Anmeldelse af Inmotion Hosting: De 9 fordele og 3 ulemper (serverhastighed testet – 170 ms!)

Inmotion Hosting


Inmotion Hosting

https://www.inmotionhosting.com/

tl; dr

Inmotion Hosting er en af ​​de bedste værter, vi nogensinde har haft fornøjelsen af ​​at bruge. Selvom de mangler visse hastighedsforbedrende funktioner (ingen NGINX på delte planer), og de kun har 2 datacentre baseret i USA, er deres serverresponshastigheder vanvittigt hurtigt!

De har også et fantastisk supportteam, tålmodig og vidende nok til at håndtere alle vores spørgsmål. Inmotion Hosting får to tommelfingre op fra os! .

Anmeldelse af Inmotion Hosting: The 9 Pros & 3 ulemper (serverhastighed testet – 170 ms!)

Det er en skam, at meget få mennesker uden for et nichemarked kender navnet “Inmotion Hosting”.

De er bestemt ikke så berømte som HostGator eller SiteGround, men Inmotion Hosting er bestemt en af ​​de mest undervurderede perler derude.

Det amerikansk uafhængigt ejede selskab har eksisteret siden 2001, og deres imponerende tjenester og produkter er en afspejling af et firma, der lærer af erfaring og har udviklet sig til at være en af ​​de bedste webhosts i dag.

Bemærk

Vi bruger en valutakurs på 1 USD til 4,1 MYR for alle de listede priser.

Bitcatcha.com var tidligere vært hos Inmotion Hosting, og vi opdagede, at det var et af de bedste valg, vi nogensinde har taget i vores karrierer.

Vi har skiftet til SiteGround Cloud siden da (vi kan ikke kalde os selv eksperter inden for webhosting, hvis vi ikke eksperimenterer med andre webhosts!), Og mens de i øjeblikket er vores foretrukne webhost, er vores søde søde oplevelse med Inmotion har altid holdt os spekulerer på, om de har vedligeholdt deres fremragende service.

Anmeldelser af Inmotion Hosting

Så vi besluttede, at nok er nok.

Der er ikke noget poeng, der minder om fortiden.

Vi loggede ind på vores gamle Inmotion Hosting-konto, oprettede et testwebsted og rejste til byen med det, bare for at se, hvordan de har holdt op, siden vi sidst havde vært hos dem, og dreng åh, vi beklagede det ikke.

Vi testede for hastighed, kiggede på deres funktioner, talte til deres kundesupport og vurderede deres generelle brugervenlighed – og var behageligt tilfredse med resultaterne!

Som altid har vi oprettet en liste over fordele og ulemper baseret på vores fund, bare så du kan bedømme selv, om Inmotion Hosting er den bedste webhost for dit e-handelswebsted.

Bemærk

Testwebstedet, som vi bruger i denne anmeldelse er imhhosted.com. Det hostes med Inmotion Hosting Power Plan på deres West Coast datacenter.

9 ting, vi elsker ved Inmotion Hosting (stadig!)

1. Inmotion Hosting er meget hurtig!

Vi oprettede et teststed (https://imhhosted.com/) ved hjælp af Inmotion Hosting’s Power Plan og brugte vores helt egen unikke serverhastighedschecker til at opdage Inmotion Hosting’s responstider, når de blev pinget fra flere steder over hele verden, og resultaterne blæste os totalt væk!

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo

2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Gennemsnitshastighed: 171,9 ms – Se det fulde resultat

Pinger fra amerikansk vest og øst var de bedste, henholdsvis scorede 2 ms og 53 ms hver, hvilket gør dem fremragende, hvis du er målrettet mod amerikanske målgrupper.

På trods af at de kun havde datacentre i USA, gjorde de det også meget godt fra de andre placeringer og udviste meget lidt forsinkelse, når de blev pinget fra Sao Paolo (172 ms), Sydney (153 ms), Japan (109 ms) og Singapore (178 ms) . Dette betyder, at os gode folk fra Malaysia også vil få glæde af Inmotion ‘s hurtige belastning!

Den eneste placering, som Inmotion Hosting ikke gjorde for godt i, var i Bangalore, med 514 ms. Ikke overraskende i betragtning af afstanden.

Med et verdensomspændende gennemsnit på 172 ms er Inmotion Hosting meget hurtig og rangerer en solid A +. De dækker internationale målgrupper temmelig godt, så du behøver ikke at bekymre dig om serverens responstid, medmindre du er rettet mod indiske målgrupper (se i så fald den bedste webhosting for Indien.)

Vi udførte også en TTFB-test ved hjælp af webpagetest.org og resultaterne var temmelig behagelige for os.

Inmotion Time til første byte testresultat

Denne test blev udført på en lagerinstallation med WordPress uden konfigurationer eller hastighedsoptimeringer overhovedet. TTFB var virkelig hurtig på 0,466 s, og Inmotion Hosting scorede for det meste A’er i webpagetest.orgs scoringsparametre, hvor de kun fik F’ere til kompressoverførsel og cache-statisk indhold. Resultaterne bekræftes yderligere af de omfattende test, der er foretaget i WebHostingSecretRevealed.

Disse F’ere kan let omdannes til A’er ved blot at installere et par hastighedsforbedrende plugins, som W3 Total Cache.

2. Funktioner, der enormt forbedrer HASTIGHED!

Vi har sagt det før, og vi siger det igen: hastighed er konge. Et site med langsom indlæsning korrelerer direkte med en mangel på salg, og det vil ingen have!

Hvis en webhost kan give os funktioner, der kan nedsætte vores sidehastighedshastighed, har de cookie-point voldsomt skubbet ned på halsen. Inmotion Hosting har mere end et par hastighedsforbedrende funktioner, der gør netop det. Her er nogle, som vi fandt værd at nævne:

Datacentre i Max Speed ​​Zone ™

Inmotion Hosting har strategisk placeret deres datacentre lige ved siden af ​​Internet Exchange Points på USAs østkyst og vestkyst. Dette gør det ideelt til e-handelswebsteder, der er målrettet mod amerikanske målgrupper, men deres strategiske placering hjælper også deres servere med at reagere hurtigere på forespørgsler fra andre lande, hvilket sikrer hurtige responstider i hele verden!

peering

De har også samarbejdet med internetudbydere over hele verden og peering-udvekslinger for at oprette direkte dataforbindelser, hvilket dramatisk reducerer datalastningshastigheden. I stedet for at dirigere dine data gennem flere forskellige netværk, fungerer peering ved direkte at forbinde dig med den nærmeste peer, hvilket resulterer i meget hurtigere svar og indlæsningshastigheder! Find ud af mere om kiggerning her og her

Inmotion Hosting med peering

Ultrahurtig SSD-opbevaring

Nogle webværter derude gemmer stadig data om traditionelle HDD’er. Hvis de giver mig HDD-lagringsmuligheder, kaster jeg det lige tilbage på dem. Vi ønsker ikke, at de forældede HD-harddiske med langsom røv fra jura alder med alle deres bevægelige dele. Vi ønsker ultra sexede smukt fremstillede SSD’er, bygget til at imødekomme vores lyst til hastighed. Derfor elsker vi, at Inmotion Hosting bruger SSD-lager; det reducerer praktisk talt lastehastighederne med 40%!

3. 99,9% oppetidsgaranti

Uptime-garanti er noget, du gerne vil se efter i en webhost. 1 minuts nedetid virker muligvis ikke meget i det store skema med ting, men masser af driftstop på 1 minut tilføjer, og det kommer til et punkt, hvor dit websted bliver irrelevant for Google.

Faktisk, hvis dit websted er det meste af tiden, er det stort set ikke-eksisterende for Google. Mennesker, der søger efter dine websteder, får i stedet resultater for lignende websteder, og det vil koste dig tab i potentielt salg.

Inmotion Hosting giver deres erhvervsklasse-kunder 99,99% oppetidsgaranti, som du får en måneds kredit på din konto, hvis de nogensinde falder under dette antal.

Naturligvis er DDoS-angreb eller serviceafbrydelser forårsaget af brugerdefinerede scripts ikke berettigede til kreditterne, men det er dejligt at vide, at Inmotion Hosting er selvsikker i deres tjenester til at yde denne oppetidsgaranti i første omgang.

Tjek Inmotion Hosting’s oppetids-SLA her.

Vi sporer i øjeblikket oppetiden af ​​vores testwebsted med uptimerobot.com og fra denne skrivetid er oppetiden 99,99%. Webstedets oppetid spores løbende, og dataene vises nedenfor, så du kan se selv, om Inmotion Hosting’s oppetidsgaranti lever op til sit løfte.

Oppetid siden april 2018

100%

* Denne tæller opdateres konstant

4. BoldGrid – Premium webstedsbygger inkluderet

Ingen kan lide gratis site builders, der leveres med en web hosting plan. De er superbegrænsende, og deres designskabeloner ligner normalt den skumle ende af en beskidt bus.

Dog er BoldGrid et helt andet dyr.

Det er faktisk en PREMIUM webstedsbygger (som de fleste med glæde vil betale for) der er bygget oven på WordPress, så du får mulighed for at nyde den fulde fleksibilitet i WordPress uden alle kompleksiteterne.!

Dets UI er sådan en drøm at bruge, og det er vidunderligt intuitivt. Mennesker med nulkodningserfaring kan praktisk opbygge deres egne WordPress-websteder på under en time ved hjælp af deres super let at bruge træk-og-slip-editor.

De har endda forudbyggede tilpassede temaer, hvis du foretrækker at bruge dem i stedet.

BoldGrid Site Builder

Selv hvis du er en erfaren webdesigner, vil du opdage, at BoldGrid har sine fordele.

Det strømline din arbejdsgang, så du kan arbejde hurtigere og oprette mere dynamiske websteder, og du kan også gemme dine yndlingsindlæsninger, der skal bruges som skabeloner til andre sider!

En af de bedste frynsegoder fra BoldGrid efter min ydmyge opfattelse er, at du har fuldt ejerskab over det websted, du har opbygget ved hjælp af deres system, hvor andre webstedsbyggere ikke giver dig fuld ejerskab for dine websteder.

BoldGrid koster normalt RM246,00 pr. År, men det leveres GRATIS med Inmotion Hosting’s delte forretningsplaner. De bedste ting i livet er virkelig gratis!

Tjek denne video for mere information om Boldgrid.

5. Gratis domæner

Ingen kan lide at være nikkel og dæmpet for noget, men det kan ofte føles sådan, når vi opretter websteder. Vi er nødt til at betale for webhosting, betale ekstra for de funktioner, vi ønsker, betale nogen for at designe webstedet, betale for de billeder, som sagde webstedsdesigner ville bruge – listen slutter bare aldrig.

Derudover er vi malaysere og lad os indse det – vi er en ildfuld flok. Hvis vi kan få tingene gratis, er der ingen måde i helvede at lade det gå.

Derfor var vi over månen med Inmotion Hosting’s beslutning om at inkludere et gratis domæne (værdi RM61,50) med alle deres delte forretningsplaner. Domænet er faktisk kun gratis i et år, men det faktum, at det overhovedet er gratis, gør virkelig en forskel i kundetilfredshed.

Hvis du allerede har et eksisterende domæne, som du foretrækker at bruge, vil Inmotion Hosting endda give dig kredit, så du kan overføre dit domæne hurtigt og uden problemer.

6. Gratis SSL, automatisk sikkerhedskopiering & Hack-beskyttelse

Inmotion Hosting’s forretningsplaner leveres med en fantastisk pakke med sikkerhedsfunktioner, der hjælper med at holde dit websted sikkert mod uforudsete angreb. Det er temmelig cool, fordi du kan hvile let og koncentrere dig om din virksomhed eller indholdsoprettelse uden at bekymre dig om noget af det.

Security Suite består af:

Gratis SSL

Inmotion Hosting leverer GRATIS SSL gennem cPanel, underskrevet af Comodo, et af de mest betroede SSL-mærker i branchen. Med blot et par museklik kan du aktivere ‘https’ på dit websted.

For os er dette temmelig forbandet, da Chrome vil begynde at mærke websteder uden SSL som ‘ikke sikker’ snart. Og bekvemmeligheden ved at aktivere den gratis SSL er simpelthen uovervindelig.

Hackbeskyttelse

Inmotion Hosting bruger et internt værktøj kaldet Patchman, der søger efter sårbarheder på dit websted og lapper det, inden der kan opstå hacks. Det er et godt forebyggende værktøj at have gratis, og det er en fremragende funktion til e-handelswebsteder!

Gratis automatisk sikkerhedskopi

Kan du forestille dig, hvor kedelig det ville være at skulle manuelt sikkerhedskopiere dine data? Hvad sker der, hvis du tilfældigvis glemmer at udføre en sikkerhedskopi den ene dag, dine data beslutter at forsvinde?

Inmotion Hosting hjælper os med at løse dette problem ved at automatisere processen for os. Vi behøver ikke at bekymre os om sikkerhedskopier overhovedet, da deres system gør det for os, så vi kan fokusere på det forretningsmæssige aspekt af ting.

Gendannelse af data er også super let. Bare et klik er alt, hvad det kræver for at gendanne dit websted til, hvordan det plejede at være. Hvis du ikke ved, hvordan man gør det, skal du bare tjekke med deres fremragende live-hold – de er mere end glade for at gøre det for dig.

DDoS-beskyttelse

Inmotion Hosting’s DDoS-beskyttelse er indbygget i infrastrukturen og leveres af Corero, et af de førende mærker inden for cybersikkerhed.

De tilbyder DDoS-beskyttelse i realtid gennem deres ‘første forsvarslinje’ tilgang, der inspicerer trafik og blokerer angreb i realtid – med andre ord, de beskytter dit websted uden at afbryde den faktiske forbrugertrafik!

Læs mere om Coreros DDoS-beskyttelse over her.

7. 24/7 U.S.-baseret support

E-handelsvirksomheder kører 24/7, og en god webhost skal også have 24/7 support for at løse eventuelle problemer uanset tid.

Inmotion Hosting’s supportteam har altid været lydhør, vidende og erfaren, altid klar til at tålmodig hjælpe os med de problemer, vi stødte på. (Og de er 100% U.S.-baserede!)

De kan kontaktes via live chat, Skype, eller hvis du føler dig særlig chattig, gennem deres dedikerede supporttelefonnummer.

Vores egne oplevelser med dem har altid været meget behagelige, idet vi har løst vores problemer uden nogen frustrationer overhovedet. De besvarer alle dine spørgsmål tålmodig og professionelt, uanset hvor dumme de måtte være.

Inmotion Hosting responsivt supportteam

8. 90-dages pengene-tilbage-garanti & Gratis webstedsmigration

Dette er kæmpe. De fleste webhost giver en forholdsmæssig eller delvis tilbagebetaling inden for 30 dage eller 60 dage. Inmotion Hosting er tilstrækkelig sikre på deres tjenester, at de tilbyder en FULL refusion inden for 90 dage, noget jeg mener, at intet andet webhostingfirma har gjort før!

De sorterer også vores overførsel af dit websted til dig helt gratis uden nedetid overhovedet, og så du ikke behøver at trække dit hår ud og bekymre dig for at bryde dit websted.

Når alt kommer til alt, hvis du ikke er tilfreds med Inmotion Hosting, skal du bare annullere inden for den gratis look-periode, og du får dine penge tilbage uden spørgsmål stillet!

9. 56% eksklusiv rabat for Bitcatcha-læsere

Inmotion Hosting 56% eksklusiv rabat for Bitcatcha-læsere

Vi malaysere elsker at få mere værdi for pengene, hvilket forklarer, hvorfor vi elsker at købte så meget. Heldige for jer, vi har gjort en forhindring for jer og har formået at score et EKSKLUSIVT RABAT med Inmotion Hosting, som giver jer 56% rabat på deres forretningsplan, hvilket bringer prisen ned til kun RM14,30 pr. Måned (Startplan)!

Det er ikke alt, hvis du leder efter premium WordPress Hosting, vil du være glad for at vide, at vi har 37% rabat på Inmotion’s WP-1000s-plan, hvilket vil bringe prisen ned til kun RM20,50 pr. Måned.

Sammenlignet med Bluehosts starter WordPress Hosting-plan, som koster en ublu RM164,00 (du får ikke engang flere funktioner – mere om det i Inmotion VS Bluehost), vi tror, ​​at du tydeligvis får mere bang for dit penge med vores tilknyttede link nedenfor!

Ting, vi ikke kan lide ved Inmotion Hosting

1. Iffy Check Out-proces

Dette er kun et mindre greb, men det er stadig noget, vi fandt irriterende – Inmotion Hosting’s check-out-proces kan være en smerte. Der er ingen klare indikationer på, hvad man skal gøre, eller hvor man skal trykke på.

De er en af ​​de få virksomheder derude, der stadig praktiserer manuel opfordring til at bekræfte for nye brugere. Dette kan være temmelig besværligt, men det er også en sikkerhedsfunktion. Hvorvidt dette er en god eller dårlig ting afhænger af brugeren.

Check-out-processen er også rigtig langsom. En hurtig søgning afslørede, at nogle brugere også stødte på problemer med at gennemføre salget, hvor nogle mennesker oplevede timeouts, mens andre simpelthen ikke kunne afslutte processen.

Hvis du overvejer at abonnere, skal du være opmærksom og være forberedt – vær tålmodig, og salget vil til sidst gennemgå.

2. Intet asiatiske datacenter

Mens Inmotion Hosting Max Speed ​​Zone ™ er optimeret til en global rækkevidde og fungerer virkelig godt, men det blæser ganske vist, at deres datacentre kun er placeret i Amerika.

Dette stinker især for os beliggende i Malaysia. Selvom Inmotion Hosting’s servere ser ud til at reagere ganske godt, pinget fra Singapore på 178 ms (hvilket stadig er under Googles anbefaling på 200 ms), kan det potentielt være så meget hurtigere for vores lokale kunder at indlæse vores websted, hvis de kun havde et datacenter placeret i Asien.

3. Ingen NGINX

NGINX er en super populær server, der er oprettet blandt de fleste webhosts på grund af dens bidrag til det enorme fald i webstedshastighedshastigheder, og vi er ret skuffede over, at Inmotion Hosting ikke har implementeret det i deres delte hostingplaner endnu (det er kun tilgængeligt med deres WordPress-hostingmuligheder).

Vi gjorde dog en smule graving og opdagede, at de tester og gennemgik kompatibiliteten af ​​NGINX med deres delte servere, og de kunne muligvis til sidst skifte fuldstændigt fra Apache.

Det vil være fantastisk for små til mellemstore virksomhedsejere, når de gør det (webstedshastigheden falder enormt med NGINX!) Men fra denne skrivetid ser det ud som en glip af muligheden.

InMotion til Malaysia

Med kun 2 datacentre og INGEN er i Asien, er jeg temmelig sikker på, at I fyre spekulerer på, om InMotion er velegnet til os i Malaysia eller ej.

Jeg må sige, at selv om situationen ikke er ideel, gør den det ret godt. Vi har ikke en node her i Malaysia, men vores node i Singapore returnerede hastigheder på 178ms, hvilket stadig er meget hurtigere end de fleste subpar webhosts på trods af datacenterafstanden.

Selvom de muligvis ikke er den hurtigste webhostingstjeneste for Malaysia, klarer de sig ret godt, og de har mange frynsegoder, der kan vise sig ønskelige for malaysere, ligesom de enorme rabatter, som vores eksklusive læsere nyder godt af.

Hvis du er en klistermærke inden for hastighed, kan du måske se på andre webhostingfirmaer med datacentre tættere på Malaysia som SiteGround. Hvis du er ok med ikke at være den hurtigste, så længe du nyder nogle frynsegoder, er Inmotion et godt valg!

Inmotion Hosting’s planer & Funktioner

Forretningshosting

Hvis du leder efter fælles forretningshosting til små virksomheder eller e-handelswebsteder, har du tre muligheder:

LaunchPowerPro
Pris /moRM16.40*RM20.50*RM30.71*
RenewalRM32.76RM40.96RM65.56
DomainFREEFREEFREE
Antal tilladte websteder26 Ubegrænset
Disk Space Unlimited Unlimited Unlimited
BandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimited
Antal e-mails ubegrænset ubegrænset
SpeedNormal2X4X
Security SuiteIncludedIncludedIncluded

* Pris for 12-måneders abonnement. 56% eksklusiv rabat anvendt.

Vores testsite er vært på Power-planen, fordi vi ønskede at være vært for et par domæner, og denne plan giver os mere end nok spillerum og ressourcer til at gøre alt det, vi ville gøre. Faktisk er vi faktisk vært for andre tilknyttede websteder med denne konto, og vi har stadig ikke fundet nogen hikke i tjenesten.

En, der ikke rigtig er klar på Inmotion Hosting’s websted, er forskellen mellem 2x ydeevne i Power plan og 8x Performance i Pro planen. Vi lavede noget grave, og det er, hvad vi opdagede

CPU% (C) Fysisk hukommelse
Launch40% 1 GB
Power80% 2GB
Pro100% 4GB

Den fysiske hukommelse, der er tildelt til pro-planerne, er bogstaveligt talt fire gange lanceringsplanen, hvilket betyder, at værten kan køre de programmer, du har brug for på dit websted mere effektivt, hvilket direkte oversætter til hurtigere indlæserhastigheder, hvis dit websted kræver den slags ressourcer.

Hvis du er på hegnet mellem Power og Pro-planen, er tommelfingerregeln her altid at starte i det små og opgradere, når du vokser. Inmotion Hosting har et komplet udvalg af tjenester, der imødekommer ethvert behov. Så vælg bare en plan, du med de ressourcer, du tror, ​​du har brug for – hvis du finder ud af, at du har brug for mere, har du altid muligheden for at opgradere!

Du får også en eksklusiv 56% rabat, når du bruger vores tilknyttede link, så glem ikke at bruge det!

VPS

For agenturer, forhandlere eller udviklere kan du vælge mellem to VPS-planer, der passer til dine behov. Disse planer er oprettet NGINX-server og andre itty bitty fordele, der giver dig skrytrettigheder, når du hænger sammen med dem, der er bekendt. Se alle VPS-funktioner her.

administreret vps & selvstyret vps-hosting

Administreret WordPress Hosting

Hvis du imidlertid leder efter det bedste af de bedste, de mest luksuriøse og dekadente hosting-planer omkring, skal du ikke lede længere end Inmotion’s Managed WordPress Hosting. De er optimeret til at give dig de bedst mulige hastigheder med NGINX, SSD’er, PHP7 og avanceret cache.

Du vil også nyde administreret sikkerhed og administrerede opdateringer, hvilket betyder, at du bogstaveligt talt ikke behøver at bekymre dig om en enkelt ting, da Inmotion’s Managed WordPress Hosting sorterer alt for dig.

Det er klart, at premium-funktioner kommer med en premium-pris – vær klar til at sprænge for disse fordele! Tjek deres pris her.

Hvordan holder følelser op mod konkurrencerne??

inmotion VS Siteground: Hvilken er hurtigere?

Som nævnt tidligere var Bitcatcha.com hostet hos Inmotion Hosting, før vi skiftede over til SiteGround Cloud, og meget af beslutningen om at skifte var baseret på SiteGround’s overlegne hastighed på det tidspunkt (dette var 2 år siden).

Serverens responstid: 172 ms VS 138 ms

Til denne hastighedstest oprettede vi to websteder – et med Inmotion Hosting Power Plan og et med SiteGround GrowBig. Vi satte vores to teststeder gennem vores intensive serverhastighedschecker for at se, hvilken webhost er hurtigere med hensyn til responstid, og resultaterne overraskede os.

Inmotion PowerSiteGround GrowBig
ServerplaceringLos AngelesChicago
US (W) 2 ms55 ms
US (E) 53 ms3 ms
London322 ms92 ms
Singapore178 ms223 ms
Sao Paulo172 ms139 ms
Bangalore514 ms380 ms
Sydney153 ms226 ms
Japan109 ms148 ms
Canada67 ms12 ms
Tyskland149 ms103 ms
Globalt gennemsnit171,9 ms138,1 ms
Fuldt resultat

Inmotion Hosting imponerede virkelig med et verdensomspændende gennemsnit på 172 ms, som tjener dem en A + -rangering fra bitcatcha.com!

Fra disse resultater er det meget tydeligt, at websteder med amerikansk baserede målgrupper drager mest fordel af deres hurtige hurtige hastigheder på grund af deres 2 datacentre beliggende i Amerika, men pinger fra resten af ​​verden kom også rimeligt hurtigt tilbage (mest under 180 ms) så virksomheder med internationale målgrupper stadig kan nyde hurtigere end anbefalede hastigheder med Inmotion Hosting!

SiteGrounds scoringer er temmelig ens med Inmotion Hosting med et hurtigt verdensomspændende gennemsnit på 138 ms, som også får en placering på A+.

Vi har dækket en mere detaljeret sammenligning af deres servere på SiteGround VS Inmotion Hosting. Tjek det ud.

Datacenter Sted: 2 VS 5

Inmotion Hosting har kun 2 datacentre (USA øst og USA vest) strategisk placeret for maksimal dækning på verdensplan. Selvom Inmotion Hosting’s datacentre er temmelig hurtige ordentligt, har SiteGround 5 datacentre fordelt på 3 regioner – dette giver dig mulighed for at vælge datacenteret tættest på dit målgruppes placering, hvilket sikrer de hurtigste indlæsningshastigheder for dem (og som vi alle ved, jo hurtigere dit websted indlæses, jo mere salg kan du potentielt foretage!).

Hastighedsforbedrende funktioner

Når det kommer til hastighedsforbedrende software understøtter både SiteGround’s GrowBig og Inmotion Hosting Power Plan PHP7, men SiteGround ser ud til at have overhånden med deres inkludering af den populære NGINX-server, der er oprettet, berømt for dens hastighed. SiteGround har også fordelen med deres helt egen SuperCacher, et avanceret cachesystem, der giver dig mulighed for at øge belastningstiderne for websteder op til 4x hurtigere!

Inmotion Hosting har faktisk SSD’er med høj ydeevne, der er optimeret med NGINX-serveropsætning, men det ser ud til, at disse funktioner kun er tilgængelige med deres WordPress-hostingplaner.

git & iscenesættelse

De af jer, der nyder livskvalitetsfunktioner som GIT eller iscenesættelse, vil du blive skuffet over, at Inmotion Hosting ikke tilbyder nogen af ​​disse funktioner. Det er lidt skuffende, i betragtning af at SiteGround kan tilbyde mere til omtrent det samme prispoint.

Bemærk

Inmotion Hosting tilbyder Git & Iscenesættelse i deres Premium WordPress Hosting, der starter ved RM20.46 / mo. .

Inmotion VS Bluehost Som WordPress hosting

Dernæst har vi opdaget Inmotion Hosting’s splinternye WordPress Hosting-plan mod Bluehosts krydrede WordPress Hosting-plan.

Den første ting, vi bemærkede lige uden for flagermus, var prisen – Inmotion Hosting’s WP-1000S-plan er kun RM40,96 37% rabat, RM28,66 kun månedligt mod Bluehost’s WP-standard med en enorm RM81.96 pr. Måned. Da vi placerede funktionerne side om side, fandt vi, at den enorme prisforskel virkelig ikke er forsvarlig.

Inmotion HostingBluehost
IntroduktionsprisRM28,66 * /moRM82,00 / mo
FornyelseRM41.00 /moRM164.00 / mo
Understøttede websteder1 Ubegrænset
Disk Space40GB30GB
Gratis e-mail-konti Ubegrænset Nej
SSD StorageYesNo
Gratis webstedsmigreringJa
Gratis automatiserede sikkerhedskopier JaJa
Max Speed ​​Zone ™ YesNo
Gratis reklamekreditterRM615.00RM0.00
Pengegaranti-garanti90 dage30 dage
IscenesættelsesmiljøJa Nej
Auto-opdateringer med RollbackYesNo
Gratis SSLYesJa
Premium Site BuilderJa Nej
NGINXYesNo

* Pris for 12-måneders abonnement.

Den eneste fordel, som Bluehost tilsyneladende har i forhold til Inmotion Hosting, er, at de tillader 100 millioner besøg pr. Måned sammenlignet med Inmotion Hosting’s 20.000 månedlige besøg.

Bortset fra det giver det bare ingen mening at være vært hos Bluehost. Inmotion’s WordPress-hosting giver os så mange vigtige funktioner til halve prisen (SSD, iscenesættelse, auto-opdateringer, sidebygger, webstedsmigrering … listen fortsætter), de får Bluehosts plan til at se virkelig forældet ud.

Ser vi bare på funktionerne, er det klart, at Inmotion Hosting’s WP-1000S er det logiske valg at tage, hvis du overvejer at få Premium WordPress-hosting.

Bedømmelse: Skal jeg være vært hos Inmotion Hosting?

Vi er meget tilfredse med Inmotion Hosting!

Deres hastigheder er forbedret i sidste gang, vi testede dem og overraskede os. Deres 2 datacentre bruges effektivt til at dække et internationalt publikum uden at ofre lastetider, og de scorede endda hurtigere hastighedstest end vores foretrukne vært, SiteGround!

De professionelle opvejer tungt ulemperne (ærligt talt, vi nitpickede – vi havde faktisk problemer med at forsøge at komme med ulemper!) Og vi elsker deres lange liste med funktioner.

Deres SSD-opbevaring er et stort træk. Kast deres andre frynsegoder (ubegrænset e-mails, ingen overførsel af websteds nedetid, gratis apps, ubegrænset båndbredde osv.), Og det er en no brainer – Inmotion Hosting er en fremragende webhost.

Deres planer er værdi for pengene med pålidelig oppetid og kundeservice.

Det betyder ikke noget, om du er målrettet mod et specifikt land eller et internationalt publikum – bare find ud af, om øst- eller vest-serverne er bedre for din målgruppe, og se, når dine data bliver ført til dine kunders skærme på rekordtid.

10/10 vil anbefale!

Nøglefunktioner

 • ✓ Gratis domænenavn
 • ✓ Ubegrænset diskplads
 • ✓ Ubegrænset dataoverførsel
 • ✓ Max Speed ​​Zone ™
 • ✓ SSD inkluderet
 • ✓ SSH Access understøttes
 • ✓ 24 × 7 amerikansk support
 • ✓ 90-dages pengene tilbage

Anbefales til

 • • e-handel
 • • WordPress
 • • Forum
 • • CMS (Joomla, Drupal)
 • • Medium-stort websted
 • • Forretningswebsted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map