Kolme suosituinta (+2 bonusta) sosiaalisen median sivustot B2B-yrityksille (ja kuinka hyödyntää niitä)

Jos yrität ylläpitää läsnäoloasi kaikilla sosiaalisen median sivustoilla B2B-yrityksiäsi varten, tuhlaat aikaa. Todennäköisesti yleisösi on keskittynyt yhdelle tai kahdelle sivustolle, ja muut ovat vain ylimääräistä työtä sinulle. Keskittämällä pyrkimyksesi seuraaviin sosiaalisiin kanaviin, pakkaat isomman stanssin ja kiinnostat potentiaalisia asiakkaita.


Puhuin B2B-markkinoijien kanssa saadakseni kauhan, jolla sivustot antoivat suurimman bangin takanaan, ja jopa varastin salaisuutensa siitä, kuinka maksimoida ponnistelut jokaisella sosiaalisella kanavalla.

LinkedIn: Voittaja, Voittaja, Kanaillallinen

Ylivoimaisesti suosituin sosiaalisen median työkalu B2B-markkinoinnissa oli LinkedIn. Koska LinkedIn houkuttelee enemmän ammattilaisia ​​kuin teini-ikäiset jakamaan kissan videoita, se on luonnollinen valinta verkottumiseen verkossa. Tässä on vinkkejä, jotka sain.

Liity ryhmiin ja osallistu niihin

LinkedIn-ryhmät

LinkedInissä on ryhmä kaikille mahdollisille toimialoille, markkinarakoille tai työtoiminnoille, sisältömarkkinoinnista palopumppujen ammattilaisille.

Julie Graff, sosiaalisen sisällön yhteyshenkilö Napamainen markkinointi, sanoo, että paras tapa menestyä käyttämällä ryhmiä on löytää ne, joissa kohdeyleisösi ovat aktiivisia, ja harkita osuuksiasi huolellisesti.

Julie Graff, Pole Position Marketing

Ole varovainen, ettet ole liian itsenäinen mainonta näissä ryhmissä. Sinun tulisi haluta käydä keskusteluja, antaa asiantuntijaneuvoja ja vastata kysymyksiin.

Hän sanoo, että jos ryhmä sallii, sinun on lähetettävä linkit omaan sisältöön, mutta tee niin varovaisesti:

Varmista, että linkittämäsi sisältö on erittäin arvokasta. Yritä aloittaa keskustelu sen kanssa. Esimerkiksi, postitin äskettäin artikkelin blogitekstin ihanteellisesta pituudesta, joten kysyin ryhmältä, mikä heidän mielestään oli ihanteellinen pituus. Varmista jälleen, että teet muutakin kuin linkkien lähettämisen. Osallistu muihin ryhmän keskusteluihin.

LinkedIn Lyijyihin

Päivän aikana joudut tekemään paljon valinta- ja kylmäsoittoja päästäksesi päättäjään. Mutta nyt yhteys on vain napsautuksen päässä. Jodie Cook, JC Social Media Limitedin toimitusjohtaja, myös kirjan kirjoittaja # Voitto sosiaalisessa mediassa: Kyse on vuorovaikutuksesta, sanoo, että LinkedIn-lyijyn luominen on tehokas taktiikka B2B-liiketoiminnalle.

Jodie Cook

Jos tiedät yrityksen päätöksentekijän tyypillisen nimikkeen, esimerkiksi yrityksen vanhempi ostaja, markkinointipäällikkö tai talousjohtaja, LinkedIn-hakujen avulla voit laatia luettelon mahdollisista yhteyshenkilöistä. Meillä on ollut suurta menestystä työskentelemällä asiakkaalle, joka toimittaa kiviä maisemointiin – meidän tehtävämme on löytää maisema-arkkitehteja ympäri maailmaa ja aloittaa keskustelu.

Hänen mukaansa on tärkeää olla lähettämättä tyhjiä yhteyspyyntöjä, koska niitä ei huomioida. Sen sijaan:

Luo malliviesti, jonka voit kopioida satojen ihmisten kanssa, joihin otat yhteyttä, mutta varmista, että se korostaa mitä heillä on – ilmainen esite esimerkiksi palkittuihin tuotteisiisi. Varmista, että yrität kaksi tai kolme kertaa kontaktia kohden, [ja] pysyvyys kannattaa.

Yrityssivu voi parantaa SEO: ta

LinkedIn-sivu yritykselle

Kuka tiesi, että jos yrityksesi sivu löytyy LinkedInistä, se voi auttaa sinua löytämään hakukoneet? Randy Mitchelson, APR, joka on myyntijohtaja & IPartnerMedian markkinointi sanoo sen hakukoneet indeksoivat LinkedIn-yrityssivuja, tekemällä siitä arvokkaan työkalun hakukoneiden optimoinnin parantamiseksi.

Randy Mitchelson

Itse asiassa yksi asiakkaista tuli luoksemme, koska he olivat turhautuneita siitä, että heidän verkkosivustollaan ei ollut sijoitusta. Ironista kyllä, heidän LinkedIn-yrityssivu sijoittui Googlen sivulle, mutta heidän verkkosivustoaan ei löytynyt mistään.

Hän ehdottaa myös, että kaikkien yrityksen työntekijöiden, joilla on henkilökohtaiset LinkedIn-profiilit, linkitetään henkilökohtainen profiili yrityssivulle.

Muuta LinkedIn blogiaksi (jolla on valtava lukijakunta)

LinkedIn tarjoaa paljon muutakin kuin tarjoaa vain hyvät verkottumismahdollisuudet. Se toimii myös sisällön julkaisupalvelun kautta Pulssi. Graff of Pole Position Marketing sanoo, että hänen yrityksensä verkkosivustolla Pulse-julkaistujen blogiviestien syndikointi on tuonut suurta menestystä:

Prosessimme on lähettää osa artikkelista LinkedInissä jatka lukemista -linkillä, joka vie ne blogiimme. Tämä on johtanut dramaattiseen liikenteen lisääntymiseen sivustollemme LinkedInistä.

Ole kurkistava Tom

Kuka on katsellut profiiliasi?

LinkedInissä on mielenkiintoinen ominaisuus, joka kertoo käyttäjille, että ihmiset ovat katsoneet profiiliaan. Maksetut jäsenet, sanoo Austen Allred, LendUp.com-sivuston vanhempi kasvupäällikkö voi nähdä luettelon kaikista, jotka tarkistavat heidät.

Austen Allred

Olemme luonnollisesti uteliaita tekemään niin. Näyttää siltä, ​​että voit rakentaa komentosarjan, jotta voit tehdä vain napsauttaa profiilista profiiliin ja saada nimesi ja kasvot kymmenien tuhansien ihmisten edessä. Tein sen kerran, joku näki profiilini ja suositteli työtä, joka minulla on nyt.

Tee LinkedIn-seuranta

Kun tapaat ihmisiä messuilla tai yritystilaisuuksissa, voi olla vaikea muistaa seurata toimia, kun palaat toimistolle. Mutta LinkedIn: n sisällyttäminen seurantaprosessiisi on tehokas tapa pysyä yhteydessä.

IPartnerMedian Mitchelson käyttää tätä strategiaa jokaisen tapahtuman jälkeen, johon hän osallistuu:

Esimerkiksi kerättyään käyntikortteja tapahtumasta 24 tunnin sisällä otan yhteyden LinkedInissä olevien ihmisten kanssa ja käytän tätä yhteyspyyntöä kertoakseni heille, että arvostan heidän tapaamistaan. Juuri tänään otin yhteyden 5 uusiin ihmisiin pian keskustellessani heistä laadukkaasti.

Yhdistämällä verkkoyhteyden voit vahvistaa tätä suhdetta paljon todennäköisemmin nopeammin kuin sähköpostitse tai puhelimitse.

Twitter: Erinomainen yhden kerrallaan-sitoutumiseen

LinkedIn ei ole ainoa työkalu, jota B2B-markkinoijat hyödyntävät. Twitter on hieno reaaliaikaiseen sitoutumiseen, erityisesti sukellukseen keskusteluihin yksi-yhteen. Tässä on muutamia neuvoja asiantuntijoilta.

Käytä hakua viisaasti

Twitter-stream TweetDeckissä

Jos käytät sosiaalisen median hallintapaneelia, kuten HootSuite tai TweetDeck, voit helposti määrittää streamit seuraamaan tweettejä käyttämällä tiettyjä avainsanoja tai hakutermejä. Mary Cochran, Markkinoinnin johtaja Nuku helposti käyttää tätä strategiaa yhteydenpitoon kohdeyleisönsä kentän ihmisiin:

Mary Cochran

Minulla on onnea liiketoiminnan kehittämisessä Hootsuiten avulla perustamaan hakutermi teollisuudelle ja pistämään mahdollisuus Twitterissä.

Sivuhuomautuksena: käytän myös tätä strategiaa. Koska monet asiakkaani ovat ohjelmistoyrityksiä, seuraan termejä “ohjelmisto” ja “pieni yritys”. Olen jopa saanut asiakkaan seuraamalla näitä avainsanoja ja vastaamalla asianmukaisesti!

Aloita yksi-yksi-vuoropuhelu

Koska Twitter (yhdessä Instagramin kanssa) on “kaksisuuntainen” alusta, jossa voit olla vuorovaikutuksessa yhden tai useamman ihmisen kanssa kerrallaan, Matthew Mercuri, digitaalisen markkinoinnin päällikkö osoitteessa DUPRAY sanoo, että markkinoinnin kultaa on vielä enemmän löydettävissä.

Matthew Mercuri

Twitter / Instagram antaa sinun myös olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa tavalla, jota Facebook ei tee. Facebook on yksiulotteinen. Et voi mennä ulos ja etsiä ihmisiä puhumaan erikseen ihmisille kuin sinä voit kaksisuuntaisilla alustoilla. Lisäksi toisena etuna on, että Twitter / Instagram tarjoaa välittömiä, nopeita ja nokkelaita vastauksia, jotka tietyissä olosuhteissa ovat erittäin arvokkaita markkinoijalle.

Hän sanoo myös, että vuorovaikutus sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa olet jo tehnyt liiketoimintaa, saa asiakkaasi seuraamaan sinua todennäköisemmin, mikä helpottaa heidän sitoutumistaan ​​heihin..

Facebook: Ei vain B2C: lle

Luuletko, että Facebook on tarkoitettu vain kissan videoiden katselemiseen sen sijaan, että työskentelisi? Mieti uudelleen. Se on todellinen liiketoimintamahdollisuus.

Hyödynnä älykästä mainontaa

Facebook on tunnettu helposta, kohdennetusta mainosalustastaan. Tracy Willis, N2Q-konsultointi rakastaa sen mainontaominaisuuksia:

Tracy Willis

Suosikki tapani käyttää Facebookia B2B-alustana on maksettu mainonta. Facebook-mainostyökalun avulla voit valita kohdeasiakkaasi erittäin yksityiskohtaisesta vaihtoehtoluettelosta.

Mahdollisuus kohdistaa esimerkiksi ohjelmistoteollisuuden avainhenkilöihin, jotka ansaitsevat vähintään 200 000 dollaria, auttaa sinua kohdistamaan juuri sen, kenen haluat tavoittaa mainoksella.

Paranna viestiä

Boost a Post

Yksi Facebookissa mainostamisen erityinen muoto on Paranna viestiä ominaisuus. Sen sijaan, että näkyisit mainoksena, voit ottaa säännöllisen viestin tai päivittää ja vahvistaa sitä laajemmalle yleisölle. Adaf Darash, toimitusjohtaja Regpack, on nähnyt liidien lisääntymisen seurauksena blogiviestien lisäämisestä:

Adaf Darash

Paras vastaus meille on ollut viestin lisääminen yrityssivullamme, erityisesti kun julkaisemme uusimmasta blogipäivityksestämme. Vietämme paljon aikaa sisältömarkkinointiin työskentelemiseen ja Facebookissa lisääminen on ollut paras tapa, jonka olemme havainneet paitsi tuovan sisältöämme monien ihmisten edessä, mutta näemme jonkin verran johtoa pian sen jälkeen, kun Facebookia vahvistetaan!

Liity Facebook-ryhmiin

Kuten LinkedIn, myös Facebookin ryhmät tarjoavat loistavan mahdollisuuden olla yhteydessä kohdemarkkinoihisi. N2Q Consultingin Willis sanoo, että Facebook voi tarjota entistä enemmän mahdollisuuksia sitoutumiseen kuin LinkedIn ryhmiensä kautta:

Liittyminen näihin ryhmiin teollisuudessasi, jopa vain kuuntelemiseen, voi antaa hyödyllisen kuvan siitä, mitä asiakkaasi pitävät tärkeinä. Nämä ovat samanlaisia ​​kuin LinkedIn-ryhmät, mutta niitä voidaan käyttää useammin, koska Facebookilla on paljon aktiivisempi käyttäjäkunta.

Muut mainitsemisen arvoiset sosiaaliset sivustot

Näillä sijoituksilla ei ehkä ole LinkedInin, Facebookin ja Twitterin voimaa, mutta ne voivat silti auttaa sinua tavoittamaan yleisösi.

Slideshare

Slideshare ei saa melkein muiden sosiaalisten työkalujen pelaamista (sinun on kuitenkin otettava aikaa esityksen luomiseen), mutta presidentti Kent Lewis & Perustaja Anvil, sanoo se on huomion arvoinen.

Kent Lewis

Ei paljon merkkejä sijoita aikaa SlideShareen, mutta sen jälkeen kun LinkedIn osti sen, sen merkitys (ja sijoitukset Googlessa) on vain kasvanut. Se on erinomainen tutkimus- ja markkinointiympäristö B2B-yrityksille, ja kilpailua on paljon vähemmän kuin muissa ympäristöissä, kuten Twitterissä.

YouTube

Lewis sanoo yllättävän häntä siitä, että vain maailmanlaajuiset B2B-tuotemerkit ovat hyödyntäneet asianmukaisesti maailman toiseksi suurimman hakukoneen, YouTube.

Samasta syystä voit suositella Google+: ta, Facebookia tai Instagramia kohdistamaan B2B-näkymiä, YouTube on looginen monista syistä. Videolla on viisinkertainen muistutus kuin kirjoitetulla sanalla, joten miksi kerro tarina tekstissä, kun voit kertoa sen videoilla?

Hyödyntäkää B2B-markkinoinnista sosiaalisessa mediassa

Riippumatta siitä, mitä sosiaalisia sivustoja käytät johtajien ja asiakkaidesi löytämiseen B2B-yrityksellesi, tarvitset oikean strategian saadaksesi hyviä tuloksia. Tämä tarkoittaa johdonmukaisuutta päivityksissäsi, asiaankuuluvan sisällön jakamista ja kohdentamista yleisöllesi. Tässä on lisävinkkejä Sandip Banerjeelta, Growth Hacking Specialist, osoitteesta Web3-ratkaisu.

Sandip Banerjee

1. Ajoitus on kaikki
Viestin lähettäminen on melkein yhtä tärkeää kuin lähettämäsi. Voi kestää jonkin verran kokeilua selvittääksesi, milloin yleisö reagoi parhaiten jakoosi. Aikataulu-ohjelmiston avulla voit kirjoittaa päivitykset etukäteen ja asettaa ne toimimaan ihanteellisella hetkellä.

2. Yleisösi tunteminen on välttämätöntä
Sijoita sitten Facebook- tai LinkedIn-mainoksiin tai etsitkö uusia osuvia ihmisiä seuraamaan Twitterissä, tuhlaa aikaasi lähettäessäsi viestisi väärille ihmisille, ellet suodata yleisöäsi. Kuka käyttää avainsanoja, jotka liittyvät väestötietoosi? Kuka puhuu kilpailusta? Nämä ovat todennäköisesti hyviä ehdokkaita yhteydenpitoon.

3. Kytke pisteitä merkityksellisyyteen
Jos kirjoitat sosiaalisen päivityksen, jossa puhutaan yhdestä asiasta ja johon sisältyy linkki, kyseisen linkin ei pitäisi koskea jotain muuta kokonaan. Ihmiset haluavat johdonmukaisuutta, ja varmistamalla, että jakamasi on merkityksellistä linkillesi, todistat arvosi ja luotettavuuden seuraajillesi..

4. Löydä oikea poljinnopeus
Jokainen sosiaalinen kanava toimii eri nopeudella. Twitter liikkuu valon nopeudella; kaikki nyt näkemäsi viestit eivät näy kaikille pelkästään siitä syystä, että on enemmän käyttäjiä, jotka kilpailevat seuraajien huomiosta. Joten joudut ehkä lähettämään viestejä useammin. LinkedIn-ryhmissä toimintaa saattaa kuitenkin olla vähän, joten ole varovainen pommittamalla ryhmää päivittäisellä päivityksellä, jos olet ainoa jakaja.

5. Ole johdonmukainen
Sosiaalisen median hallinta vaatii omistautumista ja johdonmukaisuutta. Ihmiset eivät halua nähdä, että viimeisin päivitys oli kuusi kuukautta sitten. Jos sinulla ei ole aikaa tai energiaa kiinnittää viikoittaista huomiota (ellei päivittäin) tiliisi, palkkaa sosiaalisen median konsultti auttamaan sinua. Saat parempia tuloksia, jos ihmiset tietävät, että voivat luottaa sinuun säännöllisessä, hyödyllisessä sisällössä.

Keskittämällä B2B-sosiaalisen median markkinointitoimesi näihin kanaviin, saat paremmin sitoutumaan oikeaan yleisöön, luomaan heidän kanssaan luottamuksen ja pysyä heidän mielessään, kun he ovat valmiita ostamaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map