11 parhaiten muuntavaa rekisteröintilomaketta (lopullinen sähköpostimarkkinointioppaan osa 1)

Sähköpostiluettelon laatiminen on tärkein ainoa asia, jonka voit tehdä online-liiketoiminnallesi.


En sano tätä kevyesti. Loppujen lopuksi tiedän, kuinka tärkeä sosiaalinen media, SEO ja muut digitaalisen markkinoinnin temput voivat olla.

Mutta mikään niistä ei ole lähellä sähköpostin valtaa.

Korkeimmin muuntavat rekisteröintilomakkeet

Sähköpostimarkkinointi palaa 38 dollaria jokaisesta käytetystä 1 dollarista. Se ajaa 174% enemmän tuloksia kuin sosiaalisessa mediassa ja luo 40 kertaa enemmän asiakkaita kuin Facebook ja Twitter yhdessä.

Sähköpostiosoitteiden keräämisen ja tilaajien muuntamisen tulisi olla sinun prioriteetti numero yksi. Mutta se ei ole helppoa.

Kuinka aloitat? Kuinka suostuttelet ihmisiä luovuttamaan sähköpostiosoitteensa? Ja miten käytät sitä tuotteiden myymiseen? Tämä sarja vie sinut läpi koko prosessin mahdollisimman monen sähköpostin kaappaamisesta aihepiirin naulaamiseen.

Ennen kuin aloitamme, tässä on kaksi välttämätöntä lähdettä taustalukemiseen:

Mailchimp-opas hallitsemaan heitä kaikkia – Tämä selittää sähköpostiluettelon laatimisen ja ensimmäisen uutiskirjeen lähettämisen mekaniikan.

Kuinka luoda vastustamaton lyijymagneetti – ‘Lyijymagneetti’ on houkutteleva lahja, jonka tarjoat vastineeksi sähköpostiosoitteelle. Se voi olla sähköinen kirja, raportti tai ilmainen kokeilu. Tarvitset hienon houkutellaksesi paljon tilaajia.

Kun nämä tiedot on lukittu, aloitetaan tärkeimmällä vaiheella: sähköpostiluettelon luominen. Osassa 1 näytän sinulle siellä tehokkaimmat ilmoittautumislomakkeet ja missä ne sijoitetaan verkkosivustollesi parhaan mahdollisen muuntovoiman saamiseksi.

Hyppäämme suoraan sisään.

Ota kiinni lopullisessa sähköpostimarkkinointiopassamme

 • Osa 1: 11 eniten tulosta tekevää kirjautumislomaketta
 • Osa 2: Sisältöpäivitykset – nopein tapa saada lisää tilaajia
 • Osa 3: Tehosta sitoutumista & tuloja sähköpostitse tervetulosarjoilla
 • Osa 4: 19 yksinkertaista temppua 40% sähköpostin avoimen hinnan saamiseksi
 • Osa 5: Täydellinen aihepiiri: 18 temppua sen naulaamiseen
 • Osa 6: Toimiiko sähköpostimarkkinointisi? 14 mitattavaa välttämätöntä mittaria

1. Valopöydän ponnahdusikkuna

Aloitan kiistanalaisimmalla vaihtoehdolla: lightbox-ponnahdusikkuna. Jos olet usein digitaalisen markkinoinnin blogeissa säännöllisesti, olet varmasti nähnyt yhden niistä.

Valopöydän ponnahdusikkuna

Syy, miksi he kääntyvät niin hyvin, on se, että heitä on mahdotonta hukata. Loput ruudusta pimenee, ja kirjautumislomake hallitsee näyttöä. 100% kävijöistäsi näkee sen. Se poistaa kaikki mahdolliset häiriötekijät ja keskittää vierailijan yhteen asiaan: ilmoittautumiseen.

Template Monster lisäsi tilaajiensa määrää ilmoitetusti 600% kun he alkoivat käyttää yhtä. Niiden muuntokurssi nousi 0,4 prosentista 2,4 prosenttiin!

Pro-kärki: Lightbox-ponnahdusikkuna ei ole aina tehokas. Se voi ärsyttää uusia kävijöitä, joilla ei ole edes ollut mahdollisuutta lukea sisältöäsi. Kokeile asettaa ajastin ponnahdusikkunaan, jotta kävijöillä on mahdollisuus selata ensin.

Kuinka asentaa se: OptinMonster on yksi suosikki sähköpostin sieppaamispalveluistani, ja ne auttavat sinua suunnittelemaan ja asentamaan lightbox-ponnahdusikkunan. Mailchimp on myös samanlainen ominaisuus.

2. Splash-sivu, alias Feature Box

Samanlainen kuin lightbox-ponnahdusikkuna, splash-sivu tai ominaisuusruutu hallitsee koko näyttöä ja keskittää vierailijan yhteen yksinkertaiseen tavoitteeseen. Voit jälleen kerran nähdä tämän digitaalisen markkinoinnin blogeissa. Se näyttää tältä:

Backlinko Splash -sivu

Se vie kokonaan näytön yläosan, joten se on ensimmäinen asia, jonka kaikki vierailijat näkevät. Tyypillisesti vierität sitten alas löytääksesi alla olevan sisällön.

Yksi verkkosivusto ilmoitti a Nousu 51,7% tilaajilla, jotka käyttävät tätä temppua yön yli, joten se varmasti toimii. Suuri kysymys on, tuleeko se käyttäjäkokemuksen kustannuksella.

Jotkut vierailijat haluavat tutkia verkkosivustosi ja sisältöäsi ennen sähköpostiosoitteen antamista, joten pidä silmällä analyysiäsi nähdäksesi, onko ominaisuusruudulla kielteisiä vaikutuksia.

Kuinka asentaa se: PlugMatter on rakentanut yksinkertaisen laajennuksen, jonka käyttöönotto ei vaadi koodausta. He myös ylpeilevät 200% lisääntyneillä tilaajilla, vaikka en ole testannut sitä henkilökohtaisesti.

3. Sivupalkin rekisteröintilaatikko

Sivupalkki on ilmoittautumislomakkeen luonnollinen koti. Verkkosivustot ovat käyttäneet tätä sijoittelua vuosia. Ja siihen on hyvä syy: se toimii!

sivupalkin kirjautumisruutu

Vierailijat odottavat näkevänsä sen siellä, joten jos joku haluaa kirjautua, se on ensimmäinen paikka, johon he menevät.

Neil Patel – yksi maapallon menestyneimmistä digitaalimarkkinoijista – käyttää viisi rekisteröitymislomaketta (tai kirjautumislinkkiä) bloginsa sivupalkissa.

Kuinka asentaa se: Jos käytät Mailchimp-palvelua, he tulevat opastaa prosessin läpi, ja näyttää sinulle, kuinka tarvittava koodi toteutetaan.

4. Poistumistarkoitukseen liittyvä laatikko

Tämä on nerokas idea, joka palvelee ponnahdusikkunaa tai splash-sivua juuri ennen vierailijan poistumista sivulta. Se on viimeisen ojan muistutus ilmoittautumisesta ennen lähtöä.

poistumistarjoustarjous

Se ei häiritse käyttökokemusta, koska käyttäjäsi on jo poistumassa. Ohjelmisto seuraa kohdistimen liikettä ja näyttää ponnahdusikkunan tai aloitussivun samalla kun vierailijasi sulkee välilehden. Sosiaalisen median tarkastaja lisäsi 95 000 tilaajaa luetteloonsa ‘exit-intent tekniikka’.

Se on erityisen hyödyllinen verkkokauppasivustoissa. Oletetaan, että asiakkaallasi on ostoskori täynnä tuotteita, mutta unohtaa sen ja poistuu sivustoltasi. Yksinkertainen ponnahdusikkuna voi muistuttaa heitä ja kannustaa heitä ilmoittautumaan.

poistumistietomuoto

Kuinka asentaa se: Jälleen kerran, OptinMonster on yksi parhaista palveluista siellä. Se on erittäin muokattavissa ja erittäin yksinkertainen.

5. Vieritysruutu

Toistaiseksi olemme etsineet paljon “tunkeilevia” malleja. Ponnahdusikkunat ja aloitussivut ovat tehokkaita, mutta niillä voi olla kielteinen vaikutus käyttökokemukseen.

Jos etsit jotain hieman hienovaraisempaa, kokeile vieritysruutua tai liu’uttamista. Se on pienempi ponnahdusikkuna, joka liukuu näkyviin, yleensä näytön oikeassa alakulmassa. Se ei peitä sisältöä tai häiritse käyttökokemusta.

Vieritysruutu

Vielä parempi, voit ajoittaa laatikon liu’uttamisen sisään, kun vierailija on vierittänyt tietyn etäisyyden näytöltä. Se odottaa, kunnes kävijä osoittaa kiinnostusta verkkosivustoosi, kun hän on puolivälissä blogin tai sisältösivun läpi. Tässä vaiheessa vierailija voi olla riittävän vakuuttunut ilmoittautumisesta.

Kuinka asentaa se: SumoMe-sovellus on yksinkertainen ja hyvännäköinen laajennus, joka toimii hyvin.

6. Räätälöity aloitussivu

Kaikissa yllä olevissa temppuissa käytetään kirjautumislomakkeita, jotka kelluvat pääverkkosivustossasi tai sen ympäristössä. Entä koko aloitussivun luominen omistettu sähköpostien sieppaamiseen?

Aloitussivu

Haluan käyttää Facebook-ilmoituksia ohjaamaan tonnia liikennettä yhdelle aloitussivulle. Sivulle luon pakottavaa sisältöä, joka inspiroi ja vakuuttaa ihmiset lähettämään sähköpostiosoitteensa.

Laskeutumissivut ovat oma tiede, joten tutustu aloitussivun optimointioppaani oppiaksesi lisäämään tuloksia.

Kuinka asentaa se: Leadpages on paras aloitussivun luoja, mutta voit käyttää myös a ilmainen aloitussivun laajennus WordPressissä.

7. blogin jälkeen

Voit muistaa, että kirjoitin äskettäin artikkelin siitä, kuinka kukaan ei oikein lue verkossa. Itse asiassa alle 20% ihmisistä kirjoittaa sen blogin loppuun … Joten miksi ehdottaisin ilmoittautumislomakkeen sijoittamista sinne?

No, ne harvat ihmiset, jotka tekevät sen blogin loppuun, ovat erittäin kihloja. He lukevat jokaisen sanan loppuun asti. Se on joku, jonka haluat ehdottomasti sähköpostiluettelostasi! Ja se on joku, joka tilaa paljon todennäköisemmin – he nauttivat selvästi sisällöstäsi.

Kuten tämä kaavio (kohteliaasti Slate.com) osoittaa, että suurin osa verkkosivustosi sitoutumisesta (ts. lukemiseen käytetty aika, napsautukset, ilmoittautumiset jne.) tapahtuu taitoksen alla. Tällä alueella saattaa olla vähemmän kävijöitä, mutta ne, jotka tekevät siitä, ovat paljon aktiivisempia ja tilaavat siksi todennäköisemmin. Varmista, että annat heille mahdollisuuden.

Kiinnostavuuslämpökartta

Kuinka asentaa se: Yksinkertaisin kirjautumislomakkeista toimii täällä. MailChimp, Aweber ja kaikki tärkeimmät sähköpostin tarjoajat opastavat sinut prosessin läpi.

8. ‘Sisällön päivitys’ blogiviestin aikana

Sisällön päivitys on todennäköisesti uusin sähköpostin sieppauksen muoto, joka kelluu digitaalisen markkinoinnin blogosfäärissä. Se on myös yksi tehokkaimmista siellä.

Backlinko luulee heidät korotti muuntokurssiaan 785% tällä yhdellä pienellä tempulla. Joten miten se toimii??

Se on yksinkertaisesti “päivitys”, joka on räätälöity tiettyyn blogiin tai sisältöön. Tässä se näyttää luonnosta:

sisällön päivitys

Tätä käytän tällä hetkellä Bitcatchassa aloitussivuja koskevassa blogiviestissä. Huomaa, kuinka tarjoamani “lyijymagneetti” on hyvin spesifinen blogin viesteihin nähden. Se “päivittää” sisältöä.

Se on tarkempi kuin esimerkiksi e-kirja tai raportti, joten kävijät todennäköisesti lataavat sen ja tilaavat. Voit luoda viisi tai kuusi näistä pienemmistä ‘päivityksistä’ ja sijoittaa ne tehokkaimpiin blogiviestisiisi.

Se ei ole tunkeileva, sillä on erittäin merkitystä lukemasi suhteen, ja se tarjoaa lisäarvoa.

Kuinka asentaa se: Tämän asettaminen on hieman hankalampi, minkä vuoksi tämän sarjan “osa 2” keskittyy erityisesti “sisällön päivityksen” määritykseen.

9. Hei baari

‘Hello Bar’ on kaunis pieni malli, joka kelluu verkkosivustosi yläosassa jatkuvasti. Se muistuttaa jatkuvasti tilaamisesta riippumatta siitä, missä kävijät ovat sivustollasi.

hei baari

Derek Halpern Social Triggers -kuvassa vangittu 1000 ylimääräistä sähköpostia 30 päivässä käyttämällä tätä yhtä laajennusta. Kauneus siinä, että se ei ole tunkeileva tai tunkeutuva. Se on vain vierailijoillesi, kun he ovat valmiita sitoutumaan.

Pro-kärki: Hellobarin muuntoprosentti on erittäin riippuvainen käyttämästäsi kopiosta. Leikkiä on vain pieni tila, joten valitse sanamuoto huolellisesti ja testaa, testaa, testaa, kunnes löydät parhaan muunnosvaihtoehdon.

Kuinka asentaa se: Aloittaa Hellobar.com ja asenna se vaiheiden mukaan.

10. Sisällön portti

Tämä temppu on vaarallinen liikkumavara, mutta se kannattaa silti tutustua. Sisältöportti piilottaa blogisi tai videosi kirjautumislomakkeen takana. Toisin sanoen vierailijat eivät pääse siihen, ennen kuin he luovuttavat sähköpostiosoitteensa.

Sisältöportti NYTimessä

Jotkut suuret nimet käyttävät sitä julkaisemisessa, kuten The New York Times ja Financial Times. Näiden sivustojen avulla voit usein lukea neljä tai viisi artikkelia ennen oven puristamista. Siihen mennessä verkkosivusto toivoo, että olet riittävän kiinnostunut antamaan sähköpostiosoitteesi.

Vaikka se toimii suurimmissa sivustoissa, ole varovainen käyttäessäsi tätä tekniikkaa liian voimakkaasti omassa sivustossasi. Sillä voi olla päinvastainen vaikutus ja yksinkertaisesti ajaa kävijät pois.

Pro-kärki: Kokeile “sisältöporttia” parhaimpaan, premium-sisältöön, kuten pääsyyn pitkät artikkelit, videot tai raportit. Saa käyttäjän tuntemaan olleensa kulissien takana.

Kuinka asentaa se: Laajennus nimeltä ‘Ennen ja jälkeen“Voit piilottaa sisällön portin taakse.

11. Lisäpaikat sähköpostitse rekisteröitymiseen

Tietoja-sivusi on luultavasti yksi suosituimmista ikivihreäistä sivuistasi. Tarkista analyysi ja katso itse. Tuhannet uudet vierailijat tulevat tänne saamaan lisätietoja sinusta, joten se on täydellinen tilaisuus kaapata joitain sähköposteja.

Jotkut taitava sanamuoto, loistava kuva ja houkutteleva “lyijymagneetti” tekevät sinulle uteliaita uusia vierailijoita joka kerta..

Toinen hyvä paikka on alatunniste. Vain kiinnostuneimmat ja kiehtovimmat vierailijat löytävät itsensä alatunnisteesta. Ihmiset viettävät vaistomaisesti tänne saadaksesi lisätietoja. Nämä ovat ihmisiä, jotka haluat vangita, joten älä missaa tilaisuutta!

Nämä eivät tule olemaan eniten tulosta tekeviä kirjautumispaikkoja, mutta pyyhkäiset muutama stragglers ja jokainen pieni laskee!

Älä kuitenkaan pysähdy vain verkkosivustoosi. Ajattele laatikon ulkopuolella. Sijoita kirjautumislomakkeet tai linkit sosiaalisen median alustoillesi ja lisää yksi sähköpostiosoitteeseesi.

Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn ovat vilkkaan liikenteen alueita, jotka voivat lisätä satoja tilaajia luetteloosi. Mieti vain, kuinka monta sähköpostia lähetä päivässä allekirjoituksellasi. Älä missaa näitä mahdollisuuksia.

Kuinka asentaa se: Lisää yksinkertaiset linkit allekirjoitukseen ja sosiaalisen median bioosi ja käytä yksinkertaista MailChimp-lomake alatunnisteellesi ja ‘noin’ -sivuille.

Se vie meidät osan 1 loppuun. Nyt tiedät tarkalleen, mitä kirjautumislomakkeita käytetään verkkosivustollasi ja mihin ne sijoitetaan.

Kokeile erilaisia ​​vaihtoehtoja ja löydä sinulle parhaimmat konversioratkaisut.

Sarjamme toisessa osassa olemme menossa perusteellisesti yhden tehokkaimpaan tekniikkaan – sisältöpäivityksiin – nopeimpaan tapaan lisää tilaajia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map