LastPass преглед – 7 плюса и 3 минуса на LastPass Password Manager

LastPass


LastPass

https://www.lastpass.com/

TL; р

LastPass е пълен с функции, доста достъпен (с плана на Families) и е много приятен за използване. Те лесно са едни от най-добрите мениджъри на пароли, които прегледахме … с изключение на това, че имат някои доста сериозни недостатъци. Научете повече.

LastPass преглед – 7 плюса & 3 минуса на LastPass Password Manager

Ако искате да закупите акаунт на LastPass за себе си или семейството си, може да искате да задържите минута, докато не прочетете този отзив.

Ние проучваме списък с мениджъри на пароли за най-добрите ни серии мениджъри на пароли и поради това поглъщаме дълбоко в LastPass Password Manager, тестваме всяка тяхна функция и изброяваме техните плюсове & минуси. Също така записахме какво ни хареса, какво не направихме и като цяло дали LastPass е задължително да купуваме в нашите книги.

Но първо, ето няколко неща за LastPass, за да се запознаете с мениджъра на паролите.

Съдържание

Плюсове на LastPass

 1. LastPass UI е много приятен!
 2. LastPass има обиколка с трезор!
 3. Обичаме предизвикателството за сигурност LastPass!
 4. LastPass има генератор на пароли!
 5. LastPass взема сериозно сигурността!
 6. Синхронизиране на устройство с много достъп!
 7. LastPass работи със сигурни входни данни като банкови портали!

Минуси от LastPass

 1. Няма лесен начин за импортиране на бази данни
 2. Не може да влезете в LastPass за достъп до пароли
 3. Подкрепа на живо никъде не е намерена

План за LastPass & Ценообразуване

 • Преглед

Как LastPass се представя срещу конкуренцията

 • LastPass VS NordPass
 • LastPass VS Google Password Manager

присъда

 • Трябва ли да отидете за LastPass?

Кратка история на LastPass

От всички мениджъри на пароли, които проучихме, LastPass е може би най-колоритната история, що се отнася до мениджърите на пароли.

Според собствения им уебсайт LastPass е основан от четирима приятели-единодушни през цялото време през 2008 г., коварно казвайки на аудиторията си, че имат повече от 10 години опит в индустрията за сигурност на пароли.

lastpass има поне 10 години в индустрията за сигурност на пароли

Компанията не губи време от създаването си, защото през 2010 г. направиха ход за придобиване Xmarks, разширение за браузър, което даде възможност за синхронизиране на паролата между браузърите. Изглежда LastPass преустановява услугата за Xmark от 2018 г., но мисля, че е доста очевидно, че те са интегрирали технологията на Xmark в своята програма за управление на пароли, която сега позволява синхронизиране на паролата на множество устройства.

През 2015 г. беше LastPass придобити от LogMeIn за 125 милиона долара, гигант SAAS с много впечатляващ списък от SaaS марки под колана си, като GoToWebinar, Jive, RemotelyAnywhere и Bold360.

Този ход беше много противоречив, тъй като потребителите на LastPass се хвърлиха над придобивката, тъй като LogMeIn не е точно известен като най-етичната компания.

Потребителят плати при придобиването на LogMeIn над LastPass

(Източник: https://www.zdnet.com/article/lastpass-bought-by-logmein-for-110-million/)

Уф.

Не мога да не се съглася с тях. Този писател лично преди е използвал продукти от LogMeIn и да кажа, че опитът е оставил кисел вкус в устата ми, би било подценяване.

Както и да е, преди да ви отегчим до смърт с историята им, ще преминем към това, което открихме за LastPass.

Дали това е мениджър на пароли за кикас или го засмуква на високи небеса?

Прочетете, за да разберете!

7 причини да използвате LastPass Password Manager

1. Потребителският интерфейс на LastPass е много приятен!

Потребителският интерфейс на софтуера потенциално може да направи или счупи програмата. Потребителският интерфейс, който осигурява добро потребителско изживяване, може да направи лошо направеното приложение да изглежда добро, докато никой няма да мигне клепач в страхотно приложение с sh * tty потребителски интерфейс.

С удоволствие открихме, че потребителският интерфейс LastPass всъщност е доста приятен за очите!

lastpass има приятен потребителски интерфейс

Докато програмата се зарежда в браузъра ви, ще ви посрещне червена горна лента, която безпогрешно е част от брандирането на LastPass, с приятен неутрален сивкав фон.

Оформлението е интуитивно и навигационните връзки са ясно обозначени, така че изобщо няма да имате проблеми там, където трябва да бъдете.

Софтуерът е удобен за потребителя, но все пак е лек (когато работи така – ще поговорим повече за проблемите, с които се сблъскахме по-късно) и повечето хора няма да имат проблем с това как да продължат да използват програмата.

Кудо към потребителския интерфейс на LastPass & UX екип, вие чудесно свършихте работата!

2. LastPass има Vault Tour!

Въпреки че използването на LastPass е сравнително лесно, не всеки е свикнал да използва компютър и може да бъде сплашен от всички функции.

LastPass разпознава това като проблем и създаде много приятелска обиколка на трезбите, за да направи програмата по-достъпна за тези, които нямат опит с компютрите.

lastpass осигурява обиколка на трезорите за нови потребители

Обиколката ви превежда през всички функции на софтуера и работи като малък урок, който ви води през всички малки неща, които можете да направите.

Горещо препоръчвам на всеки да премине през обиколката на сводовете, само за да се огледа малко. Кой знае, може да откриете прекрасни малки функции, които иначе може да не са толкова очевидни, дори и за тези, които са удобни около компютър.

Ако по някаква причина смятате, че обиколката на трезорите е недостатъчна като урок, не се притеснявайте – LastPass вече е подготвил страница с уроци, пълна до ръба с ръководства с видеоклипове за тези от вас, които предпочитат да гледат да четат.

lastpass има видео уроци

3. Обичаме LastPass Security Challenge!

Какво питате за сигурност на LastPass Security, питате?

Е, скъпи приятелю, на път сте да се образовате.

LastPass Security Challenge основно анализира ВСИЧКИ пароли във вашия трезор, за да види дали паролите, които използвате в момента, са били компрометирани някъде в миналото.

lastpass предупреждава потребителя за слаба главна парола

lastpass може да идентифицира нарушения на сигурността за акаунти

Ако LastPass открие, че някоя от вашите пароли е дублирана, слаба, компрометирана или дори стара, програмата ще ви изпрати имейл с всички необходими подробности, необходими за извършване на промени в засегнатите пароли.

lastpass идентифицира нарушение на сигурността

Не изпадайте в паника, когато видите резултатите – поради многобройни изтичания на данни от множество големи корпорации през последното десетилетие, една или две от вашите пароли вероятно са компрометирани и това не е краят на света.

Всичко, което трябва да направите, е просто да влезете в нарушаващия уебсайт и да промените паролите си (за предпочитане с генератора на пароли на LastPass) и сте готови!

Излишно е да казвам, че бяхме много доволни от тази функция!

4. Генераторът на пароли LastPass наистина е добър!

Всички знаят, че създаването на напълно произволна парола е най-добрата мярка за сигурност, която можете да използвате, за да защитите вашите данни онлайн.

Това също не е толкова трудно да се направи! Можеш:

 • Случайно натиснете клавишите на клавиатурата си.
 • Използвайте безплатна услуга като https://passwordsgenerator.net/
 • Всъщност отделете време, за да разберете произволна парола сами.

Нещото е, че почти всеки специализиран сайт се нуждае от някакъв вид вход, наистина е невъзможно да генерирате произволна парола всеки път и да я запомните следващия път, когато трябва да я използвате.

Освен това вероятно ще бъдете помолени да актуализирате тази парола след година или две, което прави повече проблеми, отколкото обикновено си струва.

Следователно много хора, които познавам, използват лесни за запомняне пароли като Hello123 или password1234, или вариации от сорта. Те също така са склонни да използват едни и същи пароли за множество сайтове, за да си спомнят лесно.

Проблемът тук е, че никога не знаете колко етични или колко сигурни са всъщност сайтовете, в които влизате!

След като изтече една парола, ВСИЧКИ ваши други акаунти със същите пароли също ще бъдат компрометирани, а актуализирането на тези просто ще бъде болка (повярвайте ми, преживях това).

Ето защо обичаме генератора на пароли на LastPass, той е вграден като част от разширението LastPass в Chrome, така че генерирането на произволна парола никога не е на повече от 3 щраквания.

lastpass има генератор на пароли

Генераторът на пароли предлага да се генерират 3 типа пароли – „Лесно да се каже“, „Лесно за четене“ и „Всички знаци“, което е напълно произволно.

Можете дори да коригирате колко знака искате да бъде новата парола, с главни букви, числа и символи.

Силно препоръчваме да използвате опцията „Всички символи“, тъй като вече използвате LastPass. Пълна произволна парола като п $ Yyta7lUJ01 е по-трудно да се пропука и тъй като вече ще имате мениджър на пароли, защо да не го използвате и да имате възможно най-сигурните пароли?

Достъп до генератора на пароли от:

 1. Кликнете върху разширението LastPass
 2. достъп до генератор за последно преминаване, като щракнете върху разширение на хром

 3. Натиснете „Генериране на сигурна парола“
 4. кликнете върху генериране на защитена парола за достъп до последния генератор на пароли

 5. Задайте параметрите на паролата си и натиснете „Refresh“
 6. параметър парола за задаване на последна парола и опресняване за актуализирана парола

И това е това! Имате чисто нова, произволно генерирана парола.

5. LastPass приема сериозно сигурността!

LastPass не е непознат за течове и нарушения на сигурността.

Те са имали инциденти в сигурността от 2011 г. чак до 2019 г., но най-противоречивият трябва да бъде нарушаването на сигурността от 2015 г..

По време на нарушението имейл адресите, напомнянията за пароли и хеширането на автентичността бяха компрометирани, но шифрованата информация и данни за трезорите на потребителите успяха да останат сигурни.

Виждате ли, LastPass използва Шифроване на нулевите знания, което означава, че данните, които съхранявате в трезора, са видими само за вас – дори персоналът в LastPass няма да може да ги чете, дори ако искат.

Това гарантира, че дори и сървърите им да бъдат нарушени, крадците на данни няма да могат да четат вашите данни, тъй като вие сте единственият с главния ключ на вашия личен трезор.

LastPass също използва военно AES-256 битово криптиране с PBKDF2 SHA-256 и солени хеши, за да гарантира, че данните във вашия трезор остават напълно сигурни в облака

Многофакторна автентификация също е достъпна, ако искате допълнителен слой сигурност. Хората обикновено считат това за караница, но само паролите вече не са ефективни за онлайн сигурност.

За да активирате многофакторната автентификация, отворете свода на LastPass и щракнете върху бутона за настройки.

настройка за последно щракване за достъп до многофакторна автентификация

Изберете „Опции за многофактори“ в изскачащия прозорец и ще бъдете посрещнати със списък с безплатни опции за многократни транскрипции.

многофакторна опция за последно преминаване, за да настроите удостоверяването

Вие сте свободни да изберете кой автентификатор предпочитате, но ние отидохме с удостоверяването на LastPass.

Натиснете малката икона на молив в най-дясната част на изскачащия прозорец и променете стойността „Разрешено“ на „Да“ и натиснете „Актуализиране“.

разрешаване на автентичността при последно преминаване

След това всичко, което трябва да направите, е да следвате инструкциите на екрана и ще настроите многофакторна автентификация, запазвайки данните си толкова безопасни, колкото е възможно..

6. Мултидостъпна синхронизация на устройства!

LastPass може да синхронизира всички устройства, които използвате, така че ако добавите нова парола от работния си плот, всичките ви устройства с инсталиран LastPass също ще бъдат актуализирани.

lastpass има мобилно приложение за множество платформи

Приложението за мобилни устройства повиши сигурността, тъй като компанията е наясно, че е много по-лесно физически да вземете нечий телефон и достъп до личните му данни, особено с инсталиран мениджър на пароли.

За да се справи с този проблем, LastPass внедри биометрична сигурност, като гарантира, че само отпечатъкът, регистриран с телефона, е в състояние да отключи приложението и да получи достъп до данните му.

Освен това е деактивирало захващане на родния екран, така че никой да не може да махне телефона от вас, докато той е отключен, вземете екранна снимка и го изпратете до себе си.

Приложението работи прекрасно, като запомня и пароли за други приложения и уеб браузъри, което от своя страна ни осигурява безпроблемно преживяване.

Излишно е да казвам, че бяхме повече от доволни от това!

7. LastPass работи със сигурни входни данни като банкови портали!

Така че опитахме много мениджъри на пароли и едното, което наистина ни дразни е, че повечето мениджъри на пароли нямат възможност да влизат в банкови портали.

Банковите портали обикновено използват по-сложни системи за вход, за да гарантират, че човекът, който влиза в системата, наистина е човекът, който трябва да влезе. Тези системи обикновено не работят с мениджъри на пароли.

С удоволствие открихме, че LastPass някак успява да работи с тези системи! Отначало си мислехме, че е флук и работи само с една конкретна банка. След това го пробвахме с 2 други банкови портала и той все още работи!

Huzzah!

Освен това LastPass има и други функции, свързани с банковото дело, които са ми доста интересни.

Първо, те имат много категории, за да съхраняват вашите данни.

lastpass може да съхранява много видове информация

Каквито и важни подробности да искате за вас, като вашата застрахователна полица, парола за WiFi или дори членския ви номер във фитнеса, можете да съхранявате с LastPass. Можете дори да създадете нов потребителски елемент, ако желаете.

Потъвайки по-задълбочено в това, открихме, че LastPass ви позволява също да съхранявате номера на кредитната си карта и банковите данни!

lastpass може да съхранява данни за кредитна карта

(Кредитна карта)

lastpass може да съхранява данни за банкова сметка

(Банкови данни)

След като въведете данните си за банкиране или плащане (кредитна карта) в LastPass, програмата автоматично ще попълва заготовките за вас, когато пазарувате онлайн, така че не е нужно да въвеждате ръчно вашия адрес или номер на кредитна карта, отново!

Тази функция е супер удобна, тъй като се синхронизира с всички наши устройства, което означава, че можем също да пазаруваме онлайн чрез нашите телефони и автоматично да се добавят нашите детайли след бързо биометрично сканиране, правейки нещата по-бързи и по-достъпни за нас.

Сега, когато имаме такива функции, нямам представа как ще се върнем към живота без него.

3 неща, които не харесваме за LastPass

Малко неща в живота ме дразнят, затова смятам себе си за търпелив човек. Но колкото и LastPass да е добър, някои от нещата, които правят наистина, ме карат да искам да ударя някого в лицето.

1. Няма лесен начин за импортиране на бази данни

За да бъдем по-точни, когато стартирахме LastPass, никъде нямаше подкана да импортираме съществуващата си база данни от други мениджъри на пароли или браузъри.

Прекарахме разочароващо време, опитвайки се да разберем защо не можем да импортираме бази данни, само за да открием, че няма автоматичен начин да го направим, следователно трябваше да го направим ръчно.

Тъй като се оказа по-сложно от очакваното, ще ви покажем как да го направите, за да ви улесни живота малко.

Първо, отворете разширението LastPass и отидете на „Опции за акаунт“.

опция акаунт за последен клик за достъп до базата данни за импортиране

Натиснете „Разширено“ – „Импортиране“ – „Други“.

lastpass щракнете разширено за достъп до базата данни за импортиране

щракване върху щракване импортиране за достъп до базата данни за импортиране

щракнете върху друг за достъп до базата данни за импортиране

Трябва да ви посрещне импортиращият интерфейс на LastPass. Изберете „Общ CSV файл“.

lastpass select generic csv file to import database

След това трябва да видите поле с надпис „Съдържание“.

lastpass паста CSV файл в съдържание за импортиране на база данни

След това се върнете към вашата ОС и намерете CSV файла, изтеглен от Chrome или други мениджъри на пароли (Google трябва да може да ви каже как да направите това).

След като намерите CSV файла, щракнете с десния бутон на мишката и отворете с Notepad.

lastpass копие csv съдържание за импортиране на база данни

Сега трябва да видите базата си данни в Notepad. Натиснете „Ctrl + A“, за да изберете всички, след това копирайте тези данни.

Върнете се обратно в раздела LastPass и го поставете в базата данни „Съдържание“, както се вижда по-долу.

lastpass паста CSV файл в съдържание за импортиране на база данни

Натиснете „Качване“, след което сте готови.

Да, но е доста неприятен начин за импортиране на бази данни. Искаме LastPass да автоматизира този процес.

2. Не може да влезете в LastPass за достъп до пароли

Сега, ако бързам, щях да се разсърдя. Като мениджър на пароли SaaS, това, че потребителите не могат да влизат във вашите системи е огромно ноно.

Ако трябваше спешно да изпратя имейл и не мога, тъй като зависех от LastPass, потенциално бих загубил сериозен бизнес.

грешка при влизане в lastpass

Не знам дали това е често срещано или е връзката в моя край, но за мен това е направо неприемливо.

3. Никъде не се намира подкрепа на живо

Когато открих, че LastPass е купен от LogMeIn, веднага бях изключен, тъй като предишните ми преживявания с LogMeIn оставиха наистина кисел вкус в устата ми.

Накратко, когато трябваше да се свържа с поддръжката с LogMeIn, те не можаха да бъдат намерени. Например, бутон за поддръжка буквално не може да се намери никъде!

Надявах се, че това не е така с LastPass, но уви, бяхме изправени пред същата ситуация.

lastpass няма поддръжка на живо

Може би има някъде скрит бутон, за да се свържете с поддръжката на живо, но не можах да го намеря.

Потенциалният проблем тук не е само ако срещнем проблеми с LastPass, но и как ще анулираме профилите си в бъдеще, ако не можем да се свържем с поддръжката?

Отрезвяваща мисъл не е така?

План за LastPass & Цени: Преглед

LastPass има 3 плана, които да отговарят на нуждите на всички видове потребители.

FreePremiumFamilies
Брой на потребителя116
PW Генератор Да Да Да
Emerg. AccessNoYesYes
Техническа поддръжкаNoYesYes
Споделена папкаLimitedLimitedUnlimited
Цена / месец $ 0 $ 3 $ 4

LastPass Free план има всички същите функции като Premium план, с изключение на спешен достъп и 1 GB криптирано съхранение на файлове.

Планът Premium очевидно има приоритетна техническа поддръжка, но както споменахме по-рано, изобщо не можахме да намерим достъп до поддръжка, така че не знаем колко е уместно тук.

Планът за семейства позволява до 6 потребители и неограничен брой споделени папки, което ви осигурява толкова повече стойност в сравнение с премиум версията.

Лично аз бих предложил да отидете с плана Фамилии, тъй като струва само 1 долар повече от този на Premium. След това можете да подарите акаунта на приятелите или семейството си, ако се чувствате щедри, или да ги накарате да се чипират, за да намалят разходите!

Как LastPass се представя срещу конкуренцията?

Един задълбочен преглед не е точно задълбочен, ако не представим LastPass срещу някои от техните конкуренти там.

Тук ще споделим с вас нашите мисли и чувства относно LastPass спрямо някои от големите момчета в управлението на паролата.

LastPass VS NordPass

 • стойност
  Хората имат много различни виждания за значението на „стойност“.

  В този случай обаче сме сигурни, че LastPass абсолютно унищожава NordPass във всички аспекти на тази дума.

  Те имат по-добри, по-здрави функции и планът им за семейства значително намалява разходите за собственост.

  Това прави така, че LastPass определено е по-евтин и осигурява повече стойност от всички ъгли.

 • Useability
  И двамата мениджъри на пароли разполагат с невероятни UI екипи, благодарение на които съответният софтуер се чувства много лесно за навигиране.

  Въпреки това смятаме, че NordPass има крак над LastPass само защото не срещнахме почти никакви проблеми с техния софтуер.

  LastPass ни беше разкъсал косата, когато не успяхме да влезем, и изобщо не можахме да намерим начин да достигнем до агент за поддръжка.

  Както споменахме по-рано, това може да е проблем за нашия край (обвинявайте го в мрачни връзки) и се надяваме, че това е просто еднократно нещо.

  От този опит обаче ще трябва да кажем, че NordPass прави LastPass да изглежда като аматьори.

 • Характеристика
  Що се отнася до функциите, и двамата мениджъри на пароли имат интересни предимства.

  LastPass има своите предизвикателства за сигурност и обиколка с трезор, докато NordPass носи OCR сканиране и огромен списък с разширения на браузъра в таблицата.

  Освен всичко това, двамата имат доста сходни основни функции, но LastPass печели този кръг само защото характеристиките им са просто по-здрави.

  Предвид сравнително новото навлизане на NordPass в индустрията, техните основни характеристики са МНОГО основни. Каквото и да са подобни техните основни функции, LastPass се справя по-добре.

 • Сигурност
  Като мениджъри на пароли нито LastPass, нито NordPass не трябва да имат мръсна сигурност.

  За щастие и двамата изнесоха своята игра на A пред съда.

  Те са използвали най-новите налични мерки за сигурност, за да запазят вашите данни възможно най-сигурни, с технология за нулево познание, така че никой да не може да надникне в трезбите.

  Ние сме много щастливи и от техните усилия за запазване на данните ни.

LastPass VS Google Password Manager

Почти сме сигурни, че сте запознати с Google Password Manager (GPM), тъй като той е предварително инсталиран с Chrome, така че ще ви покажем каква разлика използва LastPass срещу GPM.

 • стойност
  Разбира се, GPM осигурява по-добра стойност.

  Той е безплатен, изпълнява същите основни функции перфектно и не дава на никого неоправдано главоболие.

  Като каза това, LastPass не изостава много назад.

  С техния план за семейства можете да споделяте LastPass с 5 други потребители, което е разбито до малко по-малко от 0,70 цента на човек.

  С допълнителното предимство от наличието на допълнителни функции и потенциално по-добра сигурност, те дават на GPM добър опит за парите си.

 • Useability
  Тъй като GPM е предварително инсталиран с Chrome и повечето му процеси са автоматизирани, ИСКАМ да кажа, че е по-лесно да се използва в сравнение с LastPass … но не мога.

  Виждате, поради някаква забравена причина, GPM крие повечето от функциите си в настройките на Chrome, което затруднява намирането, ако не знаете, че съществуват.

  Красивият потребителски интерфейс на LastPass го прави така, че всичките им функции се виждат лесно и са еднакво лесни за достъп.

  Разбира се, първоначалното импортиране на данните за вход беше болка, но всъщност използването на софтуера беше много по-добро изживяване, отколкото използването на GPM.

  LastPass изравняването бие GPM в този аспект.

 • Характеристика
  Като първокласен мениджър на пароли, LastPass BETTER имат повече функции в сравнение с GPM, иначе няма смисъл от тяхното съществуване.

  За щастие те доставят.

  LastPass прави всичко, което GPM може, но по-добре и по-ефективно. Те също така имат GPM победи с множеството си функции, като сигурни бележки, предизвикателство за сигурност, синхронизиране на устройства и т.н..

  GPM е толкова основен, колкото получава мениджъра на пароли – запазва данните за вход, автоматично попълва формулярите за вход и генерира пароли за вас, но нищо друго.

  Въпросът очевидно стига до LastPass.

 • Сигурност
  Като мениджър на първокласни пароли очаквате LastPass да използва най-добрите мерки за сигурност – и те го правят.

  В крайна сметка, какъв е смисълът да ги плащате, ако не могат да запазят вашите пароли правилно?

  Мерките за сигурност на GPM са… ами те са там. Не можем да открием какви мерки за сигурност използват, но знаем, че съществуват.

  Освен това те са Google – очаквате да имат добра сигурност.

  Работата е в това, че никога веднъж не сме се чувствали удобно да използваме GPM за съхранение на данните си, докато се чувствахме напълно спокойно, като предоставяме LastPass всички наши данни.

  Вземете от това каквото щете.

Присъда: Трябва ли да отидете за LastPass?

LastPass е a дяволски добър мениджър на пароли. Той прави всичко, което трябва да прави и още повече.

Потребителският интерфейс е интуитивен, лесен за очите и работи като сън. Те използват авангардни функции за сигурност, което ни осигурява увереността, от която се нуждаем, за да запазим паролите си защитени.

Възможността за синхронизиране на всички наши пароли на множество устройства е много добре дошла и прави живота толкова удобен за нас. Включването на страхотен генератор на пароли също е доста променящо живота – няма повече мъки да измислят пароли.

LastPass обаче има своя справедлив дял от проблеми, които изчезват също толкова, колкото и предимствата.

Без автоматичен импорт на база данни (и без подкана да ни казва как да го направим правилно), трябваше да се прекъснем и да измислим нещата сами, което ни отне много повече време, отколкото бихме искали.

И тогава възниква проблемът с отпадането на системата и случаят на липсващ чат на живо.

Това са неща, които намираме за неприемливи, но LastPass въведе функции, без които сега не можем да живеем, така че някак си премахва недостатъците им.

Изглежда, че правим 2 крачки напред и една крачка назад с LastPass, но имайте предвид – 2 стъпки напред и 1 стъпка назад, все още е 1 крачка напред.

За да приключи всичко това, LastPass наистина е един от по-добрите мениджъри на пароли, които имахме удоволствието да разгледаме. Единствените проблеми са, че техните проблеми са сериозни, но не и непоправими. Ако можете да живеете с техните проблеми, тогава LastPass идва силно препоръчително.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map