10 extensions de Chrome intel·ligents que acceleren la vostra informació de correu electrònic

Aquest és un missatge de convidat de Michael Quoc, de Dealspotr.


La divulgació per correu electrònic pot ser complicat. Trobar contactes i elaborar el missatge perfecte requereix una bona sintonia, juntament amb temps i paciència. Si teniu en compte que la persona de negocis mitjana rep gairebé 100 missatges de correu electrònic al dia, el vostre missatge es perdrà entre el problema.  

Les extensions de Google Chrome poden ajudar a la vostra informació de diverses maneres. Combinant Chrome i Gmail, les extensions centrades en correu electrònic ofereixen solucions de divulgació ràpida que augmenten l’eficiència i ajuden a maximitzar la resposta a cada campanya..

Però, quines extensions són les millors a l’hora de crear la llista, redactar un correu electrònic i fer-ne un seguiment? Aquí en teniu 10 que van fer el tall.

Creeu llistes de divulgació amb el clic d’un botó

La creació de llistes pot ser una de les parts que més temps requereix de divulgació. Caçador és una extensió que enumera totes les adreces de correu electrònic des de qualsevol lloc web, sense haver de buscar tota la pàgina. També us ofereix el patró més habitual d’adreces de correu electrònic d’aquest lloc, per exemple, {firstroulette [email protected].

Llista de divulgació d'aplicacions Hunter

L’autèntica optimització de Hunter resideix en les cerques de LinkedIn. Vaig fer un exemple de cerca de persones que treballen a Twitter. Sense tan sols fer clic a l’extensió Hunter, ja veig un quadre a cada resultat que em permet guardar la informació de contacte com a avantatge.

Pantalla d'aplicació Hunter

Quan faig clic a l’extensió, obtinc una llista escurçada de noms i adreces de correu electrònic que puc comprovar o desmarcar.

Un cop heu fet clic a “Cerqueu adreces de correu electrònic i deseu els missatges”, totes les adreces de correu electrònic seleccionades s’importen a una llista del lloc principal de Hunter..

Captura de pantalla de l'aplicació Hunter

És aquí on podeu gestionar la vostra llista d’opcions, verificar les adreces de correu electrònic i exportar dades a un fitxer CSV.

Obteniu Hunter a la botiga web de Chrome.

Captar errors de gramàtica abans envieu aquest correu electrònic

Quan intenteu crear una nova relació amb un contacte, el primer que solen rebre de vosaltres és un correu electrònic. I quan aquest correu electrònic inclou errors gramaticals i escriptures, us podria costar la relació.

Un altre joc d’ulls ajuda. Mentre que la funció de correcció ortogràfica s’ocupa de la majoria d’errors d’ortografia, Gramaticalment ajuda amb els errors de gramàtica menys evidents.

Aplicació gramatical

Si s’admet l’extensió, veureu un logotip de Grammarly petit a qualsevol camp de text d’aquest lloc. Ho vaig provar amb Gmail.

Suggeriments d'aplicacions gramaticals

Quan es troba un error, el logotip de Grammarly (situat aquí a la part inferior dreta) es torna vermell. Podeu fer clic al botó i apareixerà un mòdul gramatical amb suggeriments:

Captura de l'aplicació gramaticalment

No només explica el problema, sinó que també explica per què es tracta d’un error gramatical i com solucionar-ho. Simplement feu clic a la paraula suggerida en verd per substituir el meu error.

Més enllà d’un corrector ortogràfic tradicional, Grammarly també recull paraules que s’utilitzen en un context equivocat, soluciona problemes d’acord amb subjecte-verb i edita la ubicació del modificador i l’ús d’articles..

Obteniu gramaticalment a la botiga web de Chrome.

Envia campanyes de correu electrònic massives a la safata d’entrada de Gmail

Les campanyes de divulgació de correu electrònic són necessàries per a moltes empreses, però els límits de correu electrònic sortints a Gmail fan que això sigui gairebé impossible – sense oblidar-nos de tornar entre la plantilla de Gmail i el full de càlcul de les adreces de correu electrònic..

GMass funciona dins de Gmail per enviar correus electrònics massius a llistes creades a Google Fulls de càlcul o a les llistes manuals creades mitjançant la funció de cerca de Gmail.

Aplicació Gmass

Quan connecteu el vostre compte a GMass, podeu enllaçar amb un full existent i extreure adreces de correu electrònic, camps de nom i altra informació. Ara podeu executar campanyes de combinació de correu, correus electrònics de seguiment d’esborrany i programació i obrir i fer clic per fer seguiments.

Una altra cosa: GMass no és només per les campanyes de correu electrònic grans i esbojarrades. Sabeu aquest truc (totalment evident) on voleu enviar un missatge a un grup reduït de persones i no voleu que els altres sàpiguen que era un correu electrònic del grup? Normalment, enviareu el missatge de correu electrònic i, tot seguit, BCC tots els altres destinataris. GMass afegeix un botó, just al costat del botó d’enviament, que funciona per tu.

Obteniu GMass a la botiga web Chrome.

Inicieu la sessió amb una signatura de correu electrònic personalitzada memorable

Amb la naturalesa del correu electrònic bastant impersonal, les signatures s’han convertit en una manera perquè els professionals s’introdueixen ràpidament i posin cara al text d’Arial que tantes vegades hem llegit durant el nostre dia. Una manera senzilla de fer-ho és crear una signatura personalitzada amb Wisestamp.

Amb el seu creador de signatures pràctic, podeu afegir les vostres dades de contacte, els enllaços de xarxes socials i una imatge amable al final de cada correu electrònic.

L’aplicació comença preguntant-vos en quina indústria / propòsit creeu la signatura (per exemple, he escollit màrqueting) i us n’anireu.

Aplicació Wisestamp

Amb l’edició gratuïta, només podeu fer una firma bàsica. Però un compte Pro us permet accedir a diverses plantilles i estils i us permet afegir funcions com a cites aleatòries, un vídeo de YouTube o el vostre darrer Tweet. Instal·leu l’extensió aquí i registreu-vos per obtenir millors signes.

Obteniu Wisestamp a Chrome Web Store.

Organitzeu i feu el seguiment dels correus electrònics dels clients al llarg del pipeline de vendes de Gmail

Ratxa, una eina de CRM, boles de neu inclou moltes eines de gestió de relacions amb els clients en una útil extensió Chrome. Als efectes d’aquest article, ens centrarem en les seves capacitats de correu electrònic.

Captura de pantalla de l'aplicació Streak

Streak us ajuda a personalitzar i enviar una combinació de correu i, a continuació, organitzar els resultats a Gmail. Podeu compartir correus electrònics amb membres del vostre “equip”, convertir un correu electrònic en un article realitzable i coordinar les converses de correu electrònic en funció del lloc en què s’ajusten al vostre pipeline de vendes, des de despeses a ofertes tancades.

Captura de pantalla de l'aplicació:

Instal·leu Streak i us avisarà cada vegada que es llegeixi un correu electrònic mentre enregistreu aquesta informació en una línia de temps. Amb un pla actualitzat, us mostra qui va llegir el correu electrònic, quan i on es va llegir i quin dispositiu es va utilitzar per obrir el missatge. També podeu saber si el vostre correu electrònic l’ha reenviat i obert per altres.

Obtén l’entrellat a Chrome Web Store.

Convertiu Gmail en un gestor de tasques per organitzar-lo & prioritzar

Quan la vostra safata d’entrada de correu electrònic està inundada d’espam i de missatges promocionals, pot ser difícil separar els correus electrònics als quals necessiteu respondre. ActiveInbox converteix la safata d’entrada en un gestor de tasques: pots assignar a cada correu electrònic una tasca determinada i una data de venciment perquè sàpigues què fer amb ella en el futur.

En aquest exemple, estableixo aquest missatge de correu electrònic d’ActiveInbox com a dia d’avui:

Safata d'entrada activa

Quan torno a la meva safata d’entrada, apareix a la llista com a tasca que cal completar en lloc d’un correu electrònic que necessita respondre. L’empresa diu que “els correus electrònics no són cartes, són tasques mal formatades” i ActiveInbox pot gestionar-les totes. Consulteu l’extensió aquí.

Obteniu ActiveInbox a Chrome Web Store.

Feu un seguiment de divulgació, llocs web i correus electrònics importants

Segueix és una altra extensió que convertirà la safata d’entrada de Gmail en un gestor de tasques de tipus, però centrat en el seguiment de les tasques de correu electrònic.

aplicació de seguiment

Tot i que hi ha moltes altres extensions que gestionen això, FollowUp té una interfície més neta i un planificador molt fàcil. També hi ha una opció de seguiment automàtic per a aquells que vulguin configurar-la i oblidar-la.

Una característica interessant d’aquesta extensió és que si teniu un missatge de seguiment programat per a una determinada adreça de correu electrònic, i si aquest contacte us envia els correus electrònics abans de sortir, anul·la la tasca de correu electrònic de seguiment..

I no només podeu seguir els correus electrònics.

fer el seguiment de l'acreenshot

També podreu utilitzar l’extensió mentre navegueu pel web com una mena d’adreces d’interès, però amb un recordatori per “fer el seguiment” d’aquesta pàgina en una determinada data o hora. Podeu utilitzar FollowUp gratuïtament durant 14 dies.

Obteniu FollowUp a Chrome Web Store.

Reduïu el temps dedicat a escriure correus electrònics mitjançant la creació de dreceres de teclat

Una manera infreqüent de perdre el temps mentre el correu electrònic està escrivint el mateix una vegada i una altra a les respostes. L’expansor de text automàtic pot ser l’extensió menys agradable estèticament de la llista, però pot ser un estalviador de temps real afegint dreceres personalitzades al teclat.

Digueu que heu d’escriure la descripció de la vostra empresa en molts dels correus electrònics que envieu. Només cal que creeu una descripció al lloc d’Ampliador de text automàtic i feu clic a “desa”.

expansor de text automàtic

Per exemple, cada vegada que necessito escriure aquesta mateixa informació en un correu electrònic, només escric DS al cos de correu electrònic i el text apareix immediatament (tan ràpid, ni tan sols puc fer cap captura de pantalla del procés).

La millor part? L’extensió no està limitada a Gmail. Feu-lo servir per omplir ràpidament informació de contacte o formularis d’enviament al web, fins i tot és compatible amb HTML. Obteniu l’extensió i feu un descans als dits.

Obteniu Expander text automàtic a Chrome Web Store.

Feu un seguiment visual dels vostres correus electrònics oberts amb una ullada a la safata d’entrada

Si us interessa saber a l’instant quan s’ha obert i llegit un missatge, Mailtrack és l’extensió per a vosaltres. Amb l’únic propòsit de fer el seguiment de correus electrònics, Mailtrack afegeix un element visual a la safata d’entrada per informar-lo d’un cop d’ull si i quan es llegeix el missatge.

Quan s’instal·le l’extensió, el correu electrònic enviat serà així (compte amb la marca de verificació única):

Aplicació mailtrack

Un cop llegit, se us notifica de maneres diferents. Un és correu electrònic …

captura de pantalla de mailtrack

Via notificació push …

empenta mailtrack

O bé a la safata d’entrada (tingueu en compte que les dues comprovacions són verdes).

correu electrònic de mailtrack

Mailtrack us indica si els vostres correus electrònics s’han obert, quan es van llegir i si es van tornar a obrir per obtenir-ne una avaluació més gran. Amb l’extensió podeu satisfer la vostra necessitat de lectures.

Obteniu Mailtrack a la botiga web Chrome.

Importeu LinkedIn i informació sobre xarxes socials per a qualsevol contacte de la vostra llibreta d’adreces

Les adreces de correu electrònic, tot i que sovint són intel·ligents, poques vegades us proporcionen una visió general de la persona que hi ha darrere de l’avatar de mida petita. Amb Rapportive, l’assaltador que tindrà us agradarà la quantitat d’informació professional sobre el vostre client retornat directament a la safata d’entrada de Gmail.

aplicació relativa

Enmig d’una conversa per correu electrònic particular, l’extensió llança un mòdul que omple la informació de LinkedIn del vostre contacte. I no només a Gmail, Relative us ajudarà a conrear relacions amb MailChimp, CrunchBase i similars..

Podeu obtenir gratuïtament Rapportive o bé descarregar l’extensió CRM de vendes tot en un de LinkedIn, navegador de vendes, per obtenir un enfocament més empresarial..

Obteniu informació a la botiga web de Chrome.

Estalvieu temps i esforç amb aquestes extensions

Proveu una o totes aquestes 10 extensions perquè la vostra màrqueting i difusió de correu electrònic sigui gairebé sense esforç.

Hi ha alguna extensió no mencionada aquí que trobeu especialment útil? Ens agradaria saber-ho.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map