Tartalomfrissítések – A leggyorsabb út több előfizetőhöz (A Végleges Email Marketing Útmutató 2. rész)

Az e-mail lista elkészítése az egyetlen legfontosabb dolog, amit megtehetsz az online vállalkozása számára.


Ez az online marketing legjövedelmezőbb és leghatékonyabb formája. De sajnos ez messze nem könnyű.

Ha egyenként készítette el a listáját, akkor tudja, milyen trükkös!

A 6 részből álló sorozat 1. részében áttekintettük a 11 legjobban átalakító regisztrációs űrlapot, és hol helyezzük el őket. De mit használhat arra, hogy rávegyék az embereket a feliratkozásra? Ingyenes e-könyv? Jelentés? Webinar?

Persze, ezek a lehetőségek jól működnek. De van egy „ólommágnes”, amely jobban teljesít, mint mindegyik:

A „tartalom frissítése”.

Tartalomfrissítések - A leggyorsabb út több előfizetőhöz

Itt használom a Bitcatcha-n, és ez a leghatékonyabb rögzítési forma a webhelyen. És nem én vagyok az egyetlen. Néhány blogger jelentést tesz Óriási növekedés a regisztrációs konverziókban a tartalomfrissítési módszer használatával.

Először térjünk vissza az alapokhoz …

Felzárkózni a Végleges Email Marketing Útmutatóba

 • 1. rész: A 11 legjobban konvertáló regisztrációs űrlap
 • 2. rész: Tartalomfrissítés – a leggyorsabb út több előfizetőhöz
 • 3. rész: Fokozza az elkötelezettséget & bevétel e-mail üdvözlő sorozattal
 • 4. rész: 19 egyszerű trükk a 40% -os e-mail nyitott arány eléréséhez
 • 5. rész: A tökéletes tárgysor: 18 trükk a szögeléshez
 • 6. rész: Az e-mail marketing működik? 14 alapvető mérőszám

Mi a tartalom frissítése??

Mindannyian látták a hagyományos „ólommágneset” vagy ösztönzést, hogy felhívják az embereket az előfizetésre. Gyakran e-könyv vagy jelentés a digitális marketingről. A múltban igazán jól konvertáltak.

Manapság ezek a nagy források kevésbé hatékonyak. Általában túl általánosak. Túl széles. Túl nagy. Ráadásul mindannyian ingyen könyveket halmoztak fel beérkező leveleinkbe, tehát vonakodunk letölteni többet!

4051

Ehelyett az olvasók valami mást keresnek. Valami relevánsabb, konkrétabb és jobban megfelel az igényeiknek. Valami, amit igazán szeretnének letölteni.

Jelenleg olvassa el ezt a cikket az e-mail lista bővítéséről. Tehát biztosan tudom, hogy az e-mail marketing a figyelem és érdeklődés. Miért próbálnék széles körű e-könyvet nyomtatni a közösségi média marketingjéről? Vagy SEO? Vagy bármi mást?

Tudom, hogy érdekli az e-mail marketing, ezért felajánlnom kell valamit az e-mailekkel kapcsolatban.

Itt érkezik a tartalomfrissítés. Ez egy vezető mágnes, amely nagyon releváns ahhoz, amit látogató olvas, és extra értéket kínál a blogbejegyzésen túl. Jobbra nyílik a tartalomban, tehát már elégedett és érdekel, amikor felajánlom. Így néz ki in situ.

tartalom-upgrade-in-situ

Tehát itt van a trükk. Ne kínáljon egy általános ólommágnest az egész webhelyén. Felejtsd el az e-könyveket, a fehér könyveket stb. Ehelyett hozzon létre sok kisebb ösztönzést a különböző témákhoz igazítva.

Nyilvánvaló, hogy időre van szükség ahhoz, hogy egyedi tartalmat hozzon létre, de ezek megharaphatók. Lehet, hogy egy nyomtatható ellenőrző lista, amely összefoglalja a hozzászólást, egy videó magyarázat vagy egy részletesebb esettanulmány. Bármi, ami hozzáadott értéket teremt a meglévő tartalomhoz.

