A magasabb átkattintási arány titkai a Facebook-hirdetéseiben

Sokat használom a Facebook hirdetéseket.


Valójában az egyik legjobb befektetési hozamot adnak nekem egy marketingstratégiánál …

És minden alkalommal, amikor hirdetési kampányt indítok, jobb eredményeket kapok. Megtanulok valami újat.

Ma azt hittem, hogy megosztom veletek néhány sikeres módszeromat.

Először meg kell határoznia egy konkrét célt.

1. Állítson be egy célt

Legyen nagyon konkrét abban, hogy mit szeretne elérni a Facebook hirdetéséből.

Fokozza az értékesítést? Ezután válasszon egy adott terméket, amelyre a figyelmét összpontosítja.

Legyen konkrét a céljaival kapcsolatban

Amint az a képen látható, ez a kiskereskedő egy nagyon konkrét elemet választott, hogy hirdetjen az idővonalamon. Ne csak vezesse az embereket a webhelyére. Vezesse őket egy adott elemhez vagy termékhez. Sokkal könnyebb megcélzni a megfelelő embereket. Ez azt jelenti, hogy magasabb átkattintási arány és jobb konverziók vannak.

A Facebook szintén segít itt. Rengeteg lehetőséget kínálnak hirdetésének meghatározására. Ebben az esetben további átkattintásokra van szükség. Tehát feltétlenül válassza a következő lehetőségek egyikét:

Válassza az egyik lehetőséget

A közönség meghatározása & célzás

2. Cél az érdeklődési körök, hobbi és helyszín alapján

A Facebook valóban egyedülálló helyzetben van, hogy megcélozza a felhasználókat kedvelt, nem tetszik és demográfiai adataik alapján.

A Facebook összegyűjti ezeket az adatokat, és felhasználja arra, hogy ránk hirdetéseket célozzon.

Kiváló hír a hirdetők és a vállalkozások számára. Ez azt jelenti, hogy pontosan kiválaszthatja, ki látja el az akcióit.

A hirdetéseket 23-25 ​​éves férfiak számára jelenítheti meg, akik szeretnek kötéshez és heavy metal zenéhez… (Most ez egy réstani piac). Minél célzottabb és konkrétabb a közönség, annál jobb az átkattintási arány.

Fókuszban a célzott közönség

3. Célozza meg webhelyének látogatóit

Gondolkodj el rajta. Az emberek nagy valószínűséggel kattintanak a hirdetésére, ha már ott voltak a webhelyén. Máris felismerik a márkanevet.

Már érdekli, hogy mit mondasz.

A Facebook segítségével dönthet úgy, hogy hirdetéseket küld csak azoknak, akik meglátogatták az Ön webhelyét.

Így működik. Először is, győződjön meg róla a sütik aktiválódnak a webhelyén. Most, amikor kiválasztja a célközönséget, kattintson az „Egyéni közönség létrehozása” gombra.

Ezután nyomja meg a “Webhely-forgalom”.

Hozzon létre egyéni közönséget

A Facebook most sütiket fog használni az Ön webhelyén, hogy nyomon kövesse webhelye látogatóit, és hirdetéseket küldjön, amikor visszatérnek a Facebook-ba.

Ez egy nagyszerű módszer a márkád létrehozására és a tudatosság növelésére. Mivel ők már ismerkednek veled, az átkattintási arány növekedni fog.

4. Célozza meg e-mail listáját

Az e-mail listáján szereplő előfizetők szintén már érdeklődnek a vállalkozásod iránt.

Ha elolvasta az „értékesítési csatorna” üzenetét, akkor tudja, hogy továbbra is táplálnia kell az e-mail előfizetőit. Egy kis extra munkával teljes, fizető ügyfelekké alakíthatja őket.

Ennek egyik módja a Facebook hirdetéseinek a hírcsatornákon történő népszerűsítése. Persze, e-mailt küldhet nekik, de ez a márkatudatosságról szól. Ők már szoktak látni az üzeneteket a beérkező levelekben. A neved beillesztése a Facebook-hírcsatornába újabb szelíd emlékeztetőt ad számukra.

Megint ezt az „egyéni közönség” oldalon találja meg. Most egyszerűen töltsön fel egy CSV-fájlt, illessze be kézzel a címeket, vagy használja a MailChimp-fiókját. A Facebook megkeresi ezeket a felhasználókat az adatbázisában, és hirdetéseket fog szolgáltatni számukra.

Használja az e-mail listáját

A reklámozni kívánt tartalom kiválasztása

5. Próbáljon reklámozni a tartalmat az eladási oldalak helyett

Gondoljon arra, hogy Ön és közönsége hogyan használja a Facebook-ot. Nem megyünk oda termékekre és értékesítésre. A Facebook-on vagyunk, hogy élvezhessük a tartalmat. Videókat és blogokat keresünk.

Ahelyett, hogy elárasztaná az emberek táplálékát hirdetésekkel, adja meg nekik, amit akarnak. Adj nekik tartalmat! Készítsen kiemelkedő tartalomdarabot, és ügyeljen rá. Szerezd meg ezt az első átkattintást, és gondolkodj el később eladni nekik.

A tartalom, nem az értékesítés oldalának népszerűsítése

Például ez a marketingszakértő nem próbál semmit eladni neked. Csak bemutat egy webináriumot. Ez egy remek tartalom, amely az ajtóba vezet.

Győződjön meg arról, hogy a cím ugrató és érdekes. És ellenőrizze, hogy egyezik-e a célközönséggel.

Ez a technika továbbítja az átkattintási arányt a tetőn keresztül. Aggódhat, ha eladja nekik, mihelyt elérik az Ön webhelyét. Emlékezik, Az emberek 96% -a nem hajlandó azonnal vásárolni tőled. Tehát egy termék orra elé helyezése nem mindig fog működni.

Ez az ügyfelek ápolásáról szól. Késleltetett megtérülést jelent, de erősebb hosszú távú stratégiát jelent.

pótlék

Hogyan készíthetünk kiemelkedő tartalmat?

6. Hozzon létre egy optimalizált egyedi kezdőlapot

De mi van, ha azonnali megtérülést szeretne elérni a befektetéshez?

Lehetőség van egy olyan hirdetés felállítására, amely egy gombnyomással fizeti magát. Ehhez hihetetlenül hatékony céloldalra lesz szüksége. A látogatók küldése a szokásos értékesítési oldalra nem fogja csökkenteni azt.

Az Ön egyedi céloldala okkal szolgál az embereknek a termék megvásárlásához. Nemrég készítettünk egyet itt, a Bitcatcha-ban a fekete péntek webáruház-termékeinek eladására.

Készítsen egy céloldalt hirdetése számára

Lehet, hogy embereket küldtünk a honlapunkra, és hagyhattuk, hogy kitalálják. Ehelyett egy nagyon célzott és meggyőző értékesítési oldalt készítettünk.

A hirdetése kapcsán adja meg az embereknek egy nagyon konkrét okot, hogy kattintsanak a linkre. Az értékesítésnél célzottnak és pontosnak kell lennie.

Erőteljes szöveg és képek

7. Másolás: egyenesen a lényegre kerül

Az emberek gyorsan görgenek a Facebookon. Nagyon gyors. Csak akkor állunk le, amikor valami felhívja a figyelmét. Gondoljon arra, hogyan használja az idővonalát. Görgessen és szkenneljen mindaddig, amíg meg nem talál valamit.

A főcím másolata a fő módszer az emberekkel való kapcsolattartáshoz. Megállítani őket a pályáikban, és figyelmeztetni őket.

A trükk merész, egyszerű és közvetlen. Nincs ideje arra, hogy vicces vagy okos legyen a Facebook hirdetéseiben. Rövid, éles mondatok és sok kulcsszó minden, amire szükséged van.

Egyenesen a lényeg

Vegyük például a Shopify legújabb hirdetését. A címsoruk egyszerű és közvetlen: Építsd meg áruházodat az FB-n!

De legyen meggyőző. Legyen vonzó.

8. Használjon kiemelkedő képet. Még jobb, ha használ egy videót

A Facebook algoritmusát gondosan hangoljuk úgy, hogy prioritássá tegye a fényképeket. Nemrégiben megcsinálta ezt az algoritmust, hogy a videót prioritássá tegye.

Használjon videót hirdetésként, és ezzel növelheti megnézési esélyeit. Az emberi szem sokkal valószínűbb, hogy megáll egy darab videotartalommal is.

Nézze meg a Disaronno hirdetését. Még csak nem is kérnek tőled, hogy vásároljon semmit. De 2,2 millió megtekintésével eléri a közönséget! Koncentráljon először a figyelem felvételére, majd vezesse az átkattintásokat.

Használjon szép képeket / videókat

Teszt, teszt, teszt

9. A / B hasad

Még a világ legokosabb marketingszakértője sem tudja biztosan, hogy a megfogalmazás, a képek vagy a közönség hogyan fog jobban reagálni. Az A / B hasítás azonban a szöveg pontosan megmondja, mi a leghatékonyabb.

Az Adespresso-t használom az A / B hasításom futtatására. Világosan megmutatja nekem, mi működik, és melyik hirdetéseim kapják a legjobb átkattintási arányt..

Az A / B tesztek célja, hogy két hirdetést egymáshoz igazítsanak. Mindegyik kissé különbözik, és a közönség mintájának küldi el. A Facebook ezután megmondja, melyiknek volt jobb az átkattintási arány.

Kipróbálhat két különböző címet vagy fejlécet. Próbálja ki két különböző képet vagy két kissé eltérő közönséget.

Az a legtöbb kattintásos, amelyben elhúzza a teljes marketing súlyát.

A Facebook hirdetések fizetni tudnak magukért, ha az átkattintási arány tökéletes!

Tudassa velem, ha kérdései merültek fel a Facebook-hirdetéseivel kapcsolatban. Azért vagyok itt, hogy segítsek, és szeretnék hallani a saját kampányaidról!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map