Kinsta-gennemgang: 10 fordele og 3 ulemper ved Kinsta WordPress-vært opdaget!

Kinsta


Kinsta

https://kinsta.com

tl; dr

Med mange imponerende WordPress-styringsværktøjer og en ren UX, leverer Kinsta alle de fordele ved hastighed og skalering, du kunne forvente af en skybaseret vært. Føj dette til et meget dygtigt supportteam af WordPress-udviklere, og du har dig selv en premium hosting-løsning, omend til en præmiepris.

Kinsta-gennemgang: 10 fordele og 3 ulemper ved Kinsta WordPress-vært opdaget!

I dag ser vi på en administreret WordPress-hostingtjeneste med et skarpt omdømme – Kinsta.

Kinsta blev lanceret i 2013 og var hjernen til en gruppe WordPress-eksperter, som ikke var imponeret over WordPress-hostingløsningerne på markedet. I dag er det en af ​​de hurtigst voksende WordPress-værter i Europa og Amerika.

Indholdsfortegnelse

Pro af Kisnta

 1. Det fyrer hurtigt
 2. Skybaseret infrastruktur lavet til hastighed
 3. Software til turboladning af dig
 4. 99,9% oppetid garanteret
 5. Det er (næsten) hands-off
 6. Fantastisk teknisk support
 7. Enkel opsætning og migrering
 8. Sindsro
 9. Fantastisk til trafikspidser
 10. Optimeret til e-handel

Con of Kinsta

 1. Stejlt prispunkt
 2. Ingen e-mail-hosting
 3. Mangler telefonstøtte

Kinsta’s Plan & Funktioner

 • WordPress hosting

Hvordan holder Kinsta op imod konkurrencerne?

 1. Kinsta vs WP Engine (som administreret wordpress-vært)
 2. Kinsta vs SiteGround (som en hurtig webhost)

Dom

 • Skal du være vært hos Kinsta?

Kinstas kant ligger i det faktum, at dens hostingtjenester drives af Google Cloud’s premium-netværk, et værdiproposition så spændende, at vi virkelig ikke kunne modstå at sætte Kinsta på prøve.

Blandt en imponerende vaskeri liste over fordele, lover Kinsta lynhurtig hosting, næste generations infrastruktur og god kundeservice. Kinsta har også for nylig omdannet til en meget slank og brugervenlig version af sig selv og ser bedre ud end nogensinde før.

Men leverer det virkelig? Vi kiggede på det.

10 grunde Kinsta er en seriøst god hostingløsning

1. Det brænder hurtigt

Som vi alle ved, er hastigheder alt, hvad websteder går til.

En hurtigere sideindlæsningstid korrelerer ikke kun med højere konverteringer, længere gennemsnitlig besøgende varighed og nedsat bounce satser, men også meget bedre SEO. Vi har skrevet en masse om emnet med hastighed her.

Og hvordan går Kinsta? For at finde ud af det, oprettede vi vores standard test-site på Kinstas servere og kørte det gennem vores helt egen serverhastighedschecker:

Resultaterne?

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo

130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Gennemsnitshastighed: 179,5 ms – Se det fulde resultat

Bemærk

Til testformål oprettede vi et simpelt testsite bestående af en lager WordPress-installation. Vi besluttede at være vært fra datacentret i London. Se siden her.

Vi var glade for at se vores host-server score en A + -vurdering!

Googles anbefalede reaktionstid på serveren er under 200 ms, da noget langsommere kan medføre mærkbar forsinkelse for brugerne. London og USA presterede godt; godt under denne benchmark. Den korteste responstid var en hurtig 10 ms (pinget fra London).

Pinger fra fjernere regioner som Bangalore var imidlertid betydeligt langsommere og sænkede den gennemsnitlige verdensomspændende responstid til 179,5 ms. Det er meget højere end 10 ms, men stadig imponerende.

Og hvad med websideets indlæsningstid?

Web-sidepræstation for Kinsta

Webpagetest.org hastighedstest – Se det fulde resultat

Nu – husk, at vores testside endnu ikke bruger CDN, cacheteknologier eller andre optimeringer, som Kinsta-brugere bør drage fordel af for at skære deres webside belastningstider.

Selv uden optimering bemærkede vi dog, at alle de vigtige hastighedsmetrics er A-klassificeret, krydset og grønt. Den endelige indlæsningshastighed på 1.097s er også ret fantastisk.

I alt er Kinsta muligvis ikke den hurtigere hostingtjeneste, vi har testet, men det er bestemt i toppen af ​​serverværterne, der leverer på hastighed.

Tip

Parret med de rigtige optimeringer for at kompensere for latenstidsproblemer i nogle regioner, kan Kinsta-brugere forvente meget imponerende lastehastigheder

2. Skybaseret infrastruktur bygget til hastighed

Lad os grave lidt dybere i Kinsta’s build.

Den mest markante funktion er, at den udelukkende tilbyder hosting af Google-servere.

Dette gør dens infrastruktur grundlæggende forskellig fra den traditionelle delte eller dedikerede hosting af sine konkurrenter.

Hvordan? I stedet for at være vært via en enkelt server i et datacenter, bruger cloud-værter virtuel serverplads, der tapper ind i et komplekst netværk af fysiske servere. Dette giver brugerne nogle temmelig seje fordele med hensyn til hastighed, pålidelighed, skalerbarhed og fleksibilitet.

Selvom der er et par cloud-serverværter rundt, bruger Kinsta Googles private fibernetværk. Det er en af ​​de største i verden og kan nå hastigheder på 10.000 TB pr. Sekund i nogle regioner.

Endnu bedre er Kinsta tilmeldt Google Cloud’s Premium Tier, hvilket betyder, at Kinsta-brugere kan udnytte de højeste niveauer af ydelse, hastighed og sikkerhed.

Kinsta-brugere drager også fordel af 20 Google Cloud-serverplaceringer over hele verden. Det betyder, at du kan vælge det datacentre, der er geografisk tættest på dit publikum for hvert af dine WordPress-websteder, hvilket hjælper med at holde latensen lav og belastningstider snappy.

Kinsta-brugere har også adgang til premium DNS via Amazon Route 53, som er et andet våben i sit arsenal for at holde tingene hurtigt.

3. Inkluderende software til turboladning til dig

Den tredje pro? Du gættede det – hastighed igen.

Kinsta er befæstet med ‘hastighedsbesat arkitektur’ (deres ord, ikke vores) gennem teknologier som Nginx, PHP 7, LXD-softwarecontainere og MariaDB.

Vi kunne fylde sider, der taler om Kinstas forskellige tilføjelser og plug-ins, men en ting, du bestemt vil ønske at bruge, er CDN.

Her samarbejder Kinsta med KeyCDN, et fantastisk HTTP / 2 og IPv6-aktiveret indholdsleveringsnetværk.

KeyCDN er en førende europæisk CDN-udbyder med hovedkontor i Schweiz. Som mærke har det et solidt ry for at hjælpe med at gøre top-notch CDN-tjenester meget mere tilgængelige. Det antages nu betjener 40.000 kunder og har et hit-forhold på 94%.

Selvom Kinsta-brugere ikke får det fulde udvalg af KeyCDN’s fordele, modtager de et bestemt antal gratis CDN-båndbredde, kaldet ‘Kinsta CDN’. De drager også fordel af KeyCDNs omfattende globale netværk med servere på 34 strategiske placeringer til turboladning af deres medier rundt om i planeten.

Hvorfor skulle du være interesseret?

CDN’er kan …

 • … reducere belastningstider med op til 50% i nogle tilfælde
 • … offload op til 70% af anmodninger om båndbredde fra din vært
 • … forhindrer, at din server bliver overvældet af trafikstød

Udover dette magtfulde partnerskab – har Kinsta (på ægte Kinsta-måde) gjort alt, hvad CDN-relateret er nemt at administrere.

CDN- og cacheteknologier kommer normalt adskilt, men Kinsta pakker dem pænt sammen og gør dem superenkle at administrere fra dit dashboard, så du kan spore båndbreddebrug, topfiler efter anmodninger og mere.

4. 99,9% garanteret oppetid

Oppetid siden december 2018

100%

* Denne tæller opdateres konstant

Faktisk tilbyder Kinsta en SLA-understøttet 99,9% oppetidsgaranti.

Denne tillidsafstemning er et klart resultat af dens cloud-hosting infrastruktur. Skyværter af natur er meget mere pålidelige til at holde websteder online.

Hvis det ikke er nok, parter Kinsta også dette med kontinuerlig overvågning og oppetidskontrol hvert minut. Hvis de ikke klarer at rette fejlkodekoder inden for 30 minutter, krediteres din konto. Denne garanti gælder 24/7 hver dag hele året.

5. Det er (næsten) hands-off

Som navnet antyder, skal administrerede WordPress-værter give dig mulighed for at bruge mindre tid på at bekymre dig om dit websted, og give dig mere tid til at fokusere på at vokse det.

Kinsta har en rigtig bred vifte af funktioner, der giver et optimeret miljø for dig at fortsætte med at forbedre dit websted uden at skulle bekymre dig om tekniske problemer.

Kinsta funktioner

Nyttige site management funktioner inkluderer:

 1. Hastighedstuning Dette inkluderer ydelsesanmeldelser & caching.
 2. MyKinsta instrumentbræt En forfriskende ændring fra den typiske cPanel eller Plesk, der tilbydes af mange andre værter, med nogle originale funktioner.
 3. Opdatering af managementA niveau op fra tvungne opdateringer (normen for mange andre værter, og noget der undertiden kan forårsage problemer), du lader bare Kinsta-teamet vide, om du vil have dem til at tage sig af opdateringer, der kommer videre.
 4. Én-klik-iscenesættelse Test nemt nye WordPress-versioner, plugins og kode i et sikkert miljø, og lever dem derefter på få sekunder.
 5. Udviklervenlige værktøjer Fra kloning af websteder for at få adgang til SSH til at bruge WP-CLI til at udføre opdateringer og andre funktioner.

6. Fantastisk teknisk support

En af Kinstas største styrker er deres supportteam.

Vi mener det – det består udelukkende af veteran-WordPress-udviklere og Linux-hostingingeniører. Dette betyder, at det tekniske supportniveau er et af de bedste på markedet. De kan endda prale af, at de ansætter mindre end 1% af de ansøgere, der ansøger!

I stedet for at skulle gennemgå en række niveau 1 eller niveau 2 support reps, har Kinsta-brugere altid rigtige eksperter direkte på deres bec-and-call.

Kinsta tilbyder 24/7 support via Intercom widget, en live chat og billetløsning. Det er faktisk et temmelig smukt system med en automatisk gemt chathistorie og vindue, der forbliver åben, selv når du navigerer gennem forskellige sider i instrumentbrættet.

Fra direkte erfaring blev alle spørgsmål, vi sendte, besvaret på under 3 minutter. Alt det personale, vi talte med, var meget hjælpsomme, vidende og støttede deres svar med links til ressourcer til videre læsning. I alt en meget positiv oplevelse, der blev understøttet af sider med glødende kundeanmeldelser, fandt vi, at vi sagde lignende ting om Kinstas supportteam.

På toppen af ​​dette kan vi virkelig godt lide den regelmæssigt opdaterede Kinsta-blog og et praktisk vidensgrundlag med tip, artikler og en ordliste med tekniske termer.

7. Enkel opsætning og migrering

Så hvor let er det virkelig at få bolden til at rulle?

Slår ud – meget.

Da vi tilmeldte os Kinsta, blev vi slået af, hvor hurtig og enkel det var. Oprettelse af en konto tog bogstaveligt talt sekunder, så kom vores nye dashboard og et væld af ressourcer, der var vinklede til at hjælpe alle – fra samlede begyndere til erfarne udviklere.

Herefter modtog vi nyttige opfølgende e-mails, der beder om de næste trin til at oprette forbindelse til vores websted og kontrollere, om vi har spørgsmål.

Hvilket fører til vores næste punkt – hver Kinsta-plan inkluderer også mindst en gratis webstedsmigration fra en nuværende vært, der håndteres af deres team af eksperter (dog bemærk, at en migrering kun er inkluderet i standardplanen, hvis du betaler årligt).

At overlade en sådan kritisk opgave til de professionelle er åbenlyst meget mindre af hovedpine end at prøve at udføre en manuel migrering (som du også har mulighed for at gøre, med Kinstas support). Du får ikke nogen nedetid – bare anmodning om en migrering fra dit betjeningspanel. Du bliver derefter advaret, når migreringsprocessen er afsluttet, så du kan kontrollere, at alt kører smørfrit.

Kinsta gratis webstedsmigration

Selvom det ikke tilbyder en gratis prøveperiode, tilbyder Kinsta en 30-dages pengene-tilbage-garanti (som vi helt ærligt foretrækker) for virkelig at give tid til brugerne til at få en fornemmelse af reberne. Der er flere medlemskabsniveauer (mere om det senere), men vi kunne godt lide den måde, planerne blev tydeligt beskrevet på

8. Fred i sindet

Kinsta tilbyder masser af værktøjer til at holde dit websted sikkert og sikkert.

Back-ups:

 • Daglige sikkerhedskopierKinsta leverer daglige automatiske WordPress-sikkerhedskopier såvel som systemgenererede sikkerhedskopier til alle sider på din konto. Disse fås som gendannelsespunkter på MyKinsta-instrumentbrættet og gemmes i 14 dage.
 • Manuelle sikkerhedskopier Du kan oprette op til 5 manuelle sikkerhedskopier, inklusive en downloadbar sikkerhedskopi hver uge.
 • Backup af hændelserCertain events genererer også en automatisk sikkerhedskopi. For eksempel skifter skifte fra iscenesættelse til produktion en kopi af dit live-sted, i tilfælde af at noget går galt.

Hvad er endnu bedre – sikkerhedskopier udelukkes fra din samlede diskpladsforbrug for at give dig så meget plads som muligt!

Andre sikkerhedsfunktioner, der er værd at nævne:

 • SSL support og hardware firewalls Gratis SSL-certifikataktivering med et enkelt klik.
 • Overvågning døgnet rundt I tilfælde af, at dit websted bliver hacket eller går ned, advares Kinstas personale øjeblikkeligt, og de begynder straks at arbejde på at løse det.
 • Automatiske opdateringer af sikkerhedsrettelser Gratis hackfixer, blokering af kodeindsprøjtning og DDoS-angreb, daglig malware / spyware-scanning.
 • Navneservere Vi fandt dette interessant – de fleste værter leverer 2 navneservere for at opsætte DNS-pegning. Kinsta tilbyder dog 4 – hver med forskellige websidefikser (.net, .org), som hjælper med at sikre, at hvis en er nede, kan du stole på de andre for at holde dit websted flydende. Bare et lille eksempel på, hvordan Kinsta gør sit yderste.

9. God til trafikspikes

Hvem sagde, at udvidelse af dit websted måtte være så kompliceret? Et andet meget attraktivt træk ved Kinsta er dens skalerbarhed, en direkte udbetaling af dens skybaserede arkitektur.

I tilfælde af en uventet trafikstigning giver Kinstas integration med Google Compute Engine et websteds containerskala dramatisk til så mange CPU’er som nødvendigt. Når skyen automatisk skalerer for at styre belastningen, så kan dit WordPress-sted forblive online uden at gå ned.

I modsætning hertil er mange tredjepartsværter begrænset til 2-6 CPU’er pr. Virtuelle private servere.

Husk, at hvis du overskrider den månedlige besøgsgrænse for din plan, bliver du stadig nødt til at betale et overskudsgebyr på ($ 1 / 1.000 besøg) efter et specifikt antal besøgende, men du får besked på 80% og 100 % brug.

Den vigtige ting er dog, at dit websted forbliver online! Når alt kommer til alt, er den sidste ting, du vil ske, at investere i betalt trafik eller endelig gå viralt og derefter lide et sted-nedbrud nøjagtigt i dit æreøjeblik. Forestil dig alt, den spildte mulighed!

Kinsta tilbyder også en eksponentiel trafikstifter og opgradering af skure, der er specielt designet til at tackle disse slags massive trafikbegivenheder, hvis du ved, at de er ved at ske.

10. Optimeret til websteder med e-handel

Helt ærligt er Kinsta gode nyheder for enhver e-handelsvirksomhed på WordPress.

Når alt kommer til alt, med gratis plugins som WooCommerce, forbliver WordPress en af ​​de mest attraktive platforme for iværksættere.

Imidlertid er det også disse e-handelssteder, der har tendens til at blive meget ressourceintensive og overvældende, især da disse plugins ofte er det, der udgør de mest teknologisk komplicerede sider af WordPress.

Virksomhedsejere, der bruger WordPress, kan få meget af Kinstas support og lette styringsværktøjer. I særdeleshed:

 • Hurtig cache-cachelagring på serverniveau på plads med regler for at sikre optimeret funktionalitet til e-handelswebsteder. Visse sider, der aldrig bør cacher, f.eks. Indkøbskurv, min konto og kasse er udelukket fra cache.
 • På lang sigt er Kinsta en løsning på at overvinde voksesmerter. Hvis din trafik vokser ud af sin nuværende plan, skal du blot opgradere den ved at betale det næste niveau. Der er ikke behov for komplicerede migrationer til en anden host-server, hvilket er en reel mulighed for delte værter. Dette er et stort plus for websteder, der fortsat eksponentielt tilføjer produktsider.

I alt kan Kinsta tilbyde MEGET til enhver iværksætter, der ønsker at fokusere mere på at vokse sin forretning og mindre på det tekniske ved at holde sin hjemmeside online.

Hvad vi ikke kunne lide ved Kinsta

Kinsta har helt klart nogle gode fordele til det, men ingen hosting-løsning er nogensinde perfekt.

1. Stejlt prispunkt

Kinsta er en premium WordPress hosting-løsning. Det er desværre også knyttet til en premium pris.

De månedlige omkostninger er temmelig stejle, med standardniveauet koster $ 30 om måneden. Dette går helt op til $ 900 / mo i pris for sin top-tier plan (mere om det på en smule).

Du modtager to måneder gratis, hvis du køber den årlige plan, men det er stadig en månedlig overhead, der muligvis er høj nok til at afskrække mindre virksomheder og er væsentligt højere end næsten hver eneste hovedkonkurrent.

Når det er sagt, er det godt at vide, at standardniveauet er nede fra $ 100, hvilket var det mindste forbrug indtil maj 2018.

2. Ingen e-mail-hosting

Der er også nogle ting, som enhver webstedsejer har brug for for fuldt ud at oprette og administrere et websted, som Kinsta desværre ikke i øjeblikket tilbyder.

Den store? E-mail-hosting. Brugere, der leder efter e-mails i træk med [Email protected] har brug for at finde og tilmelde dig en separat e-mail-hostingtjeneste. Vi har skrevet et trin for trin om, hvordan du kan konfigurere en e-mail-hostingtjeneste med en sammenligning af forskellige tjenester her.

For eksempel vil en professionel e-mail-hostingtjeneste som Office 365 Biz koste dig omkring $ 20 om måneden. Kinsta anbefaler G Suite, som sætter dig tilbage i en mindre $ 5 per måned.

Det er ikke verdens ende, og Kinsta’s argument for dette er, at de ønsker at overlade e-mail-hosting til eksperterne – fair nok.

Der kan dog meget godt være nogle skuffede webstedsejere, der forventer en alt-i-en-hosting-løsning til den høje pris, de betaler. I slutningen af ​​dagen betyder det, at ejere skal være parat til at foretage en største investering på deres webejendom.

3. Ingen telefonisk support

I modsætning til de fleste af sine konkurrenter tilbyder Kinsta i øjeblikket ikke telefonsupport til sine kunder.

For mange mennesker er der en vis komfort ved at kunne hente telefonen og straks diskutere dit problem med en menneskelig stemme.

Fra Kinstas synspunkt giver denne beslutning en vis mening. I det omfang de har skrevet en hel artikel, der berettiger sig selv.

Sandt nok, når diskussionen er af teknisk karakter, er det nyttigt at have en skriftlig log og skærmbilleder til at henvise til …

Det er sandt, at et billetsystem betyder, at du ikke vil forklare dig selv flere gange for forskellige mennesker …

Men selvom deres live chat kan være et praktisk valg, kan telefonisk support være en meget vigtig kilde til komfort for klienter, især i øjeblikke med krise.

For mange føles det langt bedre at ringe til og få dit opkald med det samme, end at skrive deres problemer i en lille chatboks.

Kinsta WordPress-planer

Kinsta har i øjeblikket 10 forskellige niveauer af planer, der hver tilbyder deres tjenester i en anden skala.

Mange af disse tilbyder de samme grundlæggende nøgletilbud, såsom gratis SSL og CDN, deres supportteam, daglige sikkerhedskopier og lignende. De største forskelle mellem niveauer er antallet af WordPress-installationer, der kan administreres pr. Konto, og også antallet af PHP-medarbejdere, der er tildelt til dit websted (PHP-medarbejdere bestemmer, hvor mange samtidige anmodninger dit websted kan håndtere på et givet tidspunkt, dvs. en håndtering af hver uautoriseret anmodning).

Kategorier skrider frem fra starter til forretning, til virksomhed – sidstnævnte er naturligvis målrettet mod større virksomheder.

Hver plan beskrives meget tydeligt, så du nemt kan vælge den, der passer til dig. De er også alle inkluderet i den 30-dages gratis prøveperiode, og du har muligheden for at opgradere eller nedgradere din hostingplan i løbet af dette tidsrum.

StarterEnterprise 2

BILLIGSTE PLANTOP-TIERPLAN
WordPress installs180
Månedlige besøg20.0001.500.000
SSD-opbevaring10GB120GB
CDN-lagring50GB1000GB
Opretholdelse af sikkerhedskopiering14 dage30 dage
PHP-medarbejdere pr. Sted210
Omkostninger $ 30 / mo $ 900 / mo

Kinsta-plan

Hvordan holder Kinsta op imod konkurrencerne?

Gå videre, lad os se på, hvordan Kinsta holder op med nogle af sine stærkeste konkurrenter.

Vi besluttede at sammenligne dem inden for de felter, hvor de fungerer bedst.

1. Kinsta VS WP-motor

Hvordan klarer Kinsta mod WP Engine som en administreret WordPress-vært?

Et kig på migrationer

WP Engine tilbyder gratis ubegrænset WordPress-migration. I modsætning hertil begrænser Kinsta sit antal gratis migrationer i henhold til brugerplan – deres mest basale plan inkluderer en gratis migration, og yderligere migrationer koster $ 100 pr. Websted.

Ved nærmere undersøgelse er arten af ​​disse migrationer imidlertid ganske anderledes. WP Engine’s migrationer består af et gør-det-selv-automatisk migrering-plugin. Selvom det er hurtigt og relativt let at aktivere, kan det være forvirrende for nogle brugere, der ikke er helt sikre på, hvad de laver. Deres plug-in migrerer ikke omdirigeringer (kritisk for at forhindre SEO-katastrofer) eller data eller billeder, der er gemt uden for / wp-indhold / bibliotek. Kinsta argumenterer for, at denne metode, hvis den gøres forkert, kan føre til datatab.

På den anden side er migration på Kinsta en let, næsten hjerneløs affære. Bare anmodning om migreringen og overlad den til deres ekspertteam at håndtere. Bedre endnu, vil du ikke lide nogen nedetid.

Så hvis vi ser på “hands off” -styring, synes Kinstas migrationsmetoder meget mere smertefrit.

Et kig på kundesupport

WP Engine er stolt af prisvindende kundesupport. Det har en gennemsnitlig responstid på under 3 minutter, hvor 90% af supportkontakterne er løst i denne session – helt sikkert imponerende.

WP Engine tilbyder også stolt telefonsupport døgnet rundt – noget Kinsta er blevet kritiseret for mangler. Dette kan skyldes, at deres medarbejderbase er meget større end Kinstas relativt lille team.

Dog kan det argumenteres, at Kinstas styrke ligger i deres medarbejderes kvalifikationsniveau. Med deres ord får ‘Kinsta-klienter chatte med de samme teammedlemmer, der understøtter vores store virksomhed og Fortune 500-virksomheder.’ Med mere kvalificeret personale til rådighed har nogle foreslået, at Kinsta kan løse problemer med mindre frem og tilbage..

Et kig på skalerbarhed

Kinsta tilbyder planlægningsmetre (mod WP Engine’s fem), alligevel drager enhver Kinsta-bruger fordel af den samme autoskalering af skyinfrastruktur, uanset.

Dette betyder, at Kinsta-brugere, der ønsker at opgradere deres websted til det næste niveau (f.eks. For at imødekomme højere trafik), vil finde processen temmelig problemfri.

Til sammenligning anvender WP Engine delt eller dedikeret hosting. Hvis du vil skalere et websted, der er vært på WP Engine, kan det kræve flere migrering af websteder – måske at flytte fra et delt miljø til en VPS, derefter til en dedikeret server eller over til cloud-hosting. Som vi har nævnt, er disse migrationer muligvis en smule skræmmende for nogle brugere.

Et kig på udviklerværktøjer

Kinsta er en vært, der er optimeret af udviklere, for udviklere.

Som sådan tilbyder Kinsta masser af funktioner til optimering af arbejdsgang – ikke alle er tilgængelige på WP Engine:

 • SSH-adgang, Git og WP-CLI på alle planer fra Starter til Enterprise.
 • Muligheden for at køre forskellige versioner af PHP for hvert live-sted og iscenesættelseswebsted
 • Muligheden for at gendanne automatiske sikkerhedskopier til produktion såvel som iscenesættelse

Når det er sagt, tilbyder WP Engine nogle meget attraktive WordPress-temaer gratis for kunderne. Dette inkluderer Genesis Framework – verdens mest populære WordPress-temaramme – og StudioPress premium-temaer. Kinsta tilbyder ikke gratis temaer til kunderne.

2. Kinsta VS SiteGround

Hvordan klarer Kinsta mod SiteGround som en hurtig webhost?

Tilbage til hastighedsargumentet.

Som vi har nævnt, da vi udførte vores hastighedstest, kom Kinsta ikke på toppen som den hurtigste vært. Her er en sammenligning side om side med SiteGround, en af ​​dens stærkeste konkurrenter:

KinstaSiteGround
Server LocationLondonLondon
US (W) 130 ms138 ms
US (E) 95 ms86 ms
London10 ms4 ms
Singapore287ms179 ms
Sao Paulo203 ms212ms
Bangalore487 ms292 ms
Sydney266 ms250 ms
Japan221 ms223 ms
Canada83 ms87 ms
Tyskland13 ms16 ms
Globalt gennemsnit179,5 ms138,1 ms
Fuldt resultat

Som vi kan se, opnåede Siteground en A + -vurdering og overtrådte Kinsta med en gennemsnitlig responstid på 138,1 ms.

Dette kan komme som en overraskelse for dem, der sammenligner disse værter på prisniveauet.

Til en konkurrencedygtig startfrekvens på $ 3,95 / mo for første timere er Siteground helt sikkert MEGET mere overkommelig end Kinsta. Den næste niveauopdeling giver dig mulighed for at tilslutte ubegrænsede WordPress-websteder, og det koster dig stadig kun $ 5,95 / mo.

Når det er sagt, tager testen heller ikke hensyn til alle de funktioner, som Kinsta tilbyder til virkelig at skabe opladningshastigheder. Når vi sammenligner grundlæggende planer, bemærkede vi, at der var et par hastighedsrelaterede funktioner, som Kinsta havde, at SiteGround manglede:

 • Hurtigere søgning med Elasticsearch-tilføjelsen (kun på Enterprise planer for SiteGround)
 • Hurtigere databasepræstation med Redis-tilføjelsen (kun på Enterprise-planer for SiteGround)
 • Kinsta tilbyder også en mere premium CDN-pakke gennem sit partnerskab med KeyCDN, mens SiteGround tilbyder CloudFlare-integration.

Desuden tilbyder Kinsta brugere et valg mellem 20 datacentre, vs SiteGround’s 5 centre på tværs af 3 kontinenter.

Det er et hårdt opkald. I slutningen af ​​dagen er vi dog nødt til at huske, at SiteGround vs. Kinsta ikke er et tilfælde af at sammenligne æble med æble.

Kinsta er en selvskalerende skyhost, mens SiteGround forbliver en traditionel vært. Dens ‘Grow Big’ -plan fungerer for eksempel på en delt hosting-service, hvor et par websteder deler den samme fysiske server. Denne form for infrastruktur har sine egne iboende begrænsninger.

Siteground er et meget solidt forslag, også på et delt værtniveau. I henhold til vores dybdegående gennemgang her, er SiteGround stadig vores personlige favorit ikke kun for dens hastighed, men for fremragende teknisk support, sikkerhed og ubegrænset e-mail-konti og DB’er.

Siteground passer måske bedre til dem, der har et strammere budget; dem måske med lavere trafik, men stadig søger enestående ydelse.

Bedømmelse: Skal du være vært hos Kinsta?

Nu er det store spørgsmål – skulle du være vært hos Kinsta?

Nå, den ultimative afgørende faktor her bør være dine behov som bruger.

Den nederste linje er, at Kinsta ikke er billig. Det er dog yderst værdifuldt for den rigtige bruger.

For ejere af websteder med lavere trafik, især dem, der leder efter en altomfattende domæneregistrering og e-mail-hosting, kan Kinstas premium WordPress-hosting-løsning være både for meget og ikke nok.

Det passer sandsynligvis bedre for brugere, der forventer højere trafik og seriøst på skalering og sikring af deres websted.

Under alle omstændigheder – med sin skybaserede arkitektur, besættelse af hastighed, avancerede styringsværktøjer / systemer og virkelig, virkelig god kundesupport, er Kinsta virkelig en stærk vært at regne med.

Nøglefunktioner

 • ✓ Fantastisk hastighed
 • ✓ Meget dygtigt supportteam
 • ✓ 99,9% oppetidsgaranti
 • ✓ Slank MyKinsta betjeningspanel
 • ✓ 20 Google Cloud-placeringer
 • ✓ KeyCDN & caching
 • ✓ 24/7 overvågning

Anbefales til

 • • Administreret WordPress
 • • WooCommerce
 • • Websteder med e-handel
 • • Mellemstore store websteder
 • • Websteder, der er tilbøjelige til trafikspidser
 • • Webudviklere

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map