NordVPN Review: 9 avantatges i quatre avantatges de l’ús de NordVPN

NordVPN


NordVPN

https://nordvpn.com/

tl; dr

NordVPN és un contendent terroríficament fort. Prem tots els botons adequats en les àrees clau de seguretat, privacitat i rapidesa, tot i que ho ofereix a preus de subscripció a llarg termini. Una compra obligatòria per a qualsevol persona interessada en protegir la seva privadesa!

NordVPN Review: 9 pros & 4 contra d’utilitzar NordVPN

NordVPN és un dels altres motius del negoci VPN i té la seu a Panamà. A partir del 2012, l’empresa ha recorregut un llarg camí en molt poc temps. A partir del 2018, gestiona més de 5.000 servidors basats en 59 països.

Què ens agrada sobre NordVPN

1. Privadesa i seguretat de primera qualitat

NordVPN té la seu a Panamà, que tot i que no sol ser important per a la majoria de proveïdors de serveis, és important per als serveis VPN. Panamà no té lleis de retenció de dades i el seu govern (pel que sabem) no fa vigilància a Internet. Això vol dir que NordVPN no necessita legalment la conservació de registres de les activitats dels usuaris, idonis per a la vostra privadesa!

A més de la seva excel·lent ubicació per a la privadesa, NordVPN també utilitza estàndards de xifrat superiors. Com tots els proveïdors de serveis VPN de primer nivell, utilitzen estàndard de xifrat avançat (AES) de 256 bits.

Espere, n’hi ha més, per protegir la vostra privadesa, NordVPN utilitza les claus PGP al contacte amb el client i per protegir els detalls del vostre compte. Les claus PGP es poden utilitzar per xifrar les comunicacions entre vostè i NordVPN i són pràcticament irrompibles.

Kill-switch: Tenen dos tipus diferents de switching switches: un usuari ara pot triar si tanca una aplicació en concret o acaba la connexió a Internet en cas d’abandonament inesperat (tot el sistema de commutació de matar)..

2. Kill Switch evita el compromís de privadesa

Si us pregunteu què podria passar si la vostra connexió a un servidor NordVPN disminueix, el Kill Switch és la vostra resposta. Si un servidor NordVPN deixa de connectar la vostra connexió, aquesta característica interromp totes les vostres comunicacions per Internet.

Segons la vostra plataforma, hi ha dues versions del Kill Switch de NordVPN. La versió de Windows o Mac permet triar quines aplicacions deixen de comunicar-se si passa alguna cosa, mentre que la versió de l’aplicació mòbil s’atura tot.

Tot això serveix per evitar les fuites de dades.

2.1. No hi ha filtracions DNS

Com sempre en provar una VPN, a part de les proves d’instal·lació i velocitat, una de les coses més importants és assegurar-se que la vostra IP real està emmascarada. Al cap i a la fi, aquest és un dels propòsits principals, oi? Es poden realitzar proves estàndard a dnsleak.com o dnsleaktest.com.

Tot el que heu de fer és comparar la vostra IP real amb les mostrades en aquests dos llocs, sempre que no coincideixin, no esteu bé.

Prova de fuites DNS NordVPN* Estic a Malàisia, per la qual cosa el meu client NordVPN està funcionant bé!

3. Doble la protecció amb doble VPN

En aquest moment, ja coneixereu els conceptes bàsics de les VPN, per tant, parlem d’alguna cosa addicional que comporta NordVPN i que sigui la doble VPN. En enllaçar dos servidors VPN, bàsicament obtindreu una capa addicional de protecció.

Més seguretat amb doble VPN

El vostre ordinador / dispositiu es connecta primer a un servidor VPN, que després es connecta a un segon servidor VPN abans d’arribar finalment al destí desitjat. D’aquesta manera, la vostra IP de destinació passa per dos canvis i les dades es xifren dues vegades. Com he dit, dobla la protecció!

4. Connecteu 6 dispositius a molts tipus de plataformes

Millor VPN per a diversos dispositius

Per a la majoria de nosaltres, podem esperar que utilitzem una VPN en uns quants dispositius alhora. Almenys en un equip i un dispositiu mòbil. Després hi ha qui està boig per dispositius i té un ordinador, un ordinador portàtil, dos telèfons intel·ligents, dues tauletes i la bondat sap què més.

NordVPN tracta tots i admet fins a sis connexions simultànies a la vegada per compte. Això significa que podeu protegir tots els vostres dispositius de manera individual i llançar-lo al vostre enrutador de forma adequada.

S’admeten un bon nombre de tipus de plataformes, de manera que el que tingueu és probable que estigui bé. L’única excepció és quan es tracta d’encaminadors, ja que són més delicats.

Avís

No tots els routers admeten VPN. Comproveu si el vostre és compatible amb NordVPN juntament amb la vostra connexió a Internet abans de comprar el servei. En cas contrari, consulteu el nostre millor router sense fils per a VPN.

5. Velocitats ràpides i estables arreu

Vaig provar cinc ubicacions geogràfiques diferents i, mentre vaig notar el temps de ping cada cop més gran que més lluny tenia les meves ubicacions físiques, les velocitats generals eren molt impressionants. Les meves proves es van realitzar en una línia de 500 Mbps, de la qual solc superar els 450 Mbps.

velocitat de base a Malàisia sense vpn

Resultat de la prova de base en un servidor de Malàisia
(Consulteu aquí el resultat complet de la velocitat de base)

El rendiment a diverses ubicacions, per descomptat, va variar àmpliament, ja que també hi ha distància. Si es prova una VPN, hi ha encara més variables en joc com ara la càrrega del servidor, la qualitat dels servidors d’un país determinat i altres factors..

Prova de velocitat NordVPN – Amèrica del Nord

nordvpn speed test NA vpn off

Prova de velocitat NA de NordVPN: desactivat VPN
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

nordvpn speed test NA vpn activat

Prova de velocitat NA de NordVPN – VPN activada
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

Prova de velocitat NordVPN – Europa (Alemanya)

nordvpn speed test EU vpn off

Prova de velocitat NordVPN UE: VPN desactivada
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

nordvpn speed test EU vpn on

Prova de velocitat NordVPN UE – VPN activada
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

Prova de velocitat NordVPN – Àfrica (Sud-àfrica)

nordvpn speed test Africa vpn off

Test de velocitat SA de NordVPN: desactivat VPN
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

nordvpn speed test Africa vpn on

Prova de velocitat SA de NordVPN – VPN activada
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

Prova de velocitat NordVPN – Àsia (Singapur)

prova de velocitat de nordvpn Asia vpn off

Prova de velocitat NordVPN Àsia – VPN desactivada
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

prova de velocitat nordvpn Asia vpn on

Prova de velocitat NordVPN Àsia – VPN activada
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

Prova de velocitat NordVPN – Austràlia

nordvpn velocitat de prova Austràlia vpn desactivada

Prova de velocitat NordVPN Austràlia: VPN desactivada
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

nordvpn speed test Austràlia vpn end

Prova de velocitat NordVPN Austràlia – VPN activada
(Veure el resultat de la prova de tota velocitat aquí)

Fins ara, NordVPN sempre ha superat les nostres expectatives pel que fa a rendiment de velocitat. A les cinc regions centrals en què les vaig provar, les velocitats generalment eren elevades i no hi havia latència addicional o poca intensitat mentre s’utilitzava NordVPN.

La reproducció a YouTube de 2k i 4k HD també va estar bé, de nou també va resultar suau i indolor. Vaig poder reproduir vídeos 4k sense cap problema. Tanmateix, tingueu en compte que hi ha algunes zones amb velocitats febles.

Per exemple, vaig passar a provar-ne l’ús localment on estic, i la velocitat d’un servidor aquí era bastant feble. Si us passa això, només cal que connecteu un altre lloc proper – idealment una ubicació coneguda per una infraestructura forta.

6. Més de 5.000 servidors en 59 països

Servidors NordVPNL’aplicació Windows de * NordVPN utilitza una imatge de mapa del món per triar la ubicació del servidor

Amb més de 5.000 servidors a 59 països, no hi ha dubte que NordVPN és un dels grans proveïdors de serveis VPN que hi ha avui. Amb una xarxa tan massiva com aquesta, hi ha algunes ubicacions que tindran un rendiment inferior a les d’altres.

No obstant això, com es pot veure a les anteriors proves de velocitat, la majoria de les àrees bàsiques de les ubicacions estratègiques globals estaven bé. Si us connecteu a un servidor que no funciona com us sembla, estic segur que hi ha una alternativa més propera. Només heu de veure quina és la vostra tasca

Gairebé la meitat completa dels servidors de NordVPN estan basats en EUA, seguits de prop d’un nombre similar de servidors basats a Europa. Tot i així, per als continguts bloquejats amb geo, on es troba la majoria de les coses bones, a més de molts servidors, Àsia continua funcionant bé.

7. NordVPN té ofertes de preus impressionants!

Mensual
Anualment
Cada dos anys

Preu / mes
11,95 dòlars
6,99 dòlars
4,99 dòlars

Factura total
11,95 dòlars
83,88 dòlars
95,75 dòlars

Cicle de facturació
1 mes
12 mesos
24 mesos

Garantia de devolució de diners
30 dies
30 dies
30 dies

Acabo d’investigar ExpressVPN, que va guanyar 6,67 dòlars en el més barat, em va quedar meravellat de la bogeria de NordVPN 2,75 dòlars mensuals per contracte de tres anys (S’havia suprimit el pla a tres anys: [) 4,99 dòlars per mes i un pla de contracte de 2 anys. Amb la mateixa durada d’un mes a un any, els dos tenen gairebé el mateix preu, però el pla de dos anys de NordVPN és una relació qualitat-preu increïble..

Penseu-ho així: tenen una garantia de devolució de 30 dies i ofereixen preus barats de brutícia per a plans a llarg termini, cosa que té un sentit perfecte per al consumidor. Tenint en compte el seu pla d’un any, el preu arriba fins a un total de 83,88 dòlars. Si podeu afegir-hi només 12 dòlars més i aneu dos anys, per què no??

Malauradament, només hi ha un petit “però” aquí: NordVPN també cobra l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), segons quin país sigui. A tots no se us cobrarà un IVA, però alguns poden acabar cobrant fins a un 20% (segons el que he vist).

IVA NordVPN

8. Cryptocurrencies i CASH acceptats com a pagament

A VPN no m’interessa tant si accepten els pagaments mitjançant xec, targeta de crèdit o esborrany bancari, fins i tot, estic impressionat que, a part de criptocurrency, NordVPN accepta pagaments en efectiu en algunes ubicacions. Si viviu als Estats Units, podeu pagar en efectiu a Fry’s Electronics o Micro Center.

Per a les criptomonedes, la companyia accepta tres tipus: Bitcoin, Ethereum i Ripple.

Aquests dos mètodes de pagament són importants, ja que són inapropiables. Al cap i a la fi, la vostra privadesa és per això que busqueu un proveïdor de VPN, oi?

9. S’ha actualitzat el suport de Netflix

El que passa amb Netflix és que sembla odiar els usuaris que utilitzen VPN per intentar evitar les restriccions de contingut regional. La companyia intenta bloquejar els usuaris de VPN i NordVPN s’adona d’això i treballa constantment per ajudar els seus usuaris a accedir al contingut de Netflix.

De fet, manté tota la pàgina i té instruccions sobre com podeu accedir al contingut regional. Les instruccions canvien de tant en tant, així que si trobeu que teniu problemes de Netflix mentre feu servir NordVPN, recordeu que comproveu aquesta pàgina!

El que no ens agradava de NordVPN

1. Torrenting Només és compatible amb alguns servidors

Al principi, Torrenting era un enigma amb NordVPN. Aleshores vaig recordar que no tots els servidors eren compatibles amb la compartició de fitxers peer-to-peer. La configuració per a això es troba a l’opció “Connexió automàtica a l’inici” on podeu triar una selecció automàtica o triar un tipus específic de servidor per connectar-se..

Per a NordVPN, es classifiquen en Dedicats, DoubleVPN, Onion Over VPN o P2P. Tot i que no és exactament fàcil d’utilitzar, trobo que això permet una flexibilitat molt més gran en el control.

