NordVPN-gennemgang: 9 fordele og 4 ulemper ved at bruge NordVPN

NordVPN


NordVPN

https://nordvpn.com/

tl; dr

NordVPN er en skræmmende stærk konkurrent. Det skubber på alle de rigtige knapper inden for centrale områder af sikkerhed, privatliv og hastighed, og alligevel tilbyder det hele til svært at slå langtidsabonnementspriser. Et klart must-buy for enhver, der er interesseret i at sikre deres privatliv!

NordVPN anmeldelse: 9 fordele & 4 Ulemper ved at bruge NordVPN

NordVPN er en anden behemoth i VPN-forretningen og er baseret ud af Panama. Fra 2012 er virksomheden kommet langt på meget kort tid. Fra 2018 administrerer det mere end 5.000 servere baseret på 59 lande.

Hvad vi kan lide ved NordVPN

1. Top Notch Privatliv og sikkerhed

NordVPN har hovedkontor i Panama, som selvom det ikke normalt er vigtigt for de fleste tjenesteudbydere, er vigtigt for VPN-tjenester. Panama har ingen love om opbevaring af data, og deres regering udfører ikke (så vidt vi ved) internetovervågning. Dette betyder, at NordVPN lovligt ikke behøver at opbevare logfiler over sine brugers aktiviteter – fantastisk til dit privatliv!

Ud over deres fantastiske placering for privatlivets fred bruger NordVPN også overlegne krypteringsstandarder. Som alle top-tier VPN-tjenesteudbydere omkring bruger de 256-bit Advanced Encryption Standard (AES).

Vent – der er mere – For yderligere at beskytte dit privatliv bruger NordVPN PGP-nøgler i kundekontakt og for at beskytte dine kontooplysninger. PGP-nøgler kan bruges til at kryptere kommunikation mellem dig og NordVPN og er praktisk talt uknuselige.

Kill-switch: De har to forskellige slags kill-switches: en bruger kan nu vælge, om han vil lukke en bestemt app eller helt afslutte internetforbindelsen i tilfælde af uventet dropout (system-wide kill-switch).

2. Kill-switch forhindrer kompromis med privatlivets fred

Hvis du undrer dig over, hvad der kan ske, hvis din forbindelse til en NordVPN-server går ned, er Kill Switch dit svar. Hvis en NordVPN-server afbryder din forbindelse, bringer denne funktion al din internetkommunikation stoppende.

Der er to versioner af NordVPN’s Kill Switch, der afhænger af din platform. Windows- eller Mac-versionen giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps der holder op med at kommunikere, hvis der sker noget, mens mobilappversionen stopper alt.

Alt dette tjener til at forhindre datalækage.

2.1. Ingen DNS-lækager

Som altid, når du tester en VPN, er bortset fra installation og hastighedstest at sikre dig, at din rigtige IP er maskeret. Det er jo et af de primære formål, ikke? Standardtest kan udføres kl dnsleak.com eller dnsleaktest.com.

Alt hvad du skal gøre er at sammenligne din rigtige IP med dem, der vises på disse to websteder – så længe de ikke stemmer overens, har du det godt.

NordVPN DNS lækketest* Jeg er i Malaysia, så min NordVPN-klient fungerer tydeligvis fint!

3. Dobbelt beskyttelsen med dobbelt VPN

I øjeblikket er du bekendt med de grundlæggende koncepter af VPN’er, så lad os tale om noget yderligere, som NordVPN kommer med, og det er dobbelt VPN. Ved at forbinde to VPN-servere får du i det væsentlige et ekstra lag af beskyttelse.

Ekstra sikkerhed med dobbelt VPN

Din computer / enhed opretter først forbindelse til en VPN-server, som derefter opretter forbindelse til en anden VPN-server, før den endelig kommer til den ønskede destination. På denne måde gennemgår din destinations-IP to ændringer, og dine data bliver også krypteret to gange. Som jeg sagde, fordoble beskyttelsen!

4. Tilslut 6 enheder på mange platformstyper

Bedste VPN til flere enheder

For de fleste af os kan vi forvente at bruge en VPN på et par enheder ad gangen. I det mindste på en computer og en mobilenhed. Så er der dem, der er vanvittige på enheden og har en computer, bærbar computer, to smartphones, to tabletter og godhed ved hvad ellers.

NordVPN henvender sig til alle, og det understøtter op til seks samtidige forbindelser ad gangen per konto. Dette betyder, at du kan sikre alle dine enheder individuelt og smide det på din router for god målestok.

En lang række platformtyper understøttes, så uanset hvad du har vil det sandsynligvis være fint. Den eneste undtagelse er, når det kommer til routere, da disse er mere finy.

Advarsel

Ikke alle routere understøtter VPN’er. Kontroller, om din understøtter NordVPN sammen med din internetforbindelse, før du køber tjenesten. Ellers tjek vores bedste trådløse router til VPN.

5. Hurtige og stabile hastigheder rundt omkring

Jeg prøvede ud af fem forskellige geografiske placeringer, og mens jeg bemærkede den sædvanlige stigende pingtid, jo længere væk jeg kom fra mine fysiske placeringer, var de samlede hastigheder meget imponerende. Mine test blev udført på en 500 Mbps linje, hvorfra jeg regelmæssigt får over 450 Mbps gennemstrømning.

basishastighed i malaysia uden vpn

Basisresultatresultat på en Malaysia-server
(Se det fulde resultat af baselinehastigheden her)

Ydeevne til forskellige placeringer varierede naturligvis vidt, da afstand også faktorer i. Når man tester en VPN dog, er der endnu flere variabler i spil såsom serverbelastning, serverkvalitet i et bestemt land og andre faktorer samt.

NordVPN hastighedstest – Nordamerika

nordvpn hastighedstest NA vpn slukket

NordVPN hastighedstest NA – VPN slukket
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

nordvpn hastighedstest NA vpn on

NordVPN hastighedstest NA – VPN tændt
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

NordVPN hastighedstest – Europa (Tyskland)

nordvpn hastighedstest EU vpn off

NordVPN hastighedstest EU – VPN slukket
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

nordvpn hastighedstest EU vpn den

NordVPN hastighedstest EU – VPN tændt
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

NordVPN hastighedstest – Afrika (Sydafrika)

nordvpn hastighedstest Afrika vpn off

NordVPN hastighedstest SA – VPN slukket
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

nordvpn hastighedstest Africa vpn on

NordVPN hastighedstest SA – VPN tændt
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

NordVPN hastighedstest – Asien (Singapore)

nordvpn hastighedstest Asien vpn off

NordVPN hastighedstest Asien – VPN slukket
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

nordvpn hastighedstest Asia vpn on

NordVPN hastighedstest Asien – VPN tændt
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

NordVPN hastighedstest – Australien

nordvpn hastighedstest Australien vpn off

NordVPN hastighedstest Australien – VPN slukket
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

nordvpn hastighedstest Australien vpn den

NordVPN hastighedstest Australien – VPN tændt
(Se testresultatet for fuld hastighed her)

NordVPN har indtil videre altid overgået vores forventninger med hensyn til hastighedspræstationer. I de fem kerneområder, som jeg testede dem for, var hastighederne generelt høje, og der var lidt til ingen yderligere latenstid, mens jeg brugte NordVPN.

YouTube-streaming til 2k og 4k HD var også fint, med igen var det også glat og smertefrit. Jeg var i stand til at streame 4k videoer uden problemer overhovedet. Bemærk dog, at der er nogle områder med svage hastigheder.

For eksempel testede jeg tilfældigvis deres anvendelse lokalt, hvor jeg er, og hastighederne til en server her var temmelig svage. Hvis det sker med dig, skal du bare oprette et andet sted i nærheden – ideelt set et sted, der er kendt for stærk infrastruktur.

6. Mere end 5.000 servere i 59 lande

NordVPN-servere* NordVPNs Windows-app bruger et verdenskortbillede, som du kan vælge din serverplacering fra

Med over 5.000 servere i 59 lande er der ingen tvivl om, at NordVPN er en af ​​de større VPN-tjenesteudbydere derude i dag. Med ethvert netværk så massivt som dette, er der bestemt nogle placeringer, der vil underprestere sammenlignet med andre.

Som du kan se i vores tidligere hastighedstest, var de fleste af kerneområderne i strategiske globale placeringer dog fine. Hvis du opretter forbindelse til en server, der ikke fungerer, som du føler, at den skulle, er jeg sikker på, at der er et bedre alternativ i nærheden. Bare se hvilken der fungerer bedst for dig

Næsten en hel halvdel af NordVPNs servere er USA-baserede, efterfulgt af et lignende antal europæiske baserede servere. For geolåst indhold, hvor det meste af det gode er, plus med mange servere, er Asien stadig godt.

7. NordVPN har fantastiske pristilbud!

Månedlige
årlig
Bi-årlige

Pris / mo
$ 11,95
$ 6,99
$ 4,99

Samlet regning
$ 11,95
$ 83,88
$ 95,75

Faktureringscyklus
1 måned
12-måneders
24-måneders

Pengene tilbage garanti
30 dages
30 dages
30 dages

Efter at have netop undersøgt ExpressVPN, der koster $ 6,67 på det billigste, var jeg bedøvet over NordVPN’s skøre $ 2,75 per måned tre-årig kontraktplan (3-årig plan var afviklet: [) $ 4,99 per måned 2-årig kontraktplan. På de samme niveauer fra en måned til et års varighed er de to næsten de samme, men NordVPNs 2-årige plan er simpelthen en forbløffende værdi for pengene.

Tænk på det på denne måde – de har en 30-dages pengene-tilbage-garanti og tilbyder snavs billig prisfastsættelse til længerevarende planer – der giver perfekt forbrugers mening. Ser man på deres årsplan, kommer prisen op på i alt $ 83,88. Hvis du kan fylde den op med kun $ 12 mere og gå i to år, hvorfor ikke?

Desværre er der bare en lille ‘men’ her – NordVPN opkræver også moms, afhængigt af hvilket land du kommer fra. Ikke alle vil blive opkrævet moms, men nogle kan ende med et tillægsgebyr på op til 20% (fra hvad jeg har set).

NordVPN moms

8. Kryptokurser og kontant accepteret som betaling

For VPN’er er jeg ikke så interesseret, hvis de accepterer betaling med check, kreditkort eller bankudkast endda, men jeg er imponeret over, at bortset fra cryptocurrency, accepterer NordVPN kontante betalinger nogle steder. Hvis du bor i USA, kan du betale kontant i Fry’s Electronics eller Micro Center.

For cryptocururrency accepterer virksomheden tre slags – Bitcoin, Ethereum og Ripple.

Disse to betalingsmetoder er vigtige, fordi de ikke kan spores. Når alt kommer til alt er dit privatliv derfor, du leder efter en VPN-udbyder, ikke?

9. Netflix-support holdes opdateret

Sagen ved Netflix er, at det ser ud til at hader brugere, der bruger VPN’er til at prøve at komme omkring regionale indholdsbegrænsninger. Virksomheden forsøger at blokere VPN-brugere, og NordVPN er klar over dette og arbejder konstant for at hjælpe sine brugere med at få adgang til Netflix-indhold.

Faktisk vedligeholder og hele siden, der har instruktioner om, hvordan du får adgang til regionalt indhold. Instruktionerne ændres fra tid til anden, så hvis du finder ud af, at du har problemer med Netflix, mens du bruger NordVPN, skal du huske at kontrollere den side!

Hvad vi ikke kunne lide ved NordVPN

1. Torrenting understøttes kun på nogle servere

Først var Torrenting lidt af en gåte med NordVPN. Derefter huskede jeg, at ikke alle deres servere understøttede peer-to-peer-fildeling. Indstillingerne for dette blev fundet under “Auto-forbindelse ved opstart”, hvor du kan vælge at lave et valg automatisk eller vælge en bestemt servertype, der skal oprettes forbindelse til.

For NordVPN er disse kategoriseret i Dedikeret, DoubleVPN, Onion Over VPN eller P2P. Selvom det ikke er nøjagtigt brugervenligt, finder jeg ud af, at dette giver en meget større fleksibilitet i kontrol.

Torrende kun på nogle servere* Hvis du ikke vælger en P2P-server, er chancerne for, at dine torrents kommer på linje – som denne

Selvom jeg er glad for, at NordVPN ikke understøtter torrenting, kan det være ret skuffende at være begrænset til kun visse servere, hvis du er en torrent fan. Jeg har også bemærket, at torrenthastighederne ikke rigtig var så gode, som jeg forventede, baseret på de hastighedstest, jeg udførte.

2. Abysmal hastigheder i Malaysia

Jeg var også nødt til at tilføje denne del, da jeg var chokeret over hvor dårligt NordVPNs Malaysia-server fungerede i hastighedstest. Bare for at være klar, prøvede jeg den malaysiske server på tværs af tre forskellige dage og flere gange om dagen – hastighederne, som NordVPN opretter forbindelse til her, er simpelthen forfærdelige. Jeg stødte konstant på rystende hastigheder på 3 til 11 Mbps, som simpelthen er uacceptable.

3. Langsom app- og serverforbindelser

Hvis du bruger en klient-app, som den, NordVPN har til Windows, er der en ting, du skal være opmærksom på, som er, at det tager et stykke tid at tilslutte sig en server. Jeg kørte et stopur på Windows-klienten (jeg kører Windows 10 på et solidt drev), og det tager i gennemsnit 14-30 sekunder at oprette en forbindelse. Dette inkluderer ikke den tid, klienten tager at indlæse.

For nogle mennesker ser dette måske ikke meget ud. Men hvis du er som mig og plejede at SSD-hastighed lastningstider, kan du muligvis forstå. Eller tænk på det på denne måde, hvis du er på en standard harddisk – det er 14-30 sekunder, hvor meget længere tid din computer tager at starte helt op sammenlignet med det, du står over for nu.

Jeg tror, ​​den eneste undtagelse fra alt dette er, hvis du vil køre NordVPN fra din router, i hvilket tilfælde det vil være ‘altid tændt’.

4. OpenVPN-konfiguration er ikke brugervenlig

Hvis du foretrækker at bruge OpenVPN snarere end L2TP eller en anden protokol, er du muligvis i et lille stød. Først skal du downloade en ZIP-fil af NordVPNs servere, der indeholder konfigurationsfilen for hver af deres servere. Hver server har to konfigurationer – en til TCP og en til UDP.

NordVPN-konfigurationer

Det betyder inde i, at ZIP-arkivet er over 8.000 konfigurationsfiler (9.341 ved sidste tælling, for at være nøjagtige) med navne som al1.nordvpn.com.tcp443 eller za12.nordvpn.com.tcp443. Med hensyn til HVOR hver enkelt konfigurationsfilserver er, skal du finde ud af det ved prøve og fejl.

Alvorligt, dette er en af ​​de mest latterlige metoder, som NordVPN kunne have tænkt på for at distribuere OpenVPN-konfigurationer og er en massiv smerte i nakken.

Bundlinjen: Vil jeg betale for NordVPN?

Med et ord – absolut! Når jeg leder efter en VPN-udbyder på personlig basis, er det sandsynligt, at jeg følger de samme ting, som alle jer er – privatliv, sikkerhed og hastighed. NordVPN klarer sig bemærkelsesværdigt godt på alle disse centrale områder.

Jeg var yderst imponeret over serverhastigheder, som faktisk virkelig gjorde meget bedre, end jeg forventede af nogen VPN-tjenesteudbyder. Det er sandt, at der er nogle svigt, som f.eks. At Malaysia-serverhastighederne var en svig, men det er jo et land ud af 62, når alt kommer til alt.

Prikken over i’et er NordVPNs 3-årige aftale for $ 3,49 om måneden, hvilket fra hvad jeg ser er næsten uovervindelig med hensyn til værdi for pengene. Selv hvis nogen tilbyder en lavere pris, tvivler jeg på, at de gør det på de serviceniveauer, som NordVPN tilbyder.

Vil jeg betale for dette? Absolut.

Nøglefunktioner

 • ✓ Ingen logning
 • ✓ Dobbelt DNS
 • ✓ Sikrer op til 6 enheder
 • ✓ PGP for komm. privatliv
 • ✓ Flere protokollesupport

Anbefales til

 • • Sikkerhed i topklasse
 • • Enkel, men alligevel kraftig brugergrænseflade
 • • Massivt antal servere
 • • Fås til næsten alle platforme

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map