19 egyszerű trükk a 40% -os e-mail nyitási arány eléréséhez (A Végleges E-mail Marketing Útmutató 4. rész)

Ha valaha is küldött e-mail kampányt, akkor ismeri a „küldés” gomb megnyomásának „félelmét”.


Arra készülsz, hogy ezer e-mailt küld oda, de bárki megnyitja őket?

A legfrissebb jelentés szerint az e-mailek átlagos nyitott aránya: 22.87%. De ezt sokkal magasabbra lehet elérni néhány okos trükkövel és csípéssel.

Íme egy olyan kampány eredménye, amelyet a közelmúltban vezettem egy zeneipari ügyféllel, amely 40,7% -os nyitott arányt kapott:

MailChimp-kampány

Ez több mint kétszerese az ipari átlagnak. Ez sok próba és hiba csúcspontja volt, de a 19 tipp legtöbbjének felhasználásával csináltam. Kipróbálták őket.

Ez a cikk végére megkapja az összes trükköt, amelyekre szükség van a nyitott arány növeléséhez.

Gondoljon csak arra, hogy ha 2000 előfizetője van, mint ahogy az ügyfelem a fenti listán tett, és 5% -kal növeli a nyitott tarifát, akkor ez még 50 potenciális ügyfél.

Tipp: Ez a negyedik cikk a végleges e-mail marketing sorozatomban, tehát ha hiányzott a többi rész, nézd meg őket itt:

 • 1. rész: A 11 legjobban konvertáló regisztrációs űrlap
 • 2. rész: Tartalomfrissítés – a leggyorsabb út több előfizetőhöz
 • 3. rész: Fokozza az elkötelezettséget & bevétel e-mail üdvözlő sorozattal
 • 4. rész: 19 egyszerű trükk a 40% -os e-mail nyitott arány eléréséhez
 • 5. rész: A tökéletes tárgysor: 18 trükk a szögeléshez
 • 6. rész: Az e-mail marketing működik? 14 alapvető mérőszám

Ugorjunk egyenesen:

I. rész: Előfizetők

Mielőtt megkezdenénk a tárgysorok megjavítását vagy a szállítások ütemezését, az első lépés az előfizetők megnézése.

E-mail nyitott arány

(Képforrás)

1. Távolítsa el az inaktív előfizetőket, akik megsemmisítik a nyitott arányt

Lehet, hogy 100 000 előfizetője van, de ez a szám nem jelent semmit, ha nem nyitják meg az e-maileidet. Nagyon sok előfizető bír nagyszerűnek, de sajnos csak „hiúságmérő”.

A mennyiség helyett összpontosítson a lista minőségére. Összpontosítson az aktív előfizetőkre, akik rendszeresen nyitják meg az e-maileket. Ők akarnak hallani rólad.

Ha egy előfizető hat hónapon belül nem nyitotta meg e-maileit, ideje eltávolítani őket. Ugyanez vonatkozik minden „nehéz visszapattanásra” (azaz az e-mailt nem lehet kézbesíteni). Pénzt fizet, ha elküldi nekik, és lefelé húzza a nyílt kamatlábat.

Mint láthatja, ez az alább feliratkozó három éven át és 23 kampány alatt nem nyitott meg e-mailt, és nem kattintott rá..

inaktív előfizetők

Ez nem feltétlenül jelenti az e-mailek szopását! Lehet, hogy már nem szükségesek az Ön által kínált szolgáltatásokra, vagy esetleg egyszerűen nem ellenőrzik tovább ezt az e-mail címet.

Az a kérdés, hogy listáján csak kiváló minőségű előfizetők vannak-e. Minőség a mennyiség felett.

Egy trükk, amelyet felhasználhat, egy utolsó árokú e-mail. Küldjön e-mailt mindenkinek, aki hat hónap alatt még nem nyitott meg a tárgysorban: „Egy ideje nem hallottunk rólad…”, és kérdezze meg tőlük, hogy szeretnének maradni a listán. Kínálhat kedvezményt vagy ösztönzést a tartózkodáshoz is.

2. Tisztítsa meg a helytelenül írt e-mail címeket

Ez egy gyors és egyszerű módja annak, hogy még néhány megnyitást megkapjunk. Futtassa az előfizetői listát, és javítsa ki a helyesírási hibákat.

Szinte mindig van néhány, aki benyújtotta „[Email protected]”Vagy„[Email protected]”. Módosítsa a címet, és kérje meg, hogy erősítse meg helyes e-mail címüket.

3. Hagyja az előfizetőknek, hogy kiválasszák, milyen e-maileket kapnak és mikor

Egyes előfizetők hetente kétszer örömmel hallják Önt. Mások inkább a havi frissítéseket részesítik előnyben.

Néhányan csak a kedvezmények iránt érdeklődnek. Mások hallani akarnak minden új blogról, amelyet közzétesz.

