Ansaitset 15 000 dollaria postitse. Miksi Instagram on nyt paras verkkokaupan verkkoyhteisö

Unohda Facebook. Unohda Twitter.


Instagram on nyt verkkokauppiaiden tärkein sosiaalinen media.

Se ei ole vain selfies, smoothiet ja söpöt kissanpennut! Tämä on vakava sijoitetun pääoman tuotto. Se tekee riippumattomien verkkokauppojen omistajista tuhansia.

Miksi?

Koska Instagram-viestit keräävät enemmän sitoutumista kuin Facebook ja Twitter yhdessä. Ja se luo uuden legioonan riippumattomia makuvalmistajia ja vaikuttajia.

15 000 dollarin tarina

Tapaa Danielle Bernstein. Hän omistaa Instagram-tili 1,3 miljoonalla seuraajalla. Hän on 22-vuotias ja ylläpitää riippumatonta verkkokauppaa ja muotiblogia. Sitä kutsutaan Me käytimme mitä, ja se on valtava.

Danielle - Käytimme mitä

Ei ole suuria yrityksiä tai yritysjohtajia, jotka vetäisivät narut. Vain älykäs nainen, jolla on kannettava tietokone ja Instagram-tili. Itsenäinen ja boutique.

Hän myy kenkiä, laukkuja ja vaatteita suoraan verkkosivustonsa kautta. Hänellä on myös tytäryhtiömyymälä, joka myy vaatteita Stella McCartney, Miu Miu ja Moda Operandi kautta.

Mutta tässä on otsikko. Mukaan haastattelu Harperin basaarilla, hän ansaitsee 15 000 dollaria joka kerta, kun hän lataa sponsoroidun viestin Instagramiin.

$ 15,000!!

Tämä on uusi liiketoimintamalli verkkokaupassa.

Miksi se toimii? Koska se menee pidemmälle kuin perinteinen ostoskokemus. kyllä, hän ylläpitää verkkokauppaa. Mutta Danielle on myös makuvalmistaja. Muoti-guru ja terävä helvetti-nainen.

Instagram-tehoste

Verkkokauppiasmaailmassa Instagram on vallassa. Se on nyt tehokkaampi kuin Facebook ja Twitter riippumattomille myyjille.

Tässä ovat tosiasiat:

Instagram on myös nopeimmin kasvava sosiaalisen median alusta. Se on juuri ohittanut Twitterin käyttäjien kannalta.

Korko seuraajan kasvu Instagram on myös huomattavasti nopeampi ja korkeampi kuin Facebook.

Instagram on tällä hetkellä kiinnostavin, nopeimmin kasvava ja sosiaalisesti merkityksellisin foorumi planeetalla.

Instagram-sponsorointi

Puhutaanpa enemmän Danielle Bernsteinin tuottoisasta Instagram- / vähittäismyyntimallista. Verkkokaupan, blogin ja seuraavan Instagram-palvelunsa ansiosta häntä pidetään Instagram-vaikuttajana.

Siellä iso raha on. Tuotemerkit käyttävät yli miljardi dollaria vuosittain sponsoroimaan Instagram-viestejä. 1 miljoonan seuraajansa ansiosta hän voi mukavasti kommentoida 5000–15 000 dollaria sponsoroidusta viestistä.

Esimerkiksi Danielle lähettää kuvan tietyllä laukulla. Tai hän käyttää tietyn merkin aurinkolaseja maksua vastaan. Daniellen viestit ovat erittäin hienovaraisia ​​ja hyvin luonnollisia. Se on melkein sublimaalista. Samaan aikaan jokainen viesti lähettää tuhansia ihmisiä takaisin verkkokauppaansa ja vahvistaa tuotemerkkiään.

Danielle on saavuttanut valtavan määrän, mutta jopa 5000 tiliä seuraavilla Instagram-tileillä voi alkaa ansaita vähän rahaa sponsoroinnin avulla.

5000 seuraajaa on melko saavutettavissa keskimääräiselle verkkoyritykselle, etkö sanoisi?

5-vaiheinen suunnitelmasi Instagram-imperiumin rakentamiseen

Tähän mennessä olet todennäköisesti miettinyt, kuinka kasvattaa numeroitasi! Se on pitkä tie miljoonalle seuraajalle, mutta aloitamme pieninä.

1. Käytä tuotteiden elämäntyyliä

On yksi yksinkertainen syy, miksi Instagram sääntelee verkkokauppiaita.

Se tekee heidän tuotteistaan ​​todellisia.

Älykkäät markkinoijat tietävät, että paras tapa myydä tuotetta on myydä elämäntapa. Älä kerro meille mitä tuote on, näytä meille kuinka se muuttaa elämäämme.

Niken motivoiva Instagram-syöte

Katsokaa vain Niken motivoiva Instagram-syöte. Se on täynnä oikeita ihmisiä, jotka juoksevat maratoneja, pelaavat koripalloa, uivat. Se on kaikki todellista. Se on vaihdettava. Se on elämäntapa.

2. Käytä asiakasvalokuvia

Harvat meistä eivät voi liittyä kuvioon mallista luettelossa.

Mutta kun asiakkaat lähettävät todellisia kuvia tuotteistasi Instagramiin, se reagoi ihmisten kanssa. Se näyttää todelliselta. Asiakkaat voivat kuvitella itsensä käyttävän samaa asiaa. Myynti on paljon tehokkaampaa.

Verkkokaupassa Nasty Gal pyytää asiakkaitaan ottamaan valokuvia itsestään ja käyttämään tiettyä hashtagia Instagramissa. He keräävät kuvat ja korostavat ne verkkosivuillaan.

Nasty Gal asiakaskuvat

He saavat valtavan sosiaalisen ulottuvuuden ja koko luettelon luonnontuotteita.

Heidän asiakkaansa tekevät kaiken työn heidän puolestaan!

3. Käytä sponsoroituja viestejä

Voit maksaa Instagram-vaikuttajalle (kuten Danielle) lähettämään tietoja sinusta ja tuotteistasi. Ei monilla meistä ole 15 000 dollaria makaamassa! Mutta aluksi on pienempiä tilejä.

Tämä todella toimii.

Bachlr

Miesten muotiyritys Bachlr aloitti melkein nollasta Instagram-seuraajista. He maksoivat erilaisille vaikuttajalle sponsoroiduista virkoista. Vastaus oli niin voimakas, että se kaatui heidän palvelimelleen.

Otin yhteyttä ja solmin kauppoja muutamilla miehille kohdistetuilla 100 000 + seuraajan tilillä. Yllätyksekseni monet näistä käyttäjistä olivat halukkaita tekemään mainosviestejä noin 50 dollarilla… mahtava!

Heillä on nyt 15 000 seuraajaa ja he nauttivat 20 000 kävijää heidän kauppaansa kahden viikon sisällä.

Ei vain, mutta he voivat nyt myös itse veloittaa sponsoroimista viesteistä!

4. Laina seuraajiasi ikäisiltä

Vaikein osa seuraavan Instagram-rakennuksen luomiseen on pallo liikkua. Kuinka löydät ne ensimmäiset 100 seuraajaa? Ensimmäiset 1000?

Nopein ja tehokkain tapa on etsiä aktiivisia käyttäjiä, jotka pitävät viesteistäsi ja tuotteistasi. Aloita tarkastelemalla samankaltaisia ​​tilejä sinulle. Lataa heidän seurantalista ja aloita keskustelu heidän aktiivisimpien seuraajien kanssa.

Pidän heidän valokuvistaan, kommentoi kuvia ja seuraa niitä. Ei kulua kauaa ennen kuin saat ensimmäisen seurannan takaisin. Ja sitten samanlainen tai kaksi. Toista tämä prosessi pienissä vaiheissa joka päivä, ja alat luoda hyvän seuraavan.

5. ”Ole muoti!”

Aion lopettaa tarjouksen Kalenin hyvältä ystävältämme klo Bon Bon Boutique. Hän antoi äskettäin meille tietoa verkkokaupan menestyksen takana olevista salaisuuksista.

Yksi haastattelun standout-lainauksista oli “muoti”. Se on asenne, joka on luonut valtavan menestyksen Danielle Bernsteinille, josta puhuin artikkelin alussa.

Jos haluat siirtyä verkkokauppaan seuraavalle tasolle, sinun on oltava enemmän kuin vain myyjä. Sinusta on tullut makuvalmistaja. Vaikuttaja. Kyse on 360 liiketoimintamallin luomisesta, joka ylittää perinteisen ostamisen ja myymisen.

Ja siksi Instagram on paras sosiaalinen media verkkokauppiaille.

Se on uusi malli, jossa yhdistyvät online-myynti ja aikakauslehti / media. Ja se on yksi, jonka voit hallita kotiyrityksessäsi.

Saako kukaan siellä Instagram-ohjelmasta upeita tuloksia? Haluaisin kuulla sinusta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map