Revisió Hostinger: els 10 avantatges i dos inconvenients (Prova de velocitat i temps de funcionament, 3 llocs!)

Hostinger


Hostinger

https://www.hostinger.com/

tl; dr

Hostinger és un excel·lent amfitrió web per a principiants! El seu excel·lent equip d’assistència us guiarà si teniu problemes amb el vostre lloc, disposen d’excel·lents característiques i els preus introductoris són els més baixos del mercat. Una gran relació qualitat-preu!

Revisió Hostinger: els 10 pros & 2 cons (velocitat del servidor) & Prova d’oració, 3 llocs!)

Acabem de provar la velocitat i fer-ho amb els nostres llocs de proves d’Hostinger, i germà, NO podem esperar de compartir els nostres resultats amb vosaltres * alerta de spoiler – la nostra voluntat de velocitat és posada en contacte *!

Però primer, aprofundirem una mica sobre com es va produir Hostinger com a amfitrió web.

Fa molt de temps a la llunyana ciutat de Kaunas, Lituània, es va formar una petita empresa amb el nom de “Hosting Media”, amb els somnis de fer onades a la indústria d’allotjament web. 6 anys i 1 milió d’usuaris després, aquell somni es va realitzar i l’empresa va canviar formalment el seu nom per Hostinger.

Des d’aleshores, Hostinger no ha parat de créixer. Han instal·lat botigues a 39 països, han establert 6 centres de dades a tot el món (amb un de més construït al país natal de Lituània), han acumulat més de 29 milions d’usuaris a partir del 2017 i no mostren cap signe de desacceleració. cap avall.

Tenen l’objectiu d’ajudar els usuaris a aprendre, crear i créixer, i és possible que ho hagin fet, gràcies al seu nivell de serveis i preus assequibles..

Per què la velocitat és important per a nosaltres

Si seguíeu els nostres blocs i ressenyes, sabríeu que ens agrada el nostre allotjament web com ens agraden els nostres cotxes: ràpid & cridaner! Bé, potser no cridaners, però segur que els agrada ràpid!

Posem tanta importància a la velocitat d’allotjament web perquè la manca de velocitat és, sens dubte, la causa de mort número 1 de moltes petites empreses. A diferència dels gegants corporatius, cada venda compta per a petits emprenedors, i simplement no ens podem permetre el luxe de perdre clients a causa de problemes evitables, com ara l’allotjament web lent..

Velocitat d'allotjament web

(Font: ThinkWithGoogle)

En aquests dies, els vostres clients esperen que el vostre lloc es carregui en menys d’un segon! Tot el que superi la taxa de rebot augmenta un 32% impressionant i tot comença a caure si hi ha un temps d’espera superior a 5 segons.

Per mantenir la nostra audiència feliç, hem desenvolupat l’hàbit de tractar-los com a joves impacients de 2 anys; trobem maneres de donar-los tot el que vulguin, tan aviat com vulguin o comencin a plorar. En el nostre cas, enviem dades als nostres públics en menys d’un segon perquè no volem que abandonin el nostre lloc i els carretons, és per això que ens atreuen a allotjament web que respongui de manera excepcionalment ràpida..

En aquest article, revisem els nostres tres plans d’allotjament compartit Premium Hostinger Premium (un a Singapur, un altre als Estats Units i un altre a Europa) només per poder comprovar la rapidesa que responen i si s’adaptaran millor a la vostra estimada. lectors.

Nota

Per assegurar-nos que acumulem dades suficients per escriure aquesta revisió, hem creat 3 llocs de prova. Els centres de dades dels nostres llocs de proves es troben a 3 continents (Asheville NC, Amsterdam i Singapur) de manera que podreu jutjar el seu rendiment a les ubicacions més properes als vostres clients..

Ja n’hi ha prou amb la nostra divulgació: expliquem per què primer llegiu aquest article:

10 raons per les quals Hostinger és l’amfitrió adequat per a vosaltres!

1. Hostinger és molt ràpid

Posem el nostre lloc de proves Hostinger als Estats Units a través d’un test d’estrès de velocitat mitjançant el nostre verificador de velocitat del servidor propietari (encara el millor i únic verificador de velocitat del servidor del món #shamelessplug), cosa que ho compara amb la recomanació de Google de 200 ms, i aquí teniu els resultats.

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo

69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms

Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya

331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Velocitat mitjana del centre de dades dels EUA: 143,1 ms
(Veure el resultat complet – Visiteu el lloc de la prova)

Senyores i senyors, els resultats de les proves de velocitat del nostre lloc de proves de Hostinger als Estats Units van tornar amb una mitjana mundial de 143 ms ràpids, que es classifica com un dels nostres amfitrions de nivell superior A +.!

A continuació, vam provar el nostre lloc Hostinger Singapur per veure com respon a pings de tot el món

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo

194 ms229 ms246 ms5 m349 ms

Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya

99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Velocitat mitjana del centre de dades de Singapur: 175,8 ms
(Veure el resultat complet – Visita el lloc de la prova)

Si teniu intenció d’atendre el públic d’Àsia (i Austràlia / Nova Zelanda), estareu encantats de saber que Hostinger va tornar una estupenda resposta ràpida de 5 ms de Singapur, amb una velocitat mitjana de 176 m arreu del món. Hostinger Singapur obté un rànquing A + de nosaltres.

Finalment, però no per això menys important, hem de valorar el nostre lloc Hostinger de la UE.

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo

142 ms100 ms54 ms236 ms209 ms

Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya

314 ms265 ms235 ms84 ms11 ms

Velocitat mitjana del centre de dades holandesa: 165 ms
(Veure el resultat complet – Visita el lloc de la prova)

Per a aquells que us orienteu als mercats europeus, Hostinger seria un dels amfitrions web més ràpids per a vosaltres. A 54 m de Londres, aquestes velocitats són realment impressionants. Hostinger Europe és igual de ràpid que els seus homòlegs de Singapur i els d’americans, i van retornar una velocitat mitjana mundial decent de 165 m, cosa que significa que han estat classificats com un sòlid A+!

Si estudieu els resultats de les proves, potser estareu una mica preocupats perquè les ubicacions molt allunyades dels centres de dades designats no siguin tan grans. En realitat, és força normal ja que les dades han de viatjar més endavant per arribar a la destinació objectiu.

Això no hauria de ser un problema, ja que Hostinger té un gran nombre de 6 centres de dades a tot el món, és a dir, als EUA, a la UE, al Brasil, als Països Baixos, a Singapur. & Indonèsia (hi ha 1 més construïts al país d’origen lituània). Només heu d’escollir el centre de dades més proper als vostres usuaris i podran gaudir de la velocitat de càrrega més senzilla del vostre lloc.!

2. Garantia de temps de vida del 99,9%!

Poca gent té allà seriosament la garantia de temps de vida, però per a nosaltres pot fer o trencar les nostres opinions sobre un allotjament web. Els llocs de petites empreses han de ser al màxim possible, ja que qualsevol tipus d’aturada significa pèrdua de vendes potencials.

Els temps d’aturada prolongats poden provocar que els nostres llocs perdin el rang a Google, cosa que és una mala notícia per al negoci.

Tot i que algunes empreses d’allotjament web ofereixen garantia de temps, algunes d’elles poden ser més aviat incomodables, i es poden fer llistes en termes com “l’alliberament del pagament correspon a la nostra deguda discreció”, cosa que significa que poden optar per no reemborsar el que garanteixen..

Hem combinat a través del TOS d’Hostinger, i no hem trobat rastres d’aquests disbarats.

Garantia de temps de servei d’hostinger

Si el temps d’inactivitat del vostre lloc baixa a sota del 99,9% per culpa de les falles d’Hostinger, només cal que contacteu amb ells per obtenir un 5% de la vostra quota mensual..

Fins ara, hem estat contents amb el temps de funcionament de Hostinger!

Horari des del març del 2019

99,81%

Horari de servei de Hostinger Asheville NC

Horari des del març del 2019

99,88%

Hostinger Holanda Horaris

Horari des del març del 2019

100%

Horari d’obtenció d’Hostinger Singapur

Nota

Els comptadors anteriors s’actualitzen constantment. Es controla el temps de funcionament UptimeRobot cada 5 minuts.

3. Càrrega més ràpida amb el gestor de la memòria cau

Estem tan contents que Hostinger hagi aconseguit tantes maneres de millorar la velocitat de càrrega. Un d’ells és el seu propi gestor de caché. L’activació permet temps de càrrega més ràpids i velocitats millorades!

Aquí teniu el que heu de fer per activar-lo.

Introduïu hPanel i feu clic a “Gestiona” al lloc on el voleu activar. Desplaceu-vos cap avall a “Avançat”. Veureu que “Gestor de caché” es mostra una de les opcions. Feu clic a “Gestor de caché”

Gestor de caché Hostinger

Un cop esteu dins, tot el que heu de fer és fer clic a “Canviar” i hauríeu de veure el botó “Memòria cau automàtica” en blanc, indicant que està activat. Feu clic a “Purga tot” i aneu bé!

Configuració del gestor de caché Hostinger

Hem fet algunes proves al nostre lloc de proves Hostinger utilitzant webpagetest.org, per veure com funciona amb el Gestor de caché, aquí es mostren els resultats:

Velocitat de càrrega del lloc de prova d’Hostinger

Gestor de caché activat. Càrregues de lloc a 0.673 anys
(Veure el resultat complet de la prova)

Els nostres llocs de prova són instal·lacions en accions, excel·lents i sense optimitzacions, per la qual cosa no es pot fer molt. Tanmateix, l’efecte del gestor de caché s’amplificarà un cop el lloc tingui més contingut i imatges.

4. Beneficis impressionants que augmenten la VELOCITAT!

El nostre compte compartit Hostinger Premium ofereix una llista completa d’avantatges, que millora la velocitat d’una manera o d’una altra. Aquí hi ha alguns dels nostres favorits!

 • 1-Feu clic a Instal·lador
  Aquesta característica va fer que la instal·lació de les nostres aplicacions favorites fos molt més còmoda. Ja van quedar els dies en què vam haver de fer tot manualment. Amb aquesta característica, un clic és tot el que necessiteu per instal·lar les vostres aplicacions preferides.
 • Suport PHP7
  Si sou un desenvolupador, us complau saber que Hostinger té suport PHP7. PHP7 és un dels llançaments més grans de PHP en els últims deu anys i és MOLT RÀPID que el seu predecessor, PHP5. En les proves de referència que es fan amb Drupal i WordPress, PHP7 és fàcilment dues vegades més ràpid que PHP5.6.

  S'executen proves de referència de PHP7

  (Font: xerrades.php.net)

 • Suport de Git
  Git és una eina molt potent de la qual tothom ha sentit a parlar, però no molta gent sap què fa. Així, doncs, és un sistema de control de versions de codi obert, creat per tal que els desenvolupadors puguin treballar junts en els seus projectes de manera ràpida i eficient, per molt gran que sigui.

  Git és tan popular que és utilitzat per moltes grans corporacions, com Google, Microsoft, Facebook i fins i tot Netflix!

  Potser no us importa gaire, però si contractareu desenvolupadors per crear alguna cosa per a la vostra petita empresa, estareu molt contents que el vostre host web suporti Git. Només facilita el procés de resolució de problemes!

 • Optimitzat per a WordPress
  Els plans d’allotjament compartits d’Hostinger inclouen les darreres versions de WordPress i estan optimitzats a mida per oferir algunes de les velocitats de càrrega més ràpides del sector. Només FYI, hi ha una raó per la qual WordPress pot potenciar el 30% d’internet (són tan maleïts!), Per la qual cosa el recomanem per a la vostra petita empresa!
 • Cutting Ngequin Naging Cache
  Una altra raó per la qual hauria d’utilitzar WordPress amb Hostinger és la seva memòria cau NGINX. Augmenta significativament el rendiment de WordPress mitjançant la turbocàrrega de la velocitat de càrrega de contingut estàtic mitjançant la racionalització de dades.
 • HTTP / 2
  O dit d’una altra manera, HTTP 2.0. És el successor espiritual d’HTTP1 i és molt més ràpid, segur i fàcil d’utilitzar.

  HTTP / 2 funciona proporcionant dades mitjançant codi binari. D’aquesta manera es redueix la mida de les dades i es millora la velocitat i els usuaris experimentaran una millora significativa en el rendiment de càrrega del vostre lloc!

5. Tauler de control personalitzat

Hostinger és una de les poques empreses d’allotjament web que tenen cajones prou grans com per embolicar-se amb l’UI de cPanel. Millor encara, van aconseguir que tot ho fes.

Tauler de control Hostinger

La marca personalitzada hPanel, el tauler personalitzat d’Hostinger és net, una brisa d’ús i molt intuïtiva. Totes les funcions estan ordenades per categories i les seves icones minimalistes i ben dissenyades donen un tarannà gairebé semblant al tauler. Teniu la sensació que hi ha un lloc per a tot i tot hi és al seu lloc. És tan intuïtiu que crec que algú sense experiència podrà utilitzar hPanel amb una gran eficàcia.

Kudos a la interfície d’usuari de Hostinger & Equip UX pel seu excel·lent quadre de comandament personalitzat!

6. Suport responsiu (també són divertits!)

De vegades, comunicar-se amb l’equip d’assistència d’una empresa d’allotjament web, pot voler arribar físicament a través del telèfon i estranyar l’ase inútil a l’altra línia. Altres vegades, pot resultar agradable, productiu i fins i tot increïble. Ens complau dir que de la nostra experiència amb l’equip de suport d’Hostinger, formen part d’aquesta darrera categoria.

No hem tingut l’oportunitat de enviar cap bitllet (les nostres instal·lacions no han estat enganxades), així que només hem contactat amb el xat en directe per veure com responien a alguns problemes bàsics i ens ha impressionat!

L’equip de suport no només ens va respondre gairebé de seguida (vam haver d’esperar uns segons, sinó que és bastant increïble tenint en compte que havíem d’esperar prop de 30 minuts amb algun altre allotjament web), sinó que eren conscients, pacients i aconseguien això, eren divertits. També et mantindran la mà i calmaran l’ànima inquieta mentre t’ajuden a solucionar els teus problemes pas a pas.

Si Hostinger té una cosa correcta, és la seva interfície de suport:

Interfície de suport Hostinger

Comencem a comunicar-nos amb gifs i emojis (que alguns poden dir que és un truc, però podem veure com això pot disminuir la frustració quan es tracta de qüestions complicades) i podem enviar fitxers adjunts. Això és fantàstic per als moments en què una imatge és millor que mil paraules.

No som els únics que compartim el mateix entusiasme pel que fa al suport d’Hostinger. A continuació, es mostren alguns exemples reals de què havien de dir altres clients sobre la seva experiència amb l’equip d’assistència d’Hostinger:

Resolució de noms de domini

feliç experiència d’assistència al client

L’equip de suport practica realment un “sistema d’assistència de nivell zero” (nom no oficial, no ens citem en això) pel qual cadascun dels membres de l’equip s’entrena per respondre a cada consulta sense enviar el suport de nivell superior. Això es tradueix en una resolució de problemes extremadament ràpida, ja que no haureu de perdre el temps per connectar-vos al servei de suport de nivell superior per resoldre els vostres problemes.

Equip de suport Hostinger

L’equip de suport lituà dura a la feina

Una altra cosa fantàstica del seu suport és que estan molt localitzats. L’equip d’assistència dóna servei a 20 països dels seus quatre centres d’assistència en la seva llengua materna per tal que els locals puguin comunicar-los més fàcilment amb l’equip i pensen incloure més idiomes localitzats. El GIF que apareix a continuació reflecteix amb precisió la meva resposta quan em vaig assabentar per primera vegada.

Història real.

Andy Dwyer Xoc

7. Domini gratuït!

Si la gent ja no ho sabíeu, per iniciar el vostre lloc web, haureu de comprar un nom de domini a un registrador de dominis a més de pagar per allotjament web. Unes despeses petites com aquestes poden augmentar i boles de neu, i poden afectar als propietaris de petites empreses, sobretot quan tot just comencen.

Obtenir un nom de domini gratuït del vostre allotjament web pot ajudar-vos realment, i Hostinger realment fa la diferència donant suport a nous empresaris donant un domini de forma gratuïta!

L’única cosa és que amb els dominis, també voldreu obtenir la protecció WHOIS que protegeixi la vostra identitat en línia. Alguns registradors de dominis com Namecheap proporcionen de forma gratuïta la protecció WHOIS, però no és el cas de tots els registradors. Molt sovint hauràs de pagar-ho i, malauradament, aquest és el cas d’Hostinger.

Però mira el costat brillant: obtindràs un DOMINI GRATU !T. Pagar 5 dòlars anuals per la protecció WHOIS és realment cacauets en comparació. És una inversió digna!

8. Funcions il·limitades!

Com si la resta de la llista no és prou impressionant, el Pla Premium d’Hostinger continua impressionant amb tota la seva llista de funcions il·limitades. Fem una ullada a alguns d’ells.

 • Llocs web il·limitats
  Amb només 1 compte, Hostinger us permet crear tants llocs web com vulgueu!
 • Emmagatzematge SSD il·limitat
  De què serveix poder allotjar llocs web il·limitats si l’emmagatzematge és limitat, oi? Hostinger ho reconeix i ens ofereix un emmagatzematge SSD il·limitat, de manera que podem fer ús dels nostres llocs web il·limitats amb l’avantatge de les velocitats SSD.!
 • Amplada de banda il·limitada
  No us haureu de preocupar pel temps d’aturada del lloc a causa del trànsit inusualment alt amb Hostinger Premium. Tens un ample de banda il·limitat perquè puguis atendre tants usuaris com vulguis!
 • Correu electrònic il·limitat
  He esmentat anteriorment que els costos de funcionar una petita empresa en línia poden boles de neu fàcilment. El servei de correu electrònic és un d’aquests costos. Afortunadament, amb el seu Pla Premium, aconseguim crear adreces de correu electrònic il·limitades per adaptar-nos a les nostres necessitats, totes allotjades amb el nostre almacenament SSD il·limitat.!
 • CronJobs
  Ja han quedat els dies en què haureu de planificar el vostre CronJobs amb cura perquè us heu limitat a una certa quantitat de Cronjobs. El Pla Premium d’Hostinger permet Cronjobs il·limitats perquè pugueu anar a la ciutat amb els vostres scripts!

9. Gran preu d’introducció

Per últim, però no per això menys important, els preus introductoris d’Hostinger són realment el que diferencia aquesta empresa d’allotjament web a part de la competència.

Hostinger té gairebé totes les mateixes funcions que un host web premium, però a una fracció del preu; El nostre Pla Premium només costa 2,15 dòlars al mes, i el seu nivell d’entrada El pla únic és de només 0,80 dòlars / mes, mentre que el nostre host web favorit actual, SiteGround, cobra 3,95 dòlars pel seu compte d’entrada. Realment vam fer algunes comparacions, però en aquest article la tindrem en compte més endavant.

En termes de valor, hem de dir que Hostinger proporciona un dels millors avantatges per a la vostra indústria de la indústria, especialment per a aquells que tot just comencen!

10. Són propietaris del creador de llocs web Zyro

Ampliant una gamma de productes ja impressionant, recentment Hostinger va afegir al seu inventari un creador de llocs web. Zyro està dirigit als principiants reals entre els usuaris i porta la simplicitat a un nivell totalment nou.

El que Zyro ofereix és una experiència més holística. Han simplificat més el creador de llocs web bàsics i han afegit funcions externes que ajudaran els usuaris a construir llocs web complets ràpidament. S’inclouen la possibilitat de generar automàticament contingut, agilitzar el disseny i molt més.

 • AI Writer
 • AI Heatmap
 • Logotip & Eslogan Maker
 • Enorme imatge d’imatge (GRATU !T!)

Podeu llegir la nostra ressenya detallada sobre Zyro per obtenir més informació!

Coses que vam decebre amb Hostinger

Fins ara, ens agrada molt Hostinger com a amfitrió web, però no és realista si diem que no tenen cap defecte. A continuació es presenten algunes de les coses de les quals no ens en vàrem complaure.

1. No hi ha còpia de seguretat diària

La manca d’aquesta característica em va trencar el cor i em va fer plorar una mica per dins. Estàvem tan acostumats a les còpies de seguretat diàries amb altres serveis d’allotjament web que la seva manca ens feia sentir una mica insegurs.

Una cosa bona és que aquesta característica es pot comprar a 0,95 dòlars al mes. Assumeix que no surti gratuïtament amb el compte, però penseu-ho així: els preus introductors d’Hostinger ja són els més baixos del mercat. Es mereixen guanyar una mica més de diners amb determinades funcions.

2.No hi ha SSL gratuït

Un certificat SSL és realment important perquè estableix una connexió segura entre el vostre client i el vostre lloc. Això crea confiança, cosa que els fa que es sentin més segurs quan facin compres. També és el que posa “S” a “https” el que ajuda a generar confiança en el vostre lloc (quina probabilitat teniu de fer transaccions quan no veieu “https”?).

Certificat SSL

Google també mostrarà el text “aquest lloc no és segur” quan carregueu cap lloc sense SSL al navegador Chrome, cosa que fa que sigui menys probable que la gent compri coses del vostre lloc..

SSL és també una de les maneres més fàcils d’augmentar el rànquing de SEO del vostre lloc, d’aquí la importància que posem a la funció. Assenyala que Hostinger no ho tingui gratuïtament, però aquí hi ha un petit consell: voreja Flama de núvols i registreu-vos en un compte per obtenir SSL gratuït. Problema resolt!

Plans d’Hostinger & Característiques

Hostinger té una varietat de plans adequats per a tot tipus d’usuaris, des de bloggers, petites empreses fins a usuaris empresarials.

Hosting compartit

SinglePremiumBusiness
SSD Space10GBUnlimitedUnlimited
Nº de lloc1IllimitatUnlimited
Amplada de banda100GBUnlimitedUnlimited
SSLNoNoYes gratuït
Còpies de seguretat diàries No
Preu /mo$0.80*$2.15*$3.45*

* Preu introductor CRAZY de Hostinger! Necessiteu subscripcions de 48 mesos.

Hosting al núvol

Els plans d’hosting al núvol d’Hostinger són tan fàcils i senzills d’utilitzar com les seves opcions d’allotjament compartit, excepte que disposen de funcions més potents. Sembla que han combinat les millors funcions de VPS i Hosting compartit per crear els seus excel·lents plans d’allotjament en núvol.

Podreu gaudir de còpies de seguretat diàries gratuïtes, SSL gratuïtes per a tota la vida, IP integrada de protecció Cloudflare integrada … bàsicament, funciona. Amb el seu suport dedicat completament a les 24 hores del dia, pràcticament no hauràs de preocupar-te del backend, ja que Hostinger s’ocuparà de tot això.

StartupProfessionalEnterprise
IPYes Sí Sí dedicat
Espai de disc40GB80GB160GB
Amplada de bandaUnlimitedUnlimitedUnlimited
RAM3GB6GB12GB
CPU Cores246
Preu /mo$7.45*$14.95*$27.45*

* Tots els plans Hostinger Cloud estan completament gestionats & ve amb hPanel

Tanmateix, atès que els administradors seran els que gestionaran el backend, no tindreu accés al vostre servidor ni canvieu el vostre sistema operatiu. Petit preu per pagar una característica tan còmoda.

Els vostres recursos són limitats, però dedicats (el que significa que no haureu de compartir-los amb altres usuaris) i la inclusió de CDN permet una velocitat de càrrega ràpida en llocs. Si creieu la necessitat, podeu passar del pla d’allotjament compartit a un compte d’allotjament en núvol de forma perfecta, sense temps d’inici al vostre lloc..

En realitat estem molt impressionats amb el servei d’allotjament en núvol de Hostinger i el recomanaríem si esteu al mercat per a un compte d’allotjament en núvol!

En aquest moment d’escriure, Hostinger té un descompte massiu per les seves opcions d’allotjament en núvol, que van des dels 7,45 dòlars / mes fins als 27,45 dòlars / mes (preveu pagar més del 79% més durant els períodes de no venda), així que si teniu pensat en obtenir un núvol. El compte d’allotjament, ara és un moment tan bo com sempre!

Hosting VPS

Aquells que busqueu allotjament VPS podran gaudir de les excel·lents opcions de VPS d’Hostinger. Es tracta d’un fins a un 30% més ràpid que la majoria d’opcions d’allotjament compartides estàndard, sense temps d’inici, podem comprovar per què l’allotjament VPS d’Hostinger és atractiu per als usuaris empresarials..

Els plans VPS d’Hostinger són realment molt similars als seus comptes d’allotjament en núvol, amb la principal diferència entre la gestió de fons. Si bé els usuaris de Cloud Hosting gaudeixen d’un servei completament gestionat, els clients de VPS tindran accés root, cosa que significa més personalització. La compensació és que totes les actualitzacions i el manteniment del servidor han de ser realitzades per l’usuari.

La seva opció de nivell d’entrada per a l’allotjament VPS només té un cost de 3,95 dòlars al mes i és perfecta per a aquells que us moldeu els peus. Quan creieu que heu superat els serveis del pla d’entrada, no podreu fer cap actualització a un pla que s’adapti millor a les vostres necessitats..

Com es manté Hostinger contra la competència?

No podem anomenar-ho com a revisió completa sense posar cap protagonista a alguns dels nostres hostes web favorits? Així, hem pres el temps per comparar Hostinger amb altres hostes web per veure quina és la vostra opció millor.

Hostinger Premium VS SiteGround GrowBig

Hem provat aquests dos llocs de prova amb rapidesa amb el verificador de velocitat del servidor propietari per veure com funcionarien els uns amb els altres, i els resultats són realment força interessants..

Comprova-ho:

HostingerSiteGround
Ubicació del servidorSingaporeSingapore
US (W) 194 ms211 ms
EUA (E) 229 ms215 ms
Londres246 ms180 ms
Singapur5 ms3 ms
São Paulo349 ms351 ms
Bangalore99 ms66 ms
Sydney191 ms95 ms
Japó70 ms70 ms
Canadà212 ms240 ms
Alemanya163ms168 ms
Mitjana mundial175,8 ms159,9 ms
Lloc de la provaVegeu el lloc de la provaVegeu el lloc de la prova
Resultats complets

Abans de desglossar els resultats, hauríem de dir que els dos amfitrions web van funcionar molt bé, tots dos que van anotar mitjanes mundials inferiors a 200 ms, que els classifica com el nostre amfitrió web A + superior per a la velocitat.!

Crec que tots podrem estar d’acord en què tots dos amfitrions web estan al capdamunt del joc, amb Hostinger que ens proporciona una mitjana mundial de 176 ms respecte els 160 ms de SiteGround. Van actuar excepcionalment bé als països asiàtics, tots dos amb una puntuació inferior als 100 m a Japó, Bangalore i Singapur.

No van actuar tan bé a Londres, Estats Units a l’est, Estats Units a l’oest i São Paulo a causa de la ubicació del centre de dades (a Singapur), però les velocitats són encara molt respectables.

Personalment, considero que aquestes dues companyies d’allotjament web responen d’una manera increïble i ràpida, però realment no les podem considerar iguals perquè la velocitat no és l’únic que fa que les dues companyies tinguin un servei web fantàstic..

SiteGround és un allotjament web excel·lent i excel·lent que ofereix excel·lents funcions, ideal per a llocs web de petites i grans empreses. La cosa és que l’excel·lència no arriba gratuïtament i els subscriptors hauran de pagar una mica les renovacions de SiteGround.

Hostinger, d’altra banda, és un allotjament web bàsic fàcil d’utilitzar, ideal per a principiants, petites empreses i emprenedors. Una cosa bona d’Hostinger és que permet als usuaris actualitzar-se per obtenir funcions premium, d’aquí el seu preu introductori molt baix.

Totes dues són fantàstiques empreses d’allotjament web, molt ràpides amb bons avantatges bojos, orientades a diferents dades demogràfiques.

Hostinger vs HostGator (Cloud Hosting)

Hostgator té un quadre de comandament personalitzat, conegut per ser estèticament agradable i fàcil d’utilitzar. El problema amb el seu tauler de control personalitzat és que hi ha limitacions, la qual cosa ens va portar a preferir hPanel amb Hostinger en lloc.

El tauler personalitzat d’Hostinger hPanel és molt agradable per a la vista i més elegant en comparació amb HostGator. Tot està ben classificat i, el més important, no sentíem que hàgim perdut cap funció.

El tauler de control personalitzat, les opcions de Cloud de Hostinger i Hostgator són realment força similars quant a velocitat i característiques. Hostinger Cloud és una mica més car (Hostinger Cloud comença a partir de 7,45 dòlars mentre que Hostgator Cloud comença a partir de 4,95 dòlars), però si compareu el que obteniu d’Hostinger i Hostgator, veureu que els avantatges reflecteixen el preu, dòlar per dòlar..

Pla Cloudg Hostgator

Plans HostGator Cloud & preus

Pla de Hostinger Cloud

Plans Hostinger Cloud & preus

La diferència més gran seria la IP dedicada. Si bé HostGator només ofereix una IP dedicada gratuïta amb el seu pla superior, obté una IP dedicada gratuïta amb tots els plans de Hostinger Cloud.

Igual que amb la nostra comparació de SiteGround anterior, hem de dir que tot i que Hostinger Cloud i HostGator Cloud són molt similars, orienten diferents tipus de demografia.

Si ens preguntem sobre preferència, hauríem de dir que preferim molt Hostinger Cloud. A més de ser un servei més fàcil d’utilitzar gestionat completament, vam tenir una experiència molt millor amb el seu tauler de control hPanel. A més, no tenim res més que coses bones sobre l’equip d’assistència d’Hostinger, mentre que l’equip d’assistència d’Hostgator pot ser qüestionable de vegades.

Verdict: és Hostinger el Host Web adequat per a vostè?

Després d’haver estat capaç de fer servir els nostres llocs de proves, jugar amb les funcions i tenir una visió general dels serveis d’allotjament web d’Hostinger, hem de dir que Hostinger és realment un amfitrió molt sòlid!

La seva interfície d’usuari és fàcil d’utilitzar, disposen d’unes convencionals configuracions d’un clic per a WordPress (i d’altres aplicacions populars) i els seus temps de resposta del servidor poden mantenir-se amb els nostres amfitrions web més ben classificats de nivell A +..

Hem trobat el seu servei molt agradable per a principiants, gràcies al seu excel·lent equip de suport. Ensinistrats amb el seu sistema de “suport zero”, us guiaran amb molt de gust pas a pas per resoldre els problemes que trobeu..

En comparació amb la nostra empresa d’allotjament web favorita, SiteGround, hem trobat que la velocitat d’Hostinger és igual a SiteGround amb una mica de lideratge. És important tenir en compte que aquestes dues empreses donen servei a mercats molt diferents.

Si només esteu començant o pensant en mullar-vos en els negocis de blocs, no haureu de preocupar-vos de res quan aneu amb Hostinger. Els seus excel·lents serveis, juntament amb els seus punts de preu bastant baixos, fan que sigui l’amfitrió amb la millor relació qualitat-preu. Si trobeu que no esteu aconseguint prou per carretera, sempre tindreu l’opció d’actualitzar a funcions premium!

Característiques clau

 • ✓ Emmagatzematge il·limitat
 • ✓ Amplada de banda il·limitada
 • ✓ Panell hP
 • ✓ Domini gratuït
 • ✓ Un gran suport
 • ✓ Instal·lació Git, PHP7, 1 clic

Recomanat Per

 • • Principiants
 • • Joomla, Drupal, WordPress
 • • Petites i mitjanes empreses
 • • Bloc professional / personal
 • • Comercialitzadors afiliats

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map