Elkerülheti az előfizetők túlterhelését, ha hagyja, hogy válassza ki, milyen gyakran kapnak e-maileket és milyen típusú tartalmat szeretnének olvasni. A legjobb, ha ezeket a lehetőségeket megadja számukra, amikor feliratkoznak. Nézze meg, hogy a Skift utazási társaság hogyan választhat napi, heti és egyéb lehetőségek közül.

Hagyja az előfizetőknek választani

4. Szegmentálja a listáját, így az előfizetők releváns e-maileket kapnak

Az alacsony nyitott arány egyik legnagyobb oka az, hogy az e-mailek egyszerűen nem relevánsak az előfizető számára.

Például egy seattle-i előfizető valószínűleg nem érdekli a New York-i tíz legjobb kávézót. Ebben az esetben elkülönítheti előfizetői listáját hely szerint. Most elküldheti a helyspecifikus tartalmat a közönségének.

A profi MailChimp-fiók lehetővé teszi a lista szegmentálását demográfiai adatok, érdeklődési körök vagy vásárlási viselkedés szerint. Például az Asos vállalat különféle e-maileket küld neked, a ruházat preferenciája és a vásárlási előzmények alapján.

A MailChimp alkalmazásban ezt egyszerűen a címkék és az „egyedi mezők” segítségével oszthatja szét a közönség különböző kategóriákba. Egy jelentés szerint Az emberek 39% -a aki ezt tette, magasabb nyitott kamatlábakat látott. 20% -uk is magasabb eladásokat látott.

II. Rész: Az e-mailek tartalma

Eddig szigorítottuk az előfizetői listát. Most nézzük meg, hogyan növelheti tartalma a nyitott arányt.

5. Adjon hozzá értéket minden e-mailhez

A nehéz igazság az, hogy az előfizetők csak akkor nyitnak e-mailt, ha ez hozzáadott értéket jelentenek életükhöz. Jó okot kell adnia az embereknek az e-mailek megnyitására.

A legjobb módja ennek? Adjon kézzelfogható értéket minden egyes alkalommal.

A Vox például e-mailt küld a nap rövid, pillanatnyi hírekkel. Nem szerezheti be a saját webhelyüket, és rendkívül hasznos, ha elfoglalt napja volt.

Hozzáadott érték

Ha egy előfizető elkezdi a hírleveleit hatalmas értékekkel társítani, akkor minden alkalommal megnyitja. Még csak figyelni fognak rá.

Ez egy hosszú távú stratégia. A gyors győzelmek és trükkök, mint például az intelligens tárgyak, egyszeri kampányokban működhetnek, de a következetesen magas nyitott árak elérésének igazi módja a hűség és a jó hírnév építése a nagyszerű tartalmak révén. Próbáljon megbizonyosodni arról, hogy valami olyan, amit máshová nem jutnak el.

6. Ragyogjon egy ragyogó, közvetlen tárgysorozatot

Tárgysorok megteremtik vagy eltörik a nyitott árakat. Valójában annyira fontosak, hogy az e-mail sorozat ötödik részét nekik szenteltem.

Röviden: a közvetlenül a ponthoz tartozó tárgysorok általában a legjobban működnek. A MailChimp 40 millió e-mail tárgysorban és a telefonszámban futtatta a számokat a legjobb előadók meglepően unalmasak voltak:

 • [cégnév] értékesítés & marketing hírlevél, vagy
 • [cégnév] 2005. májusi hírlevél,

amely 60% -os nyitott kamatot szabott meg.

Természetesen az nem fáj, hogy újra és újra dobjunk néhány furcsa, clickbait stílusú témát. Ez az egyszerű vállalkozóktól Yaro Stark különösen érdekes volt:

Yaro intrika kattintással

A legtöbb idő azonban arra összpontosít, hogy az előfizetőknek pontosan megmondja, milyen értéket kapnak az előfizetők.

7. Beszéljen közvetlenül az előfizetőjével, hogy személyes legyen

Az e-mail hírlevelet gyakran előfizetők ezrei kapják. A trükk az, ha úgy tűnik, mint egy személyes e-mail, közvetlenül egy ember számára.

Melyik e-mailt nyitja meg nagyobb valószínűséggel:

„20% kedvezményt kínálunk ügyfeleinknek”… vagy

“Sarah, van egy 20% engedmény az Ön számára”

Feltételezve, hogy a neve Sarah, megnyílik a második! Több ezerre küld, de beszéljen minden előfizetővel külön-külön. Ugyanezt a személyes hangszínt használja az e-mailben is.

Jobban ismeri a közönséget, mint bárki más. Beszélj velük oly módon, hogy összekapcsolódjanak.

8. Használjon egy üdvözlő sorozatot a hosszú távú nyitott kamatlábak meghatározásához

Legfrissebb feliratkozói vannak a leginkább elkötelezettek és valószínűleg nyitják meg az e-maileket. Használja ki ezt azáltal, hogy rengeteg értéket ad nekik az elején.

Lépjen be az első néhány e-mailbe, miközben új előfizetői forróak, és erős kapcsolat alakul ki. Ez hosszú távon garantálja a nyitott kamatlábakat, és szokássá válik.

Üdvözlő sorozat

Az üdvözlő sorozat a legjobb trükk itt. Ha öt vagy hat egymást követő e-mailt küld el közvetlenül az előfizetés után, kapcsolatba lép az olvasóval. Előfizetője tudja, mire számíthat, és szokást alkot. Kezdenek figyelni az e-maileire.

Az e-mail marketing sorozat 3. része az üdvözlő sorozatra összpontosított, tehát fuss vissza, és nézd meg.

9. Küldje el valós személytől, nem üzleti nevet

A statisztikák azt mutatják, hogy a valódi névből származó e-mailek a jobb nyitott árfolyam mint egy vállalkozástól.

Az ok meglehetősen egyszerű. Arra jöttünk, hogy figyelmen kívül hagyjuk egy üzleti címről származó e-maileket, mivel azt marketinghez vagy reklámhoz társítottuk. A valódi neved használatával személyesebbnek és kevésbé értékesnek érzi magát.

Személy szerint úgy gondolom, hogy a legjobb keverni a kettőt. Például elküldöm e-maileimet a „Daren, at Bitcatcha” -ról.

Ezzel megteremtem a személyes kapcsolatot, de emlékeztetlek arra is, hogy hova regisztráltál.

10. Hagyja az e-mailjeit egy sziklacserélőn

Mindannyian tudjuk, hogy a legjobb könyvek fejezeteiket ijesztõ sziklafallal fejezik be. Alig várhat, hogy elolvassa a következő fejezetet! Ugyanezt megteheti az e-mail hírlevelekkel. Írjon nekünk valami különlegeset, vagy szövjön be egy történetet több hírlevélben.

Amikor legközelebb az e-mailt látja a beérkező levelek mappájában, szívesen kinyitja azt és megtudja, mit fog tanítani nekik!

III. Rész: Időzítés

Ha magas nyitott rátát akarsz, akkor elengedhetetlen, hogy a kampányok gyakorisága és szabályszerűsége megfelelő legyen. A küldés pontos ideje és napja is fontos. Nézzük meg, miért:

E-mail időzítés

(Képforrás)

11. Válassza ki a közönség számára legmegfelelőbb időt és napot

A hírlevél elküldéséhez megfelelő pillanat kiválasztása forró téma az e-mailes marketingszakemberek körében.

A saját adatok elemzése után a MailChimp megállapította, hogy a nyitott kamatlábak a saját értékükön vannak legmagasabb kedden, szerdán és csütörtökön 10 körül. Ezen a ponton a hétvégétől megtisztítottuk a postafiókunkat, beépítettük a hétbe, és egy 10:00 -es e-mail üdvözlő figyelmeztetésként veszi körül a munkát..

A tapasztalat azonban hasonló tanulmányt végzett és felfedezte, hogy az e-mailek nyitva tartása milyen volt magasabb a hétvégén – amikor az emberek kevesebb e-mailt érkeztek. Egyetértettek abban, hogy a délelőtt a leghatékonyabb idő.

Azt gyanítom, hogy a vállalkozások közötti e-mailek a hét közepén kapják a legmagasabb nyitott arányt, míg a hobbi, az e-kereskedelem és a szabadidő e-maileit hétvégén nyitják meg..

Ez csak egy tömeg, és azt tanácsolom, kísérletezzen a közönséggel, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb időt.

Minden esetben küldje el az e-mailt dél reggel a címzett megfelelő időzónájában. Ezt megteheti a MailChimpben az ‘idővetem’ funkcióval.

Időwarp funkció a Mailchimp-ben

12. Küldjön e-mailt rendszeres és következetes időközönként

Válasszon ütemtervet, és tartsa be azt. Ha hetente egyszer csütörtök reggel, akkor mindig hetente egyszer csütörtök reggel.

Az előfizetők beérkező leveleinek véletlenszerű beszüntetése zavaró és zavaró. Azáltal, hogy hírleveleit rendszeres és következetesvé teszi, az előfizetők elkezdenek számítani rájuk, és megszokják a megnyitást.

13. Nem túl gyakran, de nem túl gyakran…

Csak Ön dönti el, hogy milyen gyakran küldje el a kommunikációt, de vigyázzon két dologra: az e-mailek fáradtságára és a feledékenységre!

Először: ha az előfizetők túl gyakran kapnak túl sok e-mailt, csalódottá válnak. Az e-maileket ezután olvasatlanul hagyják.

Ha azonban túl sokáig hagyja az e-mailek között, az előfizetők elfelejthetik, hogy ki vagy, vagy miért iratkoztak fel. Lehet, hogy figyelmen kívül hagyják az e-mailt, törölhetik vagy leiratkozhatnak.

Vannak kivételek e szabály alól. Néhány napi hírlevél nagyszerűen működik, de ha ezt az útvonalat választja, akkor ellenőrizze, hogy az előfizetők tudják-e, miért iratkoztak fel!

Ha az előfizetőket az e-mailek fáradtsága okozza, használjon egy utolsó árok üzenetét, hogy megakadályozzák őket a teljes előfizetésből. Például az thrillist felkéri azokat, akik feliratkozni készülnek, ha kevesebb e-mailt szeretnének kapni ehelyett.

kevesebb e-mailt kap

14. Küldje el kétszer!

Ez egy alattomos trükk, és ezt magam nem használom. De tudom, hogy vannak olyan marketingszakemberek, akik ezt teszik, ezért hagyom, hogy döntsön.

Miután hírlevele elmúlt, várjon egy hétig, és nézzen vissza a nyitott árfolyamra. Gyűjtse össze azokat az e-mail címeket, amelyek nem nyitották meg először, és küldje el újra nekik.

Megpróbálhatja ez alkalommal megváltoztatni a tárgy címét, hogy ösztönözze több embert a nyitásra. Egy marketingszakértő, Neal Taparia, 55% -kal tovább tudta elérni ezt a technikát.

IV. Rész: Bónusz trükkök

A trükkök, amelyek nem igazán illeszkedtek másutt!

15. Maradjon távol a spamszűrőktől

Az e-mail kliensek jól képzettek a spam jellegű e-mailek észlelésére. A nyilvánvaló promóciós példányú tárgysorokat valószínűleg elutasítják, ezért kapcsolja ki a caps-lockot, és tartózkodjon távol a felkiáltójeltől!

Vessen egy pillantást erre a listára spam kiváltó szavak is, és kerülje meg őket minden áron.

16. Tartson egységes kialakítást

A legmagasabb átkattintási arányok elsajátították az előfizetői lojalitás művészetét. Azért nyitnak meg e-maileket, mert a feladó ismerős és megbízható. A következetes elrendezés és kialakítás elősegíti ezt a hűséget és ismereteket.

A MailChimp rengeteg különféle sablonnal rendelkezik, de ellenáll annak a szorgalomnak, hogy minden kampányban megváltoztassa.

17. Ellenőrizze, hogy működik-e egy mobil eszközön

Munka okostelefonon és mobil eszközökön

Az e-mailek 66% -a mostantól okostelefonon vannak megnyitva, ezért győződjön meg arról, hogy hírlevele fantasztikusan néz ki iPhone-on, táblagépen vagy bármilyen más mobil eszközön.

A legtöbb e-mail szolgáltatás „adaptív tervezést” használ, hogy automatikusan ellenőrizze, hogy az e-mail működik-e egy mobil eszközön, de mielőtt mindenkinek elküldené, futtasson egy tesztet..

18. Kérdezze meg a feliratkozókat, miért távoztak

Ha szeretné tudni, hogy az emberek miért nem olvasják el az Ön e-maileit, kérdezze meg azokat, akik leiratkoztak. A becsületes és őszinte visszajelzéseket nem mindig könnyű meghallgatni, de a legtöbbet megtanuljátok belőlük.

Amikor egy felhasználó feliratkozik, jelölje be a jelölőnégyzetet, és kérdezze meg őket, hogy miért távoznak. Túl gyakran küld e-mailt? Az adatai nem relevánsak?

A kérdés megválaszolásával javulhat a meglévő előfizetőknek nyújtott szolgáltatás.

19. Tesztelj, tesztelj, tesztelj! És tesztelje újra

A marketingnek az a nehéz része, hogy nincs helyes válasz. Nincs „legjobb” tárgysor vagy „tökéletes” idő a hírlevél elküldésére.

Ha nem biztos benne, futtasson egy felosztott tesztet a felfedezéshez. Nem tudok választani a tárgysorok között? Végezzen egy osztott tesztet előfizetői listájának kis részével. Amelyik a legmagasabb nyitott arányt váltja ki, az a legjobb tárgysor.

Próbáljon megosztott tesztet futtatni különböző napokon és időpontokban. Mikor reagál a közönség a legjobban?

Ez minden az e-mail sorozatom 4. részében! Ne felejtsd el ellenőrizni az 1., a 2. és a 3. részt, és vigyázzon a következő témakörre, amely a tökéletes tárgysor készítéséről szól..

Tesztelte és módosította az e-mail nyitott arányát? Mi az Ön tapasztalata, és mi működik a legjobban az Ön számára? Tudassa velünk a megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map