for os, mens det fungerer som en pæn lille tutorial.

Det har virkelig nyttige kategorier, der overskrider bare adgangskodestyring, og nogle af funktionerne er bare sjovt at bruge, som den førnævnte adgangskodegenerator.

Dashlanes mørke webovervågning er sikker og hjælper os med at holde oversigter over sikkerhedsniveauet for vores adgangskoder. Den gratis VPN med premium-kontoen er bestemt også meget velkommen!

Jeg antager, at det største problem, vi har med Dashlane, er prisen.

Afrundet til $ 40 om året for en konto, vi forventer at være i stand til at dele dette med mindst vores ægtefælle, men Dashlane giver ingen sådan mulighed.

Deres gratis plan er dybest set bare god nok til, at brugerne kan få en smag af premium-planen. Når først præmien er slut, er deres gratis plan grundlæggende affald, hvor kun 50 adgangskoder er gemt.

Hvis du ikke har noget imod at betale premiumpriser for kvalitetsprodukter, så er vi det anbefaler Dashlane.

Det er den bedste password manager, penge kan købe.

Men hvis du leder efter noget lidt mere budgetvenligt, kan du tjekke vores liste over de bedste adgangskodeadministratorer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector