Revisió de Dashlane: 8 avantatges i 3 cons del gestor de contrasenyes de Dashlane!

dashlane


Dashlane

https://www.dashlane.com/

tl; dr

Amb una magnífica interfície, una VPN integrada i una fantàstica experiència d’usuari, Dashlane és, òbviament, el MILLOR gestor de contrasenyes que hem revisat. Proporciona una relació qualitat-preu increïble, però no és una opció econòmica. No obstant això, val la pena cada cèntim pagat. Aprèn més.

Revisió de Dashlane: 8 professionals & 3 cons del gestor de contrasenya de Dashlane!

Sabem que ets *això* a prop de tirar el disparador en un compte del gestor de contrasenyes de Dashlane, però abans de prémer el botó de compra, us recomanem que feu un examen complet de l’aplicació.

Al cap i a la fi, hem esforçat molt i hem fet la nostra recerca per assegurar-vos que llegireu la revisió més detallada del gestor de contrasenyes des del punt de vista d’un usuari. Vam trobar els professionals & inconvenients del programari perquè pugueu prendre una decisió informada sobre si l’administrador de contrasenyes és adequat o no per a vosaltres i la vostra petita empresa.

Però, abans d’endinsar-nos els colzes a la base d’aquest gestor de contrasenyes, permetin-nos compartir una mica d’historial sobre l’empresa que hi ha darrere de la marca, així que sabràs exactament amb quin tipus de companyia treballaràs..

Taula de continguts

Pros de Dashlane

 1. Dashlane té una interfície d’interès magnífica!
 2. Excel·lent procés a bord!
 3. Dashlane té nombroses categories de volta!
 4. Ve amb una VPN incorporada!
 5. Dashlane té un Tauler de control d’identitat!
 6. Dashlane té un Canviador automàtic de contrasenya!
 7. Dashlane practica una gran seguretat!
 8. Disposa de contactes d’emergència!

Cons de Dashlane

 1. El dashlane és car
 2. El pla gratuït només permet 50 contrasenyes
 3. Sense pla de família

El pla de Dashlane & Preu

 • Visió general

Com es resisteix Dashlane contra la competència?

 • Dashlane VS NordPass
 • Gestor de contrasenyes de Google Dashlane VS

Veredicte

 • Si aneu a buscar Dashlane?

Historial ràpid de Dashlane

Dashlane es va fundar el camí de tornada el 2012, una nissaga clàssica Bernard Liautaud. Va reunir tres dels seus coneguts de més confiança que van compartir la seva visió: un somni de fer del món un lloc millor al no haver d’estressar-se per les contrasenyes, els noms d’usuari i tot allò relacionat que fa la vida inconvenient..

Aquests coneguts (és a dir, Jean Guillou, Guillaume Maron, i Emmanuel Schalit) es va unir a Bernard i es van convertir en els seus cofundadors, amb Jean com a vicepresident de l’enginyeria, Guillaume com a OTP VP de l’enginyeria, amb Emmanuel al capdavant del conseller delegat.

Emmanuel Schalit té més de 20 anys d’experiència en tecnologia, ciberseguretat i mitjans de comunicació de masses, ja que va exercir com a conseller delegat de CBS Outdoor a França, va fundar i dirigir Flipside.com, i va gaudir de múltiples càrrecs executius a Vivendi Universal Games, més conegut. avui com Activision Blizzard.

Atès que Bernard Liautaud va aconseguir reunir un equip estel·lar de cofundadors, no és d’estranyar que Dashlane tingui èxit. En menys de deu anys, Dashlane ha passat des de petita creació fins a obrir oficines a Nova York, París i Lisboa, amb un equip internacional de més de 200 persones!

El que és encara més emocionant és que l’empresa recentment ha criat un dolç 110 milions de dòlars en finançament de la sèrie D, i ha aconseguit aixecar l’OCM de Lyft (veieu què he fet allà?) per unir-se a la seva empresa en expansió.

9 raons per utilitzar el gestor de contrasenyes de Dashlane

Dashlane té fama de ser un dels millors gestors de contrasenyes a la ciutat, així que teníem això en compte, varem descarregar l’aplicació per veure si les llegendes són certes, i el que vam descobrir pot ser que et sorprengui.

1. Dashlane té una interfície d’interès magnífica!

Aquí a Bitcatcha, creiem fermament en l’eficàcia d’una bona interfície d’interès.

Una interfície d’interès ben dissenyada us atrau, fa que un programa sigui interessant i us permeti donar vida a un programari que no sigui interessant..

Tanmateix, una interfície d’usuari mal dissenyada és una manera excel·lent de desviar la gent del vostre programari, per molt interessant o útil que sigui.

Els éssers humans som criatures molt visuals i responem positivament a les indicacions de navegació ben dissenyades que es senten instintives i naturals.

La interfície de Dashlane fa exactament això, amb colors agradables i que van bé amb tota la seva estètica.

dashlane té una interfície d'interès intuïtiva bella

Tots els botons de navegació se situen perfectament a la part esquerra de l’aplicació amb un fons fosc per posar èmfasi, mentre que la mecànica i les funcions reals estan dissenyades per estar a la dreta al centre, en blanc invers per contrastar..

És una configuració molt simple, però és realment eficaç per dur a terme la feina. L’equip d’interès d’interès d’UI i UX va fer un gran treball perquè el programari se sentís realment acollidor i fàcil d’utilitzar!

2. Excel·lent procés a bord!

Ens vam impressionar amb el procés embarcat de Dashlane. Cada pas, des de la instal·lació de l’extensió del navegador, la descàrrega i la configuració es va guiar i va facilitar que el consumidor el seguís.

pantalla d'instal·lació de dashlane

Una vegada finalitzada la descàrrega de l’aplicació, Dashlane us demanarà que introduïu la vostra contrasenya principal, que és l’única contrasenya que us haureu de recordar per accedir al programari..

dashlane demana configurar la contrasenya principal

Un cop l’heu introduït i confirmat, Dashlane comprovarà automàticament el navegador per veure si teniu desades les dades d’inici de sessió allà.

dashlane detecta la contrasenya desada als navegadors

Tot el que heu de fer és prémer el botó “Importar” i Dashlane tindrà totes les vostres contrasenyes secundàries en el seu sistema. Es tracta d’una experiència perfecta que se sent gairebé ridículament convenient de fer servir.

Després d’això, Dashlane us demanarà que descarregueu l’extensió del vostre navegador, que us permetrà programar per omplir automàticament formularis per a vosaltres..

dashlane demana que descarregueu l’extensió del navegador

Només cal que feu clic al botó verd gran i el procés a bord fa la resta del treball.

dashlane demana que afegeixi una extensió del navegador

Baixeu l’extensió des de la botiga web fent clic al botó gran taronja. Només heu de seguir les instruccions que apareixen a la pantalla per continuar amb la instal·lació.

pantalla de configuració del dashlane

Després de fer clic a “Inicia la configuració”, se us demanarà que empleneu les dades en un formulari. Vés endavant i fes-ho, i Dashlane generarà una altra finestra perquè puguis comprovar si funciona la funció d’emplenament automàtic.

Després de tot això, s’hauria de fer la instal·lació!

En iniciar l’inici del programa, Dashlane us demanarà que descarregueu l’aplicació mòbil per obtenir una experiència de 360 ​​º sense problemes.

dashlane demana la baixada d'aplicació per a mòbils

Una vegada que introduïu el número de mòbil i feu clic a “Enviar enllaç”, Dashlane enviarà un SMS al mòbil amb un enllaç per descarregar l’aplicació. Per algun motiu, l’enllaç no m’ha funcionat, així que he descarregat l’aplicació directament de la botiga d’aplicacions.

Una vegada instal·lada l’aplicació per a mòbils, sol·licitarà la vostra adreça de correu electrònic a la qual enviarà un codi d’autenticació. Aleshores, heu d’introduir aquest codi a l’aplicació per a mòbils per desbloquejar-ho tot.

Pot semblar un procés tediós, però és molt segur.

dashlane proporciona tutorial als usuaris

Després de tot això, l’aplicació Dashlane us demanarà que proveu totes les seves funcions.

Funciona com un petit tutorial, i és una manera excel·lent de fer que la gent se senti més còmoda amb el seu sistema. Tot plegat, un dels processos de bord més fantàstics que hem vist mai.

3. Dashlane té nombroses categories de volta!

Una de les moltes coses que ens va decebre amb alguns dels altres gestors de contrasenyes que vam provar, és la manca de categories. Va fer el seguiment i buscar algunes de les nostres contrasenyes desades una mica més difícils del que ens agradaria que fos.

Dashlane classifica automàticament les vostres contrasenyes i les arxiva en un sistema de manera que pugueu trobar ràpidament el que busqueu convenientment.

dashlane classifica les contrasenyes de cerca fàcil

Tens l’opció de filtrar les contrasenyes de nom, nom revertit, categoria, categoria revertida, darrera vegada utilitzada i més utilitzada. Com us podeu imaginar, això fa que la cerca dels vostres detalls sigui molt eficient.

A banda del filtratge de contrasenyes, Dashlane classifica les dades d’altres maneres útils.

 • Detalls personals

  Podeu introduir les dades personals com ara el vostre DNI, l’adreça de casa, el permís de conduir, bàsicament tot i qualsevol cosa. Un cop desat, Dashlane us pot omplir formularis web per completar-los!

  dashlane pot emmagatzemar dades personals

  Si introduïu l’identificació de membre del gimnàs o el permís de conduir, Dashlane també us demanarà la seva caducitat 6 mesos abans, cosa que no és exactament necessària, però és una característica molt ben rebuda!

 • Detalls del pagament

  Tenen una categoria feta estrictament per a les dades de pagament. Aquí podeu introduir les dades bancàries, les dades de la targeta de crèdit, les dades de la targeta de dèbit, fins i tot el vostre número de compte PayPal.

  dashlane pot emmagatzemar les dades de pagament

  Un cop afegits els detalls, les compres en línia es converteixen en brisa, ja que els formularis de pagament s’omplen automàticament, cosa que fa que el procés de compra sigui molt més ràpid (si no ho heu adonat, aconseguim xuclar ràpidament)!

 • Emmagatzematge de rebuts

  A més de ser un gestor de contrasenyes de kickass, Dashlane us ajuda a emmagatzemar els rebuts en línia a la volta, cosa que us permet fer un seguiment de totes les vostres despeses en línia.

  dashlane pot emmagatzemar els rebuts

  Amb aquesta característica, podreu gestionar els vostres ridículs hàbits de despesa i organitzar-vos. També serà una temporada d’impostos de salvavides!

4. Ve amb una VPN incorporada!

Quan compres un compte de Dashlane realment obtindràs un valor immens, ja que compraràs no només un dels millors gestors de contrasenyes, sinó una VPN també!

dashlane s'ha integrat a vpn

Parlem de matar 2 ocells amb 1 pedra!

Crec que cal dir, però, que Dashlane no té la tecnologia per fer funcionar el seu propi servei VPN. En lloc d’això, aprofiten la seva parella, AnchorFree. Ells són el proveïdor de l’autoproclamat “Servei més ràpid de VPN del món” Hotspot Shield.

No obstant això, el servei VPN és bastant decent, permetent seleccionar la vostra ubicació del servidor i admet les connexions peer-to-peer, cosa que els caps de torrent estaran encantats..

5. Dashlane té un Tauler de control d’identitat!

Voleu conèixer una mica millor el Tauler d’identitat de Dashlane i comprendre com pot ajudar-vos a evitar-vos el robatori d’identitat.

Ja veieu, durant l’última dècada, una gran quantitat empreses en línia de gran nom han trencat els servidors i es van filtrar els detalls de seguretat, incloses les dades d’inici de sessió dels seus clients. El món pot veure que els detalls d’inici de sessió ja existeixen, només que probablement no us hagueu informat de les conseqüències d’aquests incompliments.

El Tauler d’identitat de Dashlane supervisa la web fosca per obtenir informació filtrada o robada i us permet saber si les vostres dades estan compromeses.

Ho vaig provar jo mateix i vaig trobar resultats força inquietants sobre les meves dades.

dashlane monitoritza la web fosca per obtenir informació filtrada

dashlane proporciona alertes de seguretat

També analitza la vostra contrasenya general i li proporciona una puntuació saludable i un detall detallat que us informa quantes contrasenyes són segures, comprometudes, reutilitzades o simplement febles (igual que els meus avantbraços).

dashlane analitza la força de la contrasenya

A continuació, podeu triar actuar i canviar les contrasenyes compromeses. O no, si us fa mandra. No us preocupeu, no ho jutgem, vosaltres?.

Atès que el Tauler d’identitat està supervisant constantment el web fosc, se’t notificarà si es tornen a filtrar les dades, de manera que podreu actuar a l’instant.

6. Dashlane té un Canviador automàtic de contrasenya!

Vegeu les meves contrasenyes compromeses al punt anterior?

Hi ha 25 empentes.

Vint-i-cinc!

Quina tragèdia.

Ara, no em pot molestar en iniciar-me en tots aquests llocs i canviar aquestes contrasenyes una per una, i sé que no sóc solament així.

Per sort, Dashlane ja té un pas endavant i va crear un Canviador de contrasenya automàtic que pot canviar totes les vostres contrasenyes amb un sol clic i aconseguir que Dashlane recordi tot.

dashlane pot canviar la vostra contrasenya automàticament

Es va evitar la crisi!

Tingueu en compte que aquesta funció és útil, però no funciona amb tots els llocs web. Funciona amb una llista bastant llarga, però potser haureu de canviar les contrasenyes manualment per a alguns dels llocs més obscurs. Encara és millor que canviar TOTALMENT per tu mateix.

7. El dashlane practica una gran seguretat!

Voleu assegurar-vos que el vostre gestor de contrasenyes és segur, ja que gestiona totes les vostres contrasenyes

És bo que Dashlane tingui uns estàndards de seguretat força grans, cosa que ens va fer sentir segurs deixant les nostres dades a les mans.

 • Autenticació de dos factors (2FA)

  El 2FA està desactivat quan inicieu l’aplicació per primera vegada, ja que, sincerament, és una manera molt complicada d’iniciar sessió al vostre compte. Tanmateix, si sou un adhesiu per a la seguretat, és el que realment no podeu fer.

  Podeu habilitar 2FA si aneu a les preferències de l’aplicació – Seguretat: autenticació de dos factors.

  dashlane que permet la configuració 2fa

  Haureu de fer clic a la part inferior i introduir la contrasenya principal per desbloquejar la configuració i, després, podeu activar-la. Aleshores, se us dóna l’opció d’utilitzar 2FA cada vegada que inicieu la sessió a Dashlane o només quan inicieu la sessió des d’un dispositiu nou. Nosaltres l’hem escollit, perquè és simplement més convenient.

  dashlane 2fa configuració addicional

  Dashlane us demanarà que baixeu una aplicació d’autenticador. Trieu entre Google Authenticator, Duo Mobile o Authy.

  dashlane demana que descarregueu l'aplicació d'autenticació per a 2fa

  Un cop descarregat l’autenticador preferit al mòbil, utilitzeu-lo per escanejar el codi QR proporcionat per Dashlane. A continuació, es mostrarà un codi a l’autenticador. Escriviu-lo al quadre següent, toqueu el següent i heu acabat!

  enllaços de dashlane amb aplicació d'autenticació amb QR

 • Seguretat en el coneixement zero

  Com tots els bons gestors de contrasenyes, Dashlane practica la seguretat en coneixement de zero. Això vol dir que les vostres contrasenyes connectades a l’aplicació només les podeu visualitzar tu i les persones amb qui ho compartiu, ningú més.

  Fins i tot el personal de Dashlane no podrà veure les dades de la volta, perquè sou l’únic amb la contrasenya principal..

 • Xifratge AES-256

  Les dades de la volta es protegeixen amb el xifratge AES-256 de grau militar. Si Dashlane té una fuga de dades, els lladres de dades podrien posar-se a mans de les dades de la volta, però no podran llegir-les gràcies a aquest estàndard de xifrat..

 • Xifratge Biomètric

  Els nostres telèfons són un dels majors riscos de seguretat de la nostra vida moderna. Si el mòbil és robat físicament, els lladres també tindran accés a les vostres dades. Afortunadament, Dashlane va implementar Xifratge Biomètric, el que significa que la SEU empremta en miniatura podrà desbloquejar les contrasenyes emmagatzemades a l’aplicació.

8. Té contactes d’emergència!

El sh * t toca el ventilador i necessiteu que algú accedeixi al vostre correu electrònic, però no, no! No recordeu la vostra contrasenya!

Dashlane us permet establir contactes d’emergència, de manera que podeu assignar a amics de confiança per passar pels vostres comptes seleccionats. Per fer-ho, hauran de sol·licitar-vos accés i, un cop aprovada aquesta sol·licitud, el vostre amic pot obtenir la informació del correu electrònic que necessiteu desesperadament..

Si us preocupa el vostre amic que es passeja quan no se li suposa, no tingueu por: no haureu de sol·licitar accés cada vegada que inicieu la sessió i podreu rebutjar aquesta sol·licitud perquè no puguin mirar les vostres dades privades. voluntat desagradable.

4 coses que no ens agrada sobre Dashlane

Per molt impressionant que ha estat fins ara Dashlane, no està sin falles. Passem per les que no podem aguantar, de manera que almenys sabreu en què us endinsareu.

1. El dashlane és car

A 3,33 dòlars mensuals facturats anualment (40 dòlars anuals), Dashlane és un dels gestors de contrasenyes més cars que hem provat fins ara. Tot i això, hem de ressaltar que, tot i que és car, pensem que val la pena els diners si s’ho poden permetre.

2. El pla gratuït només permet 50 contrasenyes

El seu pla gratuït és, en realitat, un dels pitjors que hem trobat. Nosaltres preferim que no tinguin un pla gratuït, per ser sincer. Obtindreu l’experiència bàsica de Dashlane, però només us limitareu a 50 contrasenyes de la volta.

Per afegir insult a les lesions, el pla gratuït també et limita a un dispositiu, sense sincronitzar-se amb mòbils i altres ordinadors. Si només treballeu amb un sol equip, està bé. Si voleu que tots els usuaris que agradin els seus dispositius siguin el més sincronitzats possible, el pla gratuït és realment suplicable.

3. Cap pla de família

De manera que això relaciona amb el Dashlane que és car. A 40 dòlars anuals, esperem poder compartir el compte amb la nostra família, però aquesta opció no està disponible. Si voleu que la vostra dona tingui les mateixes comoditats que vosaltres, haureu de cobrir més de 40 dòlars anuals.

Els vostres pares, $ 40 dòlars cadascun. El nen molest? 40 dòlars més.

Es pot afegir ràpidament al gestor de contrasenyes més car que trobareu.

El pla de Dashlane & Preu: visió general

Dashlane només té dos plans, bastant senzill.

FreePremium
Nombre de passwordUp a 50Unlimited
Nombre de dispositius1 Il·limitat
Autenticació de dos factors Sí
Ús del compte a 5 Unlimited
VPN (protecció WiFi) No
Monitor web fosc No
Preu /mo$0$3.33

Com es resisteix Dashlane contra la competència?

Així que us hem donat a conèixer tot allò que estimem i odiem sobre Dashlane. És un maleït gestor de contrasenyes amb pocs defectes, però, com es compara amb els altres agents del sector?

Fem una ullada ràpida.

Dashlane VS NordPass

 • Valor
  Dashlane és fàcilment el gestor de contrasenyes més car que hem provat, per la qual cosa NordPass els obvia a la tarifa.

  Tanmateix, el valor és subjectiu. Creiem que NordPass és barat, però no ofereixen gairebé la meitat del Dashlane.

  Haurem de dir que Dashlane ofereix més valor aquí.

 • Utilitat
  Un programa només és bo que la seva interfície d’usuari, i ambdós administradors de contrasenyes tenen excel·lents dissenyadors d’UI.

  Ambdues estan dissenyades per fer que l’usuari se senti acollit, a partir del procés de bord fins a utilitzar realment el programa.

  En cap moment ens sentíem desconcertats o frustrats pel programari.

  Els dos gestors de contrasenyes funcionen igualment bé en aquest departament.

 • Característiques
  NordPass és molt nou al mercat, per tant, encara no han tingut el temps d’implementar moltes funcions al seu programa..

  Dashlane ja fa anys que coneixen bé el mercat i saben quines són les característiques a implementar per diferenciar-los de la competència.

  Els dos gestors de contrasenyes realitzen molt bé els deures bàsics, però Dashlane deixa a NordPass polsada amb les seves característiques úniques, com ara el Dark Web Monitoring i la VPN integrada gratuïta..

 • Seguretat
  Com a gestors de contrasenyes, la seguretat és vital perquè ningú vol que les seves dades privades es filtrin perquè exploti el món.

  Ambdós programes van sortir bé aplicant les funcions de seguretat més estrictes disponibles en els seus sistemes, com ara l’arquitectura de coneixement zero, el xifrat 2FA, el AES256, etc..

  Totes dues funcionen igualment bé en termes de seguretat.

Gestor de contrasenyes de Google Dashlane VS

La gent està més familiaritzada amb el Gestor de contrasenyes de Google (GPM) perquè és predeterminada amb Chrome. Si ho compareu amb Dashlane, haureu de veure la diferència entre un gestor de contrasenyes gratuït i premium.

 • Valor
  La GPM és gratuïta, per tant, hauria de proporcionar el millor valor.

  Tot i així, creiem que això és incorrecte. Personalment crec que GPM és com una armadura inicial en els jocs en línia.

  És bàsic i s’aconsegueix la feina, però prefereixo pagar una millor armadura, simplement n’obtenim més valor, en termes de característiques, seguretat, facilitat d’ús, tot.

  Així, si voleu eliminar cap efectiu, GPM us proporcionarà més valor.

  Si voleu un gestor de contrasenyes amb beneficis reals, Dashlane és el que més necessiteu.

 • Utilitat
  Així, doncs, la GPM està incrustada a Chrome i apareix automàticament tot el temps per desar les contrasenyes.

  Tècnicament, això fa que la GPM sigui molt fàcil d’utilitzar, ja que tot està automatitzat.

  El problema és que moltes de les funcions de GPM estan ocultes en la configuració de Chrome, cosa que significa que la gent no sap ni que existeixen..

  De fet, aposto que si no mencionés que el GPM té un generador de contrasenyes, ni ho sabríeu..

  La fantàstica interfície d’usuari de Dashlane permet accedir fàcilment a totes les seves funcions i fer-ho un somni senzill. Podeu veure totes les seves funcions d’un cop d’ull i no es necessiten més que uns clics per fer-les servir.

  El punt de facilitat d’ús és evident per a Dashlane.

 • Característiques
  Totes dues tenen les mateixes funcions bàsiques.

  Tot i això, Dashlane té més funcions que milloren la qualitat de vida de l’usuari.

  Parlem de categories, la possibilitat de desar els registres d’aplicacions, dades personals, notes segures.

  No s’ofereix cap d’aquests amb GPM.

 • Seguretat
  Dashlane utilitza el millor tipus de mesures de seguretat disponibles al seu sistema. Tecnologia de coneixement zero, xifratge AES256 de grau militar … ja ho hem comentat abans, obteniu el simulacre.

  El GPM utilitza … bé, no ho sabem realment.

  No hem trobat cap informació relativa a les mesures de seguretat que utilitza la GPM, tot el que sabem és que les dades es xifren.

  Com que realment sabem quina mena de seguretat utilitza Dashlane i res sobre GPM, suposo que Dashlane arriba!

Veredicte: Haureu d’anar cap a Dashlane?

Ens encanta Dashlane. És el el millor gestor de contrasenyes hem tingut el plaer de revisar-ho, i realment és un goig fer servir.

Després de provar completament una llista sencera de gestors de contrasenyes per veure com funcionen, Dashlane és de molt el millor hem intentat.

La interfície d’usuari és senzilla i està ben feta. És intuïtiu i fàcil d’aprendre a utilitzar, de manera que el programari no us deixarà massa intimidat. El procés embarcat és el que és millor del que hem experimentat fins ara. Bàsicament ho fa tot per nosaltres mentre actuem com un petit tutorial.

Té categories realment útils que transcendeixen només la gestió de contrasenya i algunes de les funcions són senzilles i divertides d’utilitzar, com el generador de contrasenya esmentat anteriorment..

La monitorització web fosca de Dashlane és útil i ens ajuda a mantenir les pestanyes al nivell de seguretat de les nostres contrasenyes. La VPN gratuïta amb el compte premium també és molt ben rebuda!

Suposo que el major problema que tenim amb Dashlane és el preu.

Arrodonit fins a 40 dòlars anuals per un compte, esperem poder compartir-ho amb almenys el nostre cònjuge, però Dashlane no ofereix aquesta opció.

El seu pla gratuït és bàsicament prou bo perquè els usuaris puguin tastar el pla premium. Un cop acabat el judici premium, el seu pla gratuït és bàsicament brossa, amb només 50 contrasenyes emmagatzemades.

Si no t’importa pagar preus premium per productes de qualitat, nosaltres també recomano molt Dashlane.

És el millor administrador de contrasenyes que es poden comprar.

Però si busqueu una mica més econòmic el seu pressupost, potser voldreu consultar la nostra llista de millors gestors de contrasenyes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map