Torrent només en alguns servidors* Si no trieu un servidor P2P, és probable que els vostres torrents es fixin en línia

Tot i que estic content que NordVPN admet torrenting, pot ser molt decebedor limitar-se només a determinats servidors si sou fan torrents. També vaig notar que les velocitats de Torrent no eren tan bones com esperava, basades en les proves de velocitat que vaig realitzar.

2. Velocitats abismals a Malàisia

Vaig haver d’afegir aquesta part al costat, a més de quedar impressionat pel mal funcionament del servidor de Malàisia de NordVPN en proves de velocitat. Només per quedar clar, he intentat el servidor de Malàisia tres dies diferents i diverses vegades al dia, les velocitats que NordVPN es connecta aquí són simplement horribles. Em vaig trobar constantment amb velocitats de 3 a 11Mpbs, que són simplement inacceptables.

3. Connexions lentes amb el servidor i l’aplicació

Si utilitzeu una aplicació client com la que NordVPN té per a Windows, haureu de tenir en compte una cosa que cal prendre un temps per connectar-vos a un servidor. Vaig executar un cronòmetre al client de Windows (estic fent Windows 10 en una unitat d’estat sòlid) i triguem de mitjana a 14-30 segons en establir una connexió. Això no inclou el temps que el client triga a carregar.

Ara per a algunes persones, potser això no sembla gaire. Però si ets com jo i acostumaves a carregar SSD en temps de càrrega SSD, és possible que ho enteneu. O penseu-ho d’aquesta manera si us trobeu en un disc dur estàndard: els 14-30 segons és el temps que triguarà el vostre ordinador a iniciar-se completament en comparació amb el que teniu en compte ara..

Crec que l’única excepció a tot això és que si aneu a executar NordVPN al vostre router, en aquest cas, estarà “sempre activat”..

4. La configuració d’OpenVPN no és fàcil d’utilitzar

Si preferiu utilitzar OpenVPN en lloc de L2TP o algun altre protocol, potser us sorprendreu amb una mica de xoc. Primer, haureu de descarregar un fitxer ZIP dels servidors de NordVPN, que conté el fitxer de configuració de cadascun dels servidors. Cada servidor té dues configuracions: una per a TCP i una altra per a UDP.

Configuracions NordVPN

Això vol dir que dins de l’arxiu ZIP hi ha més de 8.000 fitxers de configuració (9.341 per últim compte, per ser exactes) amb noms com al1.nordvpn.com.tcp443 o za12.nordvpn.com.tcp443. Quant a cada servidor de fitxers de configuració, heu de descobrir-ho per prova i error.

Seriosament, aquest és un dels mètodes més ridículs que NordVPN podria haver pensat per distribuir les configuracions d’OpenVPN i és un dolor massiu al coll..

El fons: Pagaré per NordVPN?

En una paraula: absolutament! A títol personal, quan busqueu un proveïdor de VPN és probable que jo sigui el mateix que tots vostès: privadesa, seguretat i rapidesa. NordVPN ho fa notablement en totes aquestes àrees clau.

Vaig quedar extremadament impressionat amb la velocitat del servidor, que de fet va fer molt millor del que esperava de qualsevol proveïdor de serveis VPN. És cert que hi ha alguns canvis inferiors, com ara la velocitat del servidor de Malàisia, que va ser disminuïda, però és un país dels 62, al cap i a la fi.

La guinda del pastís és l’oferta de tres anys de NordVPN per 3,49 dòlars al mes, cosa que veig que és gairebé immillorable pel que fa a la relació qualitat-preu. Tot i que algú ofereix un preu inferior, dubto que ho estigui fent als nivells de servei que NordVPN està oferint.

Pagaré per això? Absolutament.

Característiques clau

 • ✓ Sense registre
 • ✓ DNS dobles
 • ✓ Segura fins a 6 dispositius
 • ✓ PGP per a comes. privadesa
 • ✓ Suport a diversos protocols

Recomanat Per

 • • Seguretat de primer nivell
 • • IU simple i potent
 • • Massiu nombre de servidors
 • • Disponible per a gairebé totes les plataformes

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map