Revisió de Kinsta: 10 pros i 3 cons de l’amfitrió de WordPress Kinsta descoberts!

Kinsta


Kinsta

https://kinsta.com

tl; dr

Kinsta ofereix moltes impressionants eines de gestió de WordPress i una UX neta, que ofereix tots els avantatges de velocitat i escalada que espereu d’un amfitrió basat en núvol. Afegiu-ho a un equip d’assistència de desenvolupadors de WordPress altament qualificat i obteniu una solució d’allotjament premium, tot i que a un preu premium.

Kinsta Review: 10 pros i 3 inconvenients de Kinsta WordPress Host descobert!

Avui, estem revisant un servei d’allotjament de WordPress gestionat amb una bona reputació: Kinsta.

Llançat el 2013, Kinsta va ser la idea d’un grup d’experts de WordPress sense impressió amb les solucions d’allotjament de WordPress del mercat. Avui, és un dels amfitrions de WordPress amb més ràpid creixement a Europa i Amèrica.

Taula de continguts

Pro de Kisnta

 1. Va creixent ràpidament
 2. Infraestructura basada en núvol realitzada per a velocitat
 3. Programari per turbocargar
 4. Garantit un 99,9% de temps de vida
 5. És (gairebé) pràctic
 6. Suport tècnic impressionant
 7. Configuració i migració senzilla
 8. Tranquil·litat
 9. Ideal per a pics de trànsit
 10. Optimitzat per al comerç electrònic

Con de Kinsta

 1. Punt de preu fort
 2. No hi ha allotjament de correu electrònic
 3. Falta suport telefònic

El Pla de Kinsta & Característiques

 • Hosting de WordPress

Com es manté Kinsta contra les competicions?

 1. Kinsta vs WP Engine (com a host de wordpress gestionat)
 2. Kinsta vs SiteGround (com a host web ràpid)

Veredicte

 • Si us convidareu amb Kinsta??

Nota

Utilitzem un tipus d’intercanvi d’1 USD a 4,1 MYR per a tots els preus enumerats.

L’avantatge de Kinsta rau en el fet que els seus serveis d’allotjament estan alimentats per la xarxa premium de Google Cloud, una proposta de valor tan intrigant que realment no podríem resistir-nos a posar Kinsta a prova.

Entre una impressionant llista de beneficis, Kinsta promet allotjament de ràpids llamps, infraestructura de darrera generació i un gran servei al client. Kinsta també s’ha convertit recentment en una versió molt elegant i fàcil d’utilitzar i té un aspecte millor que mai.

Però, realment s’entrega? Vam mirar per esbrinar-ho.

10 raons Kinsta és una solució de hosting molt seriosa

1. Està ardint ràpid

Com tots sabem, pel que fa als llocs web, la velocitat ho és tot.

Un temps de càrrega de pàgines més ràpid no només es correlaciona amb conversions més altes, una durada mitjana més alta dels visitants i una reducció de les taxes de rebot, sinó també un SEO molt millor. Aquí hem escrit lots sobre la velocitat.

I com surt Kinsta? Per saber-ho, vam establir el nostre lloc de prova estàndard als servidors de Kinsta i el vam fer servir a través del nostre propi verificador de velocitat del servidor:

Els resultats?

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo

130 ms 95 ms 10 ms 287 ms 203 ms

Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya

487 ms 266 ms 221 ms 83 ms 13 ms

Velocitat mitjana: 179,5 ms – Veure el resultat complet

Nota

A efectes de la prova, hem creat un lloc de prova senzill que inclou una instal·lació de WordPress d’accions. Vam decidir allotjar-nos des del centre de dades situat a Londres. Consulteu el lloc aquí.

Ens complau veure el nostre servidor host una puntuació A +!

El temps de resposta del servidor recomanat per Google és inferior a 200 ms, ja que qualsevol cosa més lenta pot provocar un retard notable per als usuaris. Londres i els Estats Units van actuar molt bé; bé sota aquest punt de referència. El temps de resposta més curt va ser un ràpid de 10 ms (presionar des de Londres).

Tot i això, els pings de regions més llunyanes, com Bangalore, van ser considerablement més lents i van baixar el temps mitjà de resposta mundial a 179,5 ms. Molt superior a 10 ms, però no deixa de ser impressionant.

I el temps de càrrega de la pàgina web?

Rendiment de la pàgina web per a Kinsta

Webpagetest.org prova de velocitat – Veure el resultat complet

Ara, tingueu en compte que la nostra pàgina de prova encara no utilitza CDN, tecnologies de memòria cau o qualsevol altra optimització que els usuaris de Kinsta haurien d’aprofitar per tallar els temps de càrrega de la pàgina web..

Tot i això, fins i tot sense cap optimització, vam observar que totes les mètriques de velocitat importants són A, qualificades i verdes. La velocitat de càrrega final de 1.097s també és força fantàstica.

En total, Kinsta potser no és el servei d’allotjament més ràpid que hem provat, però és certament al primer nivell dels servidors que ofereixen velocitat..

Consell

Combinat amb les optimitzacions adequades per compensar problemes de latència en algunes regions, els usuaris de Kinsta poden esperar velocitats de càrrega molt impressionants

2. Infraestructura basada en núvols construïda per a la velocitat

Anem a aprofundir una mica més en la construcció de Kinsta.

La seva característica més distintiva és que ofereix exclusivament allotjament de servidors en núvol de Google.

Això fa que la seva infraestructura sigui fonamentalment diferent del tradicional allotjament compartit o dedicat dels seus competidors.

Com? Doncs bé, en lloc d’allotjar-se a través d’un servidor únic en un centre de dades, els hosts del núvol utilitzen l’espai del servidor virtual que es connecta a una complexa xarxa de servidors físics. Això ofereix als usuaris uns avantatges força interessants en termes de velocitat, fiabilitat, escalabilitat i flexibilitat.

Mentre que hi ha uns quants servidors de núvols al voltant, Kinsta utilitza la xarxa de fibra privada de Google. És un dels més grans del món i capaç d’assolir velocitats 10.000 TB per segon en algunes regions.

Encara millor, Kinsta està registrat al Premium Tier de Google Cloud, cosa que significa que els usuaris de Kinsta poden accedir al màxim nivell de rendiment, velocitat i seguretat..

Els usuaris de Kinsta també es beneficien de 20 ubicacions de servidors de Google Cloud a tot el món. Això vol dir que podeu triar el centre de dades geogràficament més proper al vostre públic per a cadascun dels vostres llocs de WordPress, cosa que permet mantenir la latència baixa i els temps de càrrega atractius..

Els usuaris de Kinsta també tenen accés a DNS premium mitjançant Amazon Route 53, que és una altra arma del seu arsenal per mantenir les coses ràpidament.

3. Programari inclusiu per a Turbocharge You

El tercer professional? Ho heu endevinat: torni a la velocitat.

Kinsta s’enforteix amb una arquitectura obsessionada amb la velocitat (les seves paraules, no la nostra) a través de tecnologies com Nginx, PHP 7, contenidors de programari LXD i MariaDB.

Podríem omplir pàgines parlant dels diversos complements i complements de Kinsta, però una cosa que sens dubte voldreu utilitzar és CDN.

Aquí, Kinsta s’associa amb KeyCDN, una fantàstica xarxa de lliurament de contingut habilitada HTTP / 2 i IPv6.

KeyCDN és el principal proveïdor de CDN europeu amb seu a Suïssa. Com a marca, té una sòlida reputació d’ajudar a fer els serveis CDN de primera línia molt més accessibles. Suposadament ara atén 40.000 clients i té un percentatge d’èxit del 94%.

Si bé els usuaris de Kinsta no aconsegueixen tota la gamma de beneficis de KeyCDN, reben una quantitat fixa de banda de CDN gratuïta, anomenada “Kinsta CDN”. També gaudeixen de l’àmplia xarxa global de KeyCDN, amb servidors en 34 ubicacions estratègiques per turbocargar els seus mitjans arreu del planeta.

Per què t’ha de preocupar??

Bé, els CDN poden …

 • … en alguns casos, reduïu els temps de càrrega fins a un 50%
 • … descarregueu fins al 70% de les sol·licituds d’amplada de banda del vostre amfitrió
 • … evitar que el vostre servidor es vegi aclaparat per les sobrecàrregues del trànsit

A més d’aquesta potent associació, Kinsta (de veritat Kinsta) ha facilitat la gestió de tot el relacionat amb els CDN.

Les tecnologies CDN i caching solen separar-se, però Kinsta les combina perfectament i les fa molt senzilles de gestionar des del vostre tauler de control, permetent fer un seguiment de l’ús de l’ample de banda, els fitxers principals per peticions i més.

4. 99,9% de temps de garantia

Horari des de desembre de 2018

100%

* Aquest comptador s’actualitza constantment

De fet, Kinsta ofereix una garantia de temps de vida del 99,9% garantida per SLA.

Aquest vot de confiança és un resultat clar de la seva infraestructura d’allotjament en núvol. Els amfitrions del núvol per naturalesa són molt més fiables en mantenir els llocs web en línia.

Si no n’hi ha prou, Kinsta també ho combina amb un control continu i comprovacions de funcionament cada minut. Si no corregeixen els codis de resposta d’error en un termini màxim de 30 minuts, s’acreditarà el vostre compte. Aquesta garantia és vàlida, 24 hores al dia, tots els dies de l’any.

5. És pràcticament pràctic

Tal com el nom indica, els amfitrions de WordPress gestionats us han de permetre passar menys temps preocupant-vos pel vostre lloc web i proporcionar-vos més temps per centrar-vos en el seu creixement..

Kinsta té una àmplia gamma de funcions que proporcionen un entorn optimitzat perquè pugueu seguir millorant el vostre lloc web sense necessitat de preocupar-vos per problemes tècnics..

Característiques de Kinsta

Les funcions útils de gestió de llocs inclouen:

 1. Sintonització de velocitat Això inclou revisions de rendiment & caching.
 2. Tauler de control MyKinsta Un canvi refrescant del típic cPanel o Plesk que ofereixen molts altres host, amb algunes característiques originals.
 3. Gestió d’actualitzacions: pugueu augmentar el nivell d’actualitzacions forçades (la norma de molts altres host, i alguna cosa que de vegades pot causar problemes), només heu de saber a l’equip de Kinsta saber si voleu o no tenir cura de les actualitzacions endavant.
 4. Fixació d’un clic amb la possibilitat de provar les versions, plugins i codis de WordPress de forma senzilla en un entorn segur, i després viure’ls en segons.
 5. Eines amigables per als desenvolupadorsDes de la clonació de llocs per accedir a SSH per utilitzar WP-CLI per realitzar actualitzacions i altres funcions.

6. Suport tècnic impressionant

Un dels punts forts de Kinsta és el seu equip de suport.

Nosaltres ho volem dir: està format completament per veterans desenvolupadors de WordPress i enginyers d’hostatge de Linux. Això significa que el nivell tècnic de suport és un dels millors del mercat. Fins i tot es vanten que contracten menys de l’1% dels sol·licitants!

En lloc de necessitar passar per una sèrie de representants de suport de nivell 1 o 2, els usuaris de Kinsta sempre tenen experts reals directament al seu abonament..

Kinsta ofereix suport 24 hores al dia a través del widget Intercom, una solució de xat en directe i de bitllets. En realitat, és un sistema bastant brut, amb un historial de xat i una finestra de xat automàticament emmagatzemats, mentre que es navega per diferents pàgines del tauler.

Per experiència directa, cada pregunta que vam enviar es va respondre en menys de 3 minuts. Tot el personal amb qui vam parlar va ser molt servicial, coneixedor i va donar suport a les seves respostes amb enllaços a recursos per a més lectura. En total, una experiència molt positiva que ha estat recolzada per pàgines de ressenyes de clients que hem vist que diuen coses similars sobre l’equip de suport de Kinsta.

A més d’això, ens agrada molt el blog Kinsta actualitzat regularment i la pràctica base de coneixement, amb consells, articles i un glossari de termes tecnològics..

7. Configuració i migració senzilles

Així doncs, què tan fàcil és que la pilota rodoli?

Resulta – molt.

Quan ens vam inscriure a Kinsta ens va sorprendre la rapidesa i senzilla. La creació d’un compte va trigar literalment, i després, el nou tauler i una gran quantitat de recursos inclosos per ajudar a tothom, des dels principiants totals, fins als desenvolupadors experimentats.

Després d’això, hem rebut correus electrònics de seguiment útils demanant els propers passos per connectar el nostre lloc web i comprovar si tenim preguntes.

El que ens porta al següent punt: cada pla Kinsta també inclou almenys una migració de llocs gratuïta des d’un host actual que és gestionat pel seu equip d’experts (tot i que nota, una migració només s’inclou al pla estàndard si pagueu anualment).

Deixar òbviament una tasca tan crítica als professionals és molt menys que un mal de cap que intentar fer una migració manual (cosa que també podeu fer amb el suport de Kinsta). No suportareu cap temps d’inactivitat; només demaneu una migració des del vostre tauler de control. Aleshores, se us avisarà un cop finalitzi el procés de migració per tal de comprovar que tot funciona sense mantega.

Migració de llocs lliures de Kinsta

Tot i que no ofereix una prova gratuïta, Kinsta ofereix una garantia de devolució de 30 dies (que preferim sincerament) per oferir temps als usuaris per donar-li una idea de les cordes. Hi ha diversos nivells d’afiliació (més sobre això després), però ens va agradar la manera d’expressar clarament els plans

8. Tranquil·litat

Kinsta ofereix moltes eines per mantenir el vostre lloc segur i segur.

Còpies de seguretat:

 • Còpies de seguretat diàries Kinsta proporciona còpies de seguretat automàtiques diàries de WordPress, a més de còpies de seguretat generades pel sistema per a tots els llocs del vostre compte. Estan disponibles com a punts de restauració al tauler de MyKinsta i es conserven durant 14 dies.
 • Còpies de seguretat manuals Podeu fer fins a cinc còpies de seguretat manuals, incloses una còpia de seguretat que es pot descarregar cada setmana.
 • Còpies de seguretat d’esdeveniments Els esdeveniments del manteniment també generen una còpia de seguretat automàtica. Per exemple, passar d’una escenificació a una producció genera una còpia del lloc en directe, per si alguna cosa va malament.

Què és encara millor: les còpies de seguretat s’exclouen de l’ús total d’espai de disc per proporcionar-vos el màxim espai possible!

Cal destacar altres característiques de seguretat:

 • Suport SSL i tallafocs de maquinari Activació de cert certificat SSL amb un clic.
 • Supervisió 24 hores. En cas que el vostre lloc piratin o baixi, el personal de Kinsta és avisat a l’instant i es posarà a treballar directament per solucionar-lo..
 • Actualitzacions automàtiques dels pedaços de seguretat: solucions gratuïtes de pirates informàtics, bloqueig d’injecció de codis i atacs DDoS, exploració diària de programari maliciós / spyware.
 • Servidors de noms Hem trobat això interessant: la majoria dels hostes subministren 2 servidors de noms per configurar el punt DNS. Tanmateix, Kinsta ofereix 4, cadascun dels quals amb diferents sufixos de llocs web (.net, .org) que us permeten assegurar-vos que, si un està a la baixa, podeu confiar en els altres per mantenir a flota el vostre lloc. Un altre petit exemple de com Kinsta fa tot el possible.

9. Bona per a pics de trànsit

Qui va dir que fer créixer el vostre lloc web havia de ser tan complicat? Una altra característica molt atractiva de Kinsta és la seva escalabilitat, un benefici directe de la seva arquitectura basada en núvols.

En el cas d’un augment inesperat del trànsit, la integració de Kinsta amb el Google Compute Engine permet que l’escala de contenidors d’un lloc web tingui de forma espectacular totes les CPU necessàries. Com a escales automàtiques del núvol per gestionar la càrrega, el lloc de WordPress pot romandre en línia sense fer-se.

En canvi, molts host de tercers estan restringits a 2-6 CPU per servidors privats virtuals.

Tingueu en compte que, si sobrepassa el màxim de visites mensuals del vostre pla, encara haureu de pagar un import de (1,4 RM10 / 1.000 visites) després d’un nombre específic de visitants, però se us notificarà al 80% i 100% d’ús.

Tot i això, l’important és que el vostre lloc romandrà en línia. Al cap i a la fi, l’últim que vol passar és invertir en trànsit pagat o, finalment, anar viral, i després patir un xoc de llocs exactament al vostre moment de glòria. Imagineu-vos tota aquella oportunitat desaprofitada!

Kinsta també ofereix una actualització de pics i pujades de trànsit exponencials dissenyada específicament per fer front a aquest tipus d’esdeveniments massius de trànsit si sabeu que estan a punt de passar.

10. Optimitzat per a llocs de comerç electrònic

Sincerament, Kinsta és una gran notícia per a qualsevol negoci de comerç electrònic a WordPress.

Al cap i a la fi, amb plugins gratuïts com WooCommerce, WordPress continua sent una de les plataformes més atractives per als emprenedors.

Tot i això, també són aquests llocs de tipus de comerç electrònic que acostumen a ser molt intensos i aclaparadors en els recursos, sobretot perquè sovint aquests complements són els aspectes més complicats tecnològicament de WordPress.

Els propietaris d’empreses que utilitzen WordPress s’aconsegueixen per obtenir molt del suport i les eines de gestió fàcils de Kinsta. En particular:

 • Cache ràpidament a la pàgina al nivell de servidor amb regles per garantir una funcionalitat optimitzada per als llocs de comerç electrònic. Algunes pàgines que no han de ser mai emmagatzemades en memòria cau, com ara el carretó, el meu compte i la caixa de pagament, estan excloses de la memòria cau.
 • A llarg termini, Kinsta és una solució per superar els dolors en creixement. Si el trànsit supera el pla actual, només cal que el realitzeu pagant el següent nivell. No cal que hi hagi migracions complicades cap a un servidor host diferent, la qual cosa és una possibilitat real per als amfitrions compartits. Aquest és un gran avantatge per als llocs que segueixen afegint pàgines de productes exponencialment.

En total, Kinsta pot oferir un munt a qualsevol empresari que vulgui centrar-se més en fer créixer el seu negoci i menys en els aspectes tècnics de mantenir el seu lloc en línia.

El que no ens agradava de Kinsta

Kinsta té clarament alguns avantatges per fer-ho, però cap solució d’allotjament no és perfecta.

1. Punt de preu fort

Kinsta és una solució de hosting WordPress excel·lent. Malauradament, també s’adjunta a una etiqueta de preu premium.

El cost mensual és bastant fort, i el nivell estàndard costa RM123,00 al mes. Això va fins a un preu de RM3,690,00 / mes per preu del seu pla d’alt nivell (més sobre tot).

Si rebeu el pla anual, rebeu dos mesos de franc, però encara és una despesa mensual que pot ser prou alta per descoratjar les empreses més petites i que és significativament superior a gairebé tots els competidors principals..

Dit això, és bo saber que el nivell estàndard baixa de RM410.00, que va ser la despesa mínima fins al maig del 2018.

2. No hi ha correu electrònic d’allotjament

Hi ha algunes coses que qualsevol propietari del lloc web necessita per configurar i gestionar completament un lloc web que Kinsta, malauradament, actualment no ofereix.

El més gran? Allotjament per correu electrònic Els usuaris que cerquen correus electrònics a la línia de [correu electrònic protegit] haureu de cercar i registrar-vos en un servei separat d’allotjament de correu electrònic. Hem escrit pas a pas sobre com podeu configurar un servei d’allotjament de correu electrònic, amb una comparació de diferents serveis aquí.

Per exemple, un servei professional d’allotjament de correu electrònic com Office 365 Biz us costarà al voltant de RM82.00 al mes. Kinsta recomana G Suite, que us farà tornar més petit RM20,50 al mes.

No és el final del món i l’argument de Kinsta per això és que volen deixar el correu electrònic als experts, prou just.

Tanmateix, pot ser que hi hagi alguns propietaris de llocs web decebuts que esperen una solució d’allotjament integral en un preu elevat que paguen. Al final del dia, vol dir que els propietaris han d’estar preparats per fer una inversió més gran a la seva propietat web.

3. No hi ha atenció telefònica

A diferència de la majoria dels seus competidors, Kinsta no ofereix actualment assistència telefònica per als seus clients.

Per a moltes persones, hi ha una certa comoditat en poder agafar el telèfon i discutir el problema immediatament amb una veu humana.

Des del punt de vista de Kinsta, aquesta decisió té algun sentit. En la mesura que han escrit un article complet justificant-se.

És cert que quan la discussió és de caràcter tècnic, és útil tenir un registre escrit i captures de pantalla per referir-se …

És cert que un sistema de bitllets significa que no us explicareu diverses vegades a diferents persones …

Però, si bé el xat en viu pot ser una opció pràctica, l’assistència telefònica pot ser una font molt important de confort per als clients, especialment en els moments de crisi..

Per a molts, és molt millor trucar i rebre la trucada immediatament que escriure els seus problemes en una petita bústia de xat.

Plans WordPress Kinsta

Kinsta compta actualment amb 10 nivells diferents de plans, cadascun dels quals ofereix els seus serveis a una escala diferent.

Molts d’aquests ofereixen les mateixes ofertes bàsiques bàsiques, com ara SSL i CDN gratuïts, el seu equip d’assistència, còpies de seguretat diàries i similars. Les principals diferències entre els nivells són el nombre d’instal·lacions de WordPress que es poden gestionar per compte i també el nombre de treballadors PHP assignats al vostre lloc (els treballadors PHP determinen quantes peticions simultànies que pot gestionar el vostre lloc en un moment determinat, és a dir, una gestió de cadascuna. sol·licitud no certificada).

Les categories avancen des de Starter to Business, fins a Enterprise, que s’adreça òbviament a empreses més grans.

Cada pla es descriu de manera molt clara, de manera que podeu triar fàcilment el que més us convingui. També s’inclouen a la prova gratuïta de 30 dies i teniu l’opció d’actualitzar o revaloritzar el vostre pla d’allotjament durant aquest temps..

StarterEnterprise 2

PLA DE PLANTOP-TIER DE CHEAPEST
WordPress instal·la180
Visites mensuals20.0001.500.000
Emmagatzematge SSD10GB120GB
Emmagatzematge CDN50GB1000GB
Retenció de còpia de seguretat de 14 dies30 dies
Treballadors PHP per lloc210
CostRM123 / moRM 3.690 / mes

Pla Kinsta

Com es manté Kinsta contra les competicions?

Continuem, mireu com Kinsta contempla alguns dels seus competidors més forts.

Vam decidir comparar-los en els àmbits en els quals es comporten millor.

1. Motor Kinsta VS WP

Com es presenta Kinsta contra WP Engine com a amfitrió de WordPress gestionat?

Una ullada a les migracions

WP Engine ofereix migracions gratuïtes i il·limitades de WordPress. En canvi, Kinsta limita el nombre de migracions gratuïtes segons el pla d’usuari; el seu pla més bàsic inclou una migració gratuïta, i les migracions addicionals costen RM410,00 per lloc..

Tanmateix, amb una inspecció més acurada, la naturalesa d’aquestes migracions és ben diferent. Les migracions de WP Engine consisteixen en un complement de migració automatitzada personalitzada. Si bé s’activa ràpidament i relativament fàcilment, pot ser confús per a alguns usuaris que no estan del tot segurs del que fan. El seu connector no migra les redireccions (fonamentals per evitar “desastres” de SEO), ni les dades o les imatges emmagatzemades fora del directori / wp-content /. Kinsta argumenta que, si es fa de forma incorrecta, aquest mètode pot comportar pèrdua de dades.

D’altra banda, la migració a Kinsta és un tema fàcil, gairebé sense cervells. Simplement demaneu la migració i deixeu-la al seu equip d’experts perquè s’ocupi. Millor encara, no patireu cap temps d’inactivitat.

Així, si ens fixem en la gestió de “mans fora”, els mètodes de migració de Kinsta semblen molt més indolors.

Una ullada a l’assistència al client

WP Engine s’enorgulleix d’assistir al client premiat. Té un temps mitjà de resposta inferior als 3 minuts, i el 90% dels contactes d’assistència es van resoldre en aquella sessió, sens dubte impressionant.

WP Engine també ofereix amb orgull suport telefònic 24 hores / 7, cosa que Kinsta ha criticat per no tenir-ne. Això podria ser degut al fet que la seva base d’empleats és molt més gran que l’equip relativament petit de Kinsta.

Tot i això, es pot discutir que la força de Kinsta rau en el nivell d’habilitats del seu personal. Segons les seves paraules, “els clients de Kinsta arriben a conversar amb els mateixos membres de l’equip que donen suport a la nostra gran empresa i a les companyies Fortune 500”. Amb un personal més qualificat a la mà, alguns han suggerit que Kinsta pugui resoldre problemes amb menys enrere i enrere..

Una mirada a l’escalabilitat

Kinsta ofereix deu nivells de plans (contra els cinc de WP Engine), però tots els usuaris de Kinsta es beneficien de la mateixa infraestructura de núvols de descens automàtic, independentment de.

Això vol dir que els usuaris de Kinsta que vulguin actualitzar el seu lloc al següent nivell (per exemple, per oferir un trànsit superior), trobaran el procés bastant sense problemes.

En comparació, WP Engine utilitza allotjament compartit o dedicat. Per escalar un lloc allotjat al motor WP Engine pot requerir diverses migracions de llocs, potser passar d’un entorn compartit a un VPS, després a un servidor dedicat o més a l’allotjament en núvol. Com hem esmentat, aquestes migracions poden resultar una mica intimidadores per a alguns usuaris.

Una ullada a les eines per a desenvolupadors

Kinsta és un host optimitzat per desenvolupadors, per a desenvolupadors.

Per tant, Kinsta ofereix un munt de funcions per optimitzar el flux de treball, no totes disponibles a WP Engine:

 • Accés SSH, Git i WP-CLI en tots els plans des de Starter fins a Enterprise.
 • La possibilitat d’executar diferents versions de PHP per a cada lloc en viu i lloc d’escenificació
 • La possibilitat de restaurar còpies de seguretat automàtiques tant per a la producció com per a la posada en escena

Dit això, WP Engine ofereix alguns temes de WordPress molt atractius de forma gratuïta per als clients. Inclou Genesis Framework, el marc de temes de WordPress més popular del món, i temes premium StudioPress. Kinsta no ofereix temes gratuïts als clients.

2. Kinsta VS SiteGround

Com es presenta Kinsta contra SiteGround com a host web ràpid?

Torna a l’argument de velocitat.

Com hem esmentat, quan vam realitzar la nostra prova de velocitat, Kinsta no va sortir com a amfitrió més ràpida. Aquí hi ha una comparació al costat de SiteGround, un dels seus competidors més forts:

KinstaSiteGround
Ubicació del servidorLondresLondres
US (W) 130 ms138 ms
EUA (E) 95 ms86 ms
Londres10 ms4 ms
Singapur287ms179 ms
São Paulo203 ms212ms
Bangalore487 ms292 ms
Sydney266 ms250 ms
Japó221 ms223 ms
Canadà83 ms87 ms
Alemanya13 ms16 ms
Mitjana mundial179,5 ms138,1 ms
Resultats complets

Com podem veure, Siteground va obtenir una qualificació A + i va superar Kinsta amb un temps mitjà de resposta de 138,1 ms..

Això pot sorprendre per a la comparació d’aquests hostes del nivell de preu.

A un ritme de partida competitiu de RM16,20 / mes per als primers temporitzadors, Siteground és, certament, molt més assequible que Kinsta. El següent nivell us permet connectar llocs il·limitats de WordPress i, tot i això, només us costaria RM24.40 / mes.

Dit això, la prova tampoc no té en compte totes les funcions que Kinsta ofereix per augmentar la velocitat de càrrega. En comparar els plans bàsics, ens vam adonar que hi havia algunes característiques relacionades amb la velocitat que Kinsta tenia, que SiteGround no tenia:

 • Cerca més ràpida amb el complement Elasticsearch (només als plans Enterprise de SiteGround)
 • Rendiment de bases de dades més ràpid amb el complement Redis (només en els plans Enterprise de SiteGround)
 • Kinsta també ofereix un paquet CDN més premium gràcies a la seva col·laboració amb KeyCDN, mentre que SiteGround ofereix la integració CloudFlare.

A més, Kinsta ofereix als usuaris una selecció de 20 centres de dades, enfront dels 5 centres de SiteGround dels 3 continents.

És una trucada molt dura. Tot i així, al final del dia, hem de recordar que SiteGround vs. Kinsta no és un cas per comparar apple amb apple..

Kinsta és un amfitrió en núvol autoescalant, mentre que SiteGround continua sent un amfitrió tradicional. Per exemple, el seu pla “Grow Big” funciona en un servei d’allotjament compartit on alguns llocs web comparteixen el mateix servidor físic. Aquest tipus d’infraestructures tenen les seves pròpies limitacions intrínseques.

Siteground és una proposta de valor molt sòlida, fins i tot a nivell d’amfitrió compartit. Segons la nostra revisió en profunditat aquí, SiteGround segueix sent el nostre favorit personal no només per la seva rapidesa, sinó per un excel·lent suport tècnic, seguretat i comptes de correu electrònic i DB il·limitats..

És probable que el lloc del lloc s’adapti millor a aquells amb un pressupost més ajustat; potser amb menys trànsit, però encara busca un rendiment excepcional.

Verdict: S’ha d’acollir amb Kinsta?

Ara, la gran pregunta: haureu d’acollir Kinsta?

Bé, el factor decisiu final hauria de ser les vostres necessitats com a usuari.

La conclusió és que Kinsta no és barat. Tot i això, és extremadament valuós per a l’usuari adequat.

Per als propietaris de llocs web amb menor trànsit, en particular aquells que busquen un registre de domini tot inclòs i un allotjament de correu electrònic, la solució d’allotjament de WordPress premium de Kinsta pot ser massa i no prou.

És possible que s’adapti millor als usuaris que esperen un trànsit més elevat i que es preocupen per escalar i assegurar el lloc web.

De tota manera, amb la seva arquitectura basada en núvols, l’obsessió per la rapidesa, les eines i sistemes de gestió avançats i un servei d’atenció al client realment fantàstic, Kinsta realment és un poderós amfitrió que cal tenir en compte.

Característiques clau

 • ✓ Una velocitat fantàstica
 • ✓ Equip de suport altament qualificat
 • ✓ Garantia de temps de vida del 99,9%
 • ✓ Tauler de control MyKinsta elegant
 • ✓ 20 ubicacions de Google Cloud
 • ✓ Clau CDCD & caching
 • ✓ Monitorització 24/7

Recomanat Per

 • • Gestió de WordPress
 • • WooCommerce
 • • Llocs web de comerç electrònic
 • • Llocs web de mida mitjana
 • • Llocs propensos a pics de trànsit
 • • Desenvolupadors web

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector