Els secrets per a una tarifa de clics més alta als vostres anuncis de Facebook

Utilitzo molt els anuncis de Facebook.


De fet, em donen un dels millors rendiments de la inversió de qualsevol estratègia de màrqueting …

I cada cop que faig una campanya publicitària obtinc millors resultats. Aprenc alguna cosa nova.

Avui he pensat que compartiria alguns dels meus mètodes d’èxit amb vosaltres.

En primer lloc, cal establir un objectiu específic.

1. Estableix un objectiu

Sigueu molt específics sobre el que voleu aconseguir amb el vostre anunci de Facebook.

És per impulsar les vendes? A continuació, tria un producte específic en el qual centrar l’atenció.

Sigueu específics amb el vostre objectiu

Com podeu veure a la imatge, aquest detallista ha escollit un article molt específic per anunciar-me a la meva línia de temps. No us dirigeixin a la gent al vostre lloc web. Conduïu-los a un producte o producte en concret. És molt més fàcil dirigir-se a les persones adequades. Això significa un percentatge de clics més elevat i millors conversions.

Facebook també us ajudarà aquí. Et donen moltes opcions a l’hora d’especificar el teu anunci. En aquest cas, volem més clics. Per tant, assegureu-vos de triar una de les opcions següents:

Trieu qualsevol opció

Definició del vostre públic & Orientació

2. Objectius d’interessos, aficions i ubicació

Facebook es troba en la posició realment única per orientar-se als usuaris en funció de la informació que els agrada, els agrada i la informació demogràfica.

Facebook recopila totes aquestes dades i les utilitzen per orientar-nos als anuncis publicitaris.

És una gran notícia per als anunciants i les empreses. Significa que podeu triar exactament qui arriba a veure les vostres promocions.

Podeu fer que els vostres anuncis es mostrin a homes d’entre 23 i 25 anys a qui els agrada teixir i fer música de metall pesat … (Ara és un mercat ben situat). Com més orientat i específic sigui el vostre públic, millor serà el percentatge de clics.

Centrar-se en públics orientats

3. Dirigiu-vos als visitants del vostre lloc web

Pensa-hi. És probable que els usuaris facin clic al vostre anunci si ja han estat al vostre lloc web. Ja reconeixen el vostre nom de marca.

Ja els interessa el que dius.

Amb Facebook podeu triar enviar anuncis només als que hagin visitat el vostre lloc.

Aquí teniu el funcionament Abans de res, assegureu-vos les cookies s’activen al vostre lloc web. Ara, quan trieu el vostre públic objectiu, feu clic al botó “Crea un públic personalitzat”.

A continuació, premeu “Trànsit del lloc web”.

Crea un públic personalitzat

Facebook ara utilitzarà cookies del vostre lloc per fer el seguiment dels visitants del vostre lloc web i enviar-los anuncis quan tornin a Facebook.

És una manera fantàstica d’establir la vostra marca i crear consciència. Com que ja us coneixen, el percentatge de clics es produirà.

4. Orienteu la vostra llista de correu electrònic

Els subscriptors de la vostra llista de correu electrònic també estan interessats en la vostra empresa.

Si heu llegit la publicació del meu “embut de venda”, sabreu que heu de mantenir la nutrició dels vostres subscriptors de correu electrònic. Amb una mica de treball addicional, podeu convertir-los en clients de pagament complet.

Una manera de fer-ho és promovent anuncis de Facebook als seus feeds. Segur, podríeu enviar-los per correu electrònic, però tot es tracta de la consciència de la marca. Ja estaven acostumats a veure els vostres missatges a la safata d’entrada. El fet d’afegir el vostre nom al vostre feed de Facebook els proporciona un altre recordatori suau.

Un cop més, trobareu això a “públic personalitzat”. Ara, simplement pengeu un fitxer CSV, enganxeu les adreces manualment o utilitzeu el vostre compte MailChimp. Facebook cercarà aquells usuaris de la seva base de dades i els publicarà anuncis.

Utilitzeu la vostra llista de correu electrònic

Escollir el contingut adequat a promocionar

5. Proveu de promocionar el contingut en lloc de les pàgines de vendes

Penseu en com utilitzeu Facebook i vosaltres el vostre públic. No anem a buscar productes i vendes. Estem a Facebook per gaudir de contingut. Busquem vídeos i blocs.

En lloc d’inundar el menjar de la gent amb anuncis, doneu-los el que vulguin. Doneu-los contingut! Creeu un contingut destacat i feu que el vostre focus. Obteniu aquest primer clic i penseu en vendre’ls més endavant.

Promocioneu contingut, no pàgina de vendes

Aquest comerciant, per exemple, no intenta vendre-vos res. Ells us presenten a un webinar. És un contingut interessant per entrar a la porta.

Assegureu-vos que el títol sigui divertit i intrigant. I assegureu-vos que s’alinea amb el vostre públic objectiu.

Aquesta tècnica enviarà el percentatge de clics a través del terrat. Vostè pot preocupar-se de vendre-les un cop arribin al vostre lloc. Recordeu, El 96% de la gent no està disposada a comprar de forma immediata. Així doncs, posar un producte al davant del nas no sempre funcionarà.

Es tracta de la promoció de problemes. Us donarà un rendiment retardat de la inversió, però és una estratègia més forta a llarg termini.

Bonificació

Com crear un contingut destacat

6. Creeu una pàgina de destinació personalitzada optimitzada

Però, i si voleu una rendibilitat instantània de la inversió?

És possible configurar un anunci que es pagui per si sol. Per fer-ho, necessitareu una pàgina de destinació increïblement eficaç. L’enviament de visitants a la vostra pàgina de vendes habitual no l’haurà de tallar.

La vostra pàgina de destinació personalitzada ofereix a les persones una raó per comprar el producte. Recentment n’hem creat una a Bitcatcha per a la venda de Black Friday sobre productes d’allotjament web.

Creeu una pàgina de destinació del vostre anunci

Podríem haver enviat gent a la nostra pàgina principal i deixar-los saber. En canvi, hem creat una pàgina de vendes molt orientada i persuasiva.

Quan es tracta del vostre anunci, doneu a la gent un motiu molt específic per fer clic a l’enllaç. Quan es tracta de vendes, ha de ser orientat i exacte.

Redacció i imatges potents

7. Copieu: arribeu directament al punt

La gent es desplaça ràpidament per Facebook. Molt ràpid. Només ens aturem quan alguna cosa crida l’atenció. Penseu en com feu servir la vostra línia de temps. Us desplaces i escanegeu fins que veieu alguna cosa que us agrada.

La vostra còpia principal és la manera principal de connectar-vos amb les persones. Per aturar-les a les seves pistes i fer-los notificar.

El truc és ser agosarat, senzill i directe. No heu tingut temps de ser divertit ni intel·ligent quan es tracta d’anuncis de Facebook. Oracions molt breus, afilades i moltes paraules clau són tot el que necessiteu.

Poseu-vos directament al punt

Trieu, per exemple, l’últim anunci de Shopify. El seu títol és senzill i directe: Build Your Store on FB!

Però feu persuasiu. Que sigui convincent.

8. Utilitzeu una imatge destacada. Millor encara, utilitzeu un vídeo

L’algoritme de Facebook està ajustat acuradament per prioritzar les fotografies. Recentment, va ajustar aquest algorisme per prioritzar el vídeo.

Utilitzeu un vídeo com a anunci i augmentareu les possibilitats de veure-les. L’ull humà té molt més probabilitats d’aturar-se també sobre un contingut de vídeo.

Fes una ullada a aquest anunci de Disaronno. Ni tan sols us demanen que compreu res. Però, amb 2,2 milions de visualitzacions, arriba al seu públic! Centreu-vos primer a captar l’atenció i, a continuació, condueixi els clics.

Utilitzeu imatges / vídeo agradables

Test, Test, Test

9. A / B es divideix

Ni tan sols el comerciant més intel·ligent del món sap amb certesa quina redacció, imatges o públic responen millor. Les divisions d’A / B, però, poden fer que el text us indiqui exactament quin és el més efectiu.

Faig servir Adespresso per executar les meves divisions d’A / B. M’explica clarament el que funciona i quin dels meus anuncis té el millor percentatge de clics..

Les proves A / B consisteixen en llançar dos anuncis entre ells. Cadascú serà lleugerament diferent i enviat a una mostra del vostre públic. Aleshores, Facebook us dirà quina és la que tenia un millor percentatge de clics.

Podeu provar dos títols o capçaleres diferents. Proveu dues imatges diferents o dos públics lleugerament diferents.

El que té més clics, és el que posa tot el pes del màrqueting al darrere.

Els anuncis de Facebook es poden pagar per si mateixos si obteniu el percentatge de clics perfecte!

Feu-me saber si teniu cap pregunta sobre els vostres anuncis a Facebook. Estic aquí per ajudar-vos i m’encantaria saber les vostres campanyes!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector