17 trucs d’anuncis de Facebook que realment augmenten les vendes!

Feu servir anuncis a Facebook?


Són una manera fantàstica per als propietaris de botigues en línia d’aconseguir els seus productes davant d’un públic més gran. El més important, aconsegueixen que els vostres productes estiguin davant del públic adequat.

Per als propietaris de comerç electrònic, Facebook us ofereix una manera senzilla d’orientar-vos a un client molt específic i conduir-los de tornada al vostre lloc web.

Amb alguns trucs i consells, podeu extreure encara més valor. Podeu obtenir més clics, clients més orientats i més vendes.

1. Utilitzeu un carrusel de diversos productes

Facebook ara permet triar un anunci de carrusel de diversos productes. Hi ha tantes raons per les quals aquest tipus d’anunci concret augmenta el percentatge de clics i redueix els costos.

anuncis de carrusel

En primer lloc, és intrigant i interactiu. Els clients volen desplaçar-se i veure més productes. La nostra intriga natural ens porta a fer clic i jugar amb ella. Això atrau més gent a la vostra marca i els compromet.

En segon lloc, mostres un grup de productes que col·laboren. Utilitzeu aquesta opció per explicar una història o explicar com interactuen diversos productes.

En tercer lloc, utilitzar-lo mostra una gamma més àmplia de productes. Suposem que vens equips de snowboard. Els clients potser no volen immediatament comprar un snowboard, però podeu utilitzar el carrusel per mostrar-los productes més barats com botes o cera. Els dóna un motiu molt més gran per fer clic.

2. Utilitzeu un anunci de vídeo

L’algorisme de Facebook prioritza activament el contingut de vídeo. Si utilitzeu un vídeo, el vostre anunci és molt més probable que trobi el seu camí al feed de la gent. No només això, sinó que és més atractiu com a format. Les estadístiques mostren que més de la meitat dels usuaris de Facebook diàriament veuen vídeos a la plataforma cada dia.

Els vostres clients són molt més propensos a aturar-se i veure un vídeo, ja que comença a reproduir-se a l’instant quan es desplacen per sobre.

També podeu utilitzar-lo per mostrar els vostres productes en acció. Per exemple, Asos fa això per mostrar la seva gamma de roba. Si teniu una botiga de moda, podeu fer una cosa similar vosaltres mateixos. Quan creeu el vostre anunci, trieu el format del vídeo.

Asos

(Tot i que, a jutjar per la nova emoticona de “cara enfadada”, no tothom estima la nova gamma d’Asos!)

3. Utilitzeu “ofertes” de Facebook

Tothom adora una venda i és molt més probable que els vostres clients facin clic quan ofereixen un descompte.

Si teniu una venda als vostres productes, podeu crear un anunci específic per a la venda o l’oferta. Per què no crear una oferta introductòria per atraure la gent? Mireu com ofereix l’oferta de Macy amb un 25% de descompte en tots els productes superiors als 100 dòlars.

Oferta Macys

El millor d’aquest anunci és que els vostres clients potencials ni tan sols han de deixar Facebook per bescanviar-lo. Hi ha menys fricció i tanca la bretxa entre una venda. Al fer clic a l’anunci se’ls proporciona un codi únic que poden utilitzar al vostre lloc web. Aquest mètode concret també utilitza “prova social”, mostrant a altres que “14, 991” persones ja ho han reclamat. En definitiva, es tracta d’una manera fantàstica d’atraure clients nous i existents al vostre lloc web.

4. “Potenciar” una publicació popular existent

De vegades, ens preocupem de publicar un anunci, perquè mai sabem fins a quin punt reaccionarà. Algú hi farà clic? Serà una pèrdua de diners? És per això que és molt útil impulsar una publicació existent. Podeu triar una publicació que ja ha generat tones d’accions, clics i interaccions. Dit d’una altra manera, ja sabeu que funciona. Ara, simplement potenciar-lo per arribar a milers de persones noves.

Podeu triar promocionar-la per a usuaris que ja us agradi la vostra pàgina o bé contactar amb persones noves. (Et mostraré alguns trucs d’orientació més avall). La bellesa d’un post impulsat és que ja sabeu que produeix resultats. Potenciar-ho i gairebé garanteixes més vendes i atenció.

Promociona la publicació

5. Deixeu de vendre!

No tots els anuncis han d’estar centrats en les vendes. De fet, els estudis demostren que tendim a sintonitzar anuncis flagrants. Estem tan acostumats a veure anuncis en línia que els ignorem automàticament. En el seu lloc, busqueu altres maneres d’obtenir valor amb l’anunci.

Una de les opcions és promoure un esdeveniment. Com a propietari del comerç electrònic, els esdeveniments són una manera fantàstica de conscienciar la marca. Potser podríeu organitzar un esdeveniment de llançament de producte a la vostra zona. Si teniu una botiga de moda, podríeu acollir un esdeveniment en passarel·la o patrocinar un esdeveniment de roba. Si dirigiu una joieria, podríeu organitzar un taller a la vostra zona. A continuació, utilitzeu un esdeveniment de Facebook per crear-ne consciència.

Esdeveniment

Mireu com el mercat de Jasper utilitza un esdeveniment per mostrar els seus productes. No venen activament res, però tot contribueix a vendes eventuals.

6. En el seu lloc reforça la identitat de marca

Aquesta és una altra gran manera de fer publicitat sense vendre realment res. Preneu North Face, per exemple. Són una botiga a l’aire lliure i d’aventura. No obstant això, els seus anuncis se centren en reforçar la seva identitat de marca en lloc de vendre directament.

Cara nord

Entenen que els anuncis de Facebook funcionen millor quan són de naturalesa visual, inspiradora i viral. A llarg termini, crearan la seva base de clients i reforçaran la seva fidelització a la marca amb aquesta forma de publicitat.

7. Creeu una crida a l’acció personalitzada

Si em pregunteu, aquesta és una de les millors funcions de Facebook. En lloc d’utilitzar el format de caixa simple, Facebook ara us permetrà crear una trucada personal a l’acció. Segueix sent molt infrautilitzat per les marques i els venedors de comerç electrònic. No obstant això, augmentarà dràsticament el percentatge de clics.

Creeu una trucada personalitzada a l’acció

Quan configureu el vostre anunci, dirigiu-vos a la secció “text i enllaços”. Us permetrà triar entre algunes opcions desplegables, com ara “comprar ara”, “obtenir més informació”, “registrar-vos”, etc. També podeu introduir les vostres trucades personalitzades. Això activarà activament els vostres clients a fer clic i augmentarà les vostres vendes potencials.

crida a l'acció personalitzada

Orientació

Facebook té la capacitat única d’oferir publicitat de nínxol. Registra les dades demogràfiques i d’ubicació de la majoria dels usuaris. També recull els seus interessos, aficions i llocs de treball. Tots els quals són molt útils per als propietaris de comerç electrònic. Tot i així, hi ha algunes maneres encara més potents d’orientar els vostres anuncis. Aquí teniu algunes idees senzilles.

8. Dirigiu-vos als visitants del vostre lloc web

Molts propietaris de botigues fan servir instintivament anuncis de Facebook per arribar als nous clients. Tot i així, és molt més eficaç dirigir-se a persones que ja han visitat el vostre lloc web. Ja coneixen la vostra marca. Ja han explorat els vostres productes. Ja hi ha una connexió, de manera que és més probable que comprin. Només cal recordar-los! Si feu servir anuncis de Facebook, podeu recordar-los el vostre lloc web i reforçar la vostra identitat de marca.

En primer lloc, haureu d’utilitzar un tros de codi anomenat “píxel de Facebook”. El col·loqueu al lloc web de manera que Facebook pugui recopilar informació sobre qui visita el vostre lloc. Ara, quan configureu el vostre anunci, feu clic a l’opció “Públic personalitzat”.

Trànsit del lloc web de Taregt

Ara veureu aquesta opció. Ara, Facebook s’orientarà als usuaris que ja han estat al vostre lloc web. És molt més probable que obtingueu el clic i la venda mitjançant aquesta tècnica.

9. Dirigiu-vos als vostres subscriptors de correu electrònic

Un cop més, fa servir el mateix mètode anterior. Només en aquesta ocasió, el vostre públic objectiu està més connectat amb vosaltres. S’han registrat a la vostra llista de correu electrònic, de manera que ja estan molt interessats en els vostres productes. Uns quants anuncis acurats a Facebook potenciaran encara més la vostra consciència de marca i els convenceran perquè comprin.

Llista de correu electrònic de destinació

10. Dirigir-se a persones en el procés de compra d’alguna cosa

Facebook ha llançat recentment una nova secció del seu algorisme d’orientació. S’anomena “comportaments”, que es circumscriuen a continuació.

Comportament de compra d’orientació

En dirigir a “comportament de compra” al menú desplegable, podeu triar orientar-vos a les persones que estiguin en procés de compra d’un determinat producte. Diguem que heu estat navegant per llocs web que volen comprar una nova consola de jocs. Quan utilitzeu cookies al navegador, Facebook sap quan heu estat buscant una nova consola, de manera que comença a publicar-vos anuncis personalitzats per a jocs. Probablement ho heu experimentat vosaltres mateixos.

Com a venedor de comerç electrònic, podeu enviar les taules. Ara podeu orientar-vos a persones que estiguin en procés de comprar una consola. Perfecte si venen jocs o accessoris. Podeu fer-ho per a qualsevol cosa: joieria, moda, ulleres de sol, etc..

11. Orientar a les persones en funció dels seus ingressos (o per sobre de la mitjana que passin en línia)

Si proveïu productes cars, la vostra publicitat es perd generalment a un estudiant que no funciona. Suposem que vens sabons de bany de luxe a 100 dòlars a la barra de sabó o bé ulleres de sol premium a 500 dòlars la parella. Clarament teniu en compte un mercat específic i d’alta gamma. No he vist mai que un estudiant trencat caigués 100 dòlars en una barra de sabó, de manera que només llançeu diners a la publicitat a l’aire si promocioneu el producte a aquest ampli públic..

Ingressos objectius

Si teniu l’orientació de persones amb només un valor net net o uns ingressos mitjans alts, és més probable que arribeu al vostre públic objectiu.

Facebook també classifica els que gasten més de la mitjana en línia. Naturalment, aquests usuaris de Facebook estan encantats de treure’s les targetes de crèdit i els encanten una mica les compres en línia. Aquests són els usuaris perfectes per orientar-se, especialment quan es redueixen amb interessos i dades demogràfiques.

12. S’adreça als pares segons l’edat dels fills (o les mares en espera!)

Aquest és excel·lent per a qualsevol persona que vengui productes per a nadons, roba per a nens o productes per a pares. Però, òbviament, hi ha una gran diferència d’edat per als pares amb fills. Orientar-se als “pares” podria significar els que tenen un adolescent. Bastant inútil si venguis accessoris per a nadons. Així, Facebook ho desglosarà en l’edat dels fills dels pares.

Pares destinataris

També hi ha una categoria fantàstica just a sota d’aquesta per a les “mares en espera”. Aquest és un mercat enorme a tocar si vens roba per a nadons i Facebook us permet promocionar directament a totes les mares embarassades de tot el món!

13. Dirigir-se a algú en una relació a llarg termini

Les parelles que estan a mig món les unes de les altres els encanten enviar regals. Els podeu ajudar, dirigint-los directament. Facebook utilitza les seves diverses analítiques per identificar parelles que es troben en relacions de llarga distància.

Relacions relacionades amb els objectius

Com podeu veure a la imatge, també podeu orientar-vos a les persones si tenen algun aniversari. Invariablement, aquestes persones busquen un regal en un futur proper. També podeu orientar-vos a amics d’aquells que tenen una feina nova o a amics d’una parella recent compromesa. Es tracta de persones que probablement busquen comprar alguna cosa.

Optimització d’imatges

Facebook prioritza les imatges i els vídeos per sobre d’altres formes de contingut, de manera que heu d’aconseguir que estiguin bé. Heu d’aturar la gent a les seves pistes amb una foto vistosa. Aquí teniu un parell de trucs que us ajudaran.

14. Utilitzeu un fons blanc

Els experts en publicitat han fet milers de proves i han conclòs que els fons blancs condueixen més clics. Per què? Perquè, en general, crida l’atenció. Els dissenyadors web utilitzen regularment l’espai blanc per fer més rellevant l’objecte principal.

espai blanc

En aquesta imatge, mireu com la taronja surt de la pantalla. Es millora la pantalla blanca que hi ha al darrere. L’ull del client es dirigeix ​​automàticament cap a ell i és molt més probable que facin clic a l’enllaç. Proveu-lo vosaltres mateixos amb els vostres propis anuncis.

15. Utilitzeu la Regla dels Terços

La regla dels terços és un principi de disseny que ajuda a crear una sensació d’equilibri en una imatge. Posar en pràctica aquest principi és fàcil; divideix la imatge en 9 caselles de mida igual dibuixant dues línies horitzontalment i dues verticals. Situar el tema principal del vostre anunci a les seccions transversals de les línies dibuixades us proporciona una sensació equilibrada. Aquí hi ha un anunci que implementa aquesta regla:

Regla dels Terços

Aquests nois ho tenen absolutament aquí. Els colors vius apareixen, alhora que hi ha una sensació d’uniformitat i equilibri, tot gràcies a la dandy “regla dels terços”. Observeu com són les proporcions intencionades dels objectes; dos terços de l’anunci seran les sabates (objecte principal) mentre que el terç final serà la marca (objecte secundari). Això proporciona una jerarquia visual, en què primer us heu atret amb els seus bells motius i després l’heu introduït a la marca. També donen al producte i al logotip una tona d’espai de respiració, donant-li un toc elegant i ben equilibrat. Més informació sobre principis de disseny de Facebook Ads.

16. Poseu sempre el producte a la mà dreta

Aquest truc pot semblar estrany, però les estadístiques mostren que els productes es venen millor quan s’anuncien a la mà dreta d’una persona. Boig! Però, cert. Tot això es basa en coneixements de màrqueting antics. En una botiga, per exemple, els articles que compreu regularment es col·loquen al costat dret mentre es baixa.

Coca mà dreta

Podeu utilitzar aquest mateix truc en línia. Els nostres ulls se’ns dibuixen de seguida a la mà dreta. Per a la majoria de nosaltres, és més natural.

Podeu utilitzar tota mena de trucades mentals de jedi per utilitzar màrqueting i publicitat en línia.

BONUS TRICK! 17. Utilitzeu una xifra exacta per establir preus

La teva ment processa una figura senzilla molt més ràpida que una amb centaus. Per tant, en lloc de promoure un parell d’ulleres de sol a 14,95 dòlars, promocioneu-los a 15 dòlars. No tingueu por d’arrodonir-se ni d’anar-se’n cap endavant amb un percentatge de clics superior.

Utilitzant aquests trucs, podreu generar moltes més vendes tant a curt termini com a llarg termini.

Com sempre, estic aquí per respondre les preguntes que tingueu sobre publicitat o màrqueting de Facebook en general. Gràcies per llegir!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector