ExpressVPN-gennemgang: 13 fordele og kun 1 ulighed ved at bruge ExpressVPN

ExpressVPN


ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

tl; dr

Med hensyn til hastighed, sikkerhed, privatliv og funktioner er ExpressVPN enestående. Det er alt, hvad man kan se efter i en stærk VPN-service og tilbyder dette til en rimelig pris – hvis du er villig til at logge på i længere perioder ad gangen.

ExpressVPN-gennemgang: 13 fordele og kun 1 ulighed ved at bruge ExpressVPN

ExpressVPN er et af de største og mest populære navne i VPN-forretningen. Etableret i 2009 og drevet af et britisk Jomfruøer-baseret selskab og har tilbudt sikkerhed og privatliv i lang tid nu.

Selv om det på ingen måde er den billigste service, der findes, tror jeg, at der er meget at se frem til i ExpressVPN. Deres store mængde funktioner kombineret med en stor spredning af serverplaceringer gør det til en service, der er svær at slå.

Bemærk

Vi bruger en valutakurs på 1 USD til 4,1 MYR for alle de listede priser.

Hvad vi kan lide ved ExpressVPN

1. Unik chance for privatliv

Tjenesten drives af Express VPN International Ltd., et britisk Jomfruøer (BVI) -baseret selskab. Selv om virksomheden normalt ikke skal give sine produkter en anden bedømmelse, hvor virksomheden normalt er, skal jeg i dette tilfælde være uenig.

Du forstår, det er vigtigt at bemærke her, at de ‘britiske’ i titlen i bedste fald er nominelle, da BVI er selvstyrende. Faktisk er hele retssystemet dets eget og på ingen måde forbundet eller underordnet Det Forenede Kongerige.

Det er også vigtigt (fra et VPN-perspektiv), der findes i øjeblikket ingen lov om opbevaring af data i BVI. Selv hvis en udenlandsk interesse skulle forsøge at tvinge et BVI-selskab til at fremstille poster i relation til enhver undersøgelse, skal en sådan ordre komme fra en BVI-domstol. Den retlige procedure er lang og kedelig, og afslutningen af ​​dagen, hvis den lovovertrædelse, der forfølges, ikke også er en lovovertrædelse efter BVI-lovgivningen, kan der ikke være nogen sag.

Lad os opsummere dette tydeligt

Hvis du bruger ExpressVPN overalt i verden, og der er undersøgelser imod dig, kan ExpressVPN ikke tvinges til at fremlægge bevis for din internetaktivitet.

2. Netværkslås holder din identitet sikker

Baseret på denne privatlivsfaktor har ExpressVPN også en kill switch (Network Lock), der kommer i spil, hvis din internetforbindelse til VPN-serveren falder. Hvis denne situation opstår, afbryder dræbsknappen øjeblikkelig al datatrafik til og fra din enhed. Dette er for at sikre, at der ikke er nogen data eller IP-lækage, da VPN-tunnelen er blevet kompromitteret.

Som et eksempel på dette, lad os sige, at du har Netværkslås aktiveret og torrenser. Hvis forbindelsen til VPN-serveren bliver afbrudt af en eller anden grund, stoppes al din internetaktivitet. I det mindste indtil du opretter forbindelse til en anden VPN-server.

For at teste dette forsøgte jeg en simpel download af filer og i processen slået min VPN-software fra. Umiddelbart fik jeg en fejlmeddelelse fra filserveren, der meddelte mig, at downloadet var blokeret.

ExpressVPN-netværkslås

2.1. DNS-lækager: Er ExpressVPN virkelig privat?

For at sikre, at netværkslåsen fungerer, sørgede jeg også for at køre en test for DNS-lækager. Hvis netværkslåsen ikke fungerede, ville det at køre et DNS Læk værktøj fortælle mig det. ExpressVPN har et værktøj, du kan bruge til dette, eller alternativt er der også andre tredjepartsværktøjer såsom DNS-lækagetest.

Alt hvad du skal gøre er at besøge webstedet, og det tester automatisk din forbindelse. Match deres test med den VPN-server, du har oprettet forbindelse til. Hvis de stemmer overens, har du det godt.

DNS-lækager-bevis

3. Ingen logpolitik

Dette bygger mere på princippet om privatliv snarere end sikkerhed. Når vi siger logning, diskuterer vi de data, der er indsamlet om dig under dine internetsessioner. Dette vil sandsynligvis omfatte oplysninger som IP-adresse, webadresser, du har besøgt, osv. Generelt al din internetaktivitet.

Som en af ​​de bedste VPN-udbydere omkring siger ExpressVPN eksplicit, at det ikke fører logfiler over din aktivitet. Ifølge dem har de “omhyggeligt konstrueret vores apps og VPN-servere til kategorisk at eliminere følsomme oplysninger”.

Dette inkluderer:

 • IP-adresser (kilde eller VPN)
 • Gennemsøgningshistorik
 • Trafikdestination eller metadata
 • DNS-forespørgsler

Virksomheden opsummerer sin position og politik meget pænt i en enkelt sætning:

ExpressVPN-logpolitik

Som et resultat kan ExpressVPN aldrig tvinges til at levere kundedata, der ikke findes.

Se alle detaljer

Lad os sætte dette i perspektiv igen. Hvis VPN-tjenesteudbyderen ikke opbevarer denne type information, er der ingen måde, de kan fremstille dem på, hvis der gøres noget forsøg på at tvinge dem til (f.eks. Gennem retsafgørelse).

4. Delt tunneling – Vælg hvilke netværksenheder, der skal beskyttes

Hvis du har besluttet at køre ExpressVPN fra din router i stedet for gennem apps på individuelle enheder, Spaltet tunneling er noget du muligvis har brug for. Det giver dig adgang til Internettet og på samme tid også bruge en anden enhed på netværket, f.eks. En fjernprinter. ExpressVPN-appen til din router kan understøtte dette og kan konfigureres efter dit ønske.

For eksempel kan du konfigurere til at beskytte alle dine computere på netværket til at passere deres trafik gennem VPN, men lade din printer være åben for normal trafik. Hvis du har delt den, kan en anden stadig bruge denne printer.

5. ExpressVPN er hurtig!

Jeg afprøvede 5 forskellige geografiske placeringer, og jeg bemærkede en forringelse i tjeneste, jo længere væk jeg kom fra min rigtige placering. Under normale omstændigheder er jeg i stand til at komme tæt på den fulde hastighed på 500 Mbps, der er annonceret af min internetudbyder.

basishastighed i malaysia uden vpn

Basisresultatresultat på en Malaysia-server uden VPN
(Se det fulde resultat af baselinehastigheden her)

ExpressVPN-hastighedstest – amerikansk server

expressvpn hastighedstest US slukket

ExpressVPN hastighedstest USA – VPN slukket
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

expressvpn hastighedstest USA på

ExpressVPN hastighedstest USA – VPN tændt
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

ExpressVPN-hastighedstest – EU-server (Tyskland)

expressvpn hastighedstest EU slukket

ExpressVPN hastighedstest EU – VPN slukket
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

expressvpn hastighedstest EU på

ExpressVPN hastighedstest EU – VPN tændt
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

ExpressVPN hastighedstest – Afrikaserver (Sydafrika)

expressvpn hastighedstest afrika off

ExpressVPN hastighedstest SA – VPN slukket
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

expressvpn hastighedstest afrika på

ExpressVPN hastighedstest SA – VPN tændt
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

ExpressVPN hastighedstest – Asiaserver (Singapore)

expressvpn hastighedstest asien fra

ExpressVPN hastighedstest Asien – VPN slukket
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

expressvpn hastighedstest asien på

ExpressVPN hastighedstest Asien – VPN tændt
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

ExpressVPN-hastighedstest – Australien-server

expressvpn hastighedstest australien slukket

ExpressVPN hastighedstest Australien – VPN slukket
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

expressvpn hastighedstest australien på

ExpressVPN hastighedstest Australien – VPN tændt
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

6. Kryptering af regeringsgrad

Af de vigtigste funktioner, som en VPN leverer, har vi allerede ramt privatliv og hastighed. Sikkerhed er et andet nøgleelement, og når det kommer til VPN’er er der to aspekter af det; den krypteringstype, de bruger til at sikre dine data, og de protokoller, som de bruger til at bære dine data. ExpressVPN Advanced Encryption Standard med 256-bit nøgler (AES-256).

Denne krypteringsstandard sikrer mange regeringshemmeligheder rundt om i verden. Ved at bryde den ned betyder en 256-bit nøgle, at der er MANGE mulige kombinationer, du kan prøve at bryde, før dine data kan læses af nogen anden.

7. Valg af MANGE protokoller

VPN’er er afhængige af to nøglekomponenter for at holde din identitet og aktivitet sikker. Den ene er den kryptering, jeg diskuterede ovenfor, men der er også midlerne til, at data videregives, som er gennem en sikker tunnel. Hver type tunnel har forskellige karakteristika, men er hovedsageligt gearing på en kombination af kompatibilitet og hastighed.

Tag for eksempel L2TP sammenlignet med PPTP. Begge er tunnelprotokoller, men L2TP tilbyder bedre kryptering (128-bit vs 256-bit).

ExpressVPN giver dig et valg mellem forskellige tunnelprotokoller. Du kan være så paranoid og niche, som du vil, eller bare lade ExpressVPN vælge for dig. Hver protokol har naturligvis sine egne fordele og ulemper, så du bliver nødt til at finde ud af, hvad der er optimalt i hastighed og sikkerhed for dig selv.

8. Stort antal serverplaceringer

Som nævnt tidligere opretholder ExpressVPN servere i 148 byer i 94 lande. Disse er kategoriseret under fire hovedregioner: Amerika, Europa, Asien og Stillehavsområdet og Mellemøsten & Afrika. Imidlertid tilbyder ikke alle dem de samme tunnelprotokoller.

ExpressVPN-serverliste

Selvom ExpressVPN tilbyder et valg af 7 forskellige sikkerhedsprotokoller, understøtter ikke hver enkelt server på deres netværk dem alle. Heldigvis betyder deres store antal servere, at selv hvis du støder på en, der ikke understøtter en protokol, du ønsker, vil du sandsynligvis være i stand til at finde et nærliggende alternativ.

9. 3X enheder og let at konfigurere

Hvert ExpressVPN-abonnement understøtter 3 samtidige forbindelser til Internettet.

Til hjemmet kan du bare indstille den på din router, så bliver du dækket. Hvis du er ude af huset, kan jeg virkelig ikke se dig bruge mere end en bærbar computer, din smartphone og en tablet (selvom på samme tid).

Tilslut 3x enheder med ExpressVPN

Når du har tilmeldt dig en konto, får du en adgangskode til brug for din konto – ændre dette så hurtigt som muligt. Når du har gjort det, føres du til en instruktionsside og får en mulighed for, hvor du vil installere din VPN-tjeneste på.

Der er detaljerede instruktioner (sammen med videoer!) Om, hvordan man opsætter ExpressVPN med næsten alle enheder, der er kendt for menneskeheden. OK, det kan være lidt overbord, men jeg er sikker på, at næsten alle mainstream-enheder er der.

Følg bare guiderne, unge græshoppe. Desuden husker du den fantastiske kundesupport, jeg nævnte tidligere, selv hvis du står over for problemer. Bare ræk ud og rør ved nogen.

Advarsel

Hvis din internetudbyder bruger PPPoE til at oprette forbindelse til internettet, vil du ikke let kunne installere VPN på din router. Du har brug for en ekstra router til at administrere VPN-forbindelsen. Den eneste mulige måde at løse dette på er at blinke din router-firmware til en specialiseret type som OpenWRT, som kan administrere to forskellige WAN’er samtidigt.

10. Du kan betale i BitCoin

Mens VPN-udbydere tilbyder teorien om privatlivets fred og sikkerhed, har jeg ofte spekuleret på, da der skal være en pengespor, hvis brugerne betaler med kreditkort eller endda PayPal. Takket være den nye vanvittige cryptocurrency er serviceudbydere imidlertid hoppet på båndvognen, og nu accepterer ExpressVPN betaling i BitCoin.

Betal BitCoin

Gennem denne metode kan du virkelig forblive anonym, da der ikke er nogen måde at spore betalingen tilbage til dig.

For dem, der endnu ikke har nogen BitCoin, har du brug for to ting; a) en BitCoin-tegnebog og b) noget BitCoin. Investopedia har en nyttig Sådan køber du BitCoin-guide.

11. Torrenting er tilladt!

Peer-to-peer-fildeling er noget, der i lang tid er blevet drøftet over hele verden. Mange store virksomheder har presset internetudbydere for at spore og straffe P2P-brugere for alt fra piratkopiering af software til DMCA-krænkelser.

Brug af VPN fjerner truslen om forfølgelse for P2P-brugere, men fangsten er, nogle VPN’er tillader ikke P2P-aktiviteter eller begrænser dem. Intet sådant problem med ExpressVPN dog, de har endda en side, der lærer deres brugere, HVORDAN man opsætter en torrent-klient på deres service!

Torrent på ExpressVPN

Jeg var i stand til at vinde så meget hastighed i mine torrenter på ExpressVPN, som jeg normalt får, hvilket er ganske fantastisk (i det mindste på min anden 50Mbps linje);

12. Adgang til NOG Netflix-regionens indhold

Igen er et andet firma, der forsøger at begrænse deres brugers adgang Netflix. Dette firma låser brugere op efter region, hvilket giver forskellige regionbrugere adgang til forskellige indhold. ExpressVPN hjælper også Netflix-brugere med at få adgangsformular hvor som helst og lærer dig, hvordan man gør det på deres tjeneste. Se, hvordan du låser op Netflix-indhold.

13. Fantastisk kundesupport

Det var lige så godt, at jeg stødte på problemer, der forsøgte at opsætte ExpressVPN på min TP-Link Archer C7, så jeg havde en god undskyldning for at prøve deres kundesupport. Min destination var deres supportdatabase, som desværre ikke var meget hjælp i mit tilfælde.

Dernæst prøvede jeg deres Live Chat-tjeneste, som var forbavsende hurtigt. Inden for få sekunder var en kundeserviceassistent tilsluttet min chat, og vi var på farten. Under servicechatten var kundeserviceassistenten både vidende og hjælpsom.

Selvom vi ikke kunne løse problemet via chat, blev jeg guidet gennem processen via e-mail (til overførsel af billeder frem og tilbage), og når det var gjort, sendte de mig en kopi af hele chattranskriptet. Tal om service!

Chattranskript bliver sendt

Nu er jeg ikke en teknisk analfabet, men jeg kan se, hvor hjælpsom en kombination af disse processer ville være for en nybegynder til VPN’er.

Jeg vurderer absolut deres supportsystem i topklasse!

Hvad vi ikke kunne lide ved ExpressVPN

Omkostningerne er temmelig stejle

Selv om det er sandt, at ExpressVPN ofte er blevet mærket som dyr (og til en vis grad er jeg enig), vil jeg gerne bringe en variant af konstruktionsteorien i spil her – du kan vælge to ud af tre; billig, god og sikker. Hvad ville dine valg være, når det kommer til at lede efter noget, der kan supplere din sikkerhed og privatliv?

Et abonnement fra ExpressVPN fra måned til måned sætter dig tilbage i RM53.10, men dette falder drastisk så meget som ned til RM34.11 pr. Måned, hvis du vælger at betale i 12-måneders blokke.

ExpressVPN-plan & Prisfastsættelse

MonthlyYearlyHalf-årligt
Pris / moRM53.10RM34.11RM40.96
I alt BillRM53.10RM409.80RM245.80
Faktureringscyklus1-måned12-måned6-måned
Penge-tilbage-garanti30-dages30-dages30-dages

Prissætning for ExpressVPN er let at følge. Hvis du betaler måned for måned, står du over for et tungt mærke RM53.10 om måneden. Hvis du vælger at betale hver sjette måned, reduceres det til RM40,96 om måneden, der skal betales på forhånd.

De bedste priser leveres med en årlig forhåndsbetaling, som satsen går ned til RM34,11 om måneden (en kæmpe 35% rabat). Det betyder, at du får 6 gratis måneder sammenlignet med, hvis du foretager månedlige betalinger!

Disse priser inkluderer al den båndbredde, du kan håndtere, samt ubegrænset forbindelse til det enorme antal serverplaceringer overalt over hele kloden. Skift servere hvert 5. minut, hvis det behager dig!

Under alle omstændigheder tilbyder ExpressVPN også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at de er helt sikre på, at du ikke står over for køberens anger.

Konklusioner: Er ExpressVPN værd at den høje pris?

For mig var dette et første skridt ind i VPN’s virkelige verden. Det var sandt, at den tekniske viden var der, men praktisk oplevelse var det ikke. Jeg må sige, at de tekniske færdigheder ikke er vanskelige og kan samles med lidt læsning.

ExpressVPN var en fornøjelse at teste på flere måder end én. Det er en fantastisk tjeneste, der tilbyder al den funktionalitet, jeg har brug for (jeg elsker Torrenting), og nogle, jeg ikke har brug for (jeg bruger ikke Netflix), og til en langvarig abonnementsomkostning på omkring RM32.80 om måneden. Lille pris at betale for ro i sindet.

Min eneste hik blev stødt på i modemopsætningen, da mit bredbånd bruger PPPoE til at oprette forbindelse, og jeg havde ingen ekstra ressourcer til at konfigurere ExpressVPN på. Sørg for at være opmærksom på min tidligere advarsel om dette, hvis du agter at tilmelde dig.

Nøglefunktioner

 • ✓ Ingen begrænsninger
 • ✓ Offshore Privacy Protection
 • ✓ DNS / IPv6 lækage beskyttelse
 • ✓ 24/7 support via e-mail & Live chat
 • ✓ Multiple Protocol Support

Anbefales til

 • • Absolutt privatliv
 • • Spændende
 • • Netflix
 • • Mac, Windows & Alle platforme

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map