Alsó sor: Ne kínálj olyasmit, amit az olvasói szeretnének. Adjon meg valami értékes és releváns dolgot, amit tud.

Dióhéjban ez a tartalom frissítése. Ön „frissíti” a tartalmat e-mailért cserébe.

Szuperkonvertáló tartalom frissítésem

Íme egy példa arra, hogyan működik a tartalomfrissítés itt a Bitcatcha-n.

A nagy forgalmú blog kiválasztásával kezdtem: ez a cikk a „nyitóoldalakról”. Mivel jó számú látogatót generált, és máris meglehetősen jól konvertált, akkor erõs jelölt volt még több elõfizetõ átalakítására..

bitcatcha-cikk

Maga a bejegyzés hosszú (2000+ szó) erőforrás, ezért úgy döntöttem, hogy a „frissítés” egy egyszerűbb ellenőrzőlista legyen, amely összefoglalja a fő pontokat..

Azt akartam, hogy az olvasóim kinyomtassák és utalhassanak, amikor saját céloldalakat készítenek. Valami, ami valódi, cselekményképes értéket adott.

Az opt-in linket közvetlenül a blog tetején helyeztem el, így nem szabad kihagyni.

Beágyaztam az oldal aljára, tehát két egyértelmű belépési pont van.

Azt is észreveszi, hogy egy fényes sárga dobozba van csomagolva. Felhívja a szemet. Az olvasó kénytelen arra kattintani.

tartalom-upgrade-in-situ

Arra is szívesen próbáltam megbizonyosodni, hogy a tartalom frissítése jól néz ki. A Word-dokumentum néhány golyópontja nem tűnt tisztességes információcserének az olvasóim számára.

Tehát bevontam a grafikai tervezőmet az ügybe, és a következő pontokat alakítottam ki:

tartalom-frissítés-tartalom

Ez az infographic sokkal hatékonyabb. Ez biztosítja, hogy előfizetőim úgy érezzék, mintha érte valami értéket cserébe. Például ki lehet nyomtatni és utalni rá, amikor egy céloldalt készítenek.

Alternatív tartalomfrissítések

Mielőtt elmagyaráznám az egyéni beállítás lépésről lépésre, íme néhány alternatív tartalomfrissítés, amelyeket könnyedén létrehozhat.

1. Egy csaló lap

Mint egy ellenőrzőlista, a csaló lapok is nagyon jól működnek a hosszú formájú blogbejegyzéseknél. Az ilyen blogokhoz – közel 2500 szónál – sok mindent bele kell venni. Tehát megteheted az összes fontos pontot, felforralhatja őket, és hagyhatja, hogy az olvasók „megcsaljanak”.

Brian Dean a Backlinko-ban is ezt a technikát használja, és cikkeiből gyönyörű pdf-infografikává alakítja az előfizetők számára:

Egy csaló lap

2. Átiratok

Ezek nagyszerűek, ha a fő tartalom egy videó vagy tartalom. Az olvasók letölthetik az átiratot, és később is elmenthetik.

3. Esettanulmányok

A blogok gyakran egy téma bevezetése. A tartalomfrissítéssel még részletesebb részletekbe menhet. Egy esettanulmány érdekes, mert lehetővé teszi az olvasók számára, hogy megnézhessék, hogyan működik az elmélet.

4. Nyers fájlok és sablonok

Az olvasók imádni fogják a gyors hacket, főleg, ha az az, amit éppen olvastak. A termelékenység érdekében elküldhet egy ingyenes e-mail sablont vagy egy minta táblázatot. A webtervezők nyers PSD fájlokat kínálhatnak az olvasók számára a módosításhoz.

A Digital Marketer hasonló dolgot csinál egy „ellopfájllal”. Egyszerűen másolja és illessze be a képlettel ellenőrzött meglévő közösségi média címeit.

Nyers fájlok és sablonok

A tartalomfrissítés beállítása

Tehát, most már tudjuk, mi ez (és miért van rá szüksége), beszéljünk a sajátosságokról. A folyamat így néz ki:

 1. Keresse meg a legnagyobb forgalmú blogjait.
 2. Hozzon létre egy tartalomfrissítést mindegyik számára, amely hozzáadott értéket jelent.
 3. Adja hozzá webhelyéhez.
 4. Csatlakoztassa és optimalizálja az átváltási arányt.
 5. Rengeteg forgalom vezesse rá.
 6. Nézze meg előfizetői számának gyors növekedését.

Egyszerűen hangzik, de van néhány trükkös bit a beállításhoz.

A legkeresettebb blog megtalálása a könnyű. Általában a legtöbb forgalommal bíró cikkek generálják a legtöbb előfizetőt. Merüljön el Google Analytics-fiókjába, és írja le öt legjobban teljesítő személyét.

Most válasszon egy olyan tartalomfrissítési ösztönzést, amely valódi értéket fog hozzáadni.

Választhat a fent javasolt tartalomfrissítések közül, vagy készíthet valami teljesen új dolgot. Minél kreatívabb és egyedi, annál jobb!

A tartalomfrissítés hozzáadása a webhelyhez

Itt van a legbonyolultabb rész, de lépésről lépésre bemutatom.

Mielőtt elkezdenénk, szükséged lesz egy fiókra a LeadPages és a MailChimp webhelyen. Ez a két eszköz, amelyet a tartalomfrissítés beállításához fogunk használni.

LeadPages az az eszköz, amely segít létrehozni ezt:

Vezetődoboz a tartalom frissítéséhez

… Az előugró ablak, amely összegyűjti az e-mail címeket. (Más néven „leadbox”)

Miért használja ezt a LeadPages előugró ablakot? Azért, mert átalakítja a 30–40% -ot mint az embereket elküldeni egy másik céloldalra. Szintén vonzó és dinamikus.

MailChimp az az e-mail szoftver, amely összegyűjti és kezeli az összes előfizetőt. Ezenkívül kihirdeti a hírleveleket és a tömeges e-maileket.

Csatlakoztassa a LeadPages és a MailChimp programot, így beszélgethetnek egymással

Tegyük fel, hogy egyik olvasóm, Ben, kitölti a LeadPages felbukkanó dobozt.

Szükségem van a LeadPages-re, hogy mondjam: „Hé, MailChimp, elküldöm a tartalomfrissítést Bennek, tárolhatja az e-mail címét az előfizetői listámban!”

Ehhez össze kell kapcsolnunk a számlákat. A LeadPagesnek van oktatói erről, de a tartalomfrissítéseknél a dolgok kissé részletesebbek.

Ez a probléma: az egyik olvasó letölthet tartalomfrissítést e-mailekben, és egy letölthet frissítést a közösségi médiából. De szeretném tárolni mindkét előfizetőt ugyanabban az általános e-mail listában. És ez egy kicsit trükkös.

Kezdjük a MailChimp-rel:

A MailChimp beállítva

A következőket szeretnénk elérni:

 1. Egy egyszerű lista, amely összegyűjti az összes előfizetőt.
 2. De ügyeljen arra, hogy minden előfizető megkapja azt a tartalomfrissítést, amelyre kattintottak.

Nagyon sok bloggerrel beszéltem, akik minden tartalomfrissítéshez rengeteg különféle előfizetői listát állítottak össze. Ez egy rémálom. Csak egyet akarunk.

Ezt elkerüljük, ha létrehozunk előfizetői listájuk „alrészeit”. A MailChimp ezeket a „listamezőket” hívja, és mindegyik tartalomfrissítéshez létrehozunk egyet.

Ily módon mindenki megkapja azt az ösztönzést, amelyre feliratkozott, ám mindegyiket egyetlen fő előfizetői listába helyezik.

1. Jelentkezzen be, és lépjen a „listák” opcióhoz…

mailchimp1

2. Válassza ki azt a listát, amelyhez e-mail címeket szeretne gyűjteni:

Válassza ki az e-mail listát

3. Haladjon a beállításokhoz. Ezután kattintson a „listamezők és címkék egyesítése” elemre.

MailChimp-merge

4. Hozzon létre egy „listamezőt” minden tartalomfrissítéshez

Ne feledje, hogy ez a „listamező” olyan, mint egy alszakasz a nagyobb előfizetői listán. Megnevezzük minden beállított tartalomfrissítés után.

Ehhez kattintson a “mező hozzáadása” gombra …

mező hozzáadása

majd a ‘szöveg’ …

MailChimp-add-text-field

5. Nevezze el a listamezőt a megadott blog vagy tartalom frissítése után

Saját esetemben ez a tartalmi frissítés a „nyitóoldal” bloghoz.

Nevezze meg a listamezőt

A “látható” mezőt is ki szeretné ellenőrizni.

6. KÉSZ

Az összes MailChimp beállítva. Most mindent meg kell adnunk a LeadPages-nek.

LeadPages beállítása

Itt van, amit elérünk ebben a szakaszban:

Integrálja a MailChimp-et a LeadPages-rel, így minden e-mail cím összegyűjtésre kerül.

Győződjön meg arról, hogy a LeadPages azt mondja a MailChimpnek, hogy az előfizetőket kategorizálják a kapott tartalomfrissítés szerint.

1. Bejelentkezés, kattintson a Leadboxes elemre, majd az „Új leadbox létrehozása” elemre.

Készítsen új Leadboxot

2. Kattintson az „integrációs beállítások” elemre, majd válassza a MailChimp lehetőséget

Válassza a MailChimp lehetőséget

3. Válassza ki, melyik előfizetői listát kíván csatlakoztatni

Az én esetemben a „Bitcatcha” -ot választanám.

Válasszon egy e-mail listát

Most, a Leadpages mezőben összegyűjtött minden e-mail címet automatikusan tárolunk a MailChimp előfizetői listámban. De hogyan biztosíthatjuk, hogy az előfizető megkapja a megfelelő tartalomfrissítést?

4. Kattintson az űrlap testreszabása elemre

Itt adjuk meg a „list-mezőt”, amelyet a MailChimp-ben készítettünk. Ez összekapcsolja a megfelelő tartalomfrissítést a megfelelő előugró ablakkal.

Menjen a ‘űrlapmezők’ szakaszhoz, és keresse meg a ‘rejtett űrlapmezők’ alján. Itt találjuk a „Landing Pages Checklist” mezőt, amelyet a MailChimpben hoztam létre.

Rejtett forma mező

5. Írja be az „igen” értéket az alapértelmezett értékbe

Ez az utolsó lépés elengedhetetlen. Ez azt jelenti, hogy egy „igen” jelenik meg a MailChimp előfizetői listájában mindenki mellett, aki letöltött egy tartalomfrissítést.

Alapvető fontosságú, ha el akarja kerülni, hogy előfizetőinek kétszer ugyanazt a tartalmat küldjék el!

Alapértelmezett érték

6. KÉSZ!

Most a móka kedvéért – az előugró ablak tervezése.

A Leadbox testreszabása

A Leadbox testreszabása

Ezen a ponton kezdjük el optimalizálni az átváltási arányt.

Mindent, ami a Leadbox-ban van, gondosan figyelembe kell venni a konverziók elősegítése érdekében. Gondoljon a példányára, a képeire és az összes fontos cselekvésre ösztönző elemre.

Szükségünk lenne egy teljes extra blogra, amely ismerteti ezeket a részleteket. Szerencsére csak a cikk található!

Olvassa el a „Hét lépés a mágneses cselekvésre ösztönzést” című fejezetet, és győződjön meg arról, hogy az előugró ablaka minél több embert ösztönöz az átalakításra..

Beágyazhatja a LeadBox webhelyét

Csak annyit kell tennie, hogy felépítheti és futtathatja a webhelyén.

Miután testreszabta a LeadBox-ot, nyomja meg a „közzététel” gombot, és látni fogja ezt a HTML-kódot:

Beágyazhatja a LeadBox webhelyét

Ehhez be kell másolnia és beillesztenie a blogbejegyzés HTML-jét.

Saját esetemben bemegyek a WordPress háttérrendszerébe, megtalálom a „nyitó oldalak” blogomat, és feltöltöm a HTML-t.

A fenti képen látszik, hogy van-e a HTML-ben elrejtve egy olyan sor, amely a következőt mondja: „Kattintson ide, hogy feliratkozzon a levelezőlistámra”?

CSERÉLNI azt a szöveget az egyéni szöveggel. Az én esetemben „töltsön le egy ingyenes ellenőrzőlistát”:

tartalom-upgrade-in-situ

Tehát a HTML bekeríti a használt szöveget.

Most, amikor valaki rákattint a linkre, megjelenik a felbukkanó ablak.

Egyszerű!

A tartalom frissítése

Ezen a ponton már majdnem ott vagyunk.

Az utolsó szakasz a dolog elküldése az előfizetőnek. Ennek a legegyszerűbb módja ennek:

Ólommágneses rendszer

Ezzel a módszerrel, amikor új előfizetője megérinti a ‘küldés’ gombot, a LeadPages automatikusan elküldi a tartalomfrissítést e-mailben.

Ugyanakkor az új e-mail címet a MailChimp-ben tárolja.

Itt van a folyamat:

1. Jelentkezzen be a LeadPages webhelyre, kattintson a beállítások elemre > ólommágnes szállítás

ólom-mágnes-szállítás

2. Töltse fel a tartalom-frissítési fájlt

upload-ólom-mágnes

3. Írja be a tárgy sort és az üzenetet

upload-ólom-mágnes-2

4. Vissza a LeadBox képernyőn, kapcsolja BE ezt a kapcsolót, és válassza ki a korábban feltöltött ólommágnest

Az e-mail delivery-beállítás

5. KÉSZ!

Amikor egy előfizetői találat elküldésre kerül, akkor hozzáadódnak a MailChimp előfizetői listájához, és a LeadPages azonnal e-mailben elküldi számukra a tartalomfrissítést..

Ezt a lehetőséget használom, mert először ellenőrzi az előfizető e-mail címét. Van azonban egy gyorsabb lehetőség, ha inkább:

Alternatív megoldás: Küldje el őket egyenesen a finomságokra

Ahelyett, hogy e-mailben elküldnék a tartalom-frissítést, elküldheti őket egy céloldalra, ahol letölthetik.

Ezt is egyszerűen állíthatja be, és ezt egy köszönő oldallal csináljuk.

1. Kattintson a “köszönöm” oldalra

köszönöm-Q-szállítás

2. Hozza létre a céloldalt

A LeadPages teljes egészében elképesztő céloldalak létrehozására szolgál. Játsszon körül, és használja az egyik sablonját az elkészítéséhez, amivel elégedett.

Ezután csatolhat egy linket a tartalom-frissítés letöltéséhez. Vagy ha ez egy videó vagy webinar, akkor beágyazhatja közvetlenül a céloldalra.

3. Távolítsa el az „Alapértelmezett céloldal használata” jelölőnégyzetet

Ha nem ezt teszi meg, a LeadPages az előfizetőjét egy általános „köszönöm” oldalra küldi el, és nem kapják meg a tartalom frissítését.

köszönöm-Q-szállítási-2

4. KÉSZ!

Most valóban készen vagyunk.

A tartalom-frissítés beállításával most egy nagyon átalakító előfizetői csatornát és fantasztikus ólommágnost kínálunk az olvasók számára.

Az egyetlen dolgom maradt?

Vezesse komoly forgalmat rá! Miután kipróbálta a tartalomfrissítést és megcsapta, hogy erős konverziós arányt érjen el, méretezheti azt.

Szeretek a Facebook-on keresztül hirdetéseket irányítani a postára, általában 0,433 dollár látogatásonként, és hagyom, hogy az átalakító „frissítés” a látogatóimat előfizetőkké alakítsa..

A tartalom frissítési technikáját használja? Szeretném hallani tapasztalatait és azt, hogy az Ön számára megfelelő-e.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map