NordVPN-arvostelu: 9 etuja ja 4 miinusta NordVPN: n käytöstä

NordVPN


NordVPN

https://nordvpn.com/

TL, dr

NordVPN on pelottavan vahva haastaja. Se painaa kaikkia oikeita painikkeita turvallisuuden, yksityisyyden ja nopeuden avainaloilla, mutta tarjoaa kaiken vaikeasti voitettaville pitkäaikaisille liittymähinnoille. Ehdoton hankinta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yksityisyyden suojaamisesta!

NordVPN-arvostelu: 9 plus & 4 NordVPN: n käytön haitat

NordVPN on toinen behemoth VPN-liiketoiminnassa ja perustuu Panamasta. Vuodesta 2012 lähtien yritys on edistynyt hyvin lyhyessä ajassa. Vuodesta 2018 lähtien se hallitsee yli 5000 palvelinta 59 maassa.

Mitä pidämme NordVPN: stä

1. Huippuluokan yksityisyys ja turvallisuus

NordVPN: n pääkonttori on Panamassa, mikä ei useimmissa palveluntarjoajissa yleensä ole tärkeä, mutta se on merkittävä VPN-palveluille. Panamalla ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, ja niiden hallitus ei (sikäli kuin tiedämme) valvoa Internetiä. Tämä tarkoittaa, että laillisesti NordVPN: n ei tarvitse pitää lokit käyttäjien toiminnasta – suuri yksityisyytesi kannalta!

Loistavan yksityisyyden sijainnin lisäksi NordVPN käyttää myös ylivoimaisia ​​salausstandardeja. Kuten kaikki huipputason VPN-palveluntarjoajat, he käyttävät 256-bittistä Advanced Encryption Standard (AES).

Odota – siellä on enemmän – Yksityisyyden suojaamiseksi NordVPN käyttää PGP-avaimia asiakasyhteydessä ja suojata tilisi tietoja. PGP-avaimia voidaan käyttää salaamaan viestintä sinun ja NordVPN: n välillä, ja ne ovat käytännössä murtumattomia.

Tappokytkin: Heillä on kahta erilaista tappikytkintä: käyttäjä voi nyt valita, sulkeeko tietyn sovelluksen vai lopettaako se Internet-yhteyden kokonaan odottamattoman keskeyttämisen tapauksessa (koko järjestelmän katkaisukytkin).

2. Kill Switch estää tietosuojakompromissin

Jos mietit, mitä voi tapahtua, jos yhteytesi NordVPN-palvelimeen menee, Kill Switch on vastaus. Jos NordVPN-palvelin katkaisee yhteytesi, tämä ominaisuus pysäyttää kaiken Internet-viestinnän kriittisen pysähtyneenä.

NordVPN: n Kill Switch -kytkimestä on käytössä kaksi versiota käyttöjärjestelmästäsi riippuen. Windows- tai Mac-version avulla voit valita, mitkä sovellukset lopettaa kommunikoinnin, jos jotain tapahtuu, kun taas mobiilisovellusversio pysäyttää kaiken.

Kaikki tämä estää tietojen vuotamisen.

2.1. Ei DNS-vuotoja

Kuten aina VPN: ää testattaessa, asentamisen ja nopeustestausten lisäksi yksi tärkeimmistä asioista on varmistaa, että oikea IP on maskeroitu. Loppujen lopuksi se on yksi päätarkoituksista, eikö niin? Vakiokokeet voidaan suorittaa osoitteessa dnsleak.com tai dnsleaktest.com.

Sinun tarvitsee vain verrata todellista IP-osoitettasi näillä kahdella sivustolla näytettyihin – kunhan ne eivät täsmää, olet kunnossa.

NordVPN DNS -vuodotesti* Olen Malesiassa, joten NordVPN-asiakkaani toimii ilmeisesti hyvin!

3. Tuplaa suojaus kaksois-VPN: llä

Tähän mennessä olet perehtynyt VPN: n peruskäsitteisiin, joten puhutaan jostain muusta, joka mukana tulee NordVPN: ssä, ja se on Tupla-VPN. Yhdistämällä kaksi VPN-palvelinta saadaan käytännössä ylimääräinen suojaustaso.

Lisäsuojaus kaksinkertaisella VPN: llä

Tietokoneesi / laite muodostaa yhteyden ensin yhteen VPN-palvelimeen, joka sitten muodostaa yhteyden toiseen VPN-palvelimeen ennen kuin lopulta pääsee haluamaasi määränpäähän. Tällä tavalla kohde-IP käy läpi kaksi muutosta ja tietosi salataan myös kahdesti. Kuten sanoin, kaksinkertaista suojaus!

4. Kytke 6 laitetta moniin alustatyyppeihin

Paras VPN useille laitteille

Suurimmalle osalle meistä voidaan odottaa käyttävän VPN: ää muutamassa laitteessa kerrallaan. Ainakin yhdellä tietokoneella ja mobiililaitteella. Sitten on ihmisiä, jotka ovat hulluja ja joilla on tietokone, kannettava tietokone, kaksi älypuhelinta, kaksi tablettia ja hyvyys tietää mitä muuta.

NordVPN palvelee kaikkia ja tukee jopa kuutta samanaikaista yhteyttä kerrallaan tiliä kohti. Tämä tarkoittaa, että voit kiinnittää kaikki laitteet erikseen ja heittää sen reitittimellesi hyväksi.

Tuetaan hyvää määrää alustotyyppejä, joten mikä tahansa sinulla on, se todennäköisesti onnistuu. Ainoa poikkeus on, kun kyse on reitittimistä, koska ne ovat hienompia.

Varoitus

Kaikki reitittimet eivät tue VPN-verkkoja. Tarkista ennen palvelun ostamista, tukeeko omasi NordVPN-verkkoa yhdessä Internet-yhteyssi kanssa. Muussa tapauksessa tutustu parhaaseen VPN-langattomaan reitittimeemme.

5. Nopea ja vakaa nopeus ympäri

Kokeilin viittä erilaista maantieteellistä sijaintia ja vaikka huomasin tavallisesti kasvavan pingiajan mitä kauempana sain fyysisistä sijainneistani, kokonaisnopeudet olivat erittäin vaikuttavia. Testit suoritettiin 500 Mbit / s rivillä, josta saan säännöllisesti yli 450 Mbit / s nopeuden.

perustaso malesiassa ilman vpn: tä

Perustasotesti Malesian palvelimella
(Katso koko lähtötason nopeustulos täältä)

Suorituskyky tietenkin eri paikkoihin vaihteli suuresti, koska etäisyys vaikuttaa myös. VPN-testauksessa on kuitenkin vielä enemmän muuttujia, kuten palvelinten kuormitus, tietyn maan palvelimien laatu ja muut tekijät..

NordVPN-nopeustesti – Pohjois-Amerikka

nordvpn nopeustesti NA vpn pois

NordVPN-nopeustesti NA – VPN pois päältä
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

nordvpn nopeustesti NA vpn päällä

NordVPN-nopeustesti NA – VPN päällä
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

NordVPN-nopeustesti – Eurooppa (Saksa)

nordvpn nopeustesti EU vpn pois

NordVPN-nopeustesti EU – VPN pois päältä
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

nordvpn nopeustesti EU vpn päällä

NordVPN-nopeustesti EU – VPN päällä
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

NordVPN-nopeustesti – Afrikka (Etelä-Afrikka)

nordvpn nopeustesti Afrikka vpn pois

NordVPN-nopeustesti SA – VPN pois päältä
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

nordvpn nopeustesti Afrikka vpn päällä

NordVPN-nopeustesti SA – VPN päällä
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

NordVPN-nopeustesti – Aasia (Singapore)

nordvpn nopeustesti Aasia vpn pois

NordVPN-nopeustesti Aasia – VPN pois päältä
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

nordvpn nopeustesti Aasia vpn päällä

NordVPN-nopeustesti Aasia – VPN päällä
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

NordVPN-nopeustesti – Australia

nordvpn nopeustesti Australia vpn pois

NordVPN-nopeustesti Australia – VPN pois päältä
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

nordvpn nopeustesti Australia vpn päällä

NordVPN-nopeustesti Australia – VPN päällä
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

NordVPN on toistaiseksi aina ylittänyt odotuksemme nopeuden suhteen. Viidellä ydinalueella, joille testasin heitä, nopeudet olivat yleensä suuret ja NordVPN: ää käytettäessä ei ollut juurikaan yhtään ylimääräistä latenssia..

YouTube-suoratoisto 2k ja 4k HD: llä oli myös hieno, jälleen kerran, se oli myös sujuvaa ja kivutonta. Pystyin suoratoistamaan 4 kt videoita ilman mitään ongelmia. Huomaa kuitenkin, että joillain alueilla nopeus on heikko.

Esimerkiksi satun kokeilemaan niiden käyttöä paikallisesti missä olen, ja nopeudet täällä olevaan palvelimeen olivat melko heikot. Jos niin tapahtuu sinulle, yhdistä vain jonnekin muualle lähellä – mieluiten sijainti, joka tunnetaan vahvan infrastruktuurin vuoksi.

6. Yli 5000 palvelinta 59 maassa

NordVPN-palvelimet* NordVPN: n Windows-sovellus käyttää maailmankartan kuvaa, jonka avulla voit valita palvelimen sijainnin

Yli 5000 palvelimella 59 maassa ei ole epäilystäkään siitä, että NordVPN on yksi suurimmista VPN-palveluntarjoajista tänään. Mikä tahansa verkosto, joka on yhtä massiivinen kuin tämä, on varmasti joitain paikkoja, jotka ovat huonompi kuin toiset.

Kuten aiemmista nopeustesteistämme voitte nähdä, suurin osa strategisen maailmanlaajuisen sijainnin ydinalueista oli kuitenkin hieno. Jos muodostat yhteyden palvelimeen, joka ei toimi niin kuin mielestäsi pitäisi, olen varma, että lähellä on parempi vaihtoehto. Katso vain, mikä sopii sinulle parhaiten

Lähes täysi puolet NordVPN: n palvelimista on Yhdysvaltoihin perustuvia, ja niitä seuraa tiiviisti samanlainen määrä Euroopassa toimivia palvelimia. Aasiassa menee silti hyvin lukitulle sisällölle, josta suurin osa hyvää on, ja monien palvelimien kanssa.

7. NordVPN: llä on mahtavia hintatarjouksia!

Kuukausittain
Vuosittain
Bi-vuosittain

Hinta / kk
$ 11.95
$ 6.99
$ 4.99

Yhteensä lasku
$ 11.95
$ 83.88
$ 95,75

Laskutusjakso
1 kuukausi
12 kuukauden
24 kuukauden

Rahat takaisin takuu
30 päivän
30 päivän
30 päivän

Tutkittuaan juuri ExpressVPN: n, jonka hinta on 6,67 dollaria halvimmalla, järkytin NordVPN: n hulluudesta 2,75 dollaria kuukaudessa kolmen vuoden sopimussuunnitelma (3-vuoden suunnitelma oli lopetettu: [) 4,99 dollaria kuukaudessa 2-vuoden sopimussuunnitelma. Samoilla tasoilla yhden kuukauden jaksolta kaksi on melkein hinnoiteltu samoin, mutta NordVPN: n 2-vuoden suunnitelma on yksinkertaisesti hämmästyttävä vastine rahalle.

Ajattele sitä tällä tavalla – heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu ja ne tarjoavat lialle halvan hinnoittelun pidemmän aikavälin suunnitelmiin – mikä on täydellinen kuluttajan mielessä. Yhden vuoden suunnitelmaa tarkasteltuna hinta nousee yhteensä 83,88 dollariin. Jos voit lisätä sen vain 12 dollarilla enemmän ja mennä kahden vuoden ajaksi, miksi ei?

Valitettavasti täällä on vain pieni ‘mutta’ – NordVPN veloittaa myös arvonlisäveroa (ALV), mistä maasta olet kotoisin. Kaikilta teiltä ei veloiteta arvonlisäveroa, mutta jotkut saattavat joutua maksamaan jopa 20%: n lisämaksun (mitä olen nähnyt).

NordVPN ALV

8. Salausmaksut ja käteisrahat

Minusta ei ole VPN: n suhteen minua niin kiinnostunut, jos he hyväksyvät maksun sekillä, luottokortilla tai pankkisetelillä, mutta olen vaikuttunut siitä, että salausvaluutan lisäksi NordVPN hyväksyy käteismaksut joissakin paikoissa. Jos asut Yhdysvalloissa, voit maksaa käteisellä Fry’s Electronics tai Micro Center -sivustolla.

Salausvaluutoissa yritys hyväksyy kolmea tyyppiä – Bitcoin, Ethereum ja Ripple.

Nämä kaksi maksutapaa ovat tärkeitä, koska niitä ei voida jäljittää. Loppujen lopuksi yksityisyytesi on miksi etsit VPN-palveluntarjoajaa?

9. Netflix-tuki päivitetään jatkuvasti

Netflixissä on se, että se näyttää vihaavan käyttäjiä, jotka käyttävät VPN: tä yrittäessään kiertää alueellisia sisältörajoituksia. Yhtiö yrittää estää VPN-käyttäjiä, ja NordVPN tajuaa tämän ja pyrkii jatkuvasti auttamaan käyttäjiään pääsemään Netflix-sisältöön.

Itse asiassa se ylläpitää ja koko sivua, jolla on ohjeet siitä, kuinka pääset alueelliseen sisältöön. Ohjeet muuttuvat ajoittain, joten jos huomaat, että sinulla on Netflix-ongelmia NordVPN: n käytön aikana, muista tarkistaa tämä sivu!

Mitä emme pitäneet NordVPN: stä

1. Torrentia, jota tuetaan vain joillakin palvelimilla

Aluksi Torrenting oli hieman arvoitus NordVPN: n kanssa. Sitten muistin, että kaikki heidän palvelimet eivät tue vertaisverkkojen tiedostojen jakamista. Tämän asetukset löytyvät kohdasta “Automaattinen yhteyden muodostaminen käynnistyksen yhteydessä”, jossa voit valita, tehdäänkö valinta automaattisesti tai valita tietyn tyyppinen palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden.

NordVPN: n kohdalla nämä luokitellaan Dedicated-, DoubleVPN-, Onion over VPN- tai P2P-luokkiin. Vaikka en olekaan täysin käyttäjäystävällinen, mielestäni tämä mahdollistaa huomattavasti suuremman joustavuuden hallinnassa.

Torrentin vain joillakin palvelimilla* Jos et valitse P2P-palvelinta, todennäköisyys on, että torrentit tasoittuvat – näin

Vaikka olen iloinen siitä, että NordVPN tukee torrentia, voi olla melkoisen pettymys rajoittaa vain tiettyihin palvelimiin, jos olet torrent-fani. Huomasin myös, että Torrentin nopeudet eivät olleet oikeasti niin hyviä kuin odotin, suorittamiesi nopeuskokeiden perusteella.

2. Epämääräiset nopeudet Malesiassa

Minun piti lisätä tämä osa myös huijauksina, koska olin järkyttynyt siitä, kuinka huonosti NordVPN: n Malesian palvelin suoritti nopeustesteissä. Vain selvyyden vuoksi kokeilin malesialaista palvelinta kolmena eri päivänä ja useita kertoja päivässä – NordVPN: n yhteydet täällä ovat yksinkertaisesti kauheita. Tapasin johdonmukaisesti kauhistuttavia 3–11 Mbps nopeuksia, joita ei yksinkertaisesti voida hyväksyä.

3. Hitaat sovellus- ja palvelinyhteydet

Jos käytät sellaista asiakassovellusta, kuin sellaisena kuin NordVPN on Windowsille, sinun on otettava huomioon yksi asia, joka on kytkeminen palvelimeen vie jonkin aikaa. Suoritin sekuntikelloa Windows-asiakasohjelmassa (käytän Windows 10: tä solid-state-asemalla) ja yhteyden luominen vie keskimäärin 14–30 sekuntia. Tämä ei sisällä asiakkaan lataamiseen kuluvaa aikaa.

Nyt joillekin ihmisille tämä ei ehkä tunnu paljon. Mutta jos olet kuin minä ja tottunut SSD-nopeuden latausaikoihin, saatat ymmärtää. Tai ajattele sitä tällä tavalla, jos käytät tavallista kiintolevyä – se 14–30 sekuntia on se, kuinka kauan tietokoneesi kestää täydellinen käynnistys verrattuna siihen, mitä nyt kohtaat.

Mielestäni ainoa poikkeus kaikkeen tähän on, jos aiot ajaa NordVPN: n reitittimeltäsi, jolloin se on “aina päällä”.

4. OpenVPN-määritykset eivät ole käyttäjäystävällisiä

Jos haluat käyttää OpenVPN: ää L2TP: n tai muun protokollan sijasta, saatat olla pienessä shokossa. Ensin sinun on ladattava NordVPN: n palvelimien ZIP-tiedosto, joka sisältää kunkin palvelimen määritystiedoston. Jokaisella palvelimella on kaksi kokoonpanoa – yksi TCP: lle ja toinen UDP: lle.

NordVPN-kokoonpanot

Tämä tarkoittaa, että ZIP-arkistossa on yli 8000 kokoonpanotiedostoa (viimeinkin 9 341), nimillä kuten al1.nordvpn.com.tcp443 tai za12.nordvpn.com.tcp443. Mitä MITÄ kokoonpanotiedostopalvelin on, sinun on selvitettävä tämä kokeilun ja virheen avulla.

Vakavasti tämä on yksi naurettavimmista menetelmistä, joista NordVPN olisi voinut ajatella levittää OpenVPN-kokoonpanoja, ja se on massiivinen kipu niskassa.

Bottomline: Maksanko NordVPN: stä?

Yhdellä sanalla – ehdottomasti! Henkilökohtaisesti etsiessään VPN-palveluntarjoajaa on todennäköistä, että olen samaa mieltä kaikkien kanssa – yksityisyys, turvallisuus ja nopeus. NordVPN menestyy huomattavasti hyvin kaikilla näillä avainalueilla.

Olin erittäin vaikuttunut palvelinten nopeuksista, jotka todella tekivät todella paljon paremmin kuin mitä tahansa VPN-palveluntarjoajaa odotin. On totta, että on joitain laskuja, kuten Malesian palvelinnopeudet olivat laskusuunnassa, mutta se on yksi maa 62: sta, loppujen lopuksi.

Kakun kuorrutus on NordVPN: n 3-vuoden sopimusta 3,49 dollaria kuukaudessa, mikä on mielestäni vastinetta rahalle. Vaikka joku tarjoaa halvempaa hintaa, epäilen, tekevätkö se palvelutasoilla, joita NordVPN tarjoaa.

Maksanko tästä? Ehdottomasti.

Avainominaisuudet

  • ✓ Ei hakkuita
  • ✓ Tupla-DNS
  • ✓ Varmistaa jopa 6 laitetta
  • ✓ PGP kommille. yksityisyys
  • ✓ Useiden protokollien tuki

Suositellaan

  • • Huippuluokan turvallisuus
  • • Yksinkertainen mutta tehokas käyttöliittymä
  • • Valtava määrä palvelimia
  • • Saatavana lähes kaikille alustoille

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector