7 coses que no feu (però hauríeu de fer) per comercialitzar la vostra botiga en línia al món real

Hi ha una quantitat increïble de contingut que us indica com promocionar la vostra botiga de comerç electrònic en línia, però hi ha menys sobre com comercialitzar-la fora de línia. I el cas és que necessiteu les dues coses. Com més llocs comercialitzeu el vostre negoci, més negocis obtindreu!


Si no utilitzeu cap i una de les següents tàctiques fora de línia, és hora d’afegir-les a allò que feu per comercialitzar el vostre negoci en línia.

1. No participeu en oportunitats de xarxa de negocis

Ja sigui la vostra cambra de comerç local o un grup de xarxa específic per a la indústria, no es pot permetre el luxe de no participar en oportunitats de xarxa. Segur, potser us sentireu fora de lloc i preferiu amagar-vos en un racó fosc al vostre primer esdeveniment, però a mesura que coneixeu la gent i aporteu valor al grup, la gent començarà a confiar en vosaltres i us voldrà ajudar. Una manera excel·lent de conèixer la gent amb més rapidesa és oferir-se voluntariat o córrer per alguna oficina. Només recordeu: no hi esteu per fer vendes instantànies, sinó per crear relacions amb el pas del temps.

Jamal Asskoumi, propietari de CastleSmart.com, un agent immobiliari amb seu al Regne Unit diu que assistir a convencions i reunions de la seva indústria ha estat útil per connectar-se amb clients potencials.

CastleSmart.com

Afirma que assistir a aquests esdeveniments “ens va permetre fer xarxa amb diversos aficionats a la indústria que van passar a ser usuaris del nostre lloc”, i que aquests esforços van donar els seus resultats amb un augment del 15% de les vendes..

2. No seguiu les ordres

La majoria de les empreses de comerç electrònic interactuen amb els clients només per correu electrònic, però hi ha limitacions. Què passa si un client retorna un producte? Alguna vegada saps què va passar amb això? Una trucada telefònica ràpida us permetrà conèixer de forma detallada el que no ha estat correcte i ajudar-vos a millorar el procés o els vostres productes per als futurs clients. Parlar amb els vostres clients també us pot ajudar a comprendre el que volen perquè pugueu lliurar-lo.

Alex Drysdale, fundador de Crik Nutrició, diu que parlar amb els seus clients té un impacte enorme en aconseguir que tornin més.

Crik

“Intento trucar a cada client i preguntar-los què estimen o odien sobre el meu producte. També em lliuro personalment les comandes locals i m’asseguro que deixo el temps suficient per parlar amb ells durant 15 minuts. Tothom estima el CEO de casa seva responent qualsevol pregunta que tinguin sobre el que només han gastat els seus diners guanyats. ”

3. No porteu sempre les vostres targetes de visita

Creus que “sortiré a fer una cervesa. Per què necessitaria les meves targetes de visita? ” I potser no els necessitareu. Però és millor portar-los i no necessitar-los que xutar-se perquè no els heu portat. La Sindependència passa quan menys ho esperes. Podeu entrar en una conversa amb la vostra cambrera sobre la seva polsera i esmentar que teniu una botiga Etsy venent dissenys similars. Si vol revisar la vostra botiga, tenir la targeta de visita amb vosaltres us fa semblar més professional i us facilita la visita posteriorment.

Cristina Castro Moral, propietària de Sombras Blancas Art & Disseny, diu que les targetes de visita són fonamentals perquè ella comercialitzi la seva empresa de marca.

sbcard

“Quan treballo amb clients propietaris de negocis físics o estan en constant contacte amb moltes persones diferents a causa de la seva feina, normalment els pregunto si m’importaria enviar-los algunes de les meves targetes de visita al correu. D’aquesta manera, si sorgeix l’oportunitat, poden lliurar la meva targeta a altres persones que puguin estar interessades en els meus serveis. Gràcies a això, se’m posa constantment en contacte amb nous clients potencials de molts llocs diferents. “

També diu que guarda una pila de targetes de visita a la bossa i les utilitza gairebé com a llibreta.

“Cada vegada que algú demana el meu correu electrònic / telèfon, encara que no estigui relacionat amb el negoci, em lliuro la meva targeta i faig servir la part posterior per escriure qualsevol informació addicional necessària. Mai se sap on acabarà la targeta i és probable que una d’aquestes moltes targetes arribi a un client potencial ”.

4. No mostreu els vostres productes

Hi ha molta més gent que no ho són familiaritzat amb la vostra marca a la vostra ciutat que els que són. Els depèn de vosaltres. Annabel Annunziata de la botiga en línia La bellesa al final diu que organitzar un espectacle a la vostra comunitat, encara que sigui a casa vostra, és una manera fantàstica de connectar gent amb els vostres productes.

Es mostren els vostres productes

Ella diu que va celebrar un programa en un saló local, que ho va fer publicitari a través dels seus canals de xarxes socials. Va muntar els seus productes a la pantalla, assegurant-se que la targeta de visita era important. També va tenir la seva botiga de comerç electrònic instal·lada al portàtil per mostrar a la gent i fins i tot va oferir una promoció sense cap enviament per a les comandes realitzades al seu lloc aquell dia..

“No només els clients del saló veien el que els agradava la meva botiga i el que eren alguns productes, sinó que [també] la família i els amics d’aquests clients miraven el meu lloc i donaven ordres a les seves famílies perquè el recollissin”.

Ella diu que aquest esdeveniment va crear moltes vendes al saló i els resultats van anar més enllà d’aquell dia, perquè el saló ara conserva una pila de les seves targetes de visita al seu taulell.

5. No mantingueu relacions amb els mitjans de comunicació

Els periodistes encara escriuen per a publicacions impreses, s’ho creuen o no. I les empreses locals sempre són d’interès. Però no ho és si els periodistes no ho saben. La millor manera de aconseguir que un periodista escrigui sobre tu és construir una relació amb ells abans vols qualsevol cosa. Llegiu el seu contingut. Comentar-ho en línia. Seguiu-los a les xarxes socials. Agafa la mà en un esdeveniment en xarxa. Preneu-los al cafè. A continuació, poseu-vos com a recurs de confiança quan en necessitin.

Alex Reichmann, director general de iTestCash, ha tingut èxit amb aquesta tàctica:

“Una campanya que em va funcionar va estar en contacte amb una revista bancària i em va proposar una idea d’història. Per això, van acabar escrivint un article sobre diners falsificats i vaig obtenir una menció i citació a la seva revista i al seu lloc web. “

Relacions amb els mitjans de comunicació

Diu que va arribar a la seva pàgina web amb uns quants clients que van dir que l’han trobat a través de l’article de la revista.

6. No busqueu col·laboracions

En lloc de pensar en l’altre noi de la ciutat que també ven productes per a animals domèstics com a competència, intenteu refermar-lo com una oportunitat de col·laboració potencial. És probable que no venguis productes idèntics, per la qual cosa pot haver-hi maneres de treballar junts o de refer-vos empreses. Si assistiu a un esdeveniment de la indústria, no us escapeu de la competència. Presenteu-vos i veieu cap a on va la conversa. Vaig suposar que una dona que també gestionava una empresa de màrqueting era la competència, però em va acabar ajudant en un gran projecte i la relació va ser beneficiosa mútuament durant anys.

Candice Galek, consellera delegada & Fundador de Bikini Luxe, diu que quan va llançar per primera vegada la seva botiga de comerç electrònic de biquini, va passar per alt el seu mercat local a Miami Beach. Un cop es va despertar, va anar a propietaris d’empreses locals i es va oferir a crear flyers amb la publicitat de Bikini Luxe per un costat i la seva per l’altra i va col·locar els volants en els seus negocis (en distribuïdors de tovallons, etc.)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map