Pregled Kinsta: Otkriveno 10 prednosti i 3 mane hosta Kinsta WordPressa!

Kinsta


Kinsta

https://kinsta.com

tl; dr

Nudi puno impresivnih alata za upravljanje WordPressom i čisti UX, Kinsta nudi sve prednosti u brzini i skaliranju koje očekujete od domaćina utemeljenog u oblaku. Dodajte to visokokvalificiranom timu za podršku WordPress programera i dobili ste vrhunsko rješenje za hosting, iako po premium cijeni..

Pregled Kinsta: Otkriveno 10 prednosti i 3 mane hosta Kinsta WordPressa!

Danas ćemo pogledati upravljani WordPress hosting uslugu s oštrom reputacijom – Kinsta.

Kinsta, pokrenuta 2013. godine, bila je glavni rod grupe stručnjaka za WordPress koji nisu bili impresionirani WordPressovim rješenjima za hosting na tržištu. Danas je to jedan od najbrže rastućih WordPress domaćina u Europi i Americi.

Sadržaj

Pro Kisnta

 1. Brzo gori
 2. Infrastruktura utemeljena na oblaku napravljena za brzinu
 3. Softver za nadopunu
 4. Zajamčeno je 99,9% produženog rada
 5. To su (skoro) ruke
 6. Strašna tehnička podrška
 7. Jednostavno postavljanje i migracija
 8. Mir uma
 9. Izvrsno za štrajkove u prometu
 10. Optimiziran za e-trgovinu

Con od Kinsta

 1. Strma točka cijene
 2. Nema hostinga putem e-pošte
 3. Nema telefonske podrške

Kinstaov plan & Značajke

 • WordPress hosting

Kako se Kinsta drži protiv konkurencije?

 1. Kinsta vs WP Engine (kao upravljani wordpress domaćin)
 2. Kinsta vs SiteGround (kao brzi web domaćin)

Presuda

 • Ako biste bili domaćini s Kinstom?

Kinstaova prednost leži u činjenici da njegove usluge hostinga pokreće premium mreža Cloud Cloud, vrijednosni prijedlog toliko intrigantan da mi stvarno nismo mogli odoljeti postavljanju Kinsta na testiranje.

Među impresivnom popisom pogodnosti za pranje rublja, Kinsta obećava munjevitu brzinu hostinga, infrastrukturu sljedeće generacije i izvrsnu korisničku uslugu. Kinsta se također nedavno osvrnuo na vrlo elegantnu verziju i korisničku verziju, a izgleda bolje nego ikad.

No, donosi li to uistinu? Trebali smo pogledati.

10 razloga Kinsta je ozbiljno dobro hosting rješenje

1. Brzo blista

Kao što svi znamo, što se tiče web stranica, brzina je sve.

Brže vrijeme učitavanja stranica ne odnosi se samo na veće konverzije, duže prosječno trajanje posjetitelja i smanjene stope napuštanja početne stranice, već i puno bolji SEO. Ovdje smo pisali puno o temi brzine.

A kako ide Kinsta? Da bismo to saznali, postavili smo standardno testiranje na Kinstinim poslužiteljima i pokrenuli ga putem vlastite provjere brzine poslužitelja:

Rezultati?

SAD (W)
KORISTITI)
London
Singapur
Sao Paulo

130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Kanada
Njemačka

487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Prosječna brzina: 179,5 ms – Pogledajte puni rezultat

Bilješka

U svrhu testiranja postavili smo jednostavno testno mjesto koje se sastoji od zaliha WordPressa. Odlučili smo ugostiti iz podatkovnog centra koji se nalazi u Londonu. Pogledajte stranicu ovdje.

Bili smo sretni kada smo vidjeli da je naš domaćin domaćin dobio A + ocjenu!

Googleovo preporučeno vrijeme odziva poslužitelja je ispod 200 ms jer bi bilo što sporije moglo uzrokovati vidljivo zaostajanje za korisnike. London i SAD su se odlično snašli; dobro pod ovom referentnom vrijednosti. Najkraće vrijeme odgovora bilo je brzih 10 ms (pinging iz Londona).

Međutim, pingovi iz udaljenijih regija, poput Bangalore, bili su znatno sporiji i smanjili su prosječno vrijeme odziva u svijetu na 179,5 ms. To je puno više od 10 ms, ali još uvijek impresivno.

A što je s vremenom učitavanja web stranica?

Performanse web stranice za Kinsta

Web speedtest.org test brzine – Pogledajte potpuni rezultat

Sada – imajte na umu da naša testna stranica još ne koristi CDN, tehnologije keširanja ili bilo koje druge optimizacije koje bi Kinsta korisnici trebali iskoristiti kako bi skratili vrijeme učitavanja svojih web stranica.

Međutim, i bez ikakve optimizacije primijetili smo da su sve važne metrike brzine A, označene i zelene. Konačna brzina punjenja 1,097s također je prilično fantastična.

Kinsta, možda, nije najbrža usluga hostinga koju smo testirali, ali sigurno je u najvišem nivou poslužitelja koji pružaju brzinu.

Savjet

U kombinaciji s pravim optimizacijama za nadoknađivanje problema s kašnjenjem u nekim regijama, Kinsta korisnici mogu očekivati ​​vrlo impresivne brzine učitavanja

2. Infrastruktura utemeljena na oblaku izgrađena za brzinu

Krenimo malo dublje u Kinstinu zgradu.

Njegova najznačajnija karakteristika je ta što ekskluzivno nudi Google hosting hostinga u oblaku.

To svoju infrastrukturu bitno razlikuje od tradicionalnog zajedničkog ili namjenskog gostovanja svojih konkurenata.

Kako? Pa, umjesto da hostuju preko jednog poslužitelja u podatkovnom centru, domaćini oblaka koriste virtualni poslužiteljski prostor koji ulazi u složenu mrežu fizičkih poslužitelja. To korisnicima nudi prilično cool prednosti u pogledu brzine, pouzdanosti, skalabilnosti i fleksibilnosti.

Iako postoji nekoliko hostinga na oblačnom poslužitelju, Kinsta koristi Googleovu privatnu mrežu vlakana. Jedna je od najvećih na svijetu i može dostići brzinu od 10.000TB u sekundi u nekim regijama.

Još bolje, Kinsta je prijavljena u Premium Cloud Google Cloud, što znači da Kinsta korisnici mogu iskoristiti najviše razine performansi, brzine i sigurnosti.

Korisnici Kinsta također imaju koristi od 20 lokacija Google Cloud poslužitelja širom svijeta. To znači da možete odabrati podatkovni centar koji je geografski najbliži vašoj publici za svako vaše WordPress web mjesto, što vam pomaže da latencije budu niske i da vrijeme učitavanja bude kratko.

Također, korisnici Kinsta imaju pristup premium DNS-u putem Amazon Route 53, što je još jedno oružje u njegovom arsenalu da stvari budu brze.

3. Uključujući softver koji će vas puniti

Treći pro? Pogodili ste – opet brzina.

Kinsta je ojačan “arhitekturom opsjednutom brzinom” (njihovim riječima, a ne našim) tehnologijama poput Nginx, PHP 7, softverskih spremnika LXD i MariaDB.

Mogli bismo popuniti stranice koje govore o raznim Kinstinim dodacima i dodacima, ali jedna stvar koju ćete definitivno htjeti koristiti je CDN.

Ovdje Kinsta surađuje s KeyCDN-om, fantastičnom HTTP / 2 i IPv6 mrežom za isporuku sadržaja.

KeyCDN je vodeći europski dobavljač CDN-a sa sjedištem u Švicarskoj. Kao marka, on ima solidnu reputaciju jer pomaže u tome da vrhunske CDN usluge postanu mnogo dostupnije. Navodno sada opslužuje 40.000 kupaca i omjer učitavanja od 94%.

Dok korisnici Kinsta ne ostvaruju cijeli spektar pogodnosti KeyCDN-a, oni dobivaju postavljenu količinu besplatne propusnosti CDN-a, nazvane “Kinsta CDN”. Oni također imaju koristi od KeyCDN-ove opsežne globalne mreže, sa poslužiteljima na 34 strateška mjesta za punjenje svojih medija širom planete.

Zašto bi ti bilo stalo?

Pa, CDN-ovi mogu …

 • … U nekim slučajevima, smanjite vrijeme opterećenja do 50%
 • … Prebacite do 70% zahtjeva za propusnost svog domaćina
 • … Spriječite da vaš poslužitelj bude prenapuhan prometnim naletima

Pored ovog moćnog partnerstva – Kinsta je (na pravi način Kinsta) sve što je sa CDN-om omogućilo jednostavno upravljanje.

CDN i keširajuće tehnologije obično dolaze odvojeno, ali Kinsta ih lijepo spakuje i čini ih vrlo jednostavnim za upravljanje s vaše nadzorne ploče, omogućujući vam praćenje upotrebe propusne širine, gornjih datoteka po zahtjevima i više.

4. Zajamčeno 99,9% nevremena

Uptime od prosinca 2018. godine

100%

* Ovaj se brojač stalno ažurira

Zapravo, Kinsta nudi 99,9% jamstvo produženog vremena uz SLA podršku.

Ovo glasanje o povjerenju jasan je rezultat njegove infrastrukture za hosting u oblaku. Domaćini u oblaku su po prirodi puno pouzdaniji u održavanju internetskih stranica.

Ako to nije dovoljno, Kinsta to također povezuje s neprekidnim nadzorom i kontrolom produžetka svake minute. Ako ne isprave kôde odgovora na pogreške u roku od 30 minuta, vaš će se račun pripisati. Ovo jamstvo vrijedi 24/7, svakog dana u godini.

5. Ruke su gotovo

Kao što ime sugerira, upravljani domaćini WordPressa trebali bi vam omogućiti da provedete manje vremena brinući o svojoj web stranici i pružite vam više vremena za fokusiranje na njezino uzgoj.

Kinsta ima stvarno širok raspon značajki koje pružaju optimizirano okruženje za vas da nastavite poboljšavati web mjesto, a da ne morate brinuti o tehničkim problemima.

Kinsta Značajke

Korisne značajke upravljanja web lokacijama uključuju:

 1. Ugađanje brzine Ovo uključuje ocjene performansi & caching.
 2. MyKinsta nadzorna ploča Osvježavajuća promjena u odnosu na tipični cPanel ili Plesk koji nude mnogi drugi domaćini, s nekim originalnim značajkama.
 3. Upravljanje nadogradnjama Na višoj razini od prisilnih ažuriranja (norma mnogih drugih domaćina i nešto što ponekad može uzrokovati probleme), samo dajete Kinsta timu da li želite da se pobrinu za nadogradnje koje se kreću prema naprijed.
 4. Staging jednim klikom Jednostavno testirajte nove verzije, dodatke i kod WordPressa u sigurnom okruženju, a zatim ih uživo pritisnite u sekundi.
 5. Alat za razvojne programere Kloniranje web mjesta za pristup SSH za korištenje WP-CLI za obavljanje ažuriranja i drugih funkcija.

6. Strašna tehnička podrška

Jedna od najvećih snaga Kinsta-a je njihov tim za podršku.

To mislimo – u potpunosti se sastoji od veteranskih programera WordPressa i inženjera Linux hostinga. To znači da je tehnička razina podrške jedna od najboljih na tržištu. Čak se hvale da zapošljavaju manje od 1% podnositelja zahtjeva!

Umjesto da prođu kroz seriju ponavljanja podrške razine 1 ili 2, Kinsta korisnici uvijek imaju prave stručnjake izravno na svojem “beck-and-call”.

Kinsta nudi 24/7 podršku putem Intercom widget-a, live chat i rješenje ulaznica. To je zapravo prilično elegantan sustav s automatski pohranjenom poviješću chatova i prozorom koji ostaje otvoren čak i dok pregledavate različite stranice na nadzornoj ploči..

Iz izravnog iskustva, na svaki upit koji smo poslali odgovoreno nam je za manje od 3 minute. Sve osoblje s kojim smo razgovarali bili su vrlo korisni, dobro upućeni i podržali su svoje odgovore vezama za izvore za daljnje čitanje. Sve u svemu, vrlo pozitivno iskustvo koje su podržale stranice užarenih pregleda kupaca otkrili smo da govore slične stvari o Kinsta-ovom timu za podršku.

Povrh toga, stvarno nam se sviđa redovito ažurirani blog Kinsta i praktična baza znanja, sa savjetima, člancima i pojmovnikom tehničkih pojmova.

7. Jednostavno postavljanje i migracije

Dakle, koliko je zaista lako progurati loptu?

Ispada – vrlo.

Kad smo se prijavili za Kinsta, zaprepastilo nas je koliko je to bilo brzo i jednostavno. Stvaranje računa doslovno je trajalo nekoliko sekundi, a onda se pojavila naša nova nadzorna ploča i mnoštvo resursa koji su bili u mogućnosti pomoći svima – od početnika, do iskusnih programera.

Nakon toga primili smo korisne e-poruke za daljnje praćenje koje će zatražiti sljedeće korake povezivanja naše web stranice i provjeriti imamo li pitanja.

Što vodi do naše sljedeće točke – svaki Kinsta plan uključuje i najmanje jednu besplatnu migraciju web mjesta s trenutnog domaćina kojim upravlja njihov tim stručnjaka (iako imajte na umu, migracija je uključena u Standardni plan samo ako plaćate godišnje).

Prepuštanje tako kritičnog zadatka profesionalcima očito je mnogo manje glavobolje od pokušaja ručne migracije (što također imate mogućnost, uz podršku Kinste). Nećete imati nikakvih zastoja – jednostavno zatražite migraciju sa svoje nadzorne ploče. Nakon toga će vam se javiti obavijest nakon što je proces migracije dovršen da biste mogli provjeriti da li sve radi glatko.

Kinsta besplatna migracija mjesta

Iako ne nudi besplatno probno razdoblje, Kinsta nudi jamstvo povrata novca od 30 dana (što iskreno volimo) kako bi zaista pružili vrijeme korisnicima da osjete užad. Postoji nekoliko slojeva članstva (detaljnije o tome kasnije), no svidjelo nam se kako su načrti jasno istaknuti

8. Miroljubivost

Kinsta nudi obilje alata za zaštitu vaše web lokacije.

Back-up:

 • Dnevne sigurnosne kopijeKinsta pruža dnevne automatske sigurnosne kopije WordPressa, kao i sigurnosno izrađene sigurnosne kopije za sve web lokacije na vašem računu. Oni su dostupni kao točke vraćanja na nadzornoj ploči MyKinsta i pohranjuju se 14 dana.
 • Ručne sigurnosne kopijeMožete napraviti do 5 ručnih sigurnosnih kopija, uključujući i jednu sigurnosnu sigurnosnu kopiju svaki tjedan.
 • Sigurnosne kopije događajaSavremeni događaji također generiraju automatsku izradu sigurnosnih kopija. Primjerice, prelaskom s faze na proizvodnju generira se kopija vašeg web mjesta uživo, samo u slučaju da nešto pođe po zlu.

Što je još bolje – sigurnosne kopije su isključene iz vašeg ukupnog prostora na disku kako biste dobili što više prostora!

Ostale sigurnosne značajke koje vrijedi spomenuti:

 • SSL podrška i hardverski vatrozidiBesplatna aktivacija SSL certa jednim klikom.
 • Neprekidno nadgledanje U slučaju da se vaša web stranica hakuje ili propada, Kinstaovi zaposlenici odmah su upozoreni i oni odmah započinju s rješavanjem problema..
 • Automatska ažuriranja sigurnosnih zakrpaBesplatna ispravka haka, blokiranje ubrizgavanja koda i DDoS napada, svakodnevno skeniranje zlonamjernog softvera / špijunskog softvera.
 • Poslužitelji imenaZaslužili smo ovo zanimljivo – većina domaćina isporučuje 2 poslužitelja imena kako bi postavili DNS usmjeravanje. Kinsta, međutim, nudi 4 – svaki s različitim sufiksima web stranice (.net, .org) koji pomažu da se osigurate da ako jedan ne radi, možete se osloniti na ostale kako bi vaše web mjesto ostalo u pokretu. Još jedan mali primjer kako Kinsta čini sve od sebe.

9. Dobro za prometne šiljke

Tko je rekao da uzgoj vaše web stranice mora biti toliko kompliciran? Još jedna vrlo atraktivna karakteristika Kinsta-e je skalabilnost, izravna isplata njegove arhitekture utemeljene na oblaku.

U slučaju neočekivanog porasta prometa, Kinstaova integracija s Google Compute Engine omogućava dramatično razmjera spremnika web stranica na onoliko CPU-a koliko je potrebno. Kako se oblak automatski mjeri za upravljanje opterećenjem, tako i vaša WordPress web stranica može ostati na mreži bez rušenja.

Suprotno tome, mnogi domaći treći korisnici ograničeni su na 2-6 CPU-a po virtualnim privatnim poslužiteljima.

Imajte na umu da ako prekoračite ograničenje mjesečnog posjeta u svom planu, i dalje ćete morati platiti naknadu za višak (1 USD / 1.000 posjeta) nakon određenog broja posjetitelja, ali bit ćete obaviješteni sa 80% i 100 % upotrebe.

Međutim, važno je da će vaša web stranica ostati na mreži! Napokon, posljednja stvar koju želite dogoditi je uložiti u plaćeni promet ili napokon krenuti putem virusa, a zatim pretrpjeti pad web mjesta točno u vašem trenutku slave. Zamislite svu propuštenu priliku!

Kinsta nudi i eksponencijalnu nadogradnju prometnih bodova i prenapona, posebno dizajniranu za rješavanje ovih vrsta velikih prometnih događaja ako znate da će se oni uskoro dogoditi.

10. Optimizirano za web lokacije e-trgovine

Iskreno, Kinsta je odlična vijest za bilo koji posao e-trgovine na WordPressu.

Uostalom, s besplatnim dodacima kao što je WooCommerce, WordPress ostaje jedna od najatraktivnijih platformi za poduzetnike.

Međutim, i ove su web lokacije e-trgovine obično vrlo intenzivne i ubedljive na resurse, posebno jer su ti dodaci često sastavni dio tehnološki najsloženijih strana WordPress-a..

Vlasnici tvrtki koji koriste WordPress štand dobivaju puno od Kinstaove podrške i jednostavnih alata za upravljanje. Posebno:

 • Brzo spremanje stranica na razini poslužitelja s pravilima koja osiguravaju optimiziranu funkcionalnost web lokacija e-trgovine. Određene stranice koje se nikada ne trebaju predmemorirati, kao što su košaricu, moj račun i naplata, isključene su iz predmemoriranja.
 • Kinsta je dugoročno rješenje za prevladavanje rastućih bolova. Ako vaš promet premašuje trenutni plan, jednostavno ga nadogradite uplaćivanjem sljedeće razine. Ne moraju biti složene migracije na drugi poslužitelj, što je realna mogućnost na zajedničkim domaćinima. Ovo je veliki plus za web stranice koje eksponencijalno dodaju stranice proizvoda.

Sve u svemu, Kinsta može ponuditi LOT bilo kojem poduzetniku koji se želi više fokusirati na rast svog poslovanja, a manje na tehničke mogućnosti održavanja svoje web stranice na mreži.

Ono što nismo voleli u vezi Kinsta

Kinsta očito ima sjajne prednosti za to, ali nijedno rješenje za hosting nikada nije savršeno.

1. Strma cijena

Kinsta je vrhunsko WordPress hosting rješenje. Nažalost, također se pridružuje premium cijeni.

Mjesečni trošak prilično je strm, dok standardni sloj košta 30 dolara mjesečno. Ovo sve skupa ide do 900 USD / mjesečno za njegov vrhunski plan (detaljnije o tome).

Ako kupite godišnji plan, dobijate dva mjeseca besplatno, ali to je ipak mjesečni režijski trošak koji je dovoljno visok da obeshrabri manje tvrtke i znatno je veći od gotovo svakog glavnog konkurenta.

U skladu s tim, dobro je znati da je standardni nivo smanjen sa 100 USD, što je bilo najmanje trošenje do svibnja 2018. godine.

2. Nema hostinga putem e-pošte

Postoje i neke stvari koje su potrebne bilo kojem vlasniku web stranice kako bi se u potpunosti postavila i upravljala web mjestom, a Kinsta nažalost trenutno ne nudi.

Veliki? Gostovanje e-pošte. Korisnici koji traže e-poštu u skladu sa sustavom [E zaštićeni] trebat će pronaći i prijaviti se za zasebnu uslugu hostinga e-pošte. Napisali smo detaljne korake o tome kako možete postaviti uslugu hostinga e-pošte, s ovdje usporedbom različitih usluga.

Na primjer, profesionalna usluga hostinga e-pošte poput Office 365 Biz koštat će vas oko 20 dolara mjesečno. Kinsta preporučuje G Suite, koji će vam vratiti manji 5 USD mjesečno.

Nije kraj svijeta, a Kinstaov argument za to je što žele prepustiti hosting e-pošte stručnjacima – dovoljno fer.

Međutim, možda postoje neki razočarani vlasnici web stranica koji očekuju sveobuhvatno hosting rješenje za visoku cijenu koju plaćaju. Na kraju dana, to znači da vlasnici moraju biti spremni uložiti najveće ulaganje u svoj web-entitet.

3. Nema telefonske podrške

Za razliku od većine svojih konkurenata, Kinsta trenutno ne nudi telefonsku podršku za svoje kupce.

Za mnoge ljude postoji određena udobnost kada mogu podići telefon i odmah razgovarati o svom problemu ljudskim glasom.

S Kinstaovog gledišta, ova odluka ima smisla. Do te mjere da su napisali cijeli članak pravdajući se.

Istina, kada je rasprava tehničke prirode, korisno je imati pisani dnevnik i snimke zaslona na koje ćete se pozivati ​​…

Istina, sustav izdavanja karata znači da se više puta nećete objasniti različitim ljudima …

Iako njihov razgovor uživo može biti praktičan izbor, telefonska podrška može biti vrlo važan izvor udobnosti za klijente, posebno u kriznim trenucima..

Za mnoge je puno bolje nazvati i odmah pokupiti svoj poziv, nego upisati njihove probleme u mali chat box.

Kinsta WordPress planovi

Kinsta trenutno ima 10 različitih slojeva plana, a svaki nudi svoje usluge na različitoj razini.

Mnogi od njih nude iste osnovne ključne ponude, kao što su besplatni SSL i CDN, njihov tim za podršku, dnevne sigurnosne kopije i slično. Glavne razlike između slojeva su broj instaliranja WordPress-a kojima se može upravljati po računu, kao i broj PHP radnika dodijeljenih vašoj web lokaciji (PHP radnici određuju koliko istodobnih zahtjeva vaša web stranica može obraditi u određenom trenutku, tj. Po jedno rukovanje svakom zahtjev bez zahtjeva).

Kategorije napreduju od početnika do poduzeća, do poduzeća – potonje je očito usmjereno na veća poduzeća.

Svaki je plan opisan vrlo jasno, tako da vrlo lako možete odabrati onaj koji je pravi za vas. Svi su također uključeni u 30-dnevno besplatno probno razdoblje, a vi imate mogućnost nadogradnje ili nadogradnje plana hostinga za to vrijeme.

StarterEnterprise 2

NAJBOLJI PLANOTOP-TIER PLAN
WordPress instalira180
Mjesečne posjete20.0001.500.000
SSD za pohranu10GB120GB
CDN za pohranu50GB1000GB
Zadržavanje sigurnosne kopije14 dana30 dana
PHP radnici po mjestu210
Trošak $ 30 / mj 900 $ / mj

Kinsta plan

Kako se Kinsta drži protiv konkurencije?

Krenimo dalje, pogledajmo kako se Kinsta drži protiv nekih od svojih najjačih konkurenata.

Odlučili smo ih usporediti u područjima u kojima oni najbolje djeluju.

1. Kinsta VS WP Engine

Kako Kinsta igra protiv WP Enginea kao upravljanog domaćina WordPressa?

Pogled na migracije

WP Engine nudi besplatne neograničene WordPress migracije. Suprotno tome, Kinsta ograničava svoj broj besplatnih migracija prema korisničkom planu – njihov najosnovniji plan uključuje jednu besplatnu migraciju, a dodatne migracije koštaju 100 USD po mjestu.

Međutim, pomnijim pregledom, priroda ovih migracija sasvim je drugačija. Migracije WP Engine-a sastoje se od dodatka za automatiziranu migraciju koji radi sam. Iako se brzo i relativno lako aktiviraju, to može zbuniti neke korisnike koji nisu sasvim sigurni što rade. Njihov dodatak ne migrira preusmjeravanja (kritično za sprečavanje SEO katastrofe), niti podatke ili slike pohranjene izvan / wp-content / direktorija. Kinsta tvrdi da, ako se pogrešno izvede, ova metoda može dovesti do gubitka podataka.

S druge strane, migracija na Kinsta laka je, gotovo bez mozga stvar. Jednostavno zatražite migraciju i prepustite je njihovom stručnom timu koji radi. Još bolje, nećete trpjeti stanke.

Dakle, ako gledamo „hands-out“ upravljanje, Kinstaove metode migracije djeluju mnogo bezbolnije.

Pogled na korisničku podršku

WP Engine ponosan je na nagrađivanu korisničku podršku. Prosječno vrijeme odziva kraće od 3 minute, s tim da je 90% kontakata podrške podržano u toj sesiji – svakako impresivno.

WP Engine također s ponosom nudi podršku putem telefona i 24 sata dnevno – nešto što je Kinsta kritizirao zbog nedostatka. To bi moglo biti zbog činjenice da je baza njihovih zaposlenika mnogo veća od Kinsta-ovog relativno malog tima.

Međutim, može se tvrditi da je Kinstaova snaga leži u razini vještina njihovog osoblja. Po njihovim riječima, “Kinsta klijenti mogu razgovarati s istim članovima tima koji podržavaju naše veliko poduzeće i Fortune 500 tvrtkama.” Kvalificirani djelatnici imaju pri ruci da neki od njih sugeriraju da Kinsta može riješiti probleme s manje unazad..

Pogled skalabilnosti

Kinsta nudi mere za planove (u odnosu na pet WP Engine-a), ali svaki korisnik Kinsta ima koristi od iste infrastrukture oblaka automatskog skaliranja, bez obzira.

To znači da će korisnici sustava Kinsta koji žele nadograditi svoju web lokaciju na sljedeći nivo (npr. Za veći promet) smatrali da će postupak biti prilično neprimjetan..

Za usporedbu, WP Engine koristi zajednički ili namjenski hosting. Za razmjenu web mjesta koje se nalazi na WP Engine-u može biti potrebna višestruka migracija web mjesta – možda prelazak iz zajedničkog okruženja u VPS, zatim na namjenski poslužitelj ili preko cloud hostinga. Kao što smo spomenuli, ove će migracije nekim korisnicima možda pomalo zastrašiti.

Pogled na alate za programere

Kinsta je domaćin optimiziran za programere, za programere.

Kao takav, Kinsta nudi mnoštvo funkcija za optimizaciju tijeka rada – a nisu sve dostupne u WP Engineu:

 • SSH pristup, Git i WP-CLI na svim planovima od Startera do Enterprise.
 • Mogućnost pokretanja različitih verzija PHP-a za svako web mjesto uživo i inscenaciju
 • Mogućnost vraćanja automatske izrade sigurnosnih kopija u proizvodnju i postupno postavljanje

U skladu s tim, WP Engine kupcima nudi neke vrlo atraktivne WordPress teme. To uključuje Okvir Genesis – najpopularniji svjetski tematski WordPress okvir – i PremiumPress teme. Kinsta ne nudi besplatne teme kupcima.

2. Kinsta VS SiteGround

Kako Kinsta igra protiv SiteGround-a kao brzog web-domaćina?

Natrag na argument brzine.

Kao što smo spomenuli, prilikom provođenja testa brzine, Kinsta se nije popeo na vrh kao najbrži domaćin. Evo uporedne usporedbe sa SiteGroundom, jednim od njegovih najjačih konkurenata:

KinstaSiteGround
Lokacija poslužiteljaLondonLondon
US (W) 130 ms138 ms
US (E) 95 ms86 ms
London10 ms4 ms
Singapur287ms179 ms
Sao Paulo203 ms212ms
Bangalore487 ms292 ms
Sydney266 ms250 ms
Japan221 ms223 ms
Canada83 ms87 ms
Njemačka13 ms16 ms
Prosjek u svijetu179,5 ms138,1 ms
Potpuni rezultati

Kao što vidimo, Siteground je zaradio A + ocjenu i nadmašio Kinsta sa prosječnim vremenom odziva 138,1 ms.

Ovo može biti iznenađenje za one koji usporede ove domaćine u pogledu cijene.

Po konkurentnoj početnoj stopi od 3,95 USD / mjesečno za prvotimce, Siteground je zasigurno MNOGO pristupačniji od Kinsta. Sljedeći nivo omogućuje povezivanje neograničenih WordPress web lokacija, a i dalje bi vas koštao samo 5,95 USD mjesečno.

U skladu s tim, test također ne uzima u obzir sve značajke koje Kinsta nudi za stvarno povećanje brzina punjenja. Usporedujući osnovne planove, primijetili smo da postoji nekoliko značajki koje se odnose na brzinu koje je imao Kinsta, a nedostajalo je SiteGround:

 • Brže pretraživanje dodatkom Elasticsearch (samo na Enterprise planovima za SiteGround)
 • Brži rad baze podataka s dodatkom Redis (samo na Enterprise planovima za SiteGround)
 • Kinsta također nudi više premium CDN paket kroz partnerstvo s KeyCDN, dok SiteGround nudi CloudFlare integraciju.

Također, Kinsta korisnicima nudi izbor od 20 podatkovnih centara, u odnosu na 5 centara SiteGround na 3 kontinenta.

Težak je to poziv. Ipak, na kraju dana, moramo se sjetiti da SiteGround i Kinsta nije slučaj uspoređivanja jabuke i jabuke.

Kinsta je domaćin oblaka sa samo skaliranjem, dok SiteGround ostaje tradicionalan domaćin. Na primjer, njegov plan “Grow Big” djeluje na zajedničkoj usluzi hostinga gdje nekoliko web stranica dijeli isti fizički poslužitelj. Ova vrsta infrastrukture dolazi sa vlastitim unutarnjim ograničenjima.

Siteground je vrlo solidna ponuda, čak i na razini zajedničkog domaćina. Prema našem detaljnom pregledu ovdje, SiteGround je još uvijek naš osobni favorit, ne samo zbog brzine, već i zbog izvrsne tehničke podrške, sigurnosti i neograničenih računa e-pošte i DB-ova..

Tereni na web mjestu vjerojatno će bolje odgovarati onima na čvršćem proračunu; one s manjim prometom, ali ipak traže izuzetne performanse.

Presuda: Trebate li ugostiti Kinsta?

Sad je veliko pitanje – biste li trebali ugostiti Kinsta?

Pa, krajnji odlučujući faktor ovdje bi trebale biti vaše potrebe kao korisnika.

Suština je da Kinsta nije jeftina. Međutim, izuzetno je vrijedan za pravog korisnika.

Za vlasnike web lokacija s manjim prometom, osobito one koji traže sveobuhvatnu registraciju domena i hosting e-pošte, Kinstaovo premium WordPress hosting rješenje može biti i previše i nedovoljno.

To će vjerojatno biti bolje za korisnike koji očekuju veći promet i ozbiljno razmišljaju o skaliranju i sigurnosti svoje web stranice.

U svakom slučaju – sa svojom arhitekturom utemeljenom u oblaku, opsjednutošću brzinom, naprednim alatima / sustavima za upravljanje i stvarno, stvarno izvrsnom korisničkom podrškom, Kinsta je zaista moćan domaćin s kojim se moraju susresti..

Glavne značajke

 • ✓ Fantastična brzina
 • ✓ Visoko kvalificirani tim za podršku
 • ✓ 99,9% jamstva za produženo vrijeme
 • ✓ Glatka nadzorna ploča MyKinsta
 • ✓ 20 Google Cloud lokacija
 • ✓ KeyCDN & caching
 • ✓ 24/7 nadgledanje

Preporučuje se za

 • • Upravljani WordPress
 • • WooCommerce
 • • Web stranice za elektroničku trgovinu
 • • Srednje velike web stranice
 • • Web lokacije sklone prometnim šiljcima
 • • Web programeri

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map