18 helppoa tapaa luoda sisältöstrategia, joka tosiasiallisesti ohjaa liikennettä

Liikenteen ajaminen on kovaa. todella vaikeaa.


On turhauttavaa nähdä tasainen viiva analyysissasi kaikesta kovasta työstäsi huolimatta.

On olemassa ratkaisu: sisältö. Jännittävän, informatiivisen ja houkuttelevan sisällön julkaiseminen avaa tuhansia kävijöitä sivustoosi. Se toimii verkkokauppojen omistajille, bloggaajille ja melkein kaikille muille yrityksille, joita voit kuvitella.

Lukijasi jakavat loistavaa sisältöä ja auttavat sinua pääsemään Internetin kauimpaan nurkkaan. Jokaisen uuden blogin, videon tai infografian avulla voit tallentaa uusia viittauksia ja lähettää ne takaisin verkkosivustoosi.

Tehokkaalle strategialle on olemassa kolme kultaista sääntöä, ja me jaomme sen tänään paloiksi:

 1. Tulossa hyviä ideoita
 2. Kiinni normaaliin sisältöaikatauluun
 3. Sen optimointi tonnia liikennettä varten

OSA 1: Sisältöideoiden keksiminen

Siellä on paljon sisältöä, joten erottelu vaatii jotain erityistä. Sinun on keksittävä ainutlaatuinen ja tehokas sisältö. Mutta miten ihmeessä saat jatkuvasti keksimään vakaita ideoita?

1. Käytä Buzzsumoa nähdäksesi mikä sisältö tappaa sen verkossa

Oletetaan, että aloitat täysin tyhjästä liuskekivistä. Sinulla on aivan uusi verkkosivusto, mutta et tiedä mitä sisältöä luodaan. Tulla sisään Buzzsumo.

Buzzsumo näyttää sinulle minkä tahansa kategorian suosituimman sisällön. (Tässä tapauksessa ‘hampurilaiset New Yorkissa’. Voit hakea mitä tahansa sosiaalisen median markkinoinnista ‘kiinteistöihin’.) Kuten näette, paras sisältö on yksinkertaista ja suoraa: luettelo Newin parhaista hampurilaisista. york.

buzzsumo

Jos sivustossasi on jo sisältöä, voit käyttää Buzzsumo-hakua omalla verkkosivustollasi. Se tuo esiin suosituimmat sisältösi sosiaalisessa mediassa.

Tässä olevat neuvot ovat yksinkertaisia. Selvitä, mikä toimii, ja luo se itse. Tee enemmän siitä, mikä toimii.

2. Käytä Google Analyticsia nähdäksesi, mikä toimii toistaiseksi

google analytiikka

Entä jos olet luonut sisältöä kuukausia vähän tuottoa? Jotkut eivät toimi, mutta sinun on korostettava ongelmaa.

Sieltä Google Analytics on erittäin kätevä. Sukella Analytics-tiliisi ja siirry käyttäytymiseen > sivuston sisältö ”.

google analytiikka

Täällä voit tutkia jokaista blogia tai sisältöä, jonka olet lähettänyt. Se näyttää sinulle, joka sai eniten liikennettä, pisin paikan päällä ja pienin poistumisprosentti.

Etsi malleja suosituimmasta sisällöstäsi. Mikä oli sisällön aihe? Mikä oli muoto? Mikä se on blogi, infografia tai video? Onko sillä vahva otsikko?

Selvitä miksi sisältö toimi, ja tee paljon muuta siitä! Ohjaa samoin kaikki muodot ja aiheet, jotka eivät vie liikennettä. Se on ajanhukkaa.

3. Merkitse tärkeät alan tapahtumat

Helpoin tapa keksiä oikea-aikaista, osuvaa sisältöä on katsomalla ympäröivää maailmaa.

Minulle yksi tärkeimmistä tapahtumista käynnistyskalenterissa on TechCrunch-konferenssi. Joten olen luonut siitä oikea-aikaisen sisällön. Voit tehdä saman kaikilla toimialoilla.

Oletetaan, että sinulla on urheiluyhtiö. Tiedät, että olympialaiset ovat tulossa elokuussa, mikä antaa sinulle paljon aiheita, joista kirjoittaa.

Merkitse päivämäärä kalenteriin samoin kuin kaikki muut tärkeät tapahtumat matkan varrella. Aseta itsellesi muistutus viikkoa ennen kutakin tapahtumaa ja luo siitä sisältöä. Tämä tarkoittaa, että sinulla on aina asiaan liittyvää ja uutisarvoista sisältöä valmiina suurtapahtumaan.

Yksinkertainen. Helppo. Tämän pitäisi aloittaa sisältökalenterisi täyttö heti

4. Lue blogeja

Stephen King sanoi kuuluisasti:

Stephen King

Jos sinulla ei ole aikaa lukea, sinulla ei ole aikaa kirjoittaa.

Lukeminen paitsi terävöittää kirjoitustaidoja, mutta antaa myös ideoita ja inspiraatiota. Vietän ainakin tunnin päivittäin artikkeleita ja blogeja. Yhdessä istunnossa muistan noin kymmenen erilaista ideoita uutta sisältöä varten.

Ehkäpä blogi jätti joitain kysymyksiä vastamatta. Ehkä sinulla on oma mielipiteesi. Etsi uusi näkökulma olemassa olevaan sisältöön.

5. Quora-kysymykset

Blogeja ja videoita on olemassa vastaamaan ihmisten kysymyksiin.

Ihmiset haluavat oppia uudesta aiheesta tai nähdä jotain selvemmin. Ihmiset kuluttavat sisältöä, koska heillä on ongelma, joka on korjattava. Sinun tehtäväsi on korjata heidän ongelmansa. Vastaa heidän kysymyksiinsä.

Quora on käyttämätön resurssi tähän. Käyttäjät lähettävät aitoja kysymyksiä joka päivä. Ja jos yksi henkilö kysyy, voit taata, että tuhansia enemmän ihmettelevät samaa.

Tässä on kaksi ensimmäistä kysymystä, jotka esiintyvät syötteessäni, kun kirjaudun sisään Quoraan:

Quora

Heti, se on kaksi upeaa ajatusta blogiviestille. Itse asiassa sisältöideoiden määrä, jota voit tuottaa näistä kahdesta kysymyksestä, on valtava.

Hanki oma tili Quoralla, kirjoita suosikki aiheesi ja voila – välitöntä inspiraatiota.

6. Kysy asiakkailta / lukijoilta

Jos haluat ohjata vakavaa liikennettä, sinun on luotava sisältöä, jota kohdeyleisösi etsii. Joten arvaa, ketkä ovat parhaita ihmisiä kysyä … Se on totta, nykyiset asiakkaasi!

Kysy sosiaalisen median kanavillasi nykyisiltä lukijoiltasi, millaista sisältöä he haluaisivat nähdä. Yritä olla tarkka ja anna heille vaihtoehto. Kysy esimerkiksi, pitäisivätkö he parempana seuraavaa blogustasi keskittyä sosiaaliseen mediaan tai sähköpostimarkkinointiin. Sijoita äänet ylös ja saat vastauksen.

7. Jaa kokemuksiasi

Jotkut tehokkaimmista sisällöistä perustuvat henkilökohtaisiin kokemuksiin. Ajattele jotain, joka on haastanut sinut viime kuukausina, ja jaa kokemuksesi. Lukijasi rakastavat lukea tosielämästä, olipa se hyvä vai huono.

Ensimmäinen esimerkki on erittäin positiivinen kokemus, joka (ymmärrettävästi) tuotti paljon lukijoita:

ari messe

Tarkastellaanpa sitä, että useimmilla meistä ei ole neljä monen miljoonan dollarin yritystä. Mutta mitä menestyksiä voit välittää lukijoillesi? Mitä olet oppinut äskettäin auttamaan muita?

Se toimii yhtä hyvin, kun olet rehellinen asioista, joihin olet kamppaillut. Ali Messe on upea tässä:

ari messe

Yritä kirjoittaa rehellinen ja henkilökohtainen artikkeli vähintään kerran kuukaudessa. Se ohjaa liikennettä heti, koska se on vaihdettava, ainutlaatuinen ja antaa yrityksellesi persoonallisuuden.

8. Katso kommenttisi

Tämä on yksinkertainen. Sukella blogiisi tai videoitasi alla olevaan kommenttiosaan ja etsi oivaltavia kommentteja. Etsi niitä, jotka haluavat lisätietoja.

Käytä sitä seuraavan sisällön perustana. Se osoittaa lukijoillesi, että olet aktiivisesti tekemisissä heidän kanssaan, ja olet kiinnostunut heidän kirjoituksistaan.

Se vastaa myös kysymykseen, jota todennäköisesti kysyvät myös sadat muut.

OSA 2: Sisäkalenterin täyttäminen

Tähän mennessä sinun pitäisi olla täynnä fantastisia sisältöideoita. Nyt on aika muuttaa ne todellisiksi sisällöksi ja ajoittaa ne kalenteriin. Voit asettaa sisältökalenterin nöyrällä Apple iCal -sovelluksella. Pidän myös Sprout Social -ohjelmasta sosiaalisen median ja sisältöaikataulun integroimiseksi.

itä sosiaalinen

9. Sitoudu viikoittaisiin määräaikoihin

Jos et anna itsellesi määräaikoja, huomaat nopeasti, ettei työtäsi saada aikaan.

Pidä kiinni realistisesta julkaisuaikataulusta. Seuraavaksi puhun muutaman realistisen määräajan kuluessa, joihin sitoutua.

Rakenna aktiivisesti sisällön luominen ja julkaiseminen viikoittaiseen aikatauluusi. Tee siitä prioriteetti.

10. Lähetä 2 blogin viestiä viikossa

2 blogiviestiä on yksinkertainen, toteutettavissa oleva kohde kaikille pienille yrityksille. Blogin kokoamisen ei tarvitse kestää muutamaa tuntia kauemmin. Ja se antaa sinulle kaksi suurta mahdollisuutta ohjata liikennettä sivustoosi viikossa.

Vaihtoehtoisina päivinä voit antaa sisällölle toisen askeleen sosiaalisessa mediassa kaikille, jotka unohtivat sen.

11. Lähetä 1 pilvenpiirtäjän sisältö kuukaudessa

Pilvenpiirtäjän sisältö on iso, mehukas ja ymmärrettävä sisällön kappale, joka herättää paljon kiinnostusta. Se on paljon tehokkaampi kuin pienet blogiviestit, mutta se on myös paljon enemmän vaivaa.

Pohjimmiltaan haluat luoda lopullisen lähteen jostakin. Se voisi olla täydellinen opas sosiaalisen median työkaluihin esimerkiksi vuonna 2016.

Se voisi olla kaikkien aikojen paras lumilauta temppuja. Minkä tahansa valitsetkin, tee siitä iso, jännittävä ja erittäin jaettavissa oleva.

Pilvenpiirtäjien kauneus on, että välitön jakaminen antaa sinulle valtavan määrän välitöntä liikennettä. Saat myös mukavan pitkät kävijät, jotka löytävät sisällön hakukoneiden kautta.

Lisätietoja: Avain valtavaan, johdonmukaiseen liikenteeseen: Pilvenpiirtäjätekniikka

12. Yksi video kuukaudessa

Tiesitkö, että videosisältö on eniten jaettu sisältömuoto? No se on. Se ei ole niin yksinkertaista kuin blogi-viestin koputtaminen, mutta se voi olla paljon tehokkaampi pitkällä tähtäimellä.

Se voi olla yhtä helppoa kuin kameraan puhuminen ja eräiden keskeisten tosiasioiden tai tilastojen esittely. Niin kauan kuin tarjoat arvokasta tietoa, kokeile sitä useilla eri välineillä.

Se toimi melko hyvin Marija Hamedille, joka sai 100 000 katselua tästä yksinkertaisesta, mutta informatiivisesta videosta.

13. Yksi e-kirja tai iso projekti vuodessa

Tavallisen sisällön lisäksi sinun pitäisi ajoittaa yksi iso projekti vuodessa. Tämä projekti voi olla e-kirja tai valkoinen paperi. Nämä ovat arvovaltaisia ​​oppaita, jotka saavat todella syvän tietystä aiheesta.

He asettavat sinut aiheesi asiantuntijaksi ja antavat lukijoille valtavan kuvan taitoistasi. Se on täydellinen luottamuksen lisäämiseen.

Ei vain, mutta he ovat todistettu liikenteen kuljettaja. Ihmiset etsivät aina sähköisiä kirjoja ja laajennettua sisältöä. Mikä vielä parempaa, he saavat sen sähköpostiosoitteella. Käyttämällä e-kirjaa ”päämagneettina” keräät tuhansia sähköpostiosoitteita.

Ja – arvasit sen – sähköpostiuutiskirjeet johtavat huomattavan määrän liikennettä.

14. Anna muiden tehdä kovaa työtä puolestasi

Sisällön luominen voi olla uuvuttavaa. Joten tässä on temppu: valjasta käyttäjän luoma sisältö.

Tee mitä Starbucks teki, ja pyydä käyttäjiä lähettämään kuvia tuotteestasi toiminnassa. Starbucks järjesti kilpailun, jossa asiakkaat voivat jakaa kuvia kupillisista doodleistaan.

Starbucks

Lopputulos? Viikkoa mahtavaa ilmaista sisältöä, jota voi lähettää verkossa. Ole luova, voit tehdä jotain samanlaista melkein minkä tahansa kanssa.

Tässä on vielä helpompi vinkki: rohkaise käyttäjien arvosteluja kaikesta myymästäsi. Se on helppo tapa saada uutta sisältöä sivustolle säännöllisesti (hyvin SEO: lle).

15. Tee kaikki uudelleen. Koko ajan.

Kun olet julkaissut uuden blogin, kysy itseltäsi yksi yksinkertainen kysymys: Mitä muuta voin tehdä tällä?

Voisitko muuttaa nämä tiedot podcastiksi? Voisitko ottaa tärkeimmät tosiasiat ja luoda tehokkaan infografian? Voisitko muuttaa siitä YouTube-videon tai animaation?

Voit käyttää samaa sisältöä uudelleen niin monella eri tavalla. Yleisösi haluavat sulauttaa sisältöä eri tavoin, joten anna se heille! Se säästää paljon tutkimusaikaa ja voit tuottaa kolme kertaa enemmän liikennettä.

Levitä uusittu sisältö seuraavien kuukausien aikana, ja kalenterisi alkaa täyttyä hienosti!

OSA 3: Sen optimointi liikenteelle

Toistaiseksi olen osoittanut sinulle, miten keksiä loistavaa sisältöä ja aloittaa vankka aikataulu. Mutta meiltä puuttuu viimeinen osa: varmistamalla, että se vie tonnia liikennettä.

Loppujen lopuksi, jos postitat blogia ja kukaan ei lue sitä, onko sitä todella olemassa?

16. SEO-avainsanat

Yksi syy siihen, miksi sisältö on niin hyvä ajaa sisältöä, on hakukoneen edut. Ensinnäkin Google haluaa nähdä paljon säännöllisiä päivityksiä ja sisältöä.

Toiseksi sisältö auttaa Googlea ymmärtämään paremmin kuka olet ja mitä teet. Käyttämällä sisältösi kohdennettuja avainsanoja voit ohjata paljon liikennettä Googlen kautta.

Valitse avainsanat, joille etsit sijoitusta, ja tee niistä valtava osa sisältöäsi. Palatkaamme takaisin hampurilainen esimerkkiimme. Haluat varmistaa, että sisältösi sisältää paljon viittauksia hampurilaisiin ja New Yorkiin.

Se on niin yksinkertaista, mutta toimii.

Lisätietoja: Luovia tapoja löytää korkea sijoitus ja avainsanojen muuntaminen

17. Killer-otsikot

Jos todella haluat ohjata liikennettä, sinun on erotuttava kaikista muista sisällöstä. Otsikoidesi ja otsikoidesi täytyy päästä läpi melusta ja saada ihmiset napsauttamaan niitä.

Vietä vähintään 20% ajastasi sanojen täydellisen otsikon muotoiluun. Tee siitä kiehtova, kiusantekoinen ja in-your-face. Jos et saa tätä osaa oikein, olet hukannut aikaasi pääartikkeliin!

Pro-vinkki: Kirjoitin kätevän oppaan tappajien otsikkojen luomisesta. Käytä sitä hyvin!

18. Sisällytä aina kissanpennut

Pennut ohjaavat paljon liikennettä.

kissanpentu

Sisältöstrategia on edelleen paras (ja halvin) tapa ohjata liikennettä verkkosivustoosi. Mutta se ei ole helppoa.

Liikenteen hankinta vie aikaa, kärsivällisyyttä ja aikataulua. Se on avain pitkäaikaiseen, arvokkaaseen liikenteeseen.

Siksi kalenteri on sisällöntuottajan paras ystävä! Onko sinulla kysyttävää tai ajatuksia aiheesta? Kerro siitä alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map