LastPass Review – 7 fordele og 3 ulemper ved LastPass Password Manager

LastPass


LastPass

https://www.lastpass.com/

tl; dr

LastPass er fyldt med funktioner, temmelig overkommelig (med Families-planen) og er meget behageligt at bruge. De er let en af ​​de bedste adgangskodeadministratorer, vi har gennemgået … bortset fra at de har nogle ret alvorlige ulemper. Lær mere.

LastPass-gennemgang – 7 fordele & 3 Ulemper ved LastPass Password Manager

Hvis du er ved at købe en LastPass-konto til dig selv eller din familie, kan du muligvis holde et øjeblik, indtil du har læst denne anmeldelse.

Vi undersøger en liste over adgangskodeadministratorer til vores bedste serien med adgangskodeadministratorer, og på grund af dette dykker vi dybt ind i LastPass Password Manager, tester alle funktioner, de har, og viser deres fordele & ulemper. Vi har også skrevet ned, hvad vi kunne lide, hvad vi ikke gjorde, og generelt om LastPass er et must-buy i vores bøger eller ikke.

Men først er her et par ting om LastPass for at lære dig at kende passwordadministratoren.

Indholdsfortegnelse

Fordele ved LastPass

 1. LastPass UI er meget behageligt!
 2. LastPass har en hvælgetur!
 3. Vi elsker LastPass Security Challenge!
 4. LastPass har en adgangskodegenerator!
 5. LastPass tager sikkerhed meget alvorligt!
 6. Multiaccess-enhedssynkronisering!
 7. LastPass fungerer med sikre login som bankportaler!

Ulemper ved LastPass

 1. Ingen let måde at importere databaser på
 2. Kan ikke logge ind på LastPass for at få adgang til adgangskoder
 3. Live support findes intetsteds

LastPass-plan & Prisfastsættelse

 • Oversigt

Sådan fungerer LastPass mod konkurrence

 • LastPass VS NordPass
 • LastPass VS Google Password Manager

Dom

 • Skal du gå til LastPass?

En kort historie om LastPass

Ud af alle de adgangskodeadministratorer, vi har undersøgt, har LastPass muligvis den mest farverige historie, hvad angår adgangskodeadministratorer.

I henhold til deres eget websted blev LastPass grundlagt af 4 ligesindede venner hele vejen i 2008, hvor de subtile fortalte deres publikum, at de har mere end 10 års erfaring i kodeordssikkerhedsbranchen.

lastpass har mindst 10 år i password-sikkerhedssektoren

Virksomheden spildte ingen tid siden dens oprettelse, fordi de i 2010 foretog et skridt for at erhverve Xmarks, en browserudvidelse, der aktiverede synkronisering af adgangskode mellem browsere. LastPass ser ud til at have ophørt med service for Xmarks siden 2018, men jeg synes, det er temmelig tydeligt, at de har integreret Xmarks ‘tech i deres password manager-program, som nu tillader synkronisering af adgangskode på flere enheder.

I 2015 var LastPass erhvervet af LogMeIn for $ 125 millioner, en SAAS-kæmpe med en meget imponerende liste over SaaS-mærker under deres bælte, såsom GoToWebinar, Jive, RemotelyAnywhere og Bold360.

Flytningen var meget kontroversiel, da LastPass-brugere kastede pas på overtagelsen, da LogMeIn ikke nøjagtigt er kendt for at være den mest etiske virksomhed.

bruger venter på LogMeIn-erhvervelse via LastPass

(Kilde: https://www.zdnet.com/article/lastpass-bought-by-logmein-for-110-million/)

oof.

Kan dog ikke være uenig med dem. Denne forfatter har personligt brugt produkter fra LogMeIn før, og at sige, at oplevelsen har efterladt en sur smag i min mund ville være en underdrivelse.

Uanset hvad, før vi fødte dig ihjel med deres historie, går vi videre til det, vi opdagede om LastPass.

Er det en kickass-adgangskodemanager, eller sutter den til høje himler?

Læs videre for at finde ud af det!

7 grunde til at bruge LastPass Password Manager

1. LastPass UI er meget behageligt!

En softwares brugergrænseflade kan potentielt oprette eller ødelægge programmet. En brugergrænseflade, der giver en god brugeroplevelse, kan få en dårligt fremstillet app til at virke god, mens ingen vil slå et øjenlåg ved en fantastisk app med en shi tty UI.

Vi var glade for at finde ud af, at LastPass UI faktisk er ret behageligt på øjnene!

lastpass har behagelig brugergrænseflade

Når programmet indlæses i din browser, bliver du velkommen med en rød øverste bjælke, der tydeligvis er en del af LastPass-branding, med en behagelig neutral grålig baggrund.

Layouten er intuitiv, og navigationslinks er tydeligt mærket, så du slet ikke har problemer med at gå hen, hvor du har brug for.

Softwaren er uber brugervenlig, men alligevel snappy (når det fungerer, det er – vi taler mere om de problemer, vi stødte på senere), og de fleste mennesker har ikke noget problem med at lære, hvordan man går i gang med at bruge programmet.

Kudos til LastPass UI & UX hold, I gjorde et godt stykke arbejde!

2. LastPass har en Vault Tour!

Selvom det er relativt let at bruge LastPass, er det ikke alle, der er vant til at bruge en computer og kan blive skræmmet af alle funktionerne.

LastPass genkender dette som et problem og har oprettet en meget venlig hvælvetur for at gøre programmet mere tilgængeligt for dem, der er uerfarne med computere.

lastpass giver hvelvturné for nye brugere

Turen bringer dig gennem alle funktionerne i softwaren og fungerer som en lille tutorial, der guider dig gennem alle de små ting, du er i stand til at gøre.

Jeg anbefaler stærkt, at alle går gennem hvælveturen bare for at kigge lidt rundt. Hvem ved, kan du opdage smarte små funktioner, der ellers måske ikke er så indlysende, selv for dem, der er behagelige omkring en computer.

Hvis du af en eller anden grund føler, at hvælveturen ikke er tilstrækkelig som en tutorial, må du ikke bekymre dig – LastPass har allerede forberedt en tutorialside fyldt til randen med guidede videoer til dem af jer, der foretrækker at se over at læse.

lastpass har videotutorials

3. Vi elsker LastPass Security Challenge!

Hvad i alverden er LastPass Security Challenge, spørger du?

Nå min kære ven, du er ved at blive uddannet.

LastPass Security Challenge analyserer dybest set ALLE adgangskoder i dit hvælving for at se, om de adgangskoder, du i øjeblikket bruger, er kompromitteret engang i fortiden.

lastpass advarer brugeren om svag hovedadgangskode

lastpass kan identificere sikkerhedsovertrædelser for konti

Hvis LastPass registrerer, at nogen af ​​dine adgangskoder er duplikerede, svage, kompromitterede eller endda gamle, sender programmet dig en e-mail med alle de relevante oplysninger, du har brug for for at foretage ændringer i de berørte adgangskoder.

lastpass identificeret sikkerhedsbrud

Gå ikke i panik, når du ser resultaterne – på grund af flere datalækager fra masser af større virksomheder i det sidste årti, er et eller to af dine adgangskoder sandsynligvis kompromitteret, og det er ikke verdens ende.

Alt hvad du skal gøre er bare at logge ind på det krænkende websted og ændre dine adgangskoder (helst med LastPass’s adgangskodegenerator), og du er klar!

Naturligvis var vi meget tilfredse med denne funktion!

4. LastPass adgangskodegenerator er VIRKELIG god!

Alle ved, at oprettelse af en helt tilfældig adgangskode er det bedste mål for sikkerhed, du kan bruge til at beskytte dine data online.

Det er heller ikke så svært at gøre! Du kan:

 • Tryk tilfældigt på tasterne på dit tastatur.
 • Brug en gratis service som https://passwordsgenerator.net/
 • Brug faktisk tid til at finde ud af en tilfældig adgangskode på egen hånd.

Ting er, med næsten ethvert specialiseret websted, der har brug for en slags login, er det virkelig umuligt at generere en tilfældig adgangskode af dig selv hver gang og huske det næste gang du har brug for det.

Desuden bliver du sandsynligvis bedt om at opdatere denne adgangskode om et år eller to, hvilket gør det mere besvær, end det normalt er værd.

Derfor bruger mange mennesker, jeg kender, let at huske adgangskoder som Hello123 eller password1234, eller variationer af typen. De har også en tendens til at bruge de samme adgangskoder til flere steder for at gøre det let at huske.

Spørgsmålet her er, at du aldrig ved, hvor etiske eller hvor sikre de websteder, du logger på, virkelig er!

Når en adgangskode er lækket, kompromitteres ALLE dine andre konti med de samme adgangskoder også, og at opdatere disse vil bare være en smerte (tro mig, jeg har været igennem dette).

Derfor elsker vi LastPass’s adgangskodegenerator, den er integreret som en del af LastPass-udvidelsen i Chrome, så generering af en tilfældig adgangskode er aldrig mere end 3 klik væk.

lastpass har en adgangskodegenerator

Adgangskodegeneratoren tilbyder 3 adgangskodetyper, der skal genereres – “Let at sige”, “Let at læse” og “Alle tegn”, som er helt tilfældigt.

Du kan endda justere, hvor mange tegn du ønsker, at den nye adgangskode skal være, med store bogstaver, tal og symbolindstillinger.

Vi anbefaler stærkt at bruge indstillingen “Alle tegn”, da du allerede bruger LastPass. En komplet tilfældig adgangskode som n $ Yyta7lUJ01 er sværere at knække, og da du allerede har en kick-ass Password Manager, hvorfor ikke bruge det og have de mest sikre adgangskoder som muligt?

Få adgang til adgangskodegeneratoren ved:

 1. Klik på LastPass-udvidelsen
 2. adgang til lastpassgenerator ved at klikke på lokalnummer på chrome

 3. Hit “Generer Secure Password”
 4. klik på generer sikker adgangskode for at få adgang til generatoren til lastpass adgangskode

 5. Indstil dine adgangskodeparametre og tryk på “Opdater”
 6. lastpass indstille adgangskodeparameter og opdater for opdateret adgangskode

Og det er det! Du har en helt ny tilfældigt genereret adgangskode.

5. LastPass tager sikkerhed meget alvorligt!

LastPass er ikke fremmed for lækager og sikkerhedsbrud.

De har haft sikkerhedshændelser fra 2011 helt til 2019, men det mest kontroversielle skal være sikkerhedsovertrædelsen fra 2015.

Under overtrædelsen kompromitteredes e-mail-adresser, adgangskodepåmindelser og godkendelseshash, men de krypterede brugerhvelvningsoplysninger og data formåede at forblive sikre.

Du kan se, LastPass bruger Nul-viden kryptering, hvilket betyder, at de data, du gemmer i hvælvet, kun kan ses for dig – selv personalet i LastPass kan ikke læse det, selvom de ville.

Dette sikrer, at selv hvis deres servere bliver brudt, vil datatyverne ikke være i stand til at læse dine data, da du er den eneste med hovednøglen til dit personlige hvælv.

LastPass bruger også militær klasse AES-256 bit kryptering med PBKDF2 SHA-256 og saltet hash for at sikre, at dataene i dit hvælving forbliver helt sikre i skyen

Multifaktorgodkendelse er også tilgængelig, hvis du ønsker et ekstra lag af sikkerhed. Folk betragter dette generelt som en besvær, men adgangskoder alene er ikke længere effektive for online sikkerhed.

For at aktivere multifaktorgodkendelse skal du åbne dit LastPass-hvælvning og klikke på indstillinger-knappen.

lastpass-indstilling for adgang til multifaktor-godkendelse

Vælg “Multifaktorindstillinger” i pop op-vinduet, og du vil blive mødt med en liste over tilgængelige multitracker-muligheder.

lastpass-multifaktorindstilling for at indstille godkendelse

Du kan frit vælge hvilken autentificering du foretrækker, men vi gik sammen med LastPass-autentificeren.

Tryk på det lille blyantikon helt til højre i pop-up-kortet, og ændr værdien “Aktiveret” til “Ja” og tryk på “Opdater”.

muliggør godkendelse på lastpass

Derefter skal du bare følge instruktionerne på skærmen, og du har konfigureret multifaktorgodkendelse, og hold dine data så sikre, som de muligvis kan være.

6. Synkronisering af multiaccess-enhed!

LastPass er i stand til at synkronisere på tværs af alle de enheder, du bruger, så hvis du tilføjer en ny adgangskode fra dit skrivebord, opdateres også alle dine enheder med LastPass installeret.

lastpass har mobilapp til flere platforme

Appen til mobile enheder har øget sikkerheden, da virksomheden er opmærksom på, at det er meget lettere at fysisk tage en persons telefon og få adgang til deres private data, især med en password manager installeret.

For at imødegå dette problem har LastPass implementeret biometrisk sikkerhed, hvilket sikrer, at kun det fingeraftryk, der er registreret på telefonen, er i stand til at låse appen op og få adgang til dens data.

Det har også deaktiveret indfødt skærmgrab, så ingen kan skubbe telefonen væk fra dig, mens den er låst op, få fat i et skærmbillede og sende den til sig selv.

Appen fungerer smukt og husker adgangskoder til andre apps og webbrowsere også, hvilket igen giver os en problemfri browseroplevelse.

Naturligvis var vi mere end tilfredse med det!

7. LastPass fungerer med sikre login som bankportaler!

Så vi har prøvet en masse adgangskodeadministratorer, og den eneste ting, der virkelig irriterer os, er, at de fleste adgangskodeadministratorer ikke har mulighed for at logge ind på bankportaler.

Bankportaler bruger normalt mere komplicerede login-systemer for at sikre, at den person, der logger ind, virkelig er den person, der skal logge på. Disse systemer fungerer normalt ikke med adgangskodeadministratorer.

Vi var glade for at finde ud af, at LastPass på en eller anden måde formår at arbejde med disse systemer! Først troede vi, at det var et fluke, og det fungerede kun med en bestemt bank. Derefter prøvede vi det med 2 andre bankportaler, og det fungerer stadig!

Huzzah!

Bortset fra det har LastPass andre funktioner relateret til bankvirksomhed, som efter min mening er temmelig spændende interessant.

Først op har de masser af kategorier til at gemme dine detaljer.

lastpass kan gemme mange typer information

Uanset hvilke vigtige detaljer du vil have på dig, som din forsikringspolice, WiFi-adgangskode eller endda dit gymnastikmedlemskabsnummer kan gemmes hos LastPass. Du kan endda oprette en ny brugerdefineret vare, hvis du ønsker det.

Når vi dykkede dybere ned i dette, fandt vi, at LastPass også giver dig mulighed for at gemme dine kreditkortnumre og bankoplysninger!

lastpass kan gemme kreditkortoplysninger

(Kreditkort)

lastpass kan gemme bankkontooplysninger

(Bankoplysninger)

Når du har indtastet dine bank- eller betalingsoplysninger (kreditkort) i LastPass, udfylder programmet automatisk felterne for dig, når du handler online, så du behøver ikke manuelt at indtaste din adresse eller kreditkortnummer, nogensinde igen!

Denne funktion er super praktisk, fordi den synkroniseres med alle vores enheder, hvilket betyder, at vi også kan handle online via vores telefoner og få vores detaljer automatisk tilføjet efter en hurtig biometrisk scanning, hvilket gør tingene hurtigere og mere tilgængelige for os.

Nu hvor vi har oplevet funktioner som disse, ved jeg ikke, hvordan vi kommer tilbage til livet uden det.

3 ting, vi ikke kan lide ved LastPass

Få ting i livet irriterer mig, og derfor betragter jeg mig selv som en tålmodig mand. Men så godt som LastPass er, et par af de ting, de gør, får mig virkelig til at ønske at slå nogen i ansigtet.

1. Ingen let måde at importere databaser på

For at være mere præcis, da vi startede LastPass, var der overhovedet ingen anmodning om, at vi skulle importere vores eksisterende database fra andre adgangskodeadministratorer eller browsere.

Vi brugte en frustrerende mængde tid på at finde ud af, hvorfor vi ikke kunne importere databaser, kun for at finde ud af, at der ikke er nogen automatisk måde at gøre det på, og derfor måtte vi gøre det manuelt.

Da det viste sig at være mere kompliceret end forventet, viser vi dig, hvordan du gør det for at gøre livet lidt lettere for dig.

Åbn først LastPass-udvidelsen og gå til “Kontoindstillinger”.

lastpass-klikkontoindstilling for at få adgang til importdatabasen

Hit “Avanceret” – “Import” – “Andre”.

lastpass klik på avanceret for at få adgang til importdatabasen

lastpass klik på import for at få adgang til importdatabasen

lastpass klik på anden for at få adgang til importdatabasen

Du skal hilses velkommen af ​​LastPass’s importgrænseflade. Vælg “Generisk CSV-fil”.

lastpass vælg generisk csv-fil til import af database

Du skal derefter se en boks mærket “Indhold”.

lastpass indsæt csv-fil i indhold til import af database

Gå derefter tilbage til dit operativsystem og find den CSV-fil, der er downloadet fra Chrome eller andre adgangskodeadministratorer (Google skulle være i stand til at fortælle dig, hvordan du gør dette).

Når du har fundet CSV-filen, skal du højreklikke og åbne med Notepad.

lastpass copy csv indhold til import af database

Du skal se din database i Notepad nu. Tryk på “Ctrl + A” for at vælge alle, og kopier derefter dataene.

Gå tilbage til fanen LastPass, og indsæt databasedataene i feltet “Indhold”, som det ses nedenfor.

lastpass indsæt csv-fil i indhold til import af database

Hit “Upload”, så er du færdig.

Det er en meget sikker måde at importere databaser på, ja, men ganske besværlig. Vi ønsker, at LastPass automatiserer denne proces.

2. Kan ikke logge ind på LastPass for at få adgang til adgangskoder

Hvis jeg havde travlt, ville jeg være direkte forbandet. Som passwordadministrator SaaS er det et stort nono at have brugere, der ikke kan logge ind på dine systemer.

Hvis jeg hurtigt skulle sende en e-mail, og jeg kan ikke, fordi jeg var afhængig af LastPass, ville jeg potentielt have mistet nogle seriøse forretninger.

lastpass login-fejl

Jeg ved ikke, om dette er almindeligt, eller om det er forbindelsen på min ende, men for mig er dette bare helt uacceptabelt.

3. Live support findes intetsteds

Da jeg opdagede, at LastPass blev købt af LogMeIn, blev jeg straks slået fra, da mine tidligere erfaringer med LogMeIn efterlod en rigtig sur smag i munden.

Lang historie kort, da jeg havde brug for at kontakte support med LogMeIn, kunne de ikke findes. Ligesom kunne en supportknap bogstaveligt talt ikke findes nogen steder!

Jeg håbede, at det ikke var tilfældet med LastPass, men desværre stod vi over for den samme situation.

lastpass har ingen live support

Der er måske en skjult knap et sted for at kontakte live support, men jeg kunne ikke finde den.

Det potentielle problem her er ikke kun hvis vi støder på problemer med LastPass, men hvordan skal vi annullere vores konti i fremtiden, hvis vi ikke kan kontakte support?

En nøgtern tanke er det ikke?

LastPass-plan & Prissætning: Oversigt

LastPass har 3 planer til at imødekomme alle slags brugers behov.

FreePremiumFamilies
Antal brugere116
PW GeneratorJaJaJa
Emerg. AccessNoYesYes
Teknisk supportNoJaJa
Delt mappeLimiteret Begrænset Ubegrænset
Pris / mo $ 0 $ 3 $ 4

LastPass Free-plan har alle de samme funktioner som Premium-planen, undtagen nødadgang og 1 GB krypteret fillagring.

Premium-planen har tilsyneladende prioriteret teknisk support, men som vi nævnte tidligere, kunne vi overhovedet ikke finde adgang til support, så vi ved ikke, hvor relevant det er her.

Families-planen giver mulighed for op til 6 brugere og ubegrænsede delte mapper, hvilket giver dig så meget mere værdi i forhold til premium-versionen.

Personligt vil jeg foreslå at gå med Families-planen, da det koster kun 1 dollar mere end Premium-planen. Du kan derefter gave kontoen til dine venner eller familie, hvis du føler dig generøs, eller få dem til at chippe ind for at reducere omkostningerne!

Sådan fungerer LastPass mod konkurrence?

En grundig gennemgang er ikke nøjagtig grundig, hvis vi ikke lægger LastPass mod nogle af deres konkurrenter derude.

Her vil vi dele med dig vores tanker og følelser omkring LastPass mod nogle af de store drenge inden for adgangskodestyring.

LastPass VS NordPass

 • Værdi
  Folk har mange forskellige synspunkter om betydningen af ​​’værdi’.

  I dette tilfælde er vi dog sikre på, at LastPass absolut ødelægger NordPass i alle aspekter af dette ord.

  De har fået bedre, mere robuste funktioner, og deres familieplan reducerer omkostningerne ved ejerskab betydeligt.

  Dette gør det således, at LastPass bestemt er billigere og giver mere værdi fra alle vinkler.

 • anvendelighed
  Begge adgangskodeadministratorer har fantastiske UI-teams, der får deres respektive software til at føle sig meget nem at navigere igennem.

  Vi føler dog, at NordPass har et ben op over LastPass, bare fordi vi næsten ikke stødte på problemer med deres software.

  LastPass fik os til at rive håret ud, da vi ikke kunne logge ind, og vi kunne overhovedet ikke finde en måde at nå ud til en supportagent.

  Som tidligere nævnt, kan dette være et problem på vores ende (bebrejde det for uheldige forbindelser), og vi håber, at det bare er en engangs ting.

  Fra denne erfaring skal vi dog sige, at NordPass får LastPass til at ligne amatører.

 • Funktioner
  Når det kommer til funktioner, har begge adgangskodeadministratorer interessante fordele.

  LastPass har deres sikkerhedsudfordring og hvelvturné, mens NordPass bringer OCR-scanning og en enorm liste over browserudvidelser til bordet.

  Bortset fra det har de begge temmelig lignende grundlæggende funktioner, men alligevel vinder LastPass denne runde bare fordi deres funktioner simpelthen er mere robuste.

  I betragtning af NordPass ‘s relativt nye indgang til branchen er deres grundlæggende funktioner MEGET grundlæggende. Uanset hvad deres lignende grundlæggende funktioner kan gøre, gør LastPass det bedre.

 • Sikkerhed
  Hverken som passwordadministratorer skal hverken LastPass eller NordPass have beskidt sikkerhed.

  Heldigvis bragte dem begge deres A-spil for retten.

  De har brugt de nyeste sikkerhedsforanstaltninger, der er tilgængelige for at holde dine data så sikre som muligt med nul-vidensteknologi, så ingen kan kigge ind i dine hvælvinger.

  Vi er meget tilfredse med begge deres bestræbelser på at holde vores data sikre.

LastPass VS Google Password Manager

Vi er temmelig sikre på, at du er bekendt med Google Password Manager (GPM), da det leveres forudinstalleret med Chrome, så vi viser dig hvor meget af en forskel det bruger LastPass vs GPM.

 • Værdi
  Selvfølgelig giver GPM bedre værdi.

  Det er gratis, udfører de samme grundlæggende funktioner perfekt og giver ikke nogen uberettiget hovedpine.

  Når det er sagt, falder LastPass ikke langt bagefter.

  Med deres familieplan kan du dele LastPass med 5 andre brugere, der er opdelt til lidt lidt mindre end $ 0,70 cent pr. Person.

  Med den ekstra fordel ved at have ekstra funktioner og potentielt bedre sikkerhed, giver de GPM et godt løb for sine penge.

 • anvendelighed
  Da GPM er forhåndsinstalleret med Chrome, og de fleste af dets processer er automatiseret, vil jeg sige, at det er lettere at bruge sammenlignet med LastPass … men jeg kan ikke.

  Du kan se, af en eller anden forladt grund, at GPM skjuler de fleste af deres funktioner i Chrome’s indstillinger, hvilket gør det vanskeligt at finde, om du ikke ved, at de findes.

  LastPasss smukke brugergrænseflade gør det således, at alle deres funktioner let kan ses og lige så nemme at få adgang til.

  Selvfølgelig, det oprindeligt var en smerte at importere login-dataene, men faktisk var det meget bedre at bruge softwaren end at bruge GPM.

  LastPass slår GPM ud ​​i dette aspekt.

 • Funktioner
  Som en premium password manager har LastPass BETTER flere funktioner sammenlignet med GPM, ellers er der intet punkt på deres eksistens.

  Heldigvis leverer de.

  LastPass gør alt, hvad GPM kan, men bedre og mere effektivt. De har også fået GPM-beat med deres overflod af funktioner, såsom sikre noter, sikkerhedsudfordring, enhedssynkronisering osv..

  GPM er så grundlæggende, som en adgangskodemanager får – det gemmer dine loginoplysninger, udfylder automatisk loginformularer og genererer adgangskoder til dig, men intet andet.

  Pointen går naturligvis til LastPass.

 • Sikkerhed
  Som en premium password manager forventer du, at LastPass anvender de bedste sikkerhedsforanstaltninger – og det gør de.

  Når alt kommer til alt, hvad er poenget med at betale dem, hvis de ikke kan holde dine adgangskoder rigtige?

  GPMs sikkerhedsforanstaltninger er … ja, de er der. Vi kan ikke finde ud af, hvilke slags sikkerhedsforanstaltninger de bruger, men vi ved, at de findes.

  De er også Google – du ville forvente, at de skulle have god sikkerhed.

  Ting er, at vi aldrig en gang havde det godt med at bruge GPM til at gemme vores logins, mens vi følte os perfekt med at give LastPass alle vores data.

  Tag fra det, hvad du vil.

Bedømmelse: Skal du gå for LastPass?

LastPass er en forbandet god adgangskode manager. Det gør alt, hvad det skal, og mere.

UI’en er intuitiv, let på øjnene og løber som en drøm. De bruger avancerede sikkerhedsfunktioner, som giver os den tillid, vi har brug for for at sikre vores adgangskoder sikret.

Evnen til at synkronisere alle vores adgangskoder på tværs af flere enheder er meget velkommen og gør livet så praktisk for os. Inkluderingen af ​​en fantastisk kodeordgenerator er også ret livsændrende – ikke mere kæmper for at komme med adgangskoder.

LastPass har dog deres retfærdige andel af problemer, der frustrerer lige så godt som fordelene glæder sig over.

Uden nogen automatisk databaseimportering (og ingen hurtig til at fortælle os, hvordan vi skulle gøre det ordentligt), var vi nødt til at narre rundt og finde ud af tingene selv, hvilket tog os meget længere tid, end vi havde ønsket.

Og så er der spørgsmålet om, at systemet er nede og tilfældet af manglende live chat.

Dette er ting, som vi finder uacceptable, men LastPass har introduceret funktioner, som vi nu ikke ser ud til at leve uden, så kinda annullerer deres ulemper.

Det føles som om vi tager 2 skridt frem og et skridt tilbage med LastPass, men husk – 2 skridt frem og 1 skridt tilbage, er stadig 1 skridt fremad.

For at pakke det hele op sammen er LastPass virkelig en af ​​de bedre adgangskodeadministratorer, vi har haft fornøjelsen af ​​at gennemgå. De eneste problemer er, at deres problemer er alvorlige, men ikke uforenelige. Hvis du kan leve med deres problemer, anbefales LastPass stærkt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map