ExpressVPN áttekintés: 13 plusz és csak 1 con az ExpressVPN használata

ExpressVPN


ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

tl; dr

A sebesség, a biztonság, a magánélet és a szolgáltatások szempontjából az ExpressVPN kiemelkedő. Ez minden, amit egy erős VPN szolgáltatásban kereshet, és ezt méltányos áron kínálja – ha hajlandó egyszerre hosszabb ideig bejelentkezni.

ExpressVPN áttekintés: 13 plusz és csak 1 con az ExpressVPN használata

Az ExpressVPN az egyik legnagyobb és legnépszerűbb név a VPN-üzletben. A 2009-ben alapított és egy Brit Virgin-szigeteken működő cég működteti, ez már hosszú ideje kínál biztonságot és adatvédelmet.

Bár ez egyáltalán nem a legolcsóbb létező szolgáltatás, úgy gondolom, hogy az ExpressVPN-ben nagyon sok várakozással kell számolni. A jellemzők nagy mennyisége és a kiszolgálói helyek széles eloszlása ​​együttesen megnehezíti a szolgáltatást.

Amit tetszik az ExpressVPN-ről

1. Egyedi esély a magánéletnél

A szolgáltatást az Express VPN International Ltd., a Brit Virgin-szigetek (BVI) alapú vállalat üzemelteti. Bár általában abban az esetben, ha a társaság székhelye van, nem szabad különféle minősítéseket adnia termékeire, ebben az esetben nem értek egyet.

Látja, itt fontos megjegyezni, hogy a címben szereplő „brit” legjobban névleges, mivel a BVI önszabályozó. Valójában a teljes jogrendszere a sajátja, semmilyen módon sem kapcsolódik az Egyesült Királysághoz, sem annak alárendeltje.

Az is fontos (VPN szempontjából), hogy vannak jelenleg nincs adatmegőrzési törvény a BVI-ben. Még ha egy külföldi érdek is megkísérelné egy BVI-társaságot arra kényszeríteni, hogy nyilvántartást készítsen bármilyen nyomozással kapcsolatban, ilyen határozatnak a BVI-bíróságtól kell származnia. A jogi eljárás hosszú és unalmas, és a nap végén, ha a követendő bűncselekmény a BVI törvény értelmében nem is bűncselekmény, akkor nincs eset.

Összegezzük ezt világosan

Ha az ExpressVPN-t a világ bármely pontján használja, és nyomozások történnek Ön ellen, az ExpressVPN-t nem lehet arra kényszeríteni, hogy bizonyítékot szolgáltatjon az internetes tevékenységeiről..

2. A Network Lock biztonságos az identitás

Erre a magánélet-tényezőre építve az ExpressVPN rendelkezik egy kill kapcsolóval is (Network Lock), amely akkor működik, ha a VPN szerverhez való internetkapcsolat leesik. Ha ilyen helyzet merül fel, a kill kapcsoló azonnal megszakítja az összes adatforgalmat a készülékére és az eszközről. Ennek célja, hogy ne jelenjen meg adat- vagy IP-szivárgás, mivel a VPN-alagút veszélybe került.

Példa erre: tegyük fel, hogy engedélyezte a hálózati zárolást és torzít. Ha bármilyen okból megszakad a kapcsolat a VPN-kiszolgálóval, akkor az összes internetes tevékenység leáll. Legalább addig, amíg nem kapcsolódik másik VPN szerverhez.

Ennek tesztelésére megkíséreltem egy egyszerű fájlletöltést, és a folyamat során kikapcsoltam a VPN-szoftvert. Azonnal hibaüzenetet kaptam a fájlkiszolgálótól, amely értesítette, hogy a letöltés blokkolva van.

ExpressVPN hálózati zár

2.1. DNS-szivárgások: Az ExpressVPN valóban privát?

Annak ellenőrzése érdekében, hogy működik-e a hálózati zár, ellenőriztem a DNS-szivárgások tesztet is. Ha a hálózati zár nem működött, akkor a DNS szivárgás eszköz futtatásával értesítenék. Az ExpressVPN rendelkezik egy eszközzel, amelyet erre használhat, vagy alternatívaként vannak más, harmadik fél által készített eszközök is, például DNS szivárgásteszt.

Csak annyit kell tennie, hogy ellátogat a webhelyre, és ez automatikusan teszteli a kapcsolatot. Egyeztesse tesztüket azzal a VPN-kiszolgálóval, amelyhez csatlakozik. Ha egyeznek, jól vagy.

DNS-szivárgások igazolása

3. Nincs naplózási politika

Ez inkább a magánélet, mint a biztonság feltételezésére épül. Ha naplózást mondunk, megbeszéljük azokat az adatokat, amelyeket az internetes munkamenet során gyűjtöttek rólad. Ez valószínűleg olyan információkat tartalmaz, mint például IP-cím, látogatott URL-ek, stb. Általában az összes internetes tevékenysége.

Az egyik legfontosabb VPN-szolgáltatóként az ExpressVPN kifejezetten kijelenti, hogy nem tart nyilvántartást az Ön tevékenységéről. Szerintük „gondosan megtervezték alkalmazásokat és VPN-kiszolgálóinkat az érzékeny információk kategorikus kiküszöbölésére”..

Ebbe beletartozik:

 • IP-címek (forrás vagy VPN)
 • Böngészési előzmények
 • Forgalmi rendeltetési hely vagy metaadatok
 • DNS-lekérdezések

A társaság nagyon mondatban összefoglalja helyzetét és politikáját:

ExpressVPN Nincs naplózási politika

Ennek eredményeként az ExpressVPN soha nem kényszeríthető olyan ügyféladatok szolgáltatására, amelyek nem léteznek.

Lásd a részleteket

Tegyük rá újra a perspektívaba. Ha a VPN-szolgáltató nem őrzi meg az ilyen típusú információkat, akkor semmi esetre nem állíthatja elő azokat, ha megkísérelik erre kényszeríteni őket (például bírósági végzés útján)..

4. Osztott alagút – Válassza ki a védendő hálózati eszközöket

Ha úgy döntött, hogy az ExpressVPN-t az útválasztón futtatja, nem pedig az egyes eszközökön lévő alkalmazásokon keresztül, Osztott alagút amire szüksége lehet. Ez lehetővé teszi az internet elérését, ugyanakkor egy másik eszköz használatát a hálózaton, például egy távoli nyomtatót. Az útválasztójához tartozó ExpressVPN alkalmazás támogatja ezt, és az Ön igényei szerint konfigurálható.

Beállíthatja például a hálózat összes számítógépének védelmét, hogy forgalmát a VPN-en keresztül továbbítsák, de a nyomtatót hagyja nyitva a normál forgalomhoz. Ha megosztotta, akkor még valaki használhatja azt a nyomtatót.

5. Az ExpressVPN gyors!

Kipróbáltam 5 különböző földrajzi helyet, és észrevettem a szolgáltatás romlását, minél távolabb kerültem a valódi helyemtől. Normál körülmények között megközelíthetem az internetszolgáltatóm által hirdetett teljes 500 Mbps sebességet.

kiindulási sebesség malájiai vpn nélkül

Alapvető teszteredmény VPN nélküli malajziai szerveren
(A teljes alapsebesség eredményt itt olvashatja)

ExpressVPN sebességteszt – amerikai szerver

expressvpn sebességteszt az amerikai vpn ki

ExpressVPN sebességteszt US – VPN ki
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét itt.)

expressvpn sebességteszt az USA vpn-nél

ExpressVPN sebességteszt US – VPN bekapcsolva
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét itt.)

ExpressVPN sebességteszt – EU szerver (Németország)

expressvpn sebességteszt EU vpn ki

Az ExpressVPN sebességteszt az EU-VPN kikapcsolva
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét itt.)

expressvpn sebességteszt EU vpn be

Az ExpressVPN sebesség-teszt EU-VPN bekapcsolva
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét itt.)

ExpressVPN sebességteszt – Afrika szerver (Dél-Afrika)

expressvpn sebességteszt afrikai vpn ki

ExpressVPN sebességteszt SA – VPN ki
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét itt.)

expressvpn sebesség teszt africa vpn be

ExpressVPN sebességteszt SA – VPN bekapcsolva
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét itt.)

ExpressVPN sebességteszt – Asia szerver (Szingapúr)

expressvpn sebesség teszt asia vpn ki

ExpressVPN sebességteszt Ázsia – VPN ki van kapcsolva
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét itt.)

expressvpn sebesség teszt asia vpn be

ExpressVPN sebességteszt Ázsia – VPN be
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét itt.)

ExpressVPN sebességteszt – Ausztrália szerver

expressvpn sebességteszt Ausztrália vpn ki

ExpressVPN sebességteszt Ausztráliában – a VPN ki van kapcsolva
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét itt.)

expressvpn sebességteszt Ausztrália vpn be

ExpressVPN sebességteszt Ausztráliában – VPN be
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét itt.)

6. Kormányzati titkosítás

A VPN által nyújtott legfontosabb funkciók közül már megsértettük az adatvédelmet és a sebességet. A biztonság egy másik kulcsfontosságú elem, és amikor a VPN-ekről van szó, ennek két szempontja van; az adatok biztonságához használt titkosítás típusa, valamint az adatok továbbításához használt protokollok. ExpressVPN Advanced Encryption Standard 256 bites kulcsokkal (AES-256).

Ez a titkosítási szabvány sok kormányzati titkot biztosít a világ minden tájáról. A 256 bites kulcs lebontása azt jelenti, hogy rengeteg lehetséges kombináció létezik, amelyek megpróbálhatják megtörni, mielőtt az adatait bárki más elolvashatja..

7. SZAK Protokoll választása

A VPN-k két kulcsfontosságú elemre támaszkodnak, hogy személyazonosságukat és tevékenységét biztonságban lehessen tartani. Az egyik a fent tárgyalt titkosítás, de vannak olyan eszközök is, amelyekkel az adatokat továbbítják, ami egy biztonságos alagúton keresztül történik. Minden alagút típusa eltérő jellemzőkkel rendelkezik, de főleg a kompatibilitás és a sebesség kombinációjára támaszkodik.

Vegyünk például L2TP összehasonlítva a PPTP-vel. Mindkettő alagút protokoll, de az L2TP jobb titkosítást kínál (128-bites vs 256-bites).

Az ExpressVPN különféle alagútbeállítási protokollokat kínál. Lehet annyira paranoid és niche, amennyit csak akar, vagy egyszerűen hagyhatja, hogy az ExpressVPN az Ön számára válasszon. Természetesen mindegyik protokollnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, tehát kitalálnia kell, hogy mi a legjobb a sebesség és a biztonság szempontjából.

8. Hatalmas számú szerverhely

Mint korábban említettük, az ExpressVPN kiszolgálókat tart fenn 148 városban, 94 országban. Ezeket négy fő régióba sorolják: Amerika, Európa, Ázsia-csendes-óceáni és Közel-Kelet & Afrika. De nem mindegyik kínál azonos alagút-protokollokat.

ExpressVPN szerverlista

Noha az ExpressVPN 7 különféle biztonsági protokollt kínál, a hálózatukban nem minden szerver támogatja mindegyiket. Szerencsére a kiszolgálók nagy száma azt jelenti, hogy még ha olyan is találkozik, amely nem támogatja a kívánt protokollt, akkor valószínűleg megtalálja a közeli alternatívát.

9. 3X eszközök és könnyen beállíthatók

Minden ExpressVPN előfizetés 3 egyidejű internet-kapcsolatot támogat.

Haza szeretne helyezni, akkor csak beállíthatja a routerén, és meg fog fedezni. Ha nincs otthon, nem igazán látom, hogy egy laptop, az okostelefon és a táblagép mellett többet is használ (még akkor is, ha egyszerre).

Csatlakoztasson 3x eszközöket az ExpressVPN-hez

Miután feliratkozott egy fiókra, megad egy jelszót, amelyet a fiókjához használhat – kérjük, változtassa meg ezt a lehető leghamarabb. Miután ezt megtette, egy utasításoldalra kerül, és megadhatja a lehetőséget arra, hogy hova telepítse a VPN szolgáltatását..

Részletes utasítások találhatók (videókkal együtt!) Az ExpressVPN telepítéséről az emberiség szinte minden eszközeivel. Oké, ez valószínűleg egy kicsit túl van a fedélzeten, de biztos vagyok abban, hogy szinte minden mainstream eszköz ott van.

Csak kövesse az útmutatót, fiatal szöcske. Ezen felül, még ha bármilyen problémája is van, ne felejtse el azt a fantasztikus ügyfélszolgálatot, amelyet már említettem? Csak nyújtsa ki és érintse meg valaki.

Figyelem

Ha az internetszolgáltató PPPoE-t használ az internethez való csatlakozáshoz, akkor nem lesz könnyű telepíteni a VPN-t az útválasztón. A VPN-kapcsolat kezeléséhez további útválasztóra lesz szüksége. A megoldás egyetlen módja az útválasztó firmware-jének egy speciális típusra – például OpenWRT – történő villogása, amely két különféle WAN-ot egyszerre képes kezelni..

10. Fizethet a BitCoinban

Miközben a VPN szolgáltatók a magánélet és a biztonság elméletét kínálják, gyakran gondolkodtam azon, hogyan lehet, mivel ha a felhasználók hitelkártyával vagy akár PayPal-nal fizetnek, legyen pénzkövetés. Az új rejtjelezésnek köszönhetően a szolgáltatók ugráltak a sávvagonon, és most az ExpressVPN elfogadja a fizetést a BitCoinban.

Fizessen a BitCoin-ban

Ezzel a módszerrel valóban névtelen maradhat, mivel nincs mód arra, hogy visszatérítsük Önnek a kifizetést.

Azok számára, akik még nem rendelkeznek BitCoin-szal, két dologra van szükséged; a) egy BitCoin pénztárca és b) néhány BitCoin. A Investopedia hasznos Hogyan vásárolhatunk BitCoin útmutatót.

11. A torrenting megengedett!

A peer-to-peer fájlmegosztás olyasvalaki, amelyet már régóta vitattak a világ minden tájáról. Sok nagyvállalat nyomást gyakorolt ​​az internetszolgáltatókra, hogy nyomon kövessék és büntessék a P2P-felhasználókat a szoftverkalózkodástól a DMCA megsértéséig..

A VPN használata kiküszöböli az üldöztetés veszélyét a P2P felhasználók számára, de ez a fogás az, hogy néhány VPN nem engedélyezi a P2P tevékenységeket, vagy korlátozza őket. Az ExpressVPN-rel azonban nincs ilyen probléma, még egy oldaluk is van, ahol a felhasználókat tanítják, hogyan állítsanak be egy torrent klienst a szolgáltatásukhoz!

Torrent az ExpressVPN-n

Olyan sok sebességet tudtam elérni a torrentomban az ExpressVPN-en, mint általában, ami nagyon félelmetes (legalább a másik 50Mbps vonalomnál);

12. Hozzáférés bármilyen Netflix régió tartalomhoz

Megint egy másik társaság, amely megpróbálja korlátozni a felhasználók hozzáférését Netflix. Ez a társaság lezárja a felhasználókat régiónként, lehetővé téve a különböző régiók felhasználói számára, hogy eltérő tartalmat érjenek el. Az ExpressVPN azt is segíti, hogy a Netflix felhasználók bárhol hozzáférjenek az űrlaphoz, és megtanítja, hogyan kell ezt a szolgáltatásukon keresztül elvégezni. Lásd: a Netflix tartalmának feloldása.

13. Fantasztikus ügyfélszolgálat

Ugyanilyen jól találkoztam olyan kérdésekkel, amikor megpróbáltam beállítani az ExpressVPN-t a saját készülékemre TP-Link Archer C7, tehát jó kifogásom volt, hogy kipróbáljam ügyfélszolgálatukat. A rendeltetési helyem a támogatási adatbázisuk volt, amely sajnos nem volt nagy segítséget nyújt az esetemben.

Következőként kipróbáltam a Live Chat szolgáltatást, amely hihetetlenül gyors volt. Néhány másodpercen belül egy ügyfélszolgálati asszisztens bekapcsolódott a beszélgetésembe, és útközben vagyunk. A szolgáltatásbeszélgetés során az ügyfélszolgálati asszisztens mind hozzáértő, mind segítőkész volt.

Bár nem tudtuk megoldani a problémát csevegés útján, e-mailben (a képek átviteléhez és oda-vissza továbbításához) végigvezettem a folyamaton, és miután megtették, elküldték nekem a teljes csevegési átirat másolatát. Beszélj a szolgáltatásról!

A csevegés átirata postázásra kerül

Most nem vagyok analfabétikus tech, de látom, milyen hasznos lenne ezeknek a folyamatoknak a kombinálása a VPN-k kezdőjének..

Abszolút értékelem a támogatási rendszer legmagasabb szintjét!

Amit nem tetszett az ExpressVPN kapcsán

A költség elég meredek

Noha igaz, hogy az ExpressVPN-t gyakran drágának jelölték (és bizonyos mértékben egyetértek), szeretnék itt bemutatni az építési elmélet egy változatát – három közül kettőt választhat; olcsó, jó és biztonságos. Milyen választása lenne, ha valamit keresne a biztonság és magánélet kiegészítése érdekében?

Az ExpressVPN havi előfizetése 12,95 dollárt fog visszaváltani, de ez drasztikusan csökken, akár havi 8,32 dollárra, ha a 12 hónapos blokkokban fizet..

ExpressVPN terv & Árazás

MonthlyYearlyHalf évente
Ár / hó $ 12.95 $ 8.32 $ 9.99
Teljes számla 12,95 USD 99,95 USD 59,95 USD
Számlázási ciklus1-hónap12-hónap6-hónap
Pénzvisszafizetési garancia30-nap30-nap30-nap

Az ExpressVPN árazását könnyű követni. Ha havonta fizet, akkor havonta 12,95 dollár nehéz címkével kell szembenéznie. Ha úgy dönt, hogy havonta fizeti, akkor ez havi 9,99 dollárra csökken, amelyet előre kell fizetni.

A legjobb kamatlábak az éves előleg fizetésével járnak, melynek mértéke havi 8,32 dollárra csökken (nagy összegű 35% -os engedmény). Ez azt jelenti, hogy 6 ingyenes hónapot kap, összehasonlítva azzal, ha havonta fizet!

Ezek az árak tartalmazzák az összes kezelhető sávszélességet, valamint a korlátlan számú kiszolgálóhellyel való összeköttetést bárhol a világon. Cserélje ki a szervereket 5 percenként, ha ez tetszik!

Mindenesetre az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínál, ami azt jelenti, hogy biztosak abban, hogy nem fognak szembenézni a vevő megbánásával.

Következtetések: Az ExpressVPN megéri-e a magas árat?

Számomra ez volt a VPN-ek valódi világának első behatolása. Igaz, hogy a műszaki ismeretek voltak, de a gyakorlati tapasztalatok nem voltak. Azt kell mondanom, hogy a műszaki ismeretek nem nehézek, és kis olvasással felvehetők.

Az ExpressVPN egynél több szempontból is öröm volt tesztelni. Ez egy nagyszerű szolgáltatás, amely az összes szükséges funkciót felkínálja (szeretem a Torrenting-t), és néhányat, amire nincs szükségem (nem használom a Netflix-et), és havi előfizetési költsége hosszú távra szól, körülbelül 8 dollár. Kis ár fizetendő a nyugalomért.

Az egyetlen csuklásom a modem beállításánál jelentkezett, mivel a szélessávú kapcsolat PPPoE-t használ a csatlakozáshoz, és nem volt szabad tartalékom az ExpressVPN bekapcsolásához. Ha feliratkozni szándékozik, ügyeljen arra, hogy figyeljen a korábbi figyelmeztetésemre.

Főbb jellemzők

 • ✓ Nincs korlátozás
 • ✓ Tengeri adatvédelem
 • ✓ DNS / IPv6 szivárgásvédelem
 • ✓ 24/7 támogatás e-mailben & Élő chat
 • ✓ Több protokoll támogatás

Ajánlott

 • • Abszolút adatvédelem
 • • Torrenting
 • • Netflix
 • • Mac, Windows & Minden platform